Tros Radar bant Crypto


De moderator van Tros Radar heeft eindelijk de stok gevonden om uw Crypto te slaan. Het zoveelste brevet van onvermogen en bewijs van de falende moderatie van Tros Radar;

Op de opmerking van Braam(alle Radar-gebanden kijken hierrr )

@crypto Ik heb verder geen zin om hier met jou nog verder in discussie te gaan, dus wat mij betreft is onze discussie gesloten.

Antwoordde ik:

Chicken!
en gaf deze link

De Tros moddereter beschikt blijkbaar niet over een Engels woordenboek . Chicken= a person who lacks confidence, is irresolute and wishy-washy. Zie ook hierrr voor nog meer beledigingen.

Je mag deze mensen namelijk niet inconsequent, besluiteloos en ruggengraatloos noemen.
Want dan gaan Braam c.s. linkspammers mensen die open staan voor discussie, integer en kritisch zijn en de Tros Radar moderators (ook héél integer) huillie doen en kunnen er niet van slapen.

Wat wel mag?Dit bijvoorbeeld (voor Radar-gebanden hierrr):

Omdat je niet in discussie wilt met eventueel andersdenkenden, alle mogelijke tegenwerpingen ontwijkt, je hult in vaagheden, je bedient van rammelende vertalingen/drogredeneringen, selectief shopt, perspectiefloze/vooringenomen conclusies trekt, je beperkt tot eigengeilerij, deskundigheid voorwendt, een complotschimmel in je kop hebt, een Valstar-fetish hebt en daarbij, en dat is misschien nog wel het verneukeratiefst, ook nog wel eens iets zinnigs zegt.

Maar dat is niet hetzelfde…..dat is hééééél anders. Tros Radar moderators zijn namelijk héél consequent.

Zie hier het zoveelste brevet van onvermogen en bewijs van de falende moderatie van Tros Radar.

En zo drukt men de discussie de kop in en laat alle ruimte open voor de mensen die de grootst mogelijke onzin mogen posten. Zonder tegenspraak!

Want van open discussie in de panelen van Tros Radar mag natuurlijk geen sprake zijn. In deze panelen is alleen ruimte voor het promoten van je eigen site, reclame maken voor dodelijke therapieën, kwakzalverij, kontlikkerij en NSB-en verklikkerij naar de redactie.

Nu is het wachten op de verwijdering van alle posts van Crypto. Want dat gaat gebeuren denk ik.

18 Responses to Tros Radar bant Crypto

 1. andelst says:

  Hahahaha wat een moderator daar bij de grootste familie van …..ja van wat eigenlijk !

 2. Da Silva says:

  Niks!

 3. Wilma says:

  Tja een link naar een (diepvries?)kip gaat uiteraard wel erg ver, vooral als de wel bedoelde betekenis van chicken niet duidelijk ook erbij staat.
  Wellicht had het ietwat gescheeld als het een halve haan was geweest omdat Kees een grote jongen is/denkt te zijn, dan is chicken(vrouwelijk) pas echt schelden.
  Het kan trouwens ook opgevat worden als sluikreclame voor de poelier of een witgoedbedrijf.
  De Tros houdt niet van reclame en al helemaal niet van grappen/grappig doen, dat had Crypto kunnen weten.
  Hij heeft dit ‘onheil’ dus over zichzelf afgeroepen.

  Het getuigt tevens van een ernstige ziekte, zie berichten Marer bij Verst van de Pers, om te veronderstellen überhaupt een discussie te mogen aangaan met Grote Braam, de linkerhand/loopjongen van een genomineerde voor DE Grote Dr. Smurf hier in Nederland/Nederigland.
  Dit soort ‘supereerlijke’ mensen moet je niet trachten een poot uit te trekken, die behoor je ten allen tijden de tenen te kussen, dat snapt toch zeker iedereen?!

  De redactie van de Tros begreep al en begrijpt nog steeds dat berichten van o.a. Kees Braam en al helemaal die van Ton (natriumbicarbonaat) Claessen en Fan/Odilia Schaijk zelden of nooit nog verneukeratiever zijn dan Verneukeratief.
  Absoluut geen directe/indirecte reclame en inhoudelijk altijd aantoonbaar ‘juist’!
  De linken absoluut geen linke (kippen)soep.
  De Tros wil de patiënt/consument al deze ‘voortreffelijke’ informatie niet onthouden, want deze mensen/redactieleden kennen hun verantwoordelijkheid.
  Die toonden ze al duidelijk door o.a. reclame voor ’n middel tegen jeugdpuistjes kordaat te verwijderen. De kankerpatiënten met puistjes hebben het de hele week nog niet droog kunnen houden vanwege steeds weer opwellende tranen van dankbaarheid.
  Waar zouden kankerpatiënten zijn zonder de Tros?, ik moet er niet aan denken!

 4. Wilma says:

  Die Pepsis bij de Tros is prima bezig, ik zou het zelf kunnen wezen, maar ik ben het niet hoor! Die Pep zal de stijl van mij afgekeken hebben. 😉

 5. cryptocheilus says:

  Pepsis? Pepsis? Who the fuck….? Weer een loot aan de kwakhypefan-boom?

  @ Wilma: zet de bril eens op en kijk nog eens goed naar het ‘diepvrieskipplaatje’

 6. Wilma says:

  @Crypto

  Moehahahahahahahahaha….ik had dat plaatje vluchtig in het klein bekeken en niet aangeklikt!
  Lig alweer in een vreselijke deuk. 🙂

  Heb zo’n doekje met olie helemaal niet nodig, zo hard lachen is een prima alternatief.
  Ik voel me er geweldig door, dus ik ga nog even verder:

  Moehahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

 7. Wilma says:

  Dames en heren, u kunt prima van o.a. kanker genezen/recidiven voorkomen met de:

  CrippieSmurfenenDiepvrieskippenLachje-eendeuktherapie.

  Ik ben het levende bewijs.

 8. Edward says:

  Mooi he, genezen van iets dat natuurlijk is. Want de natuur cq schepper heeft toch duidelijk gewild dat zeg 10% van de mensen het met een partner van hetzelfde geslacht wil doen. Als hij of zij van ons hield had ie-she ons hier niet mee opgazadeld, was dus blijkbaar de bedoeling.

  Die pinkstergemeente kan beter hete hangijzers aanpakken zoals kindermisbruik, ook sneaky door allerlei religieuze bobo´s’ overal ter wereld in allerlei religie´s vaak door alfa-leiders begaan.

  De meeste religies in de wereld kwamen niet verder dan bidden voor de zieke daders, maar dankzij de miljoenen claim cultuur in de USA lijkt nu toch de neiging te bestaan dit tragische misbruik eindelijk in te dammen.

  In eigen kringen houdt men bij religio´s overigens niet van echtscheidingen. Toch opvallend dat in de USA, waar waanzinnig zelfs 50% van de huwelijken strandt, het niet uitmaakt of je gelovig of atheist was.

  Werk aan de winkel daar dus voor de religio´s, maar die lijken eerder gefixeerd op abortus, wapenbezit, homo´s, etc. Stond er in hun voorschriften niet iets als eerst de balk uit eigen oog verwijderen en dan de rechterwang toekeren… Raar he dat dan 50% scheidt… En dat de wereldwijde incidentie van kindermisbruik zomaar 5% zou kunnen bedragen… Die abortus en homo´s zijn dan toch prachtige afleidings zondebokken.

 9. Marer says:

  Het stukje vlees is ook niet echt duur. Veel vlees voor weinig geld.

 10. Pingback: Grote Visite 1.5 (Dutch Grand Round) « Laika’s MedLibLog

 11. Edward says:

  Allez, Crypto, ge zijt nu in plezant gezelschap van ene Keessie Braam, ook geband bij TROS RADAR, vermits ook hij daar de goesting zijn waffel te houden niet kon bedwingen. Terwijl ge alleen tegen Kees zei dat ie aan eigengeilerij doet en een kop heeft, zunne.

  Amaai, waar moet dat heen met ons allen. Als dit al niet meer mag. En de arme Kees hier ook niet posten wil-mag. En Fan maar geen eigen site wil openen. En we de Rath vertegenwoordiger FJHoek ook al gedumpt hebben. We glijden af naar een U Bent Overal Geband Internet kastensysteem dictatuur, wat ik je brom.

  Waar je als een soort potloodventer vermomd met donkere zonnebril en opgestoken kraag een Internet café binnensneakt om snel voordat de patroonherkende camera je heeft gespot onder valse naam en adres toch de wereld dus dat is TROS RADAR aan te kunnen aansturen… Want we vinden ons allen belangrijk en smart, vandaar die vele smartshops toch? Of je moet het criminele circuit in om nog stiekem onder valse heel positieve naam nog te kunnen webloggen…

  Dan maar ooit een eigen weblog openen, waar je alles mag zeggen, en je lekker zelf moderator bent… Crypto en Kees gingen mij voor, wat houdt me dan tegen? Ik vrees mijn gemakzucht en het weekend en mijn partner en mijn hang naar leuke dingen! Karma, beste mensen, het is blijkbaar mijn karma geen weblog te willen openen…

 12. marer says:

  Misschien denken anderen stiekum “gelukkig maar”?

 13. Edward says:

  @Marer, Precies, hehe, gelukkig maar!

  En nu gaat iedereen misschien bij TROS RADAR alweer naar een ander forum, er is er trouwens al eentje waar Kees Braam en Da Silva allebei schrijven. Deze:

  http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=63973&postdays=0&postorder=asc&start=45

  Zal wel weer vroeg of laat een piepklein tijdelijk bannetje worden?

 14. marer says:

  Kan mij niet schelen, ik blijf nog steeds fier tegengas geven!!

 15. Edward says:

  Volkomen terecht dit tegengas, Marer. Mannentaal, sorry vrouwentaal. Trouwens, de wereld draait niet om TROS RADAR! Hoe meer items ze daar sluiten, des te meer mensen komen hierheen.

  Da Silva startte overigens daar een nieuw item over Dr. Gorter.

 16. Edward says:

  Ook misschien een itempje starten op TROS RADAR, namelijk:

  De AtdK. Alternatieven tegen de Kwakzalverij.

  Weer eens ouderwets de degens kruisen met FJHoek Rath-spam en vonkende Kees Braam onttroonde goeroe boosheid. Nog even niet, maar als ze daar items blijven sluiten krijg ik de neiging er ook eens een paar nieuwe te openen.

 17. Haddock says:

  waha.
  Anderen beschuldigen van datgene wat je zelf doet….
  Is dat niet cryptocriet?

 18. Pingback: Kees Braam lastert « Cryptocheilus Weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: