Sommatie, ultimatum en aangifte

Dat is nog eens een lekkere binnenkomer voor uw Crypto. Net terug van een ontspannende vakantie en dan al gelijk met de gordijnen dicht naar de zwarte busjes in de straat uitzien. De moeder van Amanda Tamara Nijboer gaat uw Crypto namelijk he-le-maal kapodtmaken.

bij deze wil ik je laten weten dat wij de ouders van amanda tamara nijboer zijn,en alles wat ik hier nu lees,elk woord gelogen is,wij willen dat onze dochter amanda nijboer haar naam van deze site afgehaald word, en dat le amanda nijboer haar naam niet meer op internet gebruikt,in geen enkel stukje of wat voor zin dan ook,en we doen aangifte bij de politie,als het er donderdag nog op staat

ksst, wegwezen!

je hebt geen enkel recht en rede,in wat voor vorm dan ook,om onze dochter amanda nijboer haar naam te gebruiken,het doet ons als ouders veel verdriet en pijn,om deze leugens te lezen.heb respect voor ons als ouders,maar vooral voor onze dochter amanda tamara nijboer,deze leugens heeft ze niet verdiend,en wij hebben zo al genoeg verdriet,enne,jantina nijboer,uit sneek.

Beste mevrouw Nijboer,

In een reactie op een artikel dat ik schreef , sommeert u mij de naam van uw overleden dochter (“en dat le amanda nijboer haar naam niet meer op internet gebruikt,in geen enkel stukje of wat voor zin dan ook”) uit mijn artikel en de reacties hierop te verwijderen. U stelt een ultimatum. (“en we doen aangifte bij de politie,als het er donderdag nog op staat”)

Allereerst wil ik mijn medeleven uitspreken voor het verdriet dat u ongetwijfeld heeft m.b.t. het verlies van uw dochter.

Ik ben echter niet van plan aan uw eisen te voldoen. Alles blijft gewoon ongewijzigd op de site staan als het aan mij ligt.

Ik informeer u bij deze dat ik ook voornemens ben aan deze briefwisseling aandacht te besteden op de site en sluit andere vervolgartikelen niet uit.

vriendelijke groet Cryptocheilus

Wordt binnenkort vervolgd (lol). U heeft als reageerder vast nog wel enkele vragen voor de moeder van Amanda Nijboer in het kader van het hoor en wederhoor. Gaarne in de comments.

38 Responses to Sommatie, ultimatum en aangifte

 1. astrid says:

  Beste ouders van Amanda, Wat akelig dat u uw dochter bent verloren. Zo, dat moet eerst maar eens gezegd worden. Want dat is natuurlijk zo, wat er verder ook speelt.
  Het probleem is natuurlijk dat patienten van dr. Gorter (zolang zij nog leven) door hem en door Braam gebruikt worden als geweldig voorbeeld van hoe goed de therapie wel werkt. Zodra zij overlijden – wat altijd gebeurt omdat het NIET werkt, moeten alle blogs die over deze gevallen hebben bericht dan direct alle vermeldingen verwijderen.

  Een vriendin van mij die uitbehandeld is kwam laatst ook met Gorter aanzetten. Weet u, ik wist gewoon even niet hoe ik moest reageren: hoe kan je nou aan iemand die eigenlijk geen hoop meer kan hebben, dat laatste sprankje hoop ontnemen?

  Zolang er alleen maar getuigenissen mogen verschijnen van patienten die nog leven, zal mijn vriendin denken / hopen dat het werkt. Het kost haar en haar gezin straks al hun spaargeld. En ze gaat dood. Schoftenstreek, vindt u ook niet?

  En als we dat niet meer mogen schrijven, dan winnen de schoften.
  Nogmaals: we moeten dit wel schrijven. En daarvoor is het helaas nodig uw dochters naam te gebruiken.

  Ik wens u veel sterkte,
  Astrid

 2. jennyj0 says:

  Dank je, Astrid. Het is helaas precies zoals je zegt.

 3. petra says:

  Apart trouwens, ik zie dat deze mensen zelf de media zochten toen ze geld nodig hadden……. en nu mag het ineens niet meer?

 4. jennyj0 says:

  Nee, nu mag het niet meer. Dat heeft mij ook verbaasd.

 5. wilmamazone says:

  Ik zou graag eerst willen weten wat Mevr. Nijboer nou precies verstaat onder alles is gelogen.

  ,en alles wat ik hier nu lees,elk woord gelogen is…..

  Dat de ouders/andere nabestaanden van Amanda nog veel verdriet hebben over haar heengaan op zo’n jonge leeftijd is begrijpelijk en logisch, maar nog lang geen reden voor deze moeder om hier nu van de hoge toren te komen blazen en dreigementen te uiten.

  Het komt op mij behoorlijk overspannen over en ik wil best met Mevr. Nijboer/Jantina van gedachten wisselen maar dan wel wat rustiger.

  De tranen zijn me al in de ogen gesprongen toen ik begin januari las dat ook Amanda in de handen was gevallen van meerdere ‘behandelaars’, die in mijn ogen gewoon onder de noemer criminele organisatie zouden moeten vallen. Handelaren in valse hoop en er zijn er zo verontrustend veel van.

 6. Cluny says:

  http://allesvooramanda.hyves.nl/

  De hyvespagina staat nog open voor giften.

 7. wilmamazone says:

  De hyvespagina staat nog open voor giften.

  Tja….het is/zijn altijd de ander/anderen die geen/niet voldoende zorgvuldigheid betrachten nietwaar?

 8. Volare says:

  Ten eerste wil ik de ouders van Amanda sterkte toewensen in deze ongetwijfeld moeilijke tijd.
  Ik kan me zo voorstellen dat het uiterst confronterend is de naam van je dochter zo op het internet te zien verschijnen met het bijbehorende verhaal.
  Maar wij hebben dat artikel niet in de krant geplaatst, wij hebben niet die Hyves geopend….
  De info die wij lazen riep onze verontwaardiging over deze zaak op daar hebben wij op gereageerd en geanticipeerd, het is nooit de bedoeling geweest om extra te kwetsen of om de naam Amanda in een kwaad daglicht te zetten, integendeel.
  Mevr. Nijboer er zijn wat ons betreft geen leugens verteld over uw dochter, de informatie die wij overgenomen hebben stond op het internet en is integraal overgenomen….
  Welke leugens bedoelt u?

  Maar even voor de duidelijkheid…..
  Is het wel zeker dat deze mail echt van de moeder van Amanda afkomstig is?
  Ik vind eerlijk gezegd het niveau van de brief niet al te hoog.
  Vooral dit zinnetje..

  ,en wij hebben zo al genoeg verdriet,enne,jantina nijboer,uit sneek.

 9. volare says:

  En dan nog even speciaal voor Cluny…
  Als je een Hyvesprofiel aanmaakt en niemand weet je wachtwoord dan kan ook niemand het verwijderen,snappie?
  Het stikt van de “spookaccounts” op Hyves simpelweg omdat Hyves zelf geen accounts verwijdert.

 10. Brt says:

  De schrijfstijl doet mij enorm denken aan de schrijfstijl van alida op
  degrotegriepmeting.nl.

 11. jennyj0 says:

  Ja, daar zeg je zowat!

  Ik las dat er na het overlijden van Tamara een financiële deal gesloten is met Gorter, inhoudende dat de familie geld terug kreeg van Gorter, op voorwaarde dat de tragische gebeurtenissen uit de publiciteit werden gehouden. Of dat waar is weet ik niet, maar als het wel waar is kan het paniek van de nabestaanden verklaren over wat er nu over het geval wordt gezegd.

 12. volare says:

  Goed zo, we zijn weer wakker!

 13. Ik las dat Amanda Tamara Nijboer was overleden door een virusinfectie (uit de tumor).
  http://www.deweekkrant.nl/artikel/2009/juli/27/amanda_nijboer_21_overleden

  Nu weet ik dat Dr Robert Gorter Newcastle Disease virus injecteert in zijn kliniek in Keulen.
  http://www.cologne-model.com/Therapies.php

  Stefan Jansen (?) (vorige artikel tros-radarcomment 1 en 2) stelt ook dat er een infectie is opgetreden bij een (dendritische cel) injectie. Voorts rept hij over een schenking t.a.v. de uni van Leuven.

  Toegegeven, dit is allemaal speculatief. Ik kan niet achterhalen welke behandeling Amanda Nijboer heeft gehad of dat dit er iets mee te maken heeft.

  Kan toegevoegd worden aan de hoor/wederhoor vragenlijst.

  p.s. nog steeds geen zwarte busjes in de straat…

 14. Brt says:

  @cryptocheilus:
  Maar hoe weet je dat het echt door Tamara’s moeder is geschreven?
  Zo te zien op het overlijdingsbericht:
  http://tinyurl.com/yawhl6x
  heten Tamara’s ouders Enno en Tina Nijboer. Het stukje op deze site wordt ondertekend door enne en jantina. Hmm.. zouden ze zo emotioneel zijn dat ze hun eigen namen niet meer kunnen spellen?

 15. Jan..TINA?? enne= Enno??

  Het taalgebruik is, zoals eerder opgemerkt, inderdaad een beetje bedroevend. Niet dat ik wil stigmatiseren maar zoals ik begrijp is de vader van Amanda stratenmaker. http://enno45.hyves.nl/

  Niet bepaald een nest van Neerlandici.

  Verder weet ik het ook niet zeker dat het stukje geschreven is door de moeder van. Heb ook nog geen reactie op de mail die ik gestuurd heb.

 16. Brt says:

  Ja, dat kan natuurlijk. En ook wordt Enne en Enno vaak als dezelfde naam gebruikt.
  Het stukje roept bij mij teveel vragen op. Daarom zou ik zelf eerst willen weten of het echt door hun geschreven is voor ik op de inhoud in zou gaan.

 17. @ Brt:

  Of het stukje nu wel of niet door ‘de moeder van’ is geschreven lijkt mij geen belemmering om in te gaan op de inhoud m.b.t. de behandeling van Gorter. Zoals al eerder bovenvermeld door Astrid is dit een van de weinige verhalen die je kan lezen m.b.t. iemand waarbij het niet goed is afgelopen. Normaal horen we van de paladijn van Gorter, Kees Braam, alleen van de levenden niets dan goeds.

  Een mogelijk volgende stap is om eens wat vragen hierover naar Gorter en de Uni van Leuven te mailen en via hyves naar de vader of Sander Kraak (vriend) van Amanda Tamara. http://sanderkraak.hyves.nl/

  Roeren waar…..

 18. volare says:

  Ik heb naar de Uni van Leuven gemaild.
  Laat die er maar buiten de desbetreffende arts heeft correct gehandeld.
  De opmerking van Braam wat betreft de kosten delen raakte kant noch wal, in Leuven worden de kosten van de Dendritische cellen niet op de patiënt verhaald.
  De arts deelde mij ook mede dat hij geen zin in dit soort spelletjes had, ik geef hem wat dat betreft groot gelijk.
  Gorter benaderen heeft geen zin, done that jullie weten hoe dat afliep.
  Als dit werkelijk een mail van de familie zou zijn en er is sprake van enige vorm van schadevergoeding door Gorter dan is dit wel de stomste move die de familie ooit gemaakt heeft.
  Het onderwerp was afgesloten, nu wordt alles weer opgerakeld.
  Daarom twijfel ik aan de mail eerlijk gezegd, maar ik wil me voor de zekerheid wel respectvol opstellen naar de familie, je weet maar nooit.
  Voor wat betreft het stukje aangifte doen…aangifte van wat?

 19. wilmamazone says:

  Normaal horen we van de paladijn van Gorter, Kees Braam, alleen van de levenden niets dan goeds.

  Nu wilde ik hier ff vanalles zeggen/mijn gal spugen over Kees Blaam, maar ik heb tot 10 geteld en nog een keer en nog een keer en nog een keer!

  De reden is dat ik mijn woorden hier niet graag selectief gequote terug zie bij Tros Radar.
  Daar ben ik -en naast mij enkele anderen- namelijk volop aan het werk om Kees eens eindelijk een toontje lager te laten zingen. O.a. de zelfingenomenheid van Braam grenst weer eens -voor de zoveelste keer dus- aan het ongelooflijke:

  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=45&t=80442

  Tegengas:
  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=45&t=80937

  Deze vanaf 08 apr 2010 18:45:
  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=45&t=73111&start=240

  Kees Braam:

  Re: Vaccin Mexicaanse Griep en medicijn Tamiflu
  Laat nu een aantal Canadese studies aangetoond hebben dat vaccineren tegen de Mexicaanse griep de mensen die ook waren ingeent tegen de normale griep juist gevoeliger maakte (2 tot 3 keer) tegen de normale griep. Zie dit uitgebreide engelstalige studieverslag. http://www.plosmedicine.org/article/inf … ed.1000259

  Vaccineren geeft toch nog een heleboel onzekerheden blijkt.

 20. wilmamazone says:

  Wat ik nog steeds bijzonder fijn vind is dat Robert Gorter in België alvast gewoon een kwakzalver genoemd mag worden.

  http://www.kwakzalverij.nl/832/Gorter_verliest_proces_tegen_SKEPP

  Gorter verliest proces tegen SKEPP
  In België mag men een kwakzalver nog een kwakzalver noemen!

 21. jennyj0 says:

  @ Volare,

  Wanneer heb je naar de universiteit van Leuven gemaild?

 22. wilmamazone says:

  Het zou m.i. handig en verstandig zijn als Volare die correspondentie in ieder geval naar Crypto zou sturen. Dan kan die beoordelen wat er verder wel of niet mee gedaan kan/mag worden in het openbaar.

 23. volare says:

  Wat mij betreft niets Wilma uit respect voor de desbetreffende de arts die er ongewild door Kees braam bij is betrokken alleen al niet…
  Ik heb het verwijderd uit mijn mailbox.
  Die arts deugt… unlike Kees Braam.
  Ik heb een mail gekregen van Cryp en de situatie uitgelegd, hij kan evt, nog kontakt opnemen met deze arts maar het is niet iemand die zich voor een karretje laat spannen, niet door mij maar ook niet door Kees braam

 24. wilmamazone says:

  Ik heb het verwijderd uit mijn mailbox.

  @Volare

  Dat is dan jammer, want hierdoor is (was feitelijk al) deze correspondentie een gepasseerd station omdat er niets meer te bewijzen valt. Je had er hier m.i. dan niet eens over moeten/mogen beginnen.

  @ Allemaal

  Ik ben verder van mening dat wij vooral bij dit item niet aan speculeren moeten beginnen en er acht op blijven slaan dat vragen/afvragen op een correcte wijze geformuleerd worden.
  M.a.w.: Er met z’n allen zorg voor dragen dat hier geen boulevardbladachtige toestanden ontstaan, want dat zou ik verschrikkelijk vinden.

  Niet dat ik nooit behoefte voel om eens keihard onder de gordel te trappen als de stoom me zowat uit de oren komt, want ik ben vanalles maar geen Heilig Boontje.
  Maar ik denk dat we steviger in onze schoenen staan/geloofwaardiger overkomen als we ons verre houden van alles wat riekt naar roddel/achterklap of erger en niet zorgen voor koren op de molen van degenen die ons/de Cryptocheilussite maar al te graag de fout zien ingaan. Laten we dus zorgen dat die geen poot krijgen om op te staan.

  Dat we het scherp van de snede mogen opzoeken staat buiten kijf, want we zijn hier niet bij b.v. de E.O..

 25. ijskonijntje says:

  ik kan bijna niet geloven wat hier allemaal staat wat een onzin en leugens allemaal gissen naar het juiste antwoord niet best hebben jullie nou echt niks beters te doen en dan ook nog zeggen dat jantina overspannen lijkt hoop dat het jullie nooit zal overkomen je enigste kind verliezen dan zul je wel anders praten echt te erg voor woorden denk daar maar eens over na

  mvg de nicht van amanda

 26. wilmamazone says:

  @Ijskonijntje

  Ook aan jou de vraag wat je nou precies bedoelt met onzin en leugens.
  Dus wat is allemaal onzin en wat is allemaal gelogen?

 27. ijskonijntje says:

  ten eerste vind ik het heel erg dat er gezegt word dat amanda haar moeder overspannen overkomt en dat waarneer ze zelf geld nodig hadden zelf wel de media opzochten en het nu ineens niet meer mag nu ze niet meer leeft er worden hier behoorlijke kwetsende dingen gezegt wat mij heel erg stoort die mensen hebben genoeg aan hun verdriet en dat ze gewoon willen dat dit ophoud en dat amanda door de dokter in leuven een virus heeft opgelopen en dat ze daar een vergoeding voor hebben gehad weet wat jullie schrijven en dan ook nog of het mailtje van amanda haar ouders wel afkomstig is van de ouders omdat daar andere namen staan dan in de overlijdens advertentie heel vervelend wij vrienden en familie noemen haar tina en jullie jantina!
  als er geen harde bewijzen zijn moet je zulke dingen niet schrijven het is allemaal uit de duim gezogen en dat is wat ons allen boos maakt ben heel veel bij hun en weet meer dan genoeg om te kunnen zeggen dat het allemaal leugens zijn en als jullie goed hadden gezocht kon je ook vinden dat ze in india het virus heeft opgelopen maar dat maakt allemaal niks meer uit want ze is er niet meer en dan staan er de hyves adressen van amanda haar vriend en van haar vader dat die maar een mailtje moeten krijgen laat die mensen gewoon met rust zei zitten hier niet op te wachten mvg de nicht van amanda

 28. volare says:

  Ik hoop ook dat dit topic snel sluit en weggehaald wordt, voor mij hoeft het op deze manier ook niet.
  Het hele gebeuren is begonnen op Tros radar door 1 bericht van ene Stefan die welgeteld 1 bericht heeft geplaatst op Tros radar…..
  Het topic is weggehaald, er valt niets meer te achterhalen,alle beweringen die Kees Braam heeft gedaan zijn er niet meer.
  Ik kies er ook voor deze familie met rust te laten.
  Zal wel verkeerd vallen ,maar dan is het maar zo..
  Daar kan ik goed mee leven.
  Ik heb een mailwisseling gehad met de vader van Amanda, de mail was inderdaad afkomstig van deze familie.
  Meer wil ik hier niet over kwijt, ik ben klaar met dit onderwerp.
  Wel wil ik mijn excuses aanbieden aan deze familie voor de opmerking die ik maakte over het “niveau” met het niveau van deze familie zit het wel goed.

 29. wilmamazone says:

  Ter herinnering:

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2010/04/09/sommatie-ultimatum-en-aangifte/#comment-18466

  quote van Astrid:

  Zolang er alleen maar getuigenissen mogen verschijnen van patienten die nog leven, zal mijn vriendin denken / hopen dat het werkt. Het kost haar en haar gezin straks al hun spaargeld. En ze gaat dood. Schoftenstreek, vindt u ook niet?

  En als we dat niet meer mogen schrijven, dan winnen de schoften.
  Nogmaals: we moeten dit wel schrijven. En daarvoor is het helaas nodig uw dochters naam te gebruiken.

  Ik heb intussen nog niet het gevoel dat ik klaar ben met dit onderwerp.

  Hoeveel Amanda’s moeten/mogen er nog in de handen vallen van met name Robert Gorter via zijn paladijn Kees Braam?

 30. @ volare:

  Het topic is weggehaald, er valt niets meer te achterhalen,alle beweringen die Kees Braam heeft gedaan zijn er niet meer.

  Dat denk jij. Ik weet beter. Zoals ik het begrijp ben je al weer driftig aan het mailen met de familie? Wil je me soms de wind uit de zeilen halen @volare? Volare heeft gemaild, niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen en het topic sluiten?

  Ik denk er niet aan om dit topic weg te halen. Het is voor mij ook niets persoonlijks naar de familie van Amanda, hoewel zij dit wel zo schijnen op te vatten.

  Zoals ik ook in het stukje heb gemeld is dit voornamelijk bedoeld om eens een inventarisatie te maken van de vragen die er voor wat dit betreft leven en iedereen de gelegenheid te geven voor een hoor en wederhoor. Ik ben blij dat we ‘on speaking terms’ zijn ook al vind ik het nog wat mager.

  Als er iemand naar Gorter gaat en iets langer overleeft dan de oncologen hier in Nederland vertellen (dat wordt altijd gezegd, bewijs hiervan ontbreekt ook altijd)wordt er gelijk uitgepakt met grote verhalen en filmpjes (oh wonder!!).

  Wordt er echter getwijfeld aan de behandeling van Gorter en loopt het allemaal niet zo goed af en mensen zeggen hier dan iets over wordt er vanuit die kant gedreigd (en dat is obvious) met rechtzaken of naar de politie stappen en ziet men zich genoodzaakt (TROS-radar) hele topics op te schonen of te sluiten.

  En zo wordt er dan omgegaan met de zich vragen stellende kankerpatiënt en andere critici. Noem Gorter een

  en de poppen en paladijnen zijn aan het dansen.

  Dát @volare is mijn punt.

  En ja, ik ben sceptisch. Zeker met betrekking tot valse hoop en strohalmbehandelingen voor terminale kankerpatiënten.

  Mag dat?

 31. volare. says:

  De familie wil dit niet, moet ik nog duidelijker zijn?

  CryptoEdit: Er zijn wel meer mensen die dit niet willen.

 32. volare. says:

  Sorry, ik heb je reactie gemist Cryp.
  Ik wil je absoluut niet de wind uit de zeilen nemen, stuur gerust zelf mails als je wilt maar ik denk eerlijk gezegd dat jouw benadering iets minder mild is dan de mijne en dat je daar juist het tegenover gestelde mee bereikt.
  Je komt hier geen steek verder mee echt niet.
  Deze familie wil deze aandacht niet ook al is het goed bedoeld, ze willen rust.

 33. wilmamazone says:

  ten eerste vind ik het heel erg dat er gezegt word dat amanda haar moeder overspannen overkomt

  @ijskonijntje

  Ik was degene die dat hier:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2010/04/09/sommatie-ultimatum-en-aangifte/#comment-18471
  opperde en wat is daar zo erg aan?

  Het komt op mij nog steeds niet over als een weloverwogen reactie/actie en omdat ze zelf verder niet meer reageerde, kan ik me voorstellen dat ze er zelf óók niet meer zo gelukkig mee zou kunnen zijn.

  Hier sluit je af met:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2010/04/09/sommatie-ultimatum-en-aangifte/#comment-18499

  hoop dat het jullie nooit zal overkomen je enigste kind verliezen dan zul je wel anders praten echt te erg voor woorden denk daar maar eens over na

  Zelf -net als Jantina- ook goed in het doen van ondoordachte uitspraken?

  Toen ik 27 jaar oud was ben ik -gehéél onverwacht- in een paar weken tijd mijn man èn een kind verloren, dus hoezo zou ik geen kijk hebben op/begrip hebben voor onmetelijk verdriet?

  Denk daar maar eens goed over na!

 34. volare. says:

  Dat realiseren de meeste mensen zich niet Wilma,dat hier ook mensen zitten die genoeg meegemaakt hebben, en dat is jammer.
  Dikke knuf

 35. Wat de familie al of niet gaat ‘toegeven’ is een gepasseerd station. Dat besef ik mij terdege. Waaraan dat meisje gestorven is is duidelijk.

  Kanker.

  Onbehandelbare Kanker.

  Het is juist die wanhoop waar ik tegen te hoop loop. Niet dat die wanhoop niet voor te stellen is. Integendeel. Juist die wanhoop is voor te stellen. Hoop ligt voor de hand.

  Dáár zijn Gorter en Braam schuldig. Het exploiteren van die wanhoop/hoop. Colleteral damage wordt voor lief genomen. Verdedigd. At all costs.

  Sans rancune.

  Dát is mijn punt. Dat het “hem” niet gaat worden voor wat betreft de waarheid is twee. Niet één.

  Eén is eerlijk.

 36. ijskonijntje says:

  dat ik zei van hoop nooit dat het jullie zou overkomen je enigste kind verliezen zei ik voor degene die hier neer had gezet al die lelijke dingen over de ouders van amanda het ging nergens meer over het is jullie bedoeling die arts aan te pakken en niet de mensen die zelf het leven niet meer zien zitten omdat ze hun kind zijn verloren amanda heeft 1 behandeling gehad bij die arts en dat deed niks daarom is ze naar india gegaan en is ze niet dood gegaan aan de behandeling van die arts dus is het niet van toe passing om haar hier in te betrekken haar ouders zeggen ook als het iets is dat waar is maakt het hun helemaal niet dat jullie haar naam gebruiken maar wel als het om onzin gaat
  ik weet niet of willemijn dat stukje voor me had geschreven en ook haar man en kind is verloren maar dat vind ik echt vreselijk voor je mijn dochter heeft een vorm van leukemie maar haar heb ik dan gelukkig nog dus weet niet echt hoe het moet voelen maar weet wel dat het vreselijk is dus ook voor jou sterkte

  mvg ijskonijntje

 37. wilmamazone says:

  @ijskonijntje

  Dit bericht van mij al gelezen?
  Dat mag óók jij je in je zak steken, dankjewelasteblieft!

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2010/01/12/kees-braam-doet-aangifte/#comment-18572

  Noot:
  Daar sta ik dus nog steeds voor minstens 125% achter!

 38. Pingback: Ridder Anton en de paladijnen van Wanttoknow « Cryptocheilus Weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: