Roken en neuken.


Roken en neuken behoren tot de meest intieme handelingen van de mens. Daarom gaan ze in romantische films zo vaak samen. Daarom maakt de opdringerige overheidsinbreuk op zulke privédomeinen zo’n collectieve weerstand los. Omdat we weigeren de ballingen te zijn van andermans taboes.

Christiaan Weijts slaat in de NRC de spijker op zijn kop. Waar blijft de wetenschappelijke onderbouwing van het verbiedende kabinet? Moraal? Dat regelen we zelf wel. Weg met het overheidsexorcisme!


——–

4 Responses to Roken en neuken.

 1. marer says:

  Is het wel eens opgevallen dat vrouwen in films vaak een paardenstaart of omhooggestoken haar hebben? En als het op verleiding aankomt zij hun haar losgooien?

 2. marer says:

  http://www.ad.nl/diagnose/2799515/Slechte_baas_vergroot_kans_op_hartklachten.html

  Zoek gewoon een slecht manager of werkgever op. Kan je lekker blijven roken!

 3. Edward says:

  Onderwerp roken en neuken….

  Nu roken wordt afgebrand ..hihi.. en ik al 17 jaar niet meer rook, heb ik al jaren maar de frequentie van de andere activiteit verhoogd. Tot dit ook weer verboden gaat worden, en zoiets als wildplassen wordt…

  In de verllichte US of A is namelijk al orale sex in sommige staten, OOK BINNEN het huwelijk, streng verboden!!! Wee U als de vieze gluurderige buurman U lekker bezig ziet en de cops belt!

  Had Clinton dus mazzel dat Monica Lewinsky in de juiste staat zijn stagiare was.

  En volgens de schimmige filosofie van de kerk van Clinton was orale sex géén sex, en kon hij dus goudeerlijk stellen… I did NOT have sex with that woman!!!

  Over roken en neuken gesproken, Clinton liet ooit een staatshoofd even wachten omdat Monica haar vagina net zo leuk bewerkte met een gelukkig niet brandende grote lange sigaar…

  Hopelijk voor het USA/ego was dit geen Havanna… U snapt nu waar het spreekwoord vandaan komt… jij bent de sigaar! Het was in elk geval geen sigaar uit eigen doos, hehe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: