Mr. Ed gets to bu$ine$$ !

Philips, u weet wel van LETS MAKE THINGS BETTER. heeft een nieuwe productlijn. Trildingen… U hoort het goed, VIBRATORS.

Probleempje: als je deze vihihibratoren in het Janet Jackson ohjee een blote borst land USA wil verkopen, dat puriteinse walhallah, kun je de verkoop van TV’s en medische apparatuur wel voor eeuwig schudden!

Ook EO belt Nederland stond op zeker niet bij het lijstje landen waar marketing van Philips deze volelectronische hebbedingetjes wilde afzetten. Rouvoet in de gordijnen, nein danke!

Armzalig probeert men deze gladde Philips kietelstaafjes vooralsnog alleen af te zetten in de verlichtte UK en de Spaanse/Portugese landen. YES!

Dus dames, geen grapjes meer met namaak orgasmes onder het motto LETS FAKE THINGS BETTER,

Ze zijn namelijk heel slim DUO uitgevoerd!! U dient er ook 1 tegelijk voor uw heer gemaal te kopen. Voor hem en voor haar. De HF 8400.
lekker in je reedt stoppen

Onder het nieuwe motto: SENSE & CUMPLICITY!

Dat CUMplicity zit goed, er zit alleen een aan/uit schakelaar op. Als u het apparaatje goed richt zit SENSE bij beide partners ook wel goed. Best wel flitsende lui die tegenwoordige productontwikkelaars en marketeers. Petje af hoor. Supermodern.

Gebruikersmanual (voor de internetkopers) hierrrr (pdf link).

Komt u maar. of niet,…..Viesbah of moet kunnen in de comments….

Advertenties

18 Responses to Mr. Ed gets to bu$ine$$ !

 1. Edward says:

  Wel heel erg leuk eigenlijk van Philips, ze gaan echt met de billen bloot.

  Det me denken aan posters over het Joods-Palestijnse conflict, van decennia geleden. Stonden de Israelische premier Menachim Begin en de Egyptische leider Anwar Sadat innig te dansen met twee bloedmooie dames kennelijk van lichte zeden, terwijl ze ons stralend lachend alle vier aanstaarden. Er onder stond met koeien van letters:

  DROP THE GUN, IT’S TIME FOR FUN!

  Hadden ze het maar gedaan… sex heals … sorry Philips, sells!

  Van alle ellende die die oorlog gekost heeft sinds de 2e wereldoorlog, had elke Isrealier + elke Palestijn een villa kunnen hebben, compleet met zwembad, Rolls Royce en chauffeur. Maar ja dan waren de arme werknemers en aandeelhouders in de wapenindustrie weer brodeloos geweest!

  Leuk initiatief van Philips, omzet bij de kredietcrisis genereren, altijd handig wat cashflow, dit zie ik de puriteinse Chinezen nog niet maken, hoewel India met zijn Kama Sutra een geduchte concurrent kan worden. Popjes ala Sarkouzy Voodoo waar deze keer niet met naalden maar … oops, nu ga ik bijna te ver.

 2. wilmamazone says:

  Wat praten over het rookverbod toch niet allemaal naar boven haalt bij onze Edward. 🙂

 3. wilmamazone says:

  http://www.nu.nl/news/1874966/83/Slimmeriken_produceren_beter_zaad.html

  AMSTERDAM – Hoe hoger het IQ, hoe beter het sperma. Dat stellen Britse wetenschappers, zo meldt de BBC.

  Daarom is Mr. Ed natuurlijk gestopt met roken 17 jaar geleden. 😉

 4. wilmamazone says:

  We moeten wel oppassen met wat we hier allemaal zeggen en/of laten zien:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2008/12/8/081208_simpsons.html

 5. Da Silva says:

  Mag je in Amerika geen plezier hebben tijdens de sex?
  Denken die “cowboys nog steeds dat even erin en er uit “will do the trick”?
  God God,wat een puriteins klote land is het toch ook he?
  Laten we er maar weer even om lachen dan.
  http://nl.youtube.com/watch?v=6MnispBtGyc

 6. peter says:

  Ja, dat heb je als je zo oud de ringtones niet meer herkend!

  In haar geval misschien toch nog een fijne oude dag!

 7. wilmamazone says:

  Die oma’s toch:

  Komt Mr.Ed nog heel wat uit te leggen over zijn hippe trilbibbertjes. 🙂

 8. peter says:

  Eigenlijk is er niets verandert!

 9. Edward says:

  Philips sprong gewoon in het gat … in de markt.

  Dit is pas het begin van hun innovatieve productlijn, waarvan ik deze eerste schepsels nog niet in de winkel zag liggen in ons puriteinse kikkerlandje.

  Maar het kan gewoon altijd nog ala Diamentaltje puur natuur ook, ja toch niet dan? Net als dansen in een dancing zonder enige XTC of speed. Ging ons urenlang freakend zonder hulpmiddelen behalve een enkel pilsje (hehe) toch aardig goed af. Wel stond vroeger de tent nog blauw van de rook, je ging soms de mist in in sommige bars en dancings.

  Die huidige patat-, paddo-of hamburger generatie toch, die al gauw moe wordt, overal electronisch of farmaceutisch mee geholpen moet worden of zich snel verveelt. Bij ons was alles nog oerkracht power en puur natuur, hihi. En als je moe was, dan was je echt moe, gaf je gewoon aan toe, je was dan niet aan een pillechie toe.

  Freek de Jonge zong al eens:

  Toen uitgaan nog iets anders was, dan uit je dak gaan op een pil
  Stond ik bekend in dancings als de jongen met de bril.

  Ik zie dit soort hi-technische ontwikkelingen toch wel roosleurig in. Ben dan ook van de LSD-generatie die overal psychedelische kleuren in zag en een waantje hier en daar voor normaal hield… De overdosis vernietigde echt psyches, dát waren nog eens spannende en interessante bijwerkingen. Trichloorethyleen Peter die dacht dat ie kon vliegen en van een balkon sprong. De vlucht was prima, alleen de landing nog niet.

  Het wachten is nu op een alternatieve productlijn van Philips.

  Genezen op afstand? Met de HF3300 kunt U, in plaats van alleen Uw dorpje, Uw gedachtenkracht bundelen en vanuit Uw luie stoel met high frequencies mensen in de hele EU healen! Telepatisch wordt ook de rekening verzonden en de betaling van de creditcard van de klant aangestuurd, gegarandeerd no cure no pay.

  Nu onze Reiki robot HF8110 die na een dag gruwelijke deadlines en onrecht op Uw werk alle spierknopen en blokkades en beginnende burn-outs in Uw nek en rug weer gladstrijkt. Werkdagen van 11-12 uur voor beginnende ondernemers zijn nu weer mogelijk!

  In Uw preventieve hyperthermie HT3230 badkamer met Fotodynamische lampen krijgt elke beginnende kankercel zo een opdonder, dat die cellen er al niet eens meer aan beginnen!

  Ook regulier zijn er opties:

  Met onze U naar believen geinteresseerd, aandachtig of smachtend aankijkende electronische flitsende huisartsrobot PH 3369 in witte jas kunt U elke dag comfortabel naar de dokter zonder wachttijden. De descision sotfware analyseert ter plaatse Uw bloeddruk, hartslag, adem, uiterlijk, bloed, pies en poep en mist zelfs de zeldzaamste kwalen niet meer.

  Scan nu thuis met de spotgoedkope Home-MRI XY 6912 Uw gezin, en interpreteer samen met onze PH-Bravo sotfware de prachtige driedimensionale plaatjes. Of meet welke centra in Uw of Uw partners brein actief zijn als U TV kijkt of zo.

  Onze EDWA-12 database scanner waarschuwt U met kwaakgeluiden of Uw on-line alternatieve therapeut een Kwak, Oplichter of gewoon een ongevaarlijke Klazina uit Zalk is.

  De PH33x Eternal Imager laat U naar believen naar andere dimensies of de hemel reizen. Nu een spannende of desgewenst ontspannende bijna-dood-ervaring op Uw bank, hand in hand met Uw virtuele beschermengel. Meet generations of your ancestors! See now your previous lifes and correct them!

  Ik zou zeggen, breek me als ex-Philips researcher de bek niet open. Pff.. gauw weer terug naar de dagelijkse sleur, dus koffie met een lijntje coke, please!

 10. wilmamazone says:

  @Edward

  Geweldig stukje en dat op de vroege morgen!

  Van het volgende bericht werd ik niet erg vrolijk:

  http://www.nrc.nl/wetenschap/article2085598.ece
  /Hersenonderzoekers_breinpep_moet_mogen

  ROTTERDAM, 8 dec. Gezonde volwassenen zouden medicijnen die hun denkprestaties verbeteren, gewoon moeten kunnen gebruiken. Dat betoogt een groep vooraanstaande Amerikaanse en Britse hersenonderzoekers en ethici in een opiniestuk dat gisteren op de website van Nature is verschenen.

  Prestatieverhogende middelen voor o.a. in bed, het uitgaansleven en nu dit weer.
  Het beangstigende is dat dit wellicht tot norm verheven zal worden en het gezegde:
  ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ uit ieders geheugen zal verdwijnen.
  Het is nou niet bepaald een wereld waarin ik zou willen leven, geef mijn portie dan maar aan Fikkie.

 11. wilmamazone says:

  NEW DELHI (ANP) – Een Indiase vrouw is op 70-jarige leeftijd van een dochter bevallen, nadat ze een ivf-behandeling had ondergaan. Dat heeft haar arts laten weten, aldus Indiase media maandag.

  Volgens de arts Anurag Bishnoi is er niet eerder een vrouw geweest die op 70-jarige leeftijd een kind ter wereld bracht. De vrouw woont in de noordelijke deelstaat Haryana. Ze is al ruim vijftig jaar getrouwd. Ze onderging een ivf-behandeling, omdat het huwelijk geen kinderen opleverde.

  Volgens de arts maken de vrouw en haar kind het goed.

  Tja….dat is bij al dit soort dingen altijd de hamvraag:
  Moet alles zomaar kunnen omdat het kan?

  Of het nou om prestatieverhogende middelen gaat, technische medische hoogstandjes of whatever.

 12. Edward says:

  @Wilma, mee eens.

 13. marer says:

  En een bejaarde vrouw als broedmachine.
  Een ivf behandeling met donor eitje?
  Arm kind.

 14. Edward says:

  Betty Page overleden. Toch niet alleen maar een bericht voor “Vers van de Pers”.

  Want, als je haar naam op You Tube intypt, en je scrollt de pagina naar beneden, zitten er onder aan de pagina enkele voor de jaren 50 van vorige eeuw en zelfs voor de huidige USA redelijk verrassende fimpjes tussen.

 15. wilmamazone says:

  @Edward

  Verassende filmpie’s zo vroeg op de morgen?!!! 😉

 16. Edward says:

  @Wilma, Zoekt en ge zult vinden…

 17. wilmamazone says:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2008/12/16/161208_swaffeleniswoordvanhetjaar.html

  ‘Swaffelen’ is het woord van het jaar geworden. Ongeveer 16.000 mensen stemden op dit woord. Bij swaffelen laten mannen hun geslachtsdeel slingeren en tikken daarmee ergens tegenaan. Vooral onder studenten is het woord populair

  De waarschuwing:’Oppassen, anders zwaait er wat!’ is nu duidelijk; eindelijk weten we wat er zwaait. Mannen tikken niet dus wel! 😉

 18. marer says:

  Volgens mij hebben er meer mannen gestemd dan vrouwen. Ik denk niet dat het voor vrouwen erg interessant is waartegen mannen swaffelen. Het filmpje over swaffelen tegen de Tash Mahal vind ik persoonlijk niet erg smaakvol.

  De mannelijke bevolking is erg gecharmeerd van hun eigen swaffelaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: