Propofol

klik

meer hier

Advertenties

6 Responses to Propofol

 1. LK says:

  Pft… Zo klink ik ook als je me middenin de nacht wakker maakt…

 2. LK says:

  Goed, beetje flauwe comment, maar wat ik wil zeggen is eigenlijk dat ik het triest vind dat die man zijn privéleven zo op straat ligt (en dan bedoel ik Michael Jacksons privéleven). En dat wij er met zn allen van kunnen ‘genieten’.

 3. wilmamazone says:

  Vandaag in vele media deze koptekst in grote dikgedrukte chocoladeletters:
  ‘Michael Jackson had gered kunnen worden’

  Niet alleen een overdosis van verdovingsmiddel propofol, maar vooral nalatigheid van arts Conrad Murray is Michael Jackson fataal geworden. Als Murray naar behoren had gehandeld, zou Jackson nog leven. Dat stelde cardioloog Alon Steinberg gisteren tijdens het proces tegen de dokter van het overleden popicoon.

  De deskundige zei dat Murray nooit propofol had mogen toedienen. Dat middel is te gevaarlijk om thuis te gebruiken. Toen Jacksons…….]

  Naar mijn idee was Michael Jackson al járen -letterlijk/figuurlijk en op velerlei gebied- niet meer te redden en roept de handel en wandel -dus óók die van Jackson zelf- over meerdere punten de vraag op:
  moet alles zomaar kunnen omdat het kan onder het motto; u vraagt, wij draaien?

  Nu staat propofol in de schijnwerpers en dat werd in de media meerdere malen benoemd als slaapmiddel, maar het is in werkelijkheid bedoeld als narcosemiddel in operatiekamers:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Propofol

  quote:

  Op 24 augustus 2009 werd de doodsoorzaak bekend gemaakt van Michael Jackson. Hij bleek te zijn overleden aan een overdosis propofol. Daarnaast werden ook andere medicijnen tegen spanningen en slapeloosheid in zijn lichaam aangetroffen. Jackson overleed op 25 juni 2009 door een hartstilstand.[1]

  Dat alles in voorbereiding op maar liefst vijftig comeback-concerten in Londen.
  We zullen nooit weten of Michael Jackson dat gered zou hebben of toch al snel afgegaan zou zijn als de spreekwoordelijke gieter áls hij überhaupt in staat zou zijn geweest om aan zijn comeback te beginnen.
  Michael Jackson was m.i. allang een intriestse figuur die op trieste wijze is komen te overlijden en nu op een trieste manier nog steeds het podium opgegooid wordt.

  Ook tegen hem had gezegd moeten worden: ‘U kunt wel veel willen meneer Jackson/je kunt wel veel willen Michael, maar daar werk ik absoluut niet aan mee.’

 4. wilmamazone says:

  Vers van de pers:

  http://nos.nl/artikel/311417-conrad-murray-schuldig-aan-dood-jackson.html

  Conrad Murray schuldig aan dood Jackson

  Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, is schuldig aan de dood van de King of Pop. Dat is het unanieme oordeel van de jury van de rechtbank in Los Angeles.

  De rechter moet nu de strafmaat gaan bepalen. De arts kan vier jaar cel krijgen en z’n artsenlicentie kwijtraken. Jackson……..

 5. wilmamazone says:

  http://nos.nl/artikel/317897-arts-michael-jackson-krijgt-4-jaar.html

  Arts Michael Jackson krijgt 4 jaar

  eindquote:

  De rechtbank wil verder dat Murray de nabestaanden van Jackson een schadevergoeding betaalt. De hoogte daarvan wordt in januari vastgesteld. Waarschijnlijk hoeft Murray niet de honderd miljoen dollar te betalen die Jackson verwachtte op te halen met zijn toer This is it!

  Voorafgaand aan de uitspraak kreeg een advocaat van de familie Jackson het woord. Hij zei dat de familie niet uit is op wraak, maar gerechtigheid wil.

 6. wilmamazone says:

  http://nos.nl/artikel/318909-lijfarts-jackson-in-hoger-beroep.html

  Lijfarts Jackson in hoger beroep

  De lijfarts van Michael Jackson gaat in hoger beroep. Zijn advocaten zijn het papierwerk gestart om een rechter opnieuw te laten kijken naar het vonnis.

  Conrad Murray kreeg vorige maand vier jaar cel voor de dood van de zanger. Een jury veroordeelde hem wegens dood door schuld, omdat hij Jackson het zware verdovingsmiddel propofol had toegediend.

  Volgens de rechter…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: