De censuur van Jannes Koetsier

Arts Jannes Koetsier mag zich graag profileren in het openbaar. Hij laat zich er op voorstaan deskundig te zijn. Ik ben bekend van Medische Missers!!one11!!. Dus…. Verder komt hij natuurlijk ook graag in de publiciteit. De rechtszaak van stichting StralingsArm waar we het hier al eens eerder over hadden is hiervan een goed voorbeeld. Kijk! Ik ben deskundig! Had ik al verteld dat ik regelmatig mijn opwachting maak bij Medische Missers?

Jannes Koetsier komt op voor de zwakkeren in de samenleving; De antivaccinatiebeweging. Hij stelt natuurlijk geheel kostenloos zijn expertise ter beschikking en wordt geïnspireerd door mensen als Désirée Röver en neutrale sites als wanttoknow.nl, verontrustemoeders.nl, wehaveachoice.weebly.com, wijwordenwakker.org, willenwijweten.nl, despuitblijfteruit.nl, stralingsarm-nederland.org, argusoog.org, xandernieuws.punt.nl, http://www.leefbewust.nl en natuurlijk de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken.

Over kritisch gesproken. Mag men ook kritisch zijn naar Jannes Koetsier? Vragen stellen bij zijn manier van berichtgeving en kritiek leveren daarop?

Neen! Als er al kritiek geleverd wordt dan is dat door Jannes zelf. Kritiek op Jannes ist VERBOTEN! Hij wil namelijk alleen gezonde patiënten op zijn weblog en dat zijn nu eenmaal alleen patiënten die het met Jannes Koetsier eens zijn. Jannes Koetsier legt in voorkomende gevallen het vingertje op de censuurknop en als het hem niet bevalt wat u zegt, verdwijnt uw kritiek als sneeuw voor de zon van de website van Jannes Koetsier.

Weg. Verdwenen. Foetsie. Nooit bestaan. Ausradiert.

Uw Crypto zag dit wel aankomen en schoot voordat Jannes zijn ausradiervingertje op de weblogknopjes legde nog een een paar plaatjes van de ui-terst kwet-sen-de comments op dit topic van zijn weblog. Kunt u zelf beoordelen of deze comments zo verschrikkelijk liefdeloos waren of gewoon terechte kritiek op de vaccinatiecomplotschimmel die Jannes Koetsier in zijn hoofd heeft en waar dus niemand hem op mag wijzen.

Komen ze dan, de gewraakte en verwijderde comments (op volgorde, laatste eerst):

Bewijsstuk 1: Comment van JennyJo ausradiert wegens niet liefdevol?

klik voor groter

klik voor groter

Bewijsstuk 2: Comment van uw Crypto ausradiert wegens kritiek op cijfergoochelen van Jannes.

klik voor groter

klik voor groter

Bewijsstuk 3+4 even gedeeld wegens leesbaarheid. Comment van JennyJo auradiert door Jannes Koetsier wegens kritiek.

klik voor groter

klik voor groter

klik voor groter

klik voor groter

Bewijsstuk 5: Comment van ondergetekende op een vorig topic van Jannes Koetsier. Kritiek op een beginnersfout die Jannes (onze zelfverklaarde deskundige) maakt bij het interpreteren van medisch materiaal. Ausradiert.

klik voor groter

klik voor groter

Als u denkt dat dit het enige is wat Jannes Koetsier gecensureerd heeft, gaat u niet door start en ontvangt geen 20.000 Eurie. Op bijna alle topics heeft Jannes Koetsier zijn antivaccinatiebezem gehanteerd.
Jannes wil schijnbaar ten koste van alles een onbesproken voorbeeld zijn voor zijn zo gezonde patiëntenschaar die zijn weblog frequenteert. Daarom moeten die lastige wespen die hem al een tijdje om de kop zoemen en hem bij gelegenheid ook pijnlijk steken gewoon KAPODT! (Mond) Dood moeten ze!

Jannes Koetsier trekt de hakken in het zand en steekt er tegelijkertijd zijn hoofd in.

95 Responses to De censuur van Jannes Koetsier

 1. Je moet ’t ‘em nageven:

  er is weldegelijk sprake van kritische gezondheidsconsumenten. Want daar staat hij immmers voor; de vestingen van het elitaire artsengilde dienen te worden bestormd!

  Dat het Jannes is die ook bestormd wordt, komt hem wat minder uit. Dat blijkt. Hij vraagt zich waarom iedereen zich zo druk maakt om z’n stellingname. Zou hij z’n eigen naam al eens hebben gegoogled?

 2. Haddock says:

  Jannes is op de kerkloze kerk verschenen,waarschijnlijk om de censuur van je te ontkomen,net als ik.
  Dat wordt nog leuk crypto..

 3. Ik zit nu al te bibberen in een hoekje Haddock.

  Misschien een goed idee om bij hem je kamp op te slaan en daar te gaan commenten. Kan je straks weer huiliehuilie en boehoe doen als hij je comments verwijderd.

 4. Hans says:

  De Kerkloze Kerk is dan ook de meest invloedrijke site op het gebied van …..?
  Er valt niet eens satire van te maken zo treurig is dat forum.

 5. jennyj0 says:

  Lees even dit bericht, dat dus gewoon wordt toegestaan op de site van Jannes Koetsier (vet van mij). Kijk ter vergelijking ook even wat er gewist wordt door meneer Koetsier.

  CBS reveals: swineflucases seriously overestimated:
  The US-government has been shown to seriously misrepresent the extent and spread of the H1N1 ‘epdemic’
  (Gebleken is dat de VS-regering in ernstige mate een valse voorstelling van zaken gaf betreffende de omvang en verspreiding der H1N1 epidemie. (naar dr. Wolfgang Wodarg zei: een non-epidemie)
  (bron: dr. Mercola)
  Opvallend en doorzichtig is ook dat bij het noemen van slachtofferaantallen van deze griep nooit wordt gesproken, ofschoon de zorgvuldigheid en eerlijkheid dat vereisen, over het aantal sterfgevallen agv ANDERE doodsoorzaken: hoevele mensen overleden aan bijv. kanker, auto-ongelukken, nierziekten etc..
  In elk geval veel meer dan aan deze non-pandemische, geensceneerde griep (ik citeer dr. Wodarg)
  Obama heeft geen noodsituatie uitgeroepen ivm auto-ongelukken …
  of auto’s aan de ketting gelegd.
  Dat bewijst zijn doel: mensen controleren, knechten, onderdrukken,
  met mensen experimenteren, nieuwe slavernij en andere misdaden tegen de mensheid. (zie Stalin/Hitler en vergelijkbaren)

  GOD VERHOEDE DAT HIJ ZIJN ZIN KRIJGT.

  Bij de ‘gewone’ griep wordt ook niet iedereen ‘uitgenodigd’ voor een vaccinatie; overigens loopt wie zou besluiten tot DIE vaccinatie een dubbelzogrote kans op Mexico-griep.

  Walgelijk, ik heb er geen ander woord voor, om Obama te vergelijken met Hitler en Stalin. Zonder enige schaamte. Dáárom dus heb ik het niet op met de gemiddelde kwakker, vanwege dit soort leugenachtige, zieke, insinuerende rioolmentaliteit.
  Gepost door M. Is dat soms de mevrouw van de taalfoutjes?

 6. wilmamazone says:

  Tja..Hannes Jannes is al ver van het padje af en trekt nu reageerders aan die nog véél verder………juist ja!

 7. jennyj0 says:

  De bewering van Margarita bij Jannes wordt tegengesproken door een Canadees onderzoek; daaruit blijkt dat mensen die zijn ingeënt tegen de gewone griep, geen verhoogd risico lopen op de mexicaancse griep en ook minder complicaties hebben als ze de mexicaanse griep krijgen:

  So while on the basis of panic inducing press releases people are lead to believe that the seasonal vaccine increases the risk of H1N1, this was not supported in this retrospective clinical trial.

  http://www.sciencebasedmedicine.org/?p=2147#more-2147

  Margarita moet zich maar houden bij het corrigeren van taalfoutjes. Daar heeft ze weliswaar ook geen verstand van (getuige haar spelling van het meervoud van niveau als ‘niveaux’), maar dat schaadt tenmiste niemand.

 8. jennyj0 says:

  Nog een quote van Margarita bij Jannes:

  Wij hebben zorg over bekenden/vrienden/familie in de VS en ieder ander daar. Hopelijk hebben ze de kracht zich teweer te stellen tegen deze onvervalste dictator en komt het leger in opstand

  Deze “onvervalste dictator” is natuurlijk Obama. Ik durf er niet aan te denken wat voor opvattingen mevrouw Margarita er nog meer op nahoudt.

 9. Margarita zal wel uit het kamp van antisemiet Röver komen. Het lijkt mij inmiddels ook wel duidelijk waarom Jannes zijn nieuwe spel(sic)regegeltjes heeft opgesteld.

  1. Er kan gedurende maximaal 5 dagen na plaatsing gereageerd worden op een nieuw weblog artikel.

  Langer nadenken over artikelen levert alleeen maar genuanceerde meningen op. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  2. Een reactie mag maximaal 2000 karakters bevatten, dat is ongeveer 400 woorden.

  Uitgenodigd worden mensen met ronkende oneliners. Lange stukken bevatten vaak een hoop informatie en dan gaat het bij de antivaccinatiemensen niet goed. Dan knapt er iets en weg is de spanningsboog. Gaan ze niet lezen want te moeilijk.

  3. Respectloze, ongenuanceerde en op personen gerichte reacties kunnen worden verwijderd.

  Natuurlijk ter beoordeling van ausradiermeister Jannes himself. Dat bewijst zijn doel: mensen controleren, knechten, onderdrukken, nieuwe slavernij en andere misdaden tegen de meningsuiting.

 10. Carla says:

  Ik lees hier en bij onze Jannes nog regelmatig mee. Ik heb net ook weer eens van de heer Jannes Koetsier, freelance arts uit Hoogeveen op TV mogen genieten waar hij aanwezig was op TV Drenthe en zijn bekende verhaal weer als “deskundige” over het griepvaccin afdraaide. Het bekende verhaal en bekende gegoochel met de bekende cijfers. Niets over de farce bij de rechtbank natuurlijk. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar misschien is het hier terug te zien op TV Drenthe uitzending gemist;

  http://www.rtvdrenthe.nl/extra/uitzending-gemist?progId=Drenthe%20Actueel

  of via YouTube (zie rechts RTV Drenthe op YouTube)

 11. Nou ja, in Drenthe hebben ze dan ook geen ervaring met griep. Of wacht, was het toch de – met afstand – meest getroffen plek in nederland in 1918/19?

  Ja, ik geloof dat laatste. (>1200 doden van juli-dec 1918, op iets meer dan 200.000 inwoners)

  Go Jannes, Drenthe heeft een eer hoog te houden [/scaretactics off]

 12. wilmamazone says:

  Bedankt voor deze bijdrage Carla.

  De uitzending heb ik nog niet kunnen vinden op TV Drenthe, alleen het nieuwsitem van vandaag in de herhaling. Hoe heet dat programma precies waar Jannes in te ‘bewonderen’ viel?

  Hier wel audiofragmenten van een tijdje terug met de visie van Koetsier en die van de GGD over deze vaccinatie:

  http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/nieuws-detail?newsId=37468

 13. Wist u al dat Jannes Koetsier ook bekend was van RTV Drente? Onder het pseudoniem Jannes Koerts?
  Ik niet maar nu dankzij Carla wel. Ik snap gewoon niet dat ze die man elke keer maar weer uitnodigen om zijn commentaar te geven. Er zijn toch wel anderen te vinden die hun mening willen geven?

  Heb een half uur gezocht. Komtiedan: Jannes Koerts whahahaha

  http://www.rtvdrenthe.nl/Customercontrols/Omroep/UG_Player.aspx?movieid=45318&path=rtmp://212.178.73.241/vod/tv/&ProgType=TV&convlow=True

 14. wilmamazone says:

  Mijn vraag is al beantwoord!Drents Diep.

  http://www.rtvdrenthe.nl/extra/programmatipdetail?NewsID=41398

  Nederland voorzichtig in greep van de Mexicaanse griep

  In Drents Diep dinsdag aandacht voor de Mexicaanse griep. Volgens deskundigen is er nu sprake van een milde epidemie. Deze mededeling komt vlak voordat de inenting tegen de Mexicaanse griep gaat beginnen.

  quote:
  Maar hoe gevaarlijk is de Mexicaanse griep nu echt? Volgens de GGD Drenthe moet je goed nadenken bij de beslissing of je wel of niet wil worden ingeënt. In Drents Diep is arts Jannes Koerts uit Hoogeveen te gast. Koerts heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de gevolgen voor de gezondheid van inenten. Hij is dan ook sceptisch over het vaccin, omdat niet duidelijk is wat de gevolgen zijn voor toekomst.

 15. jennyj0 says:

  Jannes Koerts…?
  Is onze Jannes soms al gechipt??

 16. Waarschijnlijk verkeerd uitgelezen. Ik heb nog niets kunnen zien van het hele verhaal. Is die player bij jullie ook kapoet?

 17. jennyj0 says:

  Waarschijnlijk verkeerd uitgelezen.

  Door Margarita dan zeker.

 18. jennyj0 says:

  Is die player bij jullie ook kapoet?

  Ja. De hele natie lijdt onder een chipprobleem lijkt wel.

 19. Carla says:

  Graag gedaan. Ja wonen in Drenthe kan (soms) een “straf” zijn…….. zeker als TV Drenthe programma’s herhaalt en herhaalt en herhaalt en ………. Dus ook Drenths Diep. En daar is die meneer “Koerts” weer en weer en weer…… Help!!!!
  Ik blijf het/hem (de “kritische arts”) volgen.

 20. wilmamazone says:

  Nee mijn player is niet kapoet, maar volgens mij kan je Koerts pas morgen bekijken!

  http://www.rtvdrenthe.nl/tv/drents-diep

 21. jennyj0 says:

  Ton heeft zich gemeld bij ome Jannes. Er komt misschien nog wel een proces!

  Excuus aan M. Ik had nog nooit van Thiomersal gehoord – noemde het altijd thimerosal – terwijl ik het misschien al jaren op mijn gezicht smeer. Die zijn wel scherp daar zeg, bij Jannes! Smeed een complot en zij komen er achter!

 22. wilmamazone says:

  Had die link van Crypto gemist daarnet, maar die clip doet het inderdaad (nog) niet, maar Carla geeft ook al aan dat Drents Diep de hele avond ook herhaald wordt na het nieuws, dus logisch dattie het nu nog niet doet.

 23. wilmamazone says:

  http://www.rivm.nl/jeugdgezondheid/onderwerpen/screeningenvaccinaties/VaccinatiesRVP/

  quote:
  Geen verband gevonden tussen thiomersal, BMR en autisme
  Er bestaat geen verband tussen blootstelling aan thiomersal en verminderd neuropsychologisch functioneren bij kinderen. Thiomersal is een kwikhoudend conserveermiddel waarover de laatste jaren veel onrust was als mogelijke oorzaak van autisme. Thiomersal komt overigens in geen enkel RVP-vaccin voor.
  De Gezondheidsraad concludeert dat er geen aanwijzingen zijn dat de BMR-vaccinatie autisme veroorzaakt, bevordert of verergert. (volledig rapport onder ‘links’)

  Klik om toegang te krijgen tot Thiomersal%20in%20vaccins_tcm92-63606.pdf

  eindquote:
  Conclusie
  Doordat veel vaccins van multidoses is overgegaan naar een singledoses toediening is thiomersal minder vaak nodig als toevoeging om bacteriële contaminatie te voorkomen. Gezien de maatschappelijke discussie over het gebruik van organokwik-verbindingen wordt waar mogelijk gestreefd naar het gebruik van thiomersal-vrije vaccins. Toch blijft het gebruik van antimicrobiële middelen in multidoses vaccins, zoals het pandemisch vaccin, nodig. Thiomersal is in deze gevallen de eerste keuze vanwege de effectiviteit en ervaring van de vele jaren die er met dit middel is. Acute allergische reacties op thiomersal zullen, als ze al voorkomen, uitermate zeldzaam zijn. Contact allergie voor thiomersal is geen contra-indicatie tegen vaccinatie met vaccins met thiomersal.
  Alles overziend zijn deze pandemische vaccins veilig. Ook na herhaalde toediening wordt de maximale toegestane belasting niet overschreden en er zijn geen aanwijzingen voor een verband met neurologische of gedragsstoornissen. Dit wordt ondersteund door EMEA en de WHO.
  Ook toediening tijdens de zwangerschap (zwangerschapsduur langer dan 13 weken) is veilig voor moeder en kind en eventuele risico’s van vaccinatie wegen op tegen de risico’s van het krijgen van de pandemische griep, die juist in deze groepen relatief hoog blijken te zijn.

 24. Carla says:

  Zal ik hier nog iets veel “ergers” bekend maken…… Ik woon helaas OOK in Hoogeveen! Ik kan onze meneer Koerts hier zo maar “in het wild” op straat tegen het lijf lopen, of (ik moet er niet aan denken) wie weet zelfs als freelancer voor m’n neus krijgen op die ene keer dat ik toevallig eens naar de huisarts ga en hij daar juist (kritisch) blijkt zit te “freelancen”. Heb meelij! Zo “beroemd” is hij dus in eigen provincie/woonplaats; ze weten niet eens hoe hij heet! Leuk toch?

 25. jennyj0 says:

  O. Ze bedoelen thimerosal.

 26. jennyj0 says:

  Ja, dat is heel leuk!

 27. jennyj0 says:

  Dank je, Marie. Dat geeft de burger weer moed!

  Heb het maar even geplaatst bij Jannes.

 28. Carla says:

  Ik zie zojuist dat de reacties bij Jannes teruggebracht zijn van 31 naar 25 en volgens mij is ALLES van Jennyj0 daar nu “weg”…….. Ausradiert!

 29. wilmamazone says:

  Er zijn bij dat item 7 berichten geschrapt door Jannes. Ben ik benieuwd wat ie met deze laatste nieuwe van Margarita doet, want die is zo off-topic als maar zijn kan:

  25. Woensdag 28 Oktober 2009 11:44 (Margarita)

  Bij alle commotie rond een niet-epidemische griep (citaat dr Wodarg),zouden we bijna vergeten dat de meest voorkomende doodsoorzaak de in dit land gelegaliseerde moord op ongeboren mensen alias abortus is, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat ook kwetsbare ouderen risico lopen vermoord te worden onder de ogen van hun familieleden/bekenden.

 30. marer says:

  “Ik durf er niet aan te denken wat voor opvattingen mevrouw Margarita er nog meer op nahoudt.”

  JJ: je vraag wordt beantwoord:
  Margarita in de bocht.
  “Bij alle commotie rond een niet-epidemische griep (citaat dr Wodarg),zouden we bijna vergeten dat de meest voorkomende doodsoorzaak de in dit land gelegaliseerde moord op ongeboren mensen alias abortus is, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat ook kwetsbare ouderen risico lopen vermoord te worden onder de ogen van hun familieleden/bekenden.”

  Kijken hoe lang dat off-topic bericht mag blijven staan van.

 31. marer says:

  Wilma: Twee zielen één gedachte. Had jouw bijdrage nog niet gelezen.

 32. wilmamazone says:

  Deze is door Jannes ausradiert:

  27. Dinsdag 27 Oktober 2009 21:05 (Wilma)

  Gewoon meteen geloven wat er in ‘kwaliteitskranten’zoals het AD en de Telegraaf staat of in de Story en Privé of op nog minder dan 3e rangssites waar o.a. Margarita haar inspiratie kennelijk het liefst vandaan haalt.

  Hier de originele publicatie:
  http://medischcontact.artsennet.nl/discussie/Nieuwsartikel/Huisartsen-ontstemd-over-botte-griepnaalden.htm

  De injectiespuiten voor de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep zijn patiëntonvriendelijk. Dat zegt de huisartsengroepspraktijk Stramproy-Ell.
  De vier huisartsen ontvingen vorige week het injectiemateriaal en ontdekten tot hun verbazing dat de naalden vastzitten aan de spuiten. ‘Dat betekent dat we met een en de dezelfde naald het vaccin moeten optrekken en injecteren’, zegt huisarts Jan Takken. ‘Door het dubbele gebruik neemt de kans op vervuiling toe. Bovendien raakt de punt van de naald vervormd als hij door de rubberafsluiting van de ampul wordt gestoken. Als je daarmee vervolgens een patiënt injecteert, geeft dat een vervelend schurend gevoel.’
  Volgens Takken is het binnen de beroepsgroep gebruikelijk om voor optrekken en injecteren twee afzonderlijke, schone naalden te gebruiken. Het materiaal dat de overheid aanlevert, zal de therapietrouw in de toekomst niet doen toenemen, vreest Takken.

  De Limburgse huisartsengroepspraktijk heeft besloten om à 500 euro zelf deugdelijk materiaal in huis te halen. De rekening gaat naar minister Klink, zegt Takken. ‘Als hij niet wil betalen, moet hij dat binnen vijf dagen laten weten, zo staat in een aangetekende brief die wij hem hebben gestuurd. Ik heb nog geen reactie ontvangen.’ RC

  Tja…:
  21. Dinsdag 27 Oktober 2009 18:48 (Margarita)
  Andere naalden voor de H1N1-vaccinatie … Wonderlijk: wat zou er dan nog meer in zitten? een chip wellicht, waardoor de gebruikelijke naalden niet geschikt zijn??
  Een andere reden dan deze valt m.i. niet te bedenken.

  Ik zou nu graag iets eerlijk en oprecht willen zeggen over Margarita, maar dat vindt meneer Koetsier vast niet respectvol!

  Ausradiert:

  17. Dinsdag 27 Oktober 2009 17:56 (Wilma)
  Margarita u zegt:
  *Nog altijd geen inhoudelijke reactie op hetgeen ik schreef om 23.02 op 26/10; nogmaals: het spreekt boekdelen …*

  Daar heb ik wèl op gereageerd -in meerdere berichten zelfs-, maar daar komt geen inhoudelijke reactie op. Nog geen tijd gehad om alles te lezen zeker?
  Ik heb er voor gekozen om niet apart op alle door u genoemde namen te gaan omdat meneer Koetsier dat vast respectloos zal vinden.
  Ik kan u wel van dienst met:
  *De informatie over het ‘dubbelrisico’ na een (onverhoopte) ‘gewonegriep-vaccinatie’ kwam recent voorbij: helaas weet ik niet meer de bron, anders was die wel vermeld,
  in elk geval komt ze niet uit mijn duim …*

  Die bron zou een bericht op 24 sept. j.l. kunnen zijn van Helen Branswell.

  ausradiert + die van JJ:
  13. Dinsdag 27 Oktober 2009 08:48 (Wilma)

  Ik sluit mij volledig aan bij JennyJo, dus:
  Hoe diep moet je zinken om je ‘gelijk’ te halen?

  M zegt ook:

  *Bij de ‘gewone’ griep wordt ook niet iedereen ‘uitgenodigd’ voor een vaccinatie; overigens loopt wie zou besluiten tot DIE vaccinatie een dubbelzogrote kans op Mexico-griep.*

  Dat mag je dan hélemaal eens uitleggen/inhoudelijk onderbouwen.
  Wedden dat je dat niet kan M?!
  Margarita zei het al en inderdaad:
  ‘Een leugen, hoe vaak ook herhaald, wordt NOOIT waar.’

  Er staat inderdaad geen enkel bericht van JJ meer bij dit item, maar wat die Wilma toch óók allemaal durft te schrijven! Tjonge jonge toch wát een onfatsoenlijk mens.

 33. marer says:

  Deze complotschimmel had ik nog niet eerder gelezen, maar het “bewijs” is echt geleverd!

  “Pas op die hele H1N1 is een HOAX. Ze verspreiden dat virus dmv die zogenaamde ontsmettings-sprays en doekjes !! Hier zit het virus in volgens diverse websitez…. Spray wat van die “beschermende” ontsmettings spray op een glasplaatje en leg onder een microscoop (op school bijv). En kijk, het krioelt er van de kleine bacillen op het glasje. Vergelijk dit beeld met de H1N1 strain plaatjes die je op het Internet vind. Tada !! Dan is duidelijk dat dit virus bewust wordt verspreidt !! Een harder bewijs bestaat er niet..

 34. jennyj0 says:

  Carla:

  Ik zie zojuist dat de reacties bij Jannes teruggebracht zijn van 31 naar 25 en volgens mij is ALLES van Jennyj0 daar nu “weg”…….. Ausradiert!

  Ja, van mij wordt standaard alles verwijderd. Mij haat-ie blijkbaar het meest van iedereen.

 35. puma73/Ton says:

  ik ben zelf mod bij een gbs-site, ook daar zitten mensen die geloven in complotten en er van alles bijhalen zelf de uitbraak van de varkensgriep in 1976 toen er in de V.S enkele honderden mensen met gbs besmet werden door het vaccin hiertegen.

  ook nu worden daar allerlei niet relevante argumenten gebruikt om mensen te weerhouden de spuiten te gaan halen

 36. @ JJ:

  Dat kan je m.i. rustig opvatten als een compliment.

 37. jennyj0 says:

  Obama vergelijken met Hitler en Stalin mag wel, dat is niet respectloos en off-topic.

  Het is wel duidelijk waar Jannes staat: tot aan zijn nek in de kwakstront, omringd door griezels als Ton Claessen, Desirée Röver en Margarita.

 38. jennyj0 says:

  Dat kan je m.i. rustig opvatten als een compliment.

  Dank je Crypto!

 39. jennyj0 says:

  Iemand met een hoofd vol complotschimmels, die een blog volplempt met de ene feitelijke onjuistheid na de andere, die mensen daarmme volkomen onnodig de stuipen op het lijf jaagt voor een van de grootste zegeningen van de moderne geneesdkunde, die zich omringt met lui uit ultra-rechtse, racistische kringen – zo iemand is adviseur van medische missers.

  Dat is toch niet te geloven??

 40. Carla says:

  Er van uitgaande dat je je huisarts ook om advies over je gezondheid kan vragen, heb ik mijn huisarts vorige week een e-mail gestuurd dat ik de “gewone” jaarlijkse griepprik (vandaag) graag – zoals ik als sinds 1960 elk jaar krijg! – ook dit jaar wil ontvangen, maar wat te doen met de mexicaanse i.v.m. alle “berichten”? Zoals: mensen van voor ’57 zouden er al antistoffen voor hebben (ik dus ook?), de “gevaarlijke” hulpstoffen in het vaccin, het misschien onvoldoende getest zijn, is deze griep een “hype”, hij is toch mild, enz. enz. Dus gevraagd “Wat raadt u me aan?” Vandaag ben ik gebeld door de praktijk met de mededeling “Over 1,5 week even weer bellen als de vaccins ook werkelijk geleverd zijn en we er meer over kunnen zeggen.” Zoals wat? Interessant! Niet? Wordt dus vervolgd…..

 41. wilmamazone says:

  http://www.rtvdrenthe.nl/Customercontrols/Omroep/UG_Player.aspx?movieid=45318&path=rtmp://212.178.73.241/vod/tv/&ProgType=TV&convlow=True

  Nu valt de uitzending van gisteravond wel te bekijken/te beluisteren en van Jannes vallen je zowat de schoenen uit als je op de hoogte bent van zijn hele doen en laten over -nu met name- vaccinatie.
  Gadsamme..! Research-Hannes noemt zichzelf vaccinatie-deskundige omdat hij -in tegenstelling tot andere artsen- wel de tijd heeft gekregen/moeite genomen om zich eens echt te verdiepen in deze materie.

  *Doet mij maar eerst snel een teiltje*

 42. wilmamazone says:

  Jannes maakt ook een potje van de informatie uit dit artikel:

  http://www.trouw.nl/ontspanning/degids/article2896846.ece?all=true

  De comments daar zijn intussen ook interessant; het lijkt wel of o.a. Staphorst en omgeving ‘in de pen geklommen is’.

 43. Ik ben eigenlijk een beetje boos op Jannes.

  En ik zie hier dat wilmamazone er reeds eerder achter was dan ik dat quotemining z’n hobby is geworden, maar dan met de Franse slag.

 44. marer says:

  Vanavond onze Jannes in Netwerk om 20.30 uur gehoord. Zwak betoogje betr. griepvaccinatie. Niet zo stellig als op zijn web-lag.
  Luc Bonneux zat er ook in.
  Jannes heeft inmiddels weer gecensureerd. off topic bericht betr. abortus blijft gewoon staan. Maar dat komt ook van een groot medestander met veel, heel veel complotschimmels.

  De botte naalden theorie nodig voor een chip werd onderuit gehaald in “Tijd voor Max” door een huisarts.

  http://www.uitzendinggemist.nl/index.php/aflevering?aflID=10250116&md5=9a47add16151f102310a957ea9e27f92

 45. wilmamazone says:

  Minister Ab bericht:

  http://www.minvws.nl/nieuwsberichten/pg/2009/geen-botte-naalden.asp?rss

  Geen botte naalden bij vaccinatie tegen Mexicaanse griep

  De naalden die Nederland zal gebruiken bij inenting tegen Mexicaanse griep, oftewel Nieuwe Influenza A (H1N1), zijn voldoende scherp.

  De naalden voor de griepvaccinatie worden wereldwijd al langere tijd gebruikt en zijn geschikt voor toepassing op grote schaal zoals bij pandemische griep. De naalden worden aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Onder andere de Verenigde Staten gebruikt dit type naald vaak.

  Bij de vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A moet elke naald 1 keer door het rubberen dopje van de ampul gestoken worden om de vloeistof op te trekken. Voor elke persoon wordt uiteraard een nieuwe naald gebruikt. De leverancier van de naalden geeft aan dat de naalden klinisch ‘op scherpte’ zijn getest. Uit onderzoek komt geen significant verschil in ‘scherpte’ naar voren tussen naalden die eerst door een rubberen stop zijn geduwd en naalden waarbij dat niet is gebeurd.

 46. marer says:

  Hoe moet dat nou met die chip?

 47. Marie Prins says:

  In Zeeland (geen sterke pro-inenting provincie) denkt men toch wat anders over de grieppprik
  http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-vlaanderen/5734861/Achterin-het-alfabet-was-de-griepprik-op.ece?id=91948&ec=

  Rie

 48. jennyj0 says:

  Rie, hoe kan dit nu?

  Worden deze mensen wellicht betaald door Big Pharma om zich te laten inenten?

 49. jennyj0 says:

  Hoe moet dat nou met die chip?

  Marer, not to worry, dit is allemaal reeds geregeld. Er was een misverstandje bij Jannes dat de chip in de prik zou zitten, maar het blijkt dat men dit allang gewoon via handdrukken doet. Ze zijn er zo handig in tegenwoordig! Waarschijnlijk hebben we die chip dus allang, dus daar hoef je niet meer over in te zitten.

 50. Hans says:

  Ik ben laatst in een chip gaan zitten ,dus dat kan ook al.Ik ga gewoon nergens meer zitten ,want dan kan het ook niet gelezen worden door de scanners die overal al in stoelen zitten .
  Trouwens er is een veel gemakkelijkere manier om je in de gaten te houden ,je mobiele telefoon is tot op 5 meter nauwkeurig te volgen en dat duurt echt niet zo lang als ze je in films doen geloven.En de meeste mensen vragen toch ook altijd aan iemand die zo’n ding heeft “Waar ben je nu? Al die complottheoretici verzinnen altijd van die ingewikkelde dingen terwijl ze niet zonder hun mobieltje van huis kunnen.
  Ik hou het nog steeds maar gewoon op rooksignalen.

 51. jennyj0 says:

  Al die complottheoretici verzinnen altijd van die ingewikkelde dingen terwijl ze niet zonder hun mobieltje van huis kunnen.

  rotfl!

 52. wilmamazone says:

  Jannes is gisteren weer flink aan het modereren/censureren geslagen; van de 18 berichten bij item ‘Ziekterisico is handel’ bleven er op een bepaald moment 7 over.
  Maar maakt niet uit, want gelezen heeft ie alles toch en weet Jannes verdomd goed waar de schoen wringt!
  Het censuurverhaal begon met deze 2 berichten:

  3. Donderdag 29 Oktober 2009 17:59 (Ger) Mexicaanse griep komt nu wel heel dicht bij….haha.
  Ik werk in België samen met mijn werkgever in een klein bedrijfje. Zijn vrouw voelde zich vanochtend niet zo goed; gewoon wat “grieperig”. Ze moest toch nog even langs de dokter voor een recept op te halen voor haar man (mijn baas) dus. Met de dokter besprak ze ook haar klachten (tot nu toe echt nog niets bijzonders) en daar kwam de diagnose. Mexicaanse griep. Ze vroeg gewoon griep of Mexicaanse griep. Oh, zei de dokter, dat onderscheid maken we niet meer. Alle griepgevallen worden nu automatisch ingedeeld in de categorie Mexicaanse griep.
  Zonder dat er verder een test aan te pas kwam heeft ze nu dus officieel Mexicaanse griep.
  Is dit een wetenschappelijke basis? Moet je hiervoor arts geworden zijn om dit soort diagnoses te kunnen stellen? Gewoon een protocol volgen. Ik vind dat deze artsen zich laten gebruiken; eigenlijk toch wel een kwalijke zaak.
  Dit is dus een duidelijk voorbeeld hoe de cijfers wel degelijk gemanipuleerd worden. Iedereen die een beetje ziek is heeft de Mexicaanse griep. Duidelijk angst zaaien dus, heel doelbewust zo juist voor de vaccinatierondes. Kinderen gaan nu plotseling tot de risicogroep behoren…kinderen doen het immers altijd goed in reclamespots. Elke ouder wil toch het beste voor zijn kind. Osterhaus kreeg nog snel een prijs van enkele ministeries om het vertrouwen op de valreep nog even op te krikken. Heel bewust in elkaar gestoken spel allemaal.
  Plotseling gaat men ook weer elk geval melden. Alle gemanipuleerde gevallen van de griep dus, alle ziekenhuisopnames en elke dode. In België vallen er elk jaar 1500 doden aan de gewone seizoensgriep. Als nu alle gevallen van dus ook de seizoensgriep bij de Mexicaanse griep gerekend gaan worden dan komen we inderdaad straks op hoge aantallen uit. Maar dat is de bedoeling…paniek zaaien om toch maar vooral het vaccin te gaan halen. Mij niet gezien in ieder geval.

  4. Donderdag 29 Oktober 2009 18:44 (Elisabeth)

  @Ger: Je hebt het toch wel over België hè. Betreffende dat onderscheid bij een huisarts?
  Bij een dode wordt wel “even” gekeken of het een verkoudheid, griep of Mex. griep is. Althans in Nederland!!

  Dan gaat Jannes meedoen met deze losse flodder:

  6. Donderdag 29 Oktober 2009 20:09 (Jannes Koetsier) Elisabeth signaleert een probleem. Er zijn veel doden per dag in nederland. Er wordt dus niet “even” gekeken of het mex-griep was. Bovendien is dat niet zo eenvoudig want als je al onderzoek doet, vind je vaak meerdere virussen en of bacteriën in zo’n geval, en als H1N1 daar ook tussen zit, weet je nog niet wat de doodsoorzaak was.
  Ik heb een rapport uit de VS waaruit blijkt dat de registratie van zowel mex-griep zieken als mex-griep doden volstrekt niet betrouwbaar is en de getallen te hoog worden ingeschat.

  Geen research, geen links ect.! Dr. Hannes meent voldoende te hebben aan de kleur van z’n ogen?

  Auradiert:

  9. Donderdag 29 Oktober 2009 22:54 (Wilma)
  Elisabeth zegt:
  *Bij een dode wordt wel “even” gekeken of het een verkoudheid, griep of Mex. griep is. Althans in Nederland!!*

  Jannes zegt:

  *Elisabeth signaleert een probleem. Er zijn veel doden per dag in nederland. Er wordt dus niet “even” gekeken of het mex-griep was.*

  Waarom dan wel dit persbericht op 27 okt. j.l.?:

  Het 16-jarig Zeeuws meisje dat maandag volgens een regionale krant mogelijk aan de Mexicaanse griep overleed, blijkt niet door die ziekte te zijn bezweken. Dat maakte het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dinsdag bekend.
  ,,Er was zelfs überhaupt geen sprake van griep”, aldus een woordvoerder van het instituut. Waar het meisjes uit Sint Philipsland wel aan is overleden, kon de zegsman niet vertellen. Ze werd zondag ziek en overleed maandag in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

  Ik ben de mening toegedaan dat vooral in de huidige griepomstandigheden in Nederland op een overlijdenscertificaat de doodsoorzaak echt niet met een natte vinger ingevuld wordt en al hélemaal niet om vaccins te promoten.

  Hier een tegenovergestelde mening:

  http://www.rivm.nl/vtv/object_document/o1732n18081.html

  Officiële sterftecijfers van influenza veel te laag.

  Volgens de CBS Doodsoorzakenstatistiek zijn in 2003 166 mensen (55 mannen en 111 vrouwen) overleden, waarbij influenza (ICD-10-code J10-J11) de primaire doodsoorzaak was. Deze officiële sterftecijfers van influenza zijn echter ernstig vertekend. Elk jaar valt de piek van IAZ namelijk samen met de winterpiek van de sterfte aan long-, hart- en vaatziekten. Aangenomen wordt dat een groot deel van de sterfte aan deze aandoeningen indirect wordt veroorzaakt door een infectie met het influenzavirus, ook al staat influenza niet vermeld op het overlijdenscertificaat (Crombie et al., 1995). Hoewel beslist niet vaststaat dat de bedoelde oversterfte steeds helemaal op rekening van een influenzavirusinfectie mag worden geboekt, leidt het geheel weglaten van de indirect aan influenza toegeschreven sterfte tot een grove onderschatting van de gevolgen van influenza-epidemieën (Sprenger et al., 1993a, Van Genugten et al., 2001b).

  In 2009 zijn mensen besmet met een nieuw pandemisch griepvirus(ingekort)

  Jammer genoeg geen sreenshot voorhanden, maar op een comment van Jennyjo waarin ze kort zegt het onvoorstelbaar te vinden dat veel informatie op de site van Jannes feitelijk onjuist is, gaat ene Jeannette in de aanval. Beide comments zijn ausradiert.

  10. Donderdag 29 Oktober 2009 23:07 (Wilma) Jeannette zegt:
  *En ik vind het onvoorstelbaar dat telkens de exacte tekst hier geschreven,elders te lezen staat!
  U weet zelf wel waar! (noem geen namen)
  Dat getuige van weinig respect!
  Naar ik mag aannemen bent uzelf zo verstandig hiermee te stoppen.*

  Ik hoop dan dat u op uw beurt zo verstandig bent om te stoppen met in raadselen spreken.Of u zegt waar het over gaat of u zwijgt.Heb echt geen zin of behoefte om puzzeltjes op te lossen en het hier geen chatbox.
  Alvast bedankt voor de medewerking.

  Wilma ging eens wat verder kijken dan haar neus lang is en dat was uiteraard niet de bedoeling.

  11. Donderdag 29 Oktober 2009 23:37 (Wilma)
  Ik kom hier wel een exact dezelfde tekst van hier tegen ja, geplaatst door….. Jannes Koetsier, arts

  http://forumforfree.com/viewtopic.php?t=1090&mforum=denieuwekerk

  Geplaatst: Zo Okt 25, 2009 11:45 pm
  Onderwerp: Gaat het wel om grieprisico versus vaccinatierisico?

  Dus wat is het probleem Jeannette als het voor Jannes zelf blijkbaar geen probleem is?

  Dan spreekt Jeannette weer in raadselen:

  12. Donderdag 29 Oktober 2009 23:44 (jeannette)

  U bent verkeerd mevr.Wilma!
  En voor de rest zit u er grandioos naast!

  Waarop ons JJ het volgende zegt:

  13. Donderdag 29 Oktober 2009 23:51 (jennyjo)

  Jannes zou ook gewoon de berichten kunnen laten staan.

  Als je alleen maar bijval wil kun je beter geen blog beginnen.

  14. Vrijdag 30 Oktober 2009 00:12 (Wilma)

  Ik geloof dat ik inmiddels de puzzel van Jeannette ver heb opgelost:

  Songa Geplaatst: Do Okt 29, 2009 12:47 am
  Onderwerp: Degezondepatient.nl/j. koetsier:berichten weblog verwijderd

  ——————————————————————————–

  De weblog van Cryptocheilus maakt in een artikel genaamd De censuur van Jannes Koetsier melding van het verwijderen door de eigenaar van het weblog ‘degezondepatient’, Jannes Koetsier, van diverse berichten.
  Cryptocheilus heeft screenshots gemaakt van een aantal berichten, die vervolgens, zonder enig commentaar, verwijderd blijken te zijn.
  Berichten die naar mijn smaak stuk voor stuk niet om redenen van verregaand opdemanspelen, off-topic of ander negatief gedrag, wat een dergelijke verwijdering uit moderatie-oogpunt zou kunnen legitimeren, zouden verwijderd hebben mogen worden. Zou je zeggen.

  Aangezien Jannes Koetsier onlangs lid is geworden van het Kerkloze Kerkforum, kan hij misschien aangeven, wat zijn redenen zijn geweest e.e.a. te hebben uitgevoerd?

  http://forumforfree.com/viewtopic.php?p=8397&mforum=denieuwekerk#8397

  Verder kijken dan de neus lang is wordt niet gewaardeerd, integendeel(Jeannette wilde uiteraard slechts JJ modereren/een stoot onder de gordel uitdelen):

  15. Vrijdag 30 Oktober 2009 00:53 (jeannette)

  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dit weblog hiervoor bestemd is!Dit dient een ander doel.
  Had u het over een chatbox?
  U gaat wel erg ver!
  Bovendien nog respectloos ook.

  De suggestieve aantijging van haarzelf richting JJ was uiteraard allesbehalve respectloos. Ja ammehoela!!

  16. Vrijdag 30 Oktober 2009 01:31 (Wilma)

  Mevr. Jeannette u begon er over en nu blijkt dat het meneer Koetsier zelf is die de problemen veroorzaakt heeft door op discutabele/respectloze wijze zijn forum te cencureren.

  De juiste gang van zaken mag hier niet verteld worden?
  Het staat geschreven en gedrukt; ik zuig niets uit mijn duim.
  Dat heeft niets te maken met met chatten, maar wel met waarheidsgetrouw zijn.

  Mevr. Jennyjo zei het ook al:
  Als je alleen maar bijval wil kun je beter geen blog beginnen.

  Over meneer dokter, zelfbenoemd deskundige mag niets gezegd worden. Ja hoor alwéér ammehoela!

  17. Vrijdag 30 Oktober 2009 01:55 (jeannette)

  Daar zal dhr.Koetsier een reden voor gehad hebben en wij zijn niet bevoegd daar een oordeel over te vellen!
  Dit kan wel eens gevolgen hebben!
  Uit respect heeft men dit te accepteren.

  18. Vrijdag 30 Oktober 2009 09:47 (Wilma) Jannes zegt in zijn bericht van 28 okt.:

  *Tot slot een uitspraak van Krishnamurti (1895-1986):

  “Accepteer alstublieft niets van wat de spreker (schrijver, dokter) zegt en verwerp het evenmin, maar onderzoek het. De spreker (schrijver, dokter) heeft geen waarde, laten we dat duidelijk vaststellen”

  De toevoegingen tussen (..) zijn van mij.*

  Als ik dan onderzoek doe om mij op de hoogte te stellen van de juiste gang van zaken, wordt er min of meer een dreigement geuit met de woorden:
  Dit kan wel eens gevolgen hebben!
  Uit respect heeft men dit te accepteren.

  Dr. Koetsier is deze site, inclusief weblog, begonnen om gezond zorgconsumentengdrag te bevorderen en ik zou niet weten waarom er voor Dr. Koetsier zelf een uitzondering gemaakt zou moeten worden door alles wat hij doet en zegt wél kritiekloos te accepteren omdat dat anders opeens respectloos zou zijn.

  Na al het uitgummen bleef dit staan als zgn. meest recente comment,dus let vooral eens op datum en tijd:

  7. Vrijdag 30 Oktober 2009 13:41 (Elisabeth)

  “Vaccins die in het Nederlandse RVP gegeven worden, bevatten overigens geen van allen kwikverbindingen (thimerosal).”

  En al zouden de rapporten uit Amerika het aantal griepdoden niet goed weergeven (te hoog?) dan nog is vaccinatie aan te bevelen om de gevolgen, zoals opnames op de beperkte i.c. afdelingen, tegen te gaan.
  En niet uit eigen belang en angst een influenza te vergelijken met een verkoudheid.

  Wilma zegt hierover:

  12. Zaterdag 31 Oktober 2009 01:23 (Wilma) Voorst wil ik graag weten waarom hier vanmorgen 11 berichten verdwenen zijn en waarom er gesjoemeld is met de datum van bericht 7!! Ik las dat bericht dus ruimschoots vóór 13:41, maar was toen niet in de gelegenheid om te reageren.

  Tuurlijk was een gedeelte van de discussie off-topic, maar iedereen zal nu vast begrijpen waarom een en ander zowiezo niet in het straatje van Dr. Hannes paste.

  Alhoewel….als je dit in je stukkie zet:

  Belangen
  Er zijn belangen in het spel die aan deze waanzin bijdragen: politici willen scoren, artsen en wetenschappers die vanwege hun carriére nieuwe ziektes en risicofactoren willen ontdekken, farmaceuten die winst willen maken en blij zijn met iedere grote nieuwe risicogroep of ouderdomsverschijnsel dat een ziekte wordt genoemd. Dit alles wordt gevoed door wat we allemaal herkennen: een primitieve angst voor ziekte en dood. Laten we onze aandacht verleggen naar de manier waarop we leven in plaats van het moment waarop we doodgaan, is het pleidooi van dokter Heath bij de nederlandse huisartsen. Behandelrichtlijnen moeten dan volstrekt onafhankelijk zijn van de farma-business en vanuit deze andere optiek worden gemaakt.

  Griep-pandemie-vaccins
  Wereldwijde griep waartegen gevaccineerd moet worden is mega-business. Het is naïef om te denken dat het hele belangensysteem inzake griepvaccinatie anders werkt dan de voorbeelden die dr Heath schetst. Als bewuste zorgconsument lees je behalve de griepfolders van Klink in ieder geval de bijsluiters bij Pandemrix en Focetria voor je jezelf of je (ongeboren) kind laat vaccineren. http://www.nvi-vaccin.nl/?id=352

  De vaccins tegen Mexico-griep bevatten voor het eerst weer kwik (in thiomersal) i.t.t. het normale seizoensgriepvaccin. De vaccins zijn niet getest op kinderen en zwangeren. Kwik mag al jaren niet meer in vaccins, nadat in de VS teveel berichten bekend werden over hersenschade bij kinderen die aan kwik in vaccins werd toegeschreven. Omdat de pandemie vaccins niet getest zijn, adviseerde de gezondheidsraad op 8 mei 2009 een zorgvuldige monitoring i.v.m. mogelijke bijwerkingen (publicatie 2009/08). Zwangeren en kinderen zijn dus proefpersonen

  Mag men zich toch in alle ernst afvragen welke belangen Jannes Koetsier zelf heeft om steeds te komen met allesbehalve inhoudelijke informatie en zelfs bewezen onjuiste.
  Hij voelt zichzelf zelfs ver verheven boven o.a. hoogleraren, want Jannes is degene die zich serieus verdiept heeft/als geen ander op de hoogte is van alle in en outs en dus DE vaccinatiedeskundige van Nederland is.
  Eigengeilerij van de bovenste plank en het spelen van vuile spelletjes. Een manipulator pur sang.

 53. wilmamazone says:

  Op site van Jannes:

  15. Zaterdag 31 Oktober 2009 14:23 (wilma)

  rectificatie:
  Het kan zijn dat het hier nog op zomertijd staan van de tijd voor verwarring heeft gezorgd en deze opmerking dus niet terecht is:
  *en waarom er gesjoemeld is met de datum van bericht 7!! Ik las dat bericht dus ruimschoots vóór 13:41, maar was toen niet in de gelegenheid om te reageren.*

  Wellicht kan zoon/neef van Jannes dat z.s.m. in orde maken om verdere misverstanden te voorkomen?

 54. Carla says:

  Ik heb Jannes hier reeds op donderdag 29 oktober om 10.29 uur middels het contactformulier op zijn site met de volgende tekst op gewezen:

  De klok van de weblog staat nog op “zomertijd”. Berichten verschijnen nu voor dat het het werkleijk tijdstip is aangebroken. Het lijkt haast een vooruitziende blik….

 55. @ Carla:
  Die vooruitziende blik op de weblog van Jannes moet toch érgens gestalte krijgen.

 56. wilmamazone says:

  Jannes heeft alweer vanalles ausradiert bij zijn laatste 2 items; het is niet meer om bij te houden!
  Ik ga nu in ieder geval stoppen met lezen/registreren daar.
  Het is nu duidelijk genoeg wat daar aan onfrisse zaken i.v.m. censuur te melden valt en ik heb ook nog wel wat anders te doen.

 57. marer says:

  Vanmiddag even meegelezen bij Jannes. Er zijn wederom heel wat stukkies verdwenen.
  Jannes wil nou eenmaal geen discussie, die wil bijval. Maar niet teveel bijval, als Margarita iets plempt met een eigen draai eraan (wat direct te ontzenuwen is) daar heeft onze Jannes ook geen behoefte aan.
  Zeker niet als er geroepen wordt dat er leugens verspreid worden betr. veiligheid van de vaccinaties. En als er gevraagd wordt welke leugens? Nou gewoon alle discussie voorkomen, alles ausradieren.

  Geen discussie bij Jannes, alleen nietszeggende bijval.

 58. marer says:

  JJ; jouw antwoord op Jannes opmerking dat er niets bekend is betr. gevolgen vaccinatie zwangeren is ausradiert. Jannes wil nou eenmaal niks weten over wetenschap.
  Jannes steekt veel tijd in de “theorieën” van mevr. Röver, dat is pas wetenschap.

 59. jennyj0 says:

  Ik ben echt heel kwaad.

  Zojuist geplaatst bij Jannes:

  12. Zaterdag 31 Oktober 2009 17:22 (jennyjo) Beste Jannes,

  Ik heb je een link gegeven naar de onderzoeken waar je om vroeg in verband met de griepinjecties bij zwangere vrouwen.
  Waarom heb je dat nu weggehaald??

  Nu staat er alleen jouw opmerking dat we niet weten wat voor vaccinaties die vrouwen kregen en of het onderzoek gefinancierd werd door de farmaceutische industrie.

  Via mijn links vind je juist het antwoord op die vragen. Waarom haal je zo’n bericht nou weg?

  Nb: dit is de link: http://www.medscape.com/viewarticle/711576

 60. Carla says:

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2009/10_oktober/31/binnenland/nederland-wil-kinderen-inenten-tegen-griep.xml

  Jannes is dan wel regelmatig als “expert” met z’n toet op diverse zenders tv en doet heel hard z’n best om alle kritische reacties op zijn weblog te schrappen. Maar zo belangrijk is hij nou ook weer niet hoor (of er wordt in ieder geval niet echt naar meneer Koerts “geluisterd”). Er is veel enthousiasme voor de vaccinatie! Jannes of geen Jannes!

 61. marer says:

  JJ: Alleen jouw verwijzing naar medscape is blijven staan. Het andere zal wel “respectloos” geweest zijn.
  En Jannes wil geen discussie, die wil alleen maar vragen oproepen.
  Alle onderbuikgevoelens zijn goed. Maar wetenschappelijke onderbouwen? Nee dat deugt niet.

 62. wilmamazone says:

  Hannes zit nu blijkbaar met z’n vinger op de deleteknop vastgeplakt, dit bleef over:

  12. Zaterdag 31 Oktober 2009 17:29 (jennyjo)
  Nb: dit is de link: http://www.medscape.com/viewarticle/711576

 63. wilmamazone says:

  Het bloed kruipt……..juist ja!
  Manomanomanoman wat ben ook ik kwaad!

  13. Zaterdag 31 Oktober 2009 17:59 (Wilma) Inderdaad:

  Waarom haalde u die link eerder zomaar weg meneer Koetsier?
  Dat noemt u respectvol of wat?

  12. Zaterdag 31 Oktober 2009 17:22 (jennyjo)

  Beste Jannes,

  Ik heb je een link gegeven naar de onderzoeken waar je om vroeg in verband met de griepinjecties bij zwangere vrouwen.
  Waarom heb je dat nu weggehaald??

  Nu staat er alleen jouw opmerking dat we niet weten wat voor vaccinaties die vrouwen kregen en of het onderzoek gefinancierd werd door de farmaceutische industrie.

  Via mijn links vind je juist het antwoord op die vragen. Waarom haal je zo’n bericht nou weg?

 64. jennyj0 says:

  Ja die link heb ik net gepost.

 65. marer says:

  Hoe lang zal de toevoeging blijven staan? De link gaat misschien nog wel, maar je moet wel “respectvol” blijven naar deze grote wetenschapper en voormalig huisarts.
  🙂

 66. jennyj0 says:

  En wéér is mijn berichtje met de link naar het conferentieverslag – waar de verwijzingen staan naar de onderzoeken over het effect van griepinjecties – verwijderd. Dit lijkt toch wel heel veel op doelbewuste manipulatie om objectieve informatie bij mensen weg te houden!
  Ik heb de link nog maar weer eens een keer geplaatst. Maar ik blijf niet aan de gang. Dus gefeliciteerd Jannes!

 67. wilmamazone says:

  Dr. Koetsier heeft nu toch echt -met grote voorsprong- DE Censuurprijs 2009 in de wacht gesleept. Van harte proficiat Jannes.

  Zijn hele weblog heeft dus in feite een waarde van o,o omdat niemand weet wat ie in alle ‘wijsheid’ nog meer verwijderd heeft bij diverse items om eenieder een eenzijdige visie door de strot te duwen en alle té kritische noten -in zijn ogen dan- uit de weg te gaan.

  Dit stond er eerst:

  13. Zondag 01 November 2009 10:56 (Wilma)

  Ook deze link weer een parel voor de zwijnen omdat Jannes blijkbaar niet zoveel op heeft met objectieve en juiste informatie? We wachten maar eens af!

  http://www3.niaid.nih.gov/news/newsreleases/2009/H1N1pregnanttrials.htm

  NIAID Launches 2009 H1N1 Influenza
  Vaccine Trial in Pregnant Women
  The first trial testing a candidate 2009 H1N1 influenza vaccine in pregnant women is launching this week, the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), part of the National Institutes of Health, announced today.

  *Detailed information about this study can be found on the ClinicalTrials.gov Web site at
  H1N1Vaccine in Pregnant Women NCT0093430.

  *NIAID is planning to conduct additional trials in pregnant women testing candidate 2009 H1N1 influenza vaccines made by other manufacturers.

  *For more information about NIAID-sponsored clinical trials in pregnant women, see Questions and Answers: Trial of Candidate 2009 H1N1 Influenza Vaccine in Pregnant Women.

  *NIAID conducts and supports research—at NIH, throughout the United States, and worldwide—to study the causes of infectious and immune-mediated diseases, and to develop better means of preventing, diagnosing and treating these illnesses.

  12. Zondag 01 November 2009 01:42 (jennyjo)

  En wéér is mijn berichtje met de link naar het conferentieverslag – waar de door jou gevraagd informatie staat over de de onderzoeken inzake het effect van griepinjecties bij zwangeren – verwijderd. Dit lijkt er toch echt op dat je helemaal niet wíl dat mensen objectieve informatie krijgen over vaccinaties en doelbewust aan het manipuleren bent om hen daarbij weg te houden.
  Nog maar een keer dus: http://www.medscape.com/viewarticle/711576

  11. Zaterdag 31 Oktober 2009 01:07 (Jannes Koetsier)

  Ik las het artikel via de link waarnaar Jennyjo verwees. Hierin wordt gesteld dat zwangeren juist voordeel van griepvaccinatie zouden hebben. Probleem is dat we niet weten welke flushots de zwangeren kregen (dus wat zat er wel of niet aan toevoegingen in) en hoe hun kinderen zich later zullen ontwikkelen. Voorts wil ik graag weten wie de aangehaalde onderzoeken financierde alvorens zwaarwegende betekenis hieraan toe te kennen.

  10. Vrijdag 30 Oktober 2009 19:54 (jennyjo)

  Studies find pregnant mothers’ flu shots help babies:
  http://tinyurl.com/yeu2hme

  en dit staat er nu:

  11. Zaterdag 31 Oktober 2009 01:07 (Jannes Koetsier)

  Ik las het artikel via de link waarnaar Jennyjo verwees. Hierin wordt gesteld dat zwangeren juist voordeel van griepvaccinatie zouden hebben. Probleem is dat we niet weten welke flushots de zwangeren kregen (dus wat zat er wel of niet aan toevoegingen in) en hoe hun kinderen zich later zullen ontwikkelen. Voorts wil ik graag weten wie de aangehaalde onderzoeken financierde alvorens zwaarwegende betekenis hieraan toe te kennen.

  10. Vrijdag 30 Oktober 2009 19:54 (jennyjo)

  Studies find pregnant mothers’ flu shots help babies:
  http://tinyurl.com/yeu2hme

 68. jennyj0 says:

  Ik heb de screenshots van al mijn gewiste berichten. Heb nou de puf niet om ze hier nog te plakken enz, komt morgen. Maar wat een waardeloos figuur zeg, ik heb er geen woorden voor. Ik hou maar op, anders ga ik nog te ver. Het lijkt er niet meer op dat hij informatie manipuleert, het is gewoon zo.

 69. jennyj0 says:

  Mogelijk heeft Jannes geen toegang tot de Medscape site, waar het artikel staat. Maar dan moet hij zich gewoon even registreren. Lijkt me geen probleem voor iemand die arts is.

 70. Pingback: Jannes Koetsier en de negen leugens en halve waarheden « Cryptocheilus Weblog

 71. Carla says:

  Ik ben zojuist bij Jannes “verwijderd”. Ik had hem daar de volgende vraag gesteld:

  “Heeft u inmiddels al antwoord van de heren Balkenende en/of Klink mogen ontvangen op uw brandbrief? Ik ben zeer benieuwd, maar neem aan dat u het antwoord ook direct hier op deze plaats bekend zult maken.”

  Ik zag net daarvoor dat er 2 andere vragen voor mij ook direct Pfft…. verdwenen waren. Is mijn vraag nou zo “respectloos” dat die er onmiddellijk af moest?

 72. Carla says:

  Een 2e poging bij Jannes gewaagd:

  “Ik zie mijn vraag er niet meer bijstaan. De vraag was toch niet respectloos? Of is er misschien iets misgegaan? Ik probeer het dus nog een keer:
  “Heeft u inmiddels al antwoord van de heren Balkenende en/of Klink mogen ontvangen op uw brandbrief? Ik ben zeer benieuwd, maar neem aan dat u het antwoord ook direct hier op deze plaats bekend zult maken.”

  En wat denk je? Poef weer weg!!!! Dit kan toch geen toeval zijn. Kennelijk een open zenuw en/of je mag hier niet naar vragen…… Geen uitleg waarom de vraag verwijderd wordt.

 73. wilmamazone says:

  @Carla

  Niet gezien dan dat Dr. Hannes dit vandaag nog sneller dan gesmeerde bliksem heeft toegevoegd?!:
  Antwoord op vragen. (laatste keer via dit weblog)

  Eigen schuld dikke bult, wèwè! 😉

 74. marer says:

  Waarom heeft Koetsier dan een weblog met plaats voor reacties?
  Dat is dan toch alleen maar eigengeilerij met preken voor eigen parochie? En tot zover bestaat die parochie uit mensen met complotschimmels en aanhangers van kwak.
  Blij dat hij geen mensen meer behandeld. De meesten blijven daardoor “gezonde patiënten”.

 75. Carla says:

  Jaaaa!!!! Had ik wel gezien. Ik heb zelfs gezien dat hij een regel heeft toegevoegd in nr. 3 van zijn antwoord (dat van lees de bijsluiter). Maar IK kan ook net doen of ik gek ben ;-). En ik stelde toch geen vragen meer over de inhoud van zijn brief. Ik wilde alleen maar (onschuldig) weten of hij al een antwoord had ;o)

 76. wilmamazone says:

  Nieuwste editie/update van het regelement bij/van Dr. Hannes:

  Spelregels:
  1. Er kan gedurende maximaal 5 dagen na plaatsing gereageerd worden op een nieuw weblog artikel.
  2. Een reactie mag maximaal 2000 karakters bevatten, dat is ongeveer 400 woorden.
  3. Respectloze, ongenuanceerde, ongemotiveerde en op personen gerichte reacties kunnen worden verwijderd, evenals chatgedrag en het alleen plaatsen van links en niet relevante opmerkingen m.b.t. het weblogartikel.
  4. Jannes Koetsier beantwoordt sinds 3 nov 09 geen vragen meer via dit weblog. Vragen aan Jannes worden nu dus verwijderd.

 77. jennyj0 says:

  Dat is toch niet normaal? Hij wil de mensen zo graag goed voorlichten – want dat is nodig volgens hem. Maar normale vragen om informatie of over onderzoeksuitkomsten worden niet beantwoorden meteen verwijderd.

  Hij wil blijkbaar liever dat zwangeren onnodig risico nemen voor zichzelf en hun kindje door zich niet te laten inenten dan dat hij kennis neemt van wetenschappelijk onderzoek hierover.

 78. Cato says:

  Het lijkt er op dat Jannes Koetsier zijn oude beroep van “controlerend” geneesheer nu wel erg ver heeft doorgevoerd.
  Ik wilde hem namelijk een vraag stellen over die argumenten om geen vaccinatie te nemen tegen de mexicaanse griep, maar dat mag dus niet meer.
  Uiteraard is dat hier niet onopgemerkt en onbesproken gebleven.

 79. jennyj0 says:

  Nee Cato, dat mag niet.

  Vragen stellen mag niet. Uit je vraag zou namelijk mogelijkerwijs verondersteld kunnen worden dat je niet zonder meer alles wat Jannes zegt geheel, volledig en volkomen aanvaardt als zijnde zonder twijfel 100% juist en waar. Dat is noch respectvol, noch liefdevol. En aangezien respect en liefde voor de waarheid bij Jannes zeer hoog in het vaandel staan, zul je begrijpen dat vragen niet getolereerd kunnen worden.

 80. wilmamazone says:

  @Cato

  Jannes komt met die argumenten in zijn laatste nieuwe ‘pennenvrucht’:

  http://www.degezondepatient.nl/Weblog/

  Donderdag 05 November 2009 16:01
  Griep-angst, vaccin-angst, wat nu?

  Omdat ik veel vragen krijg van bezorgde mensen, zet ik een antwoord dat ik nog al eens geef hieronder ook op mijn weblog. Na bestudering van publicaties van vaccin voorstanders, big-farma, overheid en van kritische onderzoekers durf ik met een gerust geweten onderstaande informatie te geven.

  En vanaf hier al enkele 1e reacties op dat ‘genuanceerde’ stukkie:

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2009/11/04/open-brief-aan-jannes-koetsier/#comment-15107

 81. Carla says:

  Jannes heeft de reacties op zijn weblog maar weer eens een beetje “schoongemaakt”. De nominatie van Margarita voor Jannes en mevr Bleeker als politici van het jaar (???) is wel gewoon blijven staan.

  Kromme tenen…..

 82. Voor de archieven. Ik had beter moeten weten. Vandaag weer eens bij Jannes op bezoek geweest. Ger ging loos, beetje proberen te sussen. Natuurlijk ausradiert bij Jannes. Er staat nog één deel van mijn reactie. (20:00 uur)
  http://janneskoetsier.nl/index.php?option=com_yvcomment&view=comment&ArticleID=1116#yvComment

  In reactie op Ger (19:25 uur)schreef ik om 19:57 echter ook:

  Aan Ger:
  Dus de media zouden een uitbraak van de longpest met vele doden links laten liggen omwille van aandacht voor de Nieuwe Influenza? Da’s een goeie. Hoe weet je dat het longpest is?
  Daarbij wordt het vaccin niet verkocht als wondermiddel. Wat een bewering. Maar het vaccin is wel een heel belangrijke factor in het geheel. De effectgrootes zijn bekend, met hoofdletters ‘NIET werkzaam’ typen is dus bezijden de waarheid.
  Hoe weet u dat de kans klein is dat 60+ geïnfecteerd raakt? Die bewering vind ik nogal voorbarig eigenlijk. Dit is gevoelige informatie Ger; ik ben dus heel benieuwd naar je bronnen.
  (vervolgd in nieuwe reactie)

  Printscreen:

 83. Carla says:

  @Bram
  Volgens mij ben jij nog wel blijven staan bij Jannes, maar hij is weer lekker aan het opschonen; ineens weer van 17 reacties naar 8. Ik heb volgens mij een record gebroken; nog geen 5 min. volgens mij, maar ik had er natuurlijk ook om gevraagd.

  Ziet hij nou zelf niet wat een rare vrienden hij heeft en dat ze dit in “Den Haag” met even googelen ook zo kunnen zien? Waarom krijgt hij toch maar geen antwoord op zijn brief? Godallemachtig.

 84. Carla says:

  Hij was er nog een paar vergeten weg te halen Bram. Het zijn nu nog maar 6 reacties. Het lijkt bijna 10 kleine negertjes en toen waren er nog maar……..

 85. marer says:

  Er staan nog maar zes reacties bij Jannes. Hij ontzenuwd niet eens Ger met zijn longpest.
  Er werd zelfs gewezen op de chatsessie over de griep op zondag Maar dat heeft er misschien één kwartier opgestaan.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1015/Gezondheid-wetenschap/article/detail/445557/2009/11/20/Chatsessies-over-griep.dhtml

  Had hij toch mooi zijn open brief ter sprake kunnen brengen.
  Waarom zou je doen aan waarheidsvinding als de complotschimmels zo in je brein vast zitten? Ach de meeste mensen met een psychische ziekte ontkennen hun ziek zijn en de roeptoeters die daar verzameld zijn en waar de bijdragen mogen blijven staan bevestigen het beeld.
  Het boekje de “Gezonde patiënt” stelt steeds minder voor. Zeker als je ziet welke “vrienden” hem omringen.

 86. Hehe, ja, twee reacties. (zie ook link naar plaatje hierboven) Van de vier in totaal. De introductie van het Lancet artikel over vaccinatie tegen seizoensinfluenza bij kinderen is ook weg. Dat is eigenlijk nog het ergste, omdat het direct vraagtekens zet bij een pijler uit Jannes ‘brief’: het gesloten bastion der medici.
  Rimmelzwaan die de gevestigde orde bevraagd, dat bestaat niet!

 87. Carla says:

  @Marer
  Ik heb die tip voor de chatsessie ook gezien; daar werd gezegd dat het DE gelegenheid was om zijn brief onder de aandacht te brengen. Wil ‘ie zeker niet.

  Ik denk dat niemand heeft gezien hoe ik het voor Bram opnam 😉 tegen een zekere Francis met de volgende tekst:

  Sorry Francis, maar ik geloof niet dat het bedoeling van Jannes is dat hier op deze plaats gediscussieerd wordt. Men mag niet op elkaar reageren, want dat lijkt op chatgedrag. En vragen aan Jannes zelf worden ook verwijderd……. Ik begrijp eerlijk gezegd helemaal niet meer wat hier de bedoeling nog wel is. Na 3 dagen gaat de topic ook nog eens dicht. Nog nooit zulke rare spelregels gezien. Snel kijken/lezen, want ik ben zo weer weg………

 88. marer says:

  Nou ik denk dat de bedoeling van Jannes is alleen maar complotten op te roepen. Hetzelfde als mevr. Röver. Ook zo’n goede vriendin. Die weet ook zeker dat Joodse families besloten hebben de mensheid uit te roeien.
  En het is één grote vrienden club, Trentelman, Claessen, Röver, Ger, Koetsier. Met zijn allen diep in de kwakgrond.
  ……..

  @Carla: Ik draai duimen voor je vriendin. De strijd is begonnen. Ik wens haar en allen die er omheen staan veel sterkte.

 89. Carla says:

  Dank je wel Marer. Als ik echt iets nieuws te melden heb zal ik het laten weten.

 90. p hansen says:

  Gezien de censuuractiviteiten van de heer Koetsier snap ik ook dat hij freelance-arts is. Hij is zoveel tijd bezig met blogjes opschonen, kletspraatjes houden voor RTV en opduiken op bijeenkomsten met antisemiet Rover, en de antiprikmaffia, dat er voor serieus arts spelen geen tijd over blijft.
  Ik moet er niet aan denken bij een arts langs te komen die aangeeft, het er even, freelancend bij te doen.

 91. jennyj0 says:

  Daar sla je de spijker mee op zijn kop!

 92. annabel says:

  Kapodt met dt??
  Doet de spellingscontrole het niet meer?

  CryptoEdit: http://tinyurl.com/ychx2ws

 93. Carla says:

  Jannes zal wel net thuis zijn gekomen. Zo eerst even de weblog wat schoonmaken. En floep van de 12 blijven er dan 3 over. Zonde van Bob’s werk.

 94. Carla says:

  Omdat ik het al aan zag komen en Jenny al naar bed was heb ik een paar van de comments bij Jannes even “geplukt” en wil ze hier toch even voor vermaak weergeven:

  13 Zondag 29 November 2009 23:58 Margarita

  Geachte Francis,

  N.a.v. uw reactie: ten overvloede: wie zorgvuldig leest, ziet dat het om een stageaire gaat. Dat staat er duidelijk.
  Wat daaraan NIET duidelijk is, ontgaat dus o.m. mij.

  Overigens zou het niveau der bijdragen wat omhoog kunnen, om deze waardevolle site te respecteren; daarnaast: wij leerden onbekenden
  te vouvoyeren, tenzij/totdat met wederzijdse instemming anders wordt besloten.

  12 Zondag 29 November 2009 22:17 Francis

  Nou nou Margarita, jij was ook niet erg duidelijk, beetje lief zijn voor elkaar:-). Ik begrijp de reacties wel. Scholen kunnen niet verplichten tot vaccinatie maar instellingen kunnen daarop wel een stagiaire weigeren. Zo gaat het ook in de gezondheidszorg, je bent niet verplicht maar dan kun je geen stage lopen op bepaalde afdelingen en dus heb je dan geen stageplek (meer). Daardoor laten studenten zich toch overhalen tot vaccinatie. Overigens geldt dat ook voor artsen en verpleegkundigen. Je kunt dus weigeren maar dat kan consequenties hebben en die worden ook uitgesproken. Echter volgens mij is er nu een discussie waarom crechemedewerkers niet worden gevaccineerd (voorstanders), omdat zij niet bij de risicogroepen horen. Dus gaat het verhaal niet op.

  11 Zondag 29 November 2009 21:34 Margarita

  Nergens staat dat de creche Franstalig is. Wat staat er wel: dat het een BUITENLANDSE dame betreft en deze spreekt o.m. genoemde taal.
  En daar is geen woord Frans bij!

  De INSTELLING eiste dat dochterlief zich liet vaccineren. Meer staat er niet; minder ook niet.
  Kwestie van zorgvuldig lezen en niet ongefundeerd/snel iets roepen dat men dan weer moet corrigeren; zonde van eenieders energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: