Kees Braam lastert

Cees Renckens, voorzitter van de Vereniging tegen de Kwakzalverij – VtdK mag eerst een aantal babies dood laten gaan op zijn afdeling in het Westfries Gasthuis in Hoorn voordat er ingegrepen wordt.

Zegt u het maar. Gevalletje laster lijkt mij.

Aan het woord is Kees Braam, webmaster van de site kanker-actueel. Op het Trosforum (07 jan 2010 07:47). Kees ziet daar inmiddels achter elke boom en reageerder op het forum een VtdK’er.

We hadden het al eerder over Kees Braam. Kees Braam maakt er een gewoonte van, zonder enige voor de materie noodzakelijke kennis, zijn strohalmartikeltjes m.b.t. alternatieve geneeswijzen en promotie voor Dr. Robert Gorter, die zich als dokter in de medische wereld inlaat met experimentele therapieën (en zich derhalve bloot stelt aan kritiek op deze therapieën), op het TrosRadar-forum uit te venten.

Uw Crypto heeft op het Radarforum een ip-ban. Toch leest hij wel eens mee. Het blijft dweilen met de kraan open daar. Kees Braam blijft komen met zijn verhaaltjes en wetenschappelijke losse flodders studies (lees kwantiteit, geen kwaliteit), die zijn alternatieve complotschimmel blijven voeden. Hij wordt dan van repliek gediend door mensen als Jor, Trijntje Winkel (lol), Tante Pollewop (lol), Marer (héé die kennen we) en anderen. (U leest zich daar maar eens een beetje in)

Het geduld van deze mensen is te bewonderen. Kees Braam is namelijk heel hardnekkig in het spuien van zijn gebrekkige beweringen. Die hardnekkigheid is misschien ook wel te verklaren.

Hij moet. Daar wordt hij namelijk voor betaald. Laster? Nee hoor. Gewoon voor iedereen te controleren informatie. Jahaa mensen. Want je wordt ook wel eens wat wijzer van het gekissebis op het Radar-forum.

Met dank aan Pepsis:

Is het dan toch waar dat je voor je kanker-actueelsite in de afgelopen jaren tienduizenden euro’s aan subsidie hebt gekregen van een stichting die alternatieve geneeswijzen in Nederland promoot en waar je vrinden Bolhuis en Valstar (NietToxischeTumorTherapie) in de beoordelingscommissie zitten die daar over de subsidieverstrekking gaan? [….]

Jaarverslag stichting tegen kanker (2007)

Pagina 10:

Adequate voorlichting op ieder niveau is van groot belang om voor patiënten een goede en afgewogen keuze voor behandeling te kunnen maken. Daarom subsidieert het Fonds ook organisaties die op een relevante, doch andere wijze informatie bieden dan wij zelf als organisatie doen.

In 2007 is eveneens subsidie aan de Stichting Gezondheid Aktueel toegekend voor de exploitatie van de website http://www.kanker-actueel.nl. Een website met veel informatie over kanker.
Toegekend is een subsidie van € 15.000,–

Pagina 4

Het bestuur wordt bijgestaan door de leden van de wetenschappelijke raad van het Fonds. De wetenschappelijke raad adviseert het bestuur van het Fonds omtrent te verstrekken subsidies. De leden van de wetenschappelijke raad ontvangen voor hun advieswerkzaamheden geen bezoldiging.
De wetenschappelijke raad bestond in 2007 uit:
• J. Bolhuis, Dieren, arts
• E. Valstar, Den Haag, moleculair bioloog en arts

kijk ook even op pagina 25 voor subsidie 2006 [….]

De Stichting Gezondheid Actueel heeft vanaf 2002 ieder jaar een subsidie gevraagd ter ondersteuning van de exploitatie van hun website en heeft deze subsidie ook ieder jaar gekregen.

[bron]

‘Noblesse’ *kuch* oblige. Verder ‘beunt’ Kees Braam, naast zijn betaalde adviseurschap ten bate van kankerpatiënten die ‘iets anders willen dan de gekleurde informatie van onwetende oncologen’, nog een beetje bij als promotor van de Keulse basisarts Dr. Robert Gorter. Daarvoor maakt hij filmpjes die hij op zijn en andere website’s plaatst. Wonderbaarlijke remissies en genezingen worden door Braam dan ook breed uitgemeten. Dat je met goede reden zou kunnen argumenteren dat Gorter uiterst dubieuze praktijken voert, nog nooit ook maar iets aan serieus onderzoek hierover heeft gepubliceerd en parasiteert op onderzoek gedaan door anderen, schijnt Braam niet te willen horen.

Wat Braam deert is dat mensen hem zomaar tegen durven te spreken. Als je Kees Braam tegenspreekt ben je namelijk een proponent van de door hem zo verfoeide VtdK. Geen twijfel over mogelijk. Geen middel is taboe om deze mensen af te branden.

Kees Braam vind het zelfs geoorloofd om dan maar lasterlijke beweringen over Cees Renkens te verspreiden om de sceptische reageerders op zijn betaalde kwakzalversverhaaltjes hieraan gelijk te schakelen.

Enfin en anyway, het woord is aan u:

29 Responses to Kees Braam lastert

 1. jennyj0 says:

  Wat een niveau bij die lui. En Kees is zogenaamd onafhankelijk…? Terwijl hij met handen en voeten gebonden is aan Valstar en Gorter?

 2. wilmamazone says:

  Over Kees Braam valt héél wat te zeggen, maar tot nu toe heb ik nog geen zin gehad om er aan te beginnen, want in feite is Braam de moeite van het praten niet waard.
  Laster/smaad/roddel/achterklap/drogredenatie/selectief quoten en linken enz. enz. zijn voor Kees normale onderdelen van zijn trukendoos. Zelfs als je daar maar een selectie van wil laten zien -en ook nog in de juiste context- wordt dat een hele klus.

  Uiteraard klopt er geen bal van al zijn beweringen over Cees Renckens i.v.m. de gebeurtenissen in het Westfries Gasthuis. *zucht*

 3. wilmamazone says:

  Kees is op dit moment bij de Tros bij meerdere items zijn achterhoedegevecht aan het leveren onder het mom van goede informatie leveren aan kankerpatiënten/hun naasten.

  Actief bij alternatieve geneeswijzen:
  * goede ervaring acupunctuur
  * kwakzalvers maken VEEL meer kapot dan je lief is
  * Dr.Robert Gorter in Keulen
  * Zet de farmaceutische industrie je op het verkeerde been?

  http://forum.www.trosradar.nl/viewforum.php?f=82

  Als Braam zo ijverig wordt ben ik altijd op mijn hoede, want het gaat bij Kees nooit om het verschaffen van juiste en ter zake doende informatie. Het gaat wèl over het maken van gratis reclame door b.v. links naar studies allemaal via DE ‘actuele’ kankersite van hemzelf te laten lopen.
  En jawel hoor – ik voelde het al aan mijn water- vandaag meerdere updates van videootjes die Braam maakte t.b.v. Robert Gorter en gisteren een update om OPS-leden te werven, die tegen betaling bepaalde artikelen wèl mogen lezen en/of receptjes krijgen op basis van het omstreden Houtsmullerdieet.

  Ik schijn Kees ook nog steeds zwaar op de maag te liggen, want ik word alwéér door hem benoemd bij de Tros. Alhoewel!? Bij Kees/Dr. Zwamvreugde weet je dat nooit zeker, want hij kent meerdere Wilma’s vertelde hij al eerder. 😉

 4. wilmamazone says:

  By the way (met wederom dank aan Chris Klomp):

  Laster:

  Laster is het zwartmaken van een ander door deze in het openbaar van feiten te beschuldigen waarvan men weet dat deze niet waar zijn. Het doel is het ruïneren van de reputatie van het slachtoffer.

  Smaad:

  Smaad is het zwartmaken van een ander door deze in het openbaar van feiten te beschuldigen waaraan hij of zij zich schuldig zou hebben gemaakt, zonder dat wordt gehandeld uit noodzakelijke verdediging of dat te goeder trouw kon worden aangenomen dat deze feiten waar zijn en dat het algemeen belang vereiste dat de feiten naar buiten werden gebracht. Het doel is het ruïneren van de reputatie van het slachtoffer.

  Kees Braam mag graag karaktermoord plegen en haalt -al jaren trouwens- werkelijk alles uit de kast om -met name- de mensen waar deze roddelkoning tegengas van krijgt te diskwalificeren.
  Hij mag o.a. ook graag het spelletje ‘Arme ik’ spelen.

  Zielig eigenlijk als je je op deze wijze een grote jongen wil/moet voelen.

  Ik sluit me dan ook van harte aan bij deze woorden van Kuklos:

  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=82&t=77470&p=957375#p957375

  @kees, wellicht moet je je eens verdiepen in hetgeen men over je schrijft. Twee dingen komen met name naar voren.

  1) Valse hoop welke jij mensen geeft.
  2) Afwezigheid van kennis van wetenschap en wetenschappelijke technieken.

  De inhoud van de kritiek richt zich dus niet op jouw persoon, maar op jouw gedrag, welke laakbaar is daar jij als complete leek adviezen geeft, maar niet snapt waarover je het hebt.

  Maar ik ben bang dat Braam niet in staat is om eerlijk naar zichzelf te kijken, want die draait nog steeds -op dezelfde wijze en dus al héél lang- hetzelfde riedeltje af.
  Die steekt niet snel ergens iets van op, zelfs niet van zaken die hij prima in zijn zak kan steken.

  Als deze doorgewinterde vos passie preekt, boer pas op je kippen!

 5. puma73?ton says:

  Je kunt reageren wat je wilt, kwakaanprijzer kees braam blijft die afgod van hem verkopen als de verlosser en messias van de kankerpatiënt.

  Hij vergeet er wel bij te vertellen dat over de methode door dit figuur gebruikt geen letter is gepubliceerd, dat er geen enkel bewijs is voor de werkzaamheid, dat diegene die genezing claimden voor 99 % nog steeds regulier behandeld werden naast die abacadabra methode.

  Kortom keesje is gewoon doodleuk bezig reclame te maken voor een niet-werkzame methode die de mensen buiten de valse hoop en gebakken lucht alleen maar sloten vol geld kost.

 6. sebastiaan says:

  Ik kan er geen plekje voor vinden, dus crypto, wees een held en plaats ook dit:

  http://www.demorgen.be/dm/nl/4352/Mexicaanse-griep/article/detail/1050156/2010/01/06/Europa-wil-onderzoek-naar-aanpak-van-Mexicaanse-griep.dhtml

  Na alle cochrane reviews en terechte onderzochte aantijgingen van financiele belangenverstrengeling, zijn er gelukkig toch meer mensen geweest die hun verstand niet in het hol van de farma-industrie hebben gepropt.

  Veel plezier met het jullie gewoonlijke bashen.

  En bedenk….., jullie dragen medeverantwoordelijkheid voor de gevolgen van het laten inenten van miljoenen met jullie gepush.
  Wij zijn het niet vergeten!

 7. Carla says:

  @Sebastiaan

  Even een vraag. Als er zo’n onderzoek gaat komen en de uitkomst zou worden dat aanpak correct en verstandig is geweest en de vaccinaties ongevaarlijk waren, ga je dat dan wel geloven?

 8. sebastiaan says:

  Carla, ik vind je reactie onvoorstelbaar.
  Ik geef enkel aan dat er gelukkig meer mensen zijn die nadenken op grond van exact dezelfde kritiek die ik altijd al heb gehad.

  Het onderzoek zal nooit kunnen uitwijzen dat de vaccinaties ongevaarlijk waren; dat is volstrekt onmogelijk. Enkel alleen al om het feit dat dat niet hetgene is dat onderzocht gaat worden.
  Men duikt in de verpletterende macht die de farma-industrie uitoefent op de WHO. Niet zo gek natuurlijk, want de WHO wordt gerund door diezelfde farmaceutische industrie.
  Het overbekende “wij van wc eend, adviseren wc eend”.

  De lobby om negatieve rapporten te verdoezelen tot directe bedreigingen aan toe zullen dan ook aan de dagelijkse orde zijn voor de onderzoekers.

  Ik zal het nauwlettend in de gaten houden.

 9. jennyj0 says:

  Als de WHO werkelijk zo volledig gerund werd door de farmaceutische industrie, zouden ze de alternatieve geneeskunde niet zo lang de hand boven het hoofd gehouden hebben als ze gedaan hebben. De WHO is in de eerste plaats een politieke organisatie.

  Je zult je er wel goed bij voelen om iedereen voortdurend te vertellen dat ze toch vooral geen enkel vertrouwen moeten hebben in de reguliere geneeskunde. Maar ik zou het een verademing vinden als je ook eens met reeële verbetervoorstellen kwam. Maar dat mogen anderen dan weer bedenken – waar jij dan vervolgens weer tegenaan gaat schoppen. Maar schoppen kunnen we allemaal wel. Kom eens met oplossingen. Ik ben benieuwd.

 10. jennyj0 says:

  Het onderzoek zal nooit kunnen uitwijzen dat de vaccinaties ongevaarlijk waren; dat is volstrekt onmogelijk. Enkel alleen al om het feit dat dat niet hetgene is dat onderzocht gaat worden.

  Het klopt dat het heel moeilijk is – zo niet onmogelijk – om te bewijzen dat iets niet het geval is. Maar dat is niet omdat het niet onderzocht wordt. Kan er iets meer logica in je betoog komen?

 11. Carla says:

  Sebastiaan je zegt: “De lobby om negatieve rapporten te verdoezelen tot directe bedreigingen aan toe zullen dan ook aan de dagelijkse orde zijn voor de onderzoekers.”

  Bedoel je nu dat je – van te voren – dus geen geloof aan dit onderzoek hecht? Gelukkig ga je het nauwlettend in de gaten houden, zeg je. Dus zal je hier wel gewag doen van wat de uitkomst volgens jou is. Je hebt het bij GGM ook gepost zag ik.

 12. jennyj0 says:

  Sebastiaan heeft er op het forum van de Grote Griep Meting menig keer lustig op los gejokt. Maar dat is voor het goede doel en dan mag het.

  We zullen het onderzoek maar gewoon afwachten.

 13. jennyj0 says:

  dus crypto, wees een held en plaats ook dit:

  Dat moet jij zeggen; jij die voortdurend op het forum van de GGM hebt lopen te zaniken om mensen zoals ik te laten bannen.

 14. @ Sebastiaan:

  Ik kan er geen plekje voor vinden

  Joh. Echt niet?

  Hier bijvoorbeeld? (al sinds 4 December niets meer van je gehoord).

  Je kon natuurlijk ook HIERRR terecht (fat@red.).

  In het onderstaande legt JennyJo het even voor u uit en ontleedt daarbij meteen de denkfouten die Sebastiaan (en anderen) vaak maken als het om het interpreteren van (dit) onderzoek gaat.

  Ook nooit meer iets vernomen van je op dit topic.

  Nu kom jij dus hier maar een beetje achteraf zeurzeiken. Held!

 15. En bedenk….., jullie dragen medeverantwoordelijkheid voor de gevolgen van het laten inenten van miljoenen met jullie gepush.
  Wij zijn het niet vergeten!

  Gelukkig, maar! Want de antivaxlobby is met de inenting tegen de Mex. Griep toch wel even vet hard in het hemd gezet.
  Ja JULLIE, antivaxxers, die de grootst mogelijke kolder hebben verspreid. JULLIE, die beweren dat er een Joodse groepering er achter zit. JULLIE die als verontruste moeder voor de TV beweren dat JULLIE wél goed onderzoekertje kunnen spelen en iedereen die daar een half leven aan heeft gewijdt niet. JULLIE die beweren dat colloïdaal zilver wél werkt, JULLIE die steevast her en der zorgen voor een uitbraak van een te voorkomen ziekte. JULLIE die wetenschappers (Offit anyone?) voor het gerecht dagen (i.p.v. wetenschap te bedrijven). JULLIE die – handjes gewassen – alleen maar ‘informeren’ en de mensen een scheve voorstelling van informatie, dan wel een voldoende mate van informering geven.

  Ik (als in ‘ik als onderdeel van wij’) geef daar geen stuiver voor. En deze vorm van fear-mongering is wel heel tekenend.

  Om je te bescheuren. Volledig volgens verwachting overigens: eerst gaan we binnen twee dagen dood, dan worden het maanden, dan praten we over de bewezen langetermijnsgevolgen en nu zullen we nog wel eens zien wat er komen gaat van die miljoenen gevaccineerden, omdat ‘niet bewezen kan worden dat de vaccins niet schadelijk zijn’. Of zo.

  En wij ze toch maar mooi in die naald hebben ‘gepusht’.

  Graag gedaan sebastiaan. Alleen is het teveel eer, tenzij je enkele case-studies ziet als overtuigend bewijs van de effectiviteit van het antivaxbloggen. Maar ergens heb ik de indruk dat dat juist het probleem is…

 16. sebastiaan says:

  Joh Crypto, de laatste post bij jullie is er een geweest waarbij ik uit de doeken heb gedaan dat het zinloos is met niet-wetenschappers nog verder in discussie te gaan als het lezen van onderzoeken al te moeilijk is.
  Daar ga ik verder geen tijd aan besteden.

  Liegen heb ik nooit gedaan overigens Jenny Jo.

  Oplossingen heb ik zelfs in een procesmodel gegoten en al meerdere keren aangehaald hoe dit geimplementeerd zou moeten worden.
  Met als eerste stap een significante boost qua resources vanuit overheden voor onderzoekers en het stoppen met verstrengeling tussen bedrijfsleven en wetenschap aan te moedigen.
  In combinatie met een overheid die zich door dat soort mensen weer laat adviseren, is er namelijk sprake van puur corporatisme; ik neem aan dat de gevaren daarvan niet uitgelegd hoeven te worden.

  Daarnaast dienen overheidsorganen en zeker de WHO volledig ontdaan te worden van invloeden uit de farma-industrie.

  Het mag natuurlijk niet zo zijn dat de definitie van een pandemie om maar mee te beginnen, eventjes gewijzigd wordt met als enkel doel wereldwijd te kunnen vaccineren en paniek te kunnen zaaien.

  Jullie hier blijven toch bij jullie standpunten.
  Ik herhaal dus nog maar eens de medeverantwoordelijkheid voor het pushen van volstrekt overbodige vaccinaties.

  Veel geluk leden van de farmalobby, uiteindelijk zullen we jullie verslaan; het volk heeft nog altijd de macht als de misdaad erg genoeg is, zal een ieder zich uit zijn stoel verheffen.

 17. Carla says:

  Bram, het is zo prettig “discussiëren” met “wetenschappers” als Sebastiaan, Hij begeeft zich op een forum van de Griepmeter, waar je kunt en mag verwachten dat zich hier ook niet-wetenschappers bevinden, maar “gewone mensen” die zich willen/zullen laten vaccineren en op zoek zijn naar een antwoord op hun vragen vanwege alle “Indianenverhalen” die ze over de vaccins lezen en horen.

  De “wetenschapper” Sebastiaan is totaal niet bereid om de aangedragen wetenschappelijke informatie, dat de bangmakerij over de adjuvants ongegrond is, zelfs maar te willen bekijken. Hij heeft gelijk en hij alleen heeft gelijk! Hij verzoekt de moderator in te grijpen tegen de “bruinneuzen” (zoals hij ze noemt) en neemt het zelfs op voor iemand die de mensen die zich willen laten vaccineren dreigt dat zij over 10 jaar allemaal dood of onvruchtbaar zullen zijn. Sebastiaan dreigt op zijn beurt dan personen die het nog 1x durven te wagen iets ten nadele van deze persoon zeggen aan te zullen klagen wegens laster!

  Ja, het is werkelijk heel plezant om met deze “wetenschapper” van standpunt te verschillen…..

 18. Veel geluk leden van de farmalobby, uiteindelijk zullen we jullie verslaan; het volk heeft nog altijd de macht als de misdaad erg genoeg is, zal een ieder zich uit zijn stoel verheffen.

  Ach toch. ’t Is best een lieverd eigenlijk.

  @carla: as the saying goes: don’t mistake denialism for debate.

 19. wilmamazone says:

  Sebastiaan:

  Joh Crypto, de laatste post bij jullie is er een geweest waarbij ik uit de doeken heb gedaan dat het zinloos is met niet-wetenschappers nog verder in discussie te gaan als het lezen van onderzoeken al te moeilijk is.
  Daar ga ik verder geen tijd aan besteden.

  Joh Sebastiaan, wat kom je nu dan wéér bij die domme niet-wetenschappers doen met een pover krantenberichtje?
  Geen betere plek gevonden om jouw expertise voor het voetlicht te brengen? Ocherm toch!

 20. wilmamazone says:

  Reuters:

  WHO to review its handling of H1N1 flu pandemic

  The World Health Organization is to examine its handling of the H1N1 pandemic, the group said on Tuesday, after accusations by some politicians that it exaggerated the dangers of the virus under pressure from drug companies.

  The United Nations health agency will review the way it dealt with the outbreak of swine flu once the pandemic has subsided, WHO spokeswoman Fadela Chaib told a news briefing.

  “Criticism is part of an outbreak cycle. We expect and indeed welcome criticism and the chance to discuss it,” she said, adding the WHO’s review would involve independent outside experts and its results would be made public.

  But she said it was too soon to say when the examination would take place or which experts would be involved.

  In the latest complaint about the way authorities have dealt with the pandemic, the Council of Europe, a political forum of most European countries, is to determine whether drug companies influenced public health officials to spend money unnecessarily on stockpiles of H1N1 vaccines.

  Chaib said the WHO took its work of providing independent advice to its 193 member states seriously, and guarded against the influence of vested interests.

  eindquote:

  The WHO said last week that southern hemisphere countries struck by H1N1 last year are now broadly protected against new infections, and sickness levels are declining in much of the northern hemisphere, including North America where it first emerged last April.

  According to lab-confirmed cases, swine flu has killed at least 12,799 people, but the real toll is much higher and will take several years to establish, the WHO says.

 21. puma73?ton says:

  BTT,

  kees braam krijgt weer een koekje van eigen deeg op tros radar en zit gelijk weer boven in de boom. en dit terwijl alleen maar werd gezegd wat waar is.

  het is werkelijk waar, als je aan kees zijn afgod komt word hij gelijk boos.

  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=82&t=66305&start=140

 22. jennyj0 says:

  Die reactie van Kees op Stefan Jansen is weg – of door de moderator of door Kees zelf.

 23. Pingback: Kees Braam doet aangifte « Cryptocheilus Weblog

 24. wilmamazone says:

  Kees Braam zegt bij de Tros 09 jan 2010 15:46:

  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=82&t=77470&start=60

  Re: kwakzalvers maken VEEL meer kapot dan je lief is
  @kuklos
  Citaat:

  Vandaar dat ik zoveel bezwaren kan vinden als ik jouw naam google

  Inderdaad. Ook gezien dat alle negatieve informatie over mij door een heel klein select groepje antikwakkers is geschreven? En die niet verder komen dan herhalen dat Hulda Clark een kwakzalver zou zijn geweest en nog zo een paar steeds herhalende zaken. Nu noem jij je @kuklos maar waarschijnlijk heb je afgelopen jaar ook wel andere namen gebruikt. Zo gaat het dus steeds puur op de persoon Kees Braam spelen. Dat mensen die moeite doen om een antiwebsite over mij te maken. Niet te geloven toch dat dat zomaar mag en ook nog opgezet door zogenaamd mensen met zelf kanker zoals Wilma en Marja naar hun zeggen. Of de medisch specialist uit het AMC (dr.Lutser.nl ) die waarschijnlijk hier op dit forum ook onder een nickname zijn modder spuit. Om te kotsen allemaal.

  Voor mij blijft nog steeds staan: antikwakkers maken meer kapot dan wenselijk.

  Een kort berichtje, maar vol van aantijgingen. Niks nieuws overigens, want Kees is daarin gespecialiseerd en draait dit soort dingen af als een 78-toerenplaat die blijft hangen.

  Braam vindt gewoon iederéén die tegengas geeft om te kotsen en ik mag Kees intussen graag zwaar op de maag liggen.
  Dat o.a. wij meer kapot maken dan Kees wenselijk acht is al tijden een open deur en vanuit het standpunt van Braam gezien zo logisch als maar zijn kan.

  In zijn eigen sprookjeswereld stapt Kees Braam parmantig/apetrots rond en wat is dan nog vervelender dan steeds dat keiharde geroep:
  “Kijk nou toch de keizer heeft helemaal geen kleren aan!”?

 25. jennyj0 says:

  Wat mij opvalt bij het Trosforum: Braam is nu ook bij de Biostabiel aan het zeuren geslagen, maar hij blijft angstvallig weg van de draad over Kanker Actueel en ook bij de draad over Robert Gorter laat hij zich niet zien.

 26. Terwijl hij toch dé expert is op die gebieden zou je zeggen. Kees Braam praat, zo het lijkt, alleen over dingen waar hij géén verstand van heeft.

 27. wilmamazone says:

  maar hij blijft angstvallig weg van de draad over Kanker Actueel en ook bij de draad over Robert Gorter laat hij zich niet zien.

  Zoiets heet m.i. rookgordijnen trachten op te trekken.
  Braam beseft niet dat zijn trucendoos voor velen geen geheimen meer kent.
  Vooral in zijn eigen sop laten gaarkoken dus. Hij is prima in staat om zelf de poten onder zijn stoel uit te zagen.

 28. wilmamazone says:

  Kees Braam praat, zo het lijkt, alleen over dingen waar hij géén verstand van heeft.

  Daar lijkt het inderdaad precies op!

 29. Pingback: Waarschuwing: Kees Braam helpt kankerpatiënten van de regen in de drup « Cryptocheilus Weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: