Oekraïne; varkensgrieppaniek en politiek

we gaan er aan!!!

[bron]

A cocktail of three flu viruses are reported to have mutated into a single pneumonic plague, which it is believed may be far more dangerous than swine flu […..] A doctor in Western Ukraine who did not want to be named, said:” We have carried out post mortems on two victims and found their lungs are as black as charcoal.
“They look like they have been burned. It’s terrifying.”

[bron]

Wat is er aan de hand?

Het ziet er naar uit dat de griep in Oekraïne flink toeslaat. Ook ProMed-mail bevestigd het aantal geïnfecteerden en doden.

Influenza pandemic (H1N1) 2009 (97): Ukraine (LV)

Is het een nieuw, gevaarlijker, virus of een combinatie van virussen? Laten we eerst maar even afwachten.

Since the start of the epidemic in Ukraine (30 Oct 2009) 62 486 people, including 24 452 children, sought medical care in the Donetsk Oblast, and 2815 patients have been hospitalized. There were 3 fatalities and tissue samples are being tested for etiological diagnosis. The results of express diagnostic tests show that the majority of flu-like diseases are caused by influenza A virus, however only 3 [pandemic?] influenza A/H1N1 have been confirmed.

Influenza and acute respiratory viral infections morbidity overview –
Ukraine (Donetsk Oblast)

Britse onderzoekers gaan spijkers met koppen slaan.

Tot zover de fearmongering. Want dat is het. Een dodental van 300 op 1.000.000+ besmettingen is natuurlijk niet ongewoon. Waarom is er dan zoveel aandacht voor de Oekraïnse pandemie?

Ingegeven door de usual suspects. Bijvoorbeeld Jane Burgermeister’s theflu.com. Leest u hier even een soort samenvatting. Komen die sproeivliegtuigjes en Baxter laboratorium verhalen:

Suspected Hemorrhagic Pneumonia Outbreak Hits Ukraine

Voor dat ik het vergeet. Er is natuurlijk ook een wetenschappelijke ziener opgedoken die de uitbraak in Oekraïne al in augustus voorspeld heeft. Joseph Moshe (MOSSAD Microbiologist) is natuurlijk opgepakt en KALTGESTELD.

“Swine flu vaccine is bioweapon”

Nu even een beetje ontnuchterende vraag mijnerzijds. Het zou toch niets te maken hebben met de aankomende verkiezingen in Oekraïne?

Prime Minister Yulia Tymoshenko, who is running second at this point in the Jan. 17 presidential elections, made a public show of meeting — in a surgical mask — deliveries of the anti-flu medication Tamiflu at the Kiev and Lviv airports.
Others called this show-boating. “Ukrainian authorities are using the hysteria over the flu outbreak to distract citizens’ attention from the country’s economic and social problems,” said presidential candidate Sergey Tigipko, a former member of Tymoshenko’s team who is now running against her. “Flu is a serious threat, but in Ukraine they have contrived to turn it into a political tool used to distract public attention from real problems.”

Swine flu panic — and politics — hit Ukraine (Even de pop-up afwachten en wegklikken.)

Het zou niet de eerste keer zijn dat gezondheids issues een belangrijke rol spelen in de verkiezingen in Oekraïne. Herrinnert u zich deze nog?

Moreover, the campaign has been rife with scandals. Yushchenko’s opponents have even claimed that the dioxin poisoning during the 2004 presidential race was fabricated to help him win the election. For some reason, law enforcement officials have never discovered who poisoned him, where it happened, when, why or under whose orders it was done. But it seemed as though everyone believed unconditionally that Yushchenko was poisoned by his adversaries. But the claims that the poisoning was staged are also intended to weaken Tymoshenko as well. After all, she was Yushchenko’s comrade-in-arms during the Orange Revolution, and his poisoning was one of the main factors that led to his victory in the presidential race. If the Orange Revolution had not succeeded, Tymoshenko would not have become prime minister.

Ukraine’s High Stakes

Een krachtig optreden van de zittende president staat natuurlijk garant voor goede verkiezingsuitslagen.

12 Responses to Oekraïne; varkensgrieppaniek en politiek

 1. wilmamazone says:

  Wat zal Ron Fonteine in zijn nopjes zijn met de Cryptocheilussite die niet in alle talen zwijgt, want hij zegt op z’n griepblog:

  Ukraine – eerste main stream Engelse krant pakt zwarte dood (builenpest) op

  Terwijl de Nederlandse media in alle talen zwijgen over de problemen in de Ukraine door een mutatie van 3 virussen in de builenpest pakt de eerste Engelse krant het nieuws op. De Telegraaf kiest weer eens voor de propaganda verhalen van Ab K. en geen woord over de problemen in andere landen om ons heen. Eens kijken welke krant dit verhaal aandurft of wil uitzoeken wat er in Laren is gebeurd.

  Link:

  http://www.express.co.uk/posts/view/140492/Million-hit-by-plague-worse-than-swine-flu-

  Oeioeioei, dezelfde bron als Crypto hierboven en als dat geen teken aan de wand is…………..juist ja!

  Fonteine laat even verder ook een deskundige aan het woord die laat zien en horen hoe het precies zit:

  Ukraïne – zwarte dood of mutatie Mexicaanse griep?

  DE gezondheidsgoeroe Fonteine heeft niks last van complotschimmeltjes enzo en hij is o.a. ook zó deskundig op het gebied van kanker, dat het IOCOB uiteraard zijn wetenschappelijke artikel/open brief daarover -gekozen uit de honderden die ze zien per week- prominent als pareltje op hun site plaatste:

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2009/08/16/maar-2-procent-overleeft-chemo/#more-2227

  Wat zouden we toch moeten beginnen zonder al die expertise van wetenschappert Ron Fonteine?!

 2. wilmamazone says:

  Op de site van DE wetenschappert Fonteine staat een meterslange analyse van de problemen in de Oekraïne en deze ‘korte’ quote maakt al vanalles duidelijk:

  De zoveelste toevalligheid is dat deze oefening is gehouden in Illinois. Laat dit nu ook net de staat zijn waar het hoofdkantoor van ‘Baxter International Inc.’ is gevestigd. Het toeval wil verder dat deze ‘pestoefening’ is uitgevoerd in het plaatsje ‘Lake of the Hills’ dat, zeker voor Amerikaanse begrippen, slechts op ‘een steenworp’ afstand van ‘Deerfield’ ligt, de vestigingsplaats van het hoofdkwartier van ‘Baxter’.

  Een overzicht betreffende wetenswaardigheden omtrent de uitbraak van een longplaag zou eigenlijk moeten beginnen in het jaar 1798. In dat jaar verscheen in het boek ‘An Essay on the Principle of Population’, geschreven door de econoom Malthus, de hieronder volgende tekst:

  “Alle kinderen die worden geboren boven het aantal dat nodig is om de bevolking op een gewenst niveau te houden, moeten noodzakelijkerwijs sterven, tenzij voor hen de ruimte wordt gemaakt door de dood van volwassen personen (…) als we angstig zijn voor te frequente voorvallen van afschuwelijke hongersnood, moeten we de andere vormen van vernietiging die we de natuur dwingen om te gebruiken, ijverig aanmoedigen (…) en de terugkeer van de pest bewerkstelligen.”

  De volgende sprong in tijd brengt ons naar het jaar 1977, de datering van het boek ’Ecosciensce’ waarin het volgende valt te lezen:

  “Ik wil niet beweren dat geboortecontrole de enige manier is waarop de bevolkingstoename kan worden gestopt (…) Oorlog (…) is tot nu toe teleurstellend geweest in dat opzicht, maar misschien zal bacteriologische oorlog bewijzen effectiever te zijn. Als er tijdens iedere generatie, over de gehele wereld, een Zwarte Dood zou kunnen worden verspreid, dan zou iedere generatie van overlevenden zich vrijelijk kunnen voortplanten zonder de wereld te vol te maken.”

  Saillant detail: De coauteur van dit boek (en, niet toevallig, fan van Malthus) is Holdren, de man die momenteel als Obama’s wetenschapstsaar ongekende macht heeft over het Amerikaanse wetenschapsbeleid.

  (Meer citaten uit Holdren’s boek vindt u in het voorgaande artikel onder de titel ‘Obama, Holdren, de ‘Mexicaanse griep en de vaccinaties daartegen’, te vinden op verschillende websites).

  Het meest verdacht is het aanhoudende zwijgen van de ‘main media’ over de uitbraak van de nieuwe en zeer dodelijke ziekte in Oekraïne. Normaal gesproken dalen de uitdragers van de ‘main media’ als een stelletje aasgieren neer op ieder beetje menselijk leed, maar nu zwijgen deze nog steeds in alle talen. Dit terwijl de eerste alarmerende berichten uit Ukraine al op het Internet verschenen op 30 oktober jl.!

  Dikgedrukt door mij en wat een opluchting dus dat ons Crypto het zomaar aandurft om dit alles eens eindelijk te bespreken.

 3. Carla says:

  Jasses wat een griezels. En net nu die fabel van 2012 zo prettig was doorgeprikt.

  *gaat boodschappen doen voor noodvoorraad, incl. mondkapjes* 🙂

 4. Carla says:

  Al eens de woorden “longpest oekraine” gegoogeld? Kom je bijv. een hele enge website zoals deze tegen

  http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://stormfront.org/forum/showthread.php?p=7505131 Gadsie!

  CryptoEdit: Link geanonimiseerd. Ik heb geen zin in referenties van deze site naar stormfront.

 5. jennyj0 says:

  Dan dit maar even, van wetenschappelijk blog Effect Measure:

  WHO, swine flu in the Ukraine and bin Laden’s beard [Effect Measure]: http://bit.ly/1tHpIb

  De Oekraïense leiders hebben gewoon geen ene moer gedaan om hun mensen te beschermen tegen de griep, geen enkele maatregel genomen en de hele tijd ruzie gemaakt met de WHO waardoor o.a. de tamiflu ergens acheraf ligt te verotten. En geen vaccins natuurlijk. De gezondheidszorg in de Oekraïne is sowieso om te huilen daar en ze doen zelf ook erg hun best om er een puinhoop van te maken, met al die stammenstrijd, bendeoorlogen en misplaatste arrogantie van de machthebbers.

  Niks complot. Totaal gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel. Meer niet.

 6. Edward says:

  Jammer dat men dit soort inktzwarte (sic) scenario’s zo graag wil overdrijven en opkloppen. Stel dat de Internetmassa hiermee op de loop gaat. Goed dat dit meteen hier ontzenuwd is.

 7. marer says:

  http://www.rnw.nl/nl/nederlands/article/oekra%C3%AFne-de-ban-van-het-h1n1-virus
  Een plotselinge uitbraak van Mexicaanse griep legt het openbare leven in Oekraïne grotendeels stil. Alle openbare bijeenkomsten, ook politieke, zijn verboden, scholen zijn voor drie weken gesloten en voor negen regio’s geldt een quarantaineregeling. Volgens het Oekraine ministerie van Volksgezondheid zijn 70 mensen aan de Mexicaanse griep overleden en liggen 15.000 mensen in het ziekenhuis.

  “Spijkers omschrijft de situatie in de kinderziekenhuizen die zijn stichting ondersteunt als erbarmelijk. Het ontbreekt aan basale gezondheidsartikelen. Grieptests, vaccins en Tamiflu zijn er niet of nauwelijks. Het kinderziekenhuis in Lviv, op 130 kilometer van de Poolse grens, heeft 100 tabletten Tamiflu voor 160 patiëntjes. “Als kinderen ziek worden, kunnen we niet eens vaststellen of ze het H1N1-virus hebben. We moeten afgaan op de verschijnselen”, zegt hij”

 8. wilmamazone says:

  Nooit gedacht dat ze bij de Telegraaf überhaupt wat verwijderen, want daar staat me toch vaak wat te lezen!

  Wetenschappert Fonteine begrijpt het niet en hij is nog wel zó ‘verstandig’ bezig!:

  Ukraïne – Waarom geen negatief reisadvies ?

  Gezien de situatie in de Ukraïne verbaast het mij bijzonder dat buitenlandse zaken geen negatief reisadvies afgeeft om zo mogelijke verspreiding binnen de EU af te remmen. Zo bang als men is voor H1N1 zo laks is men met echte gevaarlijke mutaties die bekend staat als de zwarte dood.

  Misschien dat de “wakkere” Telegraaf hier eens aandacht aan wil besteden. Een comment dat ik vandaag plaatste op hun site werd meteen verwijderd.

  De ziekte die daar nu rondwaart is zorgt voor complete vernietiging van de longen: Link

  http://dailycontributor.com/total-destruction-of-lungs-in-ukraine-h1n1-fatalities/8506/

  De longen waren zo zwart als kool: Link

  http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1227984/British-scientists-testing-Ukrainian-super-flu-killed-189-people.html#ixzz0WzraW0Jf

  Ron

 9. Edward says:

  Ach die Fonteine zal goedgelovigen blijven ophitsen. De zwarte dood, wat creepy deze associatie met vroeger pontificaal van stal te halen.

  Intussen is het hier in ons land nog niet een tijd lang echt koud geweest. En pas dan weten we hoe hier de echte aantallen zieken met H1N1 tegelijk zullen liggen.

 10. De combinatievirustheorie van de Oekraïne-bangmakers kan de prullenbak in:

  As of 17 Nov 2009, preliminary tests reveal no significant changes in the pandemic (H1N1) 2009 virus based on investigations of samples taken from patients in Ukraine. Analyses are being performed by 2 WHO influenza collaborating centres as part of the global influenza surveillance network. Preliminary genetic sequencing shows that the virus is similar to the virus used for production of the pandemic influenza vaccine, reconfirming the vaccine’s efficacy at this time.

  Pandemic (H1N1) 2009, Ukraine – update 2

  Daarentegen….

  worden keiharde maatregelen genomen in Moldavië LOL

 11. jennyj0 says:

  Dat is nog eens effectief besturen daar in Moldavië, kan Klink nog een puntje aan zuigen. :mrgreen:

 12. jennyj0 says:

  UK gaat ook de kleintjes inenten. Om dezelfde reden als wij. Hoorde het net op de BBC-news.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: