Contact

10 Responses to Contact

 1. Bart says:

  Beste Bram,

  Ik heb je artikel over de Medinose gelezen. Na heel wat klachten ben ik aan het kijken wat er als alternatieven worden gegeven naast immunotherapie. Ook ik wantrouwde dit verhaal en ben blij met je uitgebreide werk waarvoor dank.

  Persoonlijk ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar ervaringen die wel werken tegen allergieën. Er bestaan allerlei verhalen op internet over behandeling. Aangezien ik me kan vinden in je kritische blik heb ik de vraag wat wel heeft gewerkt?

  Mocht je hier info over hebben dan stel ik het prijs om hier meer over te lezen.

  Alvast bedankt,

  Bart

 2. Hoi Bart,

  Ik ben allereerst niet kundig op het gebied van allergieën. Het uitpluizen van de achtergrond van zo’n apparaatje als de medinose is van een ander laken een pak. Ik moet je dus absoluut doorverwijzen naar een arts. Dat gezegd hebbende: de enige behandeling die ik ken wat betreft genezing heet ‘desensibilisatie’ en bestaat uit enkele jaren van regelmatige injecties met een allergeen. Zie bijv: http://www.azm.nl/zorgcentra/zorgcentra/Longfunctie/Onderzoek31/Desensibilisatie (hier lijkt ook wetenschappelijk bewijs voor te zijn: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD001936.pub2/abstract;jsessionid=6393CA2481BFCCB9371091A1B428111A.d04t02) Verder zijn er natuurlijk medicijnen als antihistaminica en corticosteroïden tegen ontstekingsverschijnselen. Maar nogmaals; een arts is duidelijk de aangewezen persoon om je hier meer over te vertellen.

 3. ben jij bram hengeveld die ik lang geleden kende,je had een kat en ik heette Zus. je woonde even in Antwerpen: je woonde in bloemenveld ?

 4. wilmamazone says:

  @ Lut van Gerven

  Onze Bram Hengeveld is rond de 30 jaar oud en hier een foto uit 2010:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2010/06/22/geslaagd/

 5. wilmamazone says:

  Mallemoeder:

  Over de doden niets dan goeds, niettemin: opgeruimd staat netjes…

  Die bakte ze inderdaad wel héél èrg bruin:
  http://www.skepsis.nl/sylvia-browne.html

  Sylvia Browne is een Amerikaanse tv-waarzegster die vaak vermissingen en moorden ‘doet’. Ze heeft herhaaldelijk beweerd dat ze het in meer dan 85 percent van de gevallen bij het rechte eind heeft. Een grondige analyse leert dat ze in geen enkel geval aanwijsbaar gelijk had.

 6. Nien says:

  Beste Bram,

  ik las je artikel:
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2010/09/20/suiker-als-pijnstilling-bij-kinderen-en-pasgeborenen-over-de-bomen-en-het-bos/

  Dit artikel van ruim 3 jaar geleden, mijn vraag is of je recent nog meer onderzoek hebt gedaan naar het gebruik van sucrose toediening als pijnstilling bij neonaten.

  Ik ben me op de afdeling aan het profileren en heb als onderwerp: pijnstilling bij de hielprik gekozen.
  Dit omdat bij glucosemetingen als de PKU prik sucrose wordt toegediend. Mijn inziens vreemd aangezien het RIVM hier thuis (PKU) niet voor kiest.
  Mocht je meer informatie of artikelen hierover hebben zou ik deze graag willen lezen (voordat ik het interview met kinderarts en anesthesist houdt).

  Groetjes Nina

 7. Jos de Jager says:

  Beste,

  Ik zou graag met u in contact komen. Dit vanwege de voorbereidingen voor een Achtergrondreportage (25 minuten) over mensen die alternatieven aanbieden voor chemotherapie. Je kunt mij bereiken op jos.de.jager@eo.nl of bellen 06-20245839

 8. susanna oldersam says:

  hebben jullie ook een facebook/twitter account waar jullie te volgen zijn?

 9. wilmamazone says:

  Nee Susanna we hebben geen facebook- en/of twitter account onder de naam Cryptocheilus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: