Ton Claessen en de lange arm van de wet

Zomaar een screenshotje betreffende de webstats van een marginaal persoon met een marginaal blogje.

big brother

big brother

Wishfull thinking in de comments…

10 Responses to Ton Claessen en de lange arm van de wet

 1. In Nederland was het stemmetje van Simoncini al bijna onhoorbaar.

  Mede dankzij uit-ste-kend werk van Anax: http://anaximperator.wordpress.com/category/tullio-simoncini/ is er voor hem op the Engelstalige Internets ook geen verstoppen meer aan.

  In navolging hiervan wordt hij nu ook in ‘eigen’ land Italië aan de schandpaal genageld.
  http://medbunker.blogspot.com/search/label/Simoncini

  Al is de leugen nog zo snel…..

 2. wilmamazone says:

  Dit staat nog pontificaal op de site van webmaster Ton Claessen:

  Dr. Tullio Simoncini en….’Kanker is een Schimmel’
  Welkom op dit weblog met info over natriumbicarbonaat en andere revolutionaire behandelingen van kanker. Ter ondersteuning hiervan zal de ‘Werkgroep Welzijn Kankerpatienten’ ( W.W.K.) zich voortaan manifesteren. ——————————————————————-
  Wij zullen deze website regelmatig voorzien van nieuwe informatie als de actualiteit daartoe aanleiding geeft.

  BicaTon kan zeker óók geen engels lezen en missen we daardoor steeds actuele informatie/de waarheid over o.a. Kullio Tullio Simoncini.

  Hoe verschrikkelijk dom en/of halsstarrig moet je eigenlijk zijn om voor Joker te staan/te blijven staan en dat niet eens in de gaten hebben?

 3. jennyj0 says:

  Dan moet meneer Claessen vooral ook even het eerste commentaar van WeWee op dit artikel lezen, want die heeft ook een paar leuke dingen bij elkaar gezocht.

 4. Edward says:

  Dom en halsstarrig, inderdaad Wilma. Als je op de site van bica-Ton kijkt, blijkt hoe goed hij is in data picking.

  Hij verwijst naar een ellenlang videotje van het IOCOB waar ze wat te lang uit hun dak tegen de VtdK gaan, want dit komt Ton errug goed uit. Hij verwijst echter zijn site bezoekers NIET naar de TWEE vólgende video’s: nou juist die van het IOCOB over Simoncini = nonsense en flauwekul, en die over alle vele vormen van alternatieve kankerkwakzalverij, waarnaar Ton nou juist zo graag ook veel op zijn pro-Simoncini site linkt, zoals naar Hulda Clark, etc. Zeer min en puur misleidend spelletje is dit.

  Ik vind dit ongehoorde misleiding van de bica-gelovers. Aangezien we het over bescherming van kwetsbare patiënten hebben is dit perfide en stijlloos, mensen die niet wetenschappelijk zijn opgeleid een rad voor de ogen draaien.

  Ook Tullio Fan maakt gebruik van deze laag-bij-de-grondse incorrecte techniek van datapicking, ook zij peutert allerlei welgevallige uitspraken van het IOCOB en tooont die net als Ton overal op blogs gretig, maat zwijgt eveneens arglistig over de TWEE verietigende uitspraken cq video’s van het IOCOB over Simoncini.

  Zo kun je zelfs Adolf Hitler Fan zijn. De man legde redelijke autobahnen aan, etc. Triest dat Fan overal zo ageert, God mag weten hoeveel mensen ze van rationele behandeling heeft afgehouden. Mogen de nabestaanden van al die mensen haar en Ton kunnen vergeven.

 5. Edward says:

  Nou ik gisteren toch weer op TROS RADAR was, zag ik dit van angel1978 over Crypto:

  Hij is inmiddels gebanned hier ( maar kijkt soms nog via een anonyme proxy mee ) en heeft een platform geboden aan een aantal mensen dat hier niet meer mag komen..
  ( waaronder wilma / amazone, marer ( hoewel niet gebanned ), puma, grootvader ( wel een ban ), Edward ).

  Eenieder die echt een hekel heeft aan alles wat alternatief is ( of daar op lijkt ) kan daar zijn hart ophalen.. Beledigen, schelden, voor gek zetten; alles is mogelijk, zolang het maar pro-regulier is.

  OK, genoeg.

  Dit vind ik nu slecht, omdat het een relatie heeft met een dodelijke kwaal. Die angel1978 liegt eveneens mensen dus bewust eenzijdig voor, net als Ton en Tullio Fan hun gretige achterban eenzijdig bestoken, alsof we geen Ed’s Hoekje hebben hier o.a. Crypto fileerde onlangs nog een regulier geneesmiddel.

  Ergens elders wordt zelfs geniepig gesuggereerd dat wij de geschiedenis van Diamental met nu al hersenmetastases in ons voordeel benutten. Ook dit is ronduit slecht dit zo grof te stellen.

  Inderdaad, om in het algemeen belang belangeloos mensen als Loekie de Boer te waarschuwen niet ook halsstarrig dit onnodig gruwelijke irreversibele lot te ondergaan wil ik het geval van Diamental best uitgebreid steeds weer opnieuw benutten. Maar de onverantwoordelijke en borreltafelniveau mensen-op-het-verkeerde-been zetters zien dit blijkbaar met lede ogen aan. Wilen ze gaarne zo negatief mogelijk als lijkenpikkerij betitelen. Ik vind dit dus heel simpel slecht. En misleidend: hun lezers mogen vooral niet denken hoe kan het nou toch dat al het fraaie alternatiefs wat Diamental deed, inclusief bica in de ochtend en avond, haar nul komma nacco hielp?

  Wat bezielt mensen toch de wereld met oogkleppen te willen zien, en die mening dan welbespraakt persé proberen op te willen dringen aan anderen? Tot hun dood erop volgt? En die dan weg te strepen tegen de lethaliteit van deze gruwelijke ziekte?

  Ook Fan kraait nu bij de TROS victorie over de “vrijspraak” van Jomanda. Ze mag zich doodschamen, ze verdomt het hier de vraag te beantwoorden tegen welke alternatieve persoon ZIJ nou de Nederlandse bevolking zou willen waarschuwen. Dit KAN ze niet, dan slaat haar eenzijdig agerende brein op TILT, en kotst haar rigide antireguliere achterban haar uit. Te triest voor woorden anno 21e eeuw.

 6. wilmamazone says:

  Quote:

  Triest dat Fan zo ageert

  Gistermiddag kwam ze zelf met een eigen oordeel over Jomanda en na -zéér terecht- tegengas ‘schreeuwt’ze:

  Geplaatst op 13 Jun 2009 18:33 door Tullio fan

  Er staat duidelijk dat ze door de rechter is vrijgesproken dus dat staat als een huis en maakt niet uit wat iedereen er ook van vindt!!! De rechter heeft het laatste woord!!!! Vrijspraak is vrijspraak en dat telt!!!!!!

  Dezelfde – al eerder méérmaals vastgestelde- ‘hoogstaande moraal’ over Simoncini!
  Zolang de rechter daar geen officiële uitspraak over heeft gedaan is/blijft Tullioke zo onschuldig als een pasgeboren baby.
  Als o.a. Simoncini dus vrijspraak krijgt -vanwege de té grote mazen in de wet en omdat hij een buitenlander is- zijn er alwéér wat ‘gewetens’ schoongespoeld en met name die van Odilia/Tullio Fan.

  Hoe diep kan een mens zinken? Odilia komt al een heel eind.

 7. Ik snap het misschien wel, die belangstelling van Justitie voor Ton. Het zal komen door die antivaccinatieberichten die hij nu weer uitbraakt.

  Ik heb wel eens op een heel betrouwbare internetsite gelezen dat men deze mensen in het geval van een serieuze uitbraak uit de maatschappij ‘filtert’; Weblogje op ‘zwart’, je kent het wel…technische problemen enzo. Zwart busje voor de deur en mannen met regenjassen en gleufhoeden die de boel komen ‘repareren’.

  Daarnaast schijnt het dat het minder gevaarlijke gedeelte van deze antivaccinatie rebellen een aantekening krijgt op de oproep voor juist die vaccinatie… Dan weet je wel wát voor spuitje deze mensen krijgen. Moeten ze opeens een nieuwe doos aanbreken.

  Ik heb trouwens net mijn ‘approval’ voor het spuien van wetenschappelijke onzin teneinde ‘het volk om de tuin te leiden’ van de AIVD binnen. So, I’ll keep you posted!!

 8. wilmamazone says:

  Valt wat op die site allemaal uitgebraakt wordt nou óók niet – minstens- onder het verzaken van de zorgplicht?
  Het wordt door de rechtbank toch echt niet op prijs gesteld dat er sprookjes worden verteld aan kankerpatiënten noch dat ze door leken geadviseerd worden om tussen de ene B.Beun na de andere te ‘kiezen’. B.Beuntjes mogen zich dit al hélemaal in de oren knopen:
  Zorgplicht en alternatieve behandeling

  De zorgplicht omvat de verplichting om de patiënt voor te lichten over de reikwijdte van de alternatieve diagnose en behandeling en over het ontbreken van een wetenschappelijke onderbouwing. In het geval de arts de enige behandelaar is van een patiënt die lijdt aan een levensbedreigende ziekte en indien daarnaast de arts een behandelmethode hanteert die niet wetenschappelijk is onderbouwd, dan dient hij de patiënt te verwijzen naar een arts die wel een wetenschappelijke methode hanteert. Dit hangt mede samen met het aanvullende karakter van de alternatieve geneeskunde. Dit wordt alleen maar anders indien de patiënt de bedoelde wetenschappelijke methode afwijst. Een dergelijke afwijzing moet gebaseerd zijn op een goed inzicht in de eigen ziekte, en in de reikwijdte van de reguliere en alternatieve aanpak.

  ‘Schoenmaker blijf bij je leest’zei een rechter en wat gebeurt er met leken die dat verstandige advies negeren en kankerpatiënten blijven bedonderen met onjuiste voorlichting/keiharde leugens en noem maar op?

 9. jennyj0 says:

  Ik kan er heel slecht tegen om die site te bekijken, ik word er misselijk van en heel erg kwaad. Ik begrijp die mensen niet en ik vind ze eng.

 10. wilmamazone says:

  Nog even onze patholoog van stal gehaald:

  De WWK doet aan actieve promotie van behandelingen die kanker zouden genezen. Het gaat hier echter om behandelingen die niet alleen aantoonbaar volstrekt onwerkzaam zijn, maar ook in potentie levensgevaarlijk.
  De WWK geeft deze promotie onder andere vorm door het verspreiden van feitelijke onjuistheden met betrekking tot de reguliere behandelingen van kanker. Hiermee jagen zij patiënten angst aan en nemen zij bewust het risico dat patiënten zich afkeren van de reguliere geneeskunde, hetgeen er in het ergste geval toe kan leiden dat deze patiënen nodeloos overlijden. Immers, de behandelingen worden niet alleen aangeraden aan terminale patiënten, maar aan iedereen, dus ook aan aan mensen wier ziekte nog in een vroeg stadium verkeert en die daarom nog heel goed volledig zouden kunnen genezen met reguliere therapie.
  Ikzelf en een aantal vakgenoten hebben een jurist verzocht te onderzoeken in hoeverre het hier gaat om strafbare handelingen van de WWK.
  Juridisch complicerende factor is dat alles zich afspeelt op het internet. Dat kan consequenties hebben voor de mogelijkheid om leden van de WWK juridisch verantwoordelijk te stellen.
  Dat doet echter niets af aan de morele verantwoordelijkheid, die de leden van de WWK naar mijn mening zeer is aan te rekenen.

  Voor de goede orde: ik ga verder niet in discussie over dit onderwerp.

  Geplaatst door: P. Lindeberg | 5-10-08 om 16:36
  http://dca.web-log.nl/dca_kanker_genezen_met_ch/2008/06/heb-je-nieuws.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: