Klappen voor Roy Martina

Dat de Telegraaf nu over Roy moet beginnen.
Roy heeft een aantal rekeningen open staan… Zeg Roy, doe es betalen en bovendien even zeggen van wie je dat geld krijgt. Anders brommen.

Roy en ik gaan way back. Roy is karatekampioen. Wij sparden nog wel eens in het kot van Sjaan Kloot van Domme (ben z’n naam effe kwijt maar zoiets was het).

He Roy! Ken je me nog? Crypto-angelfist-cheilus!. Ik sloeg hem altijd het licht uit zijn ogen, maar dit terzijde. Dat is alweer zo lang geleden.

Hadden we ons aangemeld voor het bio-stabil trainingkamp. Ergens in midden –America bij de FARCE. Je weet toch, guerrilla-style. Dus wij allemaal van die kewle pakkies aantrekken, fikkie stoken en allemaal stoer doen en zo. Daar legden we de basis voor het heavy-duty stabilletjes door iemands strot leren rammen. Dat waren de trainingen (Crypto weet wel waar Roy z’n inspiratie vandaan heeft). Crypto pakt het fotoboek er eens bij. Kijk! Met de kameraden stoere poses aannemen.

Weet je nog dat Tineke, toen nog Tinus, nog vier jaar 24 bio-stabils in die baard heeft gehangen voordat ze er af was? Hier nog even een picaatje van jullie samen.

Mooie klap Roy. Even zwaaien naar het vogeltje..

One Response to Klappen voor Roy Martina

  1. Pingback: Orthoklinika, Axiradius, glucusamine en guerillamarketing « Cryptocheilus Weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: