Vrede op aarde

Kerstklaar maken van de hut.

Uw Crypto heeft er godgodverdomme al helemaal zin in om al die touwtering graftakken, tiefuslichies, klotesterren en pleurisengeltjes op te hangen!

Advertenties

4 Responses to Vrede op aarde

 1. Carla says:

  Goeie genade. Lang geleden dat ik zo hard heb moeten lachen Geweldig!!!!

 2. jennyj0 says:

  Ja, geweldig he!

 3. wilmamazone says:

  Dit videootje kwam op mij behoorlijk geregisseerd en al hélemaal té overdone over.
  Ik zag dit stel dan ook al eerder in een kerstfilmpje, dus niets nieuws. Niettemin ben ik toch een paar keer in de lach geschoten, maar dan meer vanwege het acteertalent van Lau dan van zijn grote waffel. Hij had een paar keer moeite om zelf niet in de lach te schieten en dat vind ik nou grappig.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/5511653/__Tiny_en_Lau_zetten_boom_weer_op__.html

  Lau en Tiny uit Rotterdam hebben de kerstboom weer opgezet. Het stel dat in 2007 landelijke bekendheid kreeg door vloekend en tierend zijn huis in sferen te brengen, maakte het weer net zo gezellig als twee jaar geleden.

  Het ruziemakende stel uit de Rotterdamse wijk Nooddorp werden in 2007 met meer dan een miljoen hits een grote hit op internet met zijn kerstfilmpje. Veel mensen kregen medelijden met Tiny die duidelijk gebukt ging onder het gevloek en gescheld van haar man Lau. De Rotterdamse liet echter weten het wel gewend te zijn en het niet erg te vinden.

  De twee waren daarna veelvuldig op tv terug te zien, vorig jaar nog onder andere in een kerstspotje van Bol.com.

  Klik hier voor de video.

  http://www.bizz.nl/4598-video-de-kerstboodschap-van-tiny–lau-en-bolcom.html

  Tiny en Lau zijn terug! Het Rotterdamse echtpaar dat waarschijnlijk overloopt van liefde voor elkaar, maar toch immer vloekend door het leven lijkt te gaan. Een documentaire van SBS6 leverde ze meer dan 15 minutes of fame op. En nu zijn ze dus terug, met de vredesboodschap van kersemus 2008. “Sjongejonge wijfie. Wat doe je dat weer goed, hè.”

  Voor de liefhebbers:

  http://sportvissen.blog.nl/filmpjes/2009/10/18/tiny-lau-lau-gaat-vissen

  Tiny & Lau zijn inmiddels zwaar beroemd. Natuurlijk vanwege het feit dat Lau een vocabulaire heeft waar menig patiënt met het Gilles de la Tourettesyndroom jaloers op kan zijn! Zo ook in dit filmpje waar Lau weer compleet over de rooie gaat! Hij gaat namelijk vissen maar de hengel die Lau bij zich heeft is niet meer van deze tijd en levert weer de nodige amuserende beelden op! Vooral het laatste stukje is er één om je vingers bij af te likken! Je zou toch bijna medelijden met die arme Tiny krijgen! Ga er rustig voor zitten en zet het volume goed hard want die Lau gaat weer tekeer als een dolle!

 4. marer says:

  Ik heb altijd al een hekel gehad aan het zetten van de kerstboom. En als ik dat gedoe weer zie met de snoeren van lampjes ………..
  Als die dingen teveel in elkaar gedraaid zitten koop ik gewoon nieuwe.
  Ieder jaar dus wel nieuwe lampjes in mijn boom. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: