Gait in Zeist bij ‘zorgeloos gezonde’ Johan Oldenkamp

Johan OldenkampSchrijven is niet echt Gait zijn ding, maar actie voeren kan hij als de beste en op zijn manier weet ie vaak de vinger op de zere plek te leggen.
Lees je eerst hier en hier en hier bij Gait in over de actie van Johan Oldenkamp tegen het afsluiten van een reguliere zorgverzekering.

Het klapstuk postte Gait afgelopen zaterdag:

En Ja hoor Het was gezellig in Zeist ! iedereen was aanwezig ! iedereen zelfs Gait ! ik heb geknikt naar Teuben en naar Guido (wat zie je er trouwens slecht uit !!) handjes geschud met occupy Groningen ,geklapt voor Johan, geluisterd naar, en gedanst met hippies het was me het dagje wel !

Maar zoals ik al had verwacht geen deurwaarder !! potjandorie een vrije dag genomen , om een mooi tafeltje te scoren en niks nakkes nada geen deurwaarder !! het is toch de absurd voor woorden , kun je dan nergens meer op aan in Nederland ?

Omdat Gait niet al teveel kon vertellen over zijn undercover actie, besloten JennyJo en ik hem een handje te helpen met het zoeken naar namen van aanwezigen, sympathisanten en vanallerhande informatie. Opeens fladderden er meerdere alternatieve mugjes bij Gait binnen om stekelige opmerkingen te komen maken.

Wie aanvullend nog wat kwijt wil kan bij Gait terecht. De virtuele koffie staat daar klaar.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.