Jeff Hoeyberghs geschorst.

Jeff Hoeyberghs moet nog even wachten voordat hij zijn gouden handjes weer kan laten wapperen teneinde u van verse tieten te voorzien in zijn nieuwe kliniek.

De Genkse plastische chirurg Jeff Hoeyberghs is door de Orde van Geneesheren voor negen maanden geschorst. De schorsing werd op 13 februari 2009 uitgesproken door het Hof van Cassatie, maar raakte nu pas bekend. Het is de tweede schorsing voor Hoeyberghs in vier jaar tijd


(klikkerdeklik op plaatje voor HLN artikel)

Hoeyberghs tast namelijk al drie jaar lang de ‘eer en waardigheid’ van de Belgische medische stand aan met o.a. verkleedpartijen en carnavalshits.

‘TettenJefke’ was bij ons eerder in het nieuws omdat hij een verslaggeefster van het programma ‘DAS je goed recht’ van SBS6 stijfvloekte. Leest u zich hier maar even (opnieuw) in.

Jeff legt nog even uit waarom dit niet zijn probleem is:

Ik weet nog van niks, reageerde Hoeyberghs furieus. “Maar ik laat het hier niet bij. Ik stap naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg.

Aldus de meest bescheiden plastisch chirurg aller tijden die zich bezint over zijn eigen toekomst (onzeker), het Belgische staatsbestel (een dictatuur) en als er tijd overblijft: de toestand van de wereld (niet rooskleurig) in zijn recente boek ‘U wordt bestolen’ .

In het AD:

De chirurg werd in februari ontslagen bij de Welnesskliniek in Genk. Dat gebeurde nadat hij in een SBS6-programma in woede was uitgebarsten..


Telegraaf

De chirurg werd in februari ontslagen bij de Welnesskliniek in Genk. Dat gebeurde nadat hij in een SBS6-programma in woede was uitgebarsten..

Wederom FAIL! wegens papegaaien.

-Wordt ongetwijfeld vervolgd-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: