Marjolein Bouwman


Al vaker schreef men hier over Marjolein Bouwman. Behandeld door Tullio Simoncini en beroemd geworden door een artikel in de nieuwe Revu (pdf-link) waarin verklaard werd dat ze kankervrij zou zijn als gevolg van Simoncini’s bicarbonaat behandeling. Hoe zou het toch met haar zijn?
Da Silva, iemand die ook reageert op het forum van tros Radar, heeft de stoute schoenen aangetrokken en Marjolein gemaild.

ik ben voorgelogen door die arts ( Simoncini red.) en ben er nu erg slecht aan toe,ik zit nu aan de chemo,maar heb minder dan 40% kans dat ik het einde van het jaar nog haal.

ik ben op dit moment veel te slap om er wat tegen te doen,maar als jij die taak op je wilt nemen,dan mag je dat zeker doen.mensen moeten de waarheid weten en als ik weer wat aangesterkt ben,ga ik ook zeker naar de pers,want dit moet stoppen.ik had zoveel hoop dat ik oud zou worden en mijn zoontje op zou zien groeien,maar dat valt ineens weg en ik ben nu zo bang dat ik dit jaar niet meer haal en dat mijn zoontje verder moet zonder zijn moeder en dat alleen omdat een ******* van een italiaan graag makkelijk geld wilt verdienen.

Update: Bert zegt dat er updates komen.

Lees de hele mailwisseling bij Lutser (link)

Wij van Crypto wensen Marjolein veel sterkte en hopen dat het zover komt dat ze haar verhaal nog eens in de pers naar buiten kan brengen.

229 Responses to Marjolein Bouwman

 1. Wilma says:

  Ik had 2 reactie’s geplaatst bij Sergio, waaronder bovenstaande mail van Marjolein, ze zijn nu al verdwenen!!
  Verder zeg ik nu maar even niets meer, zal over dit onderwerp nog vaak eerst tot 10 moeten tellen.

 2. puma73/Ton says:

  het is op alle pro simomcini sites en trosradar doodstil misschien dan eindelijk toch stil

  dat plaatsen bij sergio hoef je niet te doen, die worden door de beheerder nog sneller verwijderd dan jij kunt plaatsen

 3. Wilma says:

  @Puma/Ton

  Spreek je uit ervaring?
  Ik had nooit eerder bij Sergio iets geplaatst, kom daar bijna nooit, maar kon het nu niet laten om te reageren.

 4. puma73/Ton says:

  Daar heb ik inderdaad ervaring mee.

  heb nog even e.e.a geplaatst op iocob bij de items over kwakkie simoncini.

  blijft ook bij dca weblog akelig stil

 5. Wilma says:

  Voor alle duidelijkheid:

  Odilia Schaijk, de fanatieke spammer/reageerder t.b.v. het WWK doet dat onder vele namen.
  Odilia—Fan—Simoncini Fan—Tullio Fan—An oniem—Niet-Blond—Aanhanger van de WWK—Marie D—Kweetnie.
  Ze heeft in ieder geval contact met Ton Claessen van het WWK, dat toonden wij al eerder aan. De voorzitter van die werkgroep is Henk Trentelman.
  Er zal nu vast beraadslaagd worden hoe ze op het laatste nieuws van/over Marjolein gaan reageren.
  De herhaaldelijke belofte dat tijdens de bijeenkomst van het WWK op 1 juni vele patiënten getoond zouden worden die waren genezen met natriumbicarbonaat, werd niet ingelost. Op die datum zou ook Marjolein weer ten tonele verschijnen als levend bewijs dat de hypothese van Simoncini-kanker is een schimmel- meer dan waar is, maar wederom werd er over haar niets vernomen.

  http://kanker.diamental.nl/steun/wwk.htm

  Tullio was inmiddels al naar Amerika vertrokken en beaamde daar dat kanker inderdaad geen schimmel is en niet te genezen met natriunBICArbonaat alléén.
  Kanker zou nu in de kern een schimmel bevatten, waardoor bica versterking behoeft van o.a. insuline om die kern überhaupt te kunnen bereiken.

  Volgens het WWK zijn toch tientallen mensen genezen met bica, we hebben ze alleen nooit gezien en de onafhankelijke/objectieve bewijzen óók niet.

 6. peter says:

  NatriumBICArbonaat als nagel aan de doodskist van de werkgroep welzijn kankerpatienten!

  Mooi ideaal.

 7. puma73/Ton says:

  peter,

  het is werkgroep welzijn kwakzalvers, het clubje dat zorgt voor het welzijn van de kwakzalvers door nietsvermoedende mensen met mooie smoesjes door te sturen zodat het geld uit hun zakken geklopt kan worden.

 8. peter says:

  puma,

  Natuurlijk moet het zijn werkgroep welzijn kwakzalvers, die had jij bedacht, toch?

 9. Wilma says:

  Voordat het weer verdwenen is uit het gastenboek van Sergio:

  naam: Piedro
  datum: 2008-09-13 00:06:16
  bericht:
  Deze hele site kan het beste met een korreltje zout genomen worden! 🙂

  naam: Simoncini
  datum: 2008-09-12 23:57:25
  bericht:
  Ik had toch al gezegd dat kanker toch géén schimmel is en dus niet te genezen met natriumbicarbonaat!!! Heb intussen weer wat anders verzonnen, klinkt nog beter, verkoopt beter.

  naam: Trijntje Winkel
  datum: 2008-09-12 23:35:01
  bericht:
  Kanker is niet te genezen met natriumbicarbonaat en ook niet met zout. Deze hele website is een grote leugen.

  naam: Marjolein
  datum: 2008-09-12 18:56:47
  bericht:
  Door het luisteren naar de sprookjes van Simoncini zullen kankerpatiënten alles behalve gelukkig en gezond leven!!

 10. JennyJo says:

  Heb ook maar even de laatste berichten bij Sergia gekopieerd.

  naam: Trijntje Winkel
  datum: 2008-09-13 13:48:40
  bericht:
  @ Maria, Wat wil je hiermee zeggen Maria? Kijk maar even op het Tros Forum bij Alternatieve Geneeswijzen, over Simoncini, wat Marjolein daar vertelt. Dat is toch echt iets anders dan een genezing hoor.

  naam: Trijntje Winkel
  datum: 2008-09-13 13:44:36
  bericht:
  Ik vind het verbijsterend wat de mensen zich laten wijsmaken. Een eenvoudig telefoontje naar het AVL of een academisch ziekenhuis kan al duidelijk maken dat we hier te maken hebben met een stel oplichters, een aantal doet het om geld, een aantal doet het omdat ze gek zijn en een ziekelijke behoefte aan bewondering hebben. Laat je toch niks wijsmaken! Dit hier is de wereld van Wonderen die nooit gebeuren!

 11. JennyJo says:

  Er is weer een andere halve gare opgestaan op het trosforum: bluefuzzguitar. Een aanhanger van het ‘eigen-schulddenken’.
  Wat zijn er toch veel idioten op de wereld, het is nog erger dan zevenblad.

 12. cryptocheilus says:

  @JJ:
  LOL @ zevenblad.
  Ben die gast al een keer tegengekomen daar. Ik geloof op het codextopic.
  Is Mike Donkers van
  http://www.fonteine.com/we_zijn_1.html
  en
  hierr:
  http://forum.trosradar.nl/profile.php?mode=viewprofile&u=77457

 13. JennyJo says:

  Hoi Crypto,

  Ja, dat klopt, hij is heel fanatiek op dat codexforum. Op het Trosforum haalt hij ook de site van Fonteine aan, die hij heel betrouwbaar en objectief noemt. Fascinerend vind ik altijd weer hoe mensen toch tot zulke oordelen komen, wonderlijk. Crypto, wat is dat toch, die behoefte van bepaalde mensen om alleen maar te willen geloven wat onbewijsbaar is en zich zo consequent af te sluiten voor de feiten? Voor vragen sluiten ze zich ook af trouwens, want wat me ook opvalt: in hun denkwereld bestaan geen vragen. Ze hebben op alles een antwoord, terwijl de wetenschap regelmatig zegt: we weten het nog niet.

 14. peter says:

  Na de ontvangst met koffie of thee en met wat lekkers, werd de bijeenkomst geopend door Marion Koning, die tevens de leden van de werkgroep even voorstelde; Henk Trentelman, Ton Claessen, Ymkje Oosthoek, Mike Donkers, Max Sturhoofd, Alie en Jan Puijk (van stichting Sergio die tevens de bijeenkomst sponsorden, waarvoor hartelijk dank; de hapjes waren zalig!) en natuurlijk Marion zelf.

 15. JennyJo says:

  Nou ja, dat zegt dus genoeg.

 16. Wilma says:

  Geplaatst op 13 Sep 2008 17:33 door Da silva

  ——————————————————————————–

  IK heb Marjolein de vragen gesteld,hier zijn de antwoorden,ze staan tussen de vragen.

  Hoe is de omslagpunt verlopen van toen ze dacht dat dr. Simoncini een “wonderdokter” was naar een “oplichter”; Ik bedoel dus hoe kwam ze erachter dat haar kanker toch terug was en dat de therpie niet heeft gewerkt? Voorheen zei ze dat ze 100% genezen was.
  ik had last van mijn rug en toen is er in nederland een scan gemaakt waauit bleek dat ik een tumor om mijn aorta,in de lever en milt heb en dat terwijl ik nog steeds aan het spoelen was.ik ben terug naar italie gegaan voor operatie.3 dagen na de operatie had ik weer die pijn in mijn rug en vroeg aan de chirurgen hoe dat kwam.ze vertelden me dat de tumor rond de aorta niet te verwijderen was,maar de andere organen waren goed verwijderd.ik vroeg ze over welke organen ze het hadden en ze vertelden me dat ze een stuk van de milt en lever en mijn linkereierstok(!!) hadden verwijderd.over die laatste schrok ik heel erg,want simoncini heeft me altijd verzekerd dat die eierstok schoon was,ik zou nog 10-tallen kinderen kunnen krijgen,daar hoefde ik me geen zorgen om te maken…en nu was die eierstok ineens weg: geen kinderen meer en op m’n 25e in de overgang en ik kan je verzekeren dat dat heel zwaar is,mentaal en fysiek.

  Waarom was niemand er eerder erachter gekomen dat ze niet genezen was? Hadden testen niet laten zien dat haar kanker niet weg was? Waarom zei ze eigenlijk eerder dat ze 100% genezen was? Was dat maar speculatie?
  de scans waren in het begin schoon en positief,dus heeft daar niemand verder op gelet dat het op een compleet andere plaats zou zitten.pas toen ik pijn begon te krijgen,werd er actie ondernomen en kwamen we erachter dat het dus niet helemaal weg was,zoals eerder verteld.

  Gaat de Revu nog een “rechtmaak” artikel publiceren waarin wordt geschreven is dat marjolein toch niet genezen is?
  ja,ze gaan er nog wel een stuk over schrijven,maar zonder dat ik erin reageer,ik moet op dit moment al mijn energie in mijn genezing stoppen en ik wil nog genieten van mijn gezin voor zolang het kan.

 17. JennyJo says:

  Waarom is Marjolein niet gewoon hier geopereerd?

 18. JennyJo says:

  Sorry, stomme vraag waarschijnlijk. Zucht…

 19. Wilma says:

  Nadere informatie over eierstokkanker op:

  http://www.nki.nl/Ziekenhuis/

  @JJ

  Géén stomme vraag.

 20. JennyJo says:

  Hoe meer ik nadenk over het verhaal van Marjolein, hoe raarder ik het vind. Als ze werkelijk kanker had en werkellijk zo is behandeld als ze schrijft, is de voortdurend behandeld door debielen. En één kwakzalver niet te vergeten.

 21. puma73/Ton says:

  dat bfg figuur op trosradar is al door mijn van commentaar voorzien

 22. Wilma says:

  En ik heb net een aangename rode bulles gekregen op de DCA-site, ik hoef blijbaar toch nog geen vissies te gaan verkopen op de markt. 🙂

 23. JennyJo says:

  Helemaal terecht hoor Wilma, dat compliment! Die kan Valstar in z’n zak steken, haha! En dat hele zooitje van de WWK ook. Heerlijk, ik word er helemaal blij van.

 24. Wilma says:

  Ik heb de afgelopen dagen de site/het gastenboek van Stichting Sergio in de gaten gehouden om zelf te zien wat daar aan de hand is en niet alleen van horen zeggen.
  Had verwacht dat er wellicht toch een reactie zou komen op de mailwisseling tussen Da Silva en Marjolein Bouwman van Sergio zelf.
  Inmiddels zijn meerdere pagina’s van het gastenboek compleet verdwenen, het is net alsof ze er nooit geweest zijn.
  Gisteravond stonden er twee berichten van ene Wouter die het op prijs zou stellen als er op korte termijn objectieve, onafhankelijke en controleerbare bewijzen kwamen over de vele genezingen van Tullio Simoncini. Dat hij met name interesse had in Marjolein Bouwman, na haar recente mails, en daar graag opheldering over had.
  (Er niet aan gedacht om even een kopietje te maken)

  Zelfs Wouter wordt dus gezien als ontoelaatbare criticus die het gastenboek vervuilt.
  Betekent dit dat vooral Marjolein in alle toonaarden doodgezwegen werd/wordt/ gaat worden door Sergio, WWK en Co.?!
  Het gaat er bij niet in dat deze mensen niet al maanden op de hoogte zouden zijn van het echec van deze behandeling met natriumbicarbonaat.
  Nu staat er nog steeds:
  —De theorie van Dr. T. Simoncini
  (oncoloog)
  Dr. T. Simoncini, oncoloog te Rome, verricht al een lange reeks van jaren onderzoek naar het bestrijden van kanker met behulp van natriumbicarbonaat (ofwel: maagzout, zuiveringszout). Een ander soort zout dan waarmee Kees Boegem zijn onderzoeksresultaten aan u toonde op deze website. Maar wel een denkwijze in dezelfde richting.

  lees meer—

  Het lijkt mij intussen héél verstandig om vooral dat -lees meer -gewoon maar over te slaan en de hele site zowiezo met een flinke korrel zout te nemen.
  Mensen met deze denkwijze in dezelfde richting moeten serieus genomen worden?
  Ik dacht toch van niet, ze zijn de weg wel erg kwijt!

 25. JennyJo says:

  De moderator maakt overuren daar!
  Ik zag gisteren ook wel een grappige vraag. Naar aanleiding van de berichtgeving dat simoncini al een lange reeks van jaren onderzoek verricht naar de het bestrijden van kanker met natriumbicarbonaat, vroeg iemand waarom de st. sergia dan wil dat er onafhankelijk onderzoek komt. Simoncini doet het onderzoek toch al? Als hij gewoon zijn resultaten publiceert, zijn we klaar.
  Ik snap de vraag naar onderzoek inderdaad ook niet. Nouja, ik snap het wel denk ik.
  Ze weten heel goed dat het zo’n idiote theorie is dat er nooit onderzoek naar wordt gedaan; daarom zeuren ze juist zo om onderzoek, want dan kunnen ze de reguliere geneeskunde beschuldigen van boycotten van de theorie van simoncini.

  Wat ik me verder altijd afvraag: als er zo dringend onderzoek moet komen, hoe kan simoncini dan beweren dat hij al zoveel resultaten heeft? Als hij die werkelijk heeft, is verder onderzoek toch overbodig? Blijkbaar heeft hij dus GEEN resultaten.

  Er wordt ook steeds gevraagd om onderzoek naar de werking van bica bij kanker. Maar simoncini legt in zijn boek uit hoe het werkt: kanker is een afweerreactie van het lichaam op een schimmelinfectie en die schimmel kun je bestrijden met bica. Hij geeft zelf al het antwoord over de werking, dus wat moet er dan over onderzocht worden? Op basis hiervan zou je ook weer kunnen denken dat hij maar wat kletst.

  Juist omdat ze weten dat het nooit onderzocht zal worden – want iedereen met ook maar een beetje verstand van zaken weet zo al dat het onzin is – kunnen ze dit verhaal tot in lengte van dagen volhouden.
  Behalve voor degene die goed leest.
  En dan nog wat: simoncini geeft impliciet toe dat hij de boel belazert – hij vraagt immers zelf om onderzoek – maar hij gaat toch door met zijn eigen ‘onderzoek’ . Een ‘onderzoek’ dat bestaat uit het behandelen van kankerpatiënten op basis van leugens. Illegale experimenten dus met nietsvermoedende mensen.

  Alleen al op basis van tekstanalyse kun je het bedrog van deze man en zijn volgelingen vaststellen. Je hoeft niet eens verstand te hebben van kanker.

 26. JennyJo says:

  Er is zojuist weer iets geplaatst bij Sergio, ik kopieer het even hier naar toe want dadelijk is het weg:

  naam: Trijntje Winkel
  datum: 2008-09-14 11:04:14
  bericht:
  Op uw site lees ik dat simoncini al jarenlang onderzoek verricht naar de werking van bica bij kanker en dat hij veel goede resulaten heeft. Waarom wilt u dan ook nog onderzoek? Is het onderzoek van simoncini niet goed dan? Voldoet het niet aan de wetenschappelijke criteria? Heeft hij toch geen resultaten, in tegenstelling tot wat hij beweert? Als voorgaande zaken het geval zijn, mag hij geen patiënten behandelen, want dan gaat het om illegale experimenten met nietsvermoedende mensen. Als het bovenstaande niet het geval is, is onderzoek niet nodig want dat heeft simoncini zelf al gedaan. Dus ik begrijp de vraag om onderzoek niet. Ofwel simoncini heeft zijn werk goed gedaan en dan is het door u gevraagde onderzoek niet nodig, ofwel simoncini heeft zijn werk niet goed gedaan en hij belazert dus de boel. Wat mij ook opvalt op uw website is dat u hele rare cijfers presenteert over de resultaten van de reguliere behandelingen. Daar klopt echt niets van, dus ik raad u dringend aan om uw huiswerk over te doen. Voor wie het nog niet weet: de zouttherapie van meneer Boegem is levensgevaarlijk, mensen kunnen daar binnen een paar uur aan overlijden. Niet doen dus!!!

 27. Wilma says:

  Het bovenstaande bericht van Trijntje is al verdwenen!
  Na al het tegengas van gisteren zal de moderator/webbeheerder van Sergio ‘aan de buis gekluisterd’ zitten. 🙂 Ochetoch arme hij/zij!

 28. JennyJo says:

  Ja ja, soms moet je hard werken voor je idealen, ha ha!

 29. puma73/Ton says:

  de enige plaats waar nog commentaar binnenkomet is tros radar van bfg, dit figuur voelt zich op zijn pik getrapt na mijn commentaar.

  wat een walgelijk figuur is die mike donders, is dezelfde van het duo donders en fonteine.

 30. Wilma says:

  Nog iemand die het door begint te krijgen bij/over de fora van de Tros!

  Geplaatst op 14 Sep 2008 12:16 door Da silva

  ——————————————————————————–
  @ Blue fizzguitar.Wat ik niet begrijp is dit:
  Tros Radar laat alles maar klakkeloos en ongemodereerd toe wat jullie schriiven.
  Mijns inziens zou Tros Radar moeten begrijpen dat ook zij indirect schuldig zijn aan verspreiding van deze gevaarlijke therapieen.
  Elke kwakzalver kan hier doen en laten wat hij/zij wil,onbegrijpelijk!

  Tja……. dat vinden wij al maanden onbegrijpelijk, vooral degenen die daar een ban kregen vanwege het uithalen van een grap, die overigens zéér geslaagd was.
  Maar ja het was inderdaad off-topic en uiteraard veel erger dan al die promotie/reclame voor kwakzalvers in ellenlange copy-casts, die bij herhaling na herhaling geplaatst werden. Het topic werd verwijderd.

  Bij de topics alternatieve geneeswijzen begon het hele gedonder weer van voren af aan, net alsof meerderen van ons nooit de moderatoren bij de Tros benaderd hadden en gewezen op deze niet toelaatbare praktijken.

  Nu loopt Da Silva tegen dezelfde muur op en blijft de vraag waarom de Tros inderdaad nog steeds geen verantwoordelijkheid neemt en deze gang van zaken een halt toeroept!

 31. Wilma says:

  Gastenboek Sergio:

  naam: Maria
  datum: 2008-09-14 13:00:40
  bericht:
  @Da Silva Dat is vervuiling van deze prachtige, eerlijke site en dat kunnen we echt niet hebben.

  naam: Da Silva
  datum: 2008-09-14 12:31:14
  bericht:
  Mag je hier alleen positieve berichtjes over Dr. Simoncini plaatsen? Geen ruimte voor kritiek,waarom niet?

 32. peter says:

  Nu verschijnt op een dag als vandaag Maria bij Sergio, dit kan niet waar zijn!

 33. Wilma says:

  Sergio:
  naam: Wilhelmina
  datum: 2008-09-14 13:15:41
  bericht:
  Simoncini is genomineerd voor de Nobelprijs voor geneeskunde in 2009, vernam ik uit goed ingelichte bron! Dus Da Silva, mond dichthouden!!

 34. angel1978 says:

  “vooral degenen die daar een ban kregen vanwege het uithalen van een grap, die overigens zéér geslaagd was”

  Wilma.. Je hebt die ban echt niet gekregen vanwege die “grap” van je en volgens mij weet je dat zelf ook donders goed ! Datzelfde geldt voor een aantal anderen…

 35. JennyJo says:

  Simoncini genomineerd voor de Nobelprijs – ja hoor, dat geloven wij meteen! Overigens is Wilhemina ook verwijderd bij Sergio. Hm, vreemd.

  @ Angel,
  Ik weet niet beter dan dat we gebanned zijn omdat we teveel off-topic waren. Dat waren de berichten van Tulliofan enz ook. Want medische oplichterij is heel wat anders dan alternatieve geneeskunde.

 36. peter says:

  Welkom Vlaanderen
  Deze blog is aangemaakt om Vlaanderen op de hoogte te stellen van een revolutionaire behandelingsmethode van kanker.

  Je blog kan weg Daan, Vlaanderen behandelt op dit moment Marjolein regulier na haar echeck met de door jou geprezen simoncini.

  Hoe gaat het met je?

 37. peter says:

  echec natuurlijk zonder de k van kwakzalver! haha!

 38. peter says:

  naam: Trijntje Winkel
  datum: 2008-09-14 13:52:43
  bericht:
  Simoncini is een oplichter. Het internet staat vol met waarschuwingen tegen deze man. Wie toch met hem in zee gaat, heeft het ook aan zichzelf te wijten.

  Trijntje weet wat reclamemaken is! haha!

 39. angel1978 says:

  “Ik weet niet beter dan dat we gebanned zijn omdat we teveel off-topic waren. Dat waren de berichten van Tulliofan enz ook. Want medische oplichterij is heel wat anders dan alternatieve geneeskunde.”

  Het hele topic was al pagina’s lang offtopic. Dat was ( neem ik aan ) wel reden voor verwijdering van het topic, maar niet voor de ban …
  Op het laatst werden een aantal opmerkingen van vooral Peter, Grootvader en Wilma dusdanig op de persoon gericht, grof en offtopic, dat volgens mij de redactie ( ze hadden al eerder gewaarschuwd ) heeft besloten om het topic te verwijderen..
  Daarmee ALLE offtopic reacties ( inclusief die van Fan enz.. ) te verwijderen.

  Op dat moment had nog niemand een ban volgens mij !

  Bijna direkt daarna ( ik zag ‘m zo’n 15 minuten later ) opent grootvader een nieuw topic n.a.v. het gesloten topic om daar in dezelfde strekking door te gaan en daarnaast nog even wat sneren richting redactie te geven over hun modereerbeleid ! Onmiddelijk verscheen ook Peter weer, Wilma en jij ook volgens mij !

  Zo’n topic openen als reactie op het sluiten van een topic getuigt naar mijn idee van een behoorlijke minachting naar de redactie ( moderators ) toe en geeft ook aan aan de redactie dat sluiten niet helpt omdat men toch gewoon een nieuw topic opent en doorgaat.
  Dat zou geen enkele moderator accepteren ( ook crypto hier niet, die ook maar 1x waarschuwt ( en terecht ))…

  Ook dat topic wordt verwijderd en iedereen die daarin doorging met de discussie heeft mijn inziens een ban gekregen ( hoewel ik het niet tot op de minuut heb gevolgd ).
  Puma was nog niet verschenen en marer was ook nog niet daar geweest…
  Die hebben dan ook geen ban gekregen blijkbaar ( ze kunnen er nog steeds op )..

  Het kan natuurlijk toeval zijn, maar daar geloof ik niet zo in…

  De gebande mensen hebben dus naar mijn idee de ban aan zichzelf te danken. Niet door offtopic te gaan, maar door in dat 2e topic door te gaan en daarmee de beslissing van de redactie tot verwijdering aan te vechten !

 40. JennyJo says:

  Je weet er duidelijk meer van dan ik.

  Niettemin blijf ik van mening dat de reclame van de WWK en aanhang niet thuishoort op welk forum dan ook. Zij maken reclame voor een illegale kwaktherapie, dat hoort op geen enkel forum thuis.
  Wat mij betreft krijgen we ook gewoon wetgeving die dit soort zaken verbiedt. Ik weet wel dat ik me daarmee niet populair maak, maar ik vind dit soort zaken onder geen enkele vorm van vrije meningsuiting valt, het heeft helemaal niks te maken met vrije meningsuiting of het recht op een eigen keuze, dat slaat helemaal nergens op.
  De vrije meningsuiting of het recht op vrijheid van therapiekeuze is niet bedacht om criminelen de ruimte te geven de boel ongestraft te belazeren.

 41. peter says:

  Tegenstanders en geen aanhangers een pagina vol op sergio.

  Trijntje en de kracht van herhaling.

  Da Silva met het ei van Columbus, en nog wel ‘by the way’!

 42. cryptocheilus says:

  @ Angel:
  Waarmee je dus zegt dat de beslissing van de Trosredactie deze mensen monddood te maken ingegeven is door ofwel een gebrek aan het omgaan met kritiek ofwel een misplaatst superioriteitsgevoel.
  Dan heb ik het nog niet over de totale willekeur van de uitsluitingen, de criteria of gebrek aan criterea die hier aan ten gronslag ligt en de gebrekkige communicatie van de Radar-redactie over deze ban’s en de achterliggende ‘gedachten’

 43. angel1978 says:

  @crypto,

  dat is je eigen conclusie.

  Echter, als er iemand hier iets plaatst wat jou niet zint, jij verwijderd het ( en geeft een waarschuwing ) en daarna zou diegene onmiddelijk weer hetzelfde plaatsen…

  Dan maak je mij niet wijs dat diegene niet ook een ban zou krijgen ( zou zijn/haar post niet al meteen in het spamfilter verdwijnen ).

  Naar mijn idee waarschuw jij ook maximaal 1x ( maar misschien heb ik ’t wel mis ).

  Daarnaast hielden een aantal forummers zich duidelijk niet aan de door de redactie gestelde regels… Dan niet achteraf gaan klagen dat je daar de consequenties van ziet lijk mij !

 44. JennyJo says:

  @ Crypto,

  Hear hear!
  🙂

 45. JennyJo says:

  @ Angel,

  Ik klaag niet. Ik zeg dat ik het raar vind dat het ene off-topic niet mag en het andere wel. De reclame van Ton Claessen voor de bicatherapie en zijn rabiate gescheld zijn gewoon blijven staan en wordt tot op heden geduld.

 46. JennyJo says:

  @ Peter,

  Maria verschijnt wel vaker aan mensen die niet goed wijs zijn hoor.

 47. cryptocheilus says:

  @ Angel:

  Die conclusie trek ik n.a.v. wat jij zelf zegt:

  “De gebande mensen hebben dus naar mijn idee de ban aan zichzelf te danken. Niet door offtopic te gaan, maar door in dat 2e topic door te gaan en daarmee de beslissing van de redactie tot verwijdering aan te vechten !”

  Deze mensen hadden dus zomaar kritiek op de Radar-redactie! En dat bleek onvergefelijk.

  Het getuigt voor mij in ieder geval voor een gebrek aan inzicht bij de redactie wat het met iemand kan doen monddood gemaakt te worden. Zeker in een discussie waar ze al heel lang aan meedoen.

  Ik ben duidelijk over wat ik wel en niet verwacht van de mensen die hier reageren. Ik communiceer daar over. De regels moeten voor iedereen duidelijk zijn. Daar is volgens mij in het hele verhaal door de Radar redactie een scheve schaats gereden.

  Heb tot nu toe niemend hoeven bannen. Gelukkig niet.
  Het is mijn ervaring dat goede communicatie naar de lezer/reageerder toe leidt tot zelfregulatie.

  Als je een topic verwijdert van je forum en je geeft mensen links en rechts een ban, geef je jezelf als moderator een brevet van onvermogen.

 48. peter says:

  jan puijk deed weer EEN GREEP UIT HET GASTENBOEK.

 49. Wilma says:

  @Angel

  Ik hoor nu pas over een nieuw topic van Grootvader dat meteen na het gesloten topic verschenen zou zijn en vervolgens ook weer verwijderd.
  Dat heb ik nooit gezien, laat staan dat ik daar gereageerd zou hebben.
  Ik heb toen over de ban/sluiten topic slechts met de redactie gecorrespondeerd via de mail.
  Ben op dit moment werkelijk stomverbaasd, zo komen de praatjes dus in de wereld.

 50. peter says:

  All information published on the website of “Stichting Sergio” has been composed with utmost care. “Stichting Sergio” can not be held liable for any direct or indirect harm that might result from using the information presented there. No claims can be made and no rights can be derived in any way from the contents of these websites, unless it has been mentioned specifically. “Stichting Sergio” expressly disclaims any and all liability for any statement posted on the site. The materials on this website may not be current.

  jan puijk: zullen we het bovenstaande ook maar met een korrel zout nemen?

 51. JennyJo says:

  Je ziet ook weleens bordjes bij bewaakte garderobes: de directie stelt zich niet aansprakelijk enz. Maar die zijn niet rechtsgeldig hoor.

 52. JennyJo says:

  Ik heb even een advocatenvriendje gebeld en de st. Sergio kan wel degelijk mede-verantwoordelijk gehouden worden. Het gaat hier namelijk niet alleen over het promoten van rare ideeën, maar om het promoten van een actieve behandeling om die rare ideeën ten uitvoer te brengen. Dat is net weer een stapje verder. Ik zou maar gauw die website sluiten als ik hun was.

 53. Da Silva says:

  naam: Da Silva
  datum: 2008-09-14 17:01:20
  bericht:
  Ga uw gang,onderneem maar alvast stappen.

  naam: H. Linge
  datum: 2008-09-14 16:59:20
  bericht:
  Zeer geminachte mw. Winkel en dhr. Da Silva en consorten, Ten eerste wilde ik u er gaarne op wijzen, dat dit een gastenboek is en geen stamkroeg. Door uitlatingen zoals de uwe wordt het respect voor alle slachtoffers van kanker geschonden. U hebt daarmee uw eer niet betuigd. Derhalve zijn uw reacties verwijderd. Gelieve van heden af geen trivialiteiten meer te plaatsen. U bent het die niet horen wil. Wie niet horen wil, zal voelen.

  naam: Da Silva
  datum: 2008-09-14 16:54:15
  bericht:
  Wisten jullie dat HITLER ook eens voorgedragen is voor de nobelprijs? Hij roeide ook graag mensen uit en was dol op medische experimentjes.

 54. peter says:

  JJ,

  Nou en of, jan puijk komt hopelijk zo snel mogelijk in het GASTENBOEK VAN HET MINISTERIE VAN JUSTUTIE!

 55. peter says:

  Justutie is Justitie, het zal wel met mijn gevoel voor teruggave van Sylvia te maken hebben (restitutie)!

 56. puma73/Ton says:

  verspil je moeite niet op dit soort sites da silva, dit zijn de ontoegankelijke pro sites die elk ander geluid in de kiem smoren door te verwijderen.

  zinvoller om op open sites te reageren.

  sergio en die andere van ton “koebelletjes”claessen = fan = alle kritiek verwijderen

 57. JennyJo says:

  @ H. Linge,

  Degenen die geen respect hebben voor kankerpatiënten zijn jullie. Door hen voor veel geld onwerkzame en gevaarlijke nepbehandelingen op te dringen en daarbij geen enkele leugen te schuwen. Dát is respectloos en walgelijk.

 58. Wilma says:

  quote:

  –‘U hebt daarmee uw eer niet betuigd’–

  Vinden jullie het erg dat ik, ondanks alles, in de lach ben geschoten? 🙂

  @Da Silva

  Die Wilhelmina Maria, een persoon 😉 , probeerde met deze manier van reageren te bewerkstelligen dat jouw terechte vraag wèl zou blijven staan, maar dat lukte óók niet, jammer, maar helaas!

 59. JennyJo says:

  Ik vond het ook heel grappig, zo plechtstatig.
  Excuus aan wilhelmina/maria!!!

 60. Wilma says:

  Wat zou er in de stamkroeg van Sergio nou geserveerd worden:

  Cocktails met een keukenzoutrandje, tomatensap met bica, Bloody Mary met DCA, zoute stengeltjes, zoute haring of nep-kaviaar omdat je bekkie dan zo lekker samentrekt van het zout?

  Sorrie, foutje bedankt, echte kaviaar natuurlijk voor de vermogende intellectueel vermogenden!

 61. JennyJo says:

  Op de site van de stichting Sergio wordt door een anonieme persoon iets gezegd over de dood van Jackie Onassis Kennedy. Zij zou zijn gestorven aan de gevolgen van haar chemotherapie: op vrijdag ging ze naar het ziekenhuis voor haar chemo, op maandag was ze dood.
  Trijntje Winkel heeft daarop als volgt gereageerd:

  naam: Trijntje Winkel
  datum: 2008-09-14 18:05:10
  bericht:
  Over de dood van Jackie Onassis: By April 1994, the cancer had spread, and she made her last trip home from New York Hospital-Cornell Medical Center on May 18, 1994. A large crowd of well-wishers, tourists, and reporters gathered on the street outside her penthouse apartment at 1040 Fifth Avenue, and she died in her sleep at 10:15 pm on Thursday, May 19, at the age of 64. Her son said, in announcing her death to the world, “My mother died surrounded by her friends and her family and her books, and the people and the things that she loved. She did it in her own way, and on her own terms, and we all feel lucky for that.” Ze kreeg geen chemo in het ziekenhuis, men kon niets meer voor haar doen en op haar eigen verzoek is ze thuis overleden, op haar eigen voorwaarden, in haar slaap. Weer een leugen op de site van de stichting Sergio. De zoveelste.

 62. grootvader says:

  Even Angel aanhalen: [quote] “@ Angel:
  Waarmee je dus zegt dat de beslissing van de Trosredactie deze mensen monddood te maken ingegeven is door ofwel een gebrek aan het omgaan met kritiek ofwel een misplaatst superioriteitsgevoel.
  Dan heb ik het nog niet over de totale willekeur van de uitsluitingen, de criteria of gebrek aan criteria die hier aan ten grondslag ligt en de gebrekkige communicatie van de Radar-redactie over deze ban en de achterliggende ‘gedachten’
  ——————————————————-
  Inderdaad Angel,DAT is volgens mij de enige reden geweest om mij en wat anderen een ban te geven.
  Ondergetekende die al vaker kritiek leverde op die moderator die herhaalde malen zeer openlijke reclame voor producten gewoon toeliet (en tot op heden nog steeds toelaat!!) en ondanks brieven/e-mails naar de tros buiten het Radarforum om is daar nooit op gereageerd dan hooguit één keer dat ik met mijn kritiek ZIJN normen overschreed met een verwijzing van een stukje waarin ik melde dat de Tros zich met de nieuwe (en al sinds februari 2007 bestaande wetgeving!!) ook schuldig maakte aan overtreding van de wet door toe te laten dat onwerkzame en in sommige gevallen (alternatieve/bicarbonaat,bv))gevaarlijke aanprijzingen op dit forum uitgebreid werd toegelaten waarbij ik wees op de lappen tekst die Tulliofan mocht plaatsen terwijl onze groep die op die praktijken wees “gecorrigeerd”werd als zijnde off-topic.

  Welnu, dan is gelukkig het Vara-Kassaforum een stuk democratischer want die “grootste familie van Nederland”heeft in verschillende uitzendingen (statines/artsenbezoekers) heeft laten zien waar zij staat!!
  Voorstander te zijn van de alternatieve gelovigen.
  Niet verwonderlijk als men weet dat ook hun presentatrice behoord tot een kleine groep gelovigen die men ook kan beschouwen als een sekte.

  Afzettend tegen die Tulliofan was ik toch een stuk minder off-topic al heb ik inderdaad een aantal keren een fout te hebben gemaakt door namen te verwisselen.

  Grootvader

 63. Wilma says:

  @Grootvader

  Die quote is van Crypto, tis toch wat met die namen! 😉

 64. peter says:

  Waar hebben wij het nou over.

  Hoe het precies gegaan is is trouwens (eigenlijk) helemaal niet relevant.

  Dat wij uberhaupt gebant zijn is/was de omgekeerde wereld.

  Angel 1978 heeft nog steeds haar oude stokpaardjes, en dat is t.o.v. onze intenties voor de kankerpatient grote kul.

  Zoals zo vaak gezegd, dat heeft zij NIET in de gaten.

  Ik reageer ook niet meer op haar.

  Grote onzin waar zij het over heeft. Want waar hebben wij het over?

 65. peter says:

  Laat ze bij ‘TOMTOM’ gaan werken, en als dat er niet inzit bij “RHETORICA’!

 66. JennyJo says:

  Zojuist geplaatst bij Sergio:

  naam: JennyJo
  datum: 2008-09-14 18:58:39
  bericht:
  MENSEN MET kanker die alternatieve behandelingen zoeken, lijken korter te overleven dan mensen die zich tot de reguliere geneeswijzen beperken. Het verband blijft bestaan als rekening wordt gehouden met het feit dat mensen met een slechtere prognose of slechtere stemming misschien eerder naar alternatieven zoeken. Dit blijkt uit een onderzoek van Noorse artsen in het jongste nummer van de European journal of cancer. ”Voorzover wij weten, zijn wij de eersten die een negatief verband tussen het gebruik van alternatieve geneeskunde en overleving hebben vastgesteld,” zo schrijven zij.

 67. Wilma says:

  @JJ

  Heb je een link naar dat artikel van de Noorse artsen?

 68. peter says:

  Kijk, ik, en ik denk velen, voelen ons beledigd door de acties van TrosRadar, maar daar heb ik Angel 1978 nooit over gehoord!

  Als OOK DAARNAAST die communicatie er niet is, is het voor mij over en uit!

  EXIT ANGEL 1978

  Peter

 69. JennyJo says:

  Let wel, in het artikel wordt niet gezegd dat alternatieve therapieën niet zouden deugen ofzo. Maar het lijkt er wel op dat mensen soms reguliere behandeling uitstellen of daar helemaal vanaf zien ten gunste van een alternatieve behandeling. Ze worden dan blijkbaar door de alternatieve genezer ook niet gestimuleerd om weer naar hun reguliere behandeling terug te keren. En dat is natuurlijk niet zo best.

  Als je bijvoorbeeld kijkt op de website van het NGC – waar ze resonantietherapie doen – daar staan allemaal juichende verhalen van mensen met kanker (uiteraard niet te controleren) en het NGC laat dat mooi zo staan. Heel suggestief allemaal.

 70. JennyJo says:

  In The Guardian heb ik recentere onderzoeksresulaten gelezen die dezelfde uitkomsten gaven. Ik denk dus echt dat het komt doordat mensen met hun reguliere behandeling stoppen.

 71. Wilma says:

  Ik had bij -verser van de pers- vanmiddag een spetterend bericht geplaatst over Rath.
  Door het overvliegen van Angel is dit waarschijnlijk over hoofd gezien.
  Daar heeft Lutser inmiddels een item van gemaakt. (van Rath niet van Angel)

  Angel is inmiddels bij de Tros weer volop haar hobbie aan het uitoefenen, het bekende verhaal, dus een bezoekje aan Lutser lijkt mij meer de moeite waard.

 72. peter says:

  Marjolein staat niet meer bij de getuigenissen! Of ben ik wat laat met die constatering?

 73. Da Silva says:

  Wilma,er blijft daar niets staan,behalve mijn stukje over Hitler,dat past in het beeld wat ze van mij willen neerzetten.
  Nog nooit zo’n fanatieke “moddereter” gezien,maar ik ben best wel een treiterkonijn dus laat me maar even,vink leuk;-)

 74. angel1978 says:

  @Wilma,

  je bedoelt die Dokter Lutser die graag reacties aanpast, vervalst en niet te beroerd is nog even mensen op het verkeerde been te zetten …
  Lijkt mij nu echt de meest betrouwbare site om rond te hangen !

 75. Wilma says:

  @Da Silva

  Fijn dat je die ‘piepeltjes’ bij Sergio helemaal in de gaten hebt èn die op Tros-Radar.
  Ook daar sta jij je vrouwtje prima en trek je de juiste conclusie’s!

  Treiterkonijnen van jouw soort kan ik waardereren, met name bij Sergio.
  Uit die hoek kwam regelmatig de opmerking dat Simoncini vast in aanmerking zou komen voor de Nobelprijs voor geneeskunde als hij eindelijk eens serieus genomen zou worden door zijn reguliere collega’s en door wetenschappers.
  Hij is nooit oncoloog geweest en ook de rest van zijn titels zijn verzonnen.
  Een gewone basisarts die levenslang geschorst is en dat wil wat zeggen!

  Troost je, van mij en meerderen van ons ‘clubje’ zijn beelden neergezet die niet kloppen.
  Ik trek me daar intussen niet al teveel meer van aan, het zegt meer/alles over de figuren die daar steeds zo’n behoefte aan hebben.

 76. Ab says:

  Nu reageert Marjolein zelf…maar als je je inlaat met Nieuwe Revue en je verklaart jezelf genezen en nu is het weer terug. Hoe wanhopig ben je dan en hoe hebben ze je dan uitgebuit !

  Onze ervaring is regulier en laat alle andere hufters een vak leren en mesen niet langer belazeren.

  Wilde het ff kwijt.

 77. puma73/Ton says:

  als ik je een advies mag geven da silva, ga op trosradar niet teveel in op het slappe modereerbeleid dat ze daar voeren en geef daar gewoon je eigen reacties. Anders kom je op een dag het forum niet meer op.

  ik heb in de 5 jaren dat ik op trosradar zit wel geleerd hoe te kunnen reageren en dan net niet over het randje gaan.

  verder mijn complimenten voor de reacties bij o.a sergio

 78. Wilma says:

  @Angel

  Verbeter de wereld, begin vooral bij jezelf.
  Als jij die sneer naar mij toe niet bij Lutser had geplaatst…..enz., hoezo speel jij het nooit op de man/vrouw?
  Je weet dat ik het evengoed niet met die actie van Lutser daarna eens was en zelfs nog voor je in de bres ben gesprongen.

  Verder heb ik jou er al meerdere malen op gewezen/ tevens bewezen dat je zelf met informatie kwam/ komt die niet correct is, zoals ook vandaag over de ban.
  Je bent zelf dus ook niet te beroerd om mensen op het verkeerde been te zetten en een beeld van iemand te scheppen dat niet klopt als dat in jouw straatje te pas komt.

  Crypto zet bij Lutser weleens een link naar deze site en wij doen dat andersom.
  Het heeft meer zin om reactie’s op een plaats te bundelen in het kader van samenwerking. Matthias Rath hoeft niet op beide site’s een item te zijn,dan blijft het duidelijk.

  Bert Lutser hoeft niet vanwege één fout/verkeerde inschatting levenslang veroordeeld te worden. De oorzaak was op de 1e plaats je eigen zéér misselijke bericht.

  Denk vooral niet dat ik nu een hele discussie met jou ga starten.
  Er bestaat naast het recht van meningsuiting namelijk ook het recht om niet naar al die meningen te luisteren of ze voor kennisgeving aan te nemen en er niet op in te gaan.
  Ik blijf erbij dat je meerdere goede berichten hebt geschreven, maar ik kan het niet altijd met je eens zijn.

 79. Wilma says:

  Verdwenen bij Sergio:

  naam: Joop
  datum: 2008-09-15 01:04:28
  bericht:
  http://noorderlicht.vpro.nl/artikelen/18627895/
  Quote: Ook de Britse onderzoekers raden patiënten aan hun gezond verstand te gebruiken. “Als een alternatieve therapie te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook.”

  naam: Da Silva
  datum: 2008-09-14 22:22:22
  bericht:
  Het bedrog heeft ook zijn goede kanten…. Het kan onze ogen openen.

  naam: Bert
  datum: 2008-09-14 21:11:49
  bericht:
  De dwaas doet wat hij niet laten kan; de wijze laat wat hij niet doen kan.

  @Da Silva

  Je bent in zéér korte tijd benoemd tot persona no grata in een bepaalde hoek, want ze laten een uit het verband gerukt berichtje van jou nog steeds staan.
  Vat het maar op als een compliment, niemand van ons is dat zo snel gelukt.

  Hoeveel vang jij nou van de farmaceutische industrie en/of de VtdK?
  Je zal deze maand vast een extra bonus krijgen. 😉

 80. Wilma says:

  *Het filmpje/testimonial van Marjolein Bouwman is inderdaad van de site van BicaTon verdwenen, goed opgemerkt door Peter.
  Blijft de vraag of het op haar eigen verzoek is gebeurd of niet.
  Ben benieuwd wanneer de andere 4 gaan verdwijnen en dit kaartenhuis definitief in elkaar zakt.

  *Da Silva geeft nu plankgas tegengas bij Tros-Radar, maar die zie ik nog niet uit de bocht vliegen.
  Het zijn de vrouwen van vroeger niet meer.

 81. Da Silva says:

  Ik was geband op Sergio,maar zoals jullie weten heb ik andere wegen om daar te komen;-)

  bericht:
  Oh,hebben jullie mij geband? Mag ik toch nog even mijn steun betuigen aan Marjolein Bouwman en haar familie? Aangezien je hier ALLEEN STEUNBETUIGINGEN mag plaatsen.

 82. Wilma says:

  @Da Silva

  Geweldig, je bent een kanjer!

  Die andere weg bewandel ik nu ook, indien nodig, bedankt voor de wegwijzer.

 83. Da Silva says:

  Ik heb er een stuk of 17,dus mocht je nood hebben geef maar een gil.

 84. peter says:

  @ Da Silva,

  Ik ben nieuwsgierig of het verwijderen van de video van Marjolein wereldwijd vrijwillig is gebeurd of misschien wel op verzoek van haar of zelfs misschien wel onder druk van een advocaat is gerealiseerd.

  Ziet u kans dit haar te vragen?

  Haar hele verhaal staat nog wel steeds op het blog van ton c. weliswaar met onderaan een link verwijzend naar haar huidige situatie, maar moet dit zo maar blijven staan.

  Heel brutaal doorgaan met reclame in de hoop dat men de laatste link niet bezoekt.

  Kan hier eventueel ook niet met/zonder dwang tegenop getreden worden?

  Slopen die COOPERY!

 85. Wilma says:

  Ik wilde ook een keer mezelf zijn, hihi.

  naam: Wilma/Amazone
  datum: 2008-09-15 10:11:46
  bericht:
  Alle slachtoffers van kanker?! Dat moet dan toch op zijn minst alle-1 zijn. Ik ben kankerpatiënt en heb niet het gevoel dat op deze site eer aan mij betuigd wordt.

  naam: Trijntje Winkel
  datum: 2008-09-15 10:07:34
  bericht:
  In navolging van Da Silva wil ik ook hier mijn steun betuigen aan Marjolein Bouwman en haar familie.

  ‘I love it when a plan comes together’ Colonel John Hannibal Smith van The A-team

 86. Da Silva says:

  Ik wil het Marjolein wel vragen,maar over welke sites heb je het?
  Ik ben nog niet zo thuis in dit onderwerp en ken nog niet alle sites.

 87. Wilma says:

  Het filmpje van Marjolein staat hier nu nog wel, dus?????:

  http://www.revu.nl/10972.Nederlandse_genezen_verklaard_van_kanker

 88. Wilma says:

  @Da Silva

  Dan moet je de site van Ton Natriumbicarbonaat hebben, die link staat herhaalde malen bij de Tros, zoals je zelf aantoonde.
  Hier zit die link achter het filter, dus ……….!

 89. peter says:

  @ Wilma,

  Revu is natuurlijk een apart verhaal!

 90. Da Silva says:

  Ik ben nieuwsgierig of het verwijderen van de video van Marjolein wereldwijd vrijwillig is gebeurd of misschien wel op verzoek van haar of zelfs misschien wel onder druk van een advocaat is gerealiseerd.
  Waar zijn ze dan wel verwijderd?
  Ja,die site van Ton heb ik al bezocht,die ken ik wel;-)

 91. Wilma says:

  De berichten in het gastenboek van Sergio zijn alweer verdwenen!

  Ik hoop dat er nu voldoende is aangetoond hoe de mensen van Stichting Sergio te werk gaan en dat gastenboek een zéér verdraaide weergave is van de realiteit.
  Zo kan ik mezelf ook rijk rekenen.

 92. peter says:

  @ Da Silva,

  Op alle internationale sites van simoncini!

 93. Da Silva says:

  Okay ja,die heb ik nooit 1 blik waardig gekeurd die bullshit heb ik nooit geloofd,ik zal eens vragen aan Marjolein hoe het zit.

 94. peter says:

  @ Da Silva,

  Heel graag!

 95. peter says:

  RATH MOET DOKKEN!

  Kijk op site van de VtdK.

 96. Da Silva says:

  @ Peter
  Marjolein heeft zelf verzocht die artikelen te laten verwijderen van de site van Simoncini.
  Dat men daar gehoor aan heeft gegeven zegt genoeg.

 97. peter says:

  @ Da Silva,

  Misschien horen wij in de toekomst of het vrijwillig/niet vrijwillig is gebeurd.
  Dat zij er zelf om heeft verzocht zoals jij zegt is al nieuws, bedankt hiervoor.

  Direct wereldwijd geeft mij te denken, onder sommige sites staat nog: New, testimonial …………., zinloos erop te drukken!

  Misschien kan zij nu nog wel direct druk uitoefenen het getrompetter bij die ton c. te laten wegstrepen.

  Daar is ie zelf niet te fatsoenlijk voor!

 98. Wilma says:

  Dikke pret, het gummetje van Sergio is opgebruikt, het gastenboek is niet meer rechtstreeks te bereiken!!!
  Het censureren gaat nu een stapje verder.
  Er staat nu:
  Berichten kunt u achter laten onder de knop contact.

  Achter die knop kunnen vragen gesteld worden, maar ik voel aan mijn water dat sommige daarvan nooooooooooooit beantwoord zullen worden. 🙂

 99. peter says:

  http://www.ronfonteine.com/

  clubjes met bekende namen.

 100. peter says:

  Samenvatting INFORMATIEVE BIJEENKOMST MIKE DONKERS
  DD 12-3-2008

  Y. Oosthoek

 101. peter says:

  De Nederlandse én Engelse vertaling van het Italiaanse boek “Kanker is een schimmel” /Dr. T. Simoncini
  De 1e en 2e druk van het Nederlandse boek “Kanker is een schimmel”/Dr. T. Simoncini
  De 1e en 2e druk van het Engelse boek “Kanker is een schimmel”/Dr. T. Simoncini
  De Nederlandse vertaling van de website http://www.cancerfungus.com
  Diverse vertalingen video-film Dr. T. Simoncini

  Jan Puijk: Wij sluiten niets! Eigenwijs ouderwets dictatortje dat je bent.

  Ik weet wel dat jij criminele activiteiten hebt lopen promoten!

 102. Wilma says:

  Kanker – Ton Registered | 14-03-2008 21:49:08

  MARJOLEIN GENEZEN VERKLAART!!!

  Marjolein Bouwman (25) uit de ‘Netwerk-reportage’ en ‘Nieuwe Revu’, met een zeer agressieve vorm van eierstokkanker, is genezen verklaart. Zij is een tweetal maanden behandeld met natriumbicarbonaat onder supervisie van Dr.T.Simoncini. Een en ander is gebleken uit informatie die wij hebben ontvangen op 13 maart 2008. Verdere berichtgevingen hieromtrent zullen, zeer binnenkort, volgen via de media en ook kenbaar worden gemaakt via mijn/ons weblog. Hieronder de berichtgeving van Marjolein, ook te vinden op haar, hier nog niet nader te noemen, weblog.

  ———————————————————————————————————————-
  Zoals de meesten onder jullie al weten, ben ik afgelopen zondag weer naar Rome gevlogen. Maandag ochtend was ik gelijk aan de beurt. Onder volledige narcose werd er een kijkoperatie gedaan in de buikholte en gelijk een nieuwe katheter geplaatst.Toen ik wakker werd, stond Tullio te stralen! Hij vertelde me dat er geen tumor, geen uitzaaiingen, geen witte vlekjes, geen bobbeltjes meer te zien waren en niet alleen op de eierstok, want ze hebben alle organen bekeken en wel 3 keer rondgedraaid om zeker te zijn. De volgende dag is er voor de zekerheid toch nog een echografie gemaakt om de binnenkant van de organen te bekijken en ook dat was schoon.

  Natuurlijk moet ik nog wel even doorgaan met spoelen om eventuele microscopische kleine deeltjes weg te wassen, maar het grootste gevaar is weg en komt ook niet meer terug.
  Ik ben nog tot vrijdag in Rome, dus nu niet allemaal tegelijk gaan bellen of smsen, want ik reageer daar niet op, hahaha, kost me veel te veel en ik wil nog even van de rust genieten.
  ———————————————————————————————————————-

  Marjolein is inmiddels een van de velen die de effectieve werking van natriumbicarbonaat, in de strijd tegen kanker, heeft ondervonden. Velen zullen nog volgen, want de voortgang van deze succesvolle therapie zal niet meer te stoppen zijn ondanks negatieve uitlatingen van de IGZ/oncologen (riskant/zinloos) en misleidende publicaties door informatief twijfelachtige instellingen zoals de VtdK / Dr.Lutser medisch weblog en vergelijkbaren. Deze behandeling was dus, net als bij vele anderen, weldegelijk zinvol en risicoloos. Wordt vervolgd………

  Zie voor eventuele verdere informatie: http:*****

  Wie deed/doet er nou aan misleiding?!
  Wie gaf geen openheid van zaken over Marjolein Bouwman, zelfs niet na schier eindeloos vragen naar haar?

  Wat ik mij nu het meeste afvraag is op welke datum het al bekend was dat het helemaal niet goed/slecht ging met Marjolein, dus de datum van die scan in nederland en die van de operatie in Rome!
  Hoeveel weken/maanden zijn we feitelijk(weer trouwens) voor het lapje gehouden na 13 maart j.l.?
  Waarom ging het promoten onverminderd, zelfs een tandje hoger, gewoon door?
  Dat was/is vanwege het Welzijn van kankerpatiënten en het respectvol eer betuigen aan deze slachtoffers?

  Quote van H.Linge bij Sergio datum: 2008-09-14 16:59:20 :
  –U bent het die niet horen wil. Wie niet horen wil, zal voelen.

  Hoe dik kan de plank voor iemands kop zijn en bij wie zit ie dan?

  ‘Een splinter in het oog van iemand anders wordt door sommigen gemakkelijker waargenomen dan een balk in dat van henzelf ‘.

 103. cryptocheilus says:

  Djezus Wilma geef dan gewoon een link (ik geloof dat jullie allemaal denken dat dat niet mag):

  Bijvoorbeeld:

  Kanker – Ton Registered | 14-03-2008 21:49:08

  MARJOLEIN GENEZEN VERKLAART!!!

  Marjolein Bouwman (25) uit de ‘Netwerk-reportage’ en ‘Nieuwe Revu’, met een zeer agressieve vorm van eierstokkanker, is genezen verklaart……….Deze behandeling was dus, net als bij vele anderen, weldegelijk zinvol en risicoloos.

  op het iocob-forum:
  http://www.iocob.nl/kanker/kanker-zou-een-schimmel-zijn-de-theorie-van-tullio-simoncini.html

  Wie deed/doet er nou aan misleiding?!
  Wie gaf geen openheid van zaken over Marjolein Bouwman, zelfs niet na schier eindeloos vragen naar haar?

  Wat ik mij nu het meeste afvraag is op welke datum het al bekend was dat het helemaal niet goed/slecht ging met Marjolein, dus de datum van die scan in nederland en die van de operatie in Rome!
  Hoeveel weken/maanden zijn we feitelijk(weer trouwens) voor het lapje gehouden na 13 maart j.l.?
  Waarom ging het promoten onverminderd, zelfs een tandje hoger, gewoon door?
  Dat was/is vanwege het Welzijn van kankerpatiënten en het respectvol eer betuigen aan deze slachtoffers?

  Quote van H.Linge bij Sergio:

  http://www.stichtingsergio.nl/guestbook.php

  datum: 2008-09-14 16:59:20 :
  –U bent het die niet horen wil. Wie niet horen wil, zal voelen.

  Hoe dik kan de plank voor iemands kop zijn en bij wie zit ie dan?

  ‘Een splinter in het oog van iemand anders wordt door sommigen gemakkelijker waargenomen dan een balk in dat van henzelf ‘.

  Cryptotoevoeging:
  Verder zegt Linge daar dit:
  ‘Gelieve van heden af geen trivialiteiten meer te plaatsen.’
  Het gore lef dit trivialiteiten te noemen.

 104. Wilma says:

  @Da Silva

  http://kurl.nl?3CA3

  Dit is de verkorte link naar het item ‘Tros Radar sluit forum…enz.’ op deze site.
  Daar staat al veel informatie die voor jou wellicht interessant is.

  Verder heb ik op mijn computer nog vanalles bewaard dat verhelderend kan werken over het modereerbeleid bij de Tros.

  Zo schreef ik b.v. zelf een mail naar de redactie over o.a. TullioFan, waar ik niet eens een antwoord op kreeg. Daarna ging alles gewoon door alsof ik nooit iets gezegd had!

  Ik kan je dus, indien nodig/gewenst, aanvullend vanalles doen toekomen waardoor je je eigen conclusie’s kunt trekken!

 105. Wilma says:

  @Crypto

  Sorrie (weer) niet aan gedacht, maar die verkorte Url maakt het hopelijk een beetje goed.
  Ik leer het nog wel een keer………….hopelijk. 😉

  -CryptoEdit: Ik kan heel veel van jou hebben hoor! Je bent je op computergebied aardig aan ’t ontwikkelen heb ik het idee. Zelfs proxy’s worden door jou niet meer geschuwd 😉 Way to go girl! –

 106. R. Jodl says:

  Jullie zijn allemaal hartstikke gebrainwashed door de reguliere ONgeneeskunde!! Chemotherapie is gewelddadig en zou strafbaar moeten worden gemaakt. En welke gore dampkut hier tegen is, verdient het de tong uit te worden gesneden, gevierendeeld, verbrand, verdronken en de kinderen verkracht! Jullie zijn een smet op deze aarde; ik kots op jullie! Walgelijke maden! Zoek godverdomme een baan stelletje muskusratten! Stelletje halfmensen! Moge jullie lijden oneindig zijn!!

  – CryptoEdit: Ik hoop dat ze je pakken laffe kunstenmaker-

 107. puma73/Ton says:

  goh we hebben fanmail, gezien de verwrongen taal waarschijnlijk een aanhanger van simoncini. compleet gehersenspoeld door ton “koetjeboe”claessen met bica zodat de inhoud van de bovenkamer is gekrompen.

  Daardoor kan deze persoon alleen maar schelden. grappige bijwerking van bica.

 108. Da Silva says:

  @ Wilma,bedankt voor het aanbod maar ik heb mijn conclusies al getrokken.

 109. cryptocheilus says:

  Beste *******/ L.S.,

  Op mijn website kreeg ik het volgende bericht:

  ‘Jullie zijn allemaal hartstikke gebrainwashed door de reguliere ONgeneeskunde!! Chemotherapie is gewelddadig en zou strafbaar moeten worden gemaakt. En welke gore dampkut hier tegen is, verdient het de tong uit te worden gesneden, gevierendeeld, verbrand, verdronken en de kinderen verkracht! Jullie zijn een smet op deze aarde; ik kots op jullie! Walgelijke maden! Zoek godverdomme een baan stelletje muskusratten! Stelletje halfmensen! Moge jullie lijden oneindig zijn!!’

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2008/09/12/marjolein-bouwman/#comment-4152

  Deze persoon gaf het volgende e-mail adres op:

  *************@hotmail.com
  Het volgende ip-adres was aan de reactie gekoppeld: 145.********
  ( school voor de Kunsten red.)

  Ik heb het ip-adres naar u herleidt.

  Het lijkt mij niet de bedoeling dat er vanaf uw school dergelijke berichten worden verstuurd. U moet weten dat ik een groot aantal (ex) kankerpatiënten onder mijn vaste lezers heb.

  Ik hoop dan ook dat dit voor de persoon in kwestie op deze manier een voor mijn part flink staartje krijgt. Dit is toch geen manier van doen. Stuurt u mij even een berichtje terug?

  hoogachtend,

  Cryptocheilus

  P.S. Om mij moverende redenen reageer ik niet onder mijn eigen naam. Ik hoop op uw begrip hiervoor.

 110. Wilma says:

  @R.Jodl:

  Bedankt voor deze woorden!
  Het geeft aan dat wij ons doel beginnen te bereiken, daar word ik vrolijk van!
  Ben dan ook vreselijk in de lach geschoten, voor jou jammer maar helaas, mij doet het goed.

 111. Wilma says:

  @Crypto

  Prima reactie, ik hoop dat deze ‘kunstenmaker’ niet de kans krijgt om in herhaling te vallen en stevig bij het nekvel gepakt wordt.

 112. peter says:

  QUACKWATCH

  CANCER TREATMENT WATCH

  BE WARY OF SIMONCINI CANCER THERAPY
  door Rob Koene en Sophie Josephus Jitta

  www. cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml

 113. peter says:

  @ Wilma,

  De publicatie op Quackwatch is toch een nieuwsfeit?

 114. Wilma says:

  @Peter

  Ja dat klopt, is afgelopen augustus in Amerika gepubliceerd.
  Fijn dat daar ook actie ondernomen wordt
  Maar net als ik zijn er wellicht mensen die niet zo thuis zijn in het lezen van engels, vandaar dat de tekst ook in het nederlands m.i. handig is en dus toegevoegde waarde heeft.

 115. peter says:

  @ Wilma,

  Dat wist jij helemaal niet Wilma, want jij zou de eerste zijn die daar over zou berichten!

  Mij geen verhaaltjes op de mouw spelden!

  Geef gewoon toe dat jouw reactie een hele zwakke was, maar vooral niet liegen dat je het bericht van publicatie al kende!

  Geen smoesjes meer! Niet meer doen!

 116. Wilma says:

  @Peter

  Ik had in JOUW bericht die datum gelezen en besloot DAARNA de nederlandse tekst op te zoeken!!
  Ff dimmen dus!
  Met het verkeerde been uit bed gestapt?

 117. peter says:

  @ Wilma,

  Weer een smoesje!

  Denk voortaan eerst na, anders ga ik twijfelen aan je intenties om simoncini te achtervolgen! Of zit jij alleen maar ter meerdere eer en glorie van jezelf?

 118. puma73/Ton says:

  peter

  weer een sneer van deze kant

  stop met je gedrag, dat gaat weer de verkeerde kant op. je reageert als een verwend kind dat een glaasje champagne opheeft.

  Ik vraag me af en toe af wat JIJ hier zit te doen met bepaalde reacties

 119. peter says:

  @ Puma,

  Ook dat is een beeld dat Wilma heeft geschapen (email he)!

  En praat niet iedereen na Puma als je wilt!

 120. peter says:

  Hier zit een gezonde nuchtere vent die nuchter oordeelt!

  Peter gaat nooit de verkeerde kant op! haha!

 121. puma73/Ton says:

  Ik praat niemand na peter, ik heb mijn eigen orrdeel gevormd over jouw persoontje, en dat is lang niet vleiend voor jouw. Ik heb het niet op van die mannetjes met een egoo dat groter is dan hun verstand en herseninhoud.

  Dus 2 dingen peter, 1 stop met je opmerkingen richting Wilma en 2 kom terug als je nuchter bent.

 122. peter says:

  @ Puma,

  Ik wens je veel succes!

 123. Da Silva says:

  Ik heb hem ook van je gejat hoor Peter,ook de Nederlandse versie,een paar minuten voor dat Wilma hem hier neerzette,2 zielen 1 gedachte?

 124. peter says:

  @ Da Silva,

  Jij bent tenminste onbevooroordeeld positief bezig, in tegenstelling tot negatief bevooroordeeld als Puma, dat lak ik aan mijn laars!

 125. Ab says:

  @ Wilma,

  Weer een smoesje!

  Denk voortaan eerst na, anders ga ik twijfelen aan je intenties om simoncini te achtervolgen! Of zit jij alleen maar ter meerdere eer en glorie van jezelf?

  Wat een eikel die Peter om Wilm zo neer te zetten, gelukkig trekt Wila zich daar niets van aan !

 126. Ab says:

  Wilma natuurlijk 😉

 127. peter says:

  @ Ab,

  drinkt u?

 128. Wilma says:

  @Da Silva

  Heb jij gejat?! Foei toch! 😉

  2 zielen, 1 gedachte? Het lijkt er wel op.
  Had ik dat geweten, was ik de link even bij jou komen pikken, had me het opzoeken bespaard.
  Een goede leer voor de volgende keer.

 129. Ab says:

  Niet zo veel als U zo te lezen om een gerespecteerde vrouw aan te vallen !

 130. peter says:

  Bij de les blijven he, dat hou ik ook mezelf voor, wij werken er toch aan om simoncini te achtervolgen? Dan moeten wij ook de successen vieren! Vooraal als zo’n mooi wapen als Quackwatch publiceert.

 131. JennyJo says:

  Peter hou eindelijk es op met dat geklier

 132. cryptocheilus says:

  Hebben we deze al in de verzameling?
  http://esowatch.com/index.php?title=Bikarbonat-Therapie_nach_Simoncini
  We worden samen met Lutser en anderen gelinkt.

  Jenny kent hem vast al:
  http://scienceblogs.com/insolence/2008/08/a_fungus_among_us_in_oncology.php

 133. Marer says:

  Op de site van esowatch Bicarbonat Therapie nach Simoncini wordt de overleden vriendin van Peter Sylvia Millecam genoemd. Over een persoonsverwisseling gesproken!

 134. puma73/Ton says:

  op de site van bicaloopjongen ton “koebels” claessen staat een laf een laag bij de gronds stukje over de mailwisseling van en het bericht bij nieuwe revue door marjolein.

  ik kan de link niet plaatsen want die komt in het filter terecht.

  ik heb nog nooit zo’n stukje met van deze laag bij de grondse leugens gelezen wat een laag bij de gronds allooi heeft dat werkgroepje welzijn kwakzalvers. werkelijk bij de wilde beesten af zoals bicaboy claessen de berichten van marjolein de grond in trapt.

 135. JennyJo says:

  @ Crypto,

  Grappig, om zo je eigen naam ineens te zien!

 136. puma73/Ton says:

  samenvatting website bicaboy

  quote]Uit publicaties op het internet is gebleken dat de aanvankelijk genezen (eierstokkanker) verklaarde Marjolein Bouwman (Netwerk en Nieuwe Revu) wederom is geconfronteerd met kanker. Haar genezing heeft zij destijds zelf wereldkundig gemaakt en is gepubliceerd in ‘Nieuwe Revu’ (19 maart 2008): [end of quote

  quote]Haar (hun) keuze voor een behandeling met natriumbicarbonaat was een ge-heel eigen en onafhankelijk besluit, waarvan wij de huidige ontwikkeling(en) natuurlijk ten zeerste betreuren en… ook niet lag in de lijn der verwachtingen.

  Wat bij Marjolein wederom geleid heeft tot een confrontatie met kanker is ons niet geheel duidelijk, want over die (volledige) informatie beschikken wij niet. [end of quote

  quote] Gezien bovenstaande citaten (waaronder onafhankelijk onderzoek) en positieve ervaringen van andere patienten (zie ondermeer verslaggeving hieronder) is deze ontwikkeling voor ons onduidelijk, waarin mogelijk (nog) meer helderheid kan worden gebracht door Marjolein (familie) en/of Dr.Simoncini (collega’s). Uit ontvangen informatie (mail lotgenoot) blijkt dat Dr.Simoncini alleen voor een camera bereid is tot nadere uitleg en informatie. [end of quote

  lafbek claessen durft dit niet openbaar te brengen op een forum

  quote] Echter, bij geen enkele (betrouwbare) behandeling/therapie wordt een garan-tie gegeven van honderd procent op effectiviteit/werkzaamheid, dus ook niet bij natriumbicarbonaat. Ondanks, vaak onjuiste en verwerpelijke berichtgevingen (al dan niet gemanipuleerd), in de media en een aantal ziekelijke fora/personages (Chrypto/Lutzer), blijven wij onverkort van mening dat natriumbicarbonaat een geducht wapen is in de strijd tegen kanker, waarbij wij ook nog willen verwijzen naar onderstaande verslagen. [emd of quote

  wat een laffe zak, alleen voor eigen parochie, maar de fora schuwt dit kromme figuur

 137. Wilma says:

  Niet te filmen die Ton Bica:

  –Wij distantieren ons van beschuldigingen zoals gedaan door Marjolein tijdens de mail-wisselingen, omdat deze niet stroken met onze info en bevindingen.–

  Er volgen na het bericht nog wat mailtjes met zgn. wèl goede resultaten en dat was het dan.

  Laat ik patholoog Dr. P. Lindenberg nog maar een keer citeren:

  –Zonder de bijbehorende medische/pathologische gegevens is dit een volstrekt betekenisloos verhaal. Bespaart u zich dus maar de moeite in het vervolg.–

  Goed lezen Ton Claessen, met deze gegevens op tafel komen of anders niet zo hoog van de toren blazen. We hebben tot nu toe dus nog géén enkele genezen patiënt gezien en praatjes vullen nog steeds geen gaatjes.
  Maar ja wat kan een betekenisloze figuur nou anders dan betekenisloze verhaaltjes vertellen en dat hersenloos, zéér gevoelloos blijven doen ?

 138. cryptocheilus says:

  Hij komt elke dag kijken.

  Leuk ook dat ie de namen van Lutser en Crypto verbasterd zodat de mensen er niet op kunnen googelen.

  Moehahahahaha (ziekelijk lachje):
  Google eens op zijn naam….

 139. JennyJo says:

  Claessen heeft een voorkeur voor schuine streepjes en haakjes. Hij zegt ook: ik/wij enz. Daar kan ik lang over peinzen – ‘ik’ is toch een onderdeel van ‘wij’? Of zijn er twee Ton Claessens – een die meedoet met de de ‘wij’van de WWK en een andere, die weliswaar de doelstellingen van de WWK onderschrijft maar geen deel uitmaakt van ‘wij’? En welke Ton spreekt er dan? Ik? Of de Ton die deel uitmaakt van ‘wij’?Kortom, heel ingewikkeld. En eng ook. Eén Ton Claessen is al erg eng, laat staan twee.

 140. JennyJo says:

  Ja, heel leuk Crypto, heel leuk! Zouden de Tonnen het weten? Hij/zij?

 141. JennyJo says:

  Geen schoner vermaak dan leedvermaak!

 142. cryptocheilus says:

  Weet jij dat Ton Claessen rookt?

  Weest gewaarschuwd. This is not a pretty sight.

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2008/09/12/marjolein-bouwman/#comment-4514

  -CryptoEdit: Originele link vooralsnog onbruikbaar gemaakt iv.m. mogelijke besmetting zie bovenstaande link-

 143. JennyJo says:

  OMG ik kom niet meer bij!!!

 144. cryptocheilus says:

  Dat is toch wel een beetje leedvemaak. Of niet?

 145. Wilma says:

  Ton Claessen vertelt ook niet dat het videootje/testimonial van Marjolein niet meer op zijn site staat en waarom.
  ‘Wat bij Marjolein wederom geleid heeft tot een confrontatie met kanker is ons niet geheel duidelijk’schrijft de ‘lieverd’.
  Let op het woord WEDEROM.
  M.i. is Marjolein nooit genezen geweest, anders hoefde dat filmpje niet te verdwijnen toch?!

 146. JennyJo says:

  Stilletjes het fimpje verwijderen – stilletjes de genezingspercentages aanpassen…
  Zuiver toevallig natuurlijk allemaal.

  Ja Crypto, dit was heel leuk leedvermaak! Wie is die knappe vrouw naast Ton trouwens?

 147. cryptocheilus says:

  Zij toch?

  Rara?

 148. JennyJo says:

  ‘k Had het kunnen weten – Mellie Claessen-Uyldert!

 149. cryptocheilus says:

  Even ‘moonen’ naar Mellie:

  Als je begrijpt wat ik bedoel
  http://tinyurl.com/3eh6re

 150. puma73/Ton says:

  even een quote van de website ton “cow-bels”claessen wat odilia link naar leugenaartje ton en leugenares fan alias odilia

  quote] Met dank aan allen, en met name aan Odilia (in mijn geval), die middels forums en overige, hun steun hebben betuigt, danwel hebben bijgedragen tot het op de kaart zetten/krijgen van natriumbicarbonaat, zijnde een revolutionair geneesmiddel tegen kanker en………………….. [end of quote

 151. puma73/Ton says:

  poesje draait om de hete brij???????/

 152. Edward says:

  Gek he, de Jomanda’s en Mellie Uyldert’s en Rudolf Steiners van deze wereld schurken nogal eens tegen ultra-rechts gedachtengoed en rascisme aan.

  Beetje het sfeertje van de natuur-Nazi postzegels van Nederland in de tweede wereldoorlog. Op zich net lelijk, maar de rigide bloed-en-bodem filosofie druipt eraf.

  Ik ben lichtjes allergisch tegen deze vermengeling van natuur en rassen theorie. Hier is geen kruid tegen opgewassen vrees ik. Brrrr…

 153. truus says:

  AMSTERDAM – Ruim een kwart van de vrouwen die een operatie wegens borstkanker hebben ondergaan, voelt zich de eerste vijf jaar na de verwijdering van de tumor nog 100 procent patiënt.

  Dat blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo in opdracht van het farmaceutisch bedrijf AstraZeneca. Bijna zeshonderd vrouwen die borstkanker hebben of eraan hebben geleden, lieten zich online interviewen.

  Veel vrouwen voelen nog jaren na de operatie angst, spanning en onzekerheid. Door de succesverhalen van beroemdheden die van de ziekte zijn genezen, onderschat de omgeving nogal eens hoelang vrouwen zich patiënt blijven voelen.

 154. Wilma says:

  @Truus

  Graag een link naar dat artikel.

 155. truus says:

  Bericht is van 10.57-uur

 156. Wilma says:

  @Truus

  Dit is de kop van dat artkel:

  ma 22 sep 2008, 10:57 Ex-borstkankerpatiënt voelt zich nog jaren patiënt.

  Echt een Telegraafartikeltje, zeer ongenuanceerd, suggestief en onjuist.
  B.v. geen enkele borstkankerpatiënt, dus ook een beroemdheid niet, wordt na een operatie genezen verklaard, dus hoezo ex-patiënt? Waar is chemo, bestralen, anti-hormoontherapie? Waar zijn de verschillen bij 1e diagnose in soort en stadium?
  Je patiënt voelen suggereert dat vanalles tussen de oren zou zitten, tenminste zo komt het op mij over.
  Het onderzoek zelf heb ik nog niet gevonden en daar ben ik wel benieuwd naar.
  Dus ik wacht nog maar even met kwaad worden.

 157. Edward says:

  He, vroege vogel Edward, terug van weggeweest, bardienstje, Pitch&Putt-je, etc wilde de rokende Ton aanklikken, waarschuwde Spydocter tegen Harmful Site, had ie iets ingebouwd dan, een Trojan Horse of Virus om ons te lokken en te treffen?

 158. cryptocheilus says:

  @ Edward:
  Zag dat netlog (website van de foto) erg druk was of bezig is met een serveronderhoud.
  Bij mijn weten geen trojan o.i.d. Bij mij springt er niets op tilt.
  Kun je even de aard van de melding doorgeven? Kan ik de link bij eventueel onraad er af knallen.

 159. Edward says:

  Crypto, ik kreeg van een collega het programma Spydocter. Deze meldde: we prevented you of going to an infested site, of zoiets in die trant.

  Do you want to continue?

  Nee dus.

 160. cryptocheilus says:

  @ Edward:

  Ik zag dat een of andere zieke geest de foto reeds op image shack heeft gedownload:

  Wie doet dat nu? Of zou ie het zelf gedaan hebben, de ijdeltuit?

 161. Wilma says:

  http://www.kwakzalverij.nl/751/Dottor_Tullio_Simoncini_en_de_bestrijding_van_kanker

  In Nederland is sinds enige tijd een alternatieve kankertherapie populair en wel de kostbare maar zinloze en gevaarlijke zouttherapie van ene Tullio Simoncini uit Rome, een veroordeelde en doorgehaalde arts, die in Italië door middel van candid camera ontmaskerd is. Hij heeft ook een Nederlandse website die bescheidener is dan de originele Italiaanse site van Simoncini, maar die natuurlijk niets verklapt over veroordelingenn en ontmaskering, en ook niets over het verdachte sterfgeval in Bilthoven in de herfst van 2007 in Bilthoven.

 162. Fan says:

  Wilma,

  Fijn dat je deze link geplaatst hebt. Hoe meer reclame hoe beter.

  Enne als je goed leest dan zie je toch dat Dr. Simoncini toch niet zoveel verdient als jullie steeds hebben verkondigd. Van graaien geen sprake.

  De VtdK mag dan een behandeling met Natriumbicarbonaat kostbaar, zinloos en gevaarlijk noemen, feit is en blijft dat er op steeds meer plaatsen internationaal deze behandeling mogelijk is. En dat er wel degelijk artsen zijn die hierin geloven en ook resultaten zien. Dat Nederland dit tegen wil houden is jammer. Maar wij lopen toch al achter volgens Wubbo Okkels die dit zei bij Knevel en van den Brink.

 163. Da Silva says:

  @ Fan hou alstublieft 1 keer je domme commentaar voor je wil je?
  1 dagje maar kan dat?,zo niet dan ben jij de volgende die ik afbrand op Tros Radar,en niemand.OOK Tros Radar niet die me tegenhoudt,capice?

 164. puma73/Ton says:

  DNFTT

 165. Fan says:

  Da Silva,

  Ik ben het met jou niet eens en andersom. Dat kan en mag op een forum.
  Enne heb ik commentaar dan laat ik mij door jou echt niet tegenhouden.

 166. Edward says:

  Fan, Nog steeds geen info gegeven aan alle forums dat Marjolein TOCH niet genezen is?

  Onfatsoenlijke beschamende gevaarlijke BEWUSTE eenzijdige misleiding dus van jou.

  Jij bent als je dit niet doet even schuldig en gevaarlijk als Tullio zelf.

 167. Da Silva says:

  @ Fan,voor de eerste keer moet ik je gelijk geven.
  Ga vooral door op de ingeslagen weg,ik kies er voor hier mee te stoppen.
  Ik heb geen zin om hier nog maandenlang (of langer) de ene na de andere onzin therapie te weerleggen.
  Ik denk ook dat jij geniet van tegengas,en hoop dat jij zodra je dat niet meer krijgt stopt.
  Mijn oproep is dan ook jou te negeren,des te eerder is de lol er voor jou vanaf.
  Succes!

 168. Wilma says:

  @Da Silva

  Aangezien Edward meer dan 2000 zeker te weten kanker-onzintherapiëen heeft gevonden en de teller nog steeds niet stilstaat, is steeds blijven weerleggen inderdaad geen optie.
  Je zou er zowat een dagtaak aan over kunnen houden.
  Fan/Odilia en anderen van haar kaliber zullen uit zichzelf nooit stoppen, daar zijn m.i. hardere maatregelen voor nodig.
  Ik hoop dan ook van harte dat er binnenkort een eind gemaakt kan worden aan dit soort misselijkmakende praktijken en dat ze ook strafbaar gesteld zullen worden.
  Het is oplichting in optima forma en heeft niets te doen met vrijheid van meningsuiting.
  Fan/Odilia en Co. zijn inderdaad even schuldig en gevaarlijk als o.a. Tullio Simoncini zelf.
  Help… je zult maar zelf – de naaste van- een kankerpatiënt wezen!

 169. Fan says:

  Edward,

  Ik hoef niets over Marjolein te schrijven. Dat hebben anderen al gedaan. Hoe ik persoonlijk denk over haar toestand is tussen haar en mij. Aan jullie ben ik al helemaal niets verschuldigd. Sommigen gaan wel heel erg ver en hebben regels m.b.t. respect/privacy beschaamd. Ik herinner mij dat er onlangs iemand overleed, waarover een aantal van jullie zo respectloos op reageerden daar zijn geen woorden voor. Wat jullie inzetten om te drammen is ongelooflijk en als het niet naar jullie zin is dan spelen jullie maar wat graag op de bal.

  Verder ben ik niemand’s woordvoerder. Haar genezing heeft zij zelf via pers en internet e.d. bekend gemaakt en ik voelde mij zo vrij om dat meerdere keren te melden in mijn berichten. Op dit moment is haar toestand zorgelijk ( dat is door toedoen van iemand anders in de media gekomen, nadat zij daar toestemming voor gaf.) en momenteel kiest zij ervoor om nergens op in te gaan.
  Ik beschik niet over info m.b.t. tot haar ziekte en kan geen info verstrekken. Het is ook nog de vraag of ik dat überhaupt hier in VtdK bolwerk wel zou doen?

  Verder krijg je de beschuldigingen te lezen in de onderste twee regels van jouw bericht retour! Het slaat kant nog wal!
  Zoek je ook even op wie er vandaag ten gevolge van chemo ten ondergegaan zijn? De aanhangers van die therapie ga je die ook beschuldigen? Als je hulp nodig hebt bij het vinden van voorbeelden dan kan ik wel wat info voor een paar mooie lijstjes aanleveren!

 170. Fan says:

  Wilma,

  Net als Edward krijg ook jij je beschuldigingen retour. Ik hoef ze niet. Ik ben nergens schuldig aan en gevaarlijk ben ik al helemal niet. Gevaarlijk zijn mensen die alles wat anderen willen, willen verbieden. We leven in een vrij land en hebben rechten en van dat recht maak ik gebruik. Dat doe ik in het belang van uitbehandelde kankerpatiënten die iets ander willen dan palliatieve chemo of weet ik wat voor mensonvriendelijke behandeling!!!

 171. puma73/Ton says:

  fan,

  respectloos???? en dat woord durf jij zelfs uit te spreken?????????????????

  mens ga in een hoekje zitten en jezelf de ogen uit je kop schamen.

  de manier waarop jij reageerd gaan alle vormen van respect te buiten. je bent onbeschoft, drammerig, iedereen moet JOUW vragen beantwoorden, maar vragen aan jou homaar.

  dat jij opkomt voor keuzevrijheid is een doekje voor het bloeden, het enige wat jij doet is keer op keer die dodelijke kwak uit italie promoten en die walgelijke kromme clubje o.l.v. H.T. de nederlandse mister bica met in het kielzog die zoetwatermatroos bicaton claessen.

 172. puma73/Ton says:

  ik bedoel H.T. de opvolgend mister bica nederland.

 173. puma73/Ton says:

  gebruiken hij en zijn vrouw ook bica, dat moet jij als woordvoerster van dat clubje toch weten. en gewetenloos? fan ik ben net zo gewetenloos als jij.

 174. peter says:

  @ Puma,

  Weg met H.T.

 175. Wilma says:

  Met rasse schreden nadert de datum 8 oktober 2008.
  Dan is het een jaar geleden dat er bij Sylvia T, de partner van Peter een onnatuurlijke dood werd vastgesteld na 4 dagen behandeling,middels injectie’s met natriumbicarbonaat in haar borst, in de kliniek van Eduard Schweden te Bilthoven.
  Ze kwam daar terecht na verwijzing door complementair arts Maarten Klatte, die haar al voorbehandelde met natriumbicarbonaattabletten.
  Simoncini was al die dagen aanwezig en behandelde zelf volgens ooggetuige Peter.
  Een Natarella(geen arts) stond erbij, keek ernaar en trok in de morgen van Sylvia’s overlijden wel erg overhaaste conclusie’s toen Peter naar de kliniek belde omdat het erg slecht ging. Het was vast maar een buikgriepje, enkele uren later stierf ze in het ziekenhuis.
  Deze Sylvia was alles behalve palliatief, sterker nog, ze was helemaal niet regulier behandeld, er was slechts de diagnose borstkanker vastgesteld in het AVL.
  Op diezelfde 8 oktober hadden Ronald en Ivette een afspraak met Simoncini in de kliniek van Schweden, de volgende dag vlogen ze naar Rome voor de start van de behandeling van Ronald. Het gaat niet goed met Ronald, die na Bica ook DCA gebruikte, maar daar hoor je het WWK ook niet over.
  Op 18 oktober begon Ton Natriumbicarbonaat Claessen met zijn reclamecampagne.
  Op 8 december begon Fan/Odilia Schaijk haar ‘kruistocht’ bij Tros-Radar even later gevolgd door Ton Bica.
  Fan/Odilia werd o.a. ook aangetroffen bij fora van het KWF, waarbij ze,bewijsbaar, informatie verschafte aan iemand die slechts een diagnose te horen had gekregen. Bij items over kinderkanker was ze zelfs volop aanwezig met haar ‘blijde boodschappen’.
  Dus hoezo alleen uitbehandelde patiënten en MOGEN die dan blij worden gemaakt met een dode mus? Zo mensvriendelijk zijn al die behandelingen niet gebleken, integendeel.
  Nu het echec van Marjolein, na een korte stop vanwege een mailwisseling tussen Da Silva en Marjolein, dendert de promotietrein op volle snelheid verder alsof er al die tijd niets gebeurd is.
  Marjolein was ook niet uitbehandeld bij regulier en zo kan ik nog wel even doorgaan, maar het is goed geweest.
  Wie nu nog niet weet hoe de spelletjes gespeeld worden door het WWK en aanhang weet dat na nog meer woorden/bewijzen ook niet, want dan wil je het niet weten.
  Ga dan dus vooral aan de gang met al die onzin, het zal mij verder worst wezen!

 176. peter says:

  Ik ben aan het copywriten cryp, in een poging die hielelikkers te benoemen!

 177. peter says:

  KWAKZAL’VERSVANDEPERS

  H.T
  Ton C.
  F.
  Stichting S.

 178. peter says:

  KWAKZALVERPRESPERS

 179. peter says:

  “ZWETSEN GELIJCK DE QUACKZALVERS OM HUN ZALFPOTTEN VENTEN”

  We staan niet meer op de jaarmarkt van vroeger.

  De stem van de kwakzalver van nu is anders in de zin van het opnieuw invullen van zijn potentiele bereik, dus niet meer het plein maar de wereldwijde ruimte, het internet!

  Dat vereist ook nieuwe benoemingen!

  Dus zoeken!

 180. cryptocheilus says:

  @ Peter:

  Als jij niet snel een beetje consistent gaat posten, jas ik de rest ook het ronde archief in.

 181. Edward says:

  Fan, sinds wanneer ben ik hier in een bolwerk symphatisant van de VtdK? Wat een onzin. Niet in de verte!

  Kanker kan een fase ingaan, dat rationele geneesmiddelen minder en minder tot uiteindelijk niet helpen. In het begin bij vele vormen van kanker helpt chemo juist WEL heel erg goed!

  Zo is het leven. Per jaar sterven miljoenen mensen, aan ouderdom, en dus ook velen aan kanker.

  Betekent niet dat Marie de knoeister om de hoek DUS naar believen de Harpol mag grijpen, als ze VERMOEDT dat kankers zepen zijn. Als ze dan met Harpol toch iemand killt, is ze ALTIJD schuldig aan dood door schuld. De miljoenen doden door kanker doen hier niets aan af. ze zijn, nogmaals, GEEN LICENSE-TO-EXPERIMENT of LiCENSE-TO-KILL voor Marie om de Hoek.

  Tullio is eveneens zo’n Marie om de hoek. Al 3-4 mensen onnodig vernietigd! Bedenkt zoals 1000 anderen iets volstrekt vreemds, hij is niet uniek, hij is gewoon de 1001e in een rij, die tot 2000 en meer zal doorlopen. Die fantasten en illusionisten poduceert de mensheid nu eenmaal altijd aan de lopende band, zoals ik kan aantonen! Fact of life. Anders was Tullio uniek de eerste geweest, by far dus niet.

  Gaat prutsen onder het mom van die miljoenen doden dan, dan mogen toch enkele doden van mij niets uitmaken? JIJ STEUNT DEZE REDENATIE VAN HARTE!

  In een film (The Third Man) vroeg iemand een huurmoordenaar in het Reuzenrad in Wenen hoe hij zo ijskoud unieke levens van fantastische huisvaders kon aflkappen en gezinnen in jarenlange diepe rouw kon dompelen.

  Kijk, zei de doder vriendelijk, beneden krioelt het van de mensen, als mieren, vandaag sterven er tientallen aan ziektes, in het verkeer, etc. Elke dag weer. En in de wereld zelfs tienduizenden per dag. Massale nieuwe dagelijkse rouw alom. Wat maakt eentje meer of minder door mij per kwartaal dan nog uit?? Moeder aarde merkt het niet eens!

  Jij en ik weten dat het gruweijke schandalige kille moord om geld blijft, maar hij streepte het simpeltjes weg tegen de 10.000-en doden per dag. Dit wegstrepen doen de alternatieven bij kanker NOU PRECIES ZO! Het doden door vrij experimenteren onder het mom van een ego bedenkt reuze knalidee blijft dood door schuld, ONNODIG!!! Wanhopigen genoeg die zich graag aanmelden.

  Nog geen alternatief heeft met één alternatief middel alleen een kanker genezen! Ik zou de eerste zijn om dat hier luid en duidelijk te verkondigen, maar die gevallen BESTAAN niet! HAD IK ZE MAAR, het het hele Internet grondig en terdege afgegraasd, NIETS GEVONDEN, NIETS! Ja, tonnen wishfull thinking…

  HEEFT NIETS MET DE VTDK TE MAKEN, leken moeten DÚS altijd met hun tengels van een levensgevaarlijke ziekte waarover ze geen kennis hebben en literatuur niet kunnen lezen of eenzijdig lezen afblijven, TEN ALLEN TIJDE!!! Zeker als ze genezingen bij elkaar gaan fantaseren!

  Tullio is een kankerleek, en kanker is geen schimmel. Hij heeft dit nog voor geen splinter aangetoond. Ik ken de alternatieve secte van binnenuit. Velen geloven blindelings alles wat goedkoop is EN TEGEN regulier ingaat, ongezien wat dan ook! Vaste prik, altijd prijs

  Dit is en blijft een schande, te meer als ze nog arts zijn ook. In de USA geloven velen mannen als Tullio gretig DIRECT onherroepelijk op basis van niets als die zegt IKKE VELEN GENEZEN HEBBEN. Ze hoeven en willen geen bewijs te zien, staren zich blind op goedkoop en de miljoenen kankerdoden, en gaan enthousiast door het wauw/genezingen verhaaltje alleen net als hem zonder een haartje bewijs OOK onnodig valse hoop geven of toepassen.

  Dit tekent die mensen.. leuk verhaaltje voor het slapen gaan, en Marietje Harpol gelooft dan natuurlijk meteen dat Sinterklaas bestaat. Voor altijd.

  Dit blindelings geloven mag en kan niet en MOET stoppen! Arme slachtoffers van dit fenomeen…..

  Nogmaals, Edward is geen VtdK/er, maar ziet wel dat je steeds de IOCOB eenzijdig aanroept over hun anti/VtdK stukjes, maar hun scherpe veroordeling van Tullio en alle andere 1000 alternatieve valse hoop gevers keihard NEGEERT.

  Ja, zo kan me zussie het ook eeuwig volhouden. Je bent hier telkens alleen maar eenzijdig, en hebt zelf niet de GUTS je lyrische verhalen in forums ZELF te corrigeren. Bof jij even dat dat al hier gebeurde. Dit is angsthazerij, onfatsoenlijk en sterke misleiding.

  Zoals alle 1000 alternatieven steevast angsthazen en polariseerders zijn die eenzijdig totale genezing beloven bij kanker. NIet eentje vond ik er met een bewijs, niet eentje! Zegt dit jou dan niets…. Ze bestaan NIET, lieve schat. En zullen never, nooit niet bestaan.

  WEL als sommige alternatieven de reguliere therapie gaan ondersteunen, JA DAN vind je bij me deels ijzer STERKE BEWIJZEN! Maar die 2500 wonderdoeners hoor je DAAR nou juist pertinent nooit over! Ze hebben immers zo´n hekel aan chemo! Kleuterniveau…, nee zelfs dat niet….

  Maar dankzij mensen als jij worden die claimers weerldwijd nog gepusht ook. Pure willekeur, Kees Braam bestrijdt Tullio maar pusht Hulda Clark, dus steunt wel een steenrijke dievegge uit de USA met een gore kleuterontgiftings darmspoeling. Hoezo niet andersom, beide had hij toch ZOMAAR kunnen gaan geloven….

  Dit mensen valse hoop geven is een schandvlek op MIJN alternatieve geneeskunde. En dat pik ik niet!

  Zelfs als de VtdK er niet was zal ik hier levenslang mensen voor helpen waarschuwen, dus OOK HIER, Vandaar mijn bijna 2500 alternatieve therapien lijst. die wereldwijd ogen zal openen. Ze gaan toch alle met hun blabla af als een gieter!

  Verbaast mij niets dat Ton niet een genezen geval kon en wilde tonen, hehe, die ZIJN er gewoon niet. Ja volledig genezen volgens Harpol Marie om de hoek, maar die tellen toch echt lullig voor haar niet als genezing….

  Ik daag jou en Ton uit mij 1 genezen geval te tonen. Gebeurt nooit, want die zijn er niet en nooit. Ja en dan gaan we zoals Ton vroeger hautain niet tonen…. Logisch, professionals vegen hiermee de vloer aan! Ton bepaalt zelf de tijd en plaats, weeeeeet je nog. Wat zei ik toen, ja met Sint Juttemis, no, nay, never. En zo was en is het dus ook gegaan!

  Maar waar niet is….verliest de keizer zijn recht. Grote mond ja, fors misleiden ja, bewijzen tonen DUS NOOIT! Af door de zijdeur dus.

  Heb het lef eens correct op diverse forums als een dame je lezing over Marjolein te corrigeren. Of mag dat niet van eenzijdige propaganda Leider Ton die aangaf jou zo dankbaar te zijn…

 182. Edward says:

  JennyJo, misschien net te laat, maar indien niet nog prettige vakantie gewenst!

 183. Wilma says:

  @Edward

  Door het hele verhaal, boekwerk inmiddels, ‘Tullio Simoncini in Nederland’ lopen heel wat rode draden.
  Er zijn m.i. vanallerhande rookgordijnen aangebracht om de echte gang van zaken aan ieders oog te onttrekken.
  De afgelopen maanden zijn er vanallerhande namen langsgekomen die direct en/of indirect aan het hoofdstuk ‘Kanker genezen met natriumbicarbonaat’ gekoppeld kunnen/mogen worden.
  Stichting Sergio die een start maakt met keukenzout en ook alles in het werk stelt om Simoncini met zijn natriumvariant in Nederland op de kaart te krijgen/te houden.
  Na de onnatuurlijke dood van Sylvia T. op 8 okt. 2007werden opeens wel erg veel handen in onschuld gewassen. Dit overlijden was een dikke streep door de rekening, niemand had blijkbaar deze mogelijkheid ingecalculeerd bij het o zo ‘onschuldige’ bakzoutje.
  Deze affaire wordt door de media opgepakt en pas na 8 okt. begint de nederlandse bevolking echt weet te krijgen van het bestaan van Tullio en zijn hypothese.
  Blijft voor mij de vraag wie er allemaal weet van hadden vóór die datum.
  Als Eduard Schweden kan vertellen dat hij toch wel goede resultaten had gezien met deze ‘behandeling’, was Tullio dan in oktober 2007 nou wel of niet voor de 1e keer ‘te gast’ in zijn kliniek? Eduard beweert dat Simoncini toen alleen kwam om te adviseren meer niet, maar om wie van advies te dienen? Een snelcursus ‘Injecteren met natriumbicarbonaat’ voor Natarella, die er tijdens de behandelingen van Sylvia T. er zowat met zijn neus bovenop stond?
  En hoe kwam Klatte aan al zijn informatie, überhaupt op het idee om Sylvia door te verwijzen en alvast te gaan voorbehandelen? Alles op eigen houtje?
  Klatte is lid van de NGOO-vereniging Nederlands Genootschap Orthomoleculaire Oncologie, dus de zoveelste rode draad. Pas na okt. 2007 komt NGOO met een negatief advies over Bica, dus hoe zat dat van tevoren?
  De voorzitter daarvan is Engelbert Valstar die weer een draadje heeft naar de site van Kees Braam.
  Kees trekt vol vuur ten strijde tegen Simoncini en zijn gedachtengoed, maar terechte kritiek over o.a. zijn oma Hulda leverde slecht iritatie op en zéér lange tenen. (Waarom wordt Kees intern niet gecorrigeerd? De wèl felle, terecht overigens, kritiek op Simoncini komt in het straatje goed van pas om de blunder van Klatte op de achtergrond te krijgen? )
  Want een 82 jarige ex-huisarts Moolenbergh ziet wel wat in darmspoelingen en ook in het gedachtengoed van Henk T.rent.elman, want hij schreef het voorwoord van weer een boek van Henk. Henk is de voorzitter van de WWK, kreeg mailtjes van de inmiddels overleden Paul Sturkenboom, die naarstig op zoek was naar toch mogelijkheden voor Simoncini NA het negatieve advies van de inspectie en hun belofte dat ze het tuchtrecht niet zouden schuwen als toch behandelen met Bica werd vastgesteld.
  Henk gaat samen met Wim Huppes een lezing verzorgen tijdens een symposium in nov., dat mag toch intensief contact veronderstellen of niet?
  Valstar maakt in een opwelling een ondoordachte opmerking over DCA na de waarschuwing van Huppes, de rectificatie daarna is erg zwak.
  Op het forum van De Journalist laat o.a. Valstar zijn ware gezicht zien, niet erg handig gedaan door deze zelfbenoemde ‘slimmerik’. Hij hoeft niet door anderen in diskridiet gebracht te worden, dat kan hij prima zelf.
  Al met al meer vragen dan antwoorden in Zoutenland en dat voor ons al bijna een jaar.
  Volgens mij zijn de beerputten veel dieper dan tot nu toe boven tafel is gekomen en vraag ik mij af of en wanneer de vieze luchtjes uit mijn neus zullen verdwijnen.
  Fan/Odilia is m.i. maar een doorzichtig dun rookgordijn, die in haar rol van Onnozele Tante met haar bombarderen van fora met eindeloze, steeds dezelfde onzinberichten de aandacht vooral poogt af te houden van wat zich in werkelijkheid links en rechts afspeelt in dat wereldje.
  Daan uit België is b.v. voor zijn natriumbicarbonaatbehandelingen nooit in Rome geweest, dus de nederlanders moeten dat nu, ‘jammer’ genoeg, wel?
  Voor DCA naar het buitenland omdat artsen/andere behandelaars hier te integer zijn?
  Voordat ik dat geloof/aanneem zou ik toch eerst bij verschillende achterdeuren muisje willen gaan spelen.
  Schrijf de tranentrekker: ‘Alles slechts voor het WELZIJN van uitbehandelde kankerpatiënten in de toekomst’ maar op mijn buik!

 184. cryptocheilus says:

  Iedereen zal het al wel weer weten, maar het viel mij gisteren op dat de VdtK Simoncini hernieuwd in de ‘spotlight heeft gezet:

  http://kwakzalverij.nl/751/Dottor_Tullio_Simoncini_en_de_bestrijding_van_kanker

  Heb de stoute schoenen aangetrokken en er een mailtje richting VdtK aan gewaagd:

  —————————–

  L.S.

  Goed dat Sophie J.M. Josephus Jitta (nogmaals) aandacht besteed aan Simoncini. Op mijn weblog besteed ik vaker aandacht aan Simoncini en zijn kwakpraktijken. Hier is door zeer ijverige lezers van mij, waaronder ex-kankerpatiënten en lid van uw vereniging, in de loop der tijd behoorlijk wat expertise m.b.t. Simoncini en zijn aanhangers (in Nederland) opgebouwd.
  De strijd tegen de ‘kwakpromotors’ van deze ‘behandeling’ die nog steeds allerlei fora in Nederland vervuilen wordt niet zelden bij mij in de comments geïnitiëerd.

  Voor ‘ons’ is de informatie in dit artikel oude koek.(excusé le mot)

  Ik mis in het artikel recentere verwijzingen van de whereabouts van Simoncini.

  Hij geeft namelijk nog steeds lezingen in de V.S. en laat nog steeds mensen met bicarbonaat inspuiten. Ook komt hij in Oktober weer naar Europa om in Duitsland lezingen te geven. Hierbij vraag ik mij af wie hij in Duitsland gaat charteren om zijn injecties/infusen toe te dienen. (Gorter?, Hirneise?)

  Lees hierover bijvoorbeeld dit:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2008/09/12/maar-hoe-gaat-het-nu-met-tullio/

  Er zijn nog andere artikelen hieromtrent:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/?s=zoekplaatje en https://cryptocheilus.wordpress.com/2008/07/10/oproep-voor-ton-claessen deze bijvoorbeeld.

  Verder staat vragen (voor mevrouw Jitta) op mijn weblog of via de mail vrij.

  Hopende u hiermee een dienst te hebben bewezen.

  Hoogachtend,

  Cryptocheilus

 185. cryptocheilus says:

  Reactie VdtK, vers van de pers:

  Ik zal uw bericht in ieder geval doorsturen naar Sophie Jitta.
  Jammer, dat ik uw naam niet mag weten. Wij plegen in het algemeen niet te reageren op anonieme bronnen, maar uw site ziet er op het eerste gezicht zo interessant uit dat ik maar een uitzondering maak.

  Met vriendelijke groeten,

  ********

 186. puma73/Ton says:

  een goede reactie naar de Vtdk crypto, het is alleen jammer dat het zo moet. helaas weet fan niet van ophouden met haar zo bekende liedje.

  fan blijft maar doorhameren op oude zaken die allang achterhaald zijn en probeert het hele verhaal uit elkaar te trekken met oude links.

  ook is volkomen duidelijk uit welke hoek de wind waait bij fan want ze neemt haarscherp de visie van H.T. en bicaboy ton claessen. want die zoetwatermatroos weet precies welke snaar hij moet raken om zijn propaganda activiteiten op te poetsen.
  Jammer dat hij ook uit steeds weer uit het zelfde vaatje tapt. oude wijn in nieuwe zakken zullen we maar zeggen.

  wat mij verder opvalt is de windstilte op de site van P.K. Sinds daar prive e.e.a is gewijzigd is deze beste man blijkbaar druk bezig met andere zaken.

  vraag die daarbij rijst is, welke beslissingen neemt men in huize P.K?????

  alternatief of toch de zo verafschuwde chemotherapie. ik denk het laatste, aangezien het weblog van yvette, de mailwisseling van marjolein en de openbaringen van wim huppes weinig openingen bieden voor bica en dca. of het moet zijn dat men gaat voor de gorter therapie. maar ik geloof dat dit soort keuze’s aan de orde komen.

  gewetenloos of gewetensvol? respect of geen respect?

  ik weet een ding zeker, ik heb absoluut geen respect voor fan, ik vind haar een gevoelloos, gewetenloos figuur. haar idee van een discussie voeren is een het liefst een monoloog. en het tegengas wat zij ontvangt beantwoord zijn met links en het geven van meer links. vragen aan haar gesteld worden niet beantwoord, vragen door haar gesteld moeten wel beantwoord worden.

  haar houding is gigantisch arrogant en haar gedrag hoogst irritant. ze is alleen maar fan en vertegenwoordigd niemand. dit is gedrag wat haar gaat opbreken, immers er is wetgeving in de maak die het aanprijzen van een behandeling strafbaar maakt. men moet namelijk de werking aan kunnen tonen. je ziet nu al op televisie dat men bij reclames de geneeskundige claim aanpast.

 187. Wilma says:

  Vanmorgen vergat ik nog Ymke Oosthoek te benoemen, bestuurslid van de WWK èn schoonzus van Paul Sturkenboom, is dat draadje ook getrokken.

  Al eerder toonde ik aan dat Fan/Odilia en Ton Bica Claessen elkaar wel degelijk privé kenden en kennen.
  Fan is op geen enkel forum verschenen vanwege een zinvolle discussie, maar wel omdat diverse fora geen NEE-sticker op de brievenbus hebben of bij het toch eindeloos ingooien van reclameblaadjes geen stappen ondernamen/nog steeds niet ondernemen.
  Dat is afgesproken werk, want zolang er niet feitelijk een connectie aangetoond kan worden blijven een stichting en/of werkgroep juridisch gezien buiten schot meenden ze vast. Die hadden nooit gedacht dat wij de naam van Fan boven water kregen, beginnersfoutje zal ik maar zeggen. Een typisch geval voor de site www. hoelulikmijersteedsuit.nl
  Hetzelfde met Diamental/Willeke die uiteraard geheel ‘toevallig’ een verslag van de bijeenkomst van het WWK op1 juni j.l op haar site zette en de link ernaar met dank werd overgenomen door het WWK. Uiteraard zijn ze dan niet verantwoordelijk voor de inhoud, ze verwijzen slechts naar wat een ander gezegd heeft.
  Waarom sloeg Willeke dan Ronald over, want die was er ook en waarom geen woord over Marjolein Bouwman?
  Een buitenstaander/toevallige bezoeker/belangstellende zou toch nog hele andere dingen benoemd hebben, zich afgevraagd. Diamental is normaal gesproken niet zo kort van stof.
  En dan de doelstelling van al die actie’s.
  Regulier wordt compleet de grond ingeboord en kankerbehandelingen benoemd tot wereldwijde complotten en nietwerkbare onzin.
  Zelf hebben ze het ei van Columbus, wat zeg ik, meerdere eieren gevonden over de oorzaak en behandeling van kanker en waar willen ze die onderbrengen?!
  Juist ja, bij al die vreselijke reguliere mensen die al tientallen jaren kankerpatiënten voor het lapje houden en deze bezeiken waar ze bijstaan. Op geen enkele manier te vertrouwen dat zooitje ongeregeld, o.a. alle pathologen liegen alsof het gedrukt staat over de aard van kanker.
  Tja, je laat grote banken, diamantzaken enz. uiteraard óók bewaken door beroepsinbrekers, die vanwege de eer uiteraard nooit stappen zullen ondernemen om weer een grote slag te slaan.
  Ik vind die hele gedachtengang dus erg ‘vertrouwenwekkend’!
  Gelukkig hoef ik me daar zelf geen zorgen meer over te maken, wel jammer dat ik er onnodig als een monster heb bijgelopen en nog loop, maar omdat ik zo stom ben geweest om naast operatie vooral ook tot chemo en bestralen te besluiten, is het niet de vraag of ik binnenkort zal overlijden, maar wanneer. Had ik nou maar eerder geweten hoe Haas hupte, nu is het te laat.
  Volgens de informatie die o.a. Fan/Odilia herhaaldelijk op fora pleurde had het eigenlijk al gebeurd moeten zijn en leef ik in geleende tijd. Een speling van de natuur, stinkgeluk/toevalstreffer voor regulier of een wonder boven wonder?

 188. Wilma says:

  Een ander bestuurslid van de WWK is Marion Koning, die vooral ook niet overgeslagen mag worden.
  Dat is een van de ‘zeker te weten’ genezenen door natriumbicarbonaat na een recidive van borstkanker na reguliere behandeling. Haar testimonial/reclamevideootje is zowel in het nederlands als in het engels op internet aan te treffen. Ze komt tevens aan het woord in de uitzending van Netwerk afgelopen februari.
  Om tot behandeling met natriumbicarbonaat over te gaan had zij/haar man niet meer nodig dan een blik in de bruine ogen van Tullio Simoncini om zeker te weten dat alles wat hij vertelde 100% waar moest zijn.
  Haar geschreven verslagje, als bewijs van haar genezing, is ver beneden de maat en bevat onjuistheden/discutabele eigen bevindingen. Objectief/onafhankelijk bewijs ontbreekt.
  Maar awel zulle…toch wordt deze ‘zuster’ Clivia, (ofwel tante Til, vanwege haar schilderhobbie) aangetroffen……….in de kliniek van Eduard Schweden te Bilthoven toen Sylvia T. daar haar behandelingen onderging/niet zou hebben ondergaan.
  Sylvia T kreeg water van Marion op de zondagmiddag voor haar dood, terwijl Sylvia daar op die dag niet eens aanwezig was volgens Schweden. Hij was er op die zondag zelf niet, maar Natarella wel. Simoncini had een italiaanse ‘assistente’ bij zich en wat die nou met ‘alleen adviserende gesprekjes’ van doen had?
  Sylvia had een bont en blauwe borst met vele injectiesporen, maar hoe ze daar nou aan gekomen was, wie het weet mag het zeggen. Ze zal hard tegen een plank zijn aangelopen waar nog spijkers uitstaken volgens mij. Nog andere optie’s?
  Al in de kliniek voelt Sylvia zich helemaal niet goed, vandaar dat water, maar bij alle aanwezige ‘deskundigen’ ging geen enkele alarmbel rinkelen.
  Dat kwam natuurlijk doordat Marion zelf zich tijdens en na haar injectie’s met Bica nog fitter voelde dan poepefit, ze is niet stop te krijgen zegt ze zelf.
  Uiteraard hebben Peter en/of Sylvia deze behandelingen door Simoncini alleen maar gedroomd/verzonnen, dat zal het OM hopelijk binnenkort bekend maken, want….
  het is toch een schande dat zoveel mensen die zich zo inzetten voor het welzijn van kankerpatiënten in een verkeerd daglicht worden gezet.
  Verdienen ze niet met z’n allen een lintje vanwege al dat vrijwilligerswerk?

 189. peter says:

  @ Wilma,

  Wat kan jij het allemaal fantastisch op een rijtje zetten, hartelijk dank!

  quote: Er ging geen enkele alarmbel rinkelen.

  Ik weet nu dat ik mijn leven lang eraan herinnert wordt (mijn schuldgevoel) dat ik aan die bel had moeten trekken, dat schuldgevoel mag ik mijzelf niet aandoen, maar het is er wel! Ik had door alle rustgevende verhalen heen moeten prikken.
  Ik had Sylvia bij wijze van spreken zondagmiddag al naar een ziekenhuis moeten rijden!

 190. Marer says:

  Edward: weer een goede bijdrage. Jammer dat Fan niet begrijpend kan lezen.

  Crypto: Prima actie naar de vereniging tegen de kwakzalverij.
  Ja, het groepje WELZIJN heeft het goed, wij allen zijn lid van die vereniging. Al ben je het niet, je bent het toch.
  Kees Braam had ook al zo’n donkerbruin vermoeden dat iedereen die maar even wat aan te merken heeft op zijn dwaallichten website tot de Vereniging behoorde. Daar heeft hij alleen maar scheldwoorden voor over. En hautaine Valstar is te goed voor deze wereld en zeker voor kankerpatiënten.
  Hoeveel krijg jij nou elke maand van de pharmaceutische industrie?

  Wilma; Van het ene monster tegen het andere.
  Vele draadjes leiden naar Rome. Het is een heel spinnenweb met allemaal “engerds” erin. En dat wij komen te overlijden, tja, het lot der mensheid. Maar door mij regulier te laten behandelen heb ik ZEKER enige jaren erbij gekregen. Dat is de slachtoffers van meneer S. niet gegeven.

  Peter: De diagnose “kanker” heeft zo’n inpact je staat erbij en kijkt ernaar. Je neemt plaats in een achtbaan en hoopt dat deze niet uit de bocht vliegt. Wat is dan wijsheid? En achteraf is het altijd iets gemakkelijker te overzien.

 191. Edward says:

  Ik heb mij vele malen verbijsterd over de negatieve alternatieve houding richting VtdK. Boos, vooral minachtend niet serieus nemen, etc. Echter, ik vind als alternatief die VtdK keihard nodig!

  Voorbeeldje:
  Een alternatief fantaseert een therapie bij elkaar, zeg een vliegtuig. De VtdK geeft ZEER TERECHT aan: veel schroeven zitten los, een raam is uit de cockpit, de vleugels zitten vast met ijzerdraadjes, de piloten zijn stomdronken en gestoord, een band is lek, er is metaalmoeheid, er lekt brandstof uit, de landingsbaan zit vol diepe gaten, er is er ergens al eentje neergestort, etc.

  Ik ben dan heel simpel blij, omdat ik weet dat mijn medemensen veel vliegen zelfs heel BLIJ dat de vrijwilligers van de VtdK dit doen!!

  Dit hiertegen waarschuwen zie ik als ex-actief lid en nog steeds sympatisant van Amnesty International dus als uiterst correct van de VtdK, technisch zeer correct altijd en een schone zaak, immers alles draait om het belang van de gewone mens en DUS de patiënt, en iemand moet het volk wijzen op dat gevaarlijke vliegtuig dat er niet had mogen zijn,

  Met zijn stralend mooie folders en fraaie stewardessen, dat zit altijd WEL alternatief goed, de PR om een therapie heen.

  Een volwassen alterntieve geneeskunde zou het volgende doen:

  Zorgen dat er nooit meer zo een ellendige nieuwe gevaarlijke maatschappij vluchten aanbiedt. Dit kan men simpel doen door een stoplichtsysteem, bijv. Dus vanaf nu INTERN het eigen straatje schoonvegen svp!

  Nee hoor, by far niet doen, elkaars fantasiën stilzwijgend tolereren, inert blijven en dan maar emmers tranen janken dat de alternatieve geneeskunst ALTIJD wordt aangevallen door de VtdK.

  Na ons de zondvloed en dan janken als ie eerder blijkt te komen… Brrr… geen wonder dat ik me overal aan het terugtrekken ben!

  Lijkt op de giftige melamine als eiwitvervanger, die afkomstig uit China al in maart 2007 vele duizenden katten en honden in de USA/Canada kilde. Voor de diervoeding een soort Armageddon. Een Megaramp. Veel dierliefhebbers hun dikke soulmaatje kwijt. Grote schadeclaims. Een bedrijf in Canada haalde dus TOEN AL 60 miljoen blikjes uit de winkels terug, ziet U dat pandemonium voor U? Voedingsbladen VOL artikelen over het geniepige melamine!

  Gingen er DUS op hoofdkantoren van humane afnemers van Chinese voedingsproducten (de arbeid is daar zo lekker goedkoop!!!), afnemers ook in ons land die bijv. in China kopen en in Hongkong (ook China) verkopen maar ook in ons land, DUS rode lampen aanflitsen en overdovende sirenes loeien?? Natuurlijk niet!

  Heel simpel, koop wat melamine, meng dat door je melk, zodat je zeker weten kan ingrijpen via routine analyses als de Chinezen het ook door babymelk gaan mengen.. Deed men dit?

  Uiteraard niet, Homo Inertio met 25% incompetentie in de gelederen…. Je kan er vergif op innemen, dat men net als bij alternatieven, dit soort zaken doodgewoon op zijn beloop laat… Immers wij verkopen geen honden en katten voer, dat is ver beneden ons niveau, dus bij onze humane high-tech producten gebeurt zoiets zeker niet….. of zoiets??????? Anders is deze inertie met de kans op megaclaims niet te verklaren!

  NEE de Homo Inertitio gaat NIET OP EIGEN INITIATIEF te werk! Ook onze VWA had hier keihard toen al in 2007 aan de alarmbel moeten trekken! Preventief intern moeten waarschuwen bij humane voeding. Grote gevaren bedreigen ons vanaf NU! Kan je dus schudden zo werkt het niet! Liever pappen en nathouden en laat nou maar svp.

  Zo doen ook mijn oude contacten bij alternatief: GEEN EIGEN initiatief, geen kwakzalvers ZELF opruimen. Die hele VtdK zou met pensioen kunnen als men simpel zijn verantwoordelijkheid nam!

  Nee, als men daar intern een vliegtuig wil afkeuren, zou die alternatieve maatschappij tegen de anderen kunnen zeggen: Hallo, kijk eens naar jullie eigen vliegende gecorrodeerde misbaksels! Ze ontzien DUS liever stilzwijgend uit pappen en natmaken ergo elkaars vliegende alternatieve wrakken.

  Vandaar mijn meer dan enorme vreugde over de stoplichten van het alternatieve IOCOB, een fijn intern schoonmaakbegin.

  Nee, de organisatie VtdK die zij zo verafschuwen helpen de alternatieven telkens weer en weer vaster in het zadel, en maken haar bestaansrecht met elk schandaal elk jaar sterker en sterker.

  Wat een strategische domoren zijn die alternatieven toch!

  Als er aandelen waren zou ik als overtuigd alternatief DUS mijn geld zakelijk MOETEN investeren op de VtdK, en niet op de alternatieve geneeskunde, die pas anno 2008 schoorvoetend de misstanden wil gaan zien.

  De VtdK heb ik echter nog niet het IOCOB voor deze doorbraak zien prijzen, meer een reactie van wat doet die IOCOB nou? Wij als VtdK zijn er toch al? Die stoplichten zijn dus overbodig?

  Hebben ze dan bij de VtdK strategisch ook niet optimaal gezien, hopelijk komen er honderden alternatieve stoplichtsystemen DIE OOK ELKAAR ZEER KRITISCH IN DE GATEN GAAN HOUDEN en gaat de moderne mens daar eerst shoppen.

  Ik zie die alternatieve INERTIE adat voorlopig nog niet omslaan. Het is helaas zo menselijk maar niets te doen en de status quo te handhaven… Tot de zondvloed al in onze tijd blijkt te komen. Telkens weer…

 192. Wilma says:

  @Edward

  Beide kanten, dus zowel de VtdK als het IOCOB, moeten oppassen dat polariseren niet ook bij henzelf het voornaamste werkwoord wordt.

  Mensen zouden eens wat langzamer moeten luisteren.
  J. S. Ducey

 193. Wilma says:

  http://kankeriseenschimmel.blogspot.com/

  Nieuws over Ronald van Ivette.

 194. Wilma says:

  Er is laatste nieuws over Ronald van Ivette, maar tot 2 keer toe kwam het bericht niet door, dus nu een poging zonder link.

  Ronald wordt nu regulier behandeld in het VU!!

 195. Wilma says:

  Diamental/Willeke is erg ijverig met berichten plaatsen.

  JJ komt nog heel wat aan het lezen als ze terug is met vakantie. 😉

 196. grootvader says:

  Ter aanvulling;
  Doorploegend het alternatieve veld komt ook vaak andere zeer enge dingen tegen!
  Vaak ultrarechts!
  Vaak ook : “wij als blank ras tegen ‘joden’ en negers”. Nederland blank en die Hitler was zo slecht nog niet”.
  Kortom, naast het vervuilende van lichaam door onwerkzame en vaak zelfs gevaarlijke “genees”middelen en methodes ook nog eens het vervuilen van de geest.

  Dat kan niet genoeg benadrukt worden!!

  Overigens nog een fijne en zonnige dag voor al mijn digitale vrienden door;

  Grootvader

 197. Edward says:

  @Wilma, klopt. Ook ik merk, dat als ik echt luisteren wil, dit soms heel makkelijk en zeer voldoeninggevend is, en voor beide kanten. Maar een andere dag is het opeens toch heel moeilijk mijn aandacht niet weg te laten glippen… Lukt dan ook vaak niet.

  Maar kijk eens naar zeg een discussie op CNN tussen politieke specialisten of zo, je bent een watje als je gaat zitten luisteren, de meeste haantjes en hennetjes staan te popelen een ander in de rede te vallen en pogingen van anderen dit terug te doen dominant met stemverheffing in de kiem te smoren!

  Doe je hier niet aan mee dan tel je niet mee en mag je misschien nog een bejaardenprgramma gaan presenteren of zo … Mits de dominantste oudjes met een radar voor te aardige watjes je nog aan het woord willen laten natuurlijk.

  Een soort Mussolini houding, echte vent uitstralen doet echter wonderen bij dat soort dominante lui. Dan liggen ze emotioneel en intellectueel paralised aan je voeten.

  We zijn waarschijnlijk primair toch een soort omhoog geevolueerde potentieel heel gevaarlijke bavianensoort met ergens ook nog een klein mooi spititueel hartje, denk ik wel eens. Dus toch weer die fameuze rechterhersenhelft? Hihi.

 198. Edward says:

  @Grootvader, enkele oerrechtse gedachten verspreiders zijn Rudolf Steiner, Mellie Uyldert, Jomanda met haar referenties naar op het randje rechtse figuren, Moerman met zijn stelling dat het Joodse ras een kankergezwel in de mensheid was, etc.

  Gelukkig heeft de alterntieve meerderheid hier totaal geen last van. Pfffff. WEL zijn ze te belabberd om hier fel en geëngageerd stelling tegen te nemen….. Pappen en nathouden, inertie, ik gaf het al aan… Ik baal hier behoorlijk van, steeds weer die rotte appels in je achterban en een totaal gebrek aan actie ertegen.

  Vandaar dat ik me volledig op evidence-based wil gaan richten en die anderen de rug toekeer. Was een pittig leerproces, ik zat er betrokken en actief veel te diep in, maar dat gaat wel weer over, hoop ik. Te vaak denk ik nu: he, was ik dat?

  Enkele leuke tikkies gehad als ik mijn fameuze (ahum) alles in het belang van de patient standunten ging verkondigen, dat wel. Eenmans oppositie werkt nooit tegen groepen… Zeker niet als die ene man interne taboe kritiek gaat leveren… De zondvloed komt dan METEEN of als je heel sterk staat ooit wel later… Ach ja.

  Gelukkig gold niet voor mij: waar je mee omgaat wordt je mee besmet….
  Ben op tijd aan het afkicken.

 199. Wilma says:

  @Edward

  Eigenlijk vind ik dat leerproces van jou erg positief en dus een zeer belangrijke bijdrage leveren. Jij bent daardoor in staat om echt vanuit twee kanten te kunnen beoordelen.
  Niemand kan jou beschuldigen dat je niet eens naar alternatief wilt kijken, je hebt veel ervaring opgedaan en je mening/visie bijgesteld. Dat zegt veel over jouw karakter en zo zouden meer mensen moeten zijn.
  Zelf ben ik niet fanatiek bezig geweest met alternatief, maar toch genoeg ervaring opgedaan en zelf dingen uitgeprobeerd om te mogen vaststellen dat sommige zaken gewoon niet werken zoals ze voorgespiegeld worden.
  Als ik nu terugkijk naar mijn jarenlange zoektocht naar mezelf denk ik ook wel:’Was ik dat?’
  Heb b.v. ook een tijd gedacht dat positief denken en affirmeren DE oplossing was voor alle problemen.
  Heb dus,net als jij, heel wat bijgesteld in de loop der jaren, maar is dat erg?
  We hebben genoeg ervaren hoe het gesteld is met mensen die ziende blind, horende doof zijn en over lijken gaan om vooral geen afscheid te hoeven nemen van de plank voor hun kop. Die leren dus nooit ergens iets van.

 200. Wilma says:

  Voor wie na Bica denkt aan DCA:

  Hoi Kees,
  Misschien is onderstaande informatie nog iets als aanvulling op DCA. Ik ben
  er mee gestopt. In juni ben ik begonnen en na 2 weken kreeg ik een vreemd
  gevoel in mijn hoofd, duizelig, evenwichtstoornissen enz. Toen ben ik
  gestopt tot het over was en daarna weer begonnen. Ik ben nu een week van de
  wereld geweest. Tintelingen in mijn handen en voeten en onderbenen. En mijn
  hoofd is niet te beschrijven, ik was gewoon een zombie. Zelfs schrijven kon
  ik niet meer en is ook nu nog niet goed, allemaal taalfouten, terwijl ik
  daar anders nooit naar hoefde te kijken. Nu wordt het dragelijk, maar over
  is het nog lang niet. Betekent dus dat ik niets meer kan op dit moment.
  Terwijl ik van de behandelingen van ……… zo opgeknapt was.
  tot zover even, ik weet niet of je er iets mee kunt maar wilde het je toch
  even laten weten

  Groeten

  Het is een zéér mensvriendelijke behandeling zo te lezen!!

  Via het Nederlands Kanker Instituut (NKI): http://www.nki.nl/ is het
  volgende gemeld: Het document van Dr. Wim Huppes heb ik, Dr. Joke Baars,
  gelezen.
  .
  De DCA kan zeer ernstige effecten hebben op ons zenuwstelsel, hetgeen
  versterkt kan worden door de HAART, ook al slikken de patiënten hoge doses
  vitaminen. Indien u merkt dat u tintelingen krijgt in handen, voeten, last
  van duizeligheid, moeilijkheden met de coördinatie van bewegingen, verzoek
  ik u dringend onmiddellijk te stoppen met alle medicatie. Deze klachten zijn
  helaas soms van blijvende aard. Hoe sneller men stopt, hoe meer kans men
  heeft dat het weer over gaat. We hebben een patient gehad die blijvende
  schade aan de kleine hersenen heeft overgehouden door gebruik van
  dichloorazijn (DCA), waardoor hij nu blijvende evenwichtsproblemen heeft.
  Het is gemeld aan de LAREB, een landelijk bureau waar bijwerkingen gemeld
  worden: http://www.lareb.nl/ Onschuldig is dit middel dus niet.

  Daarnaast kan DCA en kunnen ook de HAART medicijnen ernstige
  leverfunctiestoornis-sen veroorzaken. Mijn voorstel is de leverfunctie d.m.v
  bloedonderzoek te controleren na 1 week gebruik en een afspraak te maken op
  mijn poli om te kijken hoe het gaat. Indien u zich erg misselijk voelt,
  last krijgt van geel zien of een naar gevoel rechtsboven in de buik,
  medicatie onmiddellijk stoppen en ons waarschuwen.

  http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=an_al.DCA

  Erg ‘verstandig’ dus om op eigen houtje hiermee aan de gang te gaan.
  Vooral de adviezen opvolgen van Ome Henk Treiterman van het WWK, hij is zo aardig voor ook de kleintjes deze zelfbenoemde ‘kankerdeskundige’.
  Bij Ronald van Ivette had Bica èn DCA spetterend geholpen, de tumor bleek flink gegroeid tijdens recent regulier onderzoek.
  Zou de overweging om toch verder te gaan met Haart voor DCA hierop gestrand zijn?:

  PRIJZEN HAART MIDDELEN

  Na informatie bij een willekeurige apotheek over de kosten van HAART middelen in de door Dr.W.Huppes aangegeven doseringen werden de volgende prijzen doorgegeven per 15 augustus 2008:

  AZT………………….. dosering 2 dd 300 mg Є .757,00
  DDI………………….. dosering 2 dd 400 mg Є 1109,00
  Viramune (nevapirine)….. dosering 2 dd 100 mg Є .411,00
  ————————————————————
  Totaal over 3 maanden € 2277,00 oftewel € 759,00 per maand.
  .
  LET OP!
  .
  De opgegeven prijzen zijn gebaseerd op een gebruik van 3 maanden en het betreft hier A-merken. Mogelijk zijn er ook generieke versies (namaak met dezelfde werkzame stof als het oorspronkelijke) van deze medicijnen op de markt, die dan waarschijnlijk ook goedkoper zijn.
  !!!Deskundigen/artsen VERWACHTEN dat Viramune de belangrijkste component van HAART middelen is!!!

  Ton Bica Claessen n.a.v. het bericht hierboven van Dr. Baars:
  Opmerking Ton (webmaster): zouden ze bij de LAREB ook alle (blijvende) bij-werkingen van chemo en/of bestraling hebben gemeld, want zo onschuldig zijn deze, zeer mensonvriendelijke (giftige), behandelingen…. absoluut niet?

  Alle mogelijke bijwerkingen staan al jaren op internet, maar die steengoede sites zal Jan Claessen uit principe niet bezoeken als selectief lezer.
  Verder heb ik naast schriftelijke informatie een mondelinge uitleg gehad van twee uur, waarbij vragen vrij stond. Als er thuis toch nog onduidelijkheden/aanvullende vragen waren kon ik altijd contact opnemen.
  Ja ja, het gaat er allemaal erg geheimzinnig aan toe bij regulier.

  Voor ‘eerlijke’ informatie dus vooral naar Ome Ton bellen/mailen als Ome Henk er niet is. Anders even naar Tante Odilia, die heeft de belangrijkste 3e rangssite’s wel doorgeploegd en daarvan meters materiaal voorhanden.

 201. cryptocheilus says:

  @ Wilma:

  Het is te hopen (maar eigenlijk ook te verwachten) dat mevrouw Jitta meeleest. Kortom, weer even prima op een rijtje gezet.
  Dat op een rijtje zetten is heel belangrijk. De info hier is namelijk verdeeld over de verschillende topics. Daar moeten we eigenlijk iets aan doen.

 202. Wilma says:

  @Crypto

  Dan denk jij hetzelfde als ik.
  Het is doodzonde dat vanalles doorelkaar staat en soms van het ene naar het andere item gegaan zou moeten worden om het HELE verhaal te kunnen overzien.
  Ben al aan het denken over een mogelijke oplossing.

 203. Wilma says:

  http://www.cbg-meb.nl/CBG/nl/people/geneesmiddelen/bijwerkingen/default.htm

  Op deze site staat een schat aan informatie over geneesmiddelen.
  In nederland bestaat al jaren de verplichting om alle mogelijke bijwerkingen te vermelden óók als het maar één keer op de zoveel duizend gebeurd.
  Vandaar dat b.v. de bijsluiter van paracetamol zelfs al wenkbrauwen kan doen fronsen.

  Dus hoezo zou er met de bijwerkingen van chemo gesjoemeld worden?
  Het is wettelijk verplicht om hier alle in en outs over te benoemen.
  Van tevoren kan uiteraard geen enkele arts voorspellen of de zeldzaam voorkomende bijwerkingen de individuele patiënt wel of niet zullen treffen.
  Verder NOG MAAR EEN KEER: chemo is een verzamelnaam, maar er bestaan vele soorten en combinatie’s daarvan. Er zijn vele soorten kanker èn er wordt rekening gehouden met de individuele patiënt wat het berekenen betreft en het reageren op chemo tijdens de kuren zorgvuldig bewaakt en indien nodig gestopt of uitgesteld.
  Zowiezo krijgt niet iedereen automatisch chemo voorgeschreven na de diagnose kanker, dat is een misverstand dat ook maar moeilijk de wereld uit te helpen blijkt.

 204. Wilma says:

  http://www.meldpuntmedicijnen.nl/mm/mm/pages/fronthomepageread/bcbiadgbbjcj

  Zelf melden

  Werkt uw medicijn heel goed of juist niet?
  Krijgt u uw tablet niet goed uit de verpakking?
  Bent u ontevreden omdat uw medicijn niet wordt vergoed?
  Heeft u last van een bijwerking?

  Meld het ons!
  Uw ervaring met medicijnen is waardevol voor anderen.

 205. Wilma says:

  http://www.tegenkanker.nl/index.php?pageid=82&sub=66

  –De Stichting Gezondheid Actueel heeft vanaf 2002 ieder jaar een subsidie gevraagd ter ondersteuning van de exploitatie van hun website en heeft deze subsidie ook ieder jaar gekregen.

  De stichting is in het najaar van 2000 opgericht ten behoeve van de website http://www.kanker-actueel.nl om actief ondersteuning te bieden aan kankerpatiënten. Een kernactiviteit is om voortdurend de nieuwste informatie over reguliere en aanvullende behandelwijzen voor kanker te publiceren.
  Behalve informatie bieden, wil Kanker-Actueel ook in gesprek gaan met patiënten en andere betrokkenen, de uitwisseling van ervaringen en discussies over behandelingen stimuleren en antwoorden op vragen proberen te vinden en te geven.
  Met de website probeert de Stichting de kloof tussen de reguliere medische wetenschap en de alternatieve geneeswijzen te overbruggen. Per dag wordt de site door ongeveer 800 bezoekers bezocht. —

  De kernactiviteiten van Kanker-Actueel blijken,aantoonbaar, grotendeels in het water gevallen en dat mag gelezen worden als een understatement.
  Webmaster Kees Braam heeft duidelijk een gekleurde bril op bij actualiteiten.
  De site staat nog vol met informatie die zowiezo niet relevant meer is en zou moeten verdwijnen.
  De site is een mix van soms zinnige zaken naast kwakzalverszaken of die erg in die richting rieken. Wij benoemden Kees dan ook al eerder als Half-Kwak.
  Meneer Braam schuwt het niet om verkeerde informatie te geven, foute beweringen over b.v. borstkanker van enkele maanden geleden zijn tot op heden niet gerectificeerd.
  Omdat het voor de gemiddelde leek ondoenlijk is om het kaf van het koren te scheiden is het m.i. geen aanrader om slechts te werk te gaan op basis van de informatie op deze site of die van Kees Braam persoonlijk.
  Kees zal het vast allemaal goed bedoelen, maar ook dan kan men van de regen in de drup belanden.

 206. Wilma says:

  Over de geboorte van een vlinder

  Een man zat op een zonnige middag rustig te genieten in zijn tuin. Zijn oog viel op een cocon waar net wat beweging in kwam. Er verscheen een kleine opening in de cocon en een vlinder probeerde met veel moeite zijn weg naar buiten te vinden door dat kleine gaatje heen.
  Tot verwondering van de man was de geboorte van de vlinder een niet zo gemakkelijk proces. De vlinder was anderhalf uur bezig om te proberen uit de nauwe opening te komen. Hij raakte daardoor vrijwel uitgeput, want hij deed plotseling helemaal niets meer.
  De man had mededogen met de arme vlinder en liep zijn keuken in, op zoek naar een schaar. Toen hij terugkwam met de schaar zat de vlinder nog altijd in de cocon, wachtend op wat nieuwe energie.
  De man knipte de rest van de cocon weg. Nu kon de vlinder zich moeiteloos bevrijden. Met een schok stelde de man echter vast dat de vlinder een gezwollen lijf en verschrompelde vleugels had! Hij zag hoe de kreupele vlinder over de grond strompelde en hij wachtte vergeefs op het spreiden van de vleugels.
  Wat bleek? In zijn medelijden had de man niet beseft dat het nauwe gaatje de wijsheid van de natuur voorstelde.
  De vlinder wordt namelijk gedwongen zich door een klein gaatje te wurmen, omdat daardoor de levenssappen uit het lijf in de vleugels worden geperst.
  Het moeilijke geboorteproces was precies wat nodig was voor de vlinder.’

  We zouden vaak wel willen dat iemand ons zou bevrijden van onze lasten en beperkingen.
  Tot zover de auteurs Jan van Bommerez en Kees van Zijtveld in “Kun je een rups leren vliegen?”

  We zouden met zijn allen maar wat graag willen dat er eindelijk iemand met de sleutel komt om de mensheid van het kankervraagstuk in alle facetten te verlossen.
  Om al bij voorbaat vanalles af te dwingen op basis van lieverkoekjes heeft geen enkele zin. Net dan kan te snel handelen onvoorstelbare gevolgen hebben en de betrokkenen onnoemelijk veel leed bezorgen, alle goede bedoelingen ten spijt.

 207. Edward says:

  @Crypto, wat betreft verspreidde onderwerpen over diverse items:

  Als ik 2 dagen hier weg ben, kun je bijna de historie van alle recente postings niet meer volgen, en moet je eigenlijk als je bij wilt zijn alle groepen gaan aanklikken.

  Dit is te ondervangen door het lijstje met RECENTE REACTIES wat langer te maken.

  Kan dit?

  -CryptoEdit : done! Meer kan niet-

 208. puma73/Ton says:

  wat opvalt is dat het op alle fora rondom simoncie stil is.

  misschien iemand aan het zoeken naar een geweten?????????

 209. Edward says:

  Puma, op vele USA sites is het nog volop hallelujah. Lees bijv. dit:

  Dr. Simoncini deserves the highest award in medical science for his genius and medical courage in discovering and developing what might come to be seen as the single greatest medical breakthrough of the century. Literally billions of people are going to owe him a debt of eternal gratitude. Simoncini makes the connection that fungal colonies and cancer colonies are the same colonies called by two different names. He is not alone in this and he is not alone with the knowledge that sodium bicarbonate is effective at wiping out fungal colonies. What he is alone with is connecting the dots between cancer, fungal, yeast infections and sodium bicarbonate.

  Dr. Simoncini’s outstanding success in the 90% remission rate and some as long as 20 years should shatter modern medicine’s fixed ideas about cancer. “If the fungi are sensitive to the sodium bicarbonate solutions and the tumour is smaller than 3 cm, the percentage will be around 90%, for terminal cases in which the patient is in reasonably good conditions is 50% and for terminal patients just a small percentage,” reports Simoncini, whose treatments take approximately 30-45 days.

  De site heet: winning the war on cancer.
  http://www.winningcancer.com/txt/the-simoncini-treatment-of-cancer/

  Als je toch zo, zonder een spoor van enig bewijs bewijs, de totaal onbewezen en door jezelf ongecontroleerde fanfare van hallelujah claims van een veroordeelde oplichter als mooiste op je site winning the war parade moet presenteren, is dat van een onvoorstelbare armoede en trestheid.

  En er zijn teveel van dat soort copieer in the blind doordrammende lui.

  Samen richten ze veel schade aan onder de vele potentiële Willekes en zo in de USA, daarvan ben ik zeker. Door dit soort propaganda passeren die het point of no return. Ze zien het valse licht en zijn voortaan overtuigd lid van de gehersenspoelde secte.

  Te triest voor woorden, deze intense inhoudelijke armoede. Ellendig dat mensen met beginnende kanker hierdoor de ziekte de te verre fase kunnen laten ingaan.

  Vraag: wat zou een ontnuchterde Marjolein, terugkijkend, nu van mensen als bica Ton, Fan, Sergio, etc als nergens op gebaseerde Tullio apostelen vinden?

 210. Edward says:

  Puma, als je in advocaten taal leest zegt Tullio: IF the fungi are sensitiive to sodium bicarbonate…the precentage … 90%.

  Daarmee zegt hij formeel niets verkeerds.

  Kan HIJ er wat aan doen, en er gewoon GEEN fungi zijn, en als ze er ZIJN, dat ze dan 100% zeker niet zullen reageren.

  Hij zei toch IF they are!

  Roger Whittaker zong toch al zoiets van: I don’t believe in IF anymore, IF is an illusion, IF is for children, building day dreams.

  Treffender kan men het fiasco dat deze oerdomme konijnenkoppen in de USA die elke medische oplichter en oplichteres blindelings geloven aanrichten, niet omschrijven.

 211. Wilma says:

  http://www.ikcnet.nl/sib/index.php

  Welkom bij SIB op maat !
  (SIB= Samenstellen Informatie over Bijwerkingen)

  SIB op maat is een website met patiënteninformatie over bijwerkingen van medicijnen die gebruikt worden ter behandeling van kanker. Alle geregistreerde medicijnen zijn hierin opgenomen. Wordt een combinatie van medicijnen ingezet als behandeling, dan kunt u al deze medicijnen aanklikken waardoor de bijwerkingen worden gecombineerd. Elke bijwerking is voorzien van adviezen voor de patiënt.

  Tja mensen, hiermee is toch wel helemaal duidelijk dat de WWK vooral erg goed/handig kan suggereren. De Jan Claessen-Act. Wat een poppenkast!

 212. cryptocheilus says:

  Tsss Het is een grote hetze op die site van de SIB. De paladijnen van de groot-farmacie hebben geweigerd om bica op de lijst te zetten!
  http://www.ikcnet.nl/sib/index.php?fKuurGroep=4&dummy=

 213. Flame says:

  Kan eigenlijk maar 1 ding toevoegen..

  R.I.P Marjolein 02-01-1983 – 02-11-2008

 214. JennyJo says:

  @ Flame,

  Verklaar je nader svp!

 215. JennyJo says:

  @ Crypto,

  Ja suffie, dat is omdat bica helemaal geen bijwerkingen heeft natuurlijk!!!

 216. Wilma says:

  @Flame

  Is Marjolein afgelopen zondag overleden? Dat zou verschrikkelijk zijn!

  Vervelend om het op deze manier te vernemen, dus nadere informatie is meer dan welkom.

 217. Marer says:

  Ik zag dit bij het artikel van de Revu betr. Marjolein Bouwman: Wonderdokter geneest kankerpatiënt niet.

  Hetzelfde berichtje als hierboven alleen later gepost:

  Gepost door Flame – woensdag 05 november 2008 – 13:40

  R.I.P Marjolein 02-01-1983 – 02-11-2008

  Als het waar is? Ik heb nu al kippenvel.

 218. Da Silva says:

  Helaas,het is maar al te waar,
  Hierbij wil ik de familie en vrienden heel veel sterkte wensen.
  Rust zacht Marjolein.

  http://kurl.nl?456F

 219. peter says:

  Rust zacht, lieve Marjolein.

  Mijn medeleven.

  Peter

 220. Pingback: Marjolein Bouwman 02-01-1983 - 02-11-2008 « Cryptocheilus Weblog

 221. peter says:

  @ Crypto,

  Is mijn bericht van 7:28 pm te verplaatsen naar jou bovenstaande bericht?

  CryptoEdit: plaats het daar maar. Doe ik deze 2 weg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: