Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm naar de rechter

Wat zullen ze sidderen en beven op het ministerie van Volksgezondheid en bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Stichting Stralingsarm en Jannes Koetsier spannen een rechtzaak tegen ze aan.

De stichting StralingsArm Nederland stapt naar de rechter om informatie boven tafel te krijgen over de vaccins tegen de Mexicaanse griep [….]De stichting wil exact weten wat er in de vaccins zit. Maar het ministerie van Volksgezondheid en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen weigeren opening van zaken te geven […] Een van de initiatiefnemers achter de stichting is een free-lance arts, Jannes Koetsier, die strijdt tegen wat hij de gevaren van vaccins noemt.

[bron AD 16/10/09]

Dat zal ze gaan leren! Moeten ze maar openheid betrachten. Onvoorspelbaar onheil hangt boven de hoofden van de verantwoordelijken. Mijn onvoorspelbare onheilsboodschap?

Die gasten op het ministerie lachen hun ballen uit de broek.

De samenstelling van het vaccin is voor iedereen gewoon op het internet te bekijken. Hier:
Focetria suspensie voor injectie in voorgevulde spuit
Pandemisch influenzavaccin (oppervlakteantigen, geïnactiveerd, met adjuvans)

Lees hier[PDF] over het ‘proces’ van Stichting stralingarm en Jannes Koetsier.

Het is typerend voor de antivaccinatiebeweging en voor Jannes Koetsier in het bijzonder. Koetsier, bekend van medische missers en free-lance arts, is al een tijd lang zijn eigen oorlogje aan het voeren tegen de vaccins. Middels zijn website en in andere media roept hij de mensen dan ook op vooral geen griepspuit te gaan halen. (Ik schreef hier al eens eerder over).

Want….. Ja waarom eigenlijk niet? Op vragen van mij op zijn weblog komt Jannes Koetsier niet verder dan het verwijzen naar een foldertje.

Wilt u breder geïnformeerd zijn en bewust uw eigen keuze maken? Kijk dan op onderstaande link. De tweezijdige folder die u daar vindt kunt u printen en vouwen of via internet verspreiden naar mensen om wie u geeft.

Vaccineren? Laat u goed informeren !!

Een foldertje [PDF-alert] van groundcrew (wie?), geïnspireerd op website’s als:

http://www.wanttoknow.nl
http://www.verontrustemoeders.nl
http://www.wehaveachoice.weebly.com
http://www.kiesbewust.wazzup.nl
http://www.wijwordenwakker.org
http://www.willenwijweten.nl
http://www.despuitblijfteruit.nl
http://www.stralingsarm-nederland.org
http://www.argusoog.org
http://www.meerwetenoverfreek.nl
http://www.citizensinactionbelgium.ning.com
http://www.xandernieuws.punt.nl
http://www.leefbewust.nl

Serious info mensen. Fair end balanced. Om u nu maar gelijk het plaatje te vervolmaken geeft Jannes (weer op vragen van mij) zijn ‘best shot’ (sic) in een volgend bericht. Het lijkt er echter op dat er toch iets aan het knagen is bij Jannes Koetsier.

Ik weet ook niet zeker hoe nuttig en veilig vaccins wel of niet zijn. Maar dat weten de fabrikanten ook niet. Ik neig nu naar de conclusie dat veel vaccins meer risico’s veroorzaken dan de ziekte waarvoor ze gegeven worden.

Waardoor vaccinaties schadelijk kunnen zijn

De ratten van de kennis beginnen het Jannes Koetsier nu lastig te maken. Eerder beweerde hij nog:

Mijn advies is: Neem geen griepprik. De risico’s van de vaccinatie acht ik groter dan de risico’s van de griep.
Stuur dit bericht door naar familie en vrienden.
mvrgr, Jannes Koetsier, kritisch arts, degezondepatient.nl

Griep hype door WHO aangewakkerd.

Toch volstaat hij, op zijn welbekende manier, met het geven van een linkje naar een studie van T.C. Kuiper – van den Bos (wie?). Jannes zegt hierover:

Ik vind deze info belangrijk en omdat mij meermalen gevraagd is naar wetenschappelijke bronnen en overwegingen.

U download de PDF maar bij Jannes. Het is een aaneenschakeling van aannames, valse vooronderstellingen, selectief shoppen en gewoon domme onwetendheid. (Ik heb het gelezen. Jannes Koetsier of wie dan ook kan hier met mij over in discussie in de comments.)
Ruwe conclusie van haar werk?

De kwik en aluminiumverbindingen (de vooronderstelde ingrediënten van vaccins) kunnen onder invloed van straling elektro-actief worden en ‘onvoorspelbaar onheil’ in zenuwweefsel aanrichten.

Tot nu toe laat Jannes Koetsier zijn oren hangen naar dit soort ‘wetenschappelijk’ bewijs. Een ander geluid schijnt hij niet te horen. Hij denkt zijn patiënten van dienst te zijn door eenzijdige, donkergekleurde informatie beschikbaar te stellen. Hij spant nu dus zelfs met de Stichting Stralingsarm een rechtzaak aan om feiten die al lang bekend zijn boven water te brengen.

I said it before and I will say it again:

Jannes is arts. Gewoon ingeschreven in het BIG register. Van een arts mag je verwachten dat hij een beetje op de hoogte is wat er zich op medisch gebied zo’n beetje beweegt vooral als je jezelf ook nog afficheert als zijnde raadgever voor actuele televisieprogramma’s en zo deskundigheid voorwendt.
Ik vraag mij af hoe Jannes met droge ogen kan beweren dat de informatie die hij geeft iemand kan helpen een bewuste keuze te maken [….]
Jannes zou afstand moeten nemen van het artsenvak. Dat is het enige logische vervolg op de weg die hij ingeslagen is. Dan kan hij frank en vrij, ongehinderd door kennis en wetenschap, meehuilen met de (antivaccinatie red.) wolven in het bos.

Het aangekondigde proces is immers gewoon de zoveelste uiting van onkunde en onwil.

——
Meer over Jannes Koetsier op dit blog

37 Responses to Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm naar de rechter

 1. Ohw gottogottogottogottogottogottogottogottogottogottogottogottogottogot
  (etc)

  De vraag die meer en meer in me opkomt bij het lezen van dergelijke webstekjes en PDFjes: Waar moet je in hemelsnaam beginnen?

 2. Dat is een goede vraag Bram. Het blijft een kwestie van de ene gek en de tien wijzen.

  Er zijn zoveel van die ignorante lullo’s die maar berichten van elkaar aan het kopiëren en aanvullen zijn. Er is gewoonweg geen beginnen aan.
  Ik heb al eens overwogen een open klachtenbrief aan instanties als het RIVM te sturen. Waarom schoffelen díe lui gewoon die hele antivaxbeweging niet eens een keer onderuit i.p.v. het aan margeblogjes als die van jou en mij over te laten? Ze worden er GVD riant voor betaald.
  Gewoon simpel de ‘feitjes’ die rondzoemen op de nets koel en wetenschappelijk weerleggen. De faq’jes die ze nu op de webzijdes hebben staan getuigen van een denigrerende houding die de stompzinnigheid die ze vooronderstellen (bij het idee wat ze hebben) van een consument alleen maar bevestigen.

  Een keiharde evaluatie van het echec van de HPV vaccinatie en (het toekomstige echec van) de griepprik zou toch moeten uitwijzen dat ze niet maar in hun ivoren torentje kunnen blijven zitten zou je denken.

 3. Van de ‘oude media’ hoef je het ook al niet te hebben. Die laten in dit geval gewoon braaf een paar stagiairs de berichten van het ANP overtypen. Lekker goedkoop. Er is GVD niemand daar die zich werkelijk interesseert voor deze materie. Waar is de on-der-zoeks-jour-na-lis-tiek? Deaud, deaud en nog eens deaud.

 4. marer says:

  De echte “believers” hebben geen boodschap aan koel en wetenschappelijke weerleggen. Zij papagaaien elkaar zo lang na dat het gekoer tot wetenschap verheven wordt. Het complotdenken (en vaak ook antisemitisme) zit diep in de kern verscholen. Al het denken wordt gevoed vanuit een complottheorie. De uitroeiing der mensheid en van hen in het bijzonder.
  De “believers” komen samen op dezelfde website’s. Van chemtrails, anti vaccinatie tot welzijn kankerpatiënten enz. Steeds dezelfde namen het liefst gesierd met dr. of drs. of prof. zus en me zo. Als je van complotten houdt en de medemens per definitie wantrouwt en geld erg belangrijk vindt en een onderhuids schurkgevoel hebt betr. joden. Ja, dan vind je elkaar via het wereldwijde web.
  De wereld is één complot.

 5. jennyj0 says:

  Gewoon simpel de ‘feitjes’ die rondzoemen op de nets koel en wetenschappelijk weerleggen.

  Dat is niet genoeg. Het moet ook aansprekend en onderhoudend, indien mogelijk met spannende foto’s. Zodat mensen denken: wauw, wetenschap, dat is informatief, verrassend, leuk en IK SNAP HET OOK NOG!! Anders gaat het niet lukken. Ach, daar heb je gewoon een goeie communicatieadviseur voor nodig die goed kan schrijven… (geintje) 😆

 6. robson says:

  Vaak schrijven ze maar wat op die sites. Ze zijn erop gericht om via die sites de mensen hele jerry cans tegelijk met zilverwater te verkopen. Dat is toch duidelijk?

  Op zich kunnen er best gevaren kleven aan vaccinaties. Maar wat die onzinsites te melden hebben is vaak lachwekkend.

 7. @ robson:

  Je hebt wel gelijk. In de sommige gevallen is dat inderdaad kom-kommercieel ingegeven. Ik heb het hier echter over een arts. Daarvan zou je toch op zijn minst kunnen verwachten dat hij wat verder kijkt dan zijn neus lang is?
  Hoewel…kijk eens hier:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2009/08/06/jannes-koetsier-klachtendossier/

  Verder worden de gevaren van vaccinaties enorm buiten proporties geblazen. Zoals je ziet als je een beetje rondkijkt hier, ben ik ook kritisch. De voordelen van vaccinaties wegen echter m.i. vele malen op tegen de nadelen.

 8. jennyj0 says:

  Ik hoop maar dat het duidelijk is. Maar ik vrees dat veel mensen er in trappen. Kijk naar Amerika, daar zijn al veel gebieden waar de vaccinatiegraad gevaarlijk laag is. Nog even en de polio is weer terug.

 9. @ Jenny:

  Het is inderdaad schrikbarend. Toch gaat de wal het schip dan uiteindelijk een keer keren. Als de herd immunity het op een gegeven moment laat afweten en er weer bij bosjs mensen ziek worden of gewoon dood gaan wil ik de antivaxxers nog wel eens spreken.
  Eigenlijk zouden we een lijst bij moeten houden van mensen die nu zo’n aanslag doen op die herd-immunity.
  Doen we die als laatste vaccineren als ergens de pleuris of wat voor makkelijk te vermijden ziekte uitbreekt.

  (Half off-topic) Ik las laatst een artikel van een dame die gespecialiseerd was in het ter wereld brengen van kinderen van Jehova’s getuigen. Hoewel ze dit al heel lang deed had ze er nog steeds moeite mee als zo’n moeder lag dood te bloeden door een complicatie en bloedtransfusie categoriaal geweigerd werd.
  Vaccinatieweigeraars worden nu nog beschermd door de massale vaccinatie van anderen. Als dat afneemt steek ik mijn hand niet in het vuur dat deze mensen de publieke woede op hun hals halen als blijkt dat er daardoor bijvoorbeeld kinderen overlijden aan complicaties m.b.t. kinderziekten of een gevaarlijke griep.
  *Zomaar een brainfart*

 10. jennyj0 says:

  Ik heb het voorrecht gehad om een aantal kindertjes met polio gekend te hebben – je weet wel, met van die zielige benen in beugels. En mijn nichtje is overleden aan hersenvliesontsteking, was een complicatie van de mazelen. De paniek vroeger bij de ouders als er weer kinderziektes waren vergeet ik nooit. En een kinkhoestinfectie – een originele, niet de afgezwakte die gevaccineerde kinderen vandaag de dag soms krijgen – dat vergeet je ook nooit meer als je dat ooit hebt aanschouwd. Daarom begrijp ik Jannes gewoon niet. Waar is die man in godsnaam mee bezig? Is het een vorm van aandacht genereren, op wat voor manier dan ook? Of is het hem gewoon in de bol geslagen?

 11. De complotdenkers en anti-vaxxers zijn gebaat bij chaos (dit geldt volgens mij voor praktisch iedere vorm van ‘speciaal’denken)

  Verstoor de publieke opinie, het vertrouwen in de regering, zaai met van wartaal doorspekte, maar wel bijzonder interessant klinkende berichten, DVD’s, boeken en interviews, integreer in sociale netwerken (Hyves!) en de gemiddelde leek volgt het allang niet meer. Verdeel en heers anyone?

  Het meest sprekende in dat opzicht vind ik bijv: ‘keuzes op basis van angst’.
  De anti-vaxxers bezigen deze argumentatie regelmatig: bij de HPV vaccinatie werd, aldus anti-vaxx Nederland, het gevaar van BMHK ontzettend overdreven.
  Dat daarbij het gevaar van vaccinaties door de anti-vaxxers enorm werden opgeblazen dient vergeten te worden. De keuze om het vaccin niet te nemen is schijnbaar niet op basis van angst. Angst voor de regering, de joden, de farmaceutische industrie, de gezondheidszorg en natuurlijk DE PRIK is het volgen van je ‘gevoel’. In het geval van de HPV vaccinatie werd dat overigens nog eens fijntjes in de verf van het moedergevoel (door een man nooit te ervaren!) gezet.

  Alleen in een toestand van chaos kunnen dat soort bijzonder duidelijke contradicties (hoe kan men dat in Röversnaam nu NIET inzien?) onder de radar door vliegen. Het is pure guerilla oorlogsvoering, informatieterrorisme.

  Ik zie daarin hoofdzakelijk een oplossing door educatie. Voor iedereen die behept is met enige basale kennis van zaken zijn de luchtbellen evident en doorgeprikt voordat je ‘dubbelblind gerandomiseerd’ kunt zeggen. Maar dat is spaarzame kennis. Daarom denk ik dat bloggende antikwakkers het ook meer moeten gaan hebben over ‘good science’, naast het berichten over ‘bad science’. Iets met een man leren vissen en het hebben van genoeg eten. Eigenlijk moeten roeptoeters volledig genegeerd worden. Een Haddock is verspilde moeite en ergernis. Reddeloos verloren. Maar zolang therapeutic touch, Bach bloesemtherapie et al. nog in het curriculum van hogescholen wordt aangeboden is er nog genoeg te redden. Schroom niet zijn reacties te weigeren wat mij betreft. Vrijheid van meningsuiting is immers een goedrecht.

  Veelal is men niet bewust van bepaalde achtergronden. Ik heb op school eens een kleine presentatie gehouden over kwakzalverij. De m. masseter krijgt het voor de kiezen tijdens het leren over een Rath. Maar ook de pracht van een wereldwijd bewijs voor de werking van een simpele checklist in het voorkomen van klinische fouten verdient aandacht. Een checklist. http://www.newyorker.com/reporting/2007/12/10/071210fa_fact_gawande

  Prachtig! Ik wens degenen die zich rondbewegen in de duistere krochten van een fonteine.nl ook de verrukking toe die dergelijk bewijs kan leveren. Science FTW.

 12. marer says:

  Ik kan bijna niet wachten tot morgen. Wat een spektakel zal dat zijn dat proces. Scheringa is daar niets bij.

  Roeptoeters zoals Haddock inderdaad negeren. Voor hem de ergste straf denk ik, kan hij niet terug toeteren. Ik lees geen bijdrage meer van hem, want discussiëren is zinloos. Zo ben ik geprogrammeerd. 🙂

 13. jennyj0 says:

  Margarita bij Jannes:

  Vaccins als massavernietigingswapens.
  (zie ‘the population control agenda’ (WHO: op 22/7/09 liet de WHO weten dat invoering van de Codex Alimentarius 3 MILJARD mensenlevens kost

  Dat zegt toch wel genoeg? Ik heb maar even om een linkje gevraagd. *zucht*

 14. Haddock says:

  Weten we al wat de bijgevoegde conserveringsstoffen op de epigenetische werking van ons genprofiel voor effecten heeft op korte en lange termijn? Zijn we werkelijk zo slim of leven we met wetenschap het na ons de zondvloed princiepe tot in de extreemste vorm uit? de tijd zal het weer leren,maar geen zorgen voor morgen met wetenschap.

 15. jennyj0 says:

  Op het blog van Jannes: mijn vraag aan Margarita om de link te geven van de uitspraak van de WHO over de codex alimentarius is reeds verwijderd.

 16. Jannes zegt in zijn laatste artikel op zijn weblog:

  Systemische bijwerkingen bij kinderen en adolescenten werden zeer vaak gerapporteerd. Dit zijn toch echt niet altijd onschuldige bijwerkingen.

  Bwahahaha. Hij snapt er echt geen jota van. Die systemische reacties (geen bijwerkingen waar hij het over heeft) zijn nu juist de GEWENSTE reacties op het vaccin. Hoe hoger de systemische reactie hoe beter het vaccin.

  Op pagina 6 van die bijsluiter kan je dat terugvinden.

  Bij peuters werkt het b.v. dus niet zo goed dan bij adolecenten. 59/69% Het zijn dus absoluut géén systemische bijwerkingen. Dat zou ernstig zijn. Gerapporteerd worden mild/moderate bijwerkingen. Ook gewoon te lezen in het document.

  Hij haalt dus gewoon alles door elkaar en begrijpt het gewoon niet. Zover is duidelijk. Wat ik dan weer niet begrijp is dat er zoveel mensen afgaan op zijn *kuch* expertise….
  Beginnersfout. Zo komen dus al die indianenverhalen de wereld in. Koetsier zegt het…dus dan is het zo.

  Om in zijn stijl te blijven:

  Mij stellen de gegevvens bij de informatie van Jannes Koetsier niet gerust.

  [/understatement]

 17. jennyj0 says:

  Zojuist gepost bij Jannes:

  Margarita,

  ‘Zoals bijvoorbeeld’ verdient geen aanbeveling, maar fout is het nu ook weer niet.

  Waarom schrijft u overigens dhr midden in een zin? Wat is dat voor woord? Of bedoelt u soms ‘de heer’? Er is op het internet veel te vinden over het juiste gebruik van afkortingen. Een goede website is Taaladvies.net.

  Aangezien Jannes Koetsier zich overal zo presenteert, neem ik aan dat hij er geen bezwaar tegen heeft als hij met Jannes wordt aangesproken.

  Mij hoeft men overigens ook niet te vousvoyeren hoor. Anders zou ik me wel mw. Jennyjo noemen.
  🙂

 18. Tikt die margarita eigenlijk wel lekker? In het comment over het tu/vousvoyeren spreekt ze zelf in het koninklijk meervoud. Zou het prinses Margriet zijn?

 19. marer says:

  Ik ben ook maar eens mee gaan lezen bij Jannes Koetsier. Ik ben nu wel heel benieuwd naar de rechtzaak die vandaag is geweest.
  Ik las dat er zekerheid gegeven moest worden dat er geen chip ingebracht zal worden bij de vaccinaties. Wat voor informatie zal er op die chip gezet zijn.
  Ik heb werkelijk geen idee.

 20. jennyj0 says:

  Crypto:

  Tikt die margarita eigenlijk wel lekker? In het comment over het tu/vousvoyeren spreekt ze zelf in het koninklijk meervoud. Zou het prinses Margriet zijn?

  Koninklijk meervoud doet alleen onze majesteit. Margarita is dus onze koningin, dat lijkt me duidelijk. Wiske is mogelijk dan prinses Margriet. Ger is van de hofhouding.

 21. Pingback: Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm naar de verkeerde rechter « Cryptocheilus Weblog

 22. SolarCell says:

  Je hebt je naam goed gekozen, Cryptocheilus, want gut gut, wat geilen we op onszelf, is het niet? Je denkt het allemaal te weten. Je denkt zo verdomde grappig te zijn… En dan die simpele zielen hier, die lekker met je meeblaten over het verstoren van het vertrouwen van de regering en al die onzin… Wat een stelletje sukkels. Dat het vaccin niet perse schadelijk hoeft te zijn, oké. Maar dat de overheid nul response geeft op verontrustende berichten uit bijvoorbeeld Engeland en Duitsland, maar ook uit eigen land, kan gewoonweg niet. Een ieder heeft het recht te weten wat de “voors en tegens” zijn… En oja, het praatje over de “ingrediënten” van het vaccin en de link die je erbij doet slaat al helemaal nergens op.

  Focetria suspensie voor injectie in voorgevulde spuit
  Pandemisch influenzavaccin (oppervlakteantigen, geïnactiveerd, met adjuvans)

  Noem je dit een exacte specificatie van wat er allemaal inzit? Hou toch op en ga lekker buiten spelen! Kind!

 23. wilmamazone says:

  Crypto zegt:

  Laat me raden wie de hofnar is:

  Juiste antwoord:
  Er blijken meerderen graag de rol van hofnar te spelen, zoals nu SolarCell die zich geroepen voelt om hier te komen narren en met de narrenstok in de hand/een narrenkap op de bulles narrig doet.

 24. Haddock says:

  Haha,
  tja daar sta je dan crypto…
  Overigens,wil jij zeggen dat er geen berichten van mij gecensureerd worden?

  CryptoEdit: Ik zou dit comment van je met een gerust hart het ronde archief in hebben gegooid ware het niet dat ik er nog even iets onder wilde schrijven. Komtiedan: Kssst, ga weg. Je voegt hier niets toe en met deze nietszeggende comments ben ik je hier liever kwijt dan rijk. Ja ik heb gisteren een paar comments van je verwijderd. De info die daar in stond was onjuist of helemaal niet terzake doende. Ga maar huilie doen bij Songna, Simon of Jannes. Je zit achter het modfilter en het duurt niet lang meer en je komt direct in het spamfilter. Nogmaals, Kssst. Wegwezen.

 25. wilmamazone says:

  quote:

  Dat het vaccin niet perse schadelijk hoeft te zijn,oké.
  Maar dat de regering nul response geeft op verontrustende berichten uit bijvoorbeeld Engeland en Duitsland, maar ook uit eigen land, kan gewoonweg niet.

  De regering en het RIVM zouden m.i. inderdaad wat meer aandacht moeten/mogen besteden aan de stroom van ‘verontrustende’ berichten uit al die zéér onbetrouwbare bronnen en het niet grotendeels aan sites -zoals de onze- overlaten om met correcte informatie te komen en al die non-informatie +hersenspinsels+comlottheorieën+roddel en achterklap steeds inhoudelijk te weerleggen.

  Daarom ook nog maar een keer -het kan blijkbaar niet vaak genoeg verteld worden-:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2009/10/18/jannes-koetsier-en-stichting-stralingsarm-naar-de-rechter/#comment-14413

  Verder worden de gevaren van vaccinaties enorm buiten proporties opgeblazen. Zoals je ziet als je een beetje rondkijkt hier, ben ik ook kritisch.
  De voordelen van vaccinaties wegen echter m.i. velen malen op tegen de nadelen.

  http://www.kwakzalverij.nl/1143/Angst_in_achterkamertjes_voor_vaccinatie_tegen_Mexicaanse_griep

  Angst in achterkamertjes voor vaccinatie tegen Mexicaanse griep
  Désirée Röver op promotietour

  http://www.iocob.nl/maatschappij/desiree-rover-maakt-stennis.html

  Desiree Rover maakt stennis over vaccinatie

  De medisch journaliste Desiree Rover laat op het internet in een Youtube filmpje zien dat ze geen flauw idee heeft van griep, virussen en vaccineren, maar ze weet wel dat vaccineren gevaarlijk is en moet worden afgeraden. Ze orakelt een end weg, niet gehinderd door kennis van zaken, en dat je beter colloidaal zilver tot je kan nemen dan een vaccin tegen het griepvirus. Vaccins zijn in haar ogen ‘weapons for mass destruction’…Met dit soort bizarre praat jaagt de medisch journaliste patienten in de richting van charlatans en elixermengers.

 26. wilmamazone says:

  Graag éérst lezen alvorens vanalles te gaan roeptoeteren!
  Alle informatie op deze site over DE griep op een rijtje:

  https://cryptocheilus.wordpress.com/tag/varkensgriep/

  *Duitse ‘hotshots’ krijgen speciale griepspuit
  *Varkensgriepvirus muteert
  *Ab Osterhaus wordt rijk
  *Embargo of het varkensgrieponderzoek dat niet bestond
  *Komtiedan, hè…
  *Roel Coutinho strikes back
  *Griepvaccin, rauw ei of hondenbouillon?
  *Zorgpersoneel verplicht vaccineren
  *Grieppandemie,mail aan Ab Klink van Vox populi
  *Griepvaccin, wie krijgt de prik en wie niet?
  *Grieppandemie. Hallo met Ab.
  *Griepen met complotdenkers

  Aanvullende lijst:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/tag/vaccinatie/

  *De censuur van Jannes Koetsier
  *Desiree Röver, Jannes Koetsier en Luuk van Dinter voor de rechter; we hebben beeld
  *Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm naar de verkeerde rechter
  *Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm naar de rechter
  *Vaccinatie gezondheidswerkers: professionele plicht
  *Jannes Koetsier klachten dossier
  *Weigerartsen

 27. wilmamazone says:

  Koetsier, zelfbenoemde griep/vaccin-deskundige heeft toch zo’n oog voor álle in en outs, tjonge jonge toch! Wanneer zou ie eens eindelijk een stapje verder komen dan: Me, myself and I?

  http://www.ad.nl/ad/nl/1015/Gezondheid-wetenschap/article/detail/439810/2009/10/26/Griepdode-leidt-tot-paniek-onder-ouders.dhtml

  Griepdode leidt tot paniek onder ouders

  De dood van het 14-jarige meisje Hannah Scheffer, veroorzaakt door de Mexicaanse griep, heeft tot lichte paniek geleid onder de Nederlandse bevolking.

  Huisartsenposten door heel het land werden platgebeld door mensen met griepachtige klachten en verontruste ouders van jonge kinderen. Bij sommige posten was het zelfs twee keer zo druk als normaal. Volgens directeur Roel Coutinho van het Centrum Infectiebestrijding van het RIVM en topviroloog Ab Osterhaus is er echter geen reden tot paniek.

  Het nieuws over Hannah schudde ouders plots wakker. Zou het ook hun kerngezonde kind kunnen overkomen? Bij de huisartsenposten stroomden de telefoontjes na de berichtgeving over het Haarlemse slachtoffertje binnen.

 28. JP says:

  Vandaag ontving ik het foldertje ‘Vaccineren?’ dat mij zodanig irriteerde dat ik deze mail stuurde;

  Ex falso sequitur quodlibet

  Geachte dame, heer,

  Uw foldertje ‘Vaccineren?’ blinkt uit in vaagheid en ongefundeerde verdachtmakingen jegens de overheid, reguliere gezondheidszorg en haar handelswijze inzake de aanstaande griepepidemie. Wat echter niet duidelijk wordt met welke autoriteit u dit meent te kunnen doen, m.a.w. op basis van welke academische kennis en/of onderzoek meent u twijfel te mogen zaaien onder de bevolking. Tevens blijft het vaag wie het verspreiden van dit foldertje financieel mogelijk maakt en hoe uw stelling ‘Wij zijn onafhankelijk en hebben geen verborgen agenda’ te controleren valt..

  Wellicht ter overvloede wens ik voortaan van uw ongefundeerde en insinuerende foldertjes verschoont te blijven.

  Met vriendelijke groet,

  JP

 29. Haddock says:

  Paniek is een prima voedingsbodem voor prima zakendoen.

 30. Pingback: Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm vangen bot « Cryptocheilus Weblog

 31. Pingback: Jannes Koetsier en de negen leugens en halve waarheden « Cryptocheilus Weblog

 32. droesel says:

  Wat ben ik blij na alle onzin over vaccinatie nu te merken dat er ook een forum is die de meesters Cocadorus weer in hun mand stuurt.
  De tegenstanders van vaccinatie hebben waarschijnlijk een voorkeur voor de middeleeuwen, waarin het leven zoveel kleurrijker was, alleen duurde het niet zo lang voor de meeste kinderen. Met een beetje mazzel komt de pest ook nog weer terug.

 33. Pingback: De paniekzaaiers van Netwerk « De nieuwe reporter

 34. Edward says:

  @Droesel, mee eens. Pest terug? Wat dacht je van de H5N1 vogelgriep? Tot nu toe ca 400 mensen besmet, waarvan ca 60% (!) gestorven. Iemand stak diverse huisgenoten ergens in Azië al aan. Experts geloven dat ergens tussen morgen en vijf jaar deze ziekte leert net als H1N1 van mens naar mens over te springen. Meestal levert een virus hervoor een deel van zijn lethaliteit in. Hopelijk nu ook.

  Ik denk dat die bangmakers over vaccinatie een goede voedingsbodem vinden in de bevolking, als ik dit afpeil bij collega’s, vrienden, familie etc. Teveel mensen zijn achterdochtig en gevoelig voor dit soort info. Hier wordt gretig door eenzijdige complotters op ingesprongen. Niemand wil volwassen de gevaren zien die ons als mensheid bedreigen.

  Men vraagt zich zelfs af waarom normaal een geneesmiddel 7 jaar wordt onderzocht, en de H1N1 wél snel op de markt “mag”. Zal wel weer een complot of geld achter zitten, denkt men al snel. Jammer genoeg hebben te weinig mensen geleerd hun kritische brein eens rationeel te gaan gebruiken, en hebben groepsemoties vaak de overhand, heel jammer.

  Godzijdank werken verantwoordelijke mensen in de farmaceutische industrie wereldwijd al jaren onder maximale hoogspanning tegen H5N1, zij nemen hun verantwoording. Hopelijk zijn zij op tijd als H5N1 ontspoort. Ik zou dan niet graag afhankelijk zijn van metafysische middeltjes, homeopathie, sambucco, etc. Alhoewel ik ze dan wel zal proberen, want de paniek zal dan zeer groot zijn.

  Ik denk liever niet na over het wereldwijde maatschappelijke pandemonium, waar de film 2012 niets bij is, naar de terugval naar de duisterste Middeleeuwen als deze ziekte onverhoopt morgen gaat ontsporen. We hebben een dun laagje beschaving op onze oermensgenen zitten.

 35. wilmamazone says:

  En ze blijven aan de gang met hun soapserie:

  http://barracudanls.blogspot.com/2010/07/complotgevaar.html

  Complotgevaar

  De Stichting Stralingsarm NL heeft een WOB-procedure aangespannen om inzage te verkrijgen in met name de AIVD-rapportages over Joris Demmink en zijn vermeende kindermisbruik. Goed, denk je nog, kan nooit kwaad, al vallen AIVD-stukken niet onder de WOB, dus kansloos. Doch waar staat die stichting ook maar weer voor?

  Ooit ging het over stralingsgevaar van UMTS masten, maar daar hoor je de laatste tijd niemand meer over, dus heeft de stichting haar terrein maar verbreed. Het clubje bemoeide zich in het verleden ook al met de griepprik en de nanochip, en vorige maand werden WOB verzoeken ingediend over Bilderberg 2009 en chemtrails. Men wil …………………………………….

 36. Pingback: Celstress, elektro-allergie, elektro hypersensitief (EHS) en stralingsziekte « Cryptocheilus Weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: