Tros Radar sluit forum reguliere geneeskunde vs alternatieve geneeskunde!

Het lijkt er op dat dit (update: inmiddels verwijderd)forum van Tros Radar ten ondergaat aan eigen succes:

Enige tijd geleden heeft de redactie een waarschuwing geplaatst om binnen het topic te blijven.

Helaas constateren wij dat de gedragsregels nog altijd stelselmatig worden overtreden.

Zo zeer zelfs, dat er niet tegenop te modereren is. De redactie heeft daarom besloten om dit topic te sluiten en binnenkort te verwijderen.

 

Moehahaha, een brevet van onvermogen. Er kwamen de laatste tijd al niet al te veel kwakkwekkers meer aldaar en als ze er al kwamen werden ze genadeloos onderuit gehaald. Met argumenten. Dat dan weer wel.

Er valt niet tegenop te modereren is de uitspraak en vonnis van de Radar redactie. Maar waarom zou je? Er worden bij mijn weten aldaar geen fatsoensregels overtreden. Bovendien is het merendeel van de reacties wel on-topic.

Van een gebrek aan serverruimte kan geen sprake zijn. Vooral niet met geschreven text.

Wat zou nu het echte probleem van de redactie van Radar zijn?  Het feit dat er regelmatig (maar wel uiterst grappig) off-topic gechat werd of het feit dat in het kader van de heksenjacht van Tros Radar zelf t.a.v. de reguliere geneeskunde te weinig ‘zinnigs’ werd bijgedragen?

O, bij de weg, men mag hier wel offtopic ouwehoeren. Ik zou zeggen: ga ‘los’ in de comments….

Advertentie

1.234 Responses to Tros Radar sluit forum reguliere geneeskunde vs alternatieve geneeskunde!

 1. Wilma says:

  http://www.igz.nl/actueel/nieuwsberichten/prijs-patientveiligheid

  De inspectie heeft een patiëntveiligheidsprijs ingesteld. De prijs wordt uitgereikt aan een initiatief dat een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd om de zorg voor patiënten veiliger te maken. Alle aanbieders van zorg of medische producten of preventie in Nederland kunnen in aanmerking komen voor de prijs.

  Dit vind ik nou echt wat voor het WWK!!

 2. Wilma says:

  Er zal vast een poedelprijs zijn voor het WWK, want:

  Toediening natriumbicarbonaat bij kanker RISICOVOL
  Het geven van natriumcarbonaat infusen bij kwetsbare patiënten is RISKANT en ZINLOOS.
  Dit concluderen twee arts-deskundigen die op verzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) rapporten uitbrachten. De IGZ vroeg om het advies toen vorig jaar een kankerpatiënte in het VUMC overleed nadat zij in een Bilthovense kliniek natriumbicarbonaat toegediend had gekregen. Deze kliniek is inmiddels onder druk van de IGZ met deze behandeling gestopt en zal deze ook niet hervatten. Overigens staat nog steeds niet vast of de patiënte als gevolg van de natriumbicarbonaat therapie is overleden. Het openbaar ministerie heeft dit nog in onderzoek.

  Op basis van de deskundigenrapporten is de inspectie allereerst tot de conclusie gekomen dat er geen wetenschappelijk onderbouwde informatie bestaat die rechtvaardigt dat natriumbicarbonaat aan kankerpatiënten wordt voorgeschreven buiten het in de bijsluiter omschreven indicatiegebied.
  Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat de therapie kanker geneest of terugdringt.

  De inspectie concludeert dat het toedienen van natriumbicarbonaat zelfs risico’s oplevert voor patiënten met hoge bloeddruk, patiënten met long, hart en nierafwijkingen en voor kankerpatiënten. Zeker als niet ook dagelijks een aantal bloedwaarden van de patiënt voor tijdens en na de behandeling worden gecontroleerd. De balans van het lichaam kan bij het toedienen van grote hoeveelheden volledig ontregeld raken. Dat kan bij ernstig zieke mensen mogelijk leiden tot schade aan organen. Bij zieke mensen is er eigenlijk sprake van onverantwoorde zorg als de toediening van dit product zonder controle wordt toegepast.

  Gezien deze risico’s en gezien het feit dat er geen enkele wetenschappelijke onderbouwing is voor de effectiviteit van natriumbicarbonaat bij kankerpatiënten buiten het omschreven indicatiegebied is de inspectie van oordeel dat artsen deze behandeling niet dienen toe te passen. Passen artsen deze behandeling toch toe en/of krijgt de inspectie hierover meldingen, dan zullen deze uiteraard worden onderzocht, waarbij het hierboven vermelde standpunt zwaar zal meewegen.
  De gang naar de tuchtrechter zal daarbij niet worden geschuwd.

 3. Wilma says:

  http://nl.youtube.com/watch?v=i35WRFDcKGo

  Fluiten kan ik van geen kanten, maar net doen alsof lukt wel!!
  Krijg je ook goeie zin van, dus……….dit alternatief werkt prima.

 4. JennyJo says:

  @ Wilma,

  Wat een geweldig bericht van de IGZ!

 5. marieke says:

  wat bedoel je nou JennyJo

  de gekste dingen kom ik tegen op de site waar bemoei je je eigenlijk mee.
  Er komt niks nieuws op de site….jullie blijven hangen in het probleem.
  Gewoon stoppen en door gaan met je leven je kan wel blijven achterom kijken maar je moet voor je kijken dan verruim je je geest en dat een een fijn en prettig gevoel.

 6. JennyJo says:

  @ Marieke,

  Ik bedoel die raadselachtige berichtjes van je, zoals haar van boven en verwijzingen naar GTST.
  Dat vond ik een beetje raar.

 7. JennyJo says:

  @ Marieke,

  Met raar bedoel ik dat ik het niet snapte.
  🙂

 8. Wilma says:

  @Marieke

  Waar blijft de link naar die site van je trouwens.
  Je zette je zo in voor kankerpatiënten werd beweerd!
  Hoe het zat met Simoncini wist/weet je zogenaamd en kan er je woordje over meepraten. Het zijn je eigen woorden.
  Vervolgens hebben we werkelijk nog geen inhoudelijke reactie van je mogen zien.
  Wel steeds ongenuanceerde kritiek op anderen, zoals ook weer hierboven, nu aan JJ gericht. Gisteren was het Peter en wie is het morgen?!
  Als jij niks nieuws op de site kunt ontdekken, kun je zowiezo niet lezen cq. niet begrijpen wat er staat.
  Van een verruimde geest/ een vooruitziende blik bij jou is tot nu toe nog niets gebleken en je ‘bijdragen’ hier leveren ons nou niet bepaald een fijn en prettig gevoel op!
  Als jij niet bekend maakt wie je bent, waar je voor staat en niet genegen om inhoudelijk te reageren op deze immense problematiek, stel ik voor dat je dan ook maar wegblijft hier.
  Begrijp dan zowiezo niet wat je hier überhaupt kwam/komt doen.
  Als het je hier niet bevalt, mag je rustig wegblijven hoor, want er zijn nog genoeg sites die een betere vrijetijdsbesteding voor jou en eventueel je vriendin kunnen/zullen zijn.

 9. marieke says:

  jullie zijn zeuren en daar hou ik niet van….
  daar wordt een mens moedeloos van zoals jullie allemaal bezig zijn.
  heel jammer is echt niet nodig.

 10. JennyJo says:

  Ik sluit me helemaal aan bij Wilma.
  Als wij je niet aanstaan, moet je hier maar niet komen.

  Iemand hier op dit forum heeft zijn vrouw verloren tijdens haar behandeling door een kwakzalver. De zaak is in onderzoek bij Justitie. De aanhangers van de kwakzalver hebben de weduwnaar vanaf het begin zeer onheus en kwetsen bejegend. Om het reageren daarop af te doen als zeuren vind ik persoonlijk nogal ver gaan.
  Als je er zo over denkt, is dit forum denk ik inderdaad niet de goede plek voor je.

 11. puma73/ton says:

  de enige die hier zeurt ben jij marieke.

  geeft de link zoals een aantal malen gevraagd is of hou je mond.

 12. Edward says:

  Welnu, Marieke, waar blijft je inhoudelijke of on/topic of grappige of opbeurende of geestverruimende of aanvullende bericht? Je mag het best proberen hoor.

  Wil je graag respecteren. Doe eens een poging…

 13. Wilma says:

  Ook dit jaar vinden de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen plaats in Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem.
  De bijeenkomst mag zich elk jaar verheugen op een groot aantal belangstellenden. Blijkens de vele positieve reacties mogen we concluderen dat de bijeenkomst aan een behoefte voldoet.
  De opzet van de cursus is onveranderd gericht op problemen waarmee de bij de behandeling van patiënten met kanker betrokken medisch specialisten in Nederland en Vlaanderen dagelijks geconfronteerd worden, te weten de veel voorkomende diagnostische en therapeutische beleidsbeslissingen. Het mammacarcinoom en de tumoren van de tractus digestivus komen elk jaar terug als “kernonderwerpen”.

  http://www.congresscare.com/congres_template_nl.php?nieuwsID=1627

 14. grootvader says:

  Aleen Marieke………………….

  Bedenk en onthou dat natriumbicarbonaat EN dat nu zo geroemde DCA in feite óók chemo-middelen zijn!!
  Dat het niet kunnen patenteren van deze middelen pure onzin is!
  Dat de alternatieve sector veel meer verdiend aan onwetende, gelovige, gezonde maar ook aan ernstig zieke mensen véél meer verdient dan de hele reguliere geneeskunde ons kost.
  Dat binnen de reguliere geneeskunde er strenge regels zijn opgesteld waaraan artsen en hun behandelingen van zieken moet voldoen waaraan die (veelal niet geschoolde) alternatieven niet aan hoeven/kunnen voldoen en derhalve dus niet onder die tuchtrecht vallen.
  Dat 80% van de informatie op dit internet wordt vervuild door die multivitaminen en voedingssupplementen/kwakzalverij-verkopers die regulier op een gevaarlijke manier aan het bestrijden zijn met valse (in krant en weekbladen overigens al verboden) claims, verdraaing van wetenschappelijke rapporten, enzovoort.
  Bovendien worden wij ook met mailberichten bestookt met spam uit die zeer bedenkelijke hoek.

  Wie zeurt nou????

  Van jou heb ik tot nu toe in ieder geval niets inhoudelijks kunnen lezen!!!
  Foei !!!

  Grootvader

 15. Edward says:

  Een tijd lang waren Essiac en het daarvan afgeleide Flor-Essence een grote alles genezende hype voor kanker, vooral Essiac (Omgekeerde letters van René Caisse, een zuster uit Canada met een Indianenthee). Intussen is dit claimen zoals gebruikelijk zwaar afgezwakt. Er zijn immers veel nieuwe spetterende hypes geweest.

  Maar goed ook, want bij proeven in schaaltjes stimuleerden Essiac en Flor-Essence de groei van 4 verschillende soorten humane borstkanker cellen, zowel hormoon-afhankelijke als hormoon-onafhankelijke tumorcellen.

  Zie: http://www.pubmed.nl

  Zoek op Essiac Flor-Essence Breast herbal tonics

 16. grootvader says:

  Inmiddels geplaatst op de vraagrubriek van de PvdA…………..
  —————————————————
  Verbazend is het te constateren dat waar in dag en weekbladen geen gezondheidsclaims meer mogen worden gelegd op alternatieve producten en/of geneeswijzen dat dit op het internet/fora gewoon nog vrijelijk kan.
  Waar het gaat om ziekten die “tussen de oren zit” heb ik daar geen probleem mee, maar het probleem is dat er alternatieve “genees”wijzen worden aangeboden voor o.a. een ziekte als kanker die (geval Bilthoven als voorbeeld) die dodelijk kunnen zijn.
  Daarbij schuwt men niet de reguliere geneeskunde zwart af te schilderen als levensgevaarlijk en de alternatieve methode als veilig en makkelijk toe te passen zonder pijn.
  Men zou eens de trefwoorden moeten gebruiken als ‘simoncini’/ ‘kanker is een schimmel’/ DCA en eens te kijken naar de fora van Tros-Radar, Dr Lutser,Criptocheilus en daarin de namen dr. Rath,Tulliofan, Ton-bicarbonaat en daarbij de waarschuwende partij in deze zoals Amazone,Jenny-jo, grootvader,Wilma, e.d.
  Tevens wil ik mijn bezorgdheid en mijn ongenoegen uitspreken over het modereren van het Tros-Radarforum waar de alternatieven de volle vrijheid hebben behouden om hun reklame daar volop te uiten terwijl het waarschuwende kamp om onduidelijke redenen een ban hebben gekregen.
  Trouwens, de alternatieven doen het goed omp die media zoals ook de NCRV de volle vrijheid had gekregen om de alternatieve “geneeskunde”te propageren.

  Er is een wet immers aangenomen waarin het verboden is claims te leggen op producten/”genees”middelen die deze claims niet waar kunnen maken.
  In krant en weekbladen zal men die claims dan ook niet meer zo expliciet meer vinden.
  Ik pleit dan ook om deze wet ook van toepassing te laten zijn op de claims die op het internet nog wel vrijelijk mag worden beweert.
  Die beweringen zouden ook strafbaar gesteld moeten worden.

  Ik hoop op een snelle reaktie uwerzijds.

  Met vriendelijke groeten vanuit het dorp van Wouter Bos = Nieuwendam;
  getekend;

  xxxxxxxx

  Op Vara Kassa en Vroege Vogels bekend als De Vrije Vogel en op andere fora als grootvader

 17. peter says:

  Ja, degene die beweert (trentelman, henk trentelman, cooper, cooperman, henk cooperman, van de ‘coopery’) dat natriumbicarbonaat kanker geneest, zou in het verdachtenbankje plaats moeten nemen. Hou zo’n vent eens goed tegen het licht, in tegenstelling tot die gemanipuleerde foto’s van die charlatan simoncini.

  Voor hem na simoncini de zwaarste straf en daarna afzonderlijk de rest van de ‘coopery’!

  In het bijzonder Jan P. van sergio, die maken wij het vaandel van de schande wat je al niet met een zak geld kan doen!

  Als je goed nadenkt is dit ook ‘crimineel’ geld!

 18. peter says:

  En dan wil ik ook weleens zien hoe paul sturkenboom (de bouwvakker) zich zal manifesteren?
  Vanwaar die complexen paultje als ik jouw berichtjes lees, waar heb je dat geleerd dat inlikken van je bij corrupte nepartsen! Laat je nakijken!

  Jij bent voor mij een typisch voorbeeld, al filosoferend vanuit jou milieu, dat je ondanks jouw opleiding en ervaring in de ziekenhuiswereld, nog steeds niet verder bent gekomen als de wijk die achter het Vredeburg in Utrecht ligt (lag)! Wijk C. van Hans van Z. en die idioot met die horloges! Die stommiteiten heb jij waarschijnlijk van huis uit.

  Jij bent een typisch voorbeeld van iemand die door gelijke kansen bent verzopen in een wereld waar jij maar geen grip op kan krijgen! Jij lijkt er grip op te hebben!
  Leer eens bij jezelf naar binnen te kijken, eikel, anders voorspel ik je hartproblemen en de rest van je angsten.

  Aan jou is een steek los!

 19. peter says:

  Had maar in militaire dienst gezeten paultje sturkenboom, dan had die gekte en arrogantie van je een voor jou veel gezonder vervolg gekregen! Jij zit nu in een neergaande spiraal en die zal voor jou geen ommekeer hebben

  It’s done, over and out! LOSER!

 20. peter says:

  Feestneus paul sturkenboom!!!!!!!!!!!!!

 21. peter says:

  Alles wat ik haat in katholiek sturkenboom zie ik terug in dat filmpje wat ik bekeken heb van je, of ik mijzelf zie, maar dan 35 jaar geleden!

 22. peter says:

  Mezelf ben ik inmiddels!

 23. Wilma says:

  Tros- Radar: HET LIEDJE ZONDER EINDE!!

  Geplaatst op 29 Jun 2008 00:09 door Tullio fan

  Beste Xng,

  Mag ik vragen waarom jij zo negatief bent over Natriumbicarbonaat?

 24. Wilma says:

  Het was nacht, stikdonkere nacht, de rovers zaten bij het vuur en de roverhoofdman sprak:’Zeg vertel jij een wat’.
  En de rover begon:
  Het was nacht, stikdonkere nacht, de rovers zaten bij het vuur en de roverhoofdman sprak:’Zeg vertel jij een wat’.
  En de rover begon:………………………

 25. grootvader says:

  Bijgaand mijn bericht aan
  Agnes Kant, fractievoorzitster SP 2-e kamer.
  ————————————————-
  Aan mevrouw Agnes Kant,

  Allereerst gefeliciteerd met uw benoeming!
  Een verstandige beslissing van de partij!! Een beslissing waarmee ik het van harte eens mee ben!

  Hoewel geen SP-lid meer na het slechte functioneren van de SP deelraadsfractie Amsterdam Noord (-ex-SP-lidnummer regnr:60052) hoop ik wel dat u dit bericht serieus neemt en er op zal reageren.
  Zoals u weet is er een wet; of in voorbereiding, of reeds gereed die verbied om producten en/of (in dit geval) alternatieve geneeskundige behandelingen genezing te claimen die niet door feiten waargemaakt kunnen worden.
  In kranten,weekbladen en tijdschriften zien wij dan ook kreten als “Het kan” maar helaas vind men zie zorgvuldigheid niet terug op internetsites en met name op diverse fora.
  Daar wordt tot op heden zelfs aktief mensen afgehouden van reguliere geneeskundige handelingen bij ernstige ziekten zoals kanker waar men kankerpatiënten die wel voor die reguliere geneeskunde hebben gekozen afschildert als domme mensen die voor levensgevaarlijke medische reguliere behandelingen kiezen terwijl men toch met eenvoudige alternatieve geneeswijzen eenvoudig,veilig en vrij van bijwerkingen genezen kan met alternatieve middelen, althans volgens figuren als een “Dr”Rath en een “Dr”Simoncini bijvoorbeeld. Waarbij de eerstgenoemde vooral multi-vitamines en voedingssupplementen aanprijst en die Simoncini, een uit zijn ambt gestoten Italiaanse arts omdat deze veroordeeld is voor dood door schuld van 3 patiënten en voor oplichting die de wereld rondgaat met: “Kanker is een schimmel” en de behandeling aanprees van de methode natrium-bicarbonaat, een methode waar kortgeleden een patiënte in de Bilthovense (alternatieve) kliniek aan is overleden en waarna een strafrechtelijk onderzoek is gestart.

  Waar men denkt nuchtere informatiesites te kunnen vinden op dit internet blijkt, na onderzoek, dat ruim 80% van die informatie te zijn vervuild met de non-informatie van alternatieve “heils”methoden waarbij men de meest waanzinnige kankergeneesmethoden en middelen aanprijst zoals u bijvoorbeeld op Kanker-aktueel en Sergio zult kunnen vinden maar ook op vele andere sites die bij nader onderzoek vrijwel altijd de bedoeling hebben om voedingssupplementen en vreemde geneeswijzen aan te prijzen waarbij men vaak vervalsing van onderzoeken ,het verdraaien van feiten uit een onderzoek, of sterk verouderde onderzoeken gebruikt .
  Kortom, dat wat feitelijk verboden is; het claimen van genezing terwijl geen enkel feit dit zal kunnen staven mag dan wel niet meer zo geschreven zijn in de media maar kennelijk nog wel steeds straffeloos op internetfora geplaatst worden.

  Ik verzoek u derhalve om uw bijdrage te leveren om dit verbod zoals bovengenoemd dit ook geldig te laten verklaren voor dit internet zodat al die feitelijk onjuiste genezingsclaims vanuit die alternatieve sector over internetters uitgestort ook aan banden wordt gelegd.
  Tevens zou het mijn voorkeur verdienen om eens aan die Tros Radarforumredactie te vragen waarom die alternatieve schreeuwers zoals tulliofan en Ton-bicarbonaat vrijelijk hun gal mogen blijven spugen op die reguliere geneeskunde terwijl figuren als Amazone en Grootvader en andere de reguliere geneeskunde verdedigend op dat forum een ban hebben gekregen.

  Ondergetekende was als Grootvader bekend bij dat genoemde forum en op de fora van Dr.Lutser en Criptocheilus onder diezelfde naam bekend.
  Tevens aktief op het Vara Kassa en Vroege Vogelsforum bekend als De Vrije Vogel zodat u in ieder geval een indruk kunt krijgen van mijn bijdragen waardoor de verbanning bij die Tros in een vreemd daglicht zal komen te staan.
  Zeker als u mijn bijdragen vergelijkt met een figuur als tulliofan.

  Ik hoop spoedig wat van u te horen in deze.

  M.vr.gr;
  xxxxxxxxxxxxxx

  Grootvader

 26. Wilma says:

  @Grootvader

  Ronald wat ben je een KANJER!!!!

  Een wel hele stevige knuFFel voor al deze acties!!

  Het mag inderdaad wel in de openbaarheid komen waar wij allemaal mee geconfronteerd worden/zijn.
  JJ en ik zijn inmiddels echt gestopt bij Lutser, er vreet weer geen hond brood van daaro!!
  Hopenlijk houden we het vol, want wij vooral kunnen als kankerpatiënten niet tegen onrechtvaardigheid en keiharde leugens/misleiding/bedrog over kanker.

 27. puma73/ton says:

  hoe iets compleet uit zijn context gehaald kan worden

  http://www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=27&p=117982

 28. JennyJo says:

  @ Grootvader,

  Ik sluit me helemaal aan bij Wilma, je bent geweldig!

 29. Wilma says:

  @Puma

  Ja Ton en dat soort ‘grote lichten’ worden dus ook in staat geacht om o.a. zelf te experimenteren met kankermedicatie, daar een verslag van bij te houden, hun eigen welofniet bevinden te beoordelen t.b.v. kennisbanken die Wim Huppes wil oprichten!

  Zie je het al voor je?!

 30. JennyJo says:

  De een slaat nog ergere wartaal uit dan de ander. Nee, dat gaat helemaal goedkomen met het kankervraagstuk!

 31. Wilma says:

  @Peter

  Ik hoop van harte met jou mee dat al deze minkukels streng bestraft zullen worden.

  Dat er in Nederland snel een einde mogen komen aan deze waanzinnige praktijken!

 32. Fan says:

  Zo zijn jullie uitgepoept bij Lutser?

  Ach dan gaan we hier gewoon weer verder.

  Wel zwak dat je het op een lopen zet als het er om spant hé?

 33. Edward says:

  @Grootvader,
  Uitstekend je standpunt verwoord!

 34. grootvader says:

  Uiteraard kunnen ook jullie naar 2-e kamerfracties schrijven.
  Desnoods kopiëer en plak je en corrigeer een an ander en voor Wilma en Jenny-jo het advies; schrijf je eigen persoonlijke verhaal erbij.
  Ook hoe tullioFAN jullie in de loop der tijd heeft beledigd.

  Ook Peter raad ik aan om zijn verhaal en de kennis die hij heeft met die “coopery”te sturen naar die Agnes Kant.
  Haar e-mailadres is: agneskant@sp.nl

  kortom, wat verboden is in kranten,weekbladen en tijdschriften moet ook verboden zijn/worden op internetfora.

  En wie nog op het Trosradarforum kan komen vraag ik om alle berichten van die kwaks te kopiëren en te plakken in word en dat hier te plaatsen zodat ik dat weer over kan nemen.

  Ja tullioFAN,
  Het begint nu echt!!

  Grootvader

 35. Fan says:

  o ja?

 36. puma73/ton says:

  fan,

  gewoon een nieuw forum om je te corrigeren en je wartaal tot ongevaarlijke proporties terug te brengen.

  Want ook daar lees ik weer van mensen die deze dodelijke therapie willen uitproberen, zelfs iemand met MMS.

  Jij bent nog gevaarlijker dan die kwak van je, maar goed, daar komen nog wel een paar verwijzingen te staan.

 37. Fan says:

  Ik heb niemand beledigd. Je kunt je beledigd voelen maar dat is een ander ding. Ik heb niet op de man gespeeld. Dat kunnen jullie niet zeggen. Er is geen enkel ding dat tegen mij gebruikt kan worden!!!

 38. puma73/ton says:

  ja adoeila, sorry odilia, fan, niet blond nu gaat het echt beginnen met jouw in een zeer onplezierige hoofdrol

 39. puma73/ton says:

  wat denk je van de volgende bijdrage van jouw op het voormalige KWF forum,

  misdadig wat jij daar durft te schrijven. Weet je fan google is zeer gewillig om jouw onzin berichten op te sporen en in een dossier aan te leggen. Alle misdadige onzin die jij en fransje rat(h) hoek ut hebben gekraamd heb ik in een dossier vastgelegd. linkje voor linkje.

 40. Wilma says:

  @Puma73

  Ton, ook jij bent een kanjer.

  Dit dossier is zeer waardevol en jou kennende heb je geen link/bericht gemist!
  Prima werk, hoeven wij indeze het wiel niet opnieuw uit te vinden.
  Kan dat dossier zo naar de inspectie, de politiek, justitie enz. enz..
  Heb je aan een back-up en/of uitprinten gedacht?!
  Het zou jammer zijn als al dit werk verloren zou gaan.

  Ook voor jou een stevige KnuFF!!!

 41. puma73/ton says:

  Ik heb een externe HD en maak zéér regelmatig een update

 42. Wilma says:

  @Puma73

  En Ton,
  Ik zou het óók geweldig vinden als heel wat moderators/webmasters hierdoor te kakken kwamen te staan omdat ze eindeloos ruimte gaven/geven aan deze creaturen, die pogen om kankerpatiënten van reguliere behandeling af te houden door het verschaffen van onjuiste/misleidende informatie.
  Patiënten die vaak niet meer dan een diagnose te horen hebben gekregen en dus absoluut geen regulier uitbehandelde mensen.
  Ook dan is het niet te pas/misdadig zelfs om ze in de richting van een kwakzalver te sturen of van een nog lang niet bewezen werkzame ‘therapie’ zoals DCA.
  Moge er snel een einde aan komen!

 43. Fan says:

  Er staan alleen links en dat is niet verboden. Ik adviseer niets. Ik wijs haar op informatie en dat is niet verboden!!!

  Van mij mag je alles in een dossier opbergen je doet maar wat je niet laten kunt!

  En succes met je missie!!!!

 44. puma73/ton says:

  Het is jouw statement, namelijk nergens op internet is dat gegeven te vinden. Ook al zou het te vinden zijn dan nog ben jij nverantwoordelijk voor datgene wat JIJ schrijft en is het een advies.

  jij adoeila, fan, odilia, niet blond, simoncinifan of hoe jij jezelf noemt kan hiervoor ter verantwoording worden geroepen. Hulp bij zelfdoding is ook nog steeds strafbaar. Voor de rest kun jij worden toegevoegd aan het rijtje kees boegem, ton claessen henk treutelman, jomanda en welke andere kwak dan ook.

  Jouw gedrag is ronduit misdadig. De duitsers in de 2e wereldoorlog riepen ook befehl ist befehl, helaas maakte dat niet veel uit. Elk individu is verantwoordelijk voor zijn daden danwel uitspraken.

 45. puma73/ton says:

  und ich habe es nicht gewuhst was ook zo’n dooddoener

 46. Wilma says:

  @Ton Dossier

  Bij Lutser staan bij het item over Wim Huppes inmiddels ook heel wat berichten van o.a. je naamgenoot van het WWK die een kopietje ‘verdienen’!
  Vooral ook het bericht van mij niet overslaan met alle ‘kwalificatie’s’ die Ton Bica gebruikt om vooral de kankerpatiënten Marer/Marja, JennyJo/Jo en Amazone/Wilma in het zonnetje te zetten!!Dat alles voor ons WELZIJN.
  Hij kon het niet laten namelijk om daar WÈL zelf te reageren en die Piet Kuipers volop te steunen, die zelf ook heel wat memorabele uitspraken deed/doet!!

 47. puma73/ton says:

  wordt geregelt Wilma

 48. Wilma says:

  @Ton

  Dat zooitje ongeregeld heeft zich weer lekker uit de tent laten lokken bij Lutser, maar dat hebben ze nog steeds niet in de gaten.
  Het niveau zakte snel door hun frustatie’s en het peil was al niet om over naar huis te schrijven, kan je nagaan!!!
  Hoe diep kan je zakken?!
  Die denken alles te weten van psychologische oorlogsvoering en trappen overal met grote poten in.
  Ons WEL juiste verhaal over kanker staat er daardoor volledig op bij Bertje en is nu klaar.
  Met zinloze ‘discussie’s’ houden wij ons niet bezig, daar is de tijd van JJ en mij te kostbaar voor, vandaar ons vertrek daar.

 49. Fan says:

  Ik citeer stukjes uit tekst en geef links dat is niet strafbaar. Wat klets je nou toch. Lekker bluffen Puma!!!

  Wat klets jij nou toch over hulp bij zelfdodoing? Wie heeft dat volgens jou geschreven?

  Enne …..dat jij iets niet kunt vinden op internet is jouw probleem beter zoeken zou ik zeggen!

  Elk mens heeft eigen verantwoordelijkheid voor zijn keuzes. Ik geef info dat is alles, ik adviseer niets en heb dat nooit gedaan aan niemand.

  Ook ik heb een dossier gemaakt van jullie uitspraken en ik denk dat jullie er slechter van af komen dan ik!!!!

  Doe ze vooral de groeten.

 50. Fan says:

  Uit pure frustraties zijn jullie opgestapt!! En niet anders!! Maar daar zal niet over worden getreurd denk ik.

 51. Wilma says:

  @Commandotoren

  Bedankt!!

  Over en sluiten!
  Ik kruip de kooi in, jij ook lekker slapen vannacht!
  Welterusten.

 52. Fan says:

  Aan Ton van de WWK code papagaai en mamagaai!!!!!

  Niet vergeten!

 53. puma73/ton says:

  fan

  iemand vraagt advies, jij geeft antwoord, dat maakt het op dat moment jouw antwoord, jouw ADVIES, onderbouwd met linken naar een DODELIJKE behandeling van een kwak uit rome, beroordeeld voor dood door schuld, tot 3 keer en fraude. Tevens is hij uit zijn ambt gezet. Hij mag NOOIT meer doktertje spelen behalve stiekum zoals in okt vorig jaar. Bovendie verwijs jij naar een onzin verhaal van die 75 % artsen, niet te controleren feiten. Is een roodje aapverhaal.

 54. grootvader says:

  Tsjee tullioFAN,

  begin je hem toch te knijpen?
  Aan je uitspraken te zien kennelijk toch wel want bijna huilend kennelijk schrijf je: “Er staan alleen links en dat is niet verboden. Ik adviseer niets. Ik wijs haar op informatie en dat is niet verboden!!!”

  En dan vervolg jij een paar teksten later: ” Elk mens heeft eigen verantwoordelijkheid voor zijn keuzes. Ik geef info dat is alles, ik adviseer niets en heb dat nooit gedaan aan niemand.”

  Tsja, dat is dan ook JOUW keuze om mensen valse informatie te geven want het is overduidelijk dat jij die soort verboden info geeft.
  Géén verwijzingen maar rechtstreeks en verwijzend naar artikelen uit een ver verleden zoals die 75% van de artsen die nooit voor chemo zouden kiezen (een artikel uit de 50-er jaren vorige eeuw!) Uit knippen en plakken van stukjes met daaruit alleen datgene wat je goed uitkomt maar daarmee wel die gehele context verkrachtend.
  (Ook verboden want de schrijver bepaald wat overgenomen mag worden en……….. met bronvermelding !!)
  Kortom , als die wet ook van toepassing zal worden op dit internet dan is het zelfs niet onmogelijk dat zelfs de Tros in het onderzoek strafbare feiten zal worden betrokken want die heeft jullie de vrijheid gegeven gevaarlijke en verboden onzin zoals jij die regelmatig hebt uitgekraamt vrijelijk op het forum liet plaatsen.

  Ik betwijfel dan ook ten sterkste dat wij als de antikwaks in zo’n onderzoek naar strafbare feiten ook op het matje zal worden geroepen en dus (weer jouw woorden citerend): ” Ook ik heb een dossier gemaakt van jullie uitspraken en ik denk dat jullie er slechter van af komen dan ik!!!! ” (einde citaat).
  Mijn vraag is dan: “Waarom denk je dat?”

  En tenslotte nog even een stukje tekst van jouw hand citerend: “Uit pure frustraties zijn jullie opgestapt!! En niet anders!! Maar daar zal niet over worden getreurd denk ik.”
  Hallo, niet weer de geschiedenis vervalsen!!
  Wij zijn NIET opgestapt uit frustratie maar hebben bij die Tros een ban gekregen, weet je nog wel??
  En persoonlijk weet ik vanuit onverdachte bronnen dat dit zeer wordt betreurd maar dat elk persoon die dit binnen dat Trosforum durft te schrijven ook met een ban worden bedreigt.
  Tsja, niet voor niets heeft die Tros het gedachtegoed van De Telegraaf die fascisten kennelijk ook niet zo erg vond in de 2-e wereldoorlog en een Tros met een Antoinette Hertsenberg die ook vertegenwoordigster is van een geloofssekte en daarom meer affiniteit heeft met kwaks (waarin je ook moet geloven) dan met sociaal demokraten die het recht hebben om gevaarlijke denkbeelden te bestrijden. een recht dat die grootste familie van Nederland niet begrijpt.

  Nee, tullioFAN,
  je hebt op jouw toetsenbord wel een grote mond maar gezien jouw uitlatingen vrees je toch terecht dat je ook deel zal worden van justitieel onderzoek en dat is maar goed ook!!

  IK heb geen enkele reden om zo’n onderzoek te vrezen, zeker niet Wilma, Jenny-jo, Edwardt en dergelijke (de tegenwichtbieders).
  Peter gaat soms wel ver maar van hem is het zeer te begrijpen!
  Immers, HIJ is een rechtstreeks slachtoffer van verboden medisch handelen met dodelijke afloop van zijn lief!!
  Daarom heeft hij veel meer rechten dan jij!!

  Ik blijf de vinger aan de pols houden, juist voor hem!!

  Met de warme groeten voor mijn digitale vrienden;

  Grootvader

 55. Edward says:

  Grootvader, perfekt! Verder gewoon negeren, niet meer op reageren is mijn stelling. Zonde van onze energie. Wij kunnen belangrijke info genereren, dat is onze kracht.

 56. peter says:

  @ Grootvader,

  Zal ik doen aan Agnes Kant, trouwens deze vrouw is een fantastische opvolger van Jan Marijnissen, beter hadden zij het niet kunnen treffen!

  Wat een persoonlijkheid!

  En ook even los van bepaalde sympathie die ik heb voor Rita Verdonk, voor mij kan zij niet in haar schaduw staan!

 57. grootvader says:

  Even een gemeen vraagje……………………..

  Er zal toch wel een IP-nummer van tF en overige kwakaanbidders bekend zijn??

  Oh, ik kan zo gemeen zijn.

  Hebben jullie ook weleens het zoekprogramma WIEOWIE gebruikt?
  Ook daar kun je veel mee vinden hoor!!
  Vooral veel info over op het internet aktieve personen.

  Tsja, die tullioFAN.

  ‘k Zit gewoon nu een beetje sarcastisch te grinniken voor mijn beeldscherm en mij digitaal in mijn handen te wrijven.
  Wel op mijn ouwe kale kop gevoeld maar…………………. nee, nog geen hoorntjes!
  Zelfs nog geen bultjes.

  En tullioFAN, je weet het: “GEEN BOMMETJE”.

  grootvader

 58. angel1978 says:

  Het wordt betreurd dat jij een ban hebt gekregen op trosradar ?!?!?
  Nou, dat lijkt me nou niet, Grootvader… Ik hoor hele andere dingen.
  Die ban heb je overigens terecht gekregen, evenals Wilma !
  Als jullie nog steeds niet door hebben waarom, dan tekent dat vooral jullie eigen houding !
  Dat overigens iedereen die hierover zou willen praten op trosradar ook met een ban wordt bedreigd, is de zoveelste leugen van je ! Maar daar ben je goed in geworden blijkbaar !

  Dat je overigens nu ook weer loop te dreigen om persoonlijke informatie prijs te geven en daarmee hoopt mensen af te schrikken tekent je verwerpelijke doel ! Niet dat ik erom zal treuren dat Fan een toontje lager zou moeten gaan zingen…
  Maar de verwerpelijke methodes die jij erop na houdt gaan echt alle perken te buiten !

 59. peter says:

  koekoek wegwezen!

 60. grootvader says:

  Oh, heerlijk meid dat jij ook hier meeleest.
  En gezien je reactie nog steeds boos om die opmerking over het aantal liters dat jij opgaf dat alle wereldzeeën zouden moeten bevatten?

  Overigens, wat zou jij moeten kunnen weten wat mijn informatiebronnen zijn?
  En, welke persoonlijke info zou ik prijs willen geven?
  De enige info die ik verzamel en wens te gebruiken is die om eindelijk eens de verwerpelijke (des)informatie van het alternatieve veld , dat wat door op menig forum en (ogenschijnlijke) “objectieve”medische info is te vinden door te geven als voorbeeld hoe het tot op heden ongestraft toegaat op dit internet terwijl het volgens de wet wel strafbaar hoort te zijn!

  Dat de TROS daarbij ook het objekt van een strafrechtelijk onderzoek zou moeten zijn gezien haar vrijheid die zij geeft aan die alternatieven.

  En och, waar jij verschijnt is met WIEOWIE makkelijk te zien wie je in werkelijkheid bent.
  Een stalkster.
  Maar gelukkig nogal ongevaarlijk.
  ——————————————–
  Omdat ik nou toch bezig ben.
  Beste tullioFAN, je intigreerd me.
  Die wijze van denken en handelen.
  Jij zou een uitstekende daad verrichten om jou lichaam ten dienste te stellen van de wetenschap zodat men eens onderzoek kan doen naar bijzondere eigenschappen van hersenen zoals dit ook is gebeurd bij Albert Einstein (waarvan overigen een deel schijnt te zijn gestolen).
  Plakje voor plakje onder de electronenmicroscoop om te speuren naar mogelijke bijzonderheden want jouw vasthoudendheid is mij een raadsel.
  Overigens zou ik die onderzoeker van de hersenen aanraden om een maskertje te gebruiken.
  Immers, er zal toch een of ander vreemd gas uit komen dat die ontleder-onderzoeker groen maakt en dat je toch een stiekem binnengesmokkelde aliën bent.
  ——————————————–
  Het doet mij ook denken aan een kort filmpje waarin je een vrouw (type stewardes of secretaresse) in haar huis ziet komen met een op een rommelmarkt gekocht vreemd poppetje dat er uitziet als zo’n vodooduiveltje met vlijmscherpe tandjes en met een speertje in zijn hand.
  Daarbij een briefje waarin staat dat men heel voorzichtig met dit poppetje moet omgaan en vooral ervoor moet zorgen dat hij dat speertje niet verliest.

  Dan zie je dat de vrouw een paar dagen later thuis komt en alleen het speertje voor de bank ziet liggen.
  Toch een beetje verontrust gaat zij het poppetje zelf zoeken dat opeens met woeste kreten vanonder de bank tevoorschijn komt en de vrouw aanvalt met scherpe tandjes.
  Zelfs de vlucht naar de keuken helpt niet want dat ventje vreet zich met die scherpe tandjes door de deur heen en valt weer aan.
  Met bloedende handen weet zij echter het kereltje vast te houden en in de oven te stoppen die zij aanzet.
  De rook die dan ontstaat wordt dikker en dikker.
  Eenmaal weer wat opgetrokken zie je de vrouw op de grond zitten met een woest gezicht en scherpe tanden.
  ———————————
  Tsja, ik vond dit wel een leuk filmpje.
  Ik hou wel van dat byzarre.
  Als ik weer eens teksten zie verschijnen van tullioFAN dan krijg ik steeds dat beeld van dat filmpje voor de geest.

  Ach, mag een oude man ook weleens zijn dwaze gedachten hebben?
  Weleens een normaal mens ontmoet?
  En……. beviel het?

  Grootvader

 61. angel1978 says:

  “En gezien je reactie nog steeds boos om die opmerking over het aantal liters dat jij opgaf dat alle wereldzeeën zouden moeten bevatten?”

  En nog steeds kom je met deze onzin aan.. Een punt waarvan je nog steeds niet hebt kunnen laten zien dat die bestaat.. Die bestaat namelijk helemaal niet. Die discussie hebben wij nooit gevoerd !!!

  “En och, waar jij verschijnt is met WIEOWIE makkelijk te zien wie je in werkelijkheid bent.”

  Volgens mij heb je al heel wat pogingen gedaan en getuige je opmerkingen is het je nog steeds niet gelukt. Getuigt je onkunde… Wel hebben zowel jij als Wilma allerlei anderen ( die toevallig op andere fora dezelfde inlognaam gebruiken ) erbij gehaald…
  Weer misleidende informatie dus !!!

  Zo lieg je de boel weer goed bij elkaar !

 62. puma73/ton says:

  ik zou een abusemailmail sturen naar de beheerder van dit blog.

  Dat is toch waar jij op het trosforum toch zo goed in net zo goed als het afkatten van mensen

 63. angel1978 says:

  Kijk ! Dat lijkt me dan weer compleet onnodig !
  We zijn hier te gast op het weblog van cryptocheilus en dus bepaalt dus wat wenselijk / toegestaan is en wat niet !
  Dat was op het trosradar-forum ook volstrekt duidelijk ! Elke keer als ik het nodig vond om de redactie te mailen / op iets te wijzen, was dat naar aanleiding van een post van iemand die zijn boekje VER te buiten ging… Daar het bijna altijd opgevolgd is, mag je dus concluderen dat de redactie het overduidelijk met me eens was !

  Daar mag je het dan niet mee eens zijn en/of niet blij mee zijn, maar daar ben je nog altijd zelf bij !

  Overigens heb ik op het trosradar-forum heel erg weinig mensen afgekat… Er was er eigenlijk altijd maar 1 die daarvoor in aanmerking kwam en die roept het over zichzelf af. De rest is altijd met respect benaderd, ook al vonden zij zelf soms van niet !

 64. puma73/ton says:

  hoezo onnodig,

  Lees je eigen bijdragen aan grootvader nog maar eens kritisch door.

  Je kunt het niet zetten dat je hen hier niet de mond kan snoeren net als jij met diverse andere op trosradar wel hebt gedaan. fraai stukje moraalridderij.

  Ga weer lekker de moraalridder spelen op trosradar

 65. peter says:

  @ Right between the eyes!

 66. peter says:

  Ga les geven koekoek en hou afstand van je leerlingen!

 67. angel1978 says:

  “Je kunt het niet zetten dat je hen hier niet de mond kan snoeren net als jij met diverse andere op trosradar wel hebt gedaan. fraai stukje moraalridderij.”

  Als ik dat niet had kunnen hebben had ik hier al wel eerder gereageerd ! Lees al wat langer mee 😛

  “ik zou een abusemailmail sturen naar de beheerder van dit blog.”

  Ik begrijp overigens dat je hier: IK ZAL bedoelt ?
  ik begreep het als een tip naar mij toe ! Blijkbaar had je dat niet zo bedoelt… Heb ik het verkeerd begrepen !

  “Lees je eigen bijdragen aan grootvader nog maar eens kritisch door.”

  Niet nodig..Dat is precies de persoon die ik bedoel !
  De rest is altijd netjes door mij bejegend !

 68. peter says:

  Ja, maar de kern van het hele verhaal is dat jij helemaal niet netjes bent!

  Maar dit zal jij nooit begrijpen! Ja, waar ligt dat aan!

 69. peter says:

  Jij gedraagt je altijd als de werkster! Je zegt nooit wat en loopt alleen maar op te ruimen!

 70. peter says:

  Je ruimt zelfs heel mooie sigarenpeuken op! Dan moet je wel gek zijn!

 71. angel1978 says:

  “Ja, maar de kern van het hele verhaal is dat jij helemaal niet netjes bent!”

  Jij bent wel de laatste die dit kan beoordelen. Je hebt geen idee wie of wat ik ben !

  Daarnaast ga je op de gebruikelijke taktiek verder die je op trosradar een ban heeft opgeleverd –> onmiddelijk in de aanval gaan !
  Echt leren die je er niet van !

  Dit wordt blijkbaar getolereerd door de beheerder ( ondanks dat zelfs je medestander(s) vinden dat je ver gaat )… Dat is dan voor rekening van de beheerder !

 72. peter says:

  Maar misschien heb jij wel aan een heel klein peukje genoeg?

 73. peter says:

  Ik vindt het veel belangrijker te weten wat je bent inplaats van wie je bent koekoek! haha!

  Ik heb niks aan jou steeds terugkerende aanwezigheid, of de achterdeur openwaait!

  Ga een zak patat kopen, en eet er een taartje bij!

  ps Ik hou alleen maar van hele rijke wijven!

  Met inhoud en met naar buiten gerichte interesses, niet met jou navelstaarderij!

  Ga naar een goeie psychiater, henk trentenman bijvoorbeeld!

 74. peter says:

  En hou is op met dat slappe gelul van je dat je vindt dat fan ook weleens te ver gaat, ouwehoer dat je bent!

  -Crypotoedit: Grof taalgebruik-

 75. peter says:

  Vergeet niet mevrouw, en dat heb jij helemaal niet in de gaten, dat hier sprake is van mensen van nivo, ik op de laatste plaats (Ja, daar moet je verbeeldingskracht voor hebben), zoals Dr. Grootvader die het maar weer even doet, Wilma en JJ wat wererdwijven zijn. Niet te vergeten Puma, die altijd de richting controleert en Edward die misschien onze voorzitter kan worden!

  Ga eens aan jezelf werken! trut!

  -CryptoEdit: Grof taalgebruik-

 76. angel1978 says:

  Op welk niveau je discussieert was me op trosradar ook inmiddels duidelijk geworden… Overigens lopen er hier wel mensen rond die goede dingen zeggen / doen ! Vooral Edward vind ik wat dat betreft een lichtend voorbeeld en Marer zegt ook wel goede dingen… ( geen uitputtende opsomming 😉 )

  Wel jammer overigens dat ik hier ook weer het gevoel krijg dat er wordt gepoogd om iemand te overschreeuwen… Werkt overigens niet, want ik heb echt niet de behoefte overal op in te springen 😀

  Las ik toevallig vanmiddag nog een mooi weblog over hoe het ook kan:

  http://www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artnr/212667/weblogid/81/

  Zou niet altijd een voorbeeld willen nemen aan de duitsers, maar in dit geval 😉

 77. angel1978 says:

  “Ga eens aan jezelf werken! trut!”

  En we zijn weer op dat niveau aanbeland…
  En dan vraagt men zich nog af waarom er een ban is uitgedeeld bij trosradar :S

 78. peter says:

  De wijze waarop jij discussieert, en dit zijn mijn laatste woorden tegen jou, ik wil nooit meer met jou praten, IN DE OREN mevrouwtje, dat jij figureert als een heel lelijk soort behang, een behang waar ik direct uit weg loop!

  Jou behang is het behang wat ik weleens gezien heb in een darkroom!

  Zo, laatste woord, wegwezen!

 79. marieke says:

  nou peter je heb je wel laten gaan over niveau gsproken…….jij verlaagt je heel erg
  ben ik niet van je gewend.
  Ben blij ik mijn forum nooit kenbaar heb gemaakt daar komen geen mensen die aan het schelden zijn het gaat toch nergens meer over.

 80. peter says:

  It’s always fantasy, ik moet er niet aan denken, geef mij maar een steeds weer terugkerende lunch bij Beau Rivage aan het meer van Geneve, waar onze voetballers zaten, dat waren voor Sylvia en mij de mooiste momenten, en wij moesten daarvoor sparen, maar het was er!!!

  Beau Rivage was voor ons het speerpunt van Zwitserland.

 81. peter says:

  Hallo, ben ik niet van je gewend?

 82. peter says:

  Simpel van geest , heerlijk he!

 83. peter says:

  Nou sparen, je zou er bij wijze van spreken voor sparen! fora he!

 84. cryptocheilus says:

  @ Peter:
  Ik zie dat je de grenzen verkent. Bij deze.
  Geen grof taalgebruik meer en ik ben de ‘namedropping’ eigenlijk ook een beetje zat. Tenzij terzakedoende.
  Lijkt mij duidelijk.

 85. grootvader says:

  In ieder geval zegt mijn stalkster het zelf!!

  citaat: “Niet nodig..Dat is precies de persoon die ik bedoel !
  De rest is altijd netjes door mij bejegend !” einde citaat.

  Tsja, duidelijk nietwaar?
  Hoewel ik van mening ben dat dit “engeltje”ook andere soms niet zo leuk tegemoet is getreden.

  Maar Angel,
  Een ezel stoot zich in ’t algemeen,
  Geen tweemaal aan diezelfde steen,
  Maar een ezelin dat stomme dier,
  Dat stoot zich weer een keer of vier !! (sorry Wilma,Jenny-jo = niet voor jullie bedoeld)

  In ieder geval lees je slecht mijn stukjes.
  Dat heeft niets met slecht gedrag te maken maar met sarcasme.
  Sarcasme dat ik regelmatig gebruik tegen die mensen die doelbewust en stelselmatig andere mensen beledigd zoals tullioFAN dit doet tegenover kwetsbare mensen die een ernstige ziekte te overwinnen hebben.

  Dat begrijp jij niet (en daarom totaal onbelangrijk ook voor de wetenschap) en dat wilde die moderator van de “grootste familie van nederland” ook niet begrijpen. ( en ach, gezien de kwaliteit van de programma’s en de ongenuanceerdheid van die tros-radaruitzendingen is dit wel weer WEL te begrijpen.)
  Het is veelzeggend dat die moderator veel bijdragen van mijn hand heeft verwijdert!
  Hij/zij zou eens verantwoording moeten afleggen!!

  In ieder geval kan men hier, op Dr.Lutser, op Freethinker, Vara-kassaforum en op het forum Vroege Vogels meer dan voldoende bijdragen van mij lezen.

  Tip!
  Kijk dan op het forum Vara Kassa onder het kopje “experts”.
  Daar is toch te zien dat ik in een vrij korte tijd ben gaan behoren tot de groep bestgewaardeerde schrijvers.
  Daarom ook een dag gekregen, aangeboden door die Vara kassa waarin alles geregeld zoals ook een bezoek aan het mediamuseum en de Vara kassauitzending.

  Kijk, dat is een familie die tenminste laat zien dat men je waardeert om de bijdragen.
  Niet door het feit dat onze familie al vanaf de 30-er jaren vorige eeuw aktief aangesloten waren bij die rooie familie.
  De familie die in ieder geval de waarden van de sociaal-democratie nog hoog houdt.
  Waarden die deze Tros nooit heeft gekend.

  Jouw hatelijkheden doen mij niets.
  ‘k Heb voor sommige mensen een neushoornhuid, voor anderen echter een warm hart en dat hebben zij in de loop der tijd heel goed begrepen.
  Ik noem ze niet voor niets mijn digitale vrienden.
  Daarmee heeft zelfs dat Trosforum totaal onbedoeld een goede daad verricht.

  Mijn laatste vraag:
  Is ’t koud daarboven?
  En smeer jij daar ook die kaas die zo luchtig zou zijn?

  Grootvader

 86. angel1978 says:

  “Kijk dan op het forum Vara Kassa onder het kopje “experts”.
  Daar is toch te zien dat ik in een vrij korte tijd ben gaan behoren tot de groep bestgewaardeerde schrijvers.”

  Tja… Ik heb je al vaker gezegd dat je een iets te hoge pet op hebt van jezelf… Dat laat je hier dan weer eens zien ! Overigens kunnen maar weinigen van de ECHTE experts de puntentoekenning daar waarderen.. Helemaal daar er flink wat puntenvechters tussen de “experts” zitten.. Het snelste antwoord ( hoe dom ook vaak ) krijgt vaak de punten ( meestal door per ongeluk de verkeerde knop in te drukken )…
  Dat weet jij ook !

  “Daarom ook een dag gekregen, aangeboden door die Vara kassa waarin alles geregeld zoals ook een bezoek aan het mediamuseum en de Vara kassauitzending.”

  Laat ik die uitnodiging nu ook gekregen hebben 😀
  Want ja, grootvader.. ik hoor ook bij die “Experts” …
  Hoef alleen niet zo nodig in beeld… Overigens zinloos om mij te proberen te linken aan een persoon daar… De gebruikte nickname en alle andere gegevens komen niet overeen 😉

  Overigens achteraf blij niet te zijn gegaan ( heb het wel overwogen ). Zo dus zomaar iemand tegen het lijf gelopen kunnen zijn 😉

  “Het is veelzeggend dat die moderator veel bijdragen van mijn hand heeft verwijdert!”

  En terecht ! Ze waren ver over het randje !

 87. angel1978 says:

  Even een klein voorbeeld over hoe de puntenkwestie bij Kassa toch niet helemaal loopt zoals het zou moeten.

  http://kassa.vara.nl/portal?_scr=cons_question&cat=626&qid=388834

  Ook in deze vraag krijgt de verkeerde de punten ( gerrit in dit geval, die ken je ook toch 😛 )..
  Hoeveel waarde je dus moet toekennen aan de scorelijst laat zich raden 😉

  Nogmaals ( en zo ook gerrit in deze vraag ): de meeste experts malen niet om de punten en krijgen ze soms wel, soms niet… Sommigen kijken enorm naar een goede ranking en denken dan dat ze goed zijn 😛

  – CryptoEdit: We gaan er geen smilie-feest van maken. Toch?-

 88. Wilma says:

  Na maanden treiteren, vele complottheorieën en misselijkmakende berichten, haalden we een grap uit door zelf een complot te verzinnen.
  Off-topic, maar even broodnodig om af te reageren vanwege de onzin die geplaatst werd door figuren die zichzelf zo serieus namen/nemen.
  Hier een gedeelte van deze misdaad bij Tros-Radar.
  Enkele uren later stopte het forum en pas daarna kwam de ban!

  Geplaatst op 15 Mei 2008 10:52 door Cryptocheilus

  ——————————————————————————–

  @ Jenny

  Quote:
  Maar nu zeg je het weer, het staat in het verslag over het onderzoek van drath onder ratten.
  Staat het onderzoek ook op pubmed? Kun je de url sturen? Dan ga ik het lezen. Er staan nl. in je verslag een paar hele rare dingen.

  Je had een vraag aan Hoek. Doe ik hem maar even beantwoorden.
  Hierrrr staat het.
  http://breast-cancer-research.com/content/7/3/R291

  Even relativeren:
  Quote:
  the mechanism underlying the reduced tumor size in tumor bearing rats was not identified in this experiment

  Ze weten dus niet hoe het werkt (in ratten) teken er ook bij aan dat ze een cocktail geven dus niet precies weten wat werkt.

  Quote:
  Although clinical trials are necessary to assess the antitumor ability of the tested nutrient mixture on cancer patients

  Tja die zijn er niet/lopen fataal af.

  @ KC:
  Internet is niet voor mietjes. dat zei je zelf ook al. Ga je nu zelf nu je een beetje onder vuur ligt dikke boehoe doen? Discwalificeren op de toon waarop wordt gediscussiëerd?
  We houden geen rekening met gekwetste zielen, dat moet jij toch wel weten Kees?
  http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?p=755837&highlight=#755837

  Naar boven

  Kees Braam

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:17 door Kees Braam

  ——————————————————————————–

  Ook voor @crypto: Blijkbaar leest niet iedereen goed de berichten, daarom maar even herhaald wat ik 13 mei in dit forum schreef:

  En ik schrijf hier in dit forum vanuit een oprechte betrokkenheid bij kankerpatienten. Maar ik haak af bij wat er allemaal de laatste week is geschreven enz. Voor mij is dat te beledigend te denigrerend, niet voor mij persoonlijk, ik kan wel tegen een stootje maar in zijn algemeenheid.

  Kees Braam
  webmaster http://www.kanker-actueel.nl

  Naar boven

  Edward2

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:19 door Edward2

  ——————————————————————————–

  Quote:
  We moeten een andere manier zien te vinden ons farmaceutische complot te reguleren.
  Jenny en Wilma hebben het door en het is een kwestie van tijd dat ook de Rathen onze snode plannen doorzien.

  Donder en bliksem, wat zijn die dames slim. Hierbij een electronisch schouderklopje van Edward voor Wilma, Marer en JJ. En ik dacht, die zijn in slaap gevallen na alle crap hier van TF en FJH, en alleen een Crypto pikt kx38m feilloos uit de 10 pagina’s blabla hier per 4 dagen op.

  Dan maar in the open wat ik wilde meedelen aan jou Crypto:
  Senergetisch is inderdaad te hoog gegrepen voor ons en dus maar 2 keer te vinden op Internet.

  Senergetisch is geen typefout en Hoek en Rath bedoelen zeker niet Synergetisch, want het is gewoon een vertaling van SENERGETIC, een uitdrukking bedacht door Janette Marshall. Zij stelt:

  Quote:
  Senergetic is a term she originated as a key to promote a greater understanding and conscious acceptance of the natural yet infinitely complex energetic processes, reflexes, responses and attachments experienced, within ourselves, our relationships and environment each day of our lives. Explore senergetic techniques designed to enhance practical energetic awareness and management on a multitude of levels. Recognise a state of senergetic being and appreciation of the sensory energetic system. Enjoy the liberating effect of reflectively viewing personal responsibility.

  Je begrijpt dat ik dit niet geheel snap, ja zelfs slaat mijn brein hierdoor op TILT, zodat ik het graag aan een cryptograaf voorleg. Kan jij hier chocola van maken? Ik kan de kleur van haar ogen niet geheel inschatten, want bij diepblauw is alles OK natuurlijk.

  Zie voor die oogkleur:
  http://energetic-soul.com/blue.html

  Als je haar “read more” aanklikt, vind je ook: Senergo, Senergist, Senergistic, Senergraph, Senergram, Senergy, etc.

  Misschien kunnen Wilma, Marer en Jenny-Jo hier met hun vrouwelijke intuitie beter commentaar dan ons heren op leveren? Nogmaals complimenten voor jullie oplettendheid dames, leuk idee dat tóch elke komma gelezen wordt, bedankt.

  En denk eraan: hxt93…

  Laatst aangepast door Edward2 op 15 Mei 2008 11:30, in totaal 1 keer bewerkt

  Naar boven

  Cryptocheilus

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:23 door Cryptocheilus

  ——————————————————————————–

  Quote:
  Voor mij is dat te beledigend te denigrerend

  Quote:
  maar in zijn algemeenheid

  Kom op KC. Namen, rugnummers en argumenten. Je blijft hangen in wollig taalgebruik en algemeenheden.

  Naar boven

  Amazone

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:34 door Amazone

  ——————————————————————————–

  Quote:
  En ik schrijf hier in dit forum vanuit een oprechte betrokkenheid bij kankerpatienten. Maar ik haak af bij wat er allemaal de laatste week is geschreven enz. Voor mij is dat te beledigend te denigrerend, niet voor mij persoonlijk, ik kan wel tegen een stootje maar in zijn algemeenheid.

  Dat had ik wel gelezen en begrepen Kees.
  Maar ik wist ook dat je het evengoed niet zou laten om wel verder te lezen.
  Bedankt dat je op deze wijze iedereen duidelijk hebt gemaakt dat je afhaakt als er aan JOU ZELF kritische vragen worden gesteld.
  Blijf dus b.v maar fijn kwakzalfSTER Hulda Clark op jouw site vermelden, omdat je blijkbaar geen andere kapstok kan vinden om je geliefde darmreiniging aan op te hangen.
  Dat mensen daardoor haar kwakbos ingestuurd kunnen worden is uiteraard gerechtvaardigd voor de webmaster van Kanker-Actueel.

  Hopelijk gaat je nog een keer een lampje branden.

  Bedankt Kees voor alle berichten op dit forum en op jouw site, die wel oké zijn.
  Het ga je goed!

  Wilma

  Laatst aangepast door Amazone op 15 Mei 2008 11:43, in totaal 1 keer bewerkt

  Naar boven

  DoornroosjeB

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:38 door DoornroosjeB

  ——————————————————————————–

  Quote:
  Geplaatst op 15 Mei 2008 08:52 door JennyJo

  ——————————————————————————–

  Quote:
  Die ‘kx38m’ van Edward 2 zou dus gewoon een geheime code kunnen zijn om een afspraak met dat zooitje ongeregeld te bevestigen!

  Dat weet ik wel zeker!
  Het schijnt dat het hele koninklijk huis er ook bij betrokken is, die willen hun aandelen veilig stellen.

  Oei dan zal de AIVD binnenkort wel ingrijpen of de regering

  Naar boven

  JennyJo

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:47 door JennyJo

  ——————————————————————————–

  @ Doornroosje

  Die zitten ook allemaal in het complot! Het is gewoonweg een vreselijke toestand en hoe het verder moet, ik weet het niet.

  Naar boven

  Cryptocheilus

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:48 door Cryptocheilus

  ——————————————————————————–

  Ook dit is een complot Edward. Zeg maar Marshall-plan II. (zou het familie zijn?).
  Iets met voedel (code br00d) en mestinjectie in de hersenen. (code 1peop4).
  Zelfs de schone slaapsters worden er van wakker! (zou ze blauwe ogen hebben of blauw bloed?)

  Naar boven

  JennyJo

  Geplaatst op 15 Mei 2008 11:56 door JennyJo

  ——————————————————————————–

  @ Edward,

  Quote:
  leuk idee dat tóch elke komma gelezen wordt, bedankt.

  Yeah yeah, big sister is watching u!

  Quote:
  Janette Marshall:
  http://energetic-soul.com/blue.html

  Misschien kunnen Wilma, Marer en Jenny-Jo hier met hun vrouwelijke intuitie beter commentaar dan ons heren op leveren?

  Alvast vanuit mijn intuitie: deze dame is niet goed bij heur hoofd.

  Naar boven

  Amazone

  Geplaatst op 15 Mei 2008 12:02 door Amazone

  ——————————————————————————–

  Quote:
  Misschien kunnen Wilma, Marer en Jenny-Jo hier met hun vrouwelijke intuitie beter commentaar dan ons heren op leveren? Nogmaals complimenten voor jullie oplettendheid dames, leuk idee dat tóch elke komma gelezen wordt, bedankt.

  Complotalarm:

  Edward2 is ook Erik, hij logt gewoon in met 2 computers!!!!
  Dit is gewoon weer een test of we echt wakker zijn!!
  Marer/Marja heeft nl. helemaal niet op de code van Edward gereageerd!

  Daar stink ik niet in Edrik!!

  Naar boven

  JennyJo

  Geplaatst op 15 Mei 2008 12:13 door JennyJo

  ——————————————————————————–

  @ Amazone,

  Ik vond het al zo raar dat we ineens niks meer van Erik hoorden, ik dacht, die is ook plotseling verdwenen zeg.
  Maar al die tijd was hij er gewoon, wat een luguber idee!

  Ik vond het leven leuker toen ik nog niks wist van het complot. Nu mij de schellen van de ogen zijn gevallen, zie ik alleen nog maar complotten.

  Ik vertrouw de buurvrouw ook niet meer, misschien is ze wel een cryptoregulier.
  Die bestaan namelijk. Ze lijken heel gewoon en hebben flesjes van dr. Vogel in hun keukenkastjes en als je verkouden bent bieden ze je dat aan, maar intussen zijn het regulieren die er op uit zijn om alternatief te ondermijnen. Mijn buurvrouw heeft ook altijd flesjes van dr. Vogel, vandaar dat ik dit nu denk.

  Want ik weet nu ook dat het sterktste bewijs niet het bewijs is, maar juist het omgekeerde ervan, namelijk helemaal geen bewijs. Als dat er is, dan weet je zeker dat het zo is.

  Naar boven

  DoornroosjeB

  Geplaatst op 15 Mei 2008 12:17 door DoornroosjeB

  ——————————————————————————–

  Waarom sturen jullie geen e-mail naar Eurocommissaris Neelie Kroes, één van de machtigste vrouwen van Europa

 89. grootvader says:

  Angel kom van die wolk af en luister!!

  Ik ben nooit een streber geweest en die puntentoewijzing van het Vara-Kassa zal mij worst wezen maar je liegt als je zegt: jou citerend; “Laat ik die uitnodiging nu ook gekregen hebben 😀
  Want ja, grootvader.. ik hoor ook bij die “Experts” … einde jouw citaat.

  Immers, er werd maar een klein select groepje door deze Vara-kassaredactie uitgenodigd om allereerst te bespreken hoe wij dachten over de toekomstige opzet tot verbeteringen van hun site.

  Een ieder die jouw bijdragen inmiddels kent op die diverse fora weet dat jij géén Vara Kassaforumexpert kan zijn!
  Hooguit een leeghoofdje dat voetstampend en potloodkauwend zit te bedenken hoe zij zal gaan reageren.

  Maar goed, ieder diertje zijn pleziertje.
  En wil je er leugentjes bijtrekken dan heb je mijn zegen.
  Gezien jouw gedachtegoed behoor je zeer waarschijnlijk niet tot de aanhangers van die sociaal-democratie maar veeleer bij dat Troskamp.
  Plezier daarmee maar…………… gooi dan geen spijkertjes meer op het fietspad waar de jeugd van de AJC langs komt op weg naar weer een weekend in het Meenthuis.
  (= sarcasme)

  Grootvader / De Vrije Vogel

 90. Wilma says:

  Als ik de berichten van vandaag lees geef ik mezelf van harte een ban.
  Wat een gehakketak zeg en dat alles omdat Grootvader/Ronald één zinnetje verkeerd begreep/interpreteerde.
  Hij dacht dat het de ban van enkelen van ons bij de Tros betrof.
  Vervolgens verschijnt Angel als een duveltje uit een doosje en het reageren omwille van het reageren begint.

  Dit is wat verkeerd begrepen werd.
  Het gaat om het bericht van Fan van1:19 vandaag.
  Ze heeft het over het vertrek van JJ en mij bij Lutser namelijk.
  Ik citeer Fan:
  Uit pure frustratie zijn jullie opgestapt!!En niet anders!!
  Maar daar zal niet over worden getreurd denk ik.

  Het is een reactie op het bericht van mij van 1:10 aan Puma73/Ton.

 91. angel1978 says:

  “Immers, er werd maar een klein select groepje door deze Vara-kassaredactie uitgenodigd om allereerst te bespreken hoe wij dachten over de toekomstige opzet tot verbeteringen van hun site.

  Een ieder die jouw bijdragen inmiddels kent op die diverse fora weet dat jij géén Vara Kassaforumexpert kan zijn!”

  Het spijt me om je die illusie te ontnemen, maar die groep was blijkbaar groter dan jij denkt 😛 Waarschijnlijk ook omdat de redactie er vanuit ging dat er een aantal niet zouden komen… Heb overigens ook een uitnodiging gekregen om mee te doen met de roodshow ( let op de spelling 😛 ) en daar als expert bij te gaan zitten ( komt je dat ook bekend voor 😉 )…

  Hier nog een klein stukje als uitnodiging voor de roodshow 😛
  “Beste expert, Eerder bent u al door ons uitgenodigd om als expert op te treden in het ‘Kassa-onderdeel’ tijdens ‘De Roodshows’ die in maart en april van dit jaar zullen plaatsvinden. Aan wie zich nog niet hebben opgegeven, vragen wij via deze weg nogmaals of zij geïnteresseerd zijn in deelname aan deze Roodshows. ”

  bekende tekst he 😀

  En de uitnodiging voor de expertdag:

  “Beste Expert,

  Vanwege uw inzet op de Kassa-website en omdat de redactie graag eens met u van gedachten wisselt, nodigt de Kassa internetredactie u uit voor een bijeenkomst op het Mediapark op zaterdag 17 februari 2007 om 13.30 uur.

  Programma:

  13.30 uur ontvangst
  13.15 uur korte rondleiding redactie Kassa en VARA-gebouw
  14.00 uur vergadering met als thema: Kassa consumentenplatform in de toekomst
  15.00 uur Bezoek aan de Beeld & Geluid Experience, het nieuwe spectaculaire mediamuseum op het Mediapark
  17.00 uur Eten in het restaurant van de Experience
  18.15 uur Een kijkje achter de schermen van de live-uitzending van Kassa in het Studiocentrum
  20.00 uur einde Expertdag ”

  Wederom moet je deze tekst ( mail was iets langer ) bekend voorkomen 😀
  Persoonsgegevens plaats ik niet.. en daar de naam van de redacteur onderaan staat, heb ik die er maar even afgehaald !

  -CryptoEdit: Lees mijn edit bij dit comment even:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2008/05/15/tros-radar-sluit-forum-reguliere-geneeskunde-vs-alternatieve-geneeskunde/#comment-2224

 92. Wilma says:

  @Angel

  Wat ben je toch eerlijk kind, terwijl ik degene was die het voor je uitzocht bij de Tros!
  Het was héél wat werk om het uit te zoeken trouwens!

  Geplaatst op 29 Jan 2008 13:43 door angel1978 (Tros radar)
  Quote:
  Maarre.. dat laatste stukje van de website van onze italiaan dat is gewoon reclame maken, spammen zoals dat heet.. en dat is op dit forum niet toegestaan. daarnaast draagt het niet bij aan de discussie naar mijn mening.
  Daaruit blijkt naar mijn idee ook meteen de doelstelling van Tullio fan.
  Het enige dat er gebeurt is dat er kopieën van de tekst van deze Dr worden neergezet en eens in de zoveel tijd een verwijzing naar hoe te betalen… volgens mij puur bedoeld om geld te genereren en dus ordinaire reclame. Eind quote.

  Wel ‘leuk’ om hier te lezen dat Angel wel van mening is dat er sprake is van ordinaire reclame!!!!!

  Maar mijn boodschap is een andere.

  Grootvader je voerde jouw discussie over haaienbloed/kraakbeen in september 2007 op de 1e pagina’s van dit forum met ene Mlmangel, Masterjuh en Cybertomaat, dus gemakkelijk op te zoeken.
  Angel kom ik voor het eerst tegen op bovenstaande datum.
  Ik kon me die druppel bloed dus herinneren omdat ik wel alles lees en het argument van Angel dat ik iets niet kan weten omdat ik pas later meedeed niet klopt.
  Ook zij had dat makkelijk kunnen opzoeken en ontzenuwen, maar blijven stangen blijkt leuker.

  Conclusie:
  Grootvader zit fout met zijn druppel haaienbloed.
  Angel zit fout met de privé-informatie.
  Beiden hadden elkaar dan, vanwege een ban van grootvader, niet in de haren kunnen zitten.
  Ik stel dan ook voor dat jullie elkaar de hand schudden en niet verder gaan woordpuntkommamierenneuken over andere wellicht misverstanden op basis van een vermeend goed geheugen.

  Soms is het goed om met een schone lei te beginnen, nietwaar?!

 93. grootvader says:

  Ik kies mijn eigen vrienden!
  Verder zal ik op die stalkster géén commentaar meer leveren!

  Welterusten!

  Grootvader

 94. peter says:

  Jongens, ik ben vanavo

 95. peter says:

  Ik ben vanavond bij de politie geweest, ik wordt bedreigd, ik moet afstand nemen, ook emotioneel omdat ik weet wie het is!

  En ik waarschuw je……..

  -CryptoEdit: Reactie ingekort-

 96. Wilma says:

  @Peter
  @Allemaal

  Wat een afschuwelijk bericht!!
  De details zijn mij niet bekend, maar niet eens relevant.
  Blijkbaar voelde/voelt iemand de behoefte om Peter keihard aan te pakken.
  Lager bij de grond kan je dan niet gaan, hier zijn geen woorden voor!!

  Goed van Crypto dat hij de reactie van Peter heeft ingekort om hem te beschermen.

 97. angel1978 says:

  @crypto, helder ! Had je 1e reactie nog niet gezien. Zal er rekening mee houden !

  @wilma, je had toen gelijk met je uitzoekwerk ( ik was het inderdaad niet hoewel grootvader dat nog steeds niet wil vatten ) en heb toen ook gereageerd op je verzoek om met een schone lei te beginnen ! Heb nadien in het trosradar-topic ook niet meer op grootvader gereageerd ! Helaas werd deze afspraak eenzijdig verbroken.. Daar ben ik nu dus volledig klaar mee !

  @Peter.. Triest dat dit gebeurd! wat sommige mensen bezield ???

 98. JennyJo says:

  @ allen,

  Nadat ik vorig jaar kanker kreeg, zag ik op tv een uitzending over de therapie van Tullio Simoncini.
  Naar aanleiding daarvan ben ik me gaan verdiepen in alternatieve therapieën.
  Nog nooit in mijn leven heb ik in dat verband zoveel onnozelheid, onkunde, gebrek aan feitenkennis, manipulatie van de feiten, verdraaiingen van de waarheid, bewust verdonkeremanen van onderzoeksresultaten en, ik kan niet anders zeggen, leugens, onder ogen gekregen als in de afgelopen periode.

  Ik weet inmiddels ook dat leden van organisaties die zich bezighouden met het bevorderen van de reguliere geneeskunde regelmatig worden ‘getracteerd’ op haatmails, beledigingen, bedreigingen, ook aan hun gezin, dat auto’s worden beklad en ruiten worden ingegooid.

  Ik heb ook geconstateerd de aanhangers van alternatief geen greintje medeleven hebben met mensen die geliefden hebben verloren als gevolg van onbewezen ‘geneeskundige’ behandelingen.

  Ik heb ook gezien dat de aanhangers van de kwakzalvers er heel bedreven in zijn om door zuigen, sarren en treiteren mensen uit hun tent te lokken. Vervolgens reageren zijn zeer verontwaardigd als de gesarde partij eindelijk zijn zelfbeheersing verliest.

  Er zullen ongetwijfeld mensen met goede bedoelingen zitten in het alternatieve veld. Maar de toon wordt door anderen gezet.

  Ik wil me niet meer uit mijn tent laten lokken.
  Ik wil met de denkwijze van deze mensen niets meer te maken hebben. Ik wil niet langer al mijn energie besteden aan het eindeloos verzamelen van controleerbare feiten, om elke keer weer te moeten ervaren hoe die achteloos genegeerd worden worden en meteen vervangen door weer nieuwe onwaarheden.

  Er is nog steeds geen bewijs voor al die zogenaamde wondergenezingen. Niet van bica, niet van DCA.
  Ook over de farmaceutische industrie is het gebrek aan kennis schrikbarend. De zelfcorrigende maatregelen die de industrie de afgelopen jaren heeft genomen en nog steeds neemt, zijn aan hen geheel voorbij gegaan. Het heeft ook geen zin om het ze te vertellen, want feiten die hen niet welgevallig zijn, worden consequent als leugens betiteld, verdraaid of genegeerd.

  Ik vind het verschrikkelijk als mensen zich in hun wanhoop laten behandelen door meedogenloze lieden als simoncini en dit in het ergste geval met de dood moeten bekopen.
  Maar ik ben zelf ook ziek geweest en ik kan de mentaliteit van deze lieden niet langer verdragen. Als ik er nu geen punt achter zet, word ik er zelf ziek van.

  Met een aantal van jullie, van wie ik de emailadressen heb, hou ik contact via de mail.

  Verder wens ik iedereen het allerbeste. Word je ooit ziek, ga dan in godsnaam naar een reguliere arts. Beslis je toch anders, dan kan ik er helaas niets aan doen.

 99. Wilma says:

  @Angel

  Je schreef hierboven’om 3.53pm:
  ‘Wel hebben zowel jij als Wilma allerlei anderen(die toevallig op andere fora dezelfde inlognaam gebruikten) erbij gehaald.
  Weer misleidende informatie dus!!!

  Ik ben dus nog niet met je klaar, want ik zag bovenstaande graag duidelijk gerectificeerd.
  Heb me bij Tros-Radar nooit met dat soort zaken bezig gehouden en berichten van jou/of eventuele naamgenoot erbij gehaald.
  Derhalve vind ik het lasterlijk dat je op deze wijze mijn integriteit hier ter discussie stelt en suggereert dat ik oneerlijke spelletjes speel/speelde.
  Ik heb nooit gebruik gemaakt van misleidende informatie en vind die aantijging ver beneden alle peil.

 100. Edward says:

  @JennyJo, je hebt 100% gelijk met je standpunt over alternatief.

  Het ergste vind ik zelf, dat de wél heel interessante items volledig overschreeuwd worden door de genezing blatende leugenaars, of moet ik zeggen onnozelen of ego prutsers cq oplichters.

  Wij gaan hopelijk door met ons positieve werk, zeker wat je in de USA doet is zeer terecht en eervol. Ik zou je hier vreselijk missen.

  Wél blijf ik zelf altijd op zoek naar de ook positieve elementen bij alternatief, want die zijn er, echter nooit stand-alone, altijd aanvullend. Wel uiterst interessant, denk aan de alternatieve preventie van een recidief na een geslaagde reguliere verwijdering van een tumor. Hier zijn geslaagde klinische dubbel-blinde onderzoeken van.

  De lijst voor jullie staat al bijna in het Engels in EXCEL. Ik werk nog wat ideeen af. De lijst zal daarna zelfs eerder de 2100 items benaderen dan de 2000. Volsterkt waanzinnig is dat ik al 122 verschillende apparaten vond, die alle genezing claimen, maar totaal niets doen.

  Het toppunt van brutaliteit is Hulda Clark, die met haar idiote methode een succespercentage van meer dan 90% garandeert, bij vergevorderde kanker. Zij heeft nog geen kip met kanker genezen. Publicatie? No way!

  Maar een andere methode, Cancell of zo, claimt al meer dan 25.000 genezingen, waarom ook niet? Ze hebben volgens mij nog geen vlo met kanker genezen vrees ik. Publikatie? Uiteraard niet één geval!

  Triester dan triest bij zo een ernstige kwaal! Dan roepen zij een complot erbij, onzin terwijl publicatie appeltje-eitje is in Evidence-Based Alternative Medicine of zoiets.

  Maar die alternatieve bladen laten gelukkig geen oplichters toe, en zo hoort het ook.

  Je hoort van me.

 101. Wilma says:

  Gisteren zette Tullio Fan een bericht bij Tros-Radar-Alternatief-Simoncini naar grenswetenschappen.

  Nu op de promotietoer voor ook de DCA-site van ene Piet Kuipers, een nieuwe ‘ster’ aan het ‘alternatieve’ firmament. Daar hebben JJ en ik bij Lutser kennis mee gemaakt en hoe!!!
  Het bericht van Fan bevat vele linken die hier niet door de filter zullen komen, vandaar geen kopie.
  Voor de vast 550ste keer plaatst ze daar de link naar de site van Ton Bica!!
  De motivatie voor het bericht:
  Het gebruik van DCA neemt wereldwijd toe. Mensen willen een heilzaam alternatief zo blijkt uit de ondernomen acties van deze patienten. Lees zelf maar.

  De WWK zet zich in om een heilzaam alternatief van de grond te krijgen, zij vinden dat zowel Natriumbicarbonaat als DCA een kans moeten krijgen. Hun doelstelling is dat er onafhankelijk onderzoek komt.

  En zo gaat het maar door en door en door en door!!
  Die hele club:
  Weet niks. Wil niks weten. Wil alleen maar tekeer gaan.
  Liegen, liegen, liegen, liegen en nog eens liegen, dat is het enige dat ze doen.

  26 juni bij Lutser:
  –Amazone said …

  @Fan

  Odilia,

  1)Natriumbicarbonaat= GEEN heilzaam alternatief
  Zal het NOOIT worden.
  2)DCA= nog geen heilzaam alternatief.
  Zal het WELLICHT worden.
  Kan je niet lezen of WIL je niet lezen??!!

  Voor HEILZAME nu nog alternatieve ONDERSTEUNING heeft Nederland het WWK absoluut niet nodig, daar wordt al volop aan gewerkt door mensen met verstand van zaken.

  Einde verhaal.–

  Zowel hier als bij Lutser is de waarheid te lezen over Natriumbicarbonaat en DCA!

  Zeg er nu verder niets meer over, want er komen alleen de bewoordingen naar boven die Ton Claessen/Bica tegen/over ons gebruikte en perfect van toepassing zijn op dit clubje zelf. ( te vinden bij Lutser op no.:180)

  Er bestaan inderdaad figuren die een blamage zijn voor de mensheid, maar zijn wij dat?!
  Onze mensen die steeds met juiste informatie komen en niemand een rad voor de ogen draaien, nou ik dacht het niet!!!!

 102. grootvader says:

  Overigens blijken sommigen zo langzamerhand moe te zijn om als die valse claims te weerleggen en geven eigenlijk min of meer aan dat er toch gedacht wordt daarmee door te moeten gaan omdat die ons zo bekende kwaks zeer gevaarlijk zijn.

  Maar, dat valt nogal mee als ik alles zo’n beetje lees want objectief bezien zijn er maar heel weinig mensen die de mooie praatjes van die “Dr”Rat(h), die tullioFan, die Ton-bicarbonaat hebben geloofd en zich lieten verleiden om eerst alternatief en pas daarna meer helaas te laat vaak toch naar de reguliere geneeskunde grepen.

  Zelfs binnen dat “Coopery/Simonciniclubje hebben wij gelezen dat er ook, en juist door die schreeuwers, wel eerst begonnen werd met reguliere behandelingen en pas daarna claimen dat het het alternatieve is “geweest” die hun heeft “genezen”.

  Ik heb dus de overtuiging dat er veel minder slachtoffers zijn van dat schreeuwende,rapporten uit zijn verband rukkende en leugens verspreidende groepje hoewl ik weer WEL van mening ben dat het dringend gewenst is dat al dit soort gevaarlijke claims ook verboden en strafbaar zou moeten zijn.
  Daarom is feiten verzamelen nog wel nodig.
  Die lijst van Edward zou ik dan ook graag in mijn e-mailbox willen zien als bijlage.
  Jenny-jo , Wilma en Pere hebben mijn e-mailadres.

  Mijn advies dus: WEL bestrijden maar minder fanatiek dan wij tot nu toe deden.
  Laten we maar wat meer genieten van de mooie dagen die nog komen.Die gelovigen zijn toch nooit te bekeren.
  Zulke fanaten sporen wel vaker aan op collectieve zelfmoord.
  Bezie ze als een soort Lou de Palingboergelovigen want daar hoort dit soort fanatiek geloof in thuis.
  Zoals wij om die Lou gelachen hebben zo zouden wij ook moeten kunnen lachen om deze gelooffanaten.
  Door er al te veel aandacht aan te geven,geven wij ze veel te veel eer.
  Eer dat ze nooit echt hebben verdiend!

  De Warme groeten van

  Grootvader

 103. Edward says:

  @Wilma, feitelijk werd er bij Lutsers tegen jou door die meneer gezegd:

  Kanker ontstaat als het eigen afweersysteem om dit tegen te houden faalt (hier ben ik het 100% mee eens).

  Dus als er eenmaal kanker is, moet alles volgens hem erop gericht zijn dit systeem weer goed te laten werken (logisch, mee eens, maar dit betekent niet dat de kanker dan geneest!).

  Uit een brandend huis de kleine kids wegredden en de lucifers en fles benzine eruithalen is erg nuttig, maar het brandt wel! Telkens suggereert altenatief dat als die weerstand nou maar weer 100% herstelt, dat dan de tumor ook verdwijnt. Maar dit is absoluut niet zo volgens mij.

  Dagelijks enkele losse cellen, die nog in contact staan met gezonde opruimen om beginnende kanker op te ruimen is heel wat anders dan een bol met honderden miljoenen miljarden cellen opruimen, waarvan de binnenste zich mooi aan het immuunsysteem kunnen onttrekken… En steeds feller en slimmer worden.

  Het herstellen van de afweer lukt minder door chemo die dit juist verlaagt, reden voor die meneer om chemo dus dáárom af te wijzen.

  Maar dit is, hoe elegant dan ook, een onzuiver argument. Het is vaak gewoon te laat om met een superafweersysteem het proces te beëindigen vrees ik. Al maak je het afweersysteem 10x zo sterk als normaal, dan nog is het vaak te laat vrees ik.

  De cellen zijn al te kwaadaardig, onherkenbaar, niet meer in toom door intercellulaire contacten zoals bij losse beginnende kankercellen, e.d. Er is brand en die moet gewoon geblust worden, voor het echt helemaal uit de hand loopt! Dus in een vroeg stadium snel opereren, chemo en bestralen.

  PS. Ik zat vroeger bij de bedrijfsbrandweer, en heb de enorm grote Geesink brand in Weesp, notabene beginnend in een brandweerwagen fabriek, uitslaand naar een verffabriek, bibliotheek, kerk, boerderijen verderop etc door de brandende boeken en verfblikken, van nabij gezien.

  Als je in anatomie boeken naar kanker bijv. uitgezaaid vanaf de darm kijkt, lijkt de enorme ravage erop. Dus mensen in een vroeg stadium van de chemo afpraten is dan gewoon crimineel.

  Dat dan een Hulda Clark hier nog zwaar aan wil verdienen en 9zelfs zo ver nog 90% genezing claimt, is op zijn minst een gotspe.

 104. puma73/ton says:

  En wie heeft er vanaf 30-6 01.33 am niet meer gepost, alleen maar gelezen???

  Wilma en JJ ik heb cryptho gevraagd jullie mijn mail adres te sturen.

 105. Wilma says:

  @Puma 73

  Fijn Ton, dan hoef ik het niet meer te vragen! 🙂

  @Edward

  Is voor jou het afweer,- en immuunsysteem hetzelfde begrip?

 106. Wilma says:

  Dringende oproep:

  Peter zou je je héél asteblieft willen melden op wat voor manier dan ook?!
  Ik hoef/we hoeven geen tekst en uitleg of wat dan ook, alleen even een levensteken is genoeg.
  Ik heb vandaag herhaalde malen tevergeefs gemaild en gebeld.
  Ben ongerust en ik ben niet de enige.

 107. Edward says:

  @Wilma, ach het is hier gelukig geen collegeboek. Het gaat even om het idee.

  Die meneer die je noemde doet alsof je de afweer tegen beginnende enkele kanker kernen op 100% van normaal moet brengent, dat dan DUS een tumor verdwijnt. De afweer als tovermiddel dus.

  Daaraan vastgekoppeld chemo in een kwaad daglicht stelt. Daar prikte ik even doorheen.

  Het voorkomen van kanker door beginnende kankercellen bijv. via natural kliier cellen uit te schakelen, is heel iets anders dan het verwijderen van een minieme gevestigde massa die toch al gigantisch veel cellen kan bevatten die elkaar tegen de buitenwereld afschermen.

 108. Wilma says:

  @Edward

  Het gaat mij om de suggestie steeds dat iedere kankerpatiënt van tevoren niet gezond geleefd zou hebben en je het tijdens/erna allemaal kan oplossen/genezen/niet laten terugkomen door voeding/pilletjes/poedertjes en noem maar op!

  Het immuunsysteem herkent kankercellen niet omdat ze lichaamseigen zijn en dat is het probleem.
  Het systeem mist de trigger om meteen in actie te komen om deze cellen te vernietigen, sterker nog: het komt zelfs te hulp door de tumor te voorzien van bloedvaten voor toevoer voedsel en zuurstof.
  Als die er niet kwamen had de beginnende tumor geen schijn van kans, zou vanzelf afsterven en opgeruimd worden.

 109. peter says:

  Mag ik af en toe ook helemaal alleen zijn?

  Maar ik ben er Amazone, kus!

 110. peter says:

  Ik zat trouwens voor je op het paard, en werd wakker van het rechterschouderblad van het door mij betaalde paard!

  Leuk! Of is het moreel gezien ons paard?

 111. Edward says:

  @Wilma, het is niet de suggestie van wel-of niet gezond geleefd te hebben, maar de literatuur die bepaalt wat de realiteit is, ook als dit tegen ons believe-systeem ingaat.

  M.a.w. de klinische studies en epidemiologie geven aan wat wel of niet kan, en niet ons common sense gevoel. Heb ik zelf met vallen en opstaan geleerd, net als elke onderzoeker.

  Grofweg schat men dat zo’n 30% van alle kankers door roken wordt veroorzaakt. Dan nog zo’n 10% door erfelijke factoren. Wellicht zeg 3-5% door kankerverwekkende omgevingsfactoren, zoals asbest, chemicaliën, teveel zonlicht bij de huid, etc.

  Houdt je 56% niet verklaarde oorzaken over. Van zo’n 50-60% hiervan is het ontstaan via waanzinnig veel studies zeer nauw verbonden met ongunstige voeding. Te weinig groentes, teveel nitrosoamines, mycotoxines, verschroeid vlees, drinkwater met arseen, ingezouten en ingezuurd voedsel, etc.

  Dus overall zo’n 30% van alle gevallen is voedingsgerelateerd. Betekent niet dat betere voeding die 30% dan geneest, absoluut niet.

  Betekent wél dat na een succesvolle verwijdering een aanpassing van het inderdaad blijkbaar ongunstige oorspronkelijke voedingspatroon een lagere kans op een recidief kan geven bij een deel van deze 30%. Dit toont de literatuur ook deels via klinisch onderzoek aan.

  Echter, er is veel meer onderzoek hiernaar nodig. Just follow the literature.

 112. peter says:

  Wilma, wil jij mij even bellen?

 113. peter says:

  @ Edward,

  Ongelooflijk he, die brand in Weesp, waar ik geboren ben zoals je weet, ik was erbij, hoe het mogelijk was een kerkgebouw in vlam te zetten een paar honderd meter verder!

  Of je je dan realiseerd dat niets in het leven te controleren valt!

 114. Wilma says:

  @Peter

  Hè, hè, eindelijk!!!
  Aan het 2e bericht kan ik merken dat je nog steeds jezelf bent, begrijp er niet veel van cryptogrammenmaker!:-)
  Maakt vooral vandaag niets uit, ik voel me 10 kilo lichter!

 115. Edward says:

  @Peter, de wereld is klein. Een collega van mij hielp mee, zakte door een plat dak, viel naar beneden op een vat, en brak zijn bekken.

  In de brandweer wereld wordt dit als één van de spectaculairste branden gezien.

  Overigens was de kerk geraakt door brandende boeken vanaf verre afstand uit de lucht vallend, en toen ie later instortte, vatte aan de andere kant van de Vecht een boerderij ook daardoor vlam,

  Van een boer die stond te genieten van de mooie val van de torenspits…

 116. peter says:

  Alles vloog door de lucht, maar wat een discipline was er gaande!

 117. peter says:

  Mij stop je niet, over m’n lijk!

 118. Edward says:

  @Grootvader, ik heb 2 reacties aan jou bij de CryptoChatbox gezet i.p.v. hier…..

 119. peter says:

  Ik verloor door simoncini letterlijk alles, vraag mij dat niet, het was dat ik mijn eigen huis nog had! Mijn huurhuis.

 120. peter says:

  Voor allemaal, speciaal voor Grootvader,

 121. peter says:

  Amazone, ik plak dit en het lukt niet, zou jij dit willen verbeteren, ik ben totaal niet technisch! Ik kan wel een badkamer verbouwen! haha! Ja! Echt waar!

 122. Wilma says:

  @Peter

  Dit zou de oplossing kunnen zijn:

  http://www.snelnaar.nl/site/index.php

  Probeer maar eerst zelf, daar krijg je haren van op je borst!!

 123. peter says:

  Ik zie net dat ik ze inmiddels heb, maar dat helpt mij niet uit de brand!

  Of geloof jij mij niet?

 124. peter says:

  Wilma, bel mij even als je wilt!

 125. grootvader says:

  Ramses = kippevel en rillingen over mijn rug!
  Niet alleen over die goede keuze die werkelijk op mij zou kunnen slaan maar ook omdat ik Ramsses vaak en over een lange periode in de taxi heb gehad; toen hij nog woonde op de Vijzelgracht en later in zijn woonboot aan de Piet Heinkade.
  Uiteraard dus ook met Liesbeth List.
  Hij is nog niet dood dus wil ik niet uitwijden.

  Heel erg bedankt voor die link en juist deze zeldzame uitvoering van deze franse groep samen met Ramses in zijn laatste deel van zijn leven.
  ————————————————
  Edward. Hoe kom ik van hier uit op Cryptochatbox?
  Ik zie geen verwijzing!

  Overigens aan al mijn digitale vrienden en goede nieuwe (want verstandige)kennissen de (vandaag) letterlijke warme groeten van;

  Grootvader

 126. Edward says:

  @Grootvader, zit hier achter een andere PC. Kom er ook niet bij!
  Vraag even aan Crypto hoe je bij dat bericht moet komen.

  CryptoEdit: https://cryptocheilus.wordpress.com/2008/05/20/cryptochatbox/#comment-2259

 127. grootvader says:

  Edward,

  De oplossing gevonden!
  Gewoon van jouw gegeven link dat /#comment-2259 weggehaalt en de rest opgeslagen.
  Met dus die mieuwe link kan ik direct naar chatbox.

  Overigens in Dr Lutser ook een algemene filosofie losgelaten over de verklaringen waarom meer ziekten als kanker en waar alternatief wel helend zou kunnen werken.

  Ik ben het namelijk volkomen met je eens dat het steeds maar wil in gaan op deelstukjes zoals dat bicarbonaat en DCA maar bitter weinig nut zal blijven hebben.
  Gelovigen houden vrijwel altijd tot het bittere einde toe aan hun geloof vast.

  Wel heb ik het grote voordeel gekregen in dat eindeloos reageren dat ik mensen (digitaal) heb ontmoet die ik mijn (echte) vrienden zal mogen en kunnen noemen.
  Immers, ik heb letterlijk met ze gehuild en gelachen!
  Dat je dan reacties krijgt zoals die van Peter met zijn link naar Ramses Chaffy doet je dit extra beseffen.

  Met de vriendelijke groeten van;

  Grootvader

 128. peter says:

  @ Grootvader,

  Hoeveel liefde zit in dit filmpje, ik kan maar niet op de naam komen van het cafe op de Vijzelgracht, voel je ook niet geroepen dit te beantwoorden, ik kom er zelf wel op.
  Ik heb gezien dat ie bij wijze van spreken onder de bar lag, met taxi naar Frascatie werd gereden en dan net op tijd onder de douche vandaan met natte haren zijn concert gaf!

  Filmpje: Zie wat het tegenovergestelde van rekenschap is? simoncini en coopery!

  -CryptoEdit: Belediging verwijderd –

 129. peter says:

  – CryptoEdit: weggehaald wegens namedropping en bedreiging. Tweede waarschuwing-

 130. Wilma says:

  @Peter,

  Prachtig en toepasselijk die liedjes van Ramses, vooral de 2e versie ontroerde me.

  quote over Ramses:
  –Jammer dat mensen niet op de monumentenlijst worden gezet. De oude Shaf is in verval, een ruïne al bijna. Een hele mooie ruïne, die nog vol leven zit.–

  Bron:
  http://www.shaffy.nl/ramses.fanpagina.html

 131. Wilma says:

  @Peter

  Zou je het asteblieft willen laten bij het bericht van 6:28pm?!
  Begrijp het volkomen, maar zag het toch liever niet meer.
  Uiteindelijk schiet je er niets mee op en heb je alleen jezelf ermee.
  Henk Trentelman en consorten zullen via de geëigende weg ter verantwoording geroepen worden.
  Probeer inhoudelijk te blijven en toon daarmee je klasse!!

 132. Wilma says:

  @Crypto

  Had al eerder gevraagd of er een oplossing bestaat voor te lange linken en aangegeven dat die snelnaar.nl niet altijd werkt, zoals vandaag ook weer.
  Dus:??????????????

 133. peter says:

  Mijn klasse is nooit getoond door zwijgen!

 134. cryptocheilus says:

  @ Wilma:
  Doe deze maar:
  http://tinyurl.com/
  Volgens mij is dat beter.

  @ Peter:
  Denk even twee keer na voordat je op die reactieknop drukt. Ik wil hier geen plat gescheld en bedreigingen. Capice?

 135. peter says:

  Waar kiezen we voor Crypto?

 136. cryptocheilus says:

  Licht je vraag eens toe Peter.

 137. grootvader says:

  Overigens Peter,

  je hebt onze e-mailadressen.
  Zit je moeilijk dan kun je ons toch bereiken?
  Ik weet ook uit eigen ervaring dat het van je afschrijven helpt maar in het openbaar je woede en je verdriet uiten is naar mijn mening niet de goede manier.

  Zeker niet omdat je niet alleen staat!
  Je hebt begrijpende (zij het digitale) vrienden om je heen staan!

  Die gevaarlijke kwaks komen echt aan de beurt.

  En voor alle andere lezers; weleens van de personenzoekmachine WIEOWIE gehoord?
  Wie daar Mattias Rath of bijvoorbeeld Tullio Simoncini dan komst er enorm veel informatie op je af.
  Uiteraard kun je ook vele anderen op die manier opzoeken!
  Weet je geen voornaam?
  Gebruik dan die ouwe DOSinstructie * sterretje hetgeen staat voor meerdere tekens.

  Grootvader

 138. Edward says:

  @Grootvader, prima verhaal bij Lutsers.

  Bij digitale vrienden kun je respectvolle correcties verwachten, zo ook een nuancering n.a.v. die stukjes:

  1. De mens wordt nog niet ouder dan biologisch verwacht. Zoogdieren woden zo’n 6 x zo oud als de leeftijd nodig om te volgroeien. Bij de mens is dan haalbaar zo’n 6 x 19 = 114. Is al eens gehaald dacht ik.

  2. Hoge energie inname en veel vitamine- en mineraalarme voeding geven een hoger risico op kanker, volgens veel onderzoek. En we eten daar veel van: loop maar eens een groot tankstation binnen. Dit corrigeer je het beste door minder en gezonder te eten. OK. Of zoals je aangaf veel verse groentes, tegengif tegen veel factoren en waarschijnlijk het slimst wat een moderne mens kan doen.

  Als echter die kale woestijnachtige pure vet- en suikervoeding toch hoog wordt ingenomem met tegelijk weinig fruit en groentes, walgelijk slecht, en dat wordt aangevuld met multipilletjes, wordt de troep veel minder slecht verwerkt en daalt het risico op kanker iets. Zo kan ook correctie van een schadelijk voedingspatroon een lagere kans op een kanker recidief geven, ’t Is absurd en decadent, maar zo werkt het wel deels.

  Het gaat minder om het halen van de pure ADH van een vitamine, als om het halen van een nieuw soort ADH per ingenomen energie eenheid voeding. Veel troep eten betekent een hogere behoefte aan sommige elementen voor verwerking.

  En we eten veel troep: kijk maar eens hoeveel gram suiker en alcohol de gemiddelde Nederlander per dag inneemt.

 139. puma73/ton says:

  om voor fan terug te keren naar waar haar geneuzel thuishoort.

  @fan,

  alles wat ik over jouw te weten kom gaat via ons eigen netwerkje rond. Jij zult nooit weten wat wij (ik) over jouw walgelijke persoontje weten en te weten zijn gekomen.

  Ik heb inmiddels op trosradar xng gecomplimenteerd met de wijze waarop hij jouw op je nummer heeft gezet en te kijk heeft gezet als een lafhartig wezen.

  Je hebt zelf niet eens in de gaten hoeveel mensen jouw als gemeen, achterbaks en laf wezen zien. Een die met misselijkmakende argumenten mensen bang maakt voor regulier en zieltjes probeert te winnen voor bica en dca.

 140. Wilma says:

  Quote uit bericht KWF over Fan/Odilia van 20 maart j.l.:
  –Goed van de moderators dat de meerderheid van de posts is verwijderd. Op andere forums was ze er minder goed vanaf gekomen: een permanente ban en misschien wel een geblokkeerd IP-adres.–

  Moet ik nog toelichten waarom ik dit plaats op 4 juli?

 141. JennyJo says:

  @ Allen,

  Op het forum van James Randi heeft zich een aanhanger van simoncini gemeld, Sherman Bay.
  http://forums.randi.org/showthread.php?p=3832273#post3832273

  Hij heeft het onder andere over de video van simoncini, waar deze laat zien waar de schimmel zich bevindt. Ik wist al dat dit een kletsverhaal is, maar op het forum meldt zich een jli, die is patholoog. En die sabelt vervolgens vakkundig het flimpje neer. Sherman Bay is nog aan het bijkomen.

  Uiteraard heb ik ook even een duit in het zakje gedaan.

 142. Fan says:

  Nog wat “aardig” nieuws van de club van Renckes:

  http://www.iocob.nl/maatschappij/vtdk-speelt-expliciet-op-de-man.html

  VtdK speelt expliciet op de man! Vies en Voos noemt Renckens het
  Ze spelen het expliciet op de man. Niet op de inhoud, geen inhoudelijk debat, maar persoonlijke noten zetten. Zo wordt dat genoemd door de vereniging tegen de kwakzalverij. Dat het gaat om verdachtmakingen en verdraaiing van feiten, dat mag allemaal. Zo worden serieuze artsen, die een missie hebben in Nederland afgeschilderd als vies en voos. Mensen, die voor iets gaan waar ze in geloven. Voor een vernieuwde geneeskunde, waarbij de patient echt centraal staat! De Vereniging tegen de Kwakzalverij maakt ze plat. Het is misselijkmakend. Wie pletten ze in juli 2008 in hun tijdschrift?

  Onderaan staat dit:

  Nieuwe inquisitie
  De VtdK ontpopt zich momenteel, onder de leiding van de heer Reckens, voorzitter, en zijn toenmalige promotor van Dam, secretaris tot een nieuwe fundamentalistische sekte, tot een 21ste eeuwse inquisitie, die met woorden als wapens onreflecterend om zich heen schieten op mensen die vanuit hun hart voor een goede zaak gaan! De zaak van de patient en de toekomst van de bodymind benadering van de geneeskunde!
  Laten we deze heren stoppen!

  Een reactie onder dit artikel:

  Het kwalijke is dat de VdtK en andere regulier medische lobby’s kennelijk politieke invloed verwerven. Terwijl het de kritisch denkende medicus al lang duidelijk is dat de reguliere geneeskunde niet het (beste) antwoord heeft op alle klachten en aandoeningen blijft de politiek de positie van de reguliere artsen versterken ten koste van de alternatieve collega’s. De politici en de media hoor je niet over het Vioxx drama, de veel te veel voorgeschreven antidepressiva, de gevolgen van jarenlange gebruik van maagzuurremmers en noem zo maar talrijke voorbeelden. Mijn inziens moeten we de VdtK niet bestrijden maar het publiek en de politici overtuigen dat de geneeskunde in Nederland de verkeerde kant op gaat. En dat wij als serieus werkend complementaire artsen een positief alternatief bieden. Laten we het positieve gezondheidszorg noemen!
  John van der Woude,
  OrthoManueel arts, osteopaat en bedrijfsarts (nog even)

 143. Edward says:

  @JennyJo: klasse in de USA!

  Het wachten is nog steeds op de eerste genezen persoon door het “krachtige en effectieve” bica, jaja.

  De kids die met handgranaten spelen, om Simoncini, Boegem, Clark etc eens raak te typeren, hebben helaas geen kaas gegeten van het rapporteren van hun “genezingen”.

  Of is het gewoon moeilijk iets zinnigs te rapporteren als je idioot of oplichter bent?

 144. JennyJo says:

  @ Edward,

  Had de thread op bij James Randi snel gelezen, vlak voordat we uit eten moesten.
  Ter verdediging van Sherman Bay: hij is geen simonini-aanhanger zo blijkt. Een vriend van hem is dat. Zegt Sherman Bay.

  Maar simoncini is inderdaad nu actief in de USA. Nou ja, dan zijn wij er in elk geval van verlost, maar voor de Amerikanen vind het toch wel erg lullig.

 145. puma73/ton says:

  Hallo JJ,

  Geweldig zoals jij gereageerd hebt. Zou het niet beter kunnen.
  Grandioos zoals die jli daar de stelling van simoncini de grond in heeft geboord en vervolgens jouw reacties naar sherman boy.

  Stuur je later vandaag nog een paar links toe die ik ergens gevonden heb en misschien zeer interessant kunnen zijn.

  Heb vanavond een kopie gemaakt van de discussie zoals die tot dit moment loopt op iocob en ben daar nog wat aan het doorspitten.

 146. Edward says:

  @JennyJo, als jij het complete falen van Simoncini hier naar de USA blijft overbrengen, zal hij misschien daar geen slachtoffers maken en zal het ontbreken van genezingen daar veel sneller opvallen dan bij ons.

 147. Wilma says:

  @Fan

  Wij kunnen zelf de berichten bij IOCOB lezen.
  Een link is dan meer dan voldoende, zoals jou al zowat 425x is medegedeeld.
  Ga je hier de ‘voorstelling’ die je bij Bert gaf herhalen?!
  Hoeft niet hoor, want bij Lutser viel die ook al niet in de smaak.

  Maarre……aangezien je zo duidelijk problemen hebt met je korte termijngeheugen, zou ik je toch willen adviseren om je eens te laten testen op Alzheimer.
  Jammer genoeg moet je daarvoor wel naar regulier ben ik bang.
  Alhoewel…..neem eens contact op met Klatte in Den Haag, die staat bekend om het ‘vinden’ van ‘creatieve’ oplossingen zonder doorverwijzing naar regulier!
  Zou er vooral niet te lang mee wachten, want je gaat zienderoge achteruit.
  Veel sterkte ermee.

 148. puma73/ton says:

  hier is de website, makkelijk om een consult aan te vragen

  http://www.pvbg.nl/

 149. puma73/ton says:

  het enige wat fan doet is deze opdracht van ton bica claessen uitvoeren

  quote]Kanker – Ton (reactie op doc: lutser/hy Registered | 14-12-2007 23:17:11

  Waarschijnlijk is deze persoon (doc) ingehuurd om dergelijke berichten, zonder ook maar een enkele onderbouwing, hier te plaatsen. Uitsluitend negatieve en lasterlijke info/insinuaties (die weerlegd kunnen worden) van weinig of geen waarde. Wil er verder geen woorden aan vuil maken op deze na, en ik citeer:

  S is een fantast, die patienten misleidt en die zich niet toetsbaar voor zijn collega’s opstelt. Voorts hebben we gevonden dat dr S. GEEN oncoloog is!!!

  Mijn vraag, en die zijn al meer gesteld (zie Ton-2) zonder antwoord te krijgen, WAAR kunnen wij die informatie vinden of is een en ander ontsproten aan uw …….. brein?

  Genoemde negatieve/lasterlijke berichten zullen wij pareren met positieve/lovende berichten, die iedereen in voldoende mate kan vinden. Zoekt (neem de tijd) en gij zult vinden, net als wij. Dus ook doc, maar zoals al gezegd, die zoekt met ‘open mind’ info in andere (lasterlijke) hoeken of bedenkt zelf wel wat.

  Doc, wij zullen laten zien (we zijn bezig) wat wij hebben gevonden, danwel al wisten. Uitsluitend positieve berichten, waarbij ook….. een profielschets, inclusief curriculum vitea, van Prof. Dr. Simoncini (oncoloog) MET onderbouwing.
  [end of quote

 150. Wilma says:

  @Allemaal

  Heb net bij de Tros ‘binnengewipt’ en het moet mij van het hart dat daar Angel 1978 wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed werk aan het leveren is op het moment.
  Ook die verdiend een pluim op haar hoed voor het tegengas richting Fan/Odilia.

  Toppie, toppie Angel!!! Hier staat een emoticon met de duim omhoog. 🙂

 151. puma73/ton says:

  cv simoncini is er nooit geplaatst

 152. JennyJo says:

  @ Wilma,

  Ja, Angel is helemaal op stoom, ik heb net ook al even gekeken.
  Het is een fijne dag vandaag.
  :-))

 153. JennyJo says:

  @ Puma,

  Ja, wat er niet is kun je ook niet plaatsen.

 154. Wilma says:

  @Puma73

  Ton,
  Wat was jij net snel zeg met die link naar Klatte, stond die al klaar?!

  Heb je daar je kritische blik ook al over laten gaan?
  Die wist wel erg goed in welke richting Bilthoven lag hè?.
  Heb jij al enig idee hoe dat kwam?

 155. Wilma says:

  @Commandotoren

  XYZ1949 meldt zich af!
  Over en sluiten!
  welterusten allemaal.

 156. JennyJo says:

  @ Wilma,

  Slaap lekker!!

  @ Puma,
  Ik doel op het geweldige cv van drs dr ing ir ph.d. prof t.s.
  Dat dat er niet is.
  Daarom dus ook niet geplaatst kan worden.
  Wel een geheel verzonnen cv. Maar met de bij een cv behorende mate van detail zouden ze meteen door de mand vallen. Dus houdt de WWK het lekker vaag, dat cv van de kleine man met de vele, vele Belangrijke Titels.

 157. JennyJo says:

  @ Wilma,

  Dat Klatte zo goed de weg wist is geheel en al toevalllig.

 158. marieke says:

  momenteel is peter niet aanspreekbaar helaas, als hij begint te schelde dan weet ik hoelaat het is.
  dan begint de ellende weer.

 159. Wilma says:

  @Marieke

  Wij weten al maanden hoe laat of het is en kunnen prima zelf op ‘de klok’ kijken.

 160. Edward says:

  @Wilma, Commandotoren XYZ1949 meldt zich af?

  Een zoon van mij werkt op de verkeerstoren. OK, You’re cleared to land.
  De code van je ontrafelend kan het maar zo dat je van 1949 bent. Oops, je vraagt een dame niet naar haar leeftijd!

  @Marieke, zou je a.u.b. wat specifieker kunnen worden. En iets minder cynisch, We hebben hier te maken met emotioneel iemand, immers die zijn geliefde maatje voor eeuwig kwijt is door grove gevaarlijke kwakzalverij en oplichterij. Onherroepelijk. Dan snap je veel.

  Je zit op een forum waar een onverbeterlijke dame net als op tig andere forums desondanks dit soort dodelijke praktijken opgewekt lijft promoten. En verantwoordelijke analitici hier overal schreeuwers noemt. Ze steunt de Stichting Sergio en strooit al maanden met funeste links voor naieve mensen met kanker, en wil dan ook nog persé de vermoorde onschuld spelen.

  Ik negeer dat heel erg graag. Maar als je dan toch cynisch wilt zijn, prima dan zijn er diverse andere forums waar je dat tegen Fan, Tullio Fan, Niet-blond, Odilia etc uitstekend kwijt kunt.

  En tegen haar maatje FJHoek of Frans, een eveneens mensen fnuikend maar nu voor winst misleidende consulent voor Matthias Rath. Daar mag je elders dit soort gevoelens op richten wat mij betreft.

 161. Wilma says:

  @Marieke

  We zijn hier niet bij de Story, Privé of de Nieuwe Revu!
  Enkele mensen op deze site van Crypto hebben privé intensief contact met Peter.
  Derhalve kan je dit soort suggestieve berichten achterwege laten, graag zelfs.
  Alvast bedankt voor de medewerking.

 162. Wilma says:

  @Edward

  Je bent er bijna met mijn code!
  XYZ zijn de laatste letters van het alfabet, dus aan het einde van mijn ‘latijn’, geen woorden/letters meer over.
  Mijn bouwjaar is inderdaad 1949 en komende woensdag……….!

  Alvast een fijne vakantie gewenst en 9 juli mag je voor mij daar een stukkie jodelen.

 163. Edward says:

  @Wilma, OK, klopte dus. Goed bouwjaar.

  Zit met aandacht twee Tourploegen samen te stellen voor op mijn werk en in de krant. Heb bijna 20 renners…

  En hopelijk ook het 2150 items Engelse EXCEL lijstje vandaag nog voor jou en JJ.

  En dan.. bergwandelen. Nou ja, wandelen.. Enkele thunderstorms daar de komende dagen in de Alpen.

  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag.

  Tip van Edward om aan krantenpouls mee te doen:
  Soler, McEwen, Hushovd, Freire, Hunter, Cavendish, Zabel, Mentsjov, Evans, Sastre, Valverde, Zubeldia, Cunego, Sanchez, Kreuzinger, Kirchen, Cancellara, Ricco, Sastre, Frank Scleck (er rijdt ook een andere Schleck).

  Hier ben ik beter in dan met de voetbal poule.

 164. Fan says:

  Marieke,

  Hier mag je alleen op intelligent nivo met modder gooien begrijp je wel?

  Er zit een club figuren hier op het forum die denken het voor het zeggen te hebben. Och, gewoon niet aan storen. Jij laat je toch niet op je kop zitten hé? Nooit doen hoor! Doe ik ook niet.
  Dus blijf gewoon schrijven.

 165. Edward says:

  @Marieke, hier mag je volgens onze Fan mensen dodelijke adviezen geven, als leek bij een levensgevaarlijke ziekte.

  En alleen vanuit een belachelijke drang ontstaan, namelijk uit een verouderde complot gedachte mag je mensen Russische Roulette laten spelen met hun leven, en dat als leek.

  Ik zou niet in de truc trappen van wij gewone mensen bij Sergio tegen de hooggeleerde medische intelligentia bij Crypto.

  Wat Fan overal doet is humaan gezien een diepe schande, en tevens zet zij hardwerkende toegewijde mensen in de reguliere gezondheidszorg voor joker, althans dat denkt zij.

  Nog nooit een zinnig inhoudelijk antwoord van haar gezien op wat voor rechtstreekse vraag dan ook. Wel benepen al onze zinnige argumenten afdoen als moddergooien, hoeven zij en haar verderfelijke Sergio namelijk geen inhoudelijk antwoord meer te geven, wat ze namelijk niet kunnen.

  Intussen zijn zij en haar maatjes bij Sergio al betrokken bij de smartelijke dood van 2 Sylvia’s. En de 1e keer ongestraft, wat alleen maar een grotere mond opleverde. En de tweede keer ontspringen zij weer de dans, zij steunen namelijk alleen maar op de zijlijn met allerlei links naar gevaarlijke middelen op de achtergrond.

  Wat mij betreft mag die Fan zo langzamerhand geband worden. Zij zal indirect nog veel slachtoffers maken vrees ik.

 166. grootvader says:

  Marieke,

  Hier mag je alleen op intelligent nivo met modder gooien begrijp je wel?

  Maar wat volgens de wet niet mag; en dat doe t tullioFAN dagelijks, is het pogen om mensen men foutieve voorstellingen van zaken naar die bicarbonaatmethode te trekken!
  Waarom zij dit tot op heden steeds maar weer probeert is mij een raadsel!
  De enige verklaring zou kunnen zijn is dat die tullioFAN in het verleden beschadigd is geweest door mensen en daarom als wraak ook mensen bewust wil beschadigen!

  In dat proces ziet zij ook nieteens meer in dat die Simoncini zelf die methode Natriumbicarbonaat al heeft afgezworen en zijn geluk en het geld nu is gaan zoeken in Amerika.

  Geloof is een raar iets en gelovigen geloven graag! Ook idioten!
  Simoncini heeft het in Italië tussen al die katolieken het 12 jaar uitgehouden!
  In Nederland nog géén jaar! (daarmee de ontkerking al demonstrerend) en gevlucht na weer een dode op zijn geweten te hebben.
  Amerika stikt ook van gelovigen en veel beter geschikt om daaraan veel geld te verdienen.
  Nederland was dan ook een domme tussenstap!

  En die tullioFAN is die ene graanhalm tussen hectares gemaaid koren op verdord land.
  Hoopt dan ook ten onrechtte dat haar graankorreltjes nog eens zullen ontkiemen.

  Marieke, wil jij haar water geven dan terwijl het zo overduidelijk is dat zijn een vergiftende plant is, genetisch gemanimuleerd door andere kwalzalvende geldbeluste zakkenvullers?

  Grootvader

 167. marieke says:

  wilma, kan verhalen vertellen , peter en silvia zijn vrienden vanons en het is verschrikkelijk dat we silvia moeten missen.
  Maar peter moet niet lopen schelden en mensen vernederen dat vind ik zo laag
  peter zal verlopig ook niet op het forum komen met ze zogenaamde bedreigingen.
  we worden nu gek van die man hij moet opgenomen worden in de jellinekkliniek
  waar hij weer tot zichzelf komt.
  dus zeg mij niet waar ik het over heb en dat je weet hoelaat het is je weet werkelijk niks…………..

 168. puma73/ton says:

  marieke

  Ik denk dat een klein beetje meer discretie hier wel op zijn plaats is.

  Ik wil dan ook chrypto verzoeken om dit bericht te editen zodat peter niet verder in diskrediet wordt gebracht.

 169. grootvader says:

  Op Vara Kassa geplaatst nadat die Ton-bicarbonaat de dood van Silvia weer begon te verdraaien.
  ——————————Kanker is een schimmel 05-07-08
  Dit Kanker is een schimmelverhaal is niet alleen al volkomen achterhaald en onderuitgeschoffeld maar ook heeft die Simoncini die gevlucht is na zijn verboden medisch handelen in Bilthoven ook nu zelf toegegeven dat natriumbicarbonaat alleen een kanker zou genezen maar dat er meerdere stoffen (en acacadabra) voor nodig is.
  Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat hij helemaal geen oncoloog en/of chirurg is geweest maar een uit zijn ambt gezette basisarts die door zijn medisch handelen ook in Italië drie doden op zijn geweten heeft en daardoor + oplichting veroordeeld is.

  De ontkennende Ton is onder het Tros-Radarforum bekend als Ton-bicarbonaat en een bekende binnen het groepje Klatte (een orthomoleculair arts te Den Haag) een “Dr”Rath, in Duitsland werkzaam (geweest?) die beweert dat zijn multivitamines en voedingssupplementen ook kanker geneest.
  Een Rath die daardoor zo rijk is geworden door de angst van hulpeloze mensen dat hij het Europeesche- en het Nederlandse parlement met behulp van miljoenen e-mails, verzonden van vele gehuurde servers heeft platgelegd voor enkele dagen en daarvoor in Nederland ook veroordeeld is.

  Kortom, wij hebben het hier over een methode die nooit wetenschappelijk is onderzocht en waar ook nooit maar iets officieel is gepubliceerd.
  Deze kwakzalvers hebben maar één groot belang; geld verdienen over de ruggen van angstige, desnoods of juist voor kanker uitbehandelde patienten die voor kwakbehandelingen die niet helpen duizenden euro’s moeten neertellen.

  De codex heeft ervoor gezorgd dat in kranten,weekbladen en tijdschriften het verboden is om iets te claimen (van een product en/of geneeswijze) dat wetenschappelijk geen enkele onderbouwing heeft.
  Dat die missellijke groep nog wel steeds de volle vrijheid heeft op dit internet zou eens door de politiek moeten worden opgepakt en ook tot een verbod moeten leiden.

  Tenslotte heeft een onderzoek uitgewezen dat ruim 80% van de “gezondheids”sites door dit soort kwakzalvers wordt gerund en waarbij de reguliere geneeskunde met leugens, verdraaing van rapporten en bewust verkeerd citeren in een verkeerd daglicht wordt gesteld.
  Als voorbeeld: “75 % van de artsen zouden niet voor chemo kiezen”
  Een uitspraak uit de 50-er jaren vorige eeuw toen chemo nog hardstikke nieuw was en de mogelijke gevolgen onbekend.
  Die bekendheid is er nu wel en heeft de geneeskunde er een belangrijk wapen bij gekregen in de strijd tegen kanker.
  Verschillende kankersoorten hebben door ziekenhuizen als het AVL, vd Hoed e.d een belangrijke toename van de levensverwachting en de kwaliteit van leven aan vele mensen gegeven.

  Daarom is dit soort acties van die kwakzalverij ook zo schadelijk!
  Ze moesten zich eigenlijk alleen maar mogen bemoeien met “tussen de orenziekten”.
  Een Silvia Millekamp en die Bilthoven Silvia-affaire mag niet meer voorkomen!

  De Vrije Vogel = grootvader

 170. grootvader says:

  Dit nadat het volgende bericht op Vara Kassa was geplaatst:
  ——————————————-MEDEDELING

  De overleden 58-jarige kankerpatiënte heeft geen behandeling met natriumbicarbonaat ondergaan. ,,Sterker nog: als zij die had gekregen, zou zij nog leven. Haar overlijden had NIETS te maken met een behandeling die zij bij ons zou hebben ondergaan. Zij is gestorven aan de gevolgen van uitdroging.’’ Dit zegd Drs.Eduward Schweden arts/directeur van de Bilthovense kliniek ‘Berg en Bosch’ in het AD van 4 februari 2008. Hij is ook overtuigd van de heilzame werking van natriumbicarbonaat en zegd: ,,Ik heb heel goede resultaten gezien met het middel.

  Dat het overlijden het gevolg is geweest van uitdroging is ons (Ton) ook bevestigd door een journalist die inzage heeft gehad in de rapportage van de inspectie. Hierover echter geen mededelingen in de pers en het OM blijft (eindeloos) onderzoeken.
  —————————————————
  Geplaatst: 10-02-08 door “gast”.

 171. grootvader says:

  Nog even een reactie:

  Die Drs.Eduward Sweden, arts/directeur van de Bilthovense kliniek ‘Berg en Bosch’ zou na de dood van die Silvia hebben gezegd die Simoncini niet te kennen en ook niet geweten te hebben dat die Simoncini als arts geschorst was!

  Tsja,ja.
  Directeur hè en niet weten wie wat behandeld in zijn kliniek en met welk zeer omstreden middel??

  Grootvader

 172. Edward says:

  @Grootvader, Hopelijk maakt het O.M. een beetje haast met die Bilthoven zaak.

  @JennyJo en Wilma: een lijst met 2150 alternatieve methodes, middelen en therapiën bij kanker is nu sorteerbaar en in Engels in EXCEL naar jullie onderweg (Schijfje naar JJ).

  Aan jullie de gigantische klus uit te zoeken welke van die 2150 totale genezing bij kanker claimen (ca 1/3e), en hun geschatte aantal genezingsclaims of percentage. Jullie mogen desgewenst kolommen toevoegen, zoals wel/niet agressie tegen regulier, etc. Wat je wilt. Mochten jullie extra items tegenkomen, dan heel graag toevoegen. Ooit open ik een eigen site…

  Ikzelf zal uitzoeken welke potentie hebben om ooit complementair naast reguliere therapie te worden. De meeste positieve hiervan zitten bij herbs/phytotherapy (o.a. PSK en PSP) of supplements zoals lycopeen. Tevens zal ik tzt uitzoeken wie wel/niet gepublceerd hebben (<5-10% vrees ik). Benieuwd hoe dit bij Randi in de USA zal doorgaan.

  Wereldwijd tonen dat zeg 700 a 800 methodes zo brutaal zijn TOTALE genezing van kanker te beloven, zal hopelijk velen de ogen openen. De grootste bedrieger is Hulda Clark met een genezingspercentage van boven 90% bij vergevorderde kanker, terwijl ze nog geen kip van kanker afgeholpen heeft.

  Heel moeilijk voor de opvolgers van Tullio de bica misleider, Boegem de pekelaar, Leatrile het onzin gif en Hulda Clark de gemene geldhaai om daarna nog een nieuwe succesvolle hype te starten,

  Al snel zal men de toetsings criteria er op leren los te laten en door de onzin tamtam heen te prikken. Dit is nu alles alternatief op een rijtje hebben. Evidence-based alternative medicine 100% in dienst van de patiënt weet-je-wel!

  Open en eerlijk, dus dág complot theorie!

  Ga naar de Eidgenossen, Ieder tot over ruim twee weken!

 173. Wilma says:

  @Crypto

  Ik sluit me volledig aan bij het verzoek van Puma73/Ton geplaatst om 7:49 pm

 174. grootvader says:

  In ieder geval de Nederlandse trein in gang gezet.
  CBS-cijfers opgevraagt mbt alternatief .
  Immers, volgens mijn info tot nu toe zou alternatief meel meer omzet genereren dan de reguliere geneeskunde maar daarvoor moeten wel harde cijfers op tafel komen.

  Direct op CBS levert géén gegevens op.
  Dus nu de vraag doorgespeeld naar Postbus 51.
  Daar zijn die jongens en meiden toch voor?

  Verder levert een zoekmachine als WIEOWIE ook al een ongehoorde hoeveelheid informatie op uit dat veld, inklusief publikaties.

  Al vele namen gekregen.

  Duidelijk is dat Klatte strafrechtelijk vervolgbaar is als arts omdat hij ernstig zieke patienten duidelijk vaak niet verwijst naar de best denkbare behandelaars bij ernstig zieke mensen.

  Dat hij lang niet de enige is die vaker in de fout zijn gegaan is ook duidelijk.
  Dat nog steeds openlijk op dit internet reklame gemaakt wordt voor behandelingen die volgens wetenschappelijke maatstaven niet of onvoldoende getoetst zij en producten die wetenschappelijk bewijsbaar niet werken/kunnen werken.
  Zulke claims, eerder gezegd zijn in de andere media verboden.
  Ik wil dat de politiek dit verbod gaat uitbreiden tot dit internet!

  Ik verwacht wel die voorlopig volledige lijst als bijlage te ontvangen in mijn mailbox.

  Met vriendelijke groeten aan alle lezers ( ja hoor,ook jij tullioFAN want je brengt mij wel tot aktiviteit op kwakgebied) en voor mijn digitale vrienden een arm om jullie schouder.

  Dit van………….

  Grootvader

 175. peter says:

  Wannt jongens ik ga er onderdooor!

 176. JennyJo says:

  Ik heb een patholoog bij mij op de universiteit gevraagd om de video’s van simoncini te bekijken.
  Hij zei het volgende. Op de filmpjes is geen sprake van schimmel, helemaal niks van te zien. Simoncini zegt, kijk, daar ziet u de schimmel, dat witte daar. Wat Simoncini aanwijst als schimmel, is gewoon het kankergezwel; % van de kankers is namelijk wit van kleur. Dit zei de patholoog op het forum van James Randi ookl.
  Verderop laat Simoncini de darm zien na de spoelingen met bica. De tumor is inderdaad verdwenen. Dat is niet zo gek, want volgens de patholoog is op deze dia een ander deel van de darm te zien. Je kunt het ook zien aan de hoek van de opname.

  Zo kan ik ook tumoren laten verdwijnen.
  Of Simoncini weet helemaal niks van kanker, of hij belazert de boel. Waarschijnlijk beide.

 177. Marer says:

  Ik ben weer (even) terug.
  Getracht wat “bij”te lezen. Net even de website bezocht van Ivette. Heel fascinerend. Maximale DCA gebruiken en ontzettend beroerd voelen. Totaal uitgeschakeld zijn. Het had toch geen bijwerkingen? Nou en de andere bijwerkingen komen van de pijnstillers. Wie houdt zichzelf nou voor de gek. Geen chemo willen omwille van de bijwerkingen. Bica gebruikt; de kanker is toegenomen, DCA gebruiken en hartstikke ziek!
  Waarom begrijp ik dat nou niet?

 178. Fan says:

  Marer,

  Prachtig om te zien hoe jij de berichten van anderen weergeeft. Dat geeft je ware aard prijs!
  Ik lees heel wat anders en om verwarring bij de lezers te voorkomen plaats ik hier het hele bericht.

  http://kankeriseenschimmel.blogspot.com/
  Update vanaf Kreta
  Het weer is in ieder geval goed hier!! Het is hier gigantisch heet (ruim 35 graden), zee, zwembad, lekker eten. Dat zit in ieder geval mee! Ronald heeft nu twee keer zijn kuur gehad en die dagen is hij min of meer uitgeschakeld. De dag erna is hij ook nog behoorlijk moe, hij doet dus nog minder dan wij. Wij zwemmen en snorkelen de hele dag door. Ik heb inmiddels 4 boeken uit en lees lekker verder. Ik zeg tegen Jorg dat ik pauze heb van het spelen met hem en zet mijn Ipod op en lees mijn boek. Dan moet hij zichzelf even vermaken, voorzover er geen vriendjes zijn. Aan het zwembad zijn er wel kinderen, maar het klikt natuurlijk niet met iedereen… (helaas ha ha). Gekkigheid, we hebben het allemaal naar onze zin. Proberen bijna iedere avond een ander restaurant en doen verder weinig. We hebben 3 dagen 2 scooters gehuurd. Ronald en Jorg op 1 en ik op de andere. Nog even in een waterpark met een heleboel glijbanen geweest en je begrijpt dat moeders een hoop lol had op die glijbanen… We gaan ervan uit dat dit luieren in ieder geval gaat bijdragen aan een herstel en dat de volgende DCA dagen ook goed verlopen!

  Marer,
  Jij maakt het heel dramatisch en zwaar. Deze man is met een kuur bezig en het lichaam zoekt herstel dat gaat gepaard met vermoeidheid want dat kost veel energie. Neem daarbij dat ze met vakantie zijn gegaan. Elk mens die een reis onderneemt ervaart dat als vermoeiend en het kost even om op adem te komen. Neem daar bij ook nog eens die hoge temperaturen die wij in Nederland niet gewend zijn wellicht ook nog hoogte verschil waar een lichaam op reageert dus is het niet vreemd dat een man die met een kuur bezig is, vermoeidheidsklachten heeft.
  Ik lees het bericht veel minder negatief dan jij! Maar dat is typisch Marer die kan nooit iets positiefs zien van een alternatieve behandeling. Een dergelijke bericht had ik dan ook van jou verwacht. Neerhalen daar ben jij een kei in! Gelukkig zien en lezen anderen ook deze berichten en de manier waarop jij jezelf presenteert op het net.

  Er zijn mensen die betaald worden voor dergelijke berichtgevingen. Zij opereren vaak in groepsverband heb ik mij laten vertellen.

 179. Wilma says:

  @Allemaal

  Jammer genoeg heeft Fan/Odilia ons teveel in de gaten, dus er zit niets anders op dan uit de kast te komen.
  Inderdaad beste lezers, wij opereren in groepsverband en worden zeer royaal betaald door de farmaceutische industrie!!
  Van dat geld is Edward nu alweer op vakantie en Marer heeft daar o.a. een boot van aan kunnen schaffen.
  Grootvader rijdt in werkelijkheid rond in een dikke limousine, op de achterbank wel te verstaan, met een dikke sigaar in zijn mondhoek en de champagne binnen handbereik.
  JJ en ik hebben onlangs een riant buitenverblijf gekocht, werken doen we allang niet meer.
  Peter is een naaste medewerker van Holeeder/de Neus en weet precies hoe vanallerhande spelletjes gespeeld moeten worden. We hebben van hem veel geleerd de afgelopen maanden, wat een expert!
  Crypto zit ook in het complot, maar dat had iedereen vast al begrepen.

 180. grootvader says:

  Ober,

  Geef de hele zaak een rondje,
  Natuurlijk, ook die mensen op het terras!
  Al die kinderen een ijsje!
  En……… niet te bekrompen!
  “k Heb net de cheque van Cyba-Geigy weer binnen gehad.

  En, Wilma en JJ, pleur maar de mooiste spullen in jullie nieuwe vakantieverblijf.
  Want, je weet , geld speelt geen rol!

  Ach ja, zwemmen in het geld hoeft ook niet, maat pootjebaaien is toch hardstikke lekker.
  En Marer? Jij nog wensen?

  Grootvader

 181. Marer says:

  Beste grootvader, wat dacht je van een beetje meer gezondheid? Al krijg ik elke maand een bak geld binnen van de farmaceuten via mijn WIA uitkering, helaas is gezondheid niet te koop! En helaas hebben wij de boot moeten verdienen met gewoon hard werken.
  Maar over een paar maanden heb jij pensioen en met de riante uitkering die wij als groepje eerlijk verdelen kan je dan weer een deur openschoppen!!!!!
  Wilma en JJ geen Italiaanse inboedel nemen hoor! Daar komen van die gekke mannetjes vandaan. En misschien gaan wij voor een grotere boot.

  Maar Fan:
  Ronald is goed bezig. Eén dag uitgeschakeld door de kuur en de volgende dag van vermoeidheid. En hij mag de dag van de kuur weinig eten. Heeeeel goed voor een kankerpatiënt. Maar meneer Huppes heeft het zelf gezegd “DCA heeft geen bijwerkingen”.
  En ik ben blij dat de behandeling van meneer Simoncini zo goed is aangeslagen. Het kostte wel wat pijn, maar met een goede doe-het zelf methode thuis is Ronald toch een hoop opgeknapt.
  Hij is zelfs op vakantie!!
  En dat gun ik hem van harte.
  En Fan hartelijk dank voor de uitleg. Jij als “ervaringsdeskundige aan de zijlijn” hebt mij goed uitgelegd hoe een kankerpatiënt zich voelt of kan voelen.

 182. Marer says:

  Op Tros forum alternatief is weer een roeptoeter opgedoken. Meneer Steven Chang. Ook op IOCOB vraagt hij aandacht voor zijn site. Laat ik nou opeens zien dat hij ook Ivette en Ronald heeft gemaild. Ivette heeft jammer genoeg nog geen tijd gehad zich in deze therapie te verdiepen. Maar goed als DCA niks opleverd kan er altijd nog naar Flavonoiden gekeken worden.
  Drie maal is scheepsrecht.

 183. Fan says:

  Beste allemaal,

  Ik heb weer wat gevonden dat ik met jullie wil delen.

  http://www.kanker-therapie.nl/nahco3.html

  welkom | forum | video | links
  Recent is discussie ontstaan over het gebruik van Natrium Bicarbonaat, mede door de opmerkelijke resultaten die de Italiaanse oncoloog Dr. Simoncini behaald met een door hem ontwikkelde therapie met Natrium Bicarbonaat.

  Dr. Simoncini heeft in zijn carriere als oncoloog een geheel nieuwe visie ontwikkeld, die vanuit een ander standpunt vertrekt dan de abnormale celdeling. Kanker is een schimmel, en dient ook vanuit dat standpunt behandeld te worden. Boosdoener is de variant Candida Albicans.

  De therapie van Dr. Simoncini is gebaseerd op de schimmeldodende werking van Natrium Bicarbonaat. Deze relatief eenvoudige en goedkope methode stuit op veel weerstand in het reguliere circuit. Deels omdat deze therapie niet in het rijtje van 3 staat, en dus “alternatief” is.

  Natriumbicarbonaat wordt toegediend in een concentratie van 5% (en soms, in bepaalde gevallen van korte duur, 8,4%). In doses die reeds vele decennia in een ziekenhuizen worden toegepast bij tientallen pathologieën. Sterker nog: ook bij toediening van chemotherapie, om de vreselijke verzuring door de chemo enigszins tegen te gaan.

  bekijk een video interview van Dr. Simoncini
  naar de website van Dr. Simoncini

 184. Wilma says:

  Bij Tros-Radar ook weer het gebruikelijke gefleem.
  Steven C verkoopt letterlijk en figuurlijk onzin.

  Geplaatst op 07 Jul 2008 20:52 door Tullio fan

  ——————————————————————————–

  Beste Steven,

  Ja, de oorlog is echt begonnen geloof ik. Nou moet jij het ontgelden. En al die onzin die zij uitkramen. Niet te geloven zeg!

  Jonge laat je niet uit het veld slaan! Doe ik ook niet. Wat denken ze wel?
  Ze wiilen je provoceren, trap er niet in!

  Houd vol en wees moedig.

  Ik hoop snel weer iets van je lezen.

  Naar boven

  Marer

  Geplaatst op 07 Jul 2008 19:29 door Marer

  ——————————————————————————–

  Hè, was dat nou zo moeilijk?
  Precies wat ik dacht. Een groot ego. U wilt zich met uw site bij de andere charlatans voegen. Met onbewezen methodes zieke mensen geld uit de zak kloppen. En dan roeptoeteren dat uw methode mensen “geneest”. Er blijft vast wel wat aan de strijkstok hangen en ach, als het een beetje slecht uitpakt voor de zieken “regulier geneest ook niet alles”.
  Meneer Chang één welgemeend advies: Laat kankerpatiënten met rust, zij hebben u niet nodig. U bent niet terzake kundig. U roeptoetert.

  @Fan 9:57pm
  Hoezo recent?
  Tullio beweert zelf al tijden dat kanker geen schimmel is en dus niet door bica te genezen valt!
  Oude koek is echt niet lekker hoor, ook niet als er baksoda is gebruikt!!!
  Hij was/is nog steeds geen oncoloog!Al jaren geen Dr. maar gewoon meneer.
  De video is door deskundigen als onzin beoordeeld.
  Een ideetje/verzinseltje van meer dan 15 jaar geleden een geheel nieuwe visie?!
  Echt Odilia laat je nou eens goed nakijken, het gaat echt niet goed met je.

 185. JennyJo says:

  Kanker is geen schimmel. Zou dat wel zo zijn, dan was dat allang een van de honderdduizenden pathologen op deze wereld opgevallen.
  Dat natrium bicarbonaat een sterke antischimmel-werking heeft, is ook een heel nieuw feit. Maar al was dat wel zo, kanker is geen schimmel dus zal de natriumbicarbonaat niets uitrichten.
  En dat natriumbicarbonaat wordt gebruikt om de aderen te spoelen is heel iets anders.
  Dat heeft er werkelijk niks mee te maken.

  Die video met getuigenissen van ‘genezen’ patiënten – bedoel ja dat knullige filmpje van die man met de vlekken op zijn hoofd?
  Dat moet huidkanker voorstellen mensen, en Simoncin geneest dat met jodium.

  Ach, wat is het toch heerlijk om een genie te zijn!

 186. Fan says:

  JJ,

  Misschien willen die pathologen dat helemaal niet zien? Want wat moeten ze dan gaan doen al ze geen werk meer hebben? En dat wereldwijd?

 187. Wilma says:

  @JJ

  Jeetje het gaat echt niet goed hoor, Fan heeft alweer een complot doorzien.
  Al die pathologen wereldwijd dachten nog wel dat ze veilig zaten met hun onderlinge afspraak om de boel te bedotten.
  Daar gaat hun geheime inkomen.
  Pathologen onderzoeken ook alleen maar kanker, niet erg slim van ze.
  Binnenkort zitten die met hun ziel onder de arm.
  Die hebben nooit stilgestaan bij de mogelijkheid van het bestaan van ene megaintelectuele/superslimme Odilia Schaijk.
  Wat zijn er toch domme mensen op de wereld!

 188. JennyJo says:

  @ Wilma,

  Ik zie niet in wat dit met het werk van pathologen te maken heeft of kanker een schimmel is of niet. Schimmels moeten ook pathologisch worden vastgesteld.
  Maar waarschijnlijk weet Fan dat niet.

  Zucht…

 189. Fan says:

  Voor de lezers die dit verslag van Drs. Henk Trentelman nog niet kennen heb ik hier de link en een stukje tekst geplakt:

  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1501

  Henk Trentelman en kanker

  09-11-2007: Kanker is een ziekte die wereldwijd vele slachtoffers maakt. Er worden al jaren miljarden aan onderzoek in gepompt, om te kijken naar wat de oorzaak is en, sterker nog, om deze te genezen. Tot nu toe met bar weinig succes. De vraag rijst dan ook of er in de goede hoek gezocht wordt en of die miljarden inmiddels niet gewoon weggegooid geld zijn.
  De reguliere medische wetenschap beweert dat de ziekte erfelijk is, meestal behandeld moet worden door chemotherapie (en/of bestraling) en als je je niet laat behandelen je binnen afzienbare tijd gestrekt naar buiten gaat…

 190. Fan says:

  Voor de mensen die op zoek naar informatie kan ik u geen link geven van de website want dat is niet toegestaan op de deze weblog. Maar als u zoekt op Natriumbicarbonaat dan komt u er vast wel. Op die site staat veel informatie.

 191. Fan says:

  Op die website staat ook informatie over de WWK. Werkgroep Welzijn Kankerpatienten. Een van de doelstellingen is o.a. om Natriumbicarbonaat onafhankelijk te laten onderzoeken. De club van “anti Natriumbicarbonaat “die hier met modder gooit probeert van alles om dit om zeep te helpen maar zij zien niet in dat zelfs moddergooien alleen maar meer aandacht en reclame oplevert. Negatieve aandacht is ook aandacht!!!! Ja zo werkt dat nou eenmaal. Hoe dan ook aandacht is aandacht!!!

 192. Wilma says:

  @JJ

  Er bestaan meer dan 100 verschillende soorten kanker werd steeds verondersteld/ons wijsgemaakt.
  Sommigen zijn hormoongerelateerd en/of erfelijk zeiden de pathologen
  Iedere soort had een aangepaste aanpak nodig, logen ze.
  Indien chemo nodig was, waren hier 70 verschillende soorten voor ontwikkeld.
  (De farmaceutische industrie helemaal in de nopjes.)
  Deze werden vaak in combinatie gegeven.
  ‘Ieder zaakje een eigen smaakje!’
  Na operatie moest het weggesnedene ook steeds minitieus onderzocht worden.
  Het is allemaal flauwekul, net als bestralen.

  Nu blijkt dat alle kankers maar door één schimmel veroorzaakt worden en door één middel genezen kunnen worden.
  Zelfs een verpleegster in opleiding kan een schimmel herkennen.
  Voor alle zekerheid een foto/kort filmpje van een schimmel boven de microscoop en de keuze ja of nee is zo gemaakt.
  De patiënt zelf kan even controleren of het klopt, want het is allemaal zo simpel.
  In elk onderzoekkamertje wordt daarvoor een apart hoekje ingericht.
  Wachten op een uitslag behoort voorgoed tot de verleden tijd, jouw schimmel wordt ter plekke uitgeprint om thuis boven je bed te hangen, je mag zelf op het knopje duwen.
  Dezelfde dag kan al met de therapie begonnen worden en binnen korte tijd is de patiënt
  boven Jan of Jannie.
  Dan is de tumor spoorloos verdwenen en staat 100% vast dat men genezen is en het nooit meer terugkomt.
  Je zult begrijpen dat dit niet alleen voor pathologen een zorgwekkende ontwikkeling is!
  Vandaar dat Simoncini en Co. zo tegengewerkt worden.
  Tullio wordt al jaren onterecht in zijn hemd en in de kou gezet.
  Zijn eerlijke bruine ogen zijn inmiddels dof van ellende, alleen de Marjoleintherapie laat ze soms nog als vanouds sprankelen.
  Door de stress laat zelfs dat zaakje zich steeds moeilijker overeind houden, heb ik horen vertellen.
  Hij is helemaal in de war, want hij beweert nu in 2008 opeens dat kanker helemaal geen schimmel is, maar in de kern een schimmel zou bevatten.
  Dat natriumbicarbonaat versterking nodig heeft om die kern te kunnen bereiken.
  Het WWK onder leiding van de zeer deskundige Henk Trentelman weet uiteraard wel beter. Ze hopen dat deze inzinking van Tullio maar tijdelijk zal zijn en hij in zijn oude glorie af kan reizen naar Oslo.
  Dan gaan ze zelf ook mee, want het hele WWK past makkelijk in een bus.
  Wat zijn er toch domme mensen op de wereld!

 193. Wilma says:

  @Fan

  Goede morgen Odilia, alweer aan het knippen en plakken?
  Ik hoop dat deze persoonlijke aandacht je door deze dag zal helpen.

  Het gaat duidelijk niet goed met je, al dat moddergooien ook!!
  Wat een schande, het zou niet moeten mogen.

 194. Wilma says:

  @Fan

  Odiliaatje, het is je al tientallen keren verteld, vandaar mijn grote bezorgdheid over je geestelijke gezondheid.
  Onafhankelijk/zeer deskundig wetenschappelijk onderzoek heeft al vastgesteld dat natriumbicarbonaat in vivo èn in vitro niet werkt bij kanker.

  Denk eraan dat je in geval van nood 112 kunt bellen, dan is hulp zo onderweg.

 195. Wilma says:

  Kees gooit de trossen los:

  Geplaatst op 08 Jul 2008 08:25 door Kees Braam

  ——————————————————————————–

  Quote:
  Waar ik ook nog op wil reageren is de manier waarop Steven C hier toegesproken wordt. ……Al ben je het niet met zijn ideeen eens, stel die dan ter discussie en weerleg die. Uitspraken over Steven C als persoon zijn veelal slecht onderbouwde meningen en aannames.

  Met alle respect Rob maar de afgelopen negen maanden is er in eerste instantie altijd geprobeerd inhoudeljk te reageren op natriumbicarbonaat en de stelling dat kanker een schimmel zou zijn. Maar altijd weer werd dat genegeerd en werd er door bepaalde mensen daarna vol op de persoon gespeeld. De eerste maanden was ook ik persoonlijk en onze website kanker-actueel mikpunt van denigrerende opmerkingen en zelfs bedreigingen. Zelfs mijn ex-vrouw is gebeld om te weten te komen waar ik nu woonde. Er is zelfs een lobby geweest om ons te boycotten en mij als webmaster uit mijn functie te ontheffen. Allemaal vanuit de Simoncini aanhang. Daartegenover dan ook nog eens het ongenuanceerde verhaal vanuit de VdtK kant maakte dat ik daarom ook enkele maanden geleden echt afgehaakt ben in deze fora omdat ik het echt te gek vond worden.

  Maar wat Steven afgelopen weken heeft gedaan is het zelf uitlokken. Hij staat pontificaal op de website van DCA samen met Odilia en Ton , gaat weer herhalen wat al tig keren hier is geschreven en laat dan in een discussie met o.a. Angel zijn ware gezicht zien. Het pleit voor jou dat je het opneemt voor hem maar vind dat in in dit verband niet op zijn plaats. Steven en Odilia en in mindere mate Ton provoceren en provoceren.

  En iets anders Odilia vraagt bij mij inzage in informatie die ik heb over DCA en al de volgende dag verschijnt een groot gedeelte daarvan op hun website over DCA. Zo ook wordt mij in een mail gevraagd wat t e doen bij bepaalde vormen en stadia van kanker op orthomoleculair gebied. Ik geef netjes antwoord na dit nagevraagd te hebben en de volgende dag vind ik dat terug in een mall aan een patiente van iemand uit de werkgroep. Deze patiente had mij dezelfde info ook gevraagd namelijk en vroeg toen of het advies van de werkgroep wel overeen kwam met Valstar zijn mening. Zo wordt er dus gewerkt vanuit die werkgroep. En dan nog beweren dat Odilia en Steven niets met de werkgroep van Ton hebben te maken.

  En Rob als Steven dan zegt dat hij hoopt op donaties van kankerpatienten dan kan ik daar met mijn verstand niet bij om met zo’n reden kankerpatienten te wilen voorlichten en helpen. Al doet het KWF hetzelfde dan nog is dit voor mij echt onaanvaardbaar.

  Wat een mentaliteit, maar dit is altijd de drijfveer van bepaalde mensen uit de werkgroep geweest zo weet ik uit ervaring dus wat dat betreft past Steven daar goed bij. Alleen hij had het niet zo openljik mogen uitspreken van de werkgroep want nu kan iedereen lezen wat de ware drijfveren zijn van de werkgroep welzijn kankerpatienten.

  Met dank aan Angel en Marer die door hun vraagstelling dit Steven ontlokten.

  Kees

 196. JennyJo says:

  Heel scherp en to the point van Kees!

 197. JennyJo says:

  De BUSINESS OF MIRACLES THAT NEVER HAPPEN is zeer lucratief.
  En Simoncini is er heel bedreven in.

 198. puma73/ton says:

  Vandaag op trosradar

  quote]Geplaatst op 09 Jul 2008 08:44 door Kees Braam

  ——————————————————————————–

  Quote:
  Ach er staan wel meer dingen op het internet die verzonnen zijn om iemand zwart te maken!

  Odilia, lees de Volkskrant van vandaag, de rouwadvertenties. Dan wordt jou misschien eindelijk ook eens duidelijk dat al die informatie over Simoncini veel mensen wellicht een kans op een wat langer leven heeft ontnomen. Al wil ik niet beweren dat betreffende persoon, prominent lid van de Bicaclub, mede initator om Simoncini naar Nederland te halen enz. zou zijn blijven leven als hij ook andere aanpak had verkozen.

  Maar heel heel misschien is dit verdrietige bericht nu eindelijk eens aanleiding voor jou om hier en op andere fora te stoppen met je ziekelijke provocaties en het promoten van een bewezen niet werkzame behandeling door een veroordeelde voormalig arts.

  Kees
  [end of quote

 199. Wilma says:

  Waarom noemt Kees die naam niet gewoon?!
  Het staat toch in de Volkskrant.
  Wazig bericht dit keer voor een ex-journalist.

  En waarom een verdrietig bericht, ‘hij’ heeft er zelf voor gekozen hoor.
  Dat recht op keuze heeft het WWK/Coopery nou net zo hoog in het vaandel staan.
  Ze wisten/weten het toch allemaal zo goed, dan moet je ook de consequentie’s voor lief nemen.
  Met en met zullen er nog meer Bica-slachtoffers vallen, het is een kwestie van wachten.
  Ik weet niet of ik daar nog mee kan zitten na alle ellende die dat clubje over diverse fora en eigen sites heeft uitgestort.
  Ze zijn tot vervelens toe op de waarheid/juiste gang van zaken geattendeerd, dus:
  Boontje komt om zijn loontje!

 200. Marer says:

  Meneer Chang heeft ook een grammofoonplaat opgezet bij Tros forum. Weer Simoncini aanhalen en een off topic bericht plaatsen. Hij schurkt wel heel dicht tegen het groepje WELZIJN aan.
  Ik lees net dat Ivette en Ronald na de “doe het zelf kuur DCA” over drie weken misschien naar het VU gaan. Zouden bica en DCA toch niets gedaan hebben?
  Waarom begrijp ik dit gedrag nou niet?

 201. peter says:

  Ontroerend bericht op RTL TV nieuws.

  Ik hoorde het met half oor, zat buiten, maar het komt hier op neer.

  Sander Simons, oud nieuwslezer, longkankerpatient, spreekt vaak voor kankerspecialisten, en dan geeft hij zijn visie niet over overlevingspercentages van patienten waar teveel over gepraat wordt maar over het omgaan in blessuretijd!
  Binnen een paar maanden komt daarover ook zijn boek uit.
  Fantastisch!

 202. Wilma says:

  Ook ik zit nog steeds in blessuretijd en probeer daar zo goed mogelijk mee om te gaan.
  Heb het er heus niet altijd/vaak over, maar zelfs dat valt niet altijd in goede aarde.
  Ook onze berichten over kanker op deze site is iemand meer dan zat hoorde ik persoonlijk en deze ‘kankerverhaaltjes’gaan door die persoon overgeslagen worden.

  Je hebt mensen en potloden, met de laatsten kan je wat!!

 203. Edward says:

  Hai iedereen, terug uit Suisse, even hier een pakket mailtjes doorgelezen.

  Valt me op dat men vertaalde Italiaanse artikelen over Simoncini op Vers van de Pers plaatste.

  Opeens zag ik het: IEDEREEN, wij hier, ook het VtdK, IOCOB etc gelooft dat Tullio in hoger beroep is gegaan, enkel en alleen omdat ie dat zelf stelt.

  En als dat nou eens niet zo is, want oplichters fan/taseren er graag plausibel op los.

  Immers hij had ook in 2006 al een hoger beroep verloren.

  Ik wed dat hij daarna NIET in hoger beroep is gegaan. Jammer dan voor ons Fan die dit zo graag respectabel op allerlet forums als argument hanteert.

  Kunnen die mensen die Italiaans kennen nagaan of zo´n hoger beroep inderdaad wel loopt in Italië…. Dikke kans van niet…

 204. Wilma says:

  @Edward

  Welkom terug op de 1e plaats, hopelijk heb je een fijne vakantie gehad!

  En inderdaad, ik vroeg/vraag mij ook al steeds af hoe het nou precies zit met die rechtszaken.
  Er zijn berichten over een 1e veroordeling van Simoncini in 2003 en een van 29 mei 2006. In beide gevallen kwam het tot een veroordeling en Tullio bleef uit zijn ambt gezet. Zodoende neem/nam ik aan dat de 2e een hoger beroep moet zijn
  Hij zou zijn veroordelingen sindsdien aanvechten bij het Europese Hof, maar inderdaad weten wij dit/nemen wij dit aan op basis van horen zeggen!

  Het staat wel vast dat er n.a.v. de onnatuurlijke dood van Sylvia T. op 8 okt. ’07 een grootscheeps onderzoek gestart is zowel in Nederland als in Italië.
  Beide landen werken nauw samen om de handel en wandel van Simoncini en Co. in kaart te brengen.
  Simoncini die zowiezo niets te zoeken had in de kliniek van Eduard Schweden in Bilthoven.
  De nederlandse inspectie heeft de behandeling met natriumbicarbonaat wel al verboden. Het werkt niet/kan niet werken en zowiezo was/is de manier waarop schandalig te noemen wat veiligheid e. d. betreft. Ze klooiden maar wat aan!!

  Jammer dat de officiële eindconclusie’s van het OM zo vreselijk lang op zich laten wachten.
  Niet dat ik nog twijfels heb over Simoncini en Co., maar ik ben nu eenmaal geen rechtspersoon.
  Gisteravond, na mijn werk, las ik bij Lutser dat het niet goed zou gaan met Marjolein Bouwman, maar googlelen leverde geen resultaat op. Kan ook te moe zijn geweest.
  Wel kwam ik artikelen tegen van een paar maanden geleden en in een daarvan stelde Marjolein dat ze zelf/haar familie Simoncini aan het kruis zouden nagelen als zijn ‘therapie’ niet de beloofde resultaten zou opleveren.
  Als ze wel aantoonbaar genezen was, zou dit ook van de daken geschreeuwd worden, ondersteund door onafhankelijk/objectief bewijs.
  Juli is alweer bijna om en we wachten nog steeds op het een en/of het ander.
  De genezing van deze 25 jarige zou groot gebracht worden op tv e.d. door Simoncini zelf stond in dat artikel, want dat zou pas indruk maken en de wereld overtuigen!

  Het enige bericht van Simoncini daarna was, dat hij inmiddels ook beaamde dat kanker geen schimmel was, dus niet te genezen met natriumbicarbonaat alleen.
  Kanker zou in de kern een schimmel bevatten en bica had versterking nodig van o.a. insuline om die kern überhaupt te kunnen bereiken. Blah, blah, blah!!
  Hoe lang krijgt die vent nog de kans om door te blijven zwammen?
  Het is niet de ongevaarlijke dorpsgek waar je om kunt glimlachen.
  Hij zorgt nog steeds voor nieuwe slachtoffers!!

 205. Wilma says:

  Hier het betreffende artikel:

  Klik om toegang te krijgen tot Nieuwe%20Revu%20(20-02-2008).pdf

  Er zijn opmerkelijke verschillen te lezen met de uitspraken die Marjolein deed in de uitzending van Netwerk in febr..

  http://www.netwerk.tv/archief/6530500/2303/Geschorste_arts_betrokken_bij_behandeling_kankerpatienten.html

  Het is en blijft een raar verhaal.
  Ook de aanpak van ziekenhuis Groningen, het kan gewoon niet kloppen!

 206. Wilma says:

  @Crypto

  De 1e link werkt hier niet, krijg dat niet opgelost.
  Staat bij mij bij de favorieten, aanklikken geen enkel probleem.
  2e te lang, wat een gekluns weer van mij, het zal de donkere maandagmorgen wezen.
  I’m so sorrie!

 207. Edward says:

  Hai Wilma, op 9 juli op jouw verzoek even vanaf een bergtop gejodeld vanwege jouw verjaardag. Wat er uit mijn keel kwam bleek tegen te vallen (te zacht en redelijk vals).

  Jammer en een menselijk drama als het inderdaad met Marjolein slecht zou gaan, maar de realiteit leert dat als een vrouw met kanker in slaap gesust wordt door een misleider, dat de ziekte dan ooit zal “terugkeren” (is immers nooit weg geweest). Hij zal bijna zeker poeslief en teder stellen: was maar eerder gekomen, dan had ik je kunnen redden. En aldus niet zwaar aangevallen worden zoals was aangekondigd.

  Tsja, maar er zijn na zijn binnenkort geluidloze verdwijning nog 2150 alternatieven voor de WWK groep.

  Misschien is de Grape Cure van Johanna Brand met een bijna 100% cure rate bij kanker (ahum) iets voor hen? 99%, spectaculair toch? Geen bijwerkingen bijna, nou ja wat zware voedingstekorten, Uw immuunsysteem knalt ineen, maar verder?

  Werkt als een trein, maar dan wel eentje die zwaar ontspoord is, helaas. zal wel weer een complot achter zitten dit fantastisch goedkope middel te onderdrukken, net als bij 800-1000 andere bijna zekere (ahum) cure methodes. U snapt het al, de Grape Cure doet bijna 10% zeker nakko, nada, niente en niets.

  De site die dit vermeldde wemelt van de valse claims, maar Grape Cure was wel volgens hen superieur aan de Krebiozen (Carcalon) therapie, die slechts 80% van de kankers zou genezen (nou vraag ik je, slechts 80%, te magertjes, opzouten dus).

  Gefundenes fressen voorlopig genoeg voor onze kwakkende alternatieve vrienden en vriendinnen. Het sprookjesbos blijkt een sprookjesoerwoud te zijn, hihi.

  Zie

  http://www.healingcancernaturally.com/cancer-healing-greatest-hits.html

  Beetje bronvermelding kan immers nooit geen kwaad.

 208. Wilma says:

  @Edward

  Dat mislukte jodelen op 9 juli neem ik je niet kwalijk hoor, het gaat om de intentie nietwaar? 😉

  En wat Marjolein betreft: het staat voor mij nog steeds niet vast dat ze kanker had, want óók dat hebben we alleen van horen zeggen.
  Het ziekenhuis moet dan een dossier hebben en dat zou ik dan toch eerst bevestigd willen zien uit officiële bron.
  Net als dat vreemde verhaal van Julischka en nog de nodige anderen.

  We nemen inderdaad nog te snel aan dat de ander de waarheid spreekt.
  Door schade en schande ben ik inmiddels wijs geworden, dat hoop ik tenminste.
  Mijn antenne werkt in ieder geval al een heel stuk beter.

 209. Edward says:

  Wilma, je snapt hem. Marjolein zal waarschijnlijk wel zeker kanker hebben, maar de bron van info zie je goed, die is en blijft bij alles apert onbetrouwbaar. Alternatief is het nu eenmaal ten enen male NOG niet gebruikelijk controles op claims en feiten uit te voeren.

  Als iemand, die normaal redelijk betrouwbaar is, je als alternatieve therapeut mailt:

  You would be surprised to hear that an Italian Oncologist cures cancer with simple baking.. etc, dan ZIJN die Italiaanse genezingen meteen een 100% vaststaand feit, immers de spokes(wo)man is doorgaans toch ook bij andere dingen 100% betrouwbaar?

  Wee degeen, zoals ik graag deed, die dan toch meteen terecht sceptisch is en in een hallelujah sfeer simpele checks wil gaan uitvoeren, men claimt immers nogal wat, dit willen checken wordt door sommigen al gezien als modderwerpen en negatief klokkenluidergedrag. Raar, want mijn eerste gedachte was niet eigenbelang maar algemene bescherming van de kwetsbare patiënt. Kom je niet door…

  Of zoals ik deed, voorstelt medische reviews te maken of de boel op een rijtje te zetten. Aiaiaai, dan stap je “outside the box”, foute boel. Toen ik het ooit herhaalde, mompelde iemand “we hebben je de vorige keer heus wel gehoord”.

  Maar de fanate discipelen, rabiate anti-regulieren, jaknikkers, allesgelovers en hielenlikkers worden gepamperd en psychisch gekoesterd. Tsja..

  Dus als je alternatief nu hemelhoge carriere wil maken…

 210. puma73/ton says:

  Marjoleintje is 1 juni niet opgevoerd als zijnde genezen verklaard door bicaboy ton claessen.

  Men roeptoetert gewoon tot de volgende rouwadvertentie uit de bica hoek

 211. Marer says:

  Ik kan het niet laten.
  Even iets gepost bij het “nieuw wetenschappelijk” tijdschrift pulpblaadje Nieuwe Revu. Tenslotte roeptoetert bicaTon met in zijn kielzog meneer Chang er ook duchtig op los.

  Gepost door Marja – maandag 21 juli 2008 – 15:37

  Ton: Quote:”En nu maar hopen dat ze daar ook de effectieviteit van natriumbicarbonaat ontdekken bij de behandeling van kanker!! ”
  …………………
  Hier wil ik aan toevoegen:
  Inmiddels is bekend dat natriumcarbonaat GEEN geducht middel is in strijd tegen kanker:

  Wetenschappelijk wordt aangegeven dat natriumbicarbonaat (NaHCO3) ‘in vitro’ (reageerbuis) en ‘in vivo’ (levend organisme) niet effectief is in de strijd tegen kanker. Dit is/was ons (werkgroep) bekend, want dat is ook gebleken uit onafhankelijk laboratorium-onderzoek dat is uitgevoerd.

  Dus het WWK promoot een zienswijze van meneer Simoncini die al wetenschappelijk bewezen onjuist is. Meneer Simoncini is trouwens in 2003 en 2006 in Italië veroordeeld voor dood door schuld, drie doden, en fraude. Meneer Simoncini mag niet meer als arts praktiseren.
  Meneer Simoncini doet nu in Amerika onderzoek naar genezing van kanker met natriumbicarbonaat. Kanker zou volgens zijn zeggen geen schimmel meer zijn, maar in de kern een schimmel bevatten. Daarnaast zou bica niet rechtstreeks de kanker kunnen genezen maar met een hulpmiddel (lees ander medicament) naar de kankercel gevoerd moeten worden. Hiermee haalt meneer Simoncini zelf de bewering onderuit dat kanker met bica genezen zou kunnen worden.
  Het wordt tijd dat deze kwakzalver gestopt wordt.

 212. Edward says:

  JennyJo,

  Let maar op, geen enkele alternatieve organisatie in Nederland, en ook niet SERGIO, die financiële middelen en medewerkers en tijd veel meer dan genoeg heeft, net als Rath, wil via een bevriende dierenarts hun huisdieren met kanker actueel proberen te redden. Want:

  1. Ze voelen zich dom-dom-dom VER verheven boven de in hun ogen armzalige dierproef, en gaan meteen naar het ECHTE werk, de mens.

  2. Ze gaan ervan uit dat alternatieve middelen amper bijwerkingen hebben, en geloven Bilthoven meteen, als hun opperhoofd jokt dat daar geen bica in een borst gespoten is en dat de patiënte uitgedroogd was en daardoor overleed, tegen de conclusie van de artsen die de patiënte met paarse borst zagen sterven in. Ze zouden ALLES geloven van dat opperhoofd… Dus bijwerkingen hoef je in hun kringen NIET te meten!

  3. Ze hebben de ballen verstand van alternatieve geneeskunde, in zoverre dat ze hooguit 10-20 alternatieve therapiën bij kanker zouden kunnen noemen. Dat ik er 2500 zou kunnen tonen, enkel en alleen ter bescherming van de patiënt tegen grove excessen, zal door veel gepolariseerde alternatieven meteen als een soort intern achterbaks verraad worden gezien. Liever hadden ze polarisatie gehoord van mij…

  Maar, ik kan feilloos aantonen dat 900-1000 van de 2500 heel vals zonder een sprankje bewijs volledige genezing van kanker durven te claimen. En dat ik dat toon is in hun ogen niet helemaal netjes van mij… Immers, als het eige n nest bevuilen zien zij zoiets. Zo is de patiënt al gauw (weer) het haasje.. Maar die 2500 komen ooit op het Internet, verdwijnen na copieren elders dan ook nooit meer, en zo hoort dat!

  Ik daag uit (dit noemen ons Fan en bica-TON bij gebrek aan inhoudelijke argumenten MODDERWERPEN) in een open volwassen bewijsvoering:

  Dat de stichting SERGIO of welk Maria Instituut dan ook of vrienden van Hirneise met wat voor methode of combinatie dan ook een huisdier met gevorderde kanker proberen te redden.

  SERGIO = Heel simpel, eerst keukenzout, aanvullen natuurlijk met bica en DCA.
  Dan Rife erbij gebruiken, aangevuld met Hulda Clark Zappers, immers zij geneest 80% van de mensen met vergevorderde kanker (ahum, niet 1 zal ze bedoelen).

  Altijd wat Rath supplementen erbij, en ook uiteraard veel vit. C etc toevoegen.

  En wat zal de stichting SERGIO dan tot eigen verbijstering zien: NIETS WERKT. Never. Totaal niets, nada, nooit! Ook de heilige Rath suppletie niet. Dus 99% zeker ook niet bij de mens…

  En wat zullen ze daarna zeggen: dieren reageren nu eenmaal heel anders dan de mens!

  En ons vervolgens weer vele spam en linken sturen… Immers, hun polariserende ego kan niet inbinden.

  Terwijl intussen ene Marjolein via eigen keuze in de uitstellende klauwen van een veroordeelde oplichter is met god-weet wat voor gruwelijk Millecam lot in het vooruitzicht. Tullio zal zeggen: was maar eerder gekomen…

  Strange world, isn’t it?

  De echte reden dat de proef met hond of kat niet wordt gedaan is: deze is dodelijk voor alle alternatieve bla-bla roepetoeter claimers en organisaties. Ja ze gaan hun eigen glazen een beetje ingooien..

 213. Edward says:

  Ik herinner me opeens dat Fan ons allen op allerlei forums “een clubje schreeuwers” noemt.

  Telkenmale is zij het echter die hier consekwent strak en stijf vragen negeert.

  Die niet overschreeuwd wordt, maar gewoon steevast de terechte vragen negeert en meestal met stukjes spam antwoordt of van onderwerp verandert.

  Ander voorbeeld, zij zette ergens dit:

  @Ook onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Marjolein is genezen van een agressieve vorm van eierstokkanker! Hulde aan Dr.Simoncini en collega’s. Zie hieronder/hier haar bericht: http://www.revu.nl/10972.Nederlandse_genezen_verklaard_van_kanker
  .
  @lees het verslag van Marjolein

  OK, het gaat nu slecht met Marjolein, en die baalt behoorlijk van Simoncini.

  Dan is het toch normaal dat Fan, die overigens zelf al eens een kinderkanker forum overschreeuwd heeft, op alle forums OOK tekst en uitleg geeft nu het veel minder met Marjolein gaat? En zich bijstelt?

  Dit wel hallelujah roepen en waarschuwingen weglaten is uitermate onfatsoenlijk, naar alle lezers toe, naar Marjolein zelf en naar ons, waarmee ze zogenaamd communiceert!

 214. Itsahappy says:

  Mensen die kwaad spreken over stichting sergio: Ze verdienen er geen CENT aan. Niks. Noppes. Nada. Niente. Voordat je leugens verspreidt, eerst graag even laten informeren wat betreft de waarheid.

 215. puma73/Ton says:

  sergio is een zooitje oplichters die alleen dat gebruiken wat in hun kraam past, de promotie van kwakkie simoncini en keesje keukenzout boegem.

  alle tegengeluiden worden sneller dan vlug verwijderd uit hun gastenboek

  beiden hebben een onzinnige theorie over het genezen van kanker met zout.

  dit soort onzin kost mensen het leven of ontneemt patienten de kostbare tijd om regulier behandeld te worden. komt men van het dwaalpad is het vaak te laat om nog accuraat in te grijpen dankzij het verspreiden van onzinverhalen, leugens en het verkopen van gebakken lucht en valse hoop door sergio en bicaboy claessen

 216. Marer says:

  Of je nou geld krijgt voor leugens of niet, het blijven leugens. Al doe je het nada, noppes, voor niks.
  Het is dus des te schandelijker om zomaar leugens te verspreiden en de zakken van kwakzalvers te vullen.
  Zijn er niet een paar mensen al een met justitie in aanraking geweest? (T.Simoncini, K. Boegem)
  Gebakken lucht, blijft gebakken lucht.

  Even een toelichting op de handel en wandel van St. Sergio van
  David Boss – biomedisch onderzoeker in het Nederlands Kanker Instituut (NKI-AVL) in Amsterdam.
  http://www.kwakzalverij.nl/714/Het_korreltje_zout_van_de_Stichting_Sergio

 217. Wilma says:

  @Itsahappy

  De waarheid is dat Sergio en de WWK onzin promoten en leugens vertellen over o.a. een uit zijn ambt gezette, veroordeelde TullioSimoncini met een ‘kankertherapie’ die wetenschappelijk gezien niet werkt/nooit zal werken.
  Zij hebben deze crimineel naar nederland gehaald met alle gevolgen van dien.

  Keesje Keukenzout slaat de plank ook ver mis, daarover bestaat bij deskundigen geen enekele twijfel.

  Het kan me niet schelen of ze er nou wel of niet een cent aan verdienen, het misleiden/voorliegen van kankerpatiënten moet gewoon stoppen.

 218. Itsahappy says:

  Ze liegen niemand voor: ze doen onderzoek naar alternatieve medicijnen en bica beloofde veel goeds! Dat bica uiteindelijk niet succesvol bleek te zijn, is niet hun schuld. Zij hebben het beste met iedere patiënt voor en willen een ieder helpen die denkt een medicijn gevonden te hebben! Zij hebben meer geld uitgegeven om kankerpatiënten te helpen dan jullie domme uitspraken hebben gemaakt op fora. En for the record: het gaat om een heleboel crap van jullie allemaal!

  En betreft de verwijderde tegengeluiden in het gastenboek: LOGISCH! Het gastenboek is niet voor discussies of onnozele verhaaltjes. Het gastenboek is bedoeld voor steunbetuiging. Noemen jullie je eigen onnozele gezwets steunbetuiging? De rest van de wereld namelijk niet…

 219. Marer says:

  Itsahappy = Troll

 220. Itsahappy says:

  Marer = anusfee….waar slaat dit allemaal op?

 221. Itsahappy says:

  Ah ik zie het al (google). Ik ben zogenaamd iemand die voorspelbare reacties uitlokt. Hmz.

  Ik vertel de waarheid en verwacht daar inderdaad een reactie op. Of het voorspelbare reacties zijn….perceptie? Voor mij zijn ze dat namelijk niet.

  Kun je voortaan je internetslang en shitzooi even wat duidelijker uitleggen? Ik snap de onzin die uit je mond komt namelijk niet….

 222. Itsahappy says:

  Over grote leugens gesproken: hoe staat het ervoor met de reguliere geneeskunde en hun onderzoek naar chemo?

 223. puma73/Ton says:

  je bedoelt die leugens die de zoetwatermatroos claessen en voodoomaster tretelmans verspreiden op internet en in zijn laatste sprookjesboek dat hij schreef.

  en daarnaast de leugens van puijk c.s over het potje keukenzout van keesje?

  voor de rest wat mij betreft DNFTT

 224. Itsahappy says:

  Ik dacht dat ik mijn vraag duidelijk geformuleerd had. Blijkbaar heb je niet alleen geen werk (anders had je niet continue de tijd om te reageren), geen seks (vandaar de frustratie op alle fora), geen leven (anders zat je uberhaupt niet op de computer), maar ook nog eens niet de skills om te kunnen lezen (verklaart de werkeloosheid). Bravo!

  Misschien wil je nog eens proberen mijn vraag GOED te beantwoorden? Of duurt het wekenlang voordat je hem begrijpt? Ik bedoelde mijn vraag overigens bloedserieus. Dus als jij met je nou eens goed gaat kijken en een antwoord gaat zoeken, zou ik heel erg blij zijn. Zoniet, reageer er dan ook gewoon niet op, want dan voeg je zelf ook niets nuttigs toe.

 225. Wilma says:

  @Itsahappy

  Je geeft zelf aan dat bica uiteindelijk niet succesvol bleek te zijn. Bica beloofde veel goeds, let op de verleden tijd van je eigen uitspraak.
  Waar blijven dan de rectificatie’s en waarschuwingen zowel op de site van Sergio als die van de WWK en anderen die daar Simoncini prominent op vermeld hebben staan?

  Als ze zo het beste voor hebben met kankerpatiënten zou dat toch op zijn plaatst zijn of niet?
  Nee ze gaan gewoon door met promoten en het vertalen van de Simoncini-onzin, nu ook in het frans.
  Kankerpatiënten van de regen in de drup helpen is geen helpen, maar valse hoop en grote portie’s gebakken lucht!

 226. Marer says:

  Puma: Ik schreef toch al een TROLL.

  Zij beschrijft haar eigen leven met bloedserieuze vragen. Gewoon een kloon van FAN.
  Kijk maar op het forum bij Lutser.

  Itsahappy Troll. And we DNFTT!!

 227. Wilma says:

  @Itsahappy

  Het zou al wat schelen als je aangaf voor wie een vraag of antwoord bedoeld was.
  Ongefundeerde conclusie’s trekken over personen stellen wij hier niet op prijs, dus inhoudelijk zijn of anders snel de plaat poetsen.

 228. Itsahappy says:

  @ Wilma
  Niets is perfect. Chemo is ook niet succesvol. Ik geloof dat bica beter werkt dan chemo en DUS is er geen rectificatie nodig. Ik moet toegeven dat de website van stichting sergio wel wat updates mag gebruiken, maar een rectificatie is nergens voor nodig lijkt mij.

  @ Marer
  a. Ik ben een hij
  b. Lees mijn beschrijving over je leven even, want jij bezit de reading skills blijkbaar ook al niet.
  c. De verdediging ‘Nietes, jij bent stom’ is wel heel erg laag. Als je mij wilt beledigen, verzin dan tenminste iets nieuws.
  d. Kloon van FAN? Ik weet niet eens wie hij/zij in het echt is. Ik merk wel dat ik over veel dingen hetzelfde denk als FAN inderdaad.
  e. DNFTT? You seriously need to get laid sometimes…

 229. Marer says:

  Sorrie: Itsahappy is a “he” TROLL

  DNFTT

%d bloggers liken dit: