Voodoo.

presidentje prikken

presidentje prikken

De altijd ijdele president van Frankrijk, Sarkozy, wil dit stukje speelgoed uit de schappen halen. Het is een voodoo-pop met zijn kop er op. Sarkozy heeft namelijk alles over voor zijn imago. Dus er wordt niet in Sarko geprikt. Jamais!
K&B weigert voorlopig om gevolg te geven aan het presidentiële bevel om de poppen uit de rekken te halen.

Kan een lepe ondernemer er ook niet één maken met Balkenende als onderwerp? Steek ik al die spelden in het ‘voetje’.

Lees meer bij onze zuiderburen (HLN)

Advertenties

15 Responses to Voodoo.

 1. puma73/Ton says:

  kan deze niet in de uitvoering ton claessen en fan odilia geleverd worden.

  heb een onbedwingbare prikneiging

 2. Edward says:

  Is pure busine$$ zoiets te verkopen met 100 koppen van wereldleiders, en idem met een verleidelijk lichaam en 100 koppen van wereldleidsters. Ka$$a! Hoezo kredietcri$i$?

  @Crypto: Nu snap ik dat Palin beschermd moest worden “against all kinds of witchcraft”!

  Eng vooruitziende jongens daar in Alaska. Wél koude kikkers… Een soort IJsland binnen de US-triple A?

 3. Marer says:

  Sarah Paling-pakjes voor Halloween verkopen het best.
  Zou dat een goed of slecht teken voor haar zijn?
  Maar gelukkig is er al voor haar gebeden “against all kinds of witchcraft”
  Want de duivel is erg betrokken bij Halloween

  Wikipedia:
  Quote;

  Er zijn veel verhalen over de oorsprong van de verlichte uitgeholde pompoen. Een van de bekendste is het verhaal over Jack de smid ofwel Jack-o’-Lantern. Op een avond kwam Jack de duivel tegen die hem naar de hel wilde meenemen. Jack wist met een list de duivel in een boom te lokken. Hij zette de duivel hier vast door een kruisteken in de boomstam te krassen.

  De duivel beloofde Jack dat hij niet in de hel zou komen als Jack hem vrij zou laten. Toen Jack later stierf kwam hij door zijn slechte levenswandel niet in de hemel. Maar de duivel liet hem ook niet in de hel wegens de gedane belofte. Sinds die tijd doolt de ziel van Jack rond op aarde.

  De duivel gooide Jack een gloeiend kooltje achterna. Jack stak het kooltje in een knol die hij aan het eten was en kreeg op die manier een lantaarn. Amerikaanse Halloweenvierders hebben de knol verruild voor een pompoen.

 4. catootje says:

  Wat Nederlanders doen in hun vrije tijd

  Media grootste vrijetijdsbesteding
  Mediagebruik – lezen, tv, audio, computer – is met 19 uur per week veruit de meest gekozen vrijetijdsbesteding. Nederlanders brengen ruim 40% van hun vrije tijd met mediagebruik door, vooral met televisiekijken. Het onderhouden van sociale contacten – bij elkaar op visite gaan, zo maar wat met elkaar praten en telefoneren – vormt met ruim 9 uur per week in grootte de tweede vrijetijdsbesteding, het beoefenen van allerhande hobby’s is met wekelijks zes uur een goede derde.

  http://www.tijdbesteding.nl/hoelangvaak/vrijetijd/algemeen/20061018.html

  CryptoEdit: Hou een sop

 5. Wilma says:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2008/10/29/291008_sarkovoodoo.html

  President Sarkozy van Frankrijk heeft een rechtszaak verloren tegen de makers van een voodoo-pop die erg op hem lijkt.

 6. Edward says:

  De rechter prikte hier zó doorheen!

  Zei tegen Sarkozy: casse-toi alors, pauvre poupé de con!

 7. Edward says:

  @Crypto, hihihah!

  Oh Lord, protect premier Balkenende, Wouter bos and André Rouvoet against all kinds of witchcraft, hihi!

  Als Sarah verliest, kan ze nog altijd in haar sexy rood gekleurde outfits met haar gristeijke kapsel en brilletje erboven wichelroede gaan lopen. Oh Lord, let her find, oil, oil and oil!!!!

  As much as in Arabia please. Can we give billions more to our whealthy republican oil friends, who will surely ever pay me back richly… Religion of the Mammon, or not?

  Oh no, no wichelroede, that makes her a witch. Gee! Let’s see first how our Dutch witch Jomanda will try to escape tomorrow on her magic clever “I did nothing” broom.

 8. Edward says:

  #Crypto, je hebt een gave man. Je vroeg aan de cosmos: Kan een lepe ondernemer er niet één van Balkenende maken, steek ik één naald in het voetje?

  Je wens werd drievoudig door het heelal verhoord. Je hebt zeker de SECRET gelezen? Witchcraft, kijk uit man, there is a point of no return!

 9. Edward says:

  Raar he dat sommige medeburgers bij het zien van zo’n poppetje de neiging hebben “dat christelijke smoeltje” helemaal dicht te spijkeren, zoals in de blog onder je link, Crypto.

  Wat is dat toch, dat mensen hun medeburgers of leiders het liefst in stekelvarkens willen veranderen?

  Het wachten is nu op acupunctuur poppen met naalden met koppen van van Jomanda, Hulda e.a.

  “U geneest hem/haar van afstand”, gat in de markt als je hierop de kop van een familielid kan aanbrengen.

 10. cryptocheilus says:

  @ Edward:

  De kwaadheid van de mensen komt volgens mij voort uit de constante christelijke/religieze betutteling. Ik kan me daar ook heel erg kwaad over maken.

  Laat de christenen en wat voor gelovigen dan ook lekker hun religie achter de voordeur belijden en er mij niet mee lastig vallen; Mij overkomt dan ook een soort Jehova-effect.
  Als ze de voet tussen de deur zetten ben ik ook niet te beroerd hem knoeperthard dicht te knallen.

  (Ik hoop overigens wel dat je door hebt dat het plaatje bij Lucaswashier een fotofuck is)

 11. Edward says:

  @Crypto, even niet door dat dit een fotofuck was. terwijl ik dagelijks fraaie dames dit kan zien doen. Ze maken onvoorstelbaar leuke en mooie collages van elkaar als ze jarig zijn. Alles is mogelijk, vertrouw inderdaad nooit een schokkende foto meer.

  Mee eens (met bij mij dan) lichte irritatie over betutteling. Echter, sommige grote groepen mensen vinden het sowieso leuk elkaar te betuttelen, niet alleen intimiderende geloven en sectes, maar zeker ook -ismes. Lachu soms ook wel erover, toch? Al dat gedoe is vaak leuk. Velen laten zich graag door een goeroe, communistische vernieuwer, etc betuttelen. Hoeven ze zelf niet diep na te denken.

  Naast betutteling maakt mij wél kwáád de eeuwige neiging van religies te knokken en bloedbaden aan te richten. In een explosieve situatie als India vindt zomaar een locale bobo dat die Hindoetempel beslist op die ene heilige oeroude offerplaats moet komen, waarop juist vanwege zijn wijde locale bekendheid nou net ooit een moskee is gebouwd, of andersom.

  Nóg nijdiger kunnen mij de profiteurs hiervan maken, die bij een massale moorduitbarsting van een bloedbad tegen de Hindoe’s in India, de Moslims in India, de Gristenen in India, Chinezen in Indonesië, de Armeniers in Turkije etc al als gieren klaarstaan om de mooiste stukkies van de boel van de slachtoffers in te pikken. Ze mogen daarom graag heel listig het vuurtje op het juiste moment nog wat aanwakkeren.

  Het toppunt hiervan waren gristelijke hooggeplaatste rovers die vroeger het landgoed van een weduwe wilden inpikken in Duitsland. Ze was echter zo gelovig en vroom als de neten. Dus bedachten ze, als doorknede inquisiteurs, dat haar overgrootvader een ketter was geweest. De schurken groeven keurig zijn botjes op, en verbrandden die netjes op een brandstapel.

  Daarna landgoedje verbeurd verklaren. 1/3 e voor de kerk, 1/3 voor de overheid, etc. Eerlijk zullen we alles delen! Wat zou de Here, de superintelligente creator van alle melkwegstelsels en wezens erop etc nou van zulke pokkenstreken vinden?

 12. Edward says:

  Mij benieuwen of onze nationale heks Jomanda vandaag zich eruit kan lullen. Wee de arme stakkers waar ze terechtkomt als ze bijvoorbeeld een taakstraf krijgt. Wedden dat ze die met spirits, God, licht en liefde eerst volledig inpalmt en vervolgens hallelujah…. gaat betuttelen?

  Deed ze heel mooi bij die ene arts en specialist volgens Boegem door bij de eerste twee medicijnen voor Millecam te zeggen: nee ik krijg door dat dit het niet is. Na enig bakken en braden mocht de man dan de derde keer toch van leidster Jomanda scoren.

  Dát is betuttelen in het kwadraat! De arts gaf later toe dat het soms tenenkrommend was. Durfde zelfs zijn gezag als specialist niet te laten gelden.. Ook ik weet het, tegen een volledig homogene overtuigde groep leg je het als je te netjes wilt zijn gewoon af. Helaas…

  Nu zegt Jomanda natuurlijk: ik herken mij beslist niet in deze beschrijving van de heer Boegem, zo is het absoluut niet gegaan! Hoe ik dat weet? Krijg ik door… Zellfs Rita Verdonk was vergeten dat ze bij de SP zat, nou dan.

  Zo ben ik mijn gehele kindertijd vergeten, Immers, dat was nog veeeeeel langer geleden. Beetje dom he? Nee hoor, I just have no recollection of that! Of zoiets…

 13. Wilma says:

  @JJ @Marer

  Noteren: *poppetjes/naalden voor acupunctuur op afstand. Cadeauverpakking!
  *uitgebreid assortiment Smurfen, Teletubbie’s, Disney-figuurtjes e.d. t.b.v.
  educatieve filmpjes voor volwassenen.

  Onze winkel zal begin 2009, na het balansen, verbouwd worden en de status XXL krijgen.

 14. Wilma says:

  http://www.trouw.nl/achtergrond/deverdieping/article1890313.ece
  /Met_een_been_in_de_wetenschap___met_het_andere_in_de_magie_.html

  Voodoo balanceert tussen uitersten, zegt Nederlands enige voodoopriesteres Maria van Daalen. De milde vorm van schizofrenie die ze daaraan overhoudt, vindt ze zeer inspirerend. Vanaf vandaag doet het Amsterdamse Tropenmuseum iets van die verschillende werelden binnen voodoo uit de doeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: