2012 Conferentie Zutphen, elitair complot

U kent ze wel. De usual suspect sites zoals Wantoknow en Niburu waar eindeloos gedelibreerd wordt over de New World Order en de Bilderberg complotten. De laatste zijn vaak onderwerp van discussie omdat ze besloten zijn en men alleen op uitnodiging kan deelnemen. Schande! Want wat wordt er allemaal bekokstoofd daar? De meest wilde verhalen doen de ronde.

Als u nu al geïnteresseerd bent in die complotten, natuurlijk erg spiritueel ingesteld bent en derhalve alles wilt weten omtrent 2012 en aanverwanten is er nu de mogelijkheid om u even helemaal bij te laten kletsen. ‘De Lezing’ organiseert speciaal voor u een 2012 Conferentie in Fort Bronsbergen aan de IJssel in Zutphen op 27 en 28 maart 2010 (PDF). ‘Een reis door de tijd van 12.000 v. Chr. tot 2012 tegen de achtergronden van Vedische, Egyptische en Alchemistische overgeleverde kennis.’

Een in-druk-wek-ken-de line-up van 2012-visionairs en aanverwanten zal zijn opwachting maken.

Kosten? Slechts 230 Euro PP voor twee dagen inclusief natje en droogje. De nieuwe wereldorde van de 2012 zieners is overduidelijk niet gecharmeerd van paupers die dit luttele bedrag niet op kunnen hoesten.


Bij Wantoknow reageert Pauper Paul (anononieme link):

Pffff 130,- Euro voor 1 dagje en 230, – voor 2 dagen, wat een berg geld voor een beetje informatie.Het is dus weer over duidelijk wat voor soort mensen daar weer kunnen komen en wie niet….Het is juist heel erg belangrijk om iedereen te kunnen uitnodigen die naar dit soort lezingen te kunnen komen.

Pauper Marcel doet er nog een schepje bovenop:

voor 230 euro kan ik een hele maand boodschappen doen voor mij en mijn dochter. Kan me niet voorstellen dat er meer wordt gezegd als dat er op het www te vinden valt voor niets. En om eventuele kosten te dekken van medewerkers vind ik het ook aan de hoge kant. Komt voor mij dus nogal commercieel over jammer.

Pauper HyperAlert sluit het rijtje:

ik bedoel wie heeft er zoveel geld in z´n achterzak en gaat dan nog vrolijk naar een feestje voor 500 gulden exclusief; ik kan er met m´n pet niet bij; ik hoor duidelijk niet (meer) bij de elite […]

Ja zeg. Wordt wakker!!11!one1!

Het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven op die conferentie. Als je zomaar iedereen, zonder financiële ballotage, toegang geeft tot het rijk van de 2012 kennis heb je er natuurlijk kans op dat er van die ongewassen hippies hun opwachting maken. Dat kan je als new 2012-order organisatie natuurijk niet toestaan. Stel je voor dat er zo’n idioot opduikt die gratuit om basic facts! gaat roepen. Dan kan je gelijk inpakken met je handeltje. Bovendien verzeker je jezelf als spreker er op deze manier van dat de conferentiebezoeker genoeg doekoes heeft om na afloop in uw obligatoire standje nog wat van uw literatuur aan te schaffen. De schoorsteen moet in huize 2012 ook roken nietwaar?

De grof betalende 2012-elite kan echter gerust zijn. Uit het programma:

Een deel van de opbrengst is bestemd voor de sociale doelen, lees hier meer over op onze Goodwill Pagina!

Ik zou me kunnen voorstellen dat ze die opbrengst gebruiken om complotpaupers als Paul en Marcel, als sociaal doel, toegang te geven tot de conferentie. De pagina staat echter op zwart. Voor zover de goodwill.

Uitsluiting gaat het helemaal worden in de 2012 business. Uw Crypto ziet een elitair complot met Bilderberg/NWO-achtige vormen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: