Vers van de pers/ CryptoChatbox in verbeterde 6.0 uitvoering.

Alle links die Wilma (maar ook een ander) kwijt wil én chatbox in één!

Wat is er nu zo verbeterd aan Crypto?
Nou. De titel bijvoorbeeld.

1.108 Responses to Vers van de pers/ CryptoChatbox in verbeterde 6.0 uitvoering.

 1. Wilma says:

  Ik ben het boek ‘De dobbelstenen van God’ van Kitty Ferguson aan het herlezen.
  Ondertitel: Gelovige wetenschap of wetenschappelijk geloof?
  Stephen Hawking:’Een heldere uiteenzeting van de ultieme vraag’

  Op begrijpelijke toon zet ze daarin o.a. de theorieën van Charles Darwin, Albert Einstein, Niels Bohr of Stephen Hawking uiteen.
  Ook de beroemde/beruchte zwarte gaten komen langs èn wormgaten , dus vooral ‘lekkere’ kost voor Fan/Odilia, die zich daar onlangs behoorlijk druk over maakte. 😉
  Het boek geeft m.i. een goede kijk op wetenschappelijk denken en de haken en ogen die daaraan verbonden kunnen zijn.

 2. Wilma says:

  http://www.nrc.nl/wetenschap/kleinewetenschap/article1966787.ece
  /Wat_is_dit_voor_nieuws

  NRC Handelsblad schrijft ook al 25 jaar heel ernstig over wetenschap. Over onderzoek aan dieren, mensen, sterren, computers, oude botten en nog veel meer. Er is namelijk veel te onderzoeken. En nog meer om over na te denken…

  Leuk/goed initiatief want:’Jong geleerd is oud gedaan’

 3. JennyJo says:

  Angel, je zegt: dat het er staat, wil niet zeggen dat het zo is. Ook niet dat het niet zo is.
  Nou, dan kun je dus beter helemaal niks zeggen, want van dit soort non-speak wordt niemand ook maar iets wijzer.

 4. JennyJo says:

  @ Wilma,

  Jaaaa, Kitty Ferguson is leuk en slim en weet veel en kan goed schrijven!

 5. angel1978 says:

  JJ,

  Dat ben ik ook wel met je eens.
  Ik wil daarmee alleen maar aangeven dat ik wat voorbeelden geef en het niet als basis van een conclusie over mijn persoonlijke gegevens hoef te worden gebruikt, wat dat is daar niet uit af te lezen. In die zin vind ik ’t dus ook prima dat niemand wijzer wordt over mijn persoonlijke gegevens, want die doen er niet toe ! Beschouw het maar als niet geschreven 😉

 6. JennyJo says:

  Ok!

 7. Edward says:

  @JennyJo/Grootvader/Angel,

  ik ken de alternatieven van binnenuit maar al té goed vrees ik.

  Daar zijn vaak twee vaste DOGMA’s:

  1a. Een goed immuunsysteem helpt mee het ontstaan van kanker te voorkomen (klopt ten dele zeer perfect, zie veel literatuur).
  1b. Een goede ontgifting helpt mee kanker te voorkomen (klopt ten dele ook zeer perfect, zie veel literatuur).

  En nu komt de enorme denkfout, dogma 2:

  2. DUS als je kanker HEBT, en je perfectioneert de immuniteit en de ontgifting, DAN VERDWIJNT DE TUMOR WEER rapido als sneeuw voor de zon.

  En dit is nu falikant volledig onjuist, en bijna totaal geen literatuur over te vinden!!!

  Een klein kind met lucifers kan een huis in de hens steken, maar dat kind + lucifers verwijderen blust NIET de brand.

  Helaas gaan de alternatieven te vaak rabiaat verder in DOGMA 2: immers chemo en bestraling zijn soms zeer slecht voor de immuniteit, BLOKKEREN dus de door hen bijelkaar gefantaseerde ZEKERE genezing, en moeten dus logischerwijs absoluut niet!

  Telkens zie je deze enorme gigantische omgekeerde denkfout weer terug!!!!!! Waar blijft de interne alternatieve ferme oppositie hertegen?

  Wel kan, JJ, het min of meer alternatief op peil houden van ontgifting en immuniteit NAAST chemo en bestralen soms zeker heel erg goed doen, wellicht zelfs ter preventie of lang uitstel van een recidief of langere overleving.

  Maar DAT moeten die alternatieven dan maar eens via literatuur aantonen, wat deels misschien ook nog goed zou kunnen denk ik. Zie het thema van vanochtend dat meteen twee relevante studies opleverde: psyche en borstkanker….

  Maar Angel, daar falen zoals altijd de meeste kretologen falikant in!!!! Stel je voor, literatur en bewijzen, NEIN DANKE, te veel werk!

  Dus alleen maar genezingskretologie, met dus het verderfelijke en levensgevaarlijke advies tegen een rationele behandeling, want dat is chemo + bestralen in een vroegtijdig stadium, volledig in te gaan en daarmee dus mensen indirect te KILLEN.

  Wat jammer dat er niet een sterke alternatieve evidence-based stroming is die deze omgekeerde alternatieve drogredenering van binnenuit eens en voor altijd ontzenuwt!!! Of met relevante literatuur reviews komt…

 8. angel1978 says:

  “Maar DAT moeten die alternatieven dan maar eens via literatuur aantonen, wat deels misschien ook nog goed zou kunnen denk ik. Zie het thema van vanochtend dat meteen twee relevante studies opleverde: psyche en borstkanker….

  Maar Angel, daar falen zoals altijd de meeste kretologen falikant in!!!! Stel je voor, literatur en bewijzen, NEIN DANKE, te veel werk! ”

  Ben het helemaal met je eens, Edward !

  Ik zie ( bij kanker ) alternatief ook niet als een op zichzelf staande manier van genezen ( ik hamer niet voor niets op complementair en niet alleen regulier of alleen alternatief ).

  Hoewel in sommige ( zeer uitzonderlijke ) gevallen een kanker ‘spontaan’ d.w.z. zonder chemo, bestraling of operatie is verdwenen… het spreekwoordelijke wonder.. Heeft niemand in die gevallen een idee hoe dit komt. Daar heb je dus weinig aan ( hoewel het naar mijn idee wel aangeeft dat het lichaam wel tot zelfgenezing in staat is ).

  De alternatieve / complementaire kant moet naar mijn idee dus ook gezocht worden in het ondersteunen van het lichaam, conditioneel op peil brengen / houden en het eigen immuunsysteem helpen om te vechten. Dit omdat deze door de chemo / bestraling enorme dreunen oploopt ( noodzakelijk, maar daarom niet minder desastreus ).
  Op die manier kan de alternatieve kant een goede hulp zijn om de chemo beter door te komen, langer vol te houden ( een lichamelijk goede conditie helpt zeker ) en beter te herstellen.

  Hetzelfde bij uitbehandelde patienten die door het lichaam / immuunsysteem in een zo goed mogelijke conditie te brengen en te houden de goede kwaliteit van leven zo lang mogelijk kunnen vasthouden ( tot ook dat niet meer helpt )

 9. ama says:

  @Edward

  You can add to your list:
  http://www.transgallaxys.com/~kanzlerzwo/index.php?categoryid=29

  In Slowenia people even sell their appartements to pay for the quackery by Nikolaus Klehr.

  Klehr’s new basis is in Salzburg, Austria. The cancer patients are brought to him/drive to him from Slowenia…

 10. Edward says:

  @Angel, klopt van die spontane regressie, komt ca 1 op de 100.000 tot 1 op de 150.000 soms zeer vergevorderde gevallen voor dat dit spontaan verdwijnt.

  Enkele onderzoeken boden geen enkel houvast waar dit aan lag, heel soms soort gedachtenverandering of religie, meditatie, kruiden, voeding, maar het allervaakst had iemand echt totaal niets veranderd of gedaan, en toch genazen ze perfect: wel worden 10-tallen mechanismen gesuggereerd, soms zelfs waarschijnlijk een uitgesteld effect van chemo/bestralen.

  Een mirakel: honderden miljoenen maal miljarden kankercellen, die allen een signaal lijken te krijgen: ruim jezelf op. Apoptose (natuurlijke celzelfmoord) die uitgeschakeld was herstellen is dan ook één van de zeer vele voorgestelde mechanismen.

  Heel veel onderzoek hiernaar zou rationeel zijn, immers, het leven demonstreert ons dat op mysterieuze wijze agressieve uitgezaaide kanker inderdaad heel soms geneest!

  Ben eens met de mogelijke positieve beinvloeding van de kwaliteit van leven.

  Het meest rationeel is echter de alternatieve geneeskunde, als regulier de tumor succesvol is verwijderd en nabehandeld met chemo cq bestraling, en de patient niet familiale kanker had, niet rookte of zwaar dronk.

  M.i. is dan alternatief op zijn sterkst: bij het meehelpen ter preventie van een RECIDIEF (of zo men wil: voor een langere ziektevrije overleving).

  Hier zijn interessante studies met alternatieve middelen naar gedaan en meer herhalend en bevestigend onderzoek zou fantastisch zijn.

  Ook de lijst van Valstar bevat hierover nog steeds uiterst bruikbare studies, soms zelfs uit 1995, die om mysterieuze redenen ten onrechte nooit ergens gedupliceerd zijn. Doodzonde. Zit geen prioriteit achter, helaas. Iets voor een Universiteit?

 11. Edward says:

  @Ama, bedankt.

  Breng ooit wel weer eens die lijst simpel van 2300 op 2500. Als ik zin heb (voorlopig dus niet).

  Krachtige interne alternatieve opposities tegen dit soort sinistere figuren, die bij kanker steevast het onmogelijke claimen, en mensen financieel plunderen, is dringend gewenst.

  Gewoon een soort alternatieve interne VtdK, die als een tijger wereldwijd waarschuwt tegen dit soort steeds als paddestoelen opduikende excessen, met totale claims waarvaan zo’n 1000 van de 2500 zich schandalig schuldig maken. Zodat men intern eindelijk de wanhopige psychisch verlamde mensen voorlicht over het platte bedrog dat hier bijna 100% zeker achter zit.

  Veel alternatieven claimen zo graag met regulier te willen samenwerken. Welnu, aangeven dat je dan intern het gif van de geneesmiddelen, en het bedrog van de wetenschap kunt en wilt onderscheiden, lijkt mij dan een eerste vereiste!

 12. grootvader says:

  De denkfout in deze discussie hier is echter dat het immuunsysteem met kruiden, vitaminepillen en/f voedingsupplementen verbeterd kan worden.
  Daar is géén enkel wetenschappelijk bewijs voor!

  De Feiten op een rijtje.
  Elk medicijn dat een bepaalde ziekte zou kunnen overwinnen of stabiliseren (astma, hartritmestoornissen,hiv en dergelijke heeft ook een bepaalde giftigheidsgrens.
  Soms moet men wel erg hoge doses gebruiken om aan die grens te komen zoals bijvoorbeeld vitamine C maar in grote hoeveelheden is elk ingenomen stof (ook water) dodelijk.
  Daarom kan men nooit zeggen dat een medicijn, alternatief of regulier absoluut veilig is.

  Het grote verschil tussen regulier en alternatief is dat regulier de grenzen kent van het in te nemen medicijn en dit door wetenschappelijk onderzoek.
  Alternatieven hebben in vrijwel alle gevallen geen echt wetenschappelijk onderbouwd onderzoek gehad.
  Meer nog, alternatief beweert in de meeste gevallen (zoals met dit immuunsysteem) dat zij uitgaan van de individuele mens in zijn geheel en claimen dat de ene mens onvergelijkbaar is met de andere zodat onderzoek niet mogelijk is.

  Wie alles, op dit internet aanwezig op het gebied van alternatief komt in 99 van de honderd gevallen een niet te staven bewering tegen.
  Dat alternatieve behandelingen wel kunnen werken komt door het feit dat er ook sprake kan zijn van een placebo-effect (dat overigens ook bij veel reguliere medicijnen bestaat–een bekend geval is Prozac).
  Dat placebo-effect dat niet alleen dat niet-werkende pilletje betekend maar ook het geloof in de dokter/specialist/behandelaar.
  Hoe meer men gelooft dat het helpt dan helpt dat ook bij die ziekten die “tussen de oren” zit.
  Psychosomatische ziekten hoeven nauwelijks te verschillen van echte ziekten.
  Sterker nog, als men denkt verlamd te zijn bijvoorbeeld dan kan het geloof die lamme weer laten lopen zoals Lazarus bewees.

  Op dat gebied zijn de mogelijkheden enorm.
  Wie gelooft kan over brandende kolen lopen, vleeshaken in zijn lijf aanbrengen en zichzelf afranselen zonder pijn te voelen.
  Wie gewoonten en geloof van diverse volkeren heeft bestudeerd komt wat dat betreft de meest wonderlijke zaken tegen.

  Het is treffend dat men door onderzoeken schat dat zo’n 30 % van alle ziekten psychosomatisch is en dat een medicijnman in Afrika ook zo ongeveer dat genezingspercentage haalt als hij zonder reguliere geneesmiddelen werkt maar met “toverkracht”.

  En dan weer telkens terugkomend het verwijt van alternatief dat de reguliere geneeskunde moet bewijzen dat alternatief NIET werkt.
  De omgekeerde wereld!
  Het is aan de alternatieven om te bewijzen dat zij ook ziekten (die niet tussen de oren zit)kunnen stoppen of genezen!

  Daarmee gaat menig alternatief goed in de fout want de bewering dat men met alternatieve geneesmiddelen en/of behandelingen ook de niet tussen de oren zittende ziekten zoals een kanker is een schandelijke bewering die,gelezen de vele berichten, voornamelijk worden geuit om een deel van de kosten af te snoepen van de reguliere geneeskunde.
  Daarbij willen die alternatieven maar al te graag dat alternatief wordt gezien aan complementair (aanvullend) en dat het liefst dat complementair ook betaald wordt/gaat worden uit de grote pot van de zorgverzekeringen (en dus door ons)!

  Welnu, hoewel ik ook van mening ben dat menig arts zich teveel alle cadeautjes, gesprekjes van artsenbezoekers, de door de medicijnfabrikanten georganiseerde symposia laat aanleunen en daarom in teveel gevallen onvoorzichtig recepten uitschrijft en medicijnen worden gepromoot die ook vaak niet datgene kan waarmaken dat wordt beloofd is het in ieder geval wel zo dat verstandig voorschrijven en een goede communicatie tussen patiënt en arts binnen het reguliere circuit verre de voorkeur verdient boven het geloof.
  Niet voor niets ben ik de grote voorstander van Ivan Wolffers die als professor in de farmacologie een internationale faam heeft gekregen door zijn deskundigheid en dat vaak tot woede van de grote medicijnfabrikanten omdat in het boek Medicijnen vaak de vloer wordt aangeveegd wat betreft de misstanden in die reguliere geneeskunde.

  Wie zinnig wil reageren zal eerst dat boek eens ter hand moeten nemen en lezen.
  Wie dat niet wil zal altijd in een oneigenlijke discussie verstrikt geraakt blijven.

  Grootvader

 13. Wilma says:

  http://knmg.artsennet.nl/content/articles/10443/AMGATE_6059_100_TICH_R2120341014330649/

  Met betrekking tot tal van onderwerpen is nieuwe wetgeving in voorbereiding. Deze wetgeving zal het handelen van artsen direct raken. Op 10 oktober 2008 organiseert de KNMG een symposium over de nieuwe wetgeving: een ideale en efficiënte mogelijkheid voor artsen en andere betrokkenen om over de nieuwste wetgevingontwikkelingen te worden geïnformeerd.

  Achtergrondinformatie:

  Klik om toegang te krijgen tot index.php

 14. Edward says:

  @Grootvader, bedankt voor je uitleg. Echter, niet alleen dat boek Medicijnen is zaligmakend! Ook en vooral de Pubmed database is altijd eerst te checken voor je mag stellen dat ergens totaal geen wetenschappelijk bewijs voor is…

  Quote: De denkfout in deze discussie hier is echter dat het immuunsysteem met kruiden, vitaminepillen en/f voedingsupplementen verbeterd kan worden.
  Daar is géén enkel wetenschappelijk bewijs voor! End of quote.

  Dat bewijs is er wel degelijk, vaak keihard en veelvuldig, bij mens en dier.

  Voorbeeldje: ratten hebben net als ons Nattural Killer Cellen, die beginnende losse kankercellen opruimen. Deze NK-cellen nemen in aantal af, naarmate het dier ouder wordt, en verliezen ook een deel van hun gunstige activiteit. Niets mis mee, natuurlijk verouderings proces. De kans op kanker stijgt dan ook.

  Echter, gaf men oude ratten een extract van Echinacea Purpurea, dan was én het aantal Natural Killers, én hun activiteit, terug op het niveau van een jong en sterk dier!

  Spoot men dan in met kankercellen, dan was met E.P. het aantal dieren dat de kanker ook daadwerkelijk ingenesteld kreeg veel en veel kleiner dan zonder E.P.

  Tevens werden de dieren met E.P. ook iets ouder dan normaal. Dit alles door een simpel kruid!

  De alternatieve denkfout is veeleer dat als iets PREVENTIEF werkt, zoals immnuniteit en ontgifting, dat het dan ook CURATIEF werkt, en dat is een grote denkfout van alternatief wat schadelijke beslissingen zoals de zeer rationele chemo + bestraling niet te geven kan uitlokken…

 15. Wilma says:

  Wat er van kan komen als je even niets anders te doen hebt!:

  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/article1061863.ece
  /Een_revolutie_uit_een_stuk

  AMSTERDAM – Onder techniekhistorici is het een beetje een grapje, maar het is natuurlijk wel een goeie vraag: wat als Jack Kilby in de zomer van 1958 gewoon wél op vakantie was gegaan, in plaats van de chip uit te vinden?

  Dan kon o.a. Stephen Hawking(zeer ernstig lichamelijk gehandicapt, geniaal verstand) niet ‘praten’, net als die knul in dat vader/zoon filmpje en wij geen hele site vullen/voll*****!

 16. ama says:

  @Edward

  I am sorry, but I cannot undertand Dutch. But one of us can. Please come and register in
  http://www.transgallaxys.com/~kanzlerzwo/
  so that we can get in contact with “private messages” there. There are things which are better discussed privately.

  Thank you
  ama

 17. angel1978 says:

  @Edward,

  “Dat bewijs is er wel degelijk, vaak keihard en veelvuldig, bij mens en dier. ”

  Dank je ! Ik ben niet zo thuis in het eindeloos zoeken naar onderzoeken.. Ik weet dat ze er zijn, maar kan ze niet zo oprakelen! Mooi voorbeeld.

  “Een mirakel: honderden miljoenen maal miljarden kankercellen, die allen een signaal lijken te krijgen: ruim jezelf op. Apoptose (natuurlijke celzelfmoord) die uitgeschakeld was herstellen is dan ook één van de zeer vele voorgestelde mechanismen.”

  De 1e die de trigger weet te vinden ( vooropgesteld dat het 1 trigger is ) waardoor dit in gang gezet wordt, weet zich onmiddelijk verzekerd van de nobelprijs ! Hopelijk komt het ooit zover, want dat is natuurlijk DE manier !

 18. Wilma says:

  Ik heb het gevoel dat we binnen de medische wetenschap nog veel mogen verwachten vanuit technische mogelijkheden.
  In 1958 een ‘simpel’ beginnetje en zie eens hoe het 50 jaar later is!
  We staan er niet eens meer/of onvoldoende bij stil hoe snel al die ontwikkelingen allemaal gegaan zijn en dat het einde nog lang niet in zicht is.
  (Ik heb als kind b.v. nog met open mond naar de 1e zwart-wit kijkkast met één zender gekeken, als er af en toe wat te kijken viel en nu vind ik het de normaalste zaak van de wereld om mijn eigen computer aan te zetten.)
  Er kan veel meer, tot in de kleinste details, zichtbaar gemaakt worden, waardoor het gemakkelijker is/wordt om te begrijpen/naar oplossingen te zoeken.

 19. Wilma says:

  Neenee Odilia, ook dan is/wordt kanker géén schimmel te genezen met natriumbicarbonaat!
  Ze, de wetenschappers/onderzoekers dus, zijn al jaren slim/capabel genoeg om vast te kunnen stellen dat de hypothese van jouw Tullio complete nonsens is.

  Het gaat om de apoptose en het vinden van die schakelaar/trigger.
  Daar zijn ze al volop mee bezig en wie weet!Dat is pas echte hoop die doet leven.

 20. Edward says:

  @Angel, klopt wie de bundeling van triggers vindt van spontane genezing is de Nobelprijs waardig + de eeuwige dankbaarheid van de mensheid.

  Echter, celprocessen en kanker zijn extreem complexe en gigantisch ingewikkelde waanzinnig gevarieerde processen.

  Het is niet even de oplossing je te focussen op maar 3 ingewikkelde processen.

  Respect van alternatief richting regulier is een eerste vereiste, Wat doen ze goed? Duizenden dingen, op hoog niveau! ik zou zeggen: ken die inspanningen in grote lijnen!!!!

  De alternatieve kernvraag zou moeten zijn: Wat laten ze liggen?? Wat veronachtnamen ze?

  Welnu, bundel die wel bestaande kennis dan alternatief en toon ze respectvol. Alleen op die manier kun je ooit samenwerken met regulier.

  Zelfs als er een complot zou zijn, wat gewoon bull is, dan zijn er duizenden intelligente onderzoekers in de wereld die hier wars van zijn. Ik zou zeggen: geef die dan de verzwegen kennis in de vorm van “hapklare brokken” (literatuur reviews).

  En stop de massale domme polarisatie. Kom met kennis en niet met insuniaties. Die duizenden positievelingen starten een proces dat niet te stoppen is.

  Kom alternatief eindelijk met kennis en zet stug door!

  En samenwerking met regulier ontstaat dus primair door idiote uitwassen in eigen kringen ZELF te leren elimineren! En op schuchtere pogingen van het IOCOB in deze richting na mis ik dit nog veel te sterk.

  Zorg dat de VtdK zijn bestaansrecht verliest zou ik zeggen. Althans, toon dat je meewerkt althans nieuwe extreme oplichterij ook alternatief onmiddellijk te elimineren…

 21. Edward says:

  @ama, on the site you mention is really a lot of strange things that are justly to be treated against.

  However, what is your position?

  What I mean is, it is good to eliminate the rediculous massive quackery. I always state this. Takes 5% of my energy.

  However, it is bad to dismiss all alternative findings. My energy is firstly 95% directed to show these interesting knowledge scientifically in the future!

  Is not this site (you mention) 100% against ridiculous things, but 0% not open to alternative findings that are truly valuable?

  Because I want to focuss on positive findings and not too much on fighting quackery. My contribution there was to show that a ridiculous 1000 therapies can be found that all claim to fully cure cancer! Utter madness, of course.

  Moreover, it is new for me to hear someone say some things are better discussed privately. This is an open forum, and I cannot imagine some things cannot be discussed openly!

  This is not the CIA or KGB, but only an attempt to awake alternative scientific forces to stop polarisation and to review crucial knowledge!

  Cannot imagine what is secret! Or are you afraid to be attacked by alternative commercial forces that are afraid to loose part of their trade?

  Now, I go for the beach! Please clarify your position.

 22. Edward says:

  @Wilma, je hebt gelijk. Het is verbijsterend om te zien hoe het alternatieve klapvee in de USA zonder enige reserve in de val trapt van de suggestie dat kanker een schimmel is. Of een cel die diep van binnen een schimmel herbergt.

  Het onnozele is dat tienduizenden toegewijde reguliere oerslimme onderzoekers dit allemaal dan wel precies zouden weten, maar absoluut niet zouden mogen noemen.

  Dat ook onderzoekers in Noord-Korea, Iran, Soedan etc. dit allen zouden verzwijgen.

  Kul natuurlijk, niet eens kleuterniveau die Simoncini!

  En het toevallige ego die altijd al dacht dat kanker een schimmel was in de USA zwelgt in voldoening. En dat terwijl er geen splinter bewijs getoond wordt. Zelfs niet op eerste jaars medische student niveau. Gewoon kretologie…

  Fannetjes genoeg die de mantra tot het einde herhalen dat die schimmeltheorie WEL klopt en nodig onderzocht moet worden. Een meewarig trekje bij 10.000 en toegewijde onderzoekers als ze verbaasd om bewijs vragen: nicko en nado is er dan!

  Een bacterie, nee zelfs een schimmel is slimmer, vrees ik, dan de vele honderden alternatieven in de USA die nu weer Hallelujah roepen.

  Ik denk wel eens dat deze maffe tendens voor eeuwig is, velen geloven elke nieuwe maffe theorie nu eenmaal kritiekloos. Gepolarisserd als ze nu eenmaal zijn.

 23. Wilma says:

  @Edward

  Een fijne dag aan zee vandaag.
  Wel uitkijken hè?!, niet dat we moeten lezen dat je de kustwacht nodig hebt gehad, maar gelukkig ben je een slimme, verstandige vent. 😉
  (Ik wil wel met nadruk waarschuwen voor een andere zeer sterke onderstroom die je meesleurt als die je eenmaal te pakken heeft. Gelukkig voel je al nattigheid.)
  Het is allemaal eigenbelang hoor!!!
  We kunnen/willen je o.a. niet missen i.v.m. Pubmed, erg fijn dat jij dat gedeelte voor je rekening neemt. Kan ook ik mijn tijd besteden aan zaken waar ik wèl goed in ben.
  Door al die invalshoeken kunnen we samen een mooi, goed, correct totaalplaatje laten zien.

 24. Wilma says:

  Verder wil ik nog even terugkomen op mijn bericht over dat kattenvoer van vrijdagavond.

  Na al jarenlange berichten over het bewezen tegendeel, leven nog veel/teveel mensen in de overtuiging dat goed/werkzaam/verstandig/gezond/lekker enz. onlosmakelijk verbonden is met DUUR.
  Bij Tros- Radar hadden we daar al een stevig boompje over opgezet, maar ik ben er niet meer aan toegekomen om ook die berichten te bewaren, ze verdwenen net iets te snel van internet.
  Marer/Marja memoreerde daar dat haar moeder zowiezo gewoon via regulier aanvullende voedingstoffen kreeg voorgeschreven, toen vastgesteld was dat ze daar gebrek aan had. Gewoon 100% vergoed door de zorgverzekeraar.
  We hebben toen Ab Daatselar het advies gegeven om vooral contact op te nemen met de huisarts en voor zijn vrouw eventueel contact op te nemen met een goede diëtist.
  Nu wordt m.i. nog steeds teveel de suggestie gewekt dat men in geval van kanker voor het een bij regulier moet zijn en voor het ander alléén bij alternatief terecht kan.
  Daar lopen de prijzen voor potjes pilletjes e.d. regelmatig de spuigaten uit, zoals Da Silva ook al constateerde, net als wij maanden eerder.
  Het totaalbedrag kan oplopen tot honderden euro’s per maand en dat is voor velen een onoverkomelijk probleem naast alle andere ellende die in korte tijd over het hoofd van een kankerpatiënt wordt uitgeschud. Het kost al moeite zat om dat allemaal te verhapstukken!!
  Het gaat er bij mij niet in dat een peperduur potje/flesje/zakje Huppeldepup beter zou zijn dan de veel goedkopere variant, daar zou ik dan toch eerst bewijzen van willen zien.
  (Zowiezo kan een teveel aan supplementen reguliere behandeling tegenwerken en is het onverstandig om op eigen houtje vanalles te slikken.)
  Goed voor jezelf of voor een ander zorgen heeft niets te maken met hoever de beurs opengetrokken wordt. Mens en huisdier kunnen wat dat betreft ook doodgeknuffeld worden.
  Alternatief maakt indeze maar al te vaak gebruik van psychologische oorlogsvoering, de regelrechte kwakzalver al helemaal.
  Mijn ziekenhuis beschikt trouwens over een psycholoog, die gespecialiseerd is in problemen rondom kanker, net als andere deskundigen die dat ook zijn, vraag ernaar indien nodig.
  Er zijn ook een tal van niet-regulieren/niet-roeptoeters die ondersteuning kunnen bieden, deze worden dan geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.
  Doe maar gewoon, dan doe je meestal al gek genoeg!

 25. JennyJo says:

  @ Wilma,

  Wat goed dat je dit hier hebt opgeschreven. Dit ging in mijn ziekenhuis ook allemaal zo en bij mijn vriendin, die uiteindelijk (na 12 jaar) is overleden aan eierstokkanker werden ook alle aanvullende voedingsmiddelen en supplementen gewoon voorgeschreven door de oncoloog in overleg met de diëtiste en volledig vergoed door de zorgverzekeraar.
  En nee Fan, Braam e.a., ze is uiteindelijk niet overleden omdat ze te weinig dure alternatieve supplementen gebruikte!

 26. Wilma says:

  Aanvulling:
  De diverse eigen bijdragen die ik heb moeten betalen bij regulier en niet-regulier heb ik over 2005, 6 en 7 kunnen aftrekken bij de belastingaangifte, zodat het al die jaren mij werkelijk geen rooie cent gekost heeft, alles werd terugbetaald met rente.

  Maar…………de regering gaat de aftrekpost van ziektekosten schrappen en vanalles overhevelen naar de gemeente.
  Het is mij nog niet helemaal duidelijk hoe dat allemaal in zijn werk zou moeten gaan.
  Zoals het er nu ligt mag aangenomen worden, dat velen de dupe zullen worden van deze plannen/bezuinigingsronde zoveel.

 27. JennyJo says:

  Edward, daar hebben we de beruchte denkfout weer, kijk even bij 31 augustus:
  http://positiefalternatief.web-log.nl/
  Choclade eten tegen kanker
  Zucht…
  Voor de duidelijkheid: mevrouw heeft al borstkanker.

 28. grootvader says:

  Toch nog even terugkomend op de vermeende werking van Echinacea Purpurea in het farmacologisch kompas de naam als officieel medicijn niet tegen.
  http://www.fk.cvz.nl/
  Ga ik op die naam verder Googlen dan lees ik in Wikipedia onder “Medicinale eigenschappen onder andere het volgende:
  “De plant is een soort uit het geslacht Echinacea, waaraan medicinale eigenschappen worden toegeschreven.

  Bereidingen van de bovengrondse delen van Echinacea purpurea worden voorgeschreven bij griep en verkoudheid, maar de werking is twijfelachtig volgens sommigen, aangezien een aantal toonaangevende studies naar Echinacea purpurea geen werkzaamheid konden ontdekken[1][2].”

  Kortom, ook in Wikipedia geen enkele verwijzing naar een onderzoek dat de bewering staaft dat: “Veel mensen weten niet dat Echinacea een magische plant is die geneeskrachtige eigenschappen bezit. Het wordt al jaren gebruikt als weerstandsverhogend middel met een bewezen effect. Het stimuleert bovendien de aanmaak van witte bloedlichaampjes, maar zijn vrolijke bloemen zijn zo mooi, dat ze soms alleen maar om hun sierwaarde worden geplant.”
  zoals in InfoNu.nl te lezen is.
  In datzelfde InfoNu.nl gaat men verder met:
  “Echinacea is een populair kruidenmiddel tegen griep en verkoudheid maar zijn werking is onduidelijk. Welke stof nu eigenlijk de geneeskrachtige eigenschap bezit is nog steeds niet bekend. Het kan volgens sommigen, vooral bij kinderen, huiduitslag en ademhalingsproblemen veroorzaken. Ook zou er bij een langdurig gebruik leverschade kunnen optreden. Tegenstanders spreken dat op hun beurt tegen en concluderen dat het vaak verkeerd toegepast word en zo zijn positieve werking verliest. Echinacea kan je combineren met de Canadese Geelwortel. Tezamen hebben ze een waarde die is te vergelijken met een antibioticakuur”

  Zoals ik al eerder schreef is het gebruik van geneesmiddelen bij griep en verkoudheid bij normaal gezonde mensen onnodig en onzinnig om daar geld aan te spenderen.,
  Zonder medicijnen gaat het in dezelfde tijd vanzelf over.

  De info door mij opgezocht levert geen enkel officieel wetenschappelijk onderzoeksrapport op dat de bewering steunt dat dit Echinacea Purpurea ook werkelijk bewezen werkzaam is in het versterken van het immuunsysteem

  Als jij daar dan wel een wetenschappelijk gefundeerd onderzoek kent dan hoor ik dat wel van je.

  Grootvader.

 29. grootvader says:

  Jenny-Jo, wie is zij?
  http://positiefalternatief.web-log.nl/

  Grootvader

 30. Wilma says:

  @Grootvader

  Dat is Diamental/Willeke die al eerder ter sprake is gekomen.
  Die ook op 1 juni aanwezig was op de bijeenkomst van het WWK en daar een verslag over schreef.
  Bij haar is afgelopen december borstkanker vastgesteld en ze heeft tot nu toe alle reguliere behandeling afgewezen.

 31. grootvader says:

  ‘k Heb wel gelezen over Diamental maar verwachtte een club.
  Tsja, een keuze natuurlijk.
  Maar als er sekten zijn die massaal zelfmoord plegen dan is dit niet verwonderlijk maar wel onbegrijpelijk.
  Ben blij dat jij en Jenny-Jo verstandiger beslissingen hebben genomen.
  Of zou zij toch stiekem………………………………………………..?
  Ik denk het haast van wel.
  Immers, de reclamemakers voor inlegkruisjes dragen die dingen in de regel niet zelf.
  ’t Benne manne voornamelek die die reklame make!

  Geniet nog even van het zonnetje.
  Ik hoef niet want ik ben het zonnetje in huis.

  Met warme groeten;

  Grootvader

 32. ama says:

  [*QUOTE*]
  —————————————————————————-
  Edward zegt:
  augustus 31, 2008 at 6:31 am

  @ama, on the site you mention is really a lot of strange things that are justly to be treated against.

  However, what is your position?

  What I mean is, it is good to eliminate the rediculous massive quackery. I always state this. Takes 5% of my energy.

  However, it is bad to dismiss all alternative findings. My energy is firstly 95% directed to show these interesting knowledge scientifically in the future!

  Is not this site (you mention) 100% against ridiculous things, but 0% not open to alternative findings that are truly valuable?

  Because I want to focuss on positive findings and not too much on fighting quackery. My contribution there was to show that a ridiculous 1000 therapies can be found that all claim to fully cure cancer! Utter madness, of course.

  Moreover, it is new for me to hear someone say some things are better discussed privately. This is an open forum, and I cannot imagine some things cannot be discussed openly!

  This is not the CIA or KGB, but only an attempt to awake alternative scientific forces to stop polarisation and to review crucial knowledge!

  Cannot imagine what is secret! Or are you afraid to be attacked by alternative commercial forces that are afraid to loose part of their trade?

  Now, I go for the beach! Please clarify your position.
  —————————————————————————-
  [*/QUOTE*]

  That is hogwash.

  Case closed.

  ama

 33. Wilma says:

  http://www.nme.com/video/id/ogaLWgE4kUI/search/steviewonder

  Omdat het vandaag een zonnige zondag is en er van sommige zaken toch geen chocola valt te maken! 😉

 34. peter says:

  That is hogwash.

  Ik las: Dat is hoogglans! haha! Dus ik las dat ie een compliment gaf aan Edward.

 35. peter says:

  En Kees is gesloten!

 36. Wilma says:

  http://www.ad.nl/diagnose/2571616/Fietsers_zamelen_miljoen_in_tegen_kanker.html

  GOES – Ongeveer 14.000 fietsers hebben zondag bij de fietstocht Ride for the Roses in Zeeland ruim 1 miljoen euro bij elkaar getrapt voor de KWF Kankerbestrijding. Volgens de organisatoren is bij de Nederlandse versie van de fietstocht nog nooit zoveel opgehaald.

 37. Edward says:

  @Grootvader, uitstekend, altijd uitspraken van anderen checken. Proficiat!

  Zal je wat data uit Pubmed tonen over Echinacea Purpurea, 3x. Ten eerste:

  Currier NL, Miller SC.
  Exp Gerontol. 2000 Aug;35(5):627-39

  Natural killer cells from aging mice treated with extracts from Echinacea purpurea are quantitatively and functionally rejuvenated.
  …..
  Collectively, the data indicate that E. purpurea, at least, and possibly other plant compounds, appear to contain phytochemicals capable of stimulating de novo production of NK cells, as well as augmenting their cytolytic function, in animals of advanced age.

  En een tweede:

  J Altern Complement Med. 2001 Jun;7(3):241-51. Links
  Echinacea purpurea and melatonin augment natural-killer cells in leukemic mice and prolong life span.Currier NL, Miller SC.
  Department of Anatomy & Cell Biology, McGill University, Montreal, Canada.

  OBJECTIVE: We recently showed that daily dietary administration of Echinacea purpurea root extract to normal mice for as little as 1 week resulted in significant elevations of natural-killer (NK) cells (immune cells that are cytolytic to virus-containing cells and many tumor cells). Such boosting of this fundamental immune cell population suggests a prophylactic role for this herb in normal animals. Based on this evidence, our goal in the present work was to assess the role of dietary administration of this herbal extract to mice bearing leukemia, a type of tumor well known to be a target for NK cells. DESIGN: A commercially available root extract of E. purpurea, which we have already shown to be highly effective in mice, was administered daily for 50 days from the onset of leukemia (day 0). Control leukemic mice received no extract. Other leukemic mice received the NK-enhancing neurohormone, melatonin, administered precisely as above. In all treatment and control categories, some mice were sampled at 9 days after tumor onset, others were sampled at 3 months, and still others were left to assess treatment effect on life span. RESULTS: At 9 days (intermediate stage leukemia; death beginning by day 17-18), E. purpurea-treated mice had a 2.5-fold increase in the absolute numbers of NK cells in their spleens. By 3 months after leukemia onset, E. purpurea-treated mice still had 2-3 times the normal numbers of NK cells in their spleens. No leukemic, untreated (control) mice remained alive at 3 months, hence the comparison with normal animals. Moreover, at 3 months post-tumor onset, all the major hemopoietic and immune cell lineages in their bone marrow birth site, were recorded at normal numbers, in E. purpurea-consuming, leukemic mice. The survival advantage provided by administering these leukemic mice with E. purpurea was highly significant versus untreated, leukemic mice when analyzed by Kaplan-Meier survival statistics. CONCLUSION: The present study has provided the first systematic analysis, under controlled laboratory conditions, of the effect(s) of the botanical, E. purpurea, in vivo, in leukemic hosts. The profoundly positive effects of this herb in disease abatement observed in this study suggest the therapeutic potential of E. purpurea, at least with respect to leukemia, if not other tumors as well.

  En een derde:

  Brousseau M, Miller SC.
  Biogerontology. 2005;6(3):157-63.
  Enhancement of natural killer cells and increased survival of aging mice fed daily Echinacea root extract from youth.
  …..
  Mice consuming untreated diet had a 79% survival by 10 months of age, while those consuming Echinacea daily in the diet were still 100% alive by 10 months. At approximately 13 months of age, mice consuming untreated diet had a 46% survival rate while those consuming Echinacea, were 74% alive at this time. Moreover, the key immune cells, acting as the first line of defense against developing neoplasms in mice and humans, i.e., natural killer (NK) cells, were significantly elevated in absolute number both in their bone marrow production site, as well as in the major organ to which they traffic and function, i.e., the spleen.

  NB. Neoplasms = kankers.

  Voor veel (voedingsgerelateerde) stoffen vind je soortgelijke immuniteits effecten in Pubmed….

 38. grootvader says:

  Jouw verwijzing naar Pubmed levert mij op:

  “PubMed is een database met beschrijvingen (referenties) van tijdschriftartikelen uit biomedische, verpleegkundige en tandheelkundige tijdschriften.
  ——————————————-
  Vind je het goed dat ik DAT nu niet de meest betrouwbare bron vind?
  Ook in Nederland zijn allerlei artikelen over voedingsmiddelen, vitaminepreparaten en over de nieuwst ontdekte medicijnen door medicijnfabrikanten in de media waarvan bij een grondig onderzoek niets wordt heel gelaten of waar net scepsis door de vakmensen
  (farmacoloog/arts/specialist)op wordt gereageerd.

  Dat moet je nu trouwens zelf ook weten want jij bent toch bezig met het boek “Medicijnen” door te worstelen? (dikke pil hè).
  Nee, dan had ik toch meer aangrijpingspunten met dat Licogeen.(staat o.a. wel in Medicijnen beschreven!)

  ‘k Zou zeggen; “Volgende poging”

  Zonder enig kwade bedoelingen,dus met respekt toch getekend,

  Grootvader.

 39. grootvader says:

  Wat Wilma schreef is overigens wel belangrijk!
  Niet alleen voor de kankerbestrijding maar ook voor de fietsers zelf!
  Immers, meer bewegen brengt de bloeddruk ook omlaag en heeft de diabeet minder of zelfs geen insuline nodig.

  Zij schreef namelijk:
  “Ongeveer 14.000 fietsers hebben zondag bij de fietstocht Ride for the Roses in Zeeland ruim 1 miljoen euro bij elkaar getrapt voor de KWF Kankerbestrijding.

  Welterusten allemaal!

  Grootvader

 40. Edward says:

  @JennyJo,

  Je hebt volkomen gelijk, die denkfout preventief werkt DUS ook curatief lijkt wel ingebakken.

  Pure chcolade geeft wellicht preventie, maar een simpel zoekje op het Pubmed BIJ kanker kan er al niet af. Het is kleuterniveau, maar ja, dat boek is geschreven door TWEE ARTSEN, dus dan is alles natuurlijk 100% toppie.

  Ook bij Kees zie je deze verering van DE arts op zijn/haar voetstuk (mits uit de juiste club natuurlijk).

  Het respect voor de arts druipt er bij deze dame ook vanaf, maar dan wel als ie/sie de vooringenomen “natuur is alles” standpunten onderschrijft.

  Jammer dat die heilige natuur ons al in normaal voedsel en kruiden als we niet oppassen trakteert op tientallen supertoxische schimmelgiften (mycotoxines) , zoals op de blauw-groene maiskolf, de zwarte walnoot of de vochtig opgeslagen pinda…

  Op voedselrestjes vind je al gauw gedecarboxyleerde aminzuren (tyramine), of cadaberine of putrescine. Leve de koelkast, oh jee, die is niet natuurlijk en sloopt de noordpool.

  Het is zo simpel, de waarheid peuter je toch echt deels, indicatief, zo uit Pubmed! Zelfs als enigszins opgeleide leek.

  Het wordt tijd dat er een evidence-based wind door de alternatieve wereld gaat waaien. Met zoveel mooie literatuur voor het oprapen is de inertie een gotspe!

  NB. Een gotspe is als een man die zijn ouders vermoord heeft aan de rechter strafkorting vraagt omdat ie wees is!

  Gotspe is something else as a hogwash, whatever that may be, hihi.
  Wilma thanks for the warning!

  Overigens, nada over kanker, chocolade en overleving op Pubmed. Tsja… zelfs weinig over preventie…

  De site heet dan ook POSITIEF ALTERNATIEF. Positief ken ik maar al te goed: positief is “alles is te genezen” direct voor zoete koek te slikken, zeker van 2 artsen, negatief is hen bewijzen te vragen of dit zelf te gaan checken……

  Ik vermoed dat die site POSITIEF ALTERNATIEF eigenlijk een beetje een hogwash is…

  Toch morgen even collegae Sue of Michelle in de UK met een serieus smoessie bellen en dan zeggen: by the way, what is a hogwash? Als mens wint je nieuwsgierigheid het toch soms van je ratio…

 41. Edward says:

  JJ, je snapt het al, cadaberine moet zijn cadaverine, een beruchte biogene amine in vlees- en visresten.

  En aminzuren moet zijn aminozuren, etc.

  Af en toe mis ik die correctie optie van TROS RADAR als ik snel getypt heb…

  Ach, jammer dan! De intentie telt immers!

 42. Wilma says:

  Kijk, kijk ik wist het meteen…….. dankzij het broertje Fattie van mijn geliefde Dikke:

  ‘hog·wash (niet-telbaar zelfstandig naamwoord)
  1
  rommel
  rotzooi, larie, onzin, leugens
  2
  varkensdraf
  spoeling

 43. Wilma says:

  @Edward

  Ik mis ook regelmatig die correctie optie, soms zie je pas wat er fout is gegaan als het bericht al geplaatst is.
  Als je iets wilt toevoegen/weghalen gaat dat ook niet enz.
  Tikfoutjes zijn dan nog het minste om je druk over te maken, meestal wordt het dan toch wel begrepen, behalve als een woord door één verwisselde letter een hele andere betekenis krijgt.

 44. Wilma says:

  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/article1060938.ece/
  Eerlijk_delen_begint_bij_7_jaar

  AMSTERDAM – Kinderen beginnen zich vanaf een jaar of 7-8 te bekommeren om een eerlijke verdeling van bijvoorbeeld snoep met andere kinderen. Bij 3-4-jarigen overheerst zelfzuchtigheid.

  quote:
  –Eerdere experimenten lieten ook zien dat chimpansees hun hele leven zelfzuchtig blijven: ze kiezen steeds voor opties waarmee ze hun eigen aandeel maximaliseren.–

  Nou dan zijn toch velen/tevelen in het kleuterstadium blijven hangen en wat te denken van al die ‘chimpansees’, die er ook nog heilig van overtuigd zijn een orang-oetan te wezen?!
  Die graaien al helemaal met hun opgeblazen ego’s overal waar maar wat te graaien valt.
  Niet alleen met materiële zaken, ze draaien er tevens geen hand voor om, op emotioneel gebied, keihard benen onder een romp vandaan te schoppen.
  Ze schijnen zich er beter door te voelen.

  Twee seconden slaan soms wonden………………..

 45. Wilma says:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2008/8/31/310808_mexico_protest.html

  Meer dan 150.000 mensen marcheerden gisteren door de straten van Mexico-stad om te protesteren tegen de excessieve geweldsgolf die het land de afgelopen jaren in de greep houdt.

  In witte kleding en met kaarsen vulden de demonstranten de straten van de Mexicaanse hoofdstad. In tachtig andere steden van het land gingen ook mensen de straat op.

 46. Wilma says:

  http://www.nrc.nl/buitenland/article1967088.ece
  /Gustav_bereikt_kust_VS

  Rotterdam, 1 sept. Drie jaar na de verwoestende orkaan Katrina moeten de bewoners van het Amerikaanse New Orleans opnieuw op de vlucht voor natuurgeweld. De orkaan trekt volgens het National Hurricane Center over de delta van de rivier de Mississippi waar ook de stad New Orleans ligt.

  quote:
  –In de dagen na de ramp zagen plunderaars op tal van plaatsen in New Orleans hun kans schoon.
  Om een herhaling van die grootschalige plundering te voorkomen, heeft burgemeester Nagin een avondklok ingesteld.
  Op heterdaad betrapte plunderaars gaan onmiddellijk naar de gevangenis, aldus burgemeester Nagin: „You will not get a pass this time.”
  De Nationale Garde ziet toe op naleving van de avondklok. —

 47. Wilma says:

  Edward schrijft op 30 augustus, dat hij zijn lijst met 2300 ‘alternatieve’ kankerbehandelaars simpel op 2500 zou krijgen, als hij er de tijd voor had/nam.
  Dan is het nog steeds niet duidelijk of het einde dan wel in zicht is.
  Ik schrok me al te pletter/verbaasde me toen de teller al snel op 200 stond!
  Een overgroot deel bestaat uit zakkenvullers, opgeblazen ego’s, die kankerpatiënten gebruiken/misbruiken ter eer en meerdere glorie van het eigen ik en/of een dikgespekte beurs.

  Ik besef heel goed dat onze wereld niet van de ene op de andere dag ten goede zal veranderen.
  Toch kost het me regelmatig moeite om te accepteren dat alles is zoals het nu is.
  De nominatie ‘Kerstengel van het jaar’ gaat ook dit jaar aan mijn eigen neus voorbij.
  Toch blijf ik proberen om te geven/te geven om.

 48. Wilma says:

  Uit mijn mailbox, het sluit goed aan:

  De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens werd 60 jaar geleden, op 10 december 1948, door de Verenigde Naties aangenomen.

  “De toekomst van de mensenrechten ligt in onze hand. We moeten allen in actie komen wanneer mensenrechten geschonden worden. Niet alleen landen, ook individuele mensen moeten verantwoordelijkheid nemen voor de realisering en daadwerkelijke bescherming van de mensenrechten.”(Bron: Afdeling Publiciteitsvoorlichting van de Verenigde Naties)

  Als dit ook jouw beleven is, dan nodig ik je uit om de Universele Verklaring van de Rechten van Mens te ondertekenen. Ga hiervoor naar: http://www.everyhumanhasrights.org.

  Op de website staat de tekst van Universele Verklaring van de Rechten van Mens in het Engels.
  Voor het gemak tref je hieronder tevens de Nederlandse vertaling hiervan aan:
  Ik kies ervoor om deze verklaring te ondertekenen, omdat:

  Ik heb de intentie om mijn verantwoordelijkheid te nemen om de doelstellingen van de Universele Verklaring van Mensenrechten toe te passen in mijn dagelijkse leven en in mijn leefomgeving.

  Ik zal mijn best doen om mijn stem te laten horen ter bescherming van de vrijheid en de rechten van anderen in mijn leefomgeving.

  Ik ben het eens met het volgende principe: “Iedereen heeft aanspraak op alle rechten en vrijheden die in deze Verklaring vermeld staan, zonder onderscheid ten aanzien van ras, sekse,taal, politieke- of andere meningen, nationaliteit of sociale achtergrond, bezittingen, afkomst of status.”

  Ik ben ervan overtuigd dat elk mens rechten heeft.

 49. Wilma says:

  http://www.kwakzalverij.nl/741/Wonderfruit_mangistan_of_mangosteen

  29 aug 2008 | Marie P. Prins

  Mangistan of mangosteen is de nieuwste rage. De vrucht en zijn schil zouden zo vol met gezonde stoffen zitten dat er champagneprijzen betaald worden voor drankjes op basis van mangistan. De claims lijken ontsproten te zijn aan de fantasie van de verkopers.

 50. Edward says:

  QUOTE WILMA:
  Kijk, kijk ik wist het meteen…….. dankzij het broertje Fattie van mijn geliefde Dikke:

  ‘hog·wash (niet-telbaar zelfstandig naamwoord)
  1
  rommel
  rotzooi, larie, onzin, leugens
  2
  varkensdraf
  spoeling

  END OF QUOTE

  Ah so, die AMA toont zijn/haar ware aard. Zo hoorde ik eens in het Oosten des lands iemand een Drietbuul noemen. Toen bleek dat te zijn: driet = driete = schijt, buul = zak. Dus schijtzak. In Mokum zeggen ze dan: wat je zegt dat ben je zelf!

  @Ama, a law in psychology states that the qualifications one gives to others, as a first attempt to insult or denigrate, tell more about this person’s character itself, and less about the other…

  So far for your qualification hogwash. Mysterically it seems to tell something very relevant about yourself. Also called projections…

 51. peter says:

  @ Edward,

  Ama ist ein Angsthase?

 52. Wilma says:

  @Edward

  Volgens mij danst hij ‘hog’wild de hogwrettle.
  Oppassen dus!

 53. peter says:

  @ Wilma,

  Wat is Wilma de hogwrettle?

 54. Wilma says:

  ‘hog’wild (bijvoeglijk naamwoord, predikatief) (slang)
  1
  dol
  dwaas, door het dolle heen
  2
  buitensporig
  exorbitant

  hog-wret·tle (niet-telbaar zelfstandig naamwoord) (slang)
  primitief / vulgair gedans

 55. Wilma says:

  http://www.ad.nl/fun/bizar/2574552/Nieuwe_regels_voor_behandeling_Zwitserse_dieren.html

  GENEVE – In Zwitserland gelden vanaf maandag nieuwe regels voor de behandeling en begrafenis van huisdieren. Zo mag de goudvis niet meer levend door het toilet gespoeld worden.

 56. Edward says:

  @Wilma, volgens mij weet je meer van ama de onderstroom, nou ja, alleen als het smullen is interesseert me dit natuurlijk.

  En ik maar denken dat AMA = American Medical Association.

  @Wilma, klasse je beschrijving op Mondige patiënt. Mijn stelling: elke organisatie, waar ook ter wereld, heeft 25% of zo zwaar incapabele personen in de rangen, management, of tot staatshoofd aan toe. Heel vervelend als je in de stresscyclus van kankeronderzoeken zit.

  @Peter, vergeet die ama maar, case closed.

 57. Edward says:

  Allen, vanavond gniffelen bij TROS-RADAR om 8.30 Ned. 1 over de ASTRO lijnen.

  Hier geen 25% incapabele helderzienden aan de telefoon, maar bijna 100% at random van de straat gepikt.

  Hadden ze zelf niet even de kaart kunnen leggen over het succes van de lijnen?

  Waarschijnlijk is het geld overigens al aardig in de pocket.

  Pikant lijkt als de pronolijnen hier een aandeel in hadden cq een vinger in de pap.

 58. Edward says:

  Prono moet natuurlijk zijn: p.o.r.n.o.

 59. peter says:

  hope and targets?

 60. Wilma says:

  @Edward

  *Die duitse ‘gast’ is hier al eerder komen binnenwaaien, heb je zeker over het hoofd gezien!
  Toen was ie óók al zo superaardig tegen diverse personen,inderdaad ………..negeren die hap.

  *Pronolijnen een vinger in de pap??!!
  Dacht toch te kunnen voorspellen dat ze bij prono vast héél iets anders met een vinger doen, maar ja als jij het zegt. 😉

 61. Edward says:

  @Wilma, nu je het zegt herinner ik me die amahoela uit Duitsland weer helder.

  En ja, die vinger in de p… schoot mij ook door het brein, maar om met Ma Flodder te spreken:

  JE BLIJFT EEN GENTLEMEN, HE (vrij naar “het blijven je kinderen he?”).

  Ik demonstreerde mijn tandarts eens zoeken op Google naar Toothpaste Dog,
  n.a.v. rontgenfoto’s van mijn gebit en een vriend die bij zijn hond de plaque verwijderde omdat het dier eens per jaar onder narcose een tandsteen verwijdering onderging.

  Op de eerste pagina treffers bij zoeken op Google naar Dog Toothpaste stond destijds al “The greatest sex site in the world”, waar ze blijkbaar iets met een Dog deden, en een dame sexy de tandpasta aanbracht op 2 kleine ver naar voren uitstekende lichaamsdelen. Sex alom op deze werel, zelfs als je naar een saaie tandpasta voor de hond zoekt….

  Tsja.. overigens wat een oergladde pisslimme dame was dat gisteren van RTL, die natuurlijk 10x beter dan TROS wist hoe de vork in de steel steekt bij smerige telefoonuitbuiting en verachtelijke nep-mediums met medische adviezen.

  Haar als dame gespeelde volwassen ferme verontrusting, dit gaan we uiteraard precies uitzoeken en leggen intussen verantwoordelijk de boel plat, was briljant.

  Zij hoort niet bij de 25% incapabelen en zou een goede secretaresse voor een Van Schweden kunnen zijn die bij het volgende slachtoffer de boel nog beter gladstrijkt…

  Zoals zo vaak denk ik: áls er dan al enkele goede mediums zijn, waarom protesteren die dan niet PREVENTIEF luid en duidelijk tegen dit soort malafide pure oplichtings praktijken die hun imago na weer een ontmaskering steeds verder vernietigt?

  Ik denk: als die mediums een commercieel media lucratief bolwerk aanvallen, gesponsord door pornolijnen, gooien ze letterlijk het glas van hun eigen ruiten in.

  RTL vindt vast binnen 6 maanden wel weer een nieuwe melkkoe, het is té aantrekkelijk mensen massaal enorme kapitalen uit de zak te jatten.

 62. Wilma says:

  @Edward

  Wat mensen toch niet allemaal doen/bereid zijn om te doen om geld te vangen!

  De dingen waar ik het allermeeste behoefte aan heb kosten niets, er is slechts een beetje medemenselijkheid voor nodig.
  Het is weliswaar een open deur van jewelste, iedereen weet het/kan het weten, maar het dan ook in de dagelijkse praktijk toepassen………………. zucht!

 63. Fan says:

  Een aardige link om te lezen:

  http://www.ngcenergyhealing.com/resultaten/

  Lees de ervaringsverhalen van de mensen die een behandeling hebben ondergaan.
  Indrukwekkend moet ik zeggen.

 64. puma73 says:

  @fan

  je bent wel heel erg blind of je kunt niet lezen.

  Ga met dit soort onzin verhalen ergens anders de boel vervuilen, b.v bij sergio of bij pikbroek bicaloopjongen ton claessen

  je bent persona non grata

  kun je weer lekker klagen op tros radar

 65. Marer says:

  Laatste berichten al gelezen op Tros forum van Fan?
  Ik lig zo wat van mijn stoel van het lachen.
  Hoe gek kunnen mensen zijn.
  En kwakzalveraanhanger Trentelman heeft weer een “boek” geschreven. en dan dat proefproces betr. toedienen van chemo i.v.m. de eed! Het blijft verbazingwekkend hoe gek mensen denken en zijn.
  Voer voor vele psychiaters en psychologen!
  Nu is het wachten nog op het tweede leuke middagje met tentoonstelling van weer nul genezen kankerpatiënten.
  Hoe zou het toch met Marjolein Bouwman zijn?

 66. Wilma says:

  Bij die energiehealing staat o.a. óók het de zapper van Oma Hulda, een kwakzalfSTER die haar weerga niet kent!
  Vooral gebruik maken van de mogelijkheden van deze site als je toch geld teveel hebt, het zal je beurs wel verlichten en voor de rest geen donder.
  Doe wat je niet laten kan, mijn zege heb je!

 67. Fan says:

  ZEER GOED NIEUWS TE MELDEN !!!!!!!!!!!!!

  LEES OP DE SITE VAN TON HET VOLGENDE BERICHT:

  maandag 1 september 2008
  W.W.K. start eigen website en overige informatie!

  NIEUWS EN INFORMATIE W.W.K.

  Eigen website W.W.K.

  Naast dit weblog komt de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.) zeer binnenkort met een geheel eigen informatieve website met als adres: http://www.kankerwelzijn.nl (nog niet operationeel), waarin een doorlink is opgenomen naar een andere website, waar kankerpatienten hun ervaring met chemo kunnen vermelden, voor een in voorbereiding en nog te voeren juridisch proefproces, dat zal zijn gebaseerd op de toe-passing van chemotherapie in relatie tot… de (artsen) eed van Hippocrates.

  Boek: Chemo en de Eed van Hippocrates

  Waarschijnlijk oktober 2008 zal het boek met hierboven genoemde titel (ISBN….) op de markt verschijnen. Auteur is Drs. H.J. (Henk) Trentelman, tevens lid van de werkgroep. Aan de tot stand koming van dit boek is door een groot aantal personen/organisaties, waaronder werk-groepleden, medewerking verleend, danwel een bijdrage geleverd. Zie: http://www.uitdaging.net/gezond/chemotherapie_bijwerkingen.html voor wat inhoudelijke informatie over dit uitzonderlijke boek met 150 pagina’s.

  Het voorwoord in dit unieke boek is van Dr. H.C. (Hans) Moolenburgh, een van de bekendste (huis)artsen van Nederland. Zie hier een recent inter-view: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&l=NL met Dr. Hans Moolenburgh en/of zijn oproep/berichtgeving hieronder (31 juli 2008).

  MEER INFORMATIE / NIEUWS VOLGD NOG………………………………

  ik mag de link niet geven want Crypto heetft een filtertje maar zoek naar Natriumbicarbonaat en u komt er dan vanzelf!!!

 68. Fan says:

  Sorry spelfoutje: in laatste regel heetft moet natuurlijk zijn: heeft!!

 69. Wilma says:

  @Marer

  Kan onmogelijk reageren, lig nog teveel in een deuk! 🙂

 70. Wilma says:

  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/article1062679.ece/
  Detector_CERN_ziet_eerste_botsingsdeeltjes

  AMSTERDAM – Fysici van het deeltjeslab CERN in Geneve zijn opgetogen over de eerste waarnemingen van botsingsdeeltjes met een van de detectoren in de nieuwe LHC-versneller. Die deeltjes werden bij een test van de versneller, vorige week, gemaakt toen de protonenbundel op een stopblok in de 27 kilometer lange ondergrondse tunnel werd geschoten.

 71. puma73 says:

  @fab,

  welk een walgelijke voorstelling van zaken.

  die werkgroep welzijn kwakzalvers opgericht door bicaloopjongen en pikbroek ton claessen gaat wel heel erg ver in het inzamelen vvan geld over de ruggen van wanhopige mensen met kanker.

  Wat een laag bij de gronds figuur is dat. maar ja hij zal wel moeten nu zijn grootste geldschieter is weggevallen. maar dat neemt niet weg dat dit pure misleiding is van een zwakke groep mensen die elke strohalm aangrijpen om genezing te vinden

  crypto, wat mij betreft een permaban voor onze fan

 72. Wilma says:

  http://www.ad.nl/diagnose/2576758/Zorgverzekeraars_moeten_klanten_beter_informeren.html

  DEN HAAG – Zorgverzekeraars moeten hun klanten beter gaan vertellen wat zij van hun verzekering kunnen verwachten. Zo moeten ze duidelijk maken met welke zorgaanbieders ze contracten hebben afgesloten.

 73. Wilma says:

  @Crypto

  Sluit me bij Puma/Ton aan.
  Het was wel even lachen bij de Tros, maar inmiddels staat die (on)gijn óók hier.
  Jouw site is toch geen reclameblaadje voor kwakzalvers of wel?!

 74. JennyJo says:

  Laten ze het maar doen. Ze zullen zichzelf totaal voor gek zetten, maar dat ist toch geweldig?

 75. Marer says:

  Het blijven wel leuke berichten zo via Trosforum, maar op deze site is het alleen maar bedoeld om de boel een beetje op te hitsen.
  Ik klik al nooit op de sites die neerGEKWAKT worden door Fan omdat ik wel het idee heb dat het allemaal kwakzalverij en dommigheden bevat. En het vaak tot doel heeft de zieke medemens en zijn naasten geld uit de zak te kloppen.
  Maar het boekje met wel 150 pagina’s onzin zal in de alternatieve hoek wel verkopen dus roeptoeter Trentelman kan weer eurootjes tellen.
  Misschien gaat hij het wel spenderen aan een rechtzaak betr. chemo 🙂
  Kijk ik nu al naar uit net als het aangekondigde tweede leuke middagje met nul genezingen.
  Ik vind de inbreng van Fan HIER wel vermakelijk, stelt niets voor. Aangezien hier weldenkende mensen zitten kunnen wij toch nog eens lachen of tenminste grijnzen over zoveel stupiditeit.
  En zo langzamerhand is het kwakzalversgehalte van het werkgroepje WELZIJN en aanhangers bloot gelegd. En dan niet te vergeten de gedragingen van crimineel Simoncini.
  Ik vind het alleen de moeite waard om te reageren op IOCOB. Omdat waarschijnlijk mensen, die in de alternatieve hoek zoeken, ook daar die lariekoek van aanhangers van kwakzalver Simoncini lezen.
  Maar stoplichten blijven toch rood.

  Het is alleen jammer dat de onder vele namen spammende Fan altijd de vermoorde onschuld speelt en dat het onschuldige kankerpatiënten het leven kost.

 76. puma73 says:

  het spammen op welk forum dan ook voor de onder vele namen opererende fan vindt ik walgelijk.

  Ik zal haar daar waar mogelijk blijven bestrijden.

  Echter het posten van fan hier begint de vorm van treiteren aan te nemen. Dat mag wat mij betreft gestopt worden met een permabam.

 77. peter says:

  Ik ben het met JJ eens. Laten ze zich maar etaleren met alle onzin erop en eraan.
  Dat zullen ze all inclusive brengen met simoncini, trentelman, sergio, dca etc..
  Alle oplichterspraktijken bijeen.
  Met in de toekomst ook een telefoonnummer.

  Kan het hele pakket t.z.t. VERBODEN worden!

  De hele ‘COOPERY’ gebundeld en wel bij het GROOTVUIL!

 78. Fan says:

  Effen lezen:

  http://www.uitdaging.net/gezond/chemotherapie_bijwerkingen.html

  Bijwerkingen Chemotherapie
  of gewoon een onomkeerbare ramp?
  Chemotherapie: tussen de 61- en 94% kans op lichaamvergiftigtiging!

  Boek: Chemo en de Eed van Hippocrates
  ISBN (verschijnt binnenkort)
  Drs. H.J. Trentelman
  -gecrypto-edit-
  Lees verder op de link.

 79. puma73 says:

  en maar door blijven spammen met die rotzooi.

  het wordt tijd voor een grote schoonmaak hier

 80. Fan says:

  nog wat te lezen:

  http://www.uitdaging.net/gezond/chemotherapie_bijwerkingen.html

  -Crypto-edit citaat te vinden onder link-

  Maar hier wil jullie clubje niets over horen hé?
  De waarheid daar kunnen jullie slecht tegen.
  Is dat een voorwaarde als je lid wilt worden /lid bent van de VtdK???? En om als foradeelnemer ingezet te worden??

 81. peter says:

  @ Edward,

  Fascinerend he de 37-jarige Kim Koppenol, sinds anderhalf jaar manager communicatie bij RTL.
  Daarvoor sinds 2000 Hoofd Persdienst van RTL Nederland.
  Waar zij voor RTL werkzaam was heb ik niet kunnen vinden, had ik graag willen weten!

 82. grootvader says:

  Lieve,lieve (zij het gestoorde) Fan,

  Al veel eerder hier geschreven dat WIJ al heel lang weten dat als jij iets kopieert/plakt dat die teksten in vrijwel alle gevallen uit de kwakzalverhoek komt.
  Daar hebben wij niet genoeg aan een korreltje, maar aan scheepsladingen zout niet genoeg.

  En bovendien heb je zo af en toe van die heerlijke domme opmerkingen zoals nu over “een rechtzaak”.
  Om te bewijzen dat natriumbicarbonaat en/of dat DCA verre te prefereren valt boven chemo of dat chemo giftig is?

  Ach lievertje toch, ALLE medicijnen hebben hun giftigheid, of dit nu uit de reguliere hoek komt of uit die alternatieve hoek.
  Van medicijnen uit de reguliere hoek kennen wij bij vrijwel alle medicijnen hun giftigheid en hun mogelijke bijwerkingen.

  Uit die alternatieve hoek weten wij in ieder geval dat Chinese kruiden en kruiden uit India welke gebruikt worden door die alternatieven dat die nog veel gevaarlijker kunnen zijn omdat er stoffen erbij worden gevoegd die niet beschreven staat op het potje of fles maar wel (stiekem dus) zijn toegevoegd.

  Een bekend voorbeeld was de zending Chinese kruiden die potentieverhogend zou werken.
  Tsja, dat haalde je de koekoek!!
  Er was veel meer een viagrastof (uit de reguliere hoek) toegevoegd dan in de reguliere praktijk als veilig wordt beschouwd!!
  Niet vermeld en dus levensgevaarlijk!!

  Kruiden uit India “traditioneel” vervaardigd (in kleine krotjes en dus onder onhygiënische omstandigheden) die een veel te hoog percentage aan zware metalen bleek te bevatten.

  Wij hebben toen 1 juni 2008 afgewacht want er zouden bewijzen komen.
  ‘k Heb mijn billen dichtgeknepen om het niet in de broek te doen van het lachen om die hele domme show die het uiteindelijk bleek te zijn.

  En dan nu een rechtzaak?
  Zeg meid, wil je weer lollig doen?

  Met zegt weleens: “Het verstand komt met de jaren” maar dat lijkt mij in dit geval niet van toepassing.
  —————————————-
  Zo nu aan serieuzer zaken want die bijdragen van jou neem ik allang niet meer serieus.
  Maar……………… dat wist je natuurlijk al.

  Weet je wat ze in Amsterdam zouden zeggen?
  “Ach mens vreet kurk en blijf drijve!

  Grootvader

 83. Wilma says:

  http://www.iocob.nl/supplementen/kanker-en-vitamine-c.html

  Vitamine C werd door de Nobelprijswinnaar Linus Pauling aanbevolen bij de behandeling van kanker.
  DERTIG JAAR ONDERZOEK hebben echter geen duidelijk beeld opgeleverd dat die hypothese ondersteunt.
  Integendeel, alleen een ultrahoge dosering per infuus zou mogelijk zinvol zijn, lage doseringen via de mond in ieder geval niet.

  Maar hier wil jullie clubje niets over horen hè Odilia?
  De waarheid daar kunnen jullie slecht tegen.
  Is dat een voorwaarde als je lid wilt worden/lid bent van het WWK????
  En om als foradeelnemer ingezet te worden??

 84. puma73 says:

  Dat nobelprijswinnaar staat wel leuk, maar hij heeft NOOIT de nobelprijs gekregen voor GENEESKUNDE.

  hij heeft 1 x keer gekregen voor chemie en 1 keer voor de vrede.

  men haalt die dubbele nobelprijs te pas en te onpas erbij maar nogmaals hij heeft hem NOOIT gekregen voor GENEESKUNDE het kan best een hele knappe man zijn geweest, maar om die combinatie te gebruiken vindt ik belachelijk

 85. Wilma says:

  http://www.ergogenics.org/vitaminec7.html

  Vitamine C beschadigt misschien het erfelijk materiaal. Cellen kunnen daardoor veranderen in kankercellen. Dat zeggen onderzoekers van de Universiteit van Pennsylvania in een artikel in Science van 15-6-2001. Ze hebben door in vitro-studies ontdekt dat vitamine C een verbinding laat ontstaan die het erfelijk materiaal aantast.

  De ontdekking betekent niet dat vitamine C kanker veroorzaakt. ‘Cellen kunnen veel beschadigingen van het DNA repareren’, aldus onderzoeker Ian Blair. ‘Maar een waarschuwing voor het gebruik van vitamine C-pillen is op zijn plaats.’

  Wikipedia:
  –Vitamine C en kanker
  Een andere Cochrane review naar het effect van verschillende anti-oxydantia (onder andere vitamine C: 4 onderzoeken van hoge kwaliteit) toonde geen effect van antioxidantia op het voorkomen van kankers van het maagdarmkanaal aan.
  Er waren zelfs aanwijzingen dat de mortaliteit toe zou kunnen nemen[14].
  Mensen die een chemokuur en/of bestraling ondergaan wordt VAAK AFGERADEN om supplementen met Vitamine C slikken.–

 86. peter says:

  Waarschijnlijk oktober 2008 zal het boek met hierboven genoemde titel (ISBN….) op de markt verschijnen. Auteur is Drs. H.J. (Henk) Trentelman.

  Ik ga mij persoonlijk inzetten opdat ie niet weer bij GOEIE MORGEN NEDERLAND komt te zitten.

 87. Wilma says:

  Wellicht ten overvloede, maar ik wil er toch weer met nadruk op wijzen dat Henk Trentelman Drs. in de economie is en dus géén arts.

  Dat Drs. staat dus wel leuk, maar kan misleidend zijn als het gebruikt wordt in combinatie met een boekje over geneeskundige zaken, dan is óók die titel niet ter zake doende.

  P.S.: Henk schrijft nu zelf dat zijn vrouw kanker heeft, dus hoeven we ons niet meer af te vragen of een eerder vaag bericht daarover wel/niet waar was.

 88. Wilma says:

  @Edward

  http://www.hartenziel.nl/artikel/spirituele_randidioten/

  Als Frans Verstraten de televisie aanzet krijg hij soms heimwee naar de belspelletjes. Die vindt hij beter dan de huidige spirituele randidioten op tv, die zo gestoord zijn dat ze in hun eigen onzin geloven.

 89. peter says:

  Nederland (Endemol) als kraamkliniek voor tv ideoten!

 90. peter says:

  Terwijl je je uberhaupt afvraagt wat de ambitie van Endemol is (gezien de samenwerking met de leverancier).

  Is het creativiteit of een kwestie van distributie?

  Een makkelijk antwoord.

 91. Edward says:

  Extremisme is een gesel van de mensheid, en vaak verbonden met religies, sektes, politiek, geneeskunst, e.d..

  Extremisme kenmerkt zich door een totale ontkenning van bestaansrechten, deelgelijk, etc van de “tegenpartij”, en een rabiate neiging tot uitschakelen, overrulen, doordrammen, etc nadat elke openheid naar argumenten, goede punten etc van de tegenpartij is weggezapt. Goede argumenten: verdampen gewoon!

  Vaak kan deze dominante karakter trek de andere kant gaarne betichten van de gigantische geen-gelijk-willen-geven trekjes die zij zelf zo 100% heeft (projectie).

  Vooral de alternatieve geneeskunst mag zichzelf verwijten intern de extremisten voor geen millimeter nog niet tot de orde te roepen, te nuanceren, etc. Behalve het IOCOB dan indirect.

  Al 7000 jaar geleden zei iemand: ben ik dan mijn broeders hoeder, nadat ie, volgens de overlevering, zijn eigen broertje met een knots puur uit jaloersheid naar de eeuwige jachtvelden had geholpen.

  Welnu: de bulk van de alternatieve genezers voelt zich blijkbaar totaal niet geroepen intern zelfs niet de raarste knufters tot de orde te roepen, jammer dan voor de eventuele groep patiënten die hiervan de dupe is.

  Veelal zijn ze stiekem gepolariseerd blijkbaar en koesteren die doordrammers op de barricaden stiekem lijkt het wel.

  Dit intern ten onrechte niet handelen is de reden dat Trentels en Odilia’s, als al hun levensgevaarlijke speeltjes bij kanker weer eens totaal gefaald hebben, kunnen terugvallen op hun rabiate 100% anti-chemo niveau.

  Dit zou intern alternatief op een felle afwijzende not-done reactie mogen rekenen, maar no way hoor, Trentelman en Odilia zijn een soort antikapitalistische Rote-Armee fraction binnen de alternatieve kerk, wiens propaganda stilletjes blijkbaar massaal gedoogd wordt.

  Fnuikend voor de interne discussie is dat al onze links hier ooit, waaronder die van mij als alternatief, naar best fantastische successen van chemo bij niet te ver gevorderde kanker, persé straal genegeerd moeten blijven worden.

  Extremisten zullen dit natuurlijk NEVER in hun ego op- of meenemen.

  Aangezien de discussie zo in cirkels ronddraait en nooit verder komt, lijkt daarom zo langzamerhand een ban van dit extremisme op zijn plaats… velen worden het zat en grijpen jammer genoeg naar te grote woorden.

  Crypto, van mij mag dit eeuwige never genuanceerde anti-chemo gedram hier geblokt worden.

  Veel van mijn alternatieve broeders en zusters mogen zich dus diep schamen dit soort fnuikende gevaarlijke propaganda intern volstrekt niet actief te bestrijden. SCHANDE!

 92. JennyJo says:

  Onderstaande zojuist geplaatst door mij op de blog van Piet Kuipers, in reactie op anoniem. Anoniem denkt dat wij ‘gestuurd’ worden door de VdtK. Wij zijn natuurlijk niet in staat om op eigen intellectuele kracht tot de conclusie te komen dat Simoncini onzin verkoopt en de WWK met hem. En weer de suggestie dat ik een fake-patient ben. Wat een walgelijke, kotsmisselijk makende mentaliteit hebben die mensen.

  “Ik schreeuw niet. Ik constateer feiten. Ik reageer op mensen die zeggen dat met natriumbicarbonaat kanker genezen kan worden. Dit is gelogen. Ik heb niets tegen alternatieve therapieën. Ik heb iets tegen medische criminelen.
  Je haalt het IOCOB aan. Misschien moet je dan ook eens kijken wat daar staat over natriumbicarbonaat en kanker.
  Mensen die voor alternatief kiezen, zijn vaak financieel draagkrachtig? Wat bedoel je daarmee? Dat het dan dus niet erg is als ze opgelicht worden?
  Jouw vermoedens interesseren me niets. Je beschuldigingen dat ik een fake-patient ben ook niet. Je doet maar.

 93. peter says:

  @ Edward,

  Als Crypto een vent is zet ie z’n toko op het spel!

  Kansen daarna genoeg, toch? Crypto!

 94. peter says:

  @ Crypto,

  Eventuele ontkenning van Edwards oproep is jouw ontkenning van zelfs deze strijd!

  De strijd voor de onstrijdvaardigen! De onstrijdvaardigen onder de kankerpatienten!

  Of gun jij jezelf nog even uitstel op executie!

 95. Fan says:

  JJ

  Ben ook nog even op de site van Piet Kuipers geweest: http://dca.web-log.nl/dca_kanker_genezen_met_ch/2008/06/heb-je-nieuws.html#comments

  De reactie van anoniem kan ik wel begrijpen en steun ik ook. Die zegt dat jij niet op die site moet schreeuwen enz. omdat dat een site is voor ervaringen met DCA en nieuwtjes over DCA. Die anoniem geeft jou het advies om elders, zoals bij de VtdK , een forum met gelijkgestemde schreeuwers op te zoeken. Wel aardig dat die persoon jou doorverwijst naar waar jij wel welkom bent JJ.

 96. peter says:

  @ Crypto,

  Als weldenkend mens, Crypto, kan je niet doorgaan met bovenstaande berichten en met name het spammen daarna!

  Kan jij mij jouw motivatie om dit toe te laten uitleggen!

  Als jij dit niet kan dan is mijn motivatie hier te schrijven tot nul gereduceerd!

 97. JennyJo says:

  @ Fan,

  Ik kan zelf ook lezen hoor.
  Nieuwtjes over DCA.
  Hm.
  Interessant. Bedoel je dat nieuwtje van Huppes?
  :-))

 98. JennyJo says:

  Laat Fan maar lekker kwaken hoor. Ze maakt heel vakkundig zichzelf en de hele WWK erbij volslagen belachelijk. Elke keer als zij iets roept, is dat voor ons een uitgelezen kans om te laten zien wat een gevaarlijke onzin ze daar bij de WWK verkopen.
  WWK: werkgroep welzijn kwakzalvers. Met fan voorop. Mooier kan het niet.

 99. Marer says:

  @JJ. Ik heb ook even op dat log van Piet Kuipers gekeken.

  Ook weer lachen. Zij zijn echt bang voor de Vereniging tegen de Kwakzalverij. De waarheid komt natuurlijk te dichtbij.
  En dan die term intellectueel vermogend!
  Waarom hebben wij dat nou nog nooit gemerkt bij de aanhangers en roeptoeters van criminelen en kwakzalvers?

  Laten wij ook nog maar eens aardig zijn en de aanhangers van crimineel Simoncini, roeptoeter dr.Huppes, en alle andere fantasten weer eens verwijzen naar al die leuke sites waarop zij welkom zijn.
  Waar de simpelvermogenden rustig kunnen roeptoeteren. B.v. de site van bicaTon en “zo zout hebben wij het nog nooit gegeten”Sergio. En rustig de nieuwtjes betr. DCA (dat het kanker niet geneest), oud nieuws betr. bica (dat het kanker niet geneest en zeer dodelijk kan zijn) door kunnen nemen.

  Dat is om het simpel te houden.

 100. JennyJo says:

  Ja, die intellectuele vermogende personen vond ik inderdaad ook heel erg vermakelijk, hoe verzinnen ze het.

 101. Wilma says:

  De vermogende intellectueel vermogende, die houden we erin! 🙂

 102. Fan says:

  Zo, zijn jullie uitgekraaid? Natuurlijk was het te verwachten dat jullie zo zouden reageren. Ik had niet anders van jullie clubje verwacht.

  Ja, ik zei het al eerder de WWK timmert aan de weg en jullie zullen nog genoeg van ze horen.

  Heb je ook die reactie/mail gelezen op de link die ik gaf van die kankerpatiente? lees even op deze link: http://www.uitdaging.net/gezond/chemotherapie_bijwerkingen.html

  -CryptoEdit: citaat te lezen op site en op het randje herhaling-

  Kijk dat is een andere reactie hé? Dat is een reactie van iemand die waardeert wat Drs. Henk Trentelman allemaal gedaan heeft. En zij is niet de enige.

 103. puma73 says:

  @fan

  wat heb jij een gigantische arrogantie, ik zou maar eens vlot een beetje dimmen bitch.

  die website van henk mutsaers is compleet pro kwakzalvers net als die van fonteine en mike donders. de arrogantie die dit soort figuren hebben is net zo als die van jouw en die loopjongen van simoncini namelijk “wij bepalen wat wordt geplaatst” en is het niet naar hun zin wordt net als bij sergio, ook van die verwaande kwasten bijna altijd het bericht gewist. Waarom bijna altijd? voor sommige mensen is men blijkbaar bang vanwege hun maatschappelijke invloed.

  het wordt tijd dat op deze website bepaalde mensen verdijnen met hun dodelijke kwakzalververeerings en promotie gekakel. je zit hier schaamteloos reclame te maken voor kwakzalvers, mensen die in een keer arts schijnt te zijn, treutelman c.s

  het wordt tijd dat bepaalde mensen een toontje lager gaan zingen.

 104. grootvader says:

  Tsja Fan,

  Een echte gelovige!
  Maar hoe zal zij over een jaartje functioneren?
  Ik vrees voor haar hetzelfde drama als alle vorige volgelingen die door jou en die WWK zo vakkundig zijn weggemoffeld.

  Grootvader

 105. cryptocheilus says:

  ‘T is mooi geweest op dit topic. Over de duizend comments.
  Comments here are closed…..
  Ik verwijs naar de volgende ‘vers’:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2008/09/03/nog-verser-van-de-pers/

 106. Pingback: Nog verser van de Pers « Cryptocheilus Weblog

 107. Pingback: Verst van de pers. « Cryptocheilus Weblog

%d bloggers liken dit: