Lolland

Gisteren deed ik de korstse blogpost evah! Eén woord. Drie puntjes. Taggen en titel. Gevolg?

gerechtigheid

Alleen gisteren meer dan 1000 views.

Hoe kwam men bij mij terecht?

LOLland…..

Advertenties

6 Responses to Lolland

 1. wilmamazone says:

  Ik zou het zeer welkom vinden als eens wat meer mensen zich druk zouden maken over de spelletje’s die b.v. Robert Gorter speelt, want die had al járen geleden buitenspel gezet mogen worden wat mij betreft:

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2010/07/05/prof-dr-robert-gorter-hooggeschoolde-kwakzalver/

 2. wilmamazone says:

  Buitenspel gezet vanwege het WK:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1401008.ece

  Bisdom schorst voetbalgekke pastoor

  Het bisdom Haarlem-Amsterdam heeft pastoor Paul Vlaar van Obdam met onmiddellijke ingang van zijn priesterlijke taken ontheven en hem een bezinningsperiode opgelegd.

  Dat heeft het bisdom donderdag via zijn website bekendgemaakt.

  Reden voor de schorsing is dat Vlaar afgelopen zondag, op de dag van de finale van het WK Voetbal, de eucharistie heeft gevierd in een oranje gewaad en ook ‘in teksten en vormen onvoldoende recht heeft gedaan aan de heiligheid van de eucharistie’. Volgens het bisdom hebben de beelden hiervan in binnen- en buitenland bij gelovigen verontwaardiging gewekt.

  Bisschop Jozef Punt heeft……….

 3. Volare says:

  Ja, en dan willen ze het hele gebeuren hier naar toe halen, voor mij hoeft het niet.
  http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2010/07_juli/15/binnenland/FIFA-stelt-hoge-eisen-aan-WK.xml

  Nederland heeft er wel erg veel voor over om in 2018 of 2022 het WK voetbal te gaan organiseren. Wereldvoetbalbond FIFA stelt extreme eisen, en Nederland gaat er klakkeloos in mee.
  Zo hoeven de FIFA-organisatie en de FIFA-bobo’s geen cent BTW te betalen. Dat betekent dat een official voor een hotelkamer van 250 euro maar 200 euro hoeft te betalen.

  Een reportage over Sepp Blatter
  http://player.omroep.nl/?aflID=11051114

  Hier een artikel over het evt. omkopen van scheidsrechters.
  http://www.trouw.nl/nieuws/sport/article3080541.ece

 4. wilmamazone says:

  http://weblogs.nrc.nl/youp/2010/07/17/oranje-blanje-bleu/

  Oranje blanje bleu

  Geestig dat er in Obdam, een dorp ergens diep in de Noord-Hollandse jungle, een pastoor geschorst is omdat hij op de zondag van de finale een zogenaamde Oranjemis heeft opgedragen. Hij heeft staand op het altaar de bal hooggehouden terwijl de wave door de kerkbanken ging. De orgelpijpen waren vuvuzela’s, de miswijn was Budweiser-bier en de hosties waren vervangen door worstenbroodjes. Verder hing Jezus in een oranje luier aan zijn kruis.

  Op YouTube zag ik dat de kerk stampvol zat. De kerkgangers hadden allemaal van die treurige vlaggetjes op hun wangen. Oranjesupporters dus. Afgelopen dinsdag sjouwden ze weer door onze hoofdstad omdat hun helden een rondvaart door de grachten maakten. De broedende waterhoentjes, de brood zoekende eenden en zacht door het water glijdende zwanen waren van slag.

  „Dat is toch alleen voor kampioenen?” vroeg de zwaan aan het waterhoen. „Dat heb ik ook altijd van mijn ouders gehoord”, bemoeide het kleine eendje zich er mee. Al gauw ging het over………..

  eindquote:

  Als zelfs de noodlijdende kerk Oranjemissen gaat opdragen om het hoofd boven water te kunnen houden, dan weet je dat we aan het eind zitten. Voetballerssalarissen van negen miljoen euro per uur, de vrouw van Wesley die belangrijker is dan het spel van Wesley, stadions in Afrika zonder negers omdat die de toegangsprijzen van 900 dollar voor het goedkoopste kaartje niet kunnen betalen, de kickbokser Nigel de Jong die slechts een gele kaart in plaats van negen jaar Robbeneiland voor zijn moordaanslag krijgt en de blatende Blatter die ijdelgeil handjes komt schudden voor de finale….het is klaar en ik voorspel het einde van deze beschaving!” „Echt?” riepen de eendjes, „hoe kom je aan die wijsheid?”

  „Ach”, zei de oude reiger terwijl hij zijn vleugels spreidde om een paar weken met vakantie te gaan, „ik heb het ook niet van mezelf. Ik hoorde dit vannacht van iemand op de bodem van de Herengracht!”

  „Van wie?” kwetterden de vogels. „Van een oude octopus!”

 5. Volare says:

  http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2010/07_juli/16/binnenland/kamer-boos-over-wk-plannen.xml

  De staatsgeheimen van de FIFA. Dat is misschien nog wel de beste benaming voor de bidbooks die kandidaten voor de organisatie van een WK voetbal indienen bij de wereldvoetbalorganisatie. De bidboeken zijn geheim en moeten van de FIFA ook vooral geheim blijven.
  Maar RTL Nieuws kreeg inzage. En slaagde er zelfs in om delen van het Nederlands-Belgische bidbook te kopiëren. Lees hier de hoofdstukken over de speelsteden en de stadions, de spelershotels, trainingsaccommodaties en het hoofdkwartier van waaruit de FIFA zal opereren.

  Uit het Bidbook komen ook ingrijpende gevolgen voor de openbare orde in Nederland.
  Er komt een zone van twee kilometer rond de WK-stadions waar geen reclame gemaakt worden door bedrijven die geen FIFA-partner zijn. De Heineken Music Hall, vlakbij de Amsterdam Arena, moet bijvoorbeeld tijdelijk zijn naam veranderen
  Voor de FIFA-baas, op dit moment Sepp Blatter, wordt als hij van de Arena naar de Kuip moet, een aparte baan voor hem vrijgemaakt. De rest van het verkeer moet wachten
  Het Krasnapolsky in Amsterdam wordt volledig door de FIFA afgehuurd, andere gasten zijn er niet welkom. Dat geldt voor veel meer hotels in de speelsteden
  De fans moeten met minder genoegen nemen, de FIFA wil hen onderbrengen op bungalowparken, campings of zelfs bij mensen thuis

  En wij accepteren dit en draaien volledig voor de kosten op?
  Mag ik even lachen?

  Done!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: