Orthoklinika, Axiradius, glucosamine en guerillamarketing

Het is geweldig Mike! Ziehier ons nieuwe product Axiradius. Een combinatie van al het goede wat de business te bieden heeft. Last van uw knieën, rug of wat dan ook voor artrose? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bestel nu! Dan krijgt u tij-de-lijk een extra grote verpakking! Beslis snel. Als u nog niet overtuigd bent kijk eens op onze webzijde. Daar voeren wij een gerespecteerde witjas op die het product ontwikkeld heeft en er ook 100% achter staat (duh!). We plempen daar wat gecherrypickte onderzoekjes, u kent het wel.

Guerillamarketing zegt u. En dat is het ook.

Je vindt als guerrilamarketeer en colporteur dat jouw geweldige product niet genoeg aandacht krijgt. Er moet wat gebeuren. De schoorsteen moet roken, nietwaar? Daarom plaats je op sites als Ekudos en nujij.nl lokpostjes. Dat wordt goed gelezen en je sluist mensen naar je verkoopsite toe. Zo gezegd, zo gedaan. Easy-peasy.

Op mensen die reageren op je marketingartikeltjes en zeggen dat je een spamhoerrr bent aan het spammen bent, dat daar de betreffende site niet voor bedoeld is en met tegenargumenten komen op je re-vo-lu-ti-o-nai-re product, had je als wereldvreemde medische paarse broek niet gerekend.

Geen nood. Plan B. Stijfvloeken en dreigen met juridische stappen. ‘Ik weet waar je huis woont, ik pluk je kaal, ik ga er alles aan doen om jou van het internet af te krijgen!’ (ROTFLOL@red.)-opmerkingen. Als je uitgeraasd bent op het forum en de critici daarop en je inziet dat dit toch niet echt de reclame is die je voor je bedrijfje wilt, verwijder je jezelf en het hele spamverhaal met daaronder je proeve van marketingonbekwaamheid-reacties.

Of niet Mike Maarten de Boer alias AxiMedic (spiegel) van Orthoklinika?

UPDATE: nieuwe ontwikkelingen in de Orthoklinika-gate…
Orthoklinika, Aximedic, domeinkaping en guerrillamarketing (21 november 2010)

Helaas geen screenshots (zoals u van ons gewend bent) van de discussie maar neem het van uw Crypto aan dat de honden er geen brood van gelust hadden. Dat het een verhitte discussie was (83 reacties/ vier dagen) kunt u op het onderstaande plaatje zien.

Het item is bij Ekudos door Mike/AxiMedic verwijderd. Op nujij moest de spamhoerrr mijnheer van Orthoklinika het doen met slechts 13 kliks. Update: ook hier inmiddels verwijderd. (spiegel)

Dat hele Ortoklinika is trouwens een bonte verzameling van BV’s en websites. Ortoklinika Holding B.V, Orthoklinika Advies B.V. En websites als Orthoklinika.nl, Knieartrose.nl, glucosamine-tabletten.nl,fysiotherapie-knie.nl, knie-operatie.com, knie-prothese.info, knie-pijn.nl, knieklachten.info. Meer? U krijgt meer. fysiotherapiepraktijk in Groningen, Artrose eigenstart, knie.nl, gratislinken en Lintzen fysiotheapie & revalidatie .
[+ Update]

U ziet. Kosten nog moeite worden voor wat dit betreft gespaard. Via talloze kanalen wordt u als (knie)pijnpatiënt door Ortoklinika binnengehaald.

Vaak staat de ontwikkelaar van het ‘medicijn’ Axiradius, dr Herman H. de Boer, prominent als deskundige geafficheerd. De Boer is orthopedisch chirurg en naar het zich laat aanzien glucosaminepillenpusher.

Axiradius bestaat uit de juiste samenstelling van de drie werkzame stoffen; glucosamine, chondroitine en msm, waardoor ze een versterkend effect op elkaar hebben, de opname in het lichaam optimaal is en het uiteindelijke resultaat het snelst wordt bereikt.

De zoveelste wazige bullshit omtrent glucosaminen. Zonder hier nu gelijk een wetenschappelijke discussie op het scherpst van de snede te willen houden leest u eerst dit maar eens even en volgt de links.

Glucosamine bij artrose is nutteloos, Alternatieve onderzoekers houden vol, 18 okt 2008, H. Timmerman, VtdK.

Het was eigenlijk allang bewezen dat glucosamine niet werkt tegen artrose. Maar de glucosamine-gelovigen en producenten van glucosaminepreparaten, die zagen dat de patiënten na een half jaar slikken vrijwel niets waren verbeterd, kwamen met een oplossing: langer behandelen. Een groep patiënten werd nog eens anderhalf jaar behandeld, met voorspelbaar resultaat: geen werking.

Had volhouder dr Herman H. de Boer, als je dan toch al ‘lucht’ verkoopt en naast je werk als orthopedisch chirurg nog een zakcentje wilt bijverdienen, niet beter iemand anders dan Maarten (ook de Boer) alias Aximedic, alias Fishhook (ex commando!!!) kunnen aanstellen als guerilla-marketeer?

Want als zo iemand onze gewaardeeerde reaguurder Volare gaat bedreigen, krijg je het ook met Crypto aan de stok. Maarten wil Volare van het internet. Crypto zet u er op. Google doet het werk. Kom maar op met die bedreigingen en schadeclaims (zwager van) Maarten de Boer a.k.a. AxiMedic! Ik ben er helemaal klaar voor. Crypto weet namelijk ook wel iets m.b.t. guerilla.

73 Responses to Orthoklinika, Axiradius, glucosamine en guerillamarketing

 1. volare says:

  Van mij mag hij komen, ik ben er klaar voor, hij heeft mijn ip-nummer beweert hij…..
  Ik zie hem graag in de rechtbank, hij heeft geen poot om op te staan!

 2. wilmamazone says:

  Goh, waar heb ik dat toch eerder gehoord over mijn ip-nummer enzo? 😉
  Veel geschreeuw /weinig wol en dan zeg ik het nog netjes.

 3. volare says:

  Ondertussen valt die gestoorde de redactie van Ekudos lastig, ik kreeg het verzoek, niet de eis te stoppen met Maarten de Boer want ook zij worden lastig gevallen door deze man.
  Wat mij betreft mag dit verzoek gehonoreerd worden.
  Ik denk dat ik de gehele inhoud van mijn mails maar eens on-line ga gooien,die zijn per slot van rekening van mij ja nee toch?
  Hallo Maarten de Boer kom er maar in.

 4. wilmamazone says:

  Die Maarten de Boer is dus van de spierballentaal XL.
  Laat maar komme dan die slappe hap.
  Praatjes vullen nog steeds geen gaatjes.

 5. Ik heb de mensen van glucosamine-tabletten.nl. op de hoogte gesteld van mijn post via het reactieformulier aldaar. Bovendien heb ik mijn eerder gedane (en weggehaalde) post op ekudos herplaatst.
  http://www.ekudos.nl/artikel/260949/orthoklinika_axiradius_glucosamine_en_guerillamarketing

  Het is wachten op….want Google heeft inmiddels z’n werk gedaan.

  Yuhu Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl. (het kan niet vaak genoeg herhaald worden, dat is namelijk ook héél goed voor wat betreft het Google-gebeuren) . De reactiepanelen staan wagenwijd open.

 6. volare says:

  Maarten de Boer gaat huilie huilie doen denk ik zomaar.
  Ik denk zelfs dat maarten de Boer spijt heeft dat hij mij ooit een privémailtje gestuurd heeft (die ik allang opgeslagen heb op mijn computer) just in case you never know.
  Waar blijft mijn internet vriendje nou?

 7. Cryp,iedere keer als jij of ik een artikeltje over Maarten de Boer neerzet krijgt een redactielid van ekudos een telefoontje op zijn prive adres, op de een of andere manier is Maarten de Boer daar achter gekomen.
  Vandaar dat ik zeg laten we het verzoek aub honoreren,er zijn andere, betere manieren.

  Ik heb nog geen enkel verzoek gehad van iemand van ekudos. Dus Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl. is nu zelfs mensen telefonisch aan het stalken?

  Way to go Maarten!

 8. volare says:

  Yup Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl. is nu zelfs mensen telefonisch aan het stalken.

 9. wilmamazone says:

  Het artikel is alwéér foetsie op Ekudos!

 10. Ah. Bericht van Ekudos.

  Beste Cryptocheilus

  Vriendelijk willen je verzoeken om geen topics meer aan te maken die betrekking hebben op Maarten de Boer. eKudos is daar echt niet de plek voor. Maarten is van de site gebannen, en zal niet meer reageren.

  Bedankt voor je medewerking.

  Gr
  eKudos

  Re. Crypto:

  WUT?

  Er worden trouwe ekudo-reageerders bedreigd op de site. Ik heb begrepen dat dit mannetje jullie zelfs op jullie persoonlijke telefoonnummers belt/bedreigd.

  Die pillen van Maarten schijnen ook te helpen als je een probleem hebt met je ruggengraat. Misschien moet je daar maar eens een keer over beginnen als ie weer eens belt.

  vriendelijke groet Crypto

 11. volare says:

  Lokkertje:
  http://www.orthoklinika.nl/hyaluronzuur

  Verlichting van de klachten bij artrose treedt meestal op na 48 tot 72 uur na het injecteren van het hyaluronzuur-preparaat. Naast de pijnstillende werking, kan een hyaluronzuur injectie ook onstekingswerend werken en de lichaamseigen hyaluronzuur productie stimuleren. De positieve werking van de injectie kan zes tot twaalf maanden aanhouden

  http://www.minerva-ebm.be/nl/keyword.asp?Keyword=hyaluronzuur

  Besluit Minerva
  Deze zorgvuldig uitgevoerde meta-analyse besluit dat er geen onderbouwing is voor een klinisch relevant effect van intra-articulaire infiltraties met hyaluronzuur vergeleken met placebo. Eerder werd in Minerva gewezen op de afwezigheid van een duidelijke meerwaarde ten opzichte van NSAID’s, en een vergelijking met paracetamol of niet-medicamenteuze behandeling ontbreekt. Onze conclusie blijft daarom dat er momenteel geen plaats is voor hyaluronzuurpreparaten in het behandelingsalgoritme van patiënten met gonartrose.

 12. JennyJo says:

  Nou, ik zal het es vragen aan mijn reumatoloog, toevallig moet ik daar maandag weer heen. Zal mij benieuwen.

 13. volare says:

  http://twitter.com/AxiMedic
  Van de twitter pagina van Maarten de Boer ( inmiddels aardig uitgedund en aangepast, geen trotse verwijzing meer naar o.a. NUjij )

  http://www.webtradecenter.de/emails/specials/affilinetnl/10-08-04/index.htm

  affilinet is zeer enthousiast om haar nieuwe programma Orthoklinika te presenteren. Dit programma heeft een hoge potentie aangezien het inspeelt op de vergrijzing.

  Voordelen van het programma
  Speelt in op een trend onder de Nederlandse bevolking;
  Goede landingspagina´s;
  Mogelijkheid tot herhalingsaankopen;
  Een vergoeding van wel 25% van de aankoopwaarde.

  Need i say more?

 14. @ volare:

  Van de twitter pagina van Maarten de Boer ( inmiddels aardig uitgedund en aangepast, geen trotse verwijzing meer naar o.a. NUjij )

  Het internet vergeet niets…

  http://topsy.com/twitter/AxiMedic

 15. wilmamazone says:
 16. Dat hebben ze wel goed uitgezocht hoor Wilmz.

  http://www.koagkag.nl/content/index.php?option=com_wrapper&Itemid=216

  zoek op bewegingsapparaat. o.a. (62.08 tm 62.1)

 17. volare says:

  Klopt, dat was zo’n beetje het eerste wat die idioot begon te roepen nadat ik tachtigduizend links gaf naar sites die ook plantaardig glucosamine verkochten, over uniek gesproken…
  “Maar ze zijn geen lid van de KAG.” yeah right!
  Cryp, soms is het internet een mooi iets 😉

 18. wilmamazone says:

  “Maar ze zijn geen lid van de KAG.” yeah right!

  Je kunt geen lid zijn van de KAG. Punt.
  Op bijsluiter:

  Keuringsraad Aanprijzing Gezondheidsproducten KAG-nr. 3002-0809-0813

  Betekent dus niet meer dan dat de KAG slechts de tekst beoordeeld heeft op bepaalde criteria. Dat wist ik al, maar daar ging het me ff niet om en over.
  Stond dit er toen ook al boven vraag ik me af:

  BIJSLUITER ZELFZORGMEDICIJN AXIRADIUS

  Want verderop:

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

  (dikgedrukt door mij)

  Stond dat esculaapachtige plaatje er toen ook al bij ?

  Er wordt in de uiteindelijke bijsluiter wel degelijk gesuggereerd dat het om een goedgekeurd medicijn gaat en ik vind dat misleiding van de bovenste plank.

 19. wilmamazone says:

  Informatie over zelfzorgmedicijnen:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Zelfzorgmedicijn

  Een zelfzorgmedicijn of zelfzorggeneesmiddel is een eenvoudig medicijn dat zonder recept verkocht mag worden. Het wordt ook wel een Over-the-counter-medicijn (afgekort: OTC) genoemd, omdat het direct over de toonbank (counter) afgegeven mag worden.

  Veel gebruikte zelfzorgmedicijnen zijn o.a.:………

  Bronnen
  1. ↑ Geneesmiddelenwet (8 februari 2007)
  2. ↑ beleidsnotie afleverstatus (25 september 2007).
  3. ↑ College ter beoordeling van geneesmiddelen (6 september 2007). AV-lijst.

 20. volare says:

  Stond dat esculaapachtige plaatje er toen ook al bij ?

  Ja, dat plaatje stond er toen ook al bij, ze schijnen nogal trots te zijn op dat logo , je komt het op elke verwijzing naar Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl. tegen.

 21. Update. Maarten de Boer heeft ook zijn spam bij nujij verwijderd. Het internet vergeet echter niets. Spiegel toegevoegd.

  Hij is er maar druk mee.

 22. volare says:

  Ik heb even de Aximedic Google-check gedaan, het ziet er goed uit Cryp. 😉

  CryptoEdit: google eens op Orthoklinika of hun product Axiradius :mrgreen: [/backfire]

 23. Update. Nog meer gelieerde websites/domeinnamen gevonden. Ik stop daarmee. Het zijn er hondermiljoenmiljard!

 24. volare says:

  Zoals ik al zei: onze his ass is ours Maarten de Boer is een druk baasje.

 25. Hij heeft er een dagtaak aan. Ook mijn plemp op nujij (links in kader te zien) verwijderd.

  http://www.nujij.nl/orthoklinika-axiradius-glucosamine-en.9458474.lynkx (dood)

  Hij zal wel met WordPress en zijn zwager aan het bellen zijn.

 26. volare says:

  Wat doet die vent spastisch over een paar artikeltjes.
  Hij zal toch niets te verbergen hebben zeker?

 27. volare says:

  Ik kom toch nog even terug op de bewering dat Maarten de Boer als “Fishhook” zou reageren op fora.
  Die klopt n.l. als een bus!
  http://www.bechterewforum.nl/viewtopic.php?t=594
  http://forum.dutchbodybuilding.com/f43/gewrichtspijn-preventie-behandeling-glucosamine-chondroitine-sulfaat-24083/index5.html
  Op bovenstaande link valt te lezen dat meneer een ex commando is, en wat lezen we op de volgende link?

  Sjuust, meneer is dus inderdaad (op volgorde van binnenkomst) ex commando/ interviewer at Pro-info/ sales agent by Vodafone/ commercieel medewerker at Rabobank en natuurlijk niet te vergeten currently owner at Aximedic.
  Dit even voor de volledigheid, ik zou niet willen dat er ook maar een speld tussen beweringen hier gedaan te krijgen is.

 28. volare says:

  En ik zet expres currently en niet current omdat het wat mij betreft niet lang meer gaat duren….

 29. volare says:

  Even een klein fragmentje uit een van de dreigbriefjes die ik van Maarten de boer van van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl.mocht ontvangen.

  Ik heb ook je IP adres en binnenkort zal je een dagvaarding krijgen van mijn zager, die is advocaat..

  Nu zit ik de hele week al te wachten op een schrijven van deze zager die advocaat is, maar wat is een zager eigenlijk?
  Ik heb het even aan een van mijn Belgische vrienden gevraagd, een zager is iemand die zeuren als hobby heeft, of een soort regenworm die leegloopt zodra je erin knijpt…..
  Nu maar afwachten met welke van de twee ik te maken heb, ik wacht in gepaste spanning af.

 30. Dat vind ik nu weer flauw van jou volare. Maarten heeft gewoon een typefoutje gemaakt.

 31. volare says:

  Ik zag wel dat Dhr. Zagers gefinancieerde rechtshulp aanbiedt voor de noodruftigen.
  Gezien de wanhopige pogingen waarmee Maarten de boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl. zijn producten probeert te slijten kan dat nog wel eens van pas komen met al die inkomstendervingen die hij nu lijdt dankzij ondergetekende.

 32. wilmamazone says:

  Ow!
  Dus een zwager Zagers is mogelijk een zager en zijn zwager is zeer zeker een zager, omdat ie maar blijft doorzagen/ van dik hout planken aan het zagen is met een plank voor de kop? Das dan imo een zeurzeikerd pur sang.
  Die soort regenworm is een zeepier/zandregenworm (o.a. zager geheten) en die laat ik er liever buiten, want dat zijn nuttige beestjes die het niet verdienen om leeggeknepen te worden.

 33. JennyJo says:

  Een zager is een heel eng persoon, in plaats van een neus heeft hij een zaag en daar zaagt hij zich zo je huis mee in als je niet meteen opendoet.

 34. volare says:

  Goed, dus over dat wormpje van hem hoef ik me niet druk te maken, dat stelt niet veel voor…
  Maar dat gezaag gaat een probleem geven?

 35. volare says:

  Cryp, jij schrijft hierboven dat je een mail hebt gekregen van de redactie van eKudos waarin beweerd wordt dat Maarten de Boer van Aximedic van de site verwijderd is.

  Maarten is van de site gebannen, en zal niet meer reageren.

  Wat schetst mijn verbazing toen ik gisteren bij wijze van uitzondering in mijn mailbox kon en een ouder mailtje van Maarten de Boer alias Maarten6789 aanklikte?
  Hij is nog gewoon op de site aanwezig, geen ban, helemaal niets.

  Maar dat is mooi, op deze manier kon ik even wat shots van o.a. zijn profiel maken waaruit blijkt dat hij inderdaad onder twee accounts op eKudos bezig is geweest om mij te bedreigen en niet alleen mij zoals wel blijkt uit het volgende shot.

  Hier zijn post op eKudos met zijn eerste gebruikersnaam.

  Zo Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl. ik wens je een prettige dag!

 36. volare says:

  Even de test gedaan, en inderdaad ik zou hem eventueel nog gewoon een mailtje kunnen sturen.
  Dat kan alleen als je een bestaande gebruiker van eKudos bent (bij mijn weten).

 37. Hoe weet jij dat dat diezelfde Maarten is volare?

 38. Volare says:

  Dat weet ik, trust me.
  Inmiddels is het profiel van maarten de Boer/Maarten6789 verwijderd.

 39. volare says:

  Damnd…
  En nog steeds geen brief van de advocaat niets, helemaal niets.
  Ik had me zo verheugd op deze rechtszaak, ik met al mijn getuigen en bewijzen tegen Maarten de Boer, dé Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl….
  Hij zou wel even aantonen dat ik hem gepest had ach gossie possie possie Maartentje toch, heb ik jou gepest jochie?
  En kun jij daar niet tegen? aaahhh nou, een aai over de bol dan maar?
  Is het nu weer goed?

 40. volare says:

  Ow, ik vergeet nog iets.
  Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl je zou me ook nog pakken op inkomstenderving toch?
  Je beweert dat je schade hebt geleden dankzij mij.
  Realiseer je je dan wel dat je je hele boekhouding dient te laten overleggen aan mijn advocaat om aan te tonen dat je ook werkelijk schade hebt geleden?

 41. volare says:

  Yuhu Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl. (het kan niet vaak genoeg herhaald worden, dat is namelijk ook héél goed voor wat betreft het Google-gebeuren)

  Cryp, moet ik nu echt iedere keer als ik een comment plaats over Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl dat Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl er achter plaatsen?
  Ik weet dat het goed is voor het Google-gebeuren maar ik word zo moe van dat Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl…
  Weet je wel hoe vaak ik al Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl heb moeten plaatsen?
  Ik krijg zo langzamerhand een beetje een schurfthekel aan dat ge Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl kun je daar een beetje begrip voor opbrengen?
  Mag het ook een beetje minder met dat ge Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl ?
  Is het dan goed als ik de volgende keer in plaats van Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl gewoon Maarten de Boer zet?, of ga je me vast pinnen aan Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl?
  Voor de zekerheid zet ik het nog een keer neer, maar alleen om jou tevreden te stellen hoor Cryp, ik heb er allang geen lol meer in.
  Maarten de boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl ik herhaal Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl .
  Zo, ik hoop dat je nu tevreden bent….

 42. volare says:

  Maarten de Boer van o.a. knieartrose.nl beweert dat acupunctuur helpt bij knieartrose.

  http://www.knie-artrose.nl/acupunctuur

  Bij welke knieklachten helpt acupunctuur?

  Stijfheid van de knie, pijnklachten van de knie, bewegingsbeperkingen van de knie , artrose van de knie, reumatische aandoeningen van de knie, gewrichtsontsteking van de knie, slijmbeursontsteking van de knie, spieren/pezen pijnklachten van de knie, krachtsvermindering van de knie knie, trillingen van de knie en kniekrampen.

  Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat…….
  http://www.faqt.nl/?p=9860

  Patiënten met artrose in de knie hebben geen baat bij acupunctuur. Dit hebben onderzoekers van het MD Anderson Cancer Center (University of Texas) aangetoond. Artrose wordt ook wel gewrichtslijtage genoemd, veroorzaakt door verminderd kraakbeen in de gewrichten.

  http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/acr.20225/abstract

 43. volare says:

  Hoi hoi daar zijn we weer.
  Gisteravond kreeg ik een mailtje van een vriend zo van “kijk eens op Nu Jij nu heeft Orthoklinika ook al een bleugh” ik schreef terug “doe jij dat even vriend en maak even een schermafbeelding, dit i.v.b.m. mijn ip weet je wel?”
  En ja hoor inderdaad Orthoklinika heeft een bleugh alsof we al niet genoeg van Orthoklinika hebben, nu dus ook nog een bleugh.
  Bewijs hier.

  En hier.
  http://www.artrose-blog.nl/orthoklinika
  Op de een of andere manier heeft de advertentie van het bleugh niet langer dan een uurtje of zo op Nu jij gestaan, zou spammen daar ook verboden zijn?
  Dus van nu af aan nergens gratis reclame voor Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl behalve hier?
  Nou, dat vind ik toch wel een bedankje waard Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl .

 44. volare says:

  Mogge.
  Ik heb slecht nieuws, heul slecht nieuws…
  Wegens omstandigheden moet ik iets minder aanwezig zijn op dit blog, het herhaaldelijk typen van Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl . heeft er voor gezorgd dat mijn vingers ietwat reumatische trekjes beginnen te vertonen…..
  Aangezien Klink weer plannetjes heeft om de reumapatiënt te grazen te nemen en ik niet van plan ben in handen te vallen van mensen als Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl . hoop ik dat hiervoor enig begrip opgebracht kan worden.
  http://www.reumabond.nl/nieuws/algemeen/reumapatienten-dupe-besluit-minister-klink.html
  Dus van nu af aan iets minder Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl . dan u van mij gewend bent.
  Ik moet nu afsluiten want mijn vingers beginnen te verkrampen,ze staan alle kanten op behalve de goede, ik hoop dat Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl .nu zijn zin heeft….

  CryptoEdit: Het voorstel van Klink om de TNF-alfablokkers per 1 januari onder te brengen in het ziekenhuisbudget heeft niets van doen met artrose het gaat bij reumapatiënten om artritis. Lees dit. [/kleine foei!]

 45. @ volare augustus 18, 2010 om 6:01 pm:

  Die link naar acupunctuur heeft de Boer alleen op zijn site staan omdat ie dan een advertentie kan verkopen (zie onderaan).
  Het geven van resultaten van één RCT is natuurlijk ook niet afdoende. Jeweettog; één ei is geen ei. Gooi ik er een Cochrane (ook nog van het Center for Integrative Medicine, mind you) tegenaan. Onthoud even die placeboverwijzingen.

  AUTHORS’ CONCLUSIONS: Sham-controlled trials show statistically significant benefits; however, these benefits are small, do not meet our pre-defined thresholds for clinical relevance, and are probably due at least partially to placebo effects from incomplete blinding. Waiting list-controlled trials of acupuncture for peripheral joint osteoarthritis suggest statistically significant and clinically relevant benefits, much of which may be due to expectation or placebo effects.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20091527

  Doen we een vrij recente trail:

  A Randomized controlled trial of acupuncture for osteoarthritis of the knee: Effects of patient-provider communication.

  CONCLUSION: TCA was not superior to sham acupuncture. However, acupuncturists’ style had significant effects on pain reduction and satisfaction, suggesting that the analgesic benefits of acupuncture can be partially mediated through placebo effects related to the acupuncturist’s behavior.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20506122

  Elke keer weer blijkt dat ze geen verschil in effect tussen traditionele Chinese acupunctuur en nep-acupunctuur kunnen ontdekken. Nu betrekken ze er ook de ‘stijl’ van de behandelaar bij. Die heeft dus grote invloed.

  Meer (zonder slotje) over deze studie hier: http://www.medpagetoday.com/Rheumatology/Arthritis/21719

 46. volare says:

  Die link naar acupunctuur heeft de Boer alleen op zijn site staan omdat ie dan een advertentie kan verkopen (zie onderaan).

  Ik ga niet kijken Cryp, ik gun die reclamehoer de kliks niet.
  Tja, die onderzoeken liegen er niet om in feite zeggen ze allemaal hetzelfde “het placebo effect doet hier zijn werk en meer niet”….
  Zou Maarten de Boer hier ook lezen?, dan wordt hij toch wel een stukje wijzer of niet?

 47. Ja hoor. Hij leest hier driftig mee. Ik heb nog nooit zoveel views gehad vanuit een bepaald stukje Nederland 😆

 48. volare says:

  Ja hoor. Hij leest hier driftig mee

  Met de nadruk op driftig 🙂

 49. volare says:

  Bedankt voor de edit Cryp ik ben inderdaad nogal eens in de war met reuma (artritis) en artrose…
  Maar als ik het goed begrijp onze “expert” Fishhook alias Maarten de Boer dus ook, wat heeft hij anders te zoeken op een forum voor Bechterew patiënten?
  http://www.bechterewforum.nl/viewtopic.php?t=594
  Ga je dan kijken op
  http://www.gezondheidsplein.nl/dossier/15/620/Ontstekingsreuma—Ziekte-van-Bechterew.html
  Dan weet ik het zo net nog niet of zit ik er nu weer naast?
  Je hebt ook zo veel verschillende vormen van deze ziekte, ik zie door de bomen het bos niet meer hoor.

 50. JennyJo says:

  De Boer heeft daar helemaal niks te zoeken, het slaat nergens op. Bechterew is ook een ontstekingsziekte.

 51. volare says:

  Zojuist gelezen:

  Nieuwe domein voor Orthoklinka gregistreerd in een frameset om brandname te beschermen…..
  Moet ik nu voortaan Maa®ten de Boe® schrijven?

 52. volare says:

  Hee wat zien ik? Zijn we aan het zakken in de statistieken?
  Dan heb ik goed nieuws heul goed nieuws, mijn vingers doen ut weer!, gewoon….vanzelf.
  Iemand nog wat gehoord van Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc ?
  Ik zit ook nog steeds met smart te wachten op de brief van de zager die geen zager bleek te zijn maar ”advocaatje leef je nog ?”
  Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc waar blijf je nu met je grote mond?
  Wanneer ga jij mij van het internet afhalen Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc en sinds wanneer bepaal jij wie er op het internet komt?
  Weet je wel dat ik een gloeiende hekel heb aan mannetjes zoals jij?, altijd al gehad heb ook?
  Oude mensjes geld afhandig maken met je onbewezen meuk, inspelen op de “trend” heet dat in nette bewoordingen en inspelen op de ”vergrijzing”… gewoon ordinaire laaielichterij is het Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc meer niet!
  Oh ja, en meneer valt gewoon onder de colportagewet heur, niets chiques aan, gewoon een colporteur.

 53. volare says:


  Even Google bellen;-)
  Tuut tuut Goedemorgen….. Ja, goedemorgen met Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc ….
  ………….. met de helpdesk van Google hier volgt een meerkeuze menu.
  Voor vragen over Google diensten toets 1
  Voor vragen over reclame toets 2
  Voor vragen over “hoe verwijder ik iemand van het internet” toets 3
  Maarten de Boer toetst driftig nummer 4 in (tikje dyslectisch)
  “U heeft de verkeerde toets ingedrukt, de verbinding wordt nu verbroken”
  Belt opnieuw zelfde verhaal maar drukt nu toets nummer 9 in.
  *Briefje pakt*
  Begint alle nummers die hij al heeft gehad op te schrijven maar ook dat valt niet mee als je een tikje dyslectisch bent.
  Na eindeloos bezig geweest te zijn wanhopig proberend nummer 3 in te toetsen heeft hij het eindelijk voor elkaar , hij heeft nummertje 3 gevonden…..
  *Verheugd belt*
  Goedenavond met de helpdesk wij zijn momenteel gesloten, u kunt ons weer bereiken vanaf morgenochtend 9 uur tot 9 uur ’s Avonds, wij wensen u nog een prettige avond.

 54. volare says:

  Twee dagen later…
  Na talloze verwoede pogingen is het Maarten de Boer van Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc ….dan toch eindelijk gelukt, hij heeft een medewerkster van de helpdesk te pakken.
  Ik bespaar u de intro…
  “Waarmee kan ik u van dienst zijn?”
  “Ik wil graag iemand van het internet verwijderen en heb begrepen dat ik bij u moet zijn”
  “Dat klopt inderdaad als u concrete klachten heeft kan ik eventueel iemand van het internet verwijderen wat zijn de klachten?”
  “Nou, deze persoon heeft mij gepest en mij belachelijk gemaakt op het internet en nu sta ik werkelijk overal voor joker.”
  “Hoe bedoelt u overal?”
  “Nou, ik ben Maarten de Boer van Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc ….”
  *Stikt van het lachen en weet niet meer waar ze het zoeken moet van de lol maar herstelt zich en staat de schlemiel maar weer te woord*
  “Oh die Maarten de Boer?”…
  *Verheugd opspringt*
  “U kent mij?, zie je nu wel, ik ben bekend op het internet en eis dat dit persoon deze Volare van het internet afgehaald wordt”.
  “Meneer de Boer dit gaat zomaar niet ik zal u mijn e-mail adres geven dan kunt u uw klacht schriftelijk indienen, wat is uw e-mail adres?”
  “Ma”…
  “Nee nee meneer de Boer wilt u het even spellen voor me?, begin maar met de m”…
  De M van Mmmmmaarten, de A glucosaaaamine de A van taaaabletten de R van zwagerrrr …
  ” Meneer de Boer”?
  “Ja?”
  “Dit gaat niet goed he?, bent u een tikje dyslectisch misschien?”
  “Nee hoor, nergens last van als ik praat.”
  “Weet u wat?, geef me het e-mail adres maar, ik probeer wel een paar keer.”
  *Beledigd is*
  “Nou vooruit dan maar… Maarten de Boer@shemail dot comma”
  “Bedankt meneer de Boer dan rest mij nog u een prettige dag te wensen”

 55. LOL@ Volare

  Wordt dit een feuilleton?

  *volgende aflevering met spanning afwacht*

 56. volare says:

  *Materiaal zat heeft*

 57. volare says:

  Mogge…
  Zo, even pauze genomen we willen Maarten de boer van van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc niet helemaal op tilt hebben.
  Volgens mij is ie aardig de weg kwijt aan het raken in het doolhof van “hoe help ik mezelf as soon as possible de markt uit”, hij weet het niet meer….
  Is hij nu een spamhoerrr of niet?, oordeelt u zelf.
  Een kleine greep uit het aanbod.
  Ik heb de reacties op deze spam maar niet allemaal nagetrokken maar ik kan me zo voorstellen dat sommige mensen hier tureluurs van worden, zo ook deze dame.

  Way to go Maarten de Boer van Orthoklinika, Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc jij komt er wel.

 58. volare says:

  Hier de link naar het origineel.
  http://topsy.com/twitter/AxiMedic

 59. volare says:

  Mogge.
  De reclame campagne Maarten de Boer van Orthoklinika,Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc loopt als een trein!
  Na eerst de oudjes bestookt te hebben met agressieve reclame-slogans is het nu de beurt aan het jongere publiek en wiens hulp heeft hij daarvoor ingeroepen?
  Niemand minder dan Eminem of was het nu M&M’s ik ben altijd in de war met die glucosamine en die snoepjes…
  http://orthokliniek.wordpress.com/2010/08/20/orthoklinika-muziek-rap/

  Feed it beans, it’s gassed up, if a thing’s stopping me

  I’mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly

  And all those who look down on me I’m tearing down your balcony

  No if ands or buts don’t try to ask him why or how can he

  From Infinite down to the last Relapse album he’s still shit’n

  Whether he’s on salary, paid hourly

  Until he bows out or he shit’s his bowels out of him

  Whichever comes first, for better or worse

  He’s married to the game, like a fuck you for christmas

  His gift is a curse, forget the earth he’s got the urge

  To pull his dick from the dirt and fuck the universe

  (Hook, AxiMedix)

  Dat geeft het geheel toch net iets meer cachet vinden jullie ook niet?
  Ik heb er ook nog een voor hem, in het Nederlands.

 60. wilmamazone says:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1015/Gezondheid-wetenschap/article/detail/512822/2010/09/17/Onderzoek-pillen-artrose-helpen-niet.dhtml

  Onderzoek: pillen artrose helpen niet

  Miljoenen mensen die wereldwijd de supplementen glucosamine en chondroitine gebruiken, hebben hier geen profijt van. Dat blijkt uit een Zwitsers onderzoek dat is gepubliceerd in het British Medical Journal.

  De supplementen worden op zichzelf of gezamenlijk gebruikt om gewrichtspijn in knieën of heupen te bestrijden, als iemand lijdt aan artrose. De onderzoekers stellen dat de pillen ”geen klinisch relevant effect” sorteerden. Ze adviseren……….

  http://www.bmj.com/content/341/bmj.c4675.full

  Conclusions Compared with placebo, glucosamine, chondroitin, and their combination do not reduce joint pain or have an impact on narrowing of joint space. Health authorities and health insurers should not cover the costs of these preparations, and new prescriptions to patients who have not received treatment should be discouraged.

 61. volare says:

  OMG! dat zal niet goed vallen in sommige kringen.
  Dan sta je voor joker met je bleugh en je website en je Twitter en je *in your Face*book en zeau….
  En nu Maarten de Boer van Orthoklinika,Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc ?
  Ik zou de meuk maar gauwkes in de aanbieding gooien nu je nog wat followers hebt die nog kans willen maken op een gratis pakket glucosamine tabletten.
  http://www.glucosamine-tabletten.nl/
  Waarom staat dit “nieuwtje” nog niet in de rechtermenu balk?
  Succes verders he? *

 62. Pingback: Glucosamine en Chondroitine pillen waardeloos « Cryptocheilus Weblog

 63. Anonymous says:

  Hallo,

  Ik heb dit verhaal en jullie reacties even globaal bekeken en ik zie dat hier wel meerdere mensen een hekel hebben aan deze Maarten. Ik ken hem al een aantal jaartjes en ik kan geen positieve dingen opnoemen over deze persoon.
  Ik weet niet veel over zijn “pillen-handeltje”, maar ik kan jullie wel meegeven dat deze persoon “ziek”in zijn hoofd is. Het enige geluk dat hij heeft is dan misschien dat hij een rijke pappie heeft en dat de vriend van zijn zus inderdaad advocaat is. Als jullie nog eventuele “prive” gegevens nodig hebben van deze persoon om zijn leven of zijn “pillen-handeltje” te verkloten, dan help ik graag =)

  MVG

 64. @Anonymous

  Dat hij een naar, over het paard getild mannetje is lijkt mij duidelijk. Dat blijkt wel aan de persoonlijke mails die hij aan anderen stuurt. Aan persoonlijke (privé) gegevens van hem heb ik eigenlijk weinig behoefte. Wat moet ik er mee? Ik ga hem toch niet ‘opzoeken’ op z’n huisadres.

  Begrijp ik trouwens uit je reactie dat hij het zoontje van Herman is? Ik had wel een sterk vermoeden (makes sense) maar het was mij tot nu toe niet echt duidelijk. Ik vraag me af of Herman op de hoogte is van zijn ‘strapatsen’.

  Dat ‘verkloten’ van zijn handeltje is bij hemzelf in goede handen. Hij maakt met zijn spam-acties, (valse) accounts op de verschillende sociale media en dreigmailtjes geen vrienden. Dat is eigenlijk ook de hele strekking van mijn artikel (en de reacties hierboven).

  Bovendien, als hij een echte kerel was had hij hier al lang gereageerd.

  ps Als je eventueel toch nog info kwijt wilt kan je dat privé mailen. Het emailadres staat onder de about-knop (bovenaan). NAW gegevens in een post op het blog worden door mij verwijderd.

 65. volare says:

  Mogge.
  Maarten de boer is weer aan het spammen op Nujij als Kim1980 en op eKudos als Kimmetje.
  Je moet toch wat met je wanhopige gezicht als uit onderzoek blijkt dat zelfs jouw geweldige pillen niets nakkes nada nul komma nul doen tegen artrose.
  Dan plaatst iemand een bericht over het bewuste onderzoek en beweert dat er goedkopere varianten glucosamine te koop zijn ho ho maar dat verdient een reactie!
  De plaatser dient afgemaakt te worden..pardon hoor ik u zeggen,afgemaakt?
  Ja, afgemaakt as in “put down”, spuitje en klaar dan had hij maar zijn lip moeten houden en goed Nederlands moeten leren!
  Wat?, Maarten de Boer de dyslectische nitwit die nog geen kwetterbericht neer kan zetten zonder taalfout ziet andermans taalfouten wel? ja, knap he?
  Hier het bewuste artikel.
  http://www.nujij.nl/pillen-artrose-helpen-niet.9796470.lynkx
  Voor het archief

  De reactie (ook voor het archief)

  En het item op eKudos

  Zo Maarten de Boer van Orthoklinika,Axiradius en knieartrose.nl en artroseblog.nl etc etc etc etc ik heb weer genoeg gratis reclame voor je gemaakt nee, je hoeft me niet te bedanken, graag gedaan.
  Maar wat heb jij dankzij die “social oomph” ineens een hoop followers op je kwetter, ik vroeg me al af “what’s happened” maar nu weet ik het wat ben je toch een slimmeke he?
  http://www.socialoomph.com/
  Toedels.

 66. wilmamazone says:

  Hoe zouwut intussen toch zijn met de oplichter Maarten de Boer?

 67. Pingback: Orthoklinika, domeinkaping en guerrillamarketing « Cryptocheilus Weblog

 68. wilmamazone says:

  @ DaSilva @Allen
  Renate berichtte er gisteren ook al over d.m.v. een artikel in de Volkskrant:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/nieuwe-nieuwsbox/#comment-54245

  Renate zegt:
  december 23, 2015 om 5:03 pm

  Van stamcel tot zwamcel, of hoe men weer vreselijk voor de muziek uit loopt, om wanhopige patiënten geld uit de zak te kloppen.
  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/gezondheidsinspectie-onderzoekt-dubieuze-stamcelklinieken~a4212898/
  De gezondheidsinspectie onderzoekt dubieuze stamcelklinieken.
  Handelaren in valse hoop.

  De klinieken zijn allebei sinds deze zomer open. In Rotterdam behandelt cosmetisch arts John Setyo in zijn Tianmen Kliniek patiënten met onder meer parkinson, reuma en de ziekte van Lyme. In Amsterdam spuit orthopedisch chirurg Herman de Boer stamcellen uit beenmerg in bij patiënten met artrose. Beide artsen beweren dat hun behandelingen effectief zijn en ongevaarlijk.

 69. DaSilva says:

  Gezien maar ik dacht ik zet hem even op zijn plek

 70. wilmamazone says:

  Gezien maar ik dacht ik zet hem even op zijn plek

  Hebde gij goe gedaan hoor! 😉

  Dat gedoe van/met zoonlief is al weer ruim 5 jaar geleden, maar vader en zoon de Boer hebben in de tussentijd niet stilgezeten zo te zien. Van kwaad naar erger gegaan zelfs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: