Guido Jonkers, dikkop

Jahaa, Guido Jonkers van Wanttoknow een dikkop(je) noemen mag niet. De webmaster is niet dik! Ondanks de healthy/raw food diëten die hij predikt op zijn knip en plakblogje schijnt het hem niet te lukken van het overtollige vet af te komen. Volgroeid is hij in ieder geval nog niet. De humorloze domheid dijt zich alleen maar uit daar, net als Jonkers zelf.


klik voor groter.

Reactie op dit topic (anonieme link).

We censureren (en nemen nog een koekie)!

11 Responses to Guido Jonkers, dikkop

 1. JennyJo says:

  Die Jonkers zit gewoon veel te veel achter de pc. Daar word je dik van.

  Ook dit stuk uit zijn lijmpot is weer van een tenenkrommende stompzinnigheid. Ik heb me tranen gelachen om de vreselijk spannende “high-quality video met ‘uiterst geïntresseerde’ UFO’s bij een kerncentrale”. Als dát geen bewijs is voor het bestaan van ET’s, dan weet ik niet niet meer. Heeel errug overtuigend hoor Guido!
  :mrgreen:

 2. mallemoeder says:

  Het credo van geile Gwiedo is: The Energy flows where the Attention goes en/of vice versa. Voor de rest censureert en onaneert hij er olijk op los (Mallemoeder heeft wat ‘printscreens’ met wat is ingezonden als reactie en wat niet is geplaatst, maar ach…).

 3. wilmamazone says:

  Tja……Crypto heeft op de 1e plaats uiteraard DE doodzonde begaan door niet om de haverklap ‘ik vind’, ‘mijn inziens/m.i.’ of ‘imo/in my opinion’ te gebruiken. Daar kan Guido niet tegen.
  Of hij de hele clou van het dikkop(je) begrepen heeft is een tweede. Dat betekent naast dikke kop nl. ook kikkervisje.

  Kikkers zetten de eieren (kikkerdril) af in het water, dit is een verzameling eieren die een gelatineus en glibberig, doorzichtig omhulsel hebben. Uit de eieren komen na enige dagen tot weken de larven (kikkervisjes) tevoorschijn. De larven worden ook wel dikkopje, donderkopje of kwakkebol genoemd. Ook de larven van padden worden kikkervisje genoemd.

  Een lelijke pad/kikker speelt de hoofdrol in het sprookje De kikkerprins en blijkt na de kus van een prinses ’n knappe jonge prins te zijn.
  Tis toch wat met die doordenkertjes van Crypto!
  Jonkers is m.i. gewoon een grote kwakbol en dat heeft IMO weer met andersoortige kikkervissies te maken (denk ik). 😉

 4. JennyJo says:

  Ja dat VIND ik ook.

  Ik heb zulke diepe inzichten gekregen door Guiddo! Ik zei bijvoorbeeld altijd tegen mensen dat ik JJ heet. Maar nu weet ik dat ik moet zeggen: volgens mij ben ik van mening dat ik wellicht JJ heet.

  Geweldig he?

 5. Als ik allemaal van die idioten op m’n weblog zou krijgen die zouden beginnen over filmpjes waar ze in kunnen zien dat iemand aan z’n oogopslag te herkennen is als een ‘reptilian’ zou ik me toch een aantal dingen ernstig afvragen.

  Soms heb ik gewoon medelijden met ze. Mensen als Jonkers doen niet anders dan ze voeden in hun wanen. Zoals mallemoeder al aanhaalt gaat het volgens mij gewoon puur om de aandacht en de centjes.

  Op enig verantwoordelijksgevoel is Jonkers niet te betrappen.

 6. JennyJo says:

  Een groot deel van de vaste club daar is heel erg van het padje af. Ik vind het soms ook zielig. In plaats van te proberen hen enige realiteitszin en zelfinzicht bij te brengen, stijft hij hen inderdaad in hun wanen en dat is helemaal niet goed voor die mensen die toch al zo labiel zijn.

 7. wilmamazone says:

  Dit vindt Jonkers dus wèl een puike reactie en wat zegt dat over Guido?!. Gelooft ie zelf ook in al die flauwekul of is het inderdaad:

  Soms heb ik gewoon medelijden met ze. Mensen als Jonkers doen niet anders dan ze voeden in hun wanen. Zoals mallemoeder al aanhaalt gaat het volgens mij gewoon puur om de aandacht en de centjes.

  Op enig verantwoordelijksgevoel is Jonkers niet te betrappen.

  Wat zou zo’n roddelbladsite nou schuiven op jaarbasis?

  apen kebab
  11:44 12 november 2010
  ja ben een tijdje niet geweest hier daar ben ik weer. ja jongens bizar dit bizar de usa zegt het was een vliegtuig maar ik heb hier een filmpje waarin een russiche miltaire expert zegt dat het een missile was van een submarine http://www.youtube.com/watch?v=7AMdHBgHtNE verder kwam ik een jongen tegen op internet die zei: dit is duidelijk een trident2d5 missile damn jongens die verdomde new world order en bilderberg wouden denk ik een valse vlag operatie beginnen.

  Reageer op deze reactie GuidoJ.
  12:18 12 november 2010
  Mooi kort samengevat Apenkebab (daar kan Crypto nog wat van leren, maar dit terzijde)
  Het past natuurlijk geweldig in het false-flag-plaatje van de ‘krachten achter de schermen’.. Tegen een goede False Flag is bijna niets opgewassen.
  Stel je voor die ICBM was ergens in Israël neergekomen.. Foto’s klaar ws. ‘met het bewijs’ dat Iran geschoten heeft..! Oorlogstapijt kan zo uitgerold. Zie ook ons artikel over de geschiedenis van False Flag-operaties.
  http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/valse-vlag-operaties-als-overheden-eigen-burgers-aanvallen/

 8. wilmamazone says:

  Waar het om en over gaat.
  Een greep uit het nieuws hierover:

  http://nos.nl/artikel/197122-mysterieuze-raket-gelanceerd-in-vs.html

  Een mysterieuze raketlancering zorgt voor consternatie in de VS. De lancering bij de kust van Californië werd gisteren gefilmd door een medewerker van televisiebedrijf CBS. Verschillende bases van het Amerikaanse leger ontkennen het projectiel te hebben afgeschoten of zwijgen erover.

  Het filmpje op de website van………

  http://www.nrc.nl/buitenland/article2640348.ece

  eindquote:

  Maar volgens experts op het gebied van lucht- en ruimtevaart was het gewoon de condensstreep van een vliegtuig in de avondzon. John Pike, van de website GlobalSecurity.org, zei dat de snelheid van een raket veel hoger zou zijn geweest. De optische illusie zou vooral ontstaan zijn omdat het leek alsof de streep van de grond naar boven klom. In werkelijkheid, aldus Pike, begon het condensspoor aan de horizon en was veroorzaakt door een vliegtuig op zo’n 500 kilometer afstand.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/531580/2010/11/10/Raket-blijkt-vliegtuig-Of-toch-een-UFO.dhtml

  LOS ANGELES – De mysterieuze raket die begin deze week 56 kilometer uit de kust van Californië werd gesignaleerd, is waarschijnlijk helemaal geen raket.

  Hoewel op de beelden van nieuwszender KFMB het lijkt te gaan om een raketlancering, gaat het hier hoogstwaarschijnlijk om een doodgewoon spoor van een vliegtuig, vlucht AWE08 van Hawai naar Phoenix om precies te zijn.

  eindquote:

  De Californische meteoroloog Kevin Martin sluit zich bij de vliegtuigtheorie aan. “We zien deze sporen vaker op bepaalde tijdstippen. Het waaide hard en het was bovendien erg koud in de lucht,” verklaart Martin.

  Toch staan sommigen nog open voor een andere verklaring. UFO-gelovers leggen op internetfora een link met de geheime legerbasis Area 51, in de nabijgelegen woestijnstaat Nevada. Zij weten zeker dat de Amerikaanse overheid daar UFO’s en lijken van aliens verbergt.

 9. Barracuda heeft er vandaag ook een topic over.

  http://barracudanls.blogspot.com/2010/11/its-missile-its-plane.html

  Heb daar ook al gereageerd. Dit leek mij wel een logische verklaring.

  http://uncinus.wordpress.com/2010/11/09/4/

 10. Jonkers heeft weer een primeur!

  Oh, toch niet. Guido laat zich ongezien ( comments worden door Jonkers niet meer geplaatst) door uw Crypto adviseren:

  http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.wanttoknow.nl/overige/verband-aangetoond-tussen-obesitas-en-probiotica/

  Er is daar natuurlijk niemand die dat Nature-artikel kan lezen. Dat zit achter een slotje. Bron van het broddelwerkje?

  http://www.leefbewust.com/nieuws/121110.html

  Leesbewust Guido!

 11. JennyJo says:

  Tja. De professor zegt dat onderzocht moet worden of het ook zo werkt bij mensen.

  Wat mij overigens verbaast is dat Guido dit zeer laakbaar vindt:

  De Europese fabrikanten van zuiveldrankjes gaan overigens gewoon door met het ontwikkelen van gezondheidsclaims.

  Dit is immers precies wat de supplementenboeren, verkopers van nonisap, abrikozenpitten, “superfood” etc ook doen? Maar als dát aan banden dreigt te worden gelegd, schreeuwt men bij WTK en geestverwanten moord en brand.

  Heel raar.

  Gelijke monniken, gelijke kappen zou ik zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: