Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm vangen bot

Verkeerde rechter…. Klucht in drie delen en openbaring van feiten die al bekend waren. Het zat er al aan te komen.

Vandaag heeft de rechter uitspraak gedaan in de rechtszaak die Stichting stralingsArm, Jannes Koetsier en Desirée Röver (medisch onderzoeksjournalist, is als partij niet toegelaten als deskundige) aanspanden tegen de almacht van de staat vertegenwoordigd door vader Klink.

Voorzieningenrechter wijst verzoek tot onmiddellijke openbaarmaking van documenten op grond van de Wob in kader vaccinatie Mexicaanse griep af.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TOLD YOU SO!!! Foei Crypto dat is niet netjes.

Ter zake.

Het op de zitting inderhaast verzoek om voorlopige voorziening ( onmiddellijke openbaarmaking van documenten op grond van de Wob, op straffe van een dwangsom) heeft het niet gered.

Een dergelijk verzoek om voorlopige voorziening komt niet snel voor toewijzing in aanmerking omdat een dergelijke voorziening een zeer ver strekkend en onomkeerbaar karakter zou hebben. Voor een zo ver strekkende beslissing is in beginsel slechts plaats indien ernstig moet worden getwijfeld aan de rechtmatigheid van het besluit en een zeer zwaarwegend spoedeisend belang daartoe noopt. De voorzieningenrechter is vooralsnog van oordeel dat, gelet op inhoud van het besluit van 10 september 2009 en de daarin neergelegde motivering, geen grond bestaat voor deze ernstige twijfel en dat geen sprake is van een zodanig spoedeisend belang dat het treffen van een voorlopige voorziening is gerechtvaardigd. Verzoekers hebben niet aannemelijk kunnen maken dat het gestelde belang dermate zwaarwegend is dat de beslissing op bezwaar – die, zoals gesteld ter zitting, binnen vier weken zal worden genomen – niet kan worden afgewacht.

Verder was Jannes er al achter gekomen dat het hele recept met alles drop en dran al lang kon worden geraadpleegd op de netz:

De voorzieningenrechter overweegt hiertoe dat het belang van verzoekers, zoals ter zitting is gebleken, voor al is gelegen in informatie omtrent de samenstelling van het vaccin tegen de Mexicaanse griep en de mogelijke bijwerkingen van dit vaccin. Deze informatie is inmiddels beschikbaar op de website van de EMEA, onder meer – zoals Koetsier verklaarde – met een Nederlandstalig gedeelte.

Van wie zou ie dat nou hebben?

Maar goed. Wat viel op in de beslissing?

Ten aanzien van het verzoek om documenten die betrekking hebben op afspraken met het RIVM en Ministerie van VWS over de juridische aansprakelijkheid ten aanzien van pandemische griepvaccins heeft verweerder aangegeven dat er geen afspraken zijn gemaakt, en verweerder derhalve niet beschikt over dergelijke documenten.

Zo. Kan dit artikel van Jannes Koetsier ook gelijk de prullenbak in en kan hij wat dat betreft zijn aluminium hoedje afzetten.

Jannes is overigens nog steeds hevig aan damagecontrol aan het doen op zijn site. Er worden meer berichten van bezoekers gewist dan er blijven staan.

Wie houdt er nu eigenlijk informatie achter?

bron: LJN: BK1594,Voorzieningenrechter Rechtbank Zwolle , Awb 09/1713

5 Responses to Jannes Koetsier en Stichting Stralingsarm vangen bot

 1. wilmamazone says:

  Als je bot gevangen hebt laat ‘deskundige’ Dr. Hannes het er uiteraard niet bij zitten en stuurt die op vrijdagavond een fax, met spoed nog wel:

  Open brief aan kabinet (30 okt 2009)
  Vrijdag 30 Oktober 2009 19:49
  Open brief, 30 okt 2009. SPOED

  Aan premier Balkenende en minister Klink, verstuurd per fax naar VWS faxnr 070-3407834

  Excellenties,

  Mede op verzoek van en namens vele verontruste burgers die mij benaderen stuur ik u deze brief.
  Uit de bijlage (brief dd 20-12-2005 van toenmalig minister Hoogervorst aan de tweede kamer) blijkt:…..

  http://www.degezondepatient.nl/Weblog/

  De informatie bij het voorgaande item ‘Ziekterisico is handel’ wordt dus compleet genegeerd, zoals meestal gebruikelijk:

  2.Donderdag 29 Oktober 2009 16:41 (Wilma)

  Jannes zegt:
  *Kwik mag al jaren niet meer in vaccins,nadat in de VS teveel berichten bekend werden over hersenschade bij kinderen die aan kwik in vaccins werd toegeschreven.*

  http://www.nvi-vaccin.nl/?id=62&bid=1031

  Het verband tussen thimerosal en autisme is nooit wetenschappelijk aangetoond. Wetenschappers geloven in het algemeen dat vooral genetische factoren een rol spelen bij de ziekte. Toch werd in de Verenigde Staten het conserveermiddel in 1999 van overheidswege uit de meeste vaccins gehaald. De maatregel suggereerde (ten onrechte) dat de stof wellicht toch schadelijk was. Sommige ouders lieten de vaccinatie van hun baby achterwege vanwege angst voor thimerosal.

  Dus:
  Tiomersal werd uit de vaccins gehaald juist om mensen gerust te stellen, niet omdat het kwaad kan.

  http://noorderlicht.vpro.nl/artikelen/16727992/

  Tien onderzoekers hebben een wetenschappelijk artikel teruggetrokken waarin een verband werd gesuggereerd tussen het BMR-vaccin (tegen de bof, mazelen, en rode hond) en autisme. Er is onvoldoende bewijs om zo’n verband hard te maken, aldus de meerderheid van de onderzoekers deze week in het medische vaktijdschrift The Lancet.
  Het artikel sloeg in 1998 in als een bom. Dr Andrew Wakefield en collega’s hadden twaalf autistische kinderen tussen de drie en tien jaar onderzocht, en claimden een mogelijk verband(ingekort)

  “We hadden het nooit moeten publiceren,” schreef Richard Horton, hoofdredacteur van The Lancet, twee weken geleden al. Toen kwam namelijk aan het licht dat er sprake was van belangenverstrengeling. Hoofdonderzoeker Andrew Wakefield had verzuimd melding te maken van het feit dat hij tijdens het onderzoek 55.000 pond betaald had gekregen van Legal Aid Board. Die organisatie stelt ouders in de gelegenheid een proces te beginnen als ze menen dat hun kind als gevolg van de vaccinatie autistisch is geworden. Enkele kinderen uit het Lancet-onderzoek waren bij zo’n procedure betrokken. Het vermoeden bestond dat Wakefield zijn proefpersonen wat al te selectief had uitgezocht, en alleen patiëntjes in het onderzoek had opgenomen van wie de ouders hadden aangegeven dat er mogelijk een verband bestond tussen de vaccinatie en de gedragsveranderingen.
  Lees verder onder link.

  En Jannes maar blijven zuigen/vragen naar allang bekende weg om vervolgens verontwaardigd te doen als hij wéér bot vangt?!
  Dr. Hannes en objectieve/ter zake doende research!
  Laat me niet lachen.

  Die goede research is wèl hier bij ons te vinden:

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2009/10/30/grieptopic-adjuvans-mf-59-as03-squaleen/#more-2671

  Ook maar ff een faxje naar het kabinet?!

 2. wilmamazone says:

  Dr.Hannes piest weer naast de pot:

  http://www.nu.nl/algemeen/2113259/vaccin-mexicaanse-griep-veilig.html

  ‘Vaccin tegen Mexicaanse griep is veilig’

  Het vaccin tegen de Mexicaanse griep is veilig. Dat stelde minister Ab Klink van Volksgezondheid zaterdag in het radioprogramma Tros Kamerbreed.

  Hij reageerde op berichten eerder deze week dat er in het griepvaccin stoffen zouden zitten die niet gezond zijn voor mensen. Volgens Klink is dat niet zo.

  Hij baseert zich daarbij op het oordeel van alle instanties die naar de samenstelling van het vaccin kijken en over de registratie gaan.

  ”Iets dat niet geregistreerd wordt, wat dus niet veilig is, komt niet op de markt”, zei Klink.

  eindquote:

  De Gezondheidsraad komt donderdag op verzoek van Klink met een advies over de vraag of ook jonge kinderen alsnog moeten worden gevaccineerd. ”Ik heb er mijn twijfels bij of we hen buiten de risicogroepen moeten laten”, aldus de minister.

 3. Carla says:

  Vond dit bericht bij Jannes op zijn weblog:

  Zaterdag 21 November 2009 01:18 (Ton Claessen)

  Openbare hoorzitting bij ministerie VWS te Den Haag (26 november 2009, 11.30 uur): http://tinyurl.com/yb3ruaq, omdat minister Klink categorisch weigert documenten vrij te geven waarmee zijn gevoerde vaccinatiebeleid is te toetsen. Bij een eerder gehouden ‘kort geding’ in Zwolle: http://www.sdnl.nl/mexicaanse-griep.htm werd de Nederlandse burger op een beschamende wijze met een kluitje in het riet gestuurd! Om te onderzoeken wat hij probeert te verbergen, is een ‘hoorzitting’ bij zijn ministerie een logisch vervolg. De zitting is openbaar dus iedereen is van harte welkom.

  Ton Claessen, lid/mede-initiatiefnemer/webmaster landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): welzijnkanker.nl/index.htm en tevens webmaster van: natriumbicarbonaat.blogspot.com voor alle verdere informatie.

  Zou Jannes weer meegaan als “adviseur” van de Stralingsarmen naar deze Hoorzitting?

  Ik meende Jannes dan toch even te moeten “waarschuwen” en heb het artikel van Reuters “Did U.S. make mistake in skipping vaccine additive?” (met dank aan Wilma) in z’n geheel bij Jannes onder z’n brief gehangen op het forum bij GGM met het advies dit eerste eens goed te lezen.

 4. wilmamazone says:

  Reactie op GGM:
  http://www.degrotegriepmeting.nl/index.php?thissection_id=3&request=16791&thisreeks=1

  schrijver: Karel [new] 21 Nov 2009 – 11:19

  Beste Carla,

  Dank en graag doorgaan met dit soort bijdragen. Ik vrees alleen dat deze informatie wel weer zal worden gekoppeld aan het ‘Grote Overheid & Farmacomplot’ dat mensen ziek wilt maken om zodoende vaccinatie te kunnen verkopen. Dat democratisch gekozen overheden in Westerse landen natuurlijk heel ander doeleinden hebben en als inkopers zeer kritisch staan t.o.v. die industrie wordt natuurlijk niet geloofd. Ze geloven liever kwakzalvers, Google en You Tube. Dat zijn immers betrouwbare bronnen!

  Door allerlei types (zal geen namen noemen) op dit forum worden mensen vals voorgelicht. Men selecteert uit volstrekt onbetrouwbare bronnen of heel selectief uit bijvoorbeeld de Cochrane review. Een instituut dat overigens niet bepaald influenza-vaccinatie vriendelijk is (maar wel serieus).

  Nogmaals, graag doorgaan. Dezelfde oproep doe ik ook aan Jeroen van Deursen, RalpvD, M., Verstandig en JennyJo en nog een paar anderen die hun hersenen wél gebruiken.

  Vriendelijke groet,

  Karel

 5. Pingback: Wall of fame, wall of shame: Verpleegkundige heldin aangeklaagd door kwakdokter & co. « Ars GeriatriCare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: