God’s Rottweiler.

Maar wie is het? En waarom is hij in het nieuws?

27 Responses to God’s Rottweiler.

 1. wilmamazone says:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Paus_Benedictus_XVI

  Benedictus XVI, geboren als Joseph Alois Ratzinger (Marktl am Inn, 16 april 1927) is een Duitse rooms-katholieke geestelijke. Hij is als zodanig de 265e paus van de Katholieke Kerk. Hij werd op 19 april 2005 verkozen tijdens het conclaaf van april 2005, dat werd gehouden na de dood van paus Johannes Paulus II. Als paus staat Benedictus XVI aan het hoofd van de Katholieke Kerk en is hij de soeverein van Vaticaanstad.

 2. wilmamazone says:

  De paus heeft een heuse startpagina:

  http://paus.startpagina.nl/

  Waar ie zoal mee in het nieuws was:

  http://depaus.headliner.nl/

 3. Edward says:

  Lachuh met die plaatjes. Jammer dat alle vele honderden afsplitsingen van de Christelijke kerk niet allen hun eigen paus wilden houden, had veel van dit soort humor opgeleverd. Hadden die samen een leuk forumpje kunnen vullen.

  De katholieken hebben er zelf wél een tijdje twee gehad, 1 in Avignon of zo, of zelfs even 3 tegelijk. Moet kunnen natuurlijk.

  Ben wel plaatsvervangend blij met de claimcultuur in de USA. Met 4% van de 50.000 priesters pedofiel, dus 2000 (stel U dit groepje eens voor), wil men dit niet langer meer stiekem wegmoffelen. Kost teveel duiten als de getraumatiseerde slachtoffers volwassen en mondig zijn geworden. Scheelt weer een berg psychische schade, hoewel ze treden uit, en gaan als jeugdwerker, teambegeleider, etc aan de slag. Wet van Murphy, de hoeveelheid ellende zoekt zijn eigen weg wel.

 4. Edward says:

  Las dit op een Belgische site over de Heilige Rat:

  Ja, van “valse idolen” weet de Rat alles. In zijn jonge dagen was de “jeugd van zerreworig” nog eerlijk en onvervalst in het nalopen van lallende leiders. Puur en onbespoten marcheerde de dappere kerkvorst mee met de gezonde idealen van… de Hitlerjugend !
  Zouden deze hooggepensioneerden hun sinistere seniliteit niet beter botvieren op mensen van hun eigen ouderdom en de jeugd met rust laten ? En dat mag dan hier niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk opgevat worden. De Morgen voegt er immers spijkersmetkoppenslaand aan toe: “Ondertussen wordt hoopvol gewacht op excuses voor de slachtoffers van seksueel misbruik door Australische priesters”.
  Jaja, het gekerstende kerkpersoneel heeft altijd een onverzadigde interesse in de jeugd gehad.

  Zie desgewenst: http://libellenleven.blogspot.com/

  Als 4% van de priesters pedofiel is, vraag ik me af hoeveel priesters er samen zijn in alle landen ter wereld. We halen dan de 10.000 pedofiele priesters wel, vrees ik. Maar pas op: condooms zijn uit den boze, zijn een uitvinding van de duivel, en pedofiele priesters niet natuurlijk. Tsja… Het spreekwoord zegt: let niet op mij, let op die oen daar. Moralisten coveren hier wel erg opzichtig de balk in het eigen oog up.

 5. Edward says:

  Nog geen complot gehoord van Rath over paus Rat. Ben benieuwd welk complot er uitgebroed wordt. Brandstof genoeg, want Ratzinger wil zoveel, o.a. meer onderzoek naar het verschil tussen man en vrouw:

  http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Home/article/detail/165537/2008/02/10/Paus-Meer-onderzoek-naar-verschil-tussen-man-en-vrouw.dhtml

  De slimbo heeft er gelijk heel wat vrouwelijke volgelingen bij, want hij stelt:

  De Duitse paus haalde fel uit naar misogyne culturen. “Als opmaat voor de CELAM-conferentie in Brazilië heb ik eraan herinnerd dat in sommige gebieden nog altijd een chauvinistische gezindheid heerst die de boodschap van het christendom negeert.

  Het christendom proclameert dat de vrouw in waarde en verantwoordelijkheid gelijk is aan de man. Er zijn plaatsen en culturen waar vrouwen alleen al op basis van het feit dat ze vrouwen zijn, gediscrimineerd en ondergewaardeerd worden.

  Slim, oder?

 6. Edward says:

  Als Pappy Ratty stelt dat de vrouw in waarde en verantwoordelijkheid gelijk is aan de man, kunnen we dan binnenkort vrouwelijke priesters verwachten? Een voordeel is wel; die lopen niet de hele dag hun p.. achterna zodat de kids wat veiliger zijn. Op naar de volgende Afro-amerikaanse vrouwelijke paus, tegelijk met een ditto presidente in de USA!

 7. cryptocheilus says:

  lol@ Edward

  Yes we can!

  Nu nog wachten op het goede moment;

  Als de hel bevriest.

 8. cryptocheilus says:

  Edward had het er al over. Aanleiding voor dit topic is een artikel in de Lancet waarin ongekend fel van leer wordt getrokken m.b.t. de aanbevelingen van de paus aangaande het condoomgebruik in Afrika.

  “Door te poneren dat condooms het probleem van hiv/aids vergroten, verdraait de paus wetenschappelijk bewijsmateriaal om de katholieke doctrine te kunnen promoten”, zo staat in een opmerkelijk hard editoriaal. Het gebruik van condooms is de enige doelmatige manier om de verspreiding van hiv tegen te gaan, aldus het tijdschrift. “Of de fout van de paus te wijten was aan gebrek aan kennis of een opzettelijke poging was om met de wetenschap te knoeien om de katholieke ideologie te verkondigen, is onduidelijk”, klinkt het. “Als een invloedrijk persoon, of dat nu een politiek of religieus leider is, wetenschappelijk onjuiste uitspraken doet die de gezondheid van miljoenen mensen kan schaden, dan moet die persoon die uitspraken terugnemen”, zo luidt het. “Als hij dat niet doet, frustreert hij het werk van al die mensen in de gezondheidszorg die werken aan de bestrijding van hiv/aids, onder wie ook vele duizenden katholieken”.

  Luister hier naar het commentaar van Medisch Contact redacteur Henk Maassen voor BNR-nieuwsradio op dit onderwerp.

 9. wilmamazone says:

  http://www.trouw.nl/opinie/letter-en-geest/article2065119.ece

  Roomse allergie

  Eind januari stapte de theoloog Jean-Pierre Wils uit de rooms-katholieke kerk. Aanleiding was de rehabilitatie van het Pius-X-broederschap, een „diep reactionair en antisemitisch” gezelschap. De rk kerk en de moderne samenleving verkeren, aldus Wils, in toenemend vijandschap. „Wij moeten ons met hand en tand verdedigen tegen de regressieve fantasieën van religieus gefanatiseerde wereldverbeteraars.”

  De actuele condoomkwestie bij het bezoek van de Paus in Afrika doet ons weer wakker schieten – in een Absurdistan van de moraal. Heeft het nog zin op bizarre morele posities in te gaan?

  quote:

  Er is een treffend Duits spreekwoord dat zegt: wie in een huis van glas woont, werpt maar beter niet met stenen.

 10. Edward says:

  Komt goed uit, ik heb een DVD met een live optreden van The Eagles: Hell freezes Over… die heb jij waarschijnlijk ook. Overigens de hel bestaat niet, behalve voor 100-en miljoenen hier op aarde. Bah al die enge religio’s en nare dictators, daar wordt ik wel eens wat hellig van!

 11. Edward says:

  Helemaal mee eens. Die kerkelijke pief die Angela Merkel om excuses aan de paus vroeg, durft vast niet ook deze kwestie aan de paus voor te leggen, of die zijn uitspraken dan ook terug wil nemen.

  Een beetje hielenlikker zou zo zijn eigen glazen namelijk niet in gaan gooien. Maar hoe zat het ook alweer met die splinter in het oog van je naaste, en eerst de balk in het eigen oog weghalen? De historie leert dat vele pauzen hele oerwouden balken in de ogen hadden.

  Op naar de zaligverklaring van oorlogspaus Pius XII, wiens staf perfect hoge moordende nazi’s hielp ontsnappen, nu gestimuleerd door een Duitse paus en de door hem omarmde Puis-broederschap, alles geht gut so hier auf Mondo Shame.

  Hoe groter boef hoe beter het je gaat. Dr. Mengele deed jarenlang onzegbaar waanzinnige afschuwelijke gruwelijke dingen en had een bruin leven na de oorlog in Paraguay, geregeerd door een ex-Duitser, en de Zweed Wallenberg hielp dapper vele mensen ontsnappen, en werd langzaam vernietigd door het Russische gevangenis hel systeem.

  Het kwaad is absoluut de baas op deze wereld, en is vaak vermomd achter mooie uniformen, fraaie kostuums en heilige gewaden vrees ik.

 12. Edward says:

  Mee eens Wilma. Dappere man die theoloog, en Absurdistan is een correcte naam voor deze planeet.

 13. Pingback: Selection of Dutch Medblogs | Dr Shock MD PhD

 14. da silva says:

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2009/04/flyer_met_geile_paus_verboden.html
  Deze reclame verspreidt zich net zo snel als het Aidsvirus!
  Met dank aan de paus!

 15. da silva says:

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/opmerkelijk/)/components/actueel/rtlnieuws/2009/04_april/03/opmerkelijk/0403_0645_Condooms_Rome_Benedictus.xml

  Een opmerkelijke actie in de straten van Rome: een politieke partij heeft daar gratis condooms uitgedeeld.

 16. da silva says:

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/foto/2009/04/heilige_playmobilfiguurtjes_aa.html

  Heilige playmobilfiguurtjes aangepakt

  Een Duitse priester die van Playmobilpoppetjes heilige figuren maakte en die op zijn website plaatste, heeft een waarschuwing van Playmobil gehad. Het bedrijf heeft laten weten dat het vervormen van het speelgoed alleen voor privédoeleinden wordt toegestaan. Als zijn site niet voor 6 april uit de lucht is, krijgt de priester de advocaten van de speelgoedfabrikant achter zich aan.

 17. Edward says:

  Het scenario is heel eenvoudig:

  1. De paus woont in Berlusconi country, waar men zelfs oplichting massaal wegwuift.

  2. Lumineus idee: we gaan Pius X11 zaligverklaren, immers ale pausen verdienen dat.

  3. We kiezen dus eerst een Beierse Paus met een Hitlerjugend opleiding. Immers dit is de zekerste opleiding naar zaligheid. En die wil perse het Holocaust museum in Jeruzalem niet in, verrassend he?

  4. We omarmen de redelijk extreme Pius X11 beweging weer.

  5. Een Prominent lid daarvan laten we openbaar de Holocaust ontkennen. En nog steeds niet die mega massaslachting erkennen.

  6. Immers zonder holocaust is de inertie van de oorlogspaus niet zo erg meer.

  7. Pius X11 wordt zoals gepland zalig verklaard.

  Zo simpel kan het zijn.

 18. da silva says:

  Volgens deze man bestaat Aids niet en is het in feite massa hysterie,zou de paus dan toch nog gelijk krijgen?

  Klik om toegang te krijgen tot mnb.pdf

 19. Edward says:

  @Da Silva, die warmbloedige paus heeft die dame van die flyer helemaal niet nodig. Er zijn nu uit eigen parochie:

  “NUNS WITH GUNS”

  http://ikinman.blogspot.com/

  en de allerleukste is de volgende, zoek de volgende tekst in de Hindoe site onderaan:

  Much to their susprise, the Virgins awaiting Muslims in Heaven were not quite what they expected: (hihihi hehe)

  http://billrobinsonmusic.com/Spirituality.htm

 20. Edward says:

  @Da Silva, gelukkig voor de paus zijn er ook sexy nonnen. Of zijn dit de poten van de barkrukken?

  http://boldt.us/humor/bar_stool_nuns_sexy_stockings_heels.html?g2_jsWarning=true

 21. da silva says:

  @ Edward
  Ik had hem nog niet gezien van die nonnen,leuk!

 22. jennyj0 says:

  Volkomen de weg kwijt, deze lui.

 23. wilmamazone says:

  http://www.hartenziel.nl/artikel/ik_zie_wat_jij_niet_ziet/

  Ik zie wat jij niet ziet

  Ooit meende ik, dat het verschil tussen gelovigen en godloochenaars is gelegen in het feit dat de eerstgenoemden geen bewijsmateriaal nodig hebben; het geloof op zich is voldoende. Ieder argument dat tegen het geloof in een opperwezen wordt ingebracht, wijzen zij van de hand met een beroep op de ondoorgrondelijkheid van het godsdienstig concept. Met andere woorden, zet je verstand aan de kant, probeer het niet te begrijpen, laat staan met bewijzen te ontkrachten of te bevestigen.

  En toch komen telkens aanhangers van het christendom met bewijsmateriaal op de proppen, om de ongelovigen te overtuigen.

 24. wilmamazone says:

  Toch is het op zich geen slecht/gek idee als Playmobiel en/of Lego zouden komen met een zelf te bouwen kerststal ofzo met herders/ schaapjes enz..
  Volgens mij zou dat goed verkocht worden.

 25. jennyj0 says:

  Dat dacht ik ook, als ik playmobiel was zou ik er aan beginnen!

 26. da silva says:

  Sjefke bij de Paus

  Sjefke werkt bij een krantenredaktie in het Zuiden des Lands. Het vreemde is dat iedereen die op de redaktie binnenkomt tegen Sjefke zegt:
  Ha die Sjefke hoe is het ermee?
  Dit valt de baas van Sjefke op. Op een goede dag vraagt de baas aan Sjefke.
  Zeg Sjefke, hoe komt het dat iedereen jouw naam kent.
  Hierop zegt Sjefke:
  Ja baas wie kent Sjefke nou niet!
  De baas gelooft Sjefke niet en daagt hem uit naar Rome te gaan en de paus te ontmoeten. Zo gezegd zo gedaan. In Rome aangekomen gaat Sjefke het Vatikaan binnen en ontmoet de paus. De paus zegt:
  Zo Sjefke hoe gaat het ermee?
  Samen gaan ze op het balkon staan en kijken uit over het St. Pietersplein. Midden op dat plein staat de baas van Sjefke. Opeens ziet Sjefke dat zijn baas flauw valt. Hij rent snel naar beneden en helpt zijn baas met wat vlugzout weer op de been. Als de baas een beetje is bijgekomen vraagt Sjefke aan hem wat hem mankeerde, waarop de baas zegt:
  Stond er net een Italiaan naast me en die vraagt aan mij wie dat naast Sjefke is.

 27. wilmamazone says:

  http://weblogs2.nrc.nl/youp/2009/04/11/vita-nova/#more-182

  Vita Nova

  De aartsbisschop van Dublin heeft vast een tipje van de sluier opgelicht door te vertellen dat er binnenkort een officieel rapport verschijnt waarin staat dat tussen 1975 en 2004 duizenden Ierse kinderen seksueel zijn misbruikt. Door wie? Door Ierse priesters.

  Waarom? Omdat ze toch iets moeten met hun opgewonden leuter, die ze van de paus niet in een andere volwassene mogen proppen. Dus dan maar in een kind. Dat stribbelt niet tegen. In 2007 heeft de katholieke kerk in de Verenigde Staten in totaal meer dan 600 miljoen dollar aan schadevergoeding moeten betalen vanwege seksueel misbruik van kinderen door priesters. Hoe het in andere landen zit? Geen idee. Maar ga er maar van uit dat de zwartgerokte jongens ook elders in de wereld stevig huishouden onder de onschuldige misdienaartjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: