Daniël van Santen; wij blijven hier!

De wonderdokter Daniël van Santen mag blijven. U kent hem nog wel van de doekjes en de Homo en hiv-healings. Toekomstig huisarts te Capelle.

Juristen van de Landelijke Huisartsen Vereniging zien geen mogelijkheden om huisarts Daniël van Santen te weren uit Capelle aan den IJssel.
Volgens hen zijn er geen juridische gronden om onder het contract van de huisarts uit te komen. Dat zegt Arie van Zuijdam, voorzitter van de Stichting Capelse Huisartsen………………………..
………….”Ik ben arts en geen jurist, maar de mensen die er verstand van hebben, zijn wel achter die mogelijkheid aangegaan,’’ zegt Van Zuijdam. De toekomstige collega’s van Van Santen hebben hem gevraagd af te zien van zijn nieuwe functie. Dat heeft Van Santen niet op andere gedachten gebracht. Hij gaat per 1 januari gewoon aan de slag.

Wel even zelf de waarneming regelen Daniël.

Reactie van een inwoner;

Ik zag dat ze het dokterscentrum aan het verbouwen zijn.
Kunnen ze de letters Gezondheids Centrum gelijk vervangen door Healing Centrum.
Deze “arts” heeft een bord voor z’n kop. Zijn collega’s pruimen hem niet, de patienten pruimen hem niet maar toch zijn (kristelijke) wil doordrukken.
Prettig voor de vertrouwensrelatie arts-patient.
Oprotten met die vent.

Boomschade | 15-12-08 | 12:24

Zo’n mongool heeft bestaansrecht omdat er in ons beschaafde landje nog een duizelingwekkend aantal 2-bits rond lopen die hem ook nog van klandizie gaan voorzien.
We zijn hier altijd zo vol van marktwerking………

Dorian Gray | 15-12-08 | 12:44

Eén psychopatische voodoodokter is genoeg om de reputatie van de hele medische sector in twijfel te trekken. Als hij aan de slag kan, waar is de geloofwaardigheid dan nog?!

Je zal maar zonder te weten met een woekerende kanker rondlopen. Die gek zal hem niet vinden hoor, met die kleine piekoogjes.

De Bellig | 15-12-08 | 13:06

Altijd lachen om te zien hoe men er bij GS in de comments even over heen walst.

Per 1 januari gaat de praktijk open. Gewoon omdat het kan! Aanmelden een optie. En waarom niet?;

Van Santen heeft gewoon z’n bul gehaald en zich verder netjes aan de regeltjes gehouden. Verdere klachten omtrent de praktijk van van Santen kunnen gewoon naar de tuchtraad/strafrechter.

Patiënten uit Capelle hebben wat dit betreft mogelijk zelfs een voordeel als ze kiezen niet uit de praktijk van van Santen te stappen;

Ik denk dat er op dit moment in Nederland geen huisarts rondloopt die bewuster is van het feit dat religie c.q. geloof en genezen strikt gescheiden moeten worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: