Eindelijk positief nieuws over werking homeopathie!!!

BmIWtevIEAIEztS

7 Responses to Eindelijk positief nieuws over werking homeopathie!!!

 1. Renate says:

  Prachtig.

  Overigens kwam ik in de reacties op het Psiram blog ergens verdund water tegen. Waar zou men dat water mee verdund hebben?

 2. wilmamazone says:

  We worden al besproken in DE viruele kroeg, maar of het ook HET gesprek van de dag gaat worden? Ene ToosWindhoos ziet er alvast de lol niet van in:

  Wat een lol, maar niet heus… Als je zelf maar eens wat krijgt wat die geweldige artsen niet op kunnen lossen… dan kerm je wel anders.

  http://www.nujij.nl/gezondheid/positief-nieuws-over-de-werking-van-homeopathie.28006042.lynkx

 3. Renate says:

  Gelukkig krijgt onze windhoos wel de wind van voren. Homeopaten lossen de dingen die artsen niet op kunnen lossen, ook niet op. Alleen worden zij en andere kwakzalvers rijk door die problemen.

 4. Renate says:

  AUW!!!!!!

  Emiellienne

  @Pieterdevries: waarom houdt u zo vast aan het getal van Avogradro? Al in 2003 werd de Nobelprijs voor Chemie aan Amerikanen toegekend voor studie kanalen in cel membranen “kanalen voor het transport van water en ionen door celwanden…” waarmee voor mij als vrouw bewezen is dat water een geheugen heeft, waarom anders wordt een baby in vruchtwater geboren? Homeopathie berust op het principe van een “print” toevoegen, begin ik te begrijpen..

  “Voor mij als vrouw?” Wilt u vrouwen niet beledigen?.Begrijpen is volgens mij toch iets anders.
  Deze reactie vond ik onder dit stuk:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/12064/Ombudsvrouw/article/detail/3687857/2014/07/12/Mogen-de-abjecte-ideeen-van-een-homeopaat-in-de-krant.dhtml

  Verderop ook dit juweeltje:

  johannes5

  @ Fx, de Homeophatische geneeswijze is zo oud als de mensheid, uit onderzoek is gebleken dat Primaten zich zelf genezen met wat ze in hun leefomgeving vinden in de natuur, de moderne medicijnen bestrijden, maar genezen niet altijd, plus dat het een multimiljarden gekkenhuis van geld is, onze geneeskunde is verworden tot een geldpomp, en ondanks al dat geld, is de ziekenzorg steeds minder van quialiteit, en onze ziekenhuizen steeds onhygiëniser, nee homeophatie heeft de toekomst!

  Hier zitten zoveel foute redeneringen in, dat ik nauwelijks weet waar ik zou moeten beginnen.

 5. JennyJo says:

  waarmee voor mij als vrouw bewezen is dat water een geheugen heeft, waarom anders wordt een baby in vruchtwater geboren?

  Deze moeten we inlijsten, ik heb veel gezien maar dit is wel een hele gekke, die Nobelprijs heeft werkelijk totaal niks te maken met “geheugen van water”. Hoe denkt dat in zo’n hoofd?? Wat zijn het toch een idioten, sorry dat ik het zeg.

 6. Renate says:

  Ik zat me ook al af te vragen hoe mevrouw dacht. Werkelijk onnavolgbaar. Onder denken versta ik toch iets anders.

 7. wilmamazone says:

  Het (h)eerlijke avondje is gekomen, dus vandaag in ieders virtuele schoen:
  Homeopathie en Sinterklaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: