Tros radar sluit opnieuw forum.

We hebben wat met de Tros. De grootste familie van Nederland blijft boeien. Alweer een slotje op een topic in het Radar-forum:

TROS Radar
Site Admin

Geplaatst op 21 Jan 2009 15:02 door TROS Radar
Bij deze sluiten wij dit topic.

Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen op het forum of allerlei commerciële of non-commerciële bedrijven en organisaties te promoten.

U bent geband dus hier de link voor de zwarte schapen.

De rest van de familie blaat hier mee.

Blijk van voorschrijdend inzicht of het zoveelste brevet van onvermogen en bewijs van de falende moderatie van Tros Radar?
Het laatste. Zoekend en dolende neemt de moderator van de Tros opnieuw een verkeerde beslissing. Hij/zij/hullie sluit(en) opnieuw een topic(een doodzonde in blogland).

Niets nieuws derhalve; Het is inconsequent c.q. meten met twee maten.

Onwelgevallige uitingen en overtredingen van de regels van de moderatoren van het Tros-forum werden in het verleden (en niet alleen in mijn geval) bestraft (oeh mama maak me gek) met een IP-ban. Het topic bleef uiteraard gewoon open. Voor mensen die er, zoals nu, voor zorgen dat een topic verziekt wordt door alternatieve geldklopperij. Want dat was altijd al het geval.

Het sluiten van dit topic is het zoveelste zwaktebod en bij lange na niet genoeg. Er zijn namelijk mensen voor minder geband. Monddood gemaakt en verguisd. Mensen die juist dit probleem aanhangig maakten.
Rehabilitatie van reageerders zoals Wilma, JennyJo en andere gecensureerden en gebanden waaronder ikzelf, moet in dit licht voor de hand liggen.

Wedje maken?

Dat gaat niet gebeuren hoewel er alle reden toe is voor de moderator van het Tros Radar forum om voor wat dit betreft héél diep door het stof te gaan en openheid van zaken te geven. Zijn bijvoorbeeld mensen door de redactie benaderd teneinde het forum te screenen zoals mij in een E-mail is toevertrouwd? Meer bevoegdheid hebben voor wat dit betreft? Zo ja, wie en waarom?

Make’s sense. Vooral met betrekking tot het volgende:

Er staat er bij de weg ook nog een andere rekening open. Iets met het doorspelen van IP- gegevens. Bermuda tri-Angel, herstel, triangle….bij de Tros. Stay tuned!

Al is de leugen nog zo snel….O ja, Angel kom er maar in.

Advertenties

6 Responses to Tros radar sluit opnieuw forum.

 1. cryptocheilus says:

  Wanneer komt K.C. terug? K.C. heeft ook nog iets uit te leggen…

 2. marer says:

  K.C. voelt zich waarschijnlijk nog niet geroepen!
  Of is ook op de wintersport of is het vieren van carnaval aan het voorbereiden!

 3. Da siilva says:

  K.C. is back! yes de bende is weer compleet!
  Heb ik hem gemist?,neuh……

 4. wilmamazone says:

  Kees is vandaag weer begonnen als het goed is, die had vakantie tot 27 januari.

 5. cryptocheilus says:

  Het beste kostuum inzake carnaval voor Braam is het boetekleed. Waarom heb ik het idee dat ie nu juist dat niet aan gaat trekken?

 6. Edward says:

  Brr.. ik heb zelf innig samengewerkt met alternatief. Verbaasde me telkens weer over de eenzijdigheid en polarisatie en vooral over het negeren of niet serieus nemen van interne critici.

  Wij waarschuwen hier uit humaniteit en enorme bezorgdheid dat mensen in levensgevaar bedrogen kunnen worden tegen Tullio Simoncini, maar wij zijn geen alternatieven, dús zijn wij in de ogen van Odilia Schaijk Tullio Fan, Ton Claessen, etc een gigantische schandvlek op de mensheid, die haar op verderfeijke wijze een geniale genezing van kanker onthoudt.

  Echter, ook Kees Braam en het IOCOB, toch gevestigde alternatieve bolwerken met druk bezochte Internetsites, waarschuwen precies als wij tegen de gevaarlijke Tullio Simoncini, maar zij zijn wél alternatieven, dus in de bekrompen alternatieve optiek dús uiteraard géén schandvlek op de mensheid vanzelfsprekend.

  Sterker nog, waar Fan, die ooit op een weblog de reguliere behandeling van kanker barbaars noemde, ons hondsbrutaal verderfelijk en een rattennest noemt, bezoekt zij nog trouw de IOCOB site, en haalt daar amechtig dwepend alle haar welgevallige teksten gewoon nog steeds weg. Gepolariseerd weet-je-wel.

  Snappu hoe at-random hier de zwarte piet wordt uitgedeeld door gepolariseerde mensen die een volstrekt eenzijdige bovenkamer verwronging hebben?

  Jammer dat ik mij ooit zo innig met alternatief verstrengeld heb. Zo zout heb ik het om met de stichting Sergio te spreken, nog nooit gegeten.

  Waar blijft daar de stem van de redelijkheid??? Nog steeds geen alternatief antwoord op mijn open vragen, en die komen waarschijnlijk niet, want men is daar niet toe aan het aanvatten van grove interne misstanden en inconsekwenties blijkbaar.

  Gauw nog een troost koppie eikeltjesthee dan maar…hihi. Eikeltjes thee is goed voor te naieve alternatieve eikeltjes zoals ik er eentje was.

  Intussen heb ik mijn weerbarstige toetsenbord aardig onder contro..@#%&^&&)():”+_@@€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: