Griepen met complotdenkers

—–
Complotters aller landen. Bereidt u voor op een grootscheepse zuiveringscampagne. De wereld is door u overbevolkt en daarom komen de mannen van de Nieuwe Wereld Orde naar u toe. Ze verspreidden een virusje wat van mens op mens overdraagbaar is en de pandemie is daar. Uiteraard worden chemtrails gebruikt om haarden te creëren. Afgezien van een enorm economische probleem praten we bij een beetje virus over 70 tot 130 miljoen doden, waaronder vele complotters, wereldwijd.

Dit is een letter advanter dan avant la lettre.

De initiatiefnemers van de nieuwe wereld orde (NWO) heeft het behaagd een nieuw experimentje het licht te laten zien. We hebben het natuurlijk over het nieuwe griepviris dat ons vanuit Mexico vanuit de skull met holle ogen aanstaart; Your bones are us.

Ik denk echter, dat dit virus het niet gaat worden. Althans, deze wordt niet écht groot. Niet de massale ‘killer’ die de NWO voor ogen staat. Vooralsnog lijkt het om een relatief onschuldig experiment te gaan waarbij slechts een voorbereiding wordt gedaan complotdenkers massaal het levenslicht te ontnemen.

In feite is het een potent virus:
Varkensvirussen staan toch weer een stuk dichterbij de mens dan vogelvirussen (hoewel deze uit dezelfde groep komt). Het is mens op mens overdraagbaar en verspreidt zich dus snel. Een indicator dat het een gevaarlijke betreft is het feit dat het virus voornamelijk mensen uit de middencategorie 20-60 jaar aansteekt.

Het huidige virus heeft een nadeeltje. Zeker als je er pakweg 100 miljoen mensen en bijna alle complotdenkers mee uit wilt roeien. Het is gevoelig voor virusremmers. Dat wil je natuurlijk niet hebben als massamoordenaar. Onze pakhuizen liggen vol met Oseltamivir (Tamiflu).

Als het echte skull and bones virus uitgezet wordt in de regeringsvliegtuigen zal het een mutatie betreffen die die eigenschap niet heeft. De huidige ‘outbreak’ zal bij de complotdenkers waarschijnlijk de annalen ingaan als testcase.

Als complotter zit u natuurlijk een beetje tussen een rock and a hard way. Als er al een virusremmer-resistent virus uitbreekt is de enige mogelijkheid hier medisch het hoofd aan te bieden een vaccinatie.
Deze vaccins zullen een hele korte omlooptijd hebben. Bij een echte outbreak kunnen de geleerden pas iets als ze het specifieke virus geïsoleerd hebben. Daar moet in korte tijd een pasklaar vaccin voor ontwikkeld, gemaakt, getest en geproduceerd worden.

Hoort u de belletjes al rinkelen?

Al deze mensen die dan graduit onze meisjes van advies voorzagen t.a.v. de HPV-vaccinatie, staan nu zelf voor de keuze. Wat zullen ze bang zijn. Ze zijn immers ingesloten door hun eigen gedachtenkronkels.
Het vaccin kan natuurlijk niet goed zijn. Geproduceerd door dezelfde NWO, jeweettog? Alleen de NWO zelf en de happy few hebben het ‘echte’ vaccin. Al lang van tevoren geproduceerd en opgeslagen in de kluizen van het pentagon.

Het zal een slachting onder de complotdenkers teweegbrengen. Degenen die zich niet laten vaccineren hebben een grote kans te sterven. Degenen die zich wel laten inenten en overleven moeten voor altijd hun grote mond houden.

Advertenties

41 Responses to Griepen met complotdenkers

 1. marer says:

  Matthias Rath zal wel een complot verklaring doen uitgaan. Ligt het aan die linkse presidenten in het Zuid-Amerikaanse, de nieuwe president van Amerika of toch alleen het NWO. De happy few kan best eens uit Joden bestaan, volgens idioot Hamer hebben die overal de hand in.
  Wedden dat de complotdenkers als eerste in de rij staan voor een injectie? (Of een pilletje van Rath!?)

 2. wilmamazone says:

  Volgens mij isset Obama, die zei net een keer te vaak:’Yes we can!’
  Geen haar beter dan die Dubbeljoe.

 3. jennyj0 says:

  Wie is Obama?

 4. cryptocheilus says:

  Dat was de man die net uit Mexico vertrokken was toen de griep uitbrak.

 5. wilmamazone says:

  Kijk kijk er zijn toch nog meer mensen die er oog voor hebben/die linken kunnen leggen.

 6. jennyj0 says:

  Nou, de pointe hiervan gaat volledig aan mij voorbij.
  🙂

 7. marer says:

  Goed nadenken. Yes, you can!

 8. jennyj0 says:

  Ik weet wel wie Obama is – zo erg is het nou ook weer niet met me. Als jullie bedoelen of Obama de schuld krijgt van dit complot – ja, dat zal wel.

 9. cryptocheilus says:
 10. wilmamazone says:

  Je hoeft er maar op te wachten èn Obama komt ter sprake! Mijn 6e zintuig is dus prima in orde:

  http://newsstage.org/index.php?option=com_content&view=article&id=45:swine-flu-engineered&catid=9:world-politics&Itemid=8

  Swine flu engineered?

  The fear of the Swine Flu is spreading around rapidly. Today The New York Times reported that students at a Queens high school are likely to have contracted the human swine flu virus that has struck Mexico. Is there more to this epidemic outbreak?

  quote:

  The first case was seen in Mexico on April 13. The outbreak coincided with the President Barack Obama’s trip to Mexico City on April 16. Obama was received at Mexico’s anthropology museum in Mexico City by Felipe Solis, a distinguished archeologist who died the following day from symptoms similar to flu, Reforma newspaper reported.

 11. da silva says:

  http://www.infowars.com/us-air-force-study-proposed-2009-influenza-pandemic-in

  U.S. Air Force Study Proposed 2009 Influenza Pandemic in 1996

  Hier komt die onzin vandaan,(onder andere).
  Hier wat informatie over de bewuste man, zo gek als een deur….
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Alex_Jones
  Hier kun je bijvoorbeeld “the Obama deception” bekijken
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=508441&r=1&tbl_archief=&

 12. wilmamazone says:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/4/26/260409_varkensgriep_vijf_vragen.html

  Virologen breken zich het hoofd over de vraag wat er te doen is tegen het griepvirus, dat de afgelopen dagen slachtoffers heeft gemaakt. Vijf vragen over de Mexicaanse griep.

 13. wilmamazone says:

  Zo gek als 2 deuren.

 14. wilmamazone says:

  In deze sector werken de ‘rationele’ onderbuikgevoelens nog steeds prima:

  http://www.volkskrant.nl/economie/article1188754.ece

  Varkensgriep drukt Aziatische beurzen in de min.

  De beurs in Tokio wist maandag eerder opgelopen verliezen tot winst om te buigen. Elders in Azië stonden echter minnen op de borden. Beleggers maakten zich zorgen over de gevolgen van de varkensgriep.

 15. cryptocheilus says:
 16. wilmamazone says:

  http://www.nu.nl/algemeen/1955344/spanje-bevestigt-geval-van-varkensgriep.html

  In Europa is het eerste geval van varkensgriep ontdekt. Het Spaanse ministerie van Gezondheid heeft dat maandag bevestigd. Het gaat om iemand in Almansa in midden-Spanje.

 17. wilmamazone says:

  http://www.trouw.nl/nieuws/Wetenschap/article2742039.ece

  Een onbekende cocktail van menselijke en dierlijke virussen

  Het nieuwe griepvirus is een tot nu toe onbekende mix van virussen uit varkens, vogels en mensen. Waar het vandaan komt, is een raadsel.

  De wereld is een zorg rijker: een onbekend griepvirus met verontrustende kenmerken. Ten eerste is het nieuw, wat betekent dat de bevolking er weinig weerstand tegen heeft.
  Ten tweede springt het over van mens op mens.
  En ten derde kan het zijn slachtoffers doden. Kortom, dé combinatie waar virologen al jaren voor waarschuwen.

 18. wilmamazone says:

  http://www.nrc.nl/wetenschap/article2225043.ece

  Mexicaans griepvirus heet ten onrechte varkensgriep

  Het griepvirus dat nu in Mexico slachtoffers heeft gemaakt is een H1N1 van het type influenza A. Dat is het type dat bij mensen het meeste voorkomt.

  Het Mexicaanse griepvirus dat in een weekend tijd als ‘swine flu’ of varkensgriep bekend werd, heeft eigenlijk een verkeerde naam. Dit virus, zeggen de deskundigen, is nooit in varkens gevonden. Het is de vraag of het varkens kan besmetten of ziek kan maken. Het is in feite een nieuw menseninfluenzavirus. Varkensinfluenza bestaat overigens wel. Griep is onder varkenshouders een gevreesde ziekte.

  De naam varkensgriep is snel ontstaan, ongetwijfeld om het te onderscheiden van de vogelgriep die nu al een decennium als een dreiging geldt. Het vogelgriepvirus H5N1 waar mensen ook ziek van kunnen worden is echter wél een vogelgriepvirus. Het komt massaal onder vogels voor.

 19. wilmamazone says:

  http://www.nrc.nl/buitenland/article2225283.ece

  WHO bespreekt uitbraak griepvirus

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is vanmiddag in spoedzitting bijeen gekomen om te praten over de uitbraak van een griepvirus in Mexico.
  Tijdens de bijeenkomst zal worden besloten of de VN-organisatie over moet gaan naar alarmfase 4, één stap voordat een pandemie wordt afgekondigd. Vanmorgen hield de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het nog op fase 3, met ‘weinig infecties bij mensen’.

 20. wilmamazone says:

  Jarenlang testen is er niet bij,dus begin maar alvast schande te roepen.

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/4/27/270409_vaccin_varkensgriep.html

  De Wereldgezondheidsorganisatie WHO zegt dat in de VS is begonnen met het ontwikkelen van een vaccin tegen de nieuwe variant van de varkensgriep. De organisatie heeft ook bekendgemaakt dat er inmiddels veertig bevestigde gevallen van de griep zijn in de VS, 26 in Mexico en zes in Canada.

 21. Edward says:

  Ik bezocht een bedrijf dat op kosten van de Amerikaanse regering al lang stand-by staat om een vaccin te maken tegen vogelgriep bij een pandemie. Net als tenminste 3 andere bedrijven ter wereld.

  De vraag daar is niet óf vogelgriep ooit mens naar mens gaat worden, maar wannéér. In Egypte was onlangs weer een nieuwe variant actief. Terwijl bij de huidige uitbraak van H1N1 men nog een vaccin kan kweken op kippeneieren, is dit bij vogelgriep uiteraard uitgesloten. Dan kweekt men bijv. succesvol op hondencellen.

  Kan dan wel 8-9 maanden duren bij H5N1 voor er een miljard vaccins zijn wereldwijd… Tijd dat de Nederlandse regering ook wat capaciteit gaat claimen?

 22. wilmamazone says:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/4/28/280409_griepvirus_who.html

  De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft het alarmniveau vanwege het varkensgriepvirus verhoogd naar fase 4. Dat houdt in dat de kans aanwezig is dat mensen elkaar kunnen besmetten.

  Na fase 4 zijn er nog 2 fases. In fase 5 zijn er duidelijke aanwijzingen dat er een grote epidemie op komst is en er zeker twee landen zijn waar mensen elkaar besmetten.

  In de zesde en laatste fase is een wereldwijde epidemie een feit en worden er tal van maatregelen genomen.

 23. wilmamazone says:

  Alweer wat geleerd!

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1189431.ece
  Pakket met kweekjes varkensgriepvirus ontploft

  In een Zwitserse trein is maandagavond een pakket met kweekjes van het varkensgriepvirus H1N1 ontploft. Het ging niet om de mutatie die in Mexico mogelijk 150 levens heeft geëist. Volgens de autoriteiten is er geen besmettingsgevaar door de explosie.

 24. wilmamazone says:

  De paniek begint al uit te breken.
  Leve de roeptoeterorkesten!

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1189381.ece
  Mexico ten prooi aan geruchten over varkensgriep

  quote:

  De stad is ten prooi gevallen aan geruchten. Zelfs CNN meldt maandag dat burgemeester Ebrard op het punt staat Mexico-Stad in quarantaine te plaatsen. ‘Zelfs als ik dat zou willen, is het praktisch onmogelijk de stad van de buitenwereld af te sluiten’, reageert Ebrard op de radio. Tienduizenden inwoners hebben de stad inmiddels verlaten. Een vlucht die wordt aanbevolen in La Cumbia De La Gripe Porcina (De dans van de varkensgriep), het eerste aan de ziekte gewijde Mexicaanse lied, dat sinds maandag op You Tube te zien en te horen is.

 25. wilmamazone says:

  http://www.nu.nl/column/1955778/zieke-koppen-in-het-nieuws.html

  Ons aller einde nadert, als je de media moet geloven. “In ban hels virus”, chocoladeletterde De Telegraaf zondag. Diezelfde krant: “Catastrofe op de loer!” De Pers kopt bijna gretig: “Is dit dan dé pandemie?” Door Onze Taal.

  Wij vragen ons af: is de varkensgriep “out of control”, of grijpen de koppenmakers alleen maar iets te graag naar sensationele woorden?

  Gisterenmiddag. Google Nieuws geeft vijfhonderd nauw verwante artikelen over de Mexicaanse griep.

  De helft ervan is feitelijk, maar op zich al angstaanjagend genoeg: “Meer dan honderd doden door varkensgriep in Mexico”, “Wereldbank geeft Mexico lening wegens varkensgriep” en “Varkensgriep vermoed in 9 landen”.

 26. wilmamazone says:

  http://www.elsevier.nl/web/10232082/Simon-Rozendaal/Komt-er-ook-verzet-tegen-het-griepvaccin.htm

  quote:
  Kritisch Prikken?

  Gelukkig komt er dan het nieuws dat het vaccin tegen de varkensgriep aanstaande is. Wat zou er dan gebeuren?

  Zou de stichting Kritisch Prikken er op wijzen dat je misschien wel huiduitslag krijgt van het vaccin, dat het niet lang genoeg is getest op de juiste proefpersonen en in dat verband op haar website verwijzen naar een op handen zijnde publicatie van een ex-schooljuf die inmiddels ook freelance-stukjes schrijft?

  Zou Nova de verdwaasde woordvoerster van Kritisch Prikken uitnodigen in de uitzending?

  Zou Nederland het pikken dat allerlei brandneteltheedrinkende antroposofen en farmafobe fanatici een campagne beginnen tegen het griepvaccin?

  Nee, natuurlijk.

  Simon Rozendaal

 27. wilmamazone says:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/4/29/290409_varkensgriep.html

  Ook in Duitsland is de varkensgriep vastgesteld. Het nieuwe griepvirus is volgens het ministerie in de deelstaat Beieren geconstateerd bij een patiënt uit de buurt van de stad Regensburg.

  Duitsland is het achtste land waar het virus is vastgesteld. Behalve in Mexico komt het virus voor in de VS, Canada, Groot-Brittannië, Spanje, Nieuw-Zeeland en Israël. In Oostenrijk is een vrouw waarschijnlijk besmet. Volgens de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid gaat het naar omstandigheden goed met haar en wordt ze uit voorzorg in quarantaine gehouden.

  In Bilthoven komt vandaag een team van deskundigen bijeen om te overleggen over de varkensgriep. De wetenschappers bespreken de maatregelen die Nederland moet nemen om de griep te lijf te gaan.

 28. wilmamazone says:

  Er zijn ‘geheimen’, maar er blijkt een heuse griep-‘tsaar’ te zijn, ene David Nabarro.
  http://www.nrc.nl/buitenland/varkensgriep/article2226846.ece

  WHO is voorbereid op pandemie
  Experts houden de wereld in de gaten vanuit hightech crisiscentrum in Genève

  De WHO houdt geheim wie in haar internationale team van griepexperts zitten. Zo voorkomt de organisatie dat landen proberen hun besluiten te beïnvloeden.

  quote:

  De Verenigde Naties hebben nu ook een speciale griep-coördinator, de Britse WHO-arts David Nabarro. Hij maant regeringen al drie jaar om scenario’s te maken voor als het ooit raak is: welke instructies geven zij aan burgers, openbaar vervoer, ziekenhuizen, bedrijven? Kan het efficiënter? En zijn er voldoende mondkapjes, vaccins en dergelijke besteld? Nabarro, ook wel griep-‘tsaar’ genoemd, zorgde ook dat rijke landen, via de Wereldbank, de voorbereiding in arme landen sponsorden. Daardoor zijn veel landen, net als de WHO zelf, beter voorbereid dan ze anders waren geweest.

 29. wilmamazone says:

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/4/29/290409_mexicaansegriep.html

  De Wereld Gezondheids Organisatie WHO heeft de alarmfase voor de Mexicaanse griep verhoogd van niveau 4 naar 5. Dat betekent dat virusonderzoekers over de hele wereld zich nu volledig moeten richten op het maken van een vaccin tegen de griep.

  Alarmfase 5 is de op één na hoogste fase. De WHO zegt duidelijke duidelijke aanwijzingen te hebben dat het virus zich verder over de wereld verspreidt en het risico dat het zich ontwikkelt tot een pandemie verder toeneemt.

  In Nederland worden voorlopig geen extra maatregelen genomen, na het verhogen van de alarmfase door de WHO. Volgens het RIVM is Nederland klaar voor fase 6, een pandemie. Pas als er een bewezen geval van Mexicaanse griep in Nederland is, worden extra maatregelen genomen.

  Eerlijk gezegd heb ik het wel een beetje gehad met deze griepvariant vanwege al het geroeptoeter.
  Onvoorstelbaar wat je allemaal aan onzin langs ziet komen; teveel om op te noemen.

  Wel interessant om te zien hoe mensen daadwerkelijk reageren als het om hun eigen hachje gaat/kan gaan.
  Als iemand de diagnose kanker krijgt weet de goegemeente precies hoe de patiënt zich wel of niet te gedragen heeft in doen en denken.Er meteen bovenop zitten bij elk steekje dat die laat vallen, want dat past niet bij het beeld van altijd flink zijn en strijden, desnoods tot aan de laatste snik.

  Maar of deze griep een bijdrage gaat leveren aan broodnodige zelfkennis?
  Zelf heb ik me nog geen moment druk kunnen maken over deze griep. Ik heb ergere dingen doorstaan en me met name van de chemo hondsberoerd gevoeld.
  Als mijn tijd gekomen is, ga ik eerlijk gezegd liever dood door een flinke griep als ik het voor het kiezen zou hebben. Dan gaat het wat sneller en gemakkelijker. In een week ofzo van alles af, joepiedepoepie!

 30. wilmamazone says:

  http://weblogs3.nrc.nl/dag/2009/04/28/een-persend-hondje/

  Piekerend over mens en dier waagde ik me buiten.(Frits Abrahams)

  Moest ik mijn huisarts al om een voorraadje tamiflu vragen? En waar kon ik die mondkapjes krijgen? Als ze niet nodig bleken, zou ik ze altijd nog na een knoflookmaaltijd kunnen gebruiken. Beter mee verlegen dan om verlegen, hebben we van onze moeders geleerd.

  Zou de tongzoen nu mondiaal verboden worden? Alles was opeens mogelijk. De hele voortplanting kwam misschien op losse schroeven te staan.

 31. wilmamazone says:

  http://www.trouw.nl/ontspanning/degids/article2746130.ece

  Moeten we ons zorgen maken?

  In Nederland is het eerste geval van de Mexicaanse griep gesignaleerd bij een kind van drie jaar. Die ontwikkeling roept een aantal praktische vragen op. Hier volgen de antwoorden:

 32. da silva says:

  http://www.z24.nl/bedrijven/chemieenfarma/artikel_70350.z24/Tamiflu_verkrijgbaar_via_internet.html

  29-04-2009 | Laatst bijgewerkt 16:29

  Internetapotheken spelen via ingewikkelde constructies handig in op mogelijke paniek rondom de varkensgriep. Met een paar clicks heb je zo een voorraadje van de griepremmer Tamiflu in huis.

 33. wilmamazone says:

  http://www.trouw.nl/nieuws/Wetenschap/article2753701.ece

  Raad laat Klink beslissen over griepvaccin

  Op de dag dat een derde Nederlander besmet blijkt met Mexicaanse griep, houdt de Gezondheidsraad alle opties voor een vaccin open.

  Minister Klink van volksgezondheid zal zelf de knoop moeten doorhakken over de aanschaf van een vaccin tegen de Mexicaanse griep. In een gistermiddag verschenen spoedadvies neemt de Gezondheidsraad er geen stelling over in.

  De raad presenteert slechts de beide opties: niet kopen of wel kopen.
  Bij die eerste optie kun je achteraf spijt krijgen als de H1N1-uitbraak uit de hand loopt, stelt de commissie.
  Bij de tweede bestaat het risico dat je onnodig geld uitgeeft, maar koop je in elk geval de zekerheid dat je hebt gedaan wat je kon.

 34. wilmamazone says:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1195684.ece

  ‘Twee griepprikken voor iedereen’

  De overheid moet 34 miljoen vaccins aanschaffen die bescherming bieden tegen het pandemische Mexicovirus: twee prikken voor iedere Nederlander. Dat stelt de Gezondheidsraad in een spoedadvies dat vrijdagmiddag naar minister Klink van Volksgezondheid (VWS) is gestuurd.

  Minister Klink van Volksgezondheid (ANP) Het Mexicovirus veroorzaakt milde ziekteverschijnselen en weinig sterfte, maar het virus kan muteren in een meer pathogene variant, waarschuwt de raad. ‘De aanschaf van vaccins geeft rust en de zekerheid dat alles is gedaan om een ernstig gezondheidsrisico binnen de perken te houden.’

 35. Hmmmzzz. Eerst gelinkt bij Barracuda.

  Griepen met complotdenkers, dat is pas lachen.
  http://barracudanls.blogspot.com/2009/07/de-vaccingekte-heeft-nu-zelfs-de-meest.html

  Nu heeft één of andere idioot me op nu.nl gezet met dit stukkie…
  http://www.nujij.nl/griepen-met-complotdenkers.6301138.lynkx

  Krijg goede recenties daar:

  Weer een trieste poging om desinformatie te verspreiden.
  Voor de mensen die toch niets kunnen en willen snappen en lekker willen doorslapen een must deze site.

 36. Edward says:

  Pff, Crypto, complotten is gekte die zo gebracht wordt en door andere maffo’s zó serieus wordt genomen, dat het in hun ogen oerslim en briljant lijkt.

  Big Sister is watching us.

  Kampioen en The Mother of All Wierd Complots blijft Rath, die Bush, Merkel en Sarkozy er in peperdure pagina grote krantenadvertenties van beschuldigt de 3e wereldoorlog te starten voor pillendraaiers, en griepen in elkaar te knutselen voor de winst van farmaceuten. Waterstofbommen die de wereld verglazen en een nucleaire winter maken voor meer capsuleverkoop, snappuh?

  De griepcomplotters zoeken koortsachtig naar nieuwe onzin, hehe.

  Gelukkig worden insecten opgepeuzeld door spinnen, en die weer door Crypto’s. Je staat bovenaan de voedselketen en hebt niets te vrezen.

  Weet je ook iets tegen teken in de tuin. Die zijn vast geinfecteerd met in elkaar geknutselde Lyme en uitgezet door Bayer of zo… en de SARS natuurlijk, en de veteranenziekte, en de AIDS, en de Ebola, pfff gauw maar weer wat aandelen farmaceuten kopen.

  Mij beniewuh trouwens wanneer Herr Direktor Rath president Obama van iets beschuldigt..hehehi. Reken maar dat die Rath iets uiterst naars en doodengs aan het uitbroeden is.

 37. Edward says:

  In de UK verwachtte men op 3 july dat eind augustus 100.000 nieuwe gevallen PER DAG van varkensgriep H1N1 zou geven.

  http://ancavge.wordpress.com/2009/07/03/uk-claims-100000-h1n1-cases-a-day-by-august/

  Dit leek me onrealistisch, die griep wordt vooral verwacht als het kouder wordt. Men heeft die prognose nu al verschoven naar september:

  http://www.bmj.com/cgi/content/full/339/jul03_2/b2721

  Ja ja, nog steeds 100.000 per dag erbij, als de pandemie gaat aanslaan. Als je het mij vraagt had deze voorspelling beter naar oktober/november verschoven kunnen worden..

  Ach, in Oost-Nederland zegt men dan letterlijk KWW.

  Kiek’n wat ’t weur..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: