Crypto’s W.W.K. agenda

Geachte (ex), (toekomstige ex) kankerpatiënt en andere geïnteresseerden,

Middels onze website heeft u aangegeven op de hoogte te willen worden gehouden van de bijeenkomst van de Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten op 8 maart van 13.00 tot 17.00 uur (zaal open 12.30 uur) locatie:“De Oude Viltfabriek” te Amersfoort, Arnhemseweg 47.

Hierbij doen wij u onze concept agenda voor deze dag toekomen.

We hebben er voor gekozen het programma in twee delen te splitsen. In het eerste deel zal mevrouw Diamental u welkom heten en vervolgen met een lezing. In het tweede deel kunt u een workshop naar keuze volgen.

Houdt u er rekening mee dat het hier een fictief programma betreft? De uiteindelijke agenda kan afwijken van het onderstaande….

Deel 1; Lezing,

Mevrouw Diamental geeft een lezing over de progressie die ze gemaakt heeft in haar gevecht tegen haar bostkanker.
Ze zal vertellen over de fenomenale werking van de op haar buik geplakte ingestraalde chip en haar diepgaande Falung Gong (Falun Dafa) inzichten.

je verzint het niet...

Verder zal ze aan de hand van enkele onverdachte websites de kraft van de Germanische Neue Medizin verduidelijken.
(N.b. in tegenstelling tot eerdere berichten is het niet verplicht tijdens de vertoning met geheven arm onder het roepen van ‘Geil Hamer’ op te staan!!).
Tenslotte geeft ze u nog enkele tips m.b.t. (gerechtelijke) procedures teneinde uw alternatieve therapie ten koste van de Nederlandse belastingbetaler gestalte te geven.

U kunt zich even inlezen op haar website …. weblog (aanrader) en hyves.

———————————————-

Deel 2; Workshops,

U kunt bij Ton Claessen en OdiliaFan een workshop ‘hoe begeef ik mij op het internet’ volgen. Marinier Claessen doet hierbij uit de doeken hoe u uw tegenstanders in de discussie stijfvloekt en OdiliaFan neemt met u het principe van het knippen en plakken door.
Ook met vragen i.v.m. de uiterst succesvolle Bicarbonaattherapie van Professor, doktor, internist en oncoloog Simonici; ‘ úw kanker is een schimmel’ kunt u nog steeds bij Ton terecht.
Kortom alles wat u moet weten om het ‘gezicht’ van uw werkgroep te worden.

Mevrouw Mental leidt de workshop ‘Hoe denk ik mijn kanker weg’.
Middels meditaties en ontkenningstechnieken leert ze u de positieve kanten van uw kanker (verder) ontdekken. Een aanrader voor beginners!

Autodidactisch oncoloog en hulpverlener Tim verrast u met een workshop ‘u vraagt, wij draaien’ over de morele dilemma’s van de alternatieve hulpverlener. Aansluitend deelt hij met u de geheimen van de kip en de papaya.

Doctorandus Trentelman, onze plasexpert, zal zijn kamp opslaan bij de toiletten alwaar u na betaling van 25 cents zijn boek ‘ Chemo of kan ik kiezen’ in ontvangst mag nemen. Want er zijn andere mogelijkheden.

De opbrengsten van het boek komen geheel ten goede aan het nu al epische proces van de dokter tegen de griekse held Hippocrates. Er kan natuurlijk naar hartenlust met Henk gediscussieerd worden in de beslotenheid van deze ruimte.

In verband met de verwijdering van het gedeelte met het verslag van de vorige bijeenkomst is het goed dat we google cache hebben. Daarom heeft u gelukkig nog even onverminderd toegang.

Hopende u hiermee op de hoogte gebracht te hebben,

Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten.

Had ik al gezegd dat de uiteindelijke agenda iets kan afwijken van het bovenstaande?

Crypto.

80 Responses to Crypto’s W.W.K. agenda

 1. cryptocheilus says:

  Verderfelijke propaganda van een roverhoofdman uit de onderbuik van de VdtK broodschrijvers!

  [/ Ton Claessen]

 2. Da silva says:

  Zou Ton Claessen zijn strepen zo missen omdat hij via links en dit gedoe /// toch nog op zijn strepen staat?

 3. marer says:

  Hierbij wil ik graag één kaart bestellen.
  Ik begrijp dat de toeloop van genezen kankerpatiënten erg groot zal zijn en ik begrijp dat VOL=VOL van toepassing is (ook in Nederland).
  Genezen kankerpatiënten volgens de Simoncini-methode met natriumbicarbonaat en volgens de doe-het-zelf methode van dr. Huppes met DCA en het Keulse model van dr. Robert Gorter en de methode doe-een-wens denk-je-kanker-weg van mevr. Diamental hebben natuurlijk voorrang.
  Alhoewel ik bijna de 5 jaren grens van genezing van mijn borstkanker heb bereikt door de “gewone” reguliere behandeling bij een mamapoli ben ik erg geïnteresseerd in de vrijwillige euthanasie methode van drs. Trentelman en de fijne gerechten van mevr. Diamental en hulpverlener Tim met rijst en kip en papaya.
  Gelukkig dat de heilsgroet met geheven rechterarm niet verplicht is aangezien ik last heb van lymfoedeem in die arm en de heilsgroet met de linkerarm vind ik wel erg alternatief.
  Misschien kunt u dr. Huppes nog binnen uw programma plaatsen?

  Ik kijk echt uit naar dit gezellige middagje. Mocht ik geen kaart kunnen bemachtigen dan hoop ik dat cineast K.Br. alles zal kunnen filmen. Opnames van Trentelman kan hij er tenslotte altijd uitknippen. Het filmpje en foto’s kunnen wij dan bekijken via internet. De verspreiding kunt u met een gerust hart aan Odelia overlaten.

  Alvast veel succes!

 4. marer says:

  Het kan ook zijn dat Claessen probeert een denkraam te fabriceren.

 5. wilmamazone says:

  Van kunststof of van tropisch hardhout?

 6. cryptocheilus says:

  Boeh! Beeldvorming!

  [/ haddock]

 7. wilmamazone says:

  Een zoetwatermatroos of een pikbroek heeft strepen?
  Deze Jan Klaessen staat wel duidelijk zéér stevig op zijn strepen, omdat hij meent een streepje voor te hebben?
  Hij maakt er in ieder geval een behoorlijke poppenkast van.

  Wie het weet mag het zeggen.

 8. Fan says:

  Dank u voor de promotiecampagne.

 9. da silva says:

  Even dagromen….
  Het klapstuk van de middag wordt uiteraard het optreden van Robert Gorter met zijn handpop Kees Braam.
  Deze twee zullen u verbazen met de ene duizelingwekkende onovertroffen genezing na de andere,gelieve geen commentaar te leveren op dit optreden,deze artiest is zéér lichtgeraakt en zal niet aarzelen u een proces aan de broek te binden.
  Dit alles wordt vanaf de coulissen gadegeslagen door een Fan van het eerste uur,die geen introductie behoeft.
  Deze dappere vrouw heeft zoveel gedaan voor haar noodruftige medemens,nooit heeft zij iets gevraagd voor haar ontelbare bijdragen aan deze Quest,laten we haar na de pauze even een staande ovatie geven!
  Inmiddels loopt het toilet over…….met mensen die Trentelman zelfs 50 cent geven om het boek maar niet mee te hoeven nemen,ach de opbrengst gaat in ieder geval naar een goed doel.
  De zaal zal tot de nok toe gevuld zijn met genezen mensen,het mag een wonder heten dat er nog sukkels rondlopen die zich regulier laten behandelen,hebben zij deze boodschap niet meegekregen?
  Hier ligt een taak voor Fan,zij zal nog harder aan de bak moeten,nog verbetener op diverse fora moeten verschijnen ondanks het feit dat zij op diverse fora gemeden wordt als had zij de pest,ach welke ellende blijft haar bespaard?,geen enkele!
  Simoncini speelt vandaag niet op de piano,hij kent maar één deuntje en de mensen kennen het inmiddels wel,dus wordt de muziek verzorgd door Chinese Tim die een vals stukje speelt…..
  Willeke kent het melodietje en klapt uitbundig mee terwijl zij nog een hapje van haar Papaya neemt…. en een hap rijst.
  Hierna volgt een mars van Duitse volksmuziek die door het publiek luid ontvangen wordt,er wordt gehost en de mensen gaan totaal uit hun plaat.

  Hierna volgt iets wat het daglicht niet kan verdragen,Kees zet de camera stil en het programma gaat voort zoals gepland.
  Huppes staat op het podium en vertelt zijn verhaal,het verhaal dat tot op heden nog niet verteld is…..
  Wordt vervolgd

 10. wilmamazone says:

  CryptoEdit: hier verwijderd en verplaatst; ontopic graag.-

 11. wilmamazone says:

  Dan zal ik een andere insteek moeten bedenken om mijn prangende vraag aan b.v. Henk Trentelman toch op de agenda/bij de rondvraag te krijgen.

  CryptoEdit: Zou jij mij kunnen aangeven waar jouw vorige bericht, zonder erg vaag te doen, ook maar één enkel raakvlak heeft met Trentelman?

 12. Edward says:

  Ik ken die meetingen zoals van 8 maart ook van één keer. Alles wat neutraal, positief of enthousiast is, is positief, je wordt mer warmte omringd. Ieder die de lelijkste of domste dingen over regulier zegt, is potentieel een dik maatje.

  Maar oh wee als je heel normale simpele kritische of nuchtere vragen stelt, dan loop je op uiterst pijnlijke tenen. Dan ben je zoals je ooit zult merken een verdorven slecht mens, en dit is een grove brutale en domme manipulatie richting de eerlijke vragensteller natuurlijk. Maar zo ziet de meute het niet, integendeel, by far niet.

  Principe:
  1. Alles wat wij doen is positief, en zonder ons is de mensheid reddeloos verloren, overgeleverd aan het kwaad van miljarden en harteloosheid. Hier geloven velen in als in een echte religie.
  2. Voel je je veel en veel slechter, dan is dat een heel posiitef teken, je lichaam is dan altijd bezig het vuil en de negatieve vibraties op te ruimen, die zich jarenlang diep ingebouwd hebben. Doet best zeer natuurlijk. Nooit mag je denken of zelfs zeggen: zou het die persoon gewóón slechter gaan? Dit is namelijk altijd intens negatief van je. Je wil gewoon alles afkraken. Juist mensievende nuchterheid met de beste intenties wordt blijkbaar het meest veracht.
  3. Ga je dood, niet getreurd, er wordt voor je beslist dat je vanaf gene zijde zou doorgegeven en weer doorgeven dat je zielsgelukkig en intens dankbaar bent.

  Als ik lees hoe mevr. Mental slecht ontvangen is door die reguliere artsen, dan is haar waarneming heel erg eerlijk en oprecht echt, en heel anders dan die van JennyJo, Marer en Wilma. Er is niets gelogen of overdreven aan. Ze is volgens mij ook gewoon even normaal hartelijk en normaal bezorgd ald onze drie schrijfsters ontvangen, maar door haar ingebrandde zelfhypnose van “wij zijn goed en regulier = spijkerhard/ongevoelig” dus ingeprogrammeerde altijd negatieve en achterdochtige erváringwereld heeft ze het heel echt heel negatief móeten ervaren.

  Leg zo iemand maar eens uit dat haar afstotende negatieve ervaringswereld die alles zwart maakt het probleem is, daar wil toch geen sterveling buiten een zelfgekozen therapie aan?? Het is zó gewoon te hakkuh op regulier dat ieder verbaasd zou zijn als je ging uitleggen hoe harteloos en perfide dit eigenlijk is… dit mag toch? Dit doet toch iedereen? Dit is toch “normaal”? Iedereen weet toch dat dit zo is? Ongelooflijk, deze attitude, maar heel verbreid en gebruikelijk.

 13. jennyj0 says:

  @ Da Silva,

  Wat een gezellig feest zal dat worden daar!

 14. wilmamazone says:

  Werk in uitvoering.
  Een momentje geduld a.u.b.

 15. wilmamazone says:

  Research is veel werk als je het goed wil doen.
  Er vervolgens een samenhangend verhaal van maken duurt ook even.

  Maar daarnet sloeg ik zomaar even twee vliegen in één DCA klap en al zijn ze al eens langs gekomen,vooral nu meer dan de moeite waard.

  Quote van Piet Kuipers:

  Een doorbraak zou wat mij betreft niet als ‘donderslag bij heldere hemel komen’.

  Enige tijd later donderde en bliksemde het als vanouds zéér heftig op óók die site:

  Ton (lid WWK) 10.12.2008
  De berichtgeving van de VtdK-pion/strovrouw hierboven met fakenaam Greet, maar ze gebruikt ook vele andere fake-namen, waaronder Marer/Marja, danwel aanhangster/verspreidster van het verderfelijke gedachtengoed van deze tendentieuze club (VtdK), hebben maar een doel voor ogen. Alles wat niet regulier is/lijkt of niet als zodanig handeld (W.W.K), zo vaak en zoveel mogelijk schofferen en in discrediet brengen, op de meest walgelijke wijze, waarbij laster/leugens, verdraaiingen en persoonlijke mangelingen zeker niet worden geschuwd. Zij en nog enkele anderen heulen samen op het verderfelijke weblog van Crypto, die ik zeker niet wil promoten middels een link. Deze, in mijn ogen ziekelijke figuren, kom je op een groot aantal fora tegen om zodoende tweespalt/verwarring te stichten met hun verderfelijke en lasterlijke berichtgevingen!

  Wat mij betreft mogen deze berichten (Greet) dus worden verwijderd en wel zo snel mogelijk!

  Ton, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten

  Greet kan ik niet(meer) vinden daar, maar die vermaledijde Marer/Marja is gelukkig niet zo moeilijk te vinden. 😉

  Piet Kuipers lijkt wel van de aardbodem verdwenen, de donderslag bij heldere hemel van Wim Huppes zal er inderdaad ingeslagen hebben als een bom, ocherm toch!
  Ton Claessen tja…..die is blijkbaar óók al zo van slag af dat hij ‘vergeten’ is om de DCA-draai-om-de-oren op zijn site te vermelden.
  Wim Huppes tja……die heeft blijkbaar even geen tijd om met een deugdelijke verklaring te komen over het stoppen met DCA en zijn zelfhulpgroepje.
  Maakt niet uit hoor, er waren maar zo’n 80 kankerpatiënten aan de DCA met Haart als voorgerecht; gelukkig had ook Wim een disclaimer.
  Kunnen de handjes gewoon weer in onschuld gewassen worden nietwaar?

 16. wilmamazone says:

  Ik weet al een hele tijd waarom Wim Huppes zo weinig tijd heeft, maar zoals een goede soapserie betaamt….juist ja!
  Wim heeft het al een hele veels te druk met reisjes naar het buitenland.
  Even heel goed op de datum letten:

  kees / 28-01-2009 10:44
  Ton DCA is puur experimenteel en weinig tot geen patienten hebben er baat bij. Zie o.a. hier: http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=an_al.DCA&id=12847

  Dr. Wim Huppes heeft DCA in combinatie met HAART dan wel in de publiciteit gebracht maar is daar nu toch van aan het terugkomen. Zelf heeft hij gekozen voor zijn recidief te behandelen met klassieke bestraling en nu als vervolg hyperthermie plus dendritische celtherapie bij dr. Gorter. En dat gaat goed tot nu toe liet hij me gisteren nog weten, zijn PSA zakt weer. En in geval van darmkanker lijkt een consult bij dr. Vogl in Frankfurt, zie o.a. hier informatie over darmkanker http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=ka_so.darmkankers en een consult bij een goed gekwalificeerde orthiomoleculaire arts http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=nu_ad.ortho-artsen zinvoller.

  Voor beschikbaarheid Gc-MAF injecties zie vorige berichten hierover.

  Sterkte met alles, Kees

  http://www.volkskrantblog.nl/bericht.php?id=232471

  Gorter mag in België inmiddels met een gerust hart een kwakzalver genoemd worden.
  Noch op DE actuele site noch op die van de WWK ook maar ’n punt of komma over dat vonnis van de rechtbank te vinden.
  Wim Huppes……tja wat moet je daar nog mee?

  Wie het weet mag het zeggen.

 17. Da silva says:

  Tuurlijk,als je met Braam omgaat kom je automatisch bij Gorter terecht…..
  En wat je met Huppes moet?schaar hem maar onder de wanhopige patienten die van ellende in handen van Gorter vallen!

 18. wilmamazone says:

  Kees is heel objectief, die maakt nooit reclame en adviseren doet hij al helemaal niet, want hij is geen arts zegt ie steeds zelf met nadruk.
  Vanalles en nog wat lijkt hem alleen maar zinvoller.
  Hij vindt het geen probleem om uitgebreid op de site van de WWK vermeld te staan.
  Geen goed woord meer over voor Henk Trentelman, maar prima/niet discutabel dat er toch een stevig draadje zit tussen Welzijn en Actueel, nietwaar?

  Welzijn:
  DENDRITISCHE CEL/HYPERTHERMIE
  Prof.Dr.Robert Gorter (website)
  Prof.Gorter (Nova TV 21/03/08)
  UMC St. Radboud (onderzoek)
  Video’s Nationaal Fonds Kanker
  Video (patienten getuigenissen)
  Video Teun v. Vliet (getuigenis)
  Video Wagenmakers (getuigenis)
  Video I. Abbenhuis (getuigenis)
  Video Hennie Hoeve (getuigenis)
  Video Kloosterboer (getuigenis)
  Video de heer R. (getuigenis)
  Video Hagemeyer (getuigenis)
  Artikel de heer H. (getuigenis)
  Artikel Wagenmakers (gtuigenis)

  Op beide sites dus geen woord over het recente vonnis, dat is zeer actueel en erg goed voor het welzijn van patiënten die op zoek zijn naar volledige informatie.
  Om het over de juistheid van het gebodene nog maar even niet te hebben.
  Veel te grote broeken, enorme roze brillen en gigantische oogkleppen zijn erg in de mode in dat wereldje. Mijn smaak is het niet.

 19. cryptocheilus says:

  Booming business gisteren bij jullie.
  Weer eens in de top-tien!
  Van 25 naar 9 in de rankings(+16). Nog boven Hwasheng Chinese Medical Center!!!

  http://webstats.motigo.com/s?tab=9&link=3&country=NL&findid=1&id=4463362&category=6001

  feli

 20. cryptocheilus says:

  Nu ben ik natuurlijk weer gekke Gerrit.

  Zouden @ wilma en @ silva mij uit kunnen leggen waarom ze dit hier posten?

  Wat heeft dit te doen met het W.W.K.?

  Naar mij mening is Kees Braam altijd zéér kritisch geweest naar verschillende leden van dit gezelschap.

  Kom nu niet aan met het argument dat het allemaal één pot nat is. Dan solliciteer je naar een ban.

 21. wilmamazone says:

  Op de 1e plaats hoef ik nergens naar te solliciteren, indien nodig stap ik uit mezelf wel op.
  Even in het kort zonder links e.d., die er dus wel zijn:
  Wim Huppes en Henk Trentelman zitten zowel op het symposium in A’dam in nov. als bij een radiointerview eind dec.,naast elkaar en noemen elkaar:’Mijn goede vriend’
  Ze kunnen het voortreffelijk met elkaars standpunten vinden op velerlij gebied.
  Het is ondersteunen en aanvullen/geen enkel woord van kritiek naar elkaar toe.
  Tegelijkertijd blijkt dat Wim Huppes ook behoorlijk ouwejongenskrentenbrood is met Kees Braam en dat die twee regelmatig contact hebben.Ik mag dan toch aannemen dat Kees al tijden op de hoogte is van de echte handel en wandel van Huppes of niet soms?
  Kees bood Wim een platvorm op zijn site, maar al eerder stond DCA vermeld op Actueel, toen zag Braam het nog wel zitten met dat spul, zoals gebruikelijk als ook maar ergens een ietsepietsie positief over gesproken wordt.
  Kees komt op 13 febr. met het bericht dat Huppes stopt met DCA enz. met de vermelding: zie link.
  Velen meenden dat die link niet werkte, maar er bleek gewoonweg geen verklaring van Huppes te zijn op DE actuele site, slechts de al bekende, eerdere berichten.
  Dat Kees daar genoegen mee neemt en er verder zelf niets over zegt, roept bij mij vragen op over o.a. interne kritiek en verborgen agenda’s.
  Wim Huppes had zijn korte mededeling dan net zo goed op de WWK-site van vriend Henk kunnen dumpen, want die prezen hem daar de DCA-Haart-Hemel in. enz enz enz enz enz enz enz enz.
  Kortom:
  Omdat er geen openheid van zaken gegeven wordt, kan ik nog maar erg weinig verschil zien tussen de ideologie van de site’s Actueel en Welzijn.
  Het maakt Kees blijkbaar niet uit wat er wèl staat bij WWK als dat in zijn voordeel is, maar ook niet over wat er NIET staat over b.v. Huppes.
  Daar o.a. even een linkje plaatsen door Wim of Kees naar Actueel is teveel gevraagd?
  Dat deed Kees anders toch zo graag waar hij maar kon?!
  Ik zie(nog)niet één grote pot nat, maar meer van die afzonderlijke beerputjes, die vooral uit gaan van eigenbelang. Huppes springt van het ene putje naar het andere en dan is het gek dat ik nattigheid voel?
  Beide site’s claimen actueel te zijn en zorg te dragen voor het welzijn van kankerpatiënten, wat dat betreft zijn ze m.i. wel een grote pot nat.
  En ja, daar ben ik heel kwaad over.

  Diese angabe ist ohne Gewher!

 22. cryptocheilus says:

  Point taken over Huppes en Trentelman…

  Wim Huppes en Henk Trentelman zitten zowel op het symposium in A’dam in nov. als bij een radiointerview eind dec.,naast elkaar en noemen elkaar:’Mijn goede vriend’

  …..Tegelijkertijd blijkt dat Wim Huppes ook behoorlijk ouwejongenskrentenbrood is met Kees Braam en dat die twee regelmatig contact hebben.

  Dit is dus het bewijs dat Kees Braam hier iets mee te maken heeft?

  10 Jul 2008 06:59:

  http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=58827&postdays=0&postorder=asc&start=180&sid=12f0f50059c499fee930f0b43e5e7b1b

  Die discussie is er geweest. Daar ga ik verder niet over mierenneuken.
  Het gaat mij er om dat men hier iemand afrekent op zijn of haar merites. Dat mag best hard en gestaafd met een stroom aan bewijzen (posts).

  Mijn idee is dat Kees, al vanaf het begin, niets op heeft gehad met de W.W.K. club.

  Bovenstaande is verzonnen bewijs. Hij kent hem, en ze kennen elkaar allemaal. Kom maar met iets beters Wilma.

  -wat men lief heeft kastijdt men reactie-

 23. wilmamazone says:

  Naar mijn mening is Kees Braam alleen maar zéér kritisch als het in zijn eigen straatje te pas komt.
  Welke waarde moet/mag daar dan aan gehecht worden?

  Wat zou Kees b.v. doen als hij gevraagd werd om tijdens een gezellig middagje van de WWK wat Gorterfilmpjes te draaien met daarbij een mondelinge toelichting van Kees zijn ervaringen in Keulen als cineast, dus als hij daar prominent op de agenda zou komen te staan?
  Wie durft daarover een hand in het vuur te steken?

 24. cryptocheilus says:

  Vragen, vragen Wilma. Geen antwoorden.

  Dat Kees voor eigen parochie preekt heeft niets te maken met zijn terechte kritiek t.a.v. de W.W.K.

 25. Da silva says:

  Nu ik zo terug lees heeft het inderdaad niets te maken met het W.W.K..mijn gedachte was inderdaad “één pot nat” ….
  Kijk maar wat je doet.

 26. marer says:

  Daarom schreeuwen Ton Claessen en aanhangers dat ik zoveel namen gebruik. Je bedenkt gewoon dat iedereen, die tegen argumenten gebruikt, één en dezelfde persoon is. Beessie moet een naampie hebben nietwaar. Daarom ben ik op zoveel fora aanwezig en ik heb er een dagtaak aan!
  Complot, complot.
  (Gelukkig legt het mij geen windeieren 🙂 )
  Het is natuurlijk te begrijpen. Het groepje Welzijn heeft maar een handjevol tegenstanders. (De meeste kankerpatiënten gaan graag dood aan hun kanker). En dat handjevol tegenstanders gebruiken op fora andere namen en knippen en plakken natuurlijk dat het een lieve lust is. Net als Fan.
  Ik had het zelf kunnen bedenken. Zoals de waard (Ton Cleassen) is vertrouwt hij zijn gasten. Helaas pindakaas. Op de diverse sites gebruik ik heel gewoon Marer of Marja.
  Maar dat complot hè!!

 27. cryptocheilus says:

  😉

 28. wilmamazone says:

  Ik zeg niet dat Kees iets te maken heeft met dat symposium en dat interview of de inhoud daarvan.
  Ik zeg wèl dat hij geen duidelijk standpunt inneemt over de handel en wandel van Huppes terwijl hij wel al wat langer op de hoogte is gebleken van Wim’s reisjes naar Keulen NA gewoon regulier behandeld te zijn vanwege een recidive/of nooit weggeweest.
  Hij wist/kan geweten hebben van dat over en weer:’mijn goede vriend’ tussen Wim en Henk, dan gaat er geen lampje branden?
  Of is Kees het intussen toch wel grotendeels met Henk eens, behalve wat Simoncini betreft, nu de site het ook over andere therapietjes heeft en hij zo collegiaal gepromoot wordt op die site?

  Het gaat niet over wat er gezegd wordt, maar over alles wat verzwegen werd/wordt en waar Kees m.i. dus gewoon aan meedoet, terwijl hij van zichzelf zegt 100% integer te zijn naar kankerpatiënten toe.
  Ik denk dan aan al die mensen die hondstrouw aan Huppes die DCA en Haart zijn blijven slikken en waarvan niemand nog weet hoe erg het die vergaan is.
  Het zou Kees mooi gestaan hebben als hij zich duidelijk gedistantieerd had en Huppes op zijn verantwoordelijkheden had gewezen.
  Hij had die boodschap gewoon niet op zijn site moeten zetten zonder deugdelijke verklaring te eisen, punt uit amen!

 29. wilmamazone says:

  Inderdaad vragen ,vragen en nog eens vragen.
  Afvragen, afvragen en nog eens afvragen.
  Degenen die met de antwoorden zouden moeten komen geven al tijden: niet thuis!

  Vandaar dat ik dus ga stoppen met aanbellen/op de deur kloppen en door de brievenbus roepen.

 30. marer says:

  Er is maar één sleutelfiguur tussen WWK en Braam en dat is Trentelman. Braam was blij met uithangbord Trentelman “genezen” door Gorter. Het verhaal is te lezen op de aktuele kankersite. Echter meneer Trentelman kwam in contact met Simoncini en ging voor (verdere?) genezing naar Rome.
  Na overleg met dr. Valstar kwam Braam tot de conclusie dat Bica gevaarlijk was en geen genezing kon geven.
  Daarom wilde Braam de “therapie” van Simoncini niet op zijn aktuele site plaatsen.
  Quote van Braam:
  “Het spijt me heel erg want ook ik had liever gehad dat Simoncini zijn aanpak succes zou hebben maar het afgelopen half jaar is niemand erin geslaagd ook maar 1 studie of 1 echt genezen patient te presenteren met bewijs via medische dossiers en dat dit alleen is gebeurd door injecties met natriumbicarbonaat. Wij blijven dus bij ons standpunt dat wij geen informatie op onze website over deze behandeling en Simoncini op onze website willen plaatsen”.

  Meneer Braam is niet geheel tegen het groepje Welzijn:
  Quote:
  Wat niet wegneemt dat ook wij vinden dat de huidige aanpak van kanker een rigoreuze verandering zou moeten ondergaan maar wij vinden dat dit pas moet en kan gebeuren met middelen en methodes die daarvoor ook bewijzen kunnen leveren dat de verandering ook werkeljk zinvol is. Maar over dergelijke alternatieven en aanvullende middelen en behandelingen daar staat onze website vol van”.

  Daarom mag het groepje Welzijn best de DCA behandeling rondtoeteren en mag Fan graag knippen en plakken over dr. Gorter en dr. Vogl.
  Alleen over bica zijn meneer Braam en Trentelman het niet bepaald eens. En of zij samen al weer door een deur kunnen? (Misschien met dr. Huppes in het midden?)

 31. cryptocheilus says:

  Jij had kaartjes…

  Ik hoor het wel.

  Verder blijf ik er bij dat Kees Braam gegronde kritiek t.a.v. de W.W.K. nooit onder stoelen of banken heeft gestoken.

  Die kritiek.
  Dat zouden er meer moeten doen.

  -kom er maar in Edward reactie-

 32. peter says:

  Zo krijg je Kees Braam niet binnen hoor Crypto, wat ben jij naief!

  Braams kritiek op wwk stamt sinds simoncini, niet meer en niet minder!

  ‘Over and Out’ baby! Jij brengt het als kritiek?

  Flikker toch op man!

 33. wilmamazone says:

  Uit mijn archief:

  Geplaatst op 15 Okt 2008 00:48 door Cryptocheilus

  ——————————————————————————–

  @ Kees Braam:

  De complementaire geneeskunde voor wat betreft kanker wordt steeds meer serieus genomen. Kan ik mee leven. Ook goede inintiatieven zijn er voor wat dit betreft ontplooid.

  Wat ik echter niet van je begrijp is dat je in feite de hele club van Trentelman en Claessen nog de hand boven het hoofd houdt.

  Quote:
  Maar ik heb helemaal geen behoefte om dit allemaal in dit forum hier te plaatsen want het allerergste wat Henk Trentelman in zijn zucht naar roem en promotie van zijn boeken heeft veroorzaakt is een tweedeling veroorzaken bij mensen die de complementaire zorg aan kankerpatienten een warm hart toedragen.

  Als de complementaire club zich geloofwaardig wil houden is het juist zaak deze subversieve elementen genadeloos onderuit te halen.
  Pas dan kan je spreken van een zelfreinigend vermogen. En dat is wat er tot nu toe ontbreekt. Je kunt elkaar niet eeuwig ‘naar de bek’ blijven praten. De rangen gesloten houden is één ding. Geloofwaardigheid opbouwen staat daar vaak haaks op.

  Zolang er ook onder de complementairen geen discussie is, men elkaar niet afrekent op fouten en open en eerlijk communiceert zal er een luchtje aan blijven hangen.

  Je stelt, volledig terecht, dat figuren als Trentelman ter aller eer en glorie van zichzelf (en de eigen beurs) de boel besodemieteren. Stel die gasten dan ook aan de kaak! Knal die e-mails maar op het net. Dan weet een ieder die daar in geïnteresseert is ook gelijk waar ze aan toe zijn met deze zelfbenoemde voorvechters van het complementaire ‘welzijn’ voor de kankerpatiënt.

  Je bent, en dat weten we allemaal, in deze goed geïnformeerd. Doe daar dan ook het voordeel van de patiënt mee. Met het achterhouden van bewijzen van de laffe praktijken van Trentelman is niemand gebaat.

  Integendeel. Als je de rangen van serieus in het welzijn van patiënten geïnteresseerde complementairen echt wilt sluiten zal je dit soort charlatans moeten exposeren en als rotte appels uit de mand moeten willen gooien.

  Tot dit onderscheid gemaakt wordt (op wat voor manier dan ook) neem ik in ieder geval niemand meer serieus. Zonder voornoemd zelfreinigend vermogen is elke vorm van organisatie bij voorbaat gedoemd.

  De geschiedenis herhaald zich nu met Huppes?
  Ik vraag het maar ff hoor.

 34. wilmamazone says:

  Op De acuele site die eenieder intussen vast zelf kan vinden:

  Henk Trentelman publiceert hier de tekst van zijn lezing gehouden op het symposium ‘nieuwe wegen in de strijd tegen kanker’ d.d. 4 oktober 2003

  8 januari 2005: Henk schrijft ons dat hij nu 1 jaar volledig kankervrij is met 1 jaar ook normale PSA na dendritische celtherapie bij dr. Robert Gorter. Lees update onder uw verhaal-Henk

  Met toestemming van Medpro en Henk publiceren we de volledige tekst van de lezing die Henk hield zaterdag 4 oktober op het symposium: ‘nieuwe wegen in de strijd tegen kanker’ , georganiseerd door Medpro.

  In het ellenlange verslag komt b.v. Hirneise prominent langs, dus…….hoezo Kees kritisch?

 35. cryptocheilus says:

  Deze reactie van mij toont eens en te meer aan dat ik consistent ben i.v.m.. mijn visie op de kritiek van Braam t.a.v. W.W.K.

  Braam houdt een slag om de arm. Hij wil geen persoonlijke E-mails van anderen op het net zetten.

  Tja, daar valt wat voor te zeggen. Is zijn beslissing. Dat de kritiek van Braam mij niet ver genoeg gaat is in dezen niet ter discussie.

  Begin je nu weer over Huppes? Wat let jou om zelf aan Wim opheldering te vragen?

  Ik vraag het maar effe.

 36. Edward says:

  Altijd goed als alternatieven elkaar terecht heel normaal gaan corrigeren. Ook als Kees tegen de WWK of Simoncini is, is dat in mijn ogen zeer normaal. Net als het IOCOB tegen Simoncini was, zeer correct, zo hoort dat.

  Alleen gaat een Fan hier bijvoorbeeld nooit op in, een duidelijk voorbeeld van een alternatief die de kunst van inhoudelijke discussie over interne heilige huisjes blijkbaar niet aankan.

  Graag corrigeer ik Fan: die stelt steevast overal “Hoe meer positieve berichten over de alternatieve tak van geneeskunde, hoe beter”.

  Dit is nou juist de zwakste kant van alternatief, ook onzin toch positief noemen.

  Fan zou beter stellen: “Hoe meer positieve niet-onzin evidence-based berichten over de alternatieve tak van geneeskunde, hoe beter”.

  “Positieve” onzin berichten ondergraven al decennia de geloofwaardigheid van alternatief.

 37. Edward says:

  Diamental, spreekster op de WWK meeting, op TROS RADAR over het bloedgroepdieet en levend bloed analyse:

  Mij werd het bloedgropedieet aangeraden door een voedingsdeskundige. De voedingsmiddelen waar ik een voorkeur voor had, bleken ook die middelen te zijn die heilzaam voor mij waren….

  Overigens is mij dit dieet niet aangeraden om af te vallen, maar om mijn lichaam optimaal te laten funcitoneren. Dit advies ging gepaard met een levend bloed analyse, dat (na drie maanden een dieet gevolgd te hebben) een verrassen goed resultaat liet zien: een goed werkend immuunsysteem, geen zware metalen in het bloed, geen oxidanten en geen schimmels…en dat voor iemand met borstkanker…

  Overigens had ik tijdens mijn dieet drie maanden geen vlees gegeten, iets dat bij bloedgroep 0 wel aangeraden wordt en liet mijn bloed inderdaad een beginnende bloedarmoede zien. Reden voor mij om enkele vleesdagen in te lassen.

  Kortom, ik houd het bloedgroependieet als leidraad, maar vergeet daarbij niet naar mijn eigen gevoel te luisteren. Overigens reageert mijn eczeem er ook goed op…

  Willeke

  Ik ken iemand die mij opbiechtte dat ie soms met levend bloedanalyse als volgtapatisch bewonderende gelovigen kweekte:

  Prik druppel bloed, onder microscoop, overzichtsplaatje alleen zelf bekijken, weet waar de shit zit, vergroot uit, patiënt ziet groeppie medium kwaliteit cellen, ga toevallig naar het gebied waar de shit zit, en adviseer vitamines. 3 Maanden later: overzichtsplaatje alleen voor jezelf, zoek snel groep ideale cellen, zoom in, ga toevallig naar het gebied fraaie cellen, en zeg voilá!

  Uw immuunsysteem is weer pico bello. Schimmels zie je altijd, immers je prikt door de huid, en neemt wat met de naald mee wat altijd te vinden is, appeltje eitje! Desgewenst zoek je ze niet, of juist wél!

  Hoe je kunt zien of er wel of geen zware metalen zijn: dat kun je niet zien, je wijt gewoon schade er aan… Beginnende bloedarmoede zou ik als vegetariër bestrijden met wat ijzersuppletie en niet met lappen vlees….

  Klein boeffie die therapeut die ik sprak, Willeke zou helemaal in zijn ban zijn geweest. Zal ze wel niet geloven, mijn verhaal over dat fraaie scherm vol positieve fascinerende cellen.

  Kom op Fan en Ton Claessen, leg ons eens uit waarom dit boegbeeld Willeke nog niet aan het allerbeste middel, de bica is? Slechte PR, of is ze zó goedgelovig nou ook weer niet? Ik kan dit gemis in de verte niet eens snappen, of heeft Willeke Matjoleins lot bestudeerd? Alez zo niet dan Willeke gauw intens bewerken op die WWK meeting.

  Hét boegbeeld nog niet aan de bica, dat is niet te verkopen! Gelukkig kwam Willeke nog geen halve zolen tegen die zeiden.. maar het is een ontsteking, U hééft helemaal geen borstkanker!!!

 38. Edward says:

  Tullio Fan dan ook op TROS-RADAR, die verwees naar een “succesvol” gevalletje bica:

  We just received good news from my nutritionist in Colorado. The last sample of my blood (the first one since our trip to Rome) came back looking great! He has several ways of testing cancer markers and they are significantly down—especially in the area of the tumor! Praise God!!

  He is switching up my supplements quite a bit and even giving me more liberty diet-wise—makes for a very happy me!!

  Herkent Fan hier nou echt niet Sylvia Millecam in? Die had ook zulke wacko-wacko tumormarker bloedanalyses laten doen door een alternatieve internist (Dankmeyer?), die met zijn zelfbedachte testen steeds totaal geen kanker vond. Die doodenge testen deugden dus voor geen meter, maar dat de “Nutritionist has several ways of testing cancer markers especially in the area near the tumor”, doet geen enkel belletje bij Fan rinkelen. Hun uitslag zegt net als bij Sylvia Millecam nul komma nul!!! Verder is ook wel raar dat een tumormarker vlak bij de tumor het laagst is, en veraf hoger. Wie dit snapt?

  Nee, ze stelt: hoe meer positief nieuws, hoe beter voor alternatief. Als alternatief protesteer ik met klem tegen deze levensgevaarlijke misleidende berichten die Fan steeds kritiekloos op het Internet zet, steeds weer mensen op het verkeerde been zettend!!!!

  Oproep aan alle alternatieven: bestrijd haar gevaarlijke links actief!

 39. puma73/Ton says:

  @Edward,

  Ik vrees dat je met je oproep een roepende in de woestijn bent en waarschijnlijk zult blijven.

  vindt je bijdragen altijd, maar zeker de laatsten weer zeer leerzaam en interessant.

 40. cryptocheilus says:

  goh, één comment per week inmiddels.

  En dan zoiets…

  Fail! Try again.

 41. Edward says:

  @Puma, fijn dat je PC het weer doet.

  Zag van de week op TV dat alle continenten op aarde ooit weer bij elkaar komen, en er een nieuw oercontinent, Pangea-2 ontstaat. Krijgt in het midden de allergrootste zandwoestijn ooit, warmer dan 50 graden C. Zal ik dan maar even wachten met roepen in de woestijn?

  Misschien ziet Kees Braam het licht en meemt hij het niet alleen op tegen Tullio, maar ook tegen Tullio Fan. Kanker-actueel zou in mijn achting stijgen als het zulke gevaarlijke excessen bestreed.

 42. wilmamazone says:

  Nog heel even wel ja!
  Waarom zou alleen Huppes opheldering moeten en kunnen geven?
  Wie zouden dat nog meer kunnen doen?
  Waarom moet daar überhaupt om gevraagd worden?
  Zelfs de mensen die op Kees zijn eigen forum daarom vroegen kregen niet eens antwoord.

  Uit het regelement van Huppes:

  3. Leden en facilitatieteam
  Facilitatieteam bestaat uit aangesloten mensen die meehelpen de zelfhulpgroep vorm te geven. Hierop staat bij oprichting 1 persoon, die anoniem wil blijven.
  Oprichting was op 16 oktober 2008.

  4. Praktische uitvoering
  Kandidaat deelnemer leest informatie op website van Kanker-Actueel over de experimentele behandeling met dichloorazijn en de HAART middelen.
  Kandidaat deelnemer mailt Wim Huppes enige eigen medische gegeven en de wens tot deelname aan de zelfhulpgroep.

  quote van Actueel:

  Dr. Wim Huppes liet ons weten dat hij stopt met de zelfhulpgroep voor patienten die DCA zijn gaan gebruiken en verwijst daarvoor naar ander sites.

  Zijn die medeoprichters ook gestopt dan?
  Of gaan die gewoon door omdat er nergens ook maar enige activiteit te bespeuren is op de DCA-site’s of die dat spul mede promoten?
  Op eentje stond aanvankelijk een waarschuwing in rode letters tot nader bericht.
  Korte tijd later was dat vervangen door dat bericht zonder bron, waarin stond dat DCA toch niet voor iedereen een onschuldig goedje is.

  Wie is die medeoprichter die zo graag anoniem wil blijven? Is dat’mijn goede vriend’of toch iemand anders?
  Weet Kees Braam dat of heeft hij zomaar DE actuele site ter beschikking gesteld als platvorm?
  Ook Kees functioneert niet solo, maar de site valt onder een stichting, die weer onder een andere valt.
  Denk je nou echt dat Huppes een mail van mij of van wie dan ook gaat beantwoorden als er aangenomen mag worden dat er intensief gedoofpot wordt?
  Denk je dat Henk Trentelman een eerlijk antwoord gaat geven op de vraag of hij nou wel of niet medeoprichter is van de zelfhulpgroep?

  Ik vraag het maar effe.

 43. Edward says:

  @Puma, de dame die Fan noemde met die tumor marker, had nog een toevoeging over Tullio:

  So, I continue on. Everyone keeps asking when . . . but I don’t go back to my oncologist until the end of January. At that point we will schedule another ultrasound to see if there has been any change since receiving treatment from Dr. Simoncini. His recommendation was to wait eight weeks and we’re almost to that point.

  Another really fun turn of events is that Dr. Simoncini is coming to our little nick of the woods. He is scheduled to be in Dallas on Doug Kaufmann’s show, “Know the Cause” again and my friend, Antoniette, arranged for him to be part of Tyler’s Wellness Expo. This is so exciting and we’ll be glad to see Dr. Simoncini again. He had told us in Rome he wanted to check up on me when he comes to Dallas . . . this will simply make it all the easier. We are so, so blessed!

  Ik zou oppassen als ik de partner van die Amerikaanse partner was. Tullio dumpte al eens vrouw en kids om een relatie te beginnen met een extatisch dankbare hem verafgodende Nederlandse kankerpatiënte…

 44. wilmamazone says:

  Vraag jij je nooit af waarom Kees alléén Simoncini negatief ter sprake bracht en voor de rest kritiekloos vanallerhande flauwekul op zijn site zette/gewoon laat staan, zelfs na onweerlegbaar bewijs dat het niet/nooit kan werken?

 45. Edward says:

  @Wilma, ja is vreemd.

  Lig ik niet zo wakker van wat Kees beweegt. In deze kritiek-crisis is elke terechte kritiek er ééntje, geeft patiënten eindelijk de info waar ze recht op hebben.

 46. wilmamazone says:

  Wie alvast kennis wil maken met Henk Fransen, de 2e sprekert op 8 maart, kan dat doen via het videootje onderaan van het symposium op 15 nov. 2008.
  Hij was daar samen met Trentelman en Huppes aanwezig.

  http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/040-In-de-Media-over-chemo-en-kanker.html

 47. Edward says:

  Wilma, stukkie gekeken, maar videOOTJE? Hij duurt meer dan een uur!

 48. wilmamazone says:

  Rondvraag:

  Geachte voorzitter bovenstebeste Henk,

  Je zal het vast allemaal goed bedoelen, maar:
  Er gaan steeds meer stemmen op/het vermoeden bestaat, dat in jouw organisatie een doofpotcultuur is ontstaan en het accent dus vooral is komen te liggen op zwijgen/verzwijgen en/of halve en hele onwaarheden.
  Er bestond toch een belofte van openheid van zaken?!
  Tenminste….. toen nog wel:

  Kanker – Ton (mededeling) Registered |30-12-2007 00:41:48

  Mededeling.

  Wij zijn bezig met een website (blog) waarop alle informatie die van belang is/kan zijn, m.b.t. Dr.Simoncini/Natriumbicarbonaat en zijn revolutionaire en succesvolle manier van behandeling kanker, is/wordt samengebracht met onderstaande doelstelling.

  Onze doelstelling is het mobiliseren van de publieke opinie, want de huidige en toekomstige Nederlandse patiënten zijn erbij gebaat, dat op iedere denkbare website, radio/tv en/of krant, minstens de discussie wordt geïnitieerd en aangewakkerd over dit belangrijke onderwerp, waarvan het grootste deel van het Nederlandse volk (NOG) niet op de hoogte is, teneinde daardoor de medisch specialisten en farmaceutische industrie tot stellingname te dwingen.

  Tip:
  Plaats onderstaande link eventueel bij favorieten en verspreid hem zoveel mogelijk, dan is middels 1 link alle informatie voorhanden.

  Inmiddels is meneer Simoncini op de WWK-site in het gezelschap van o.a. Gorter, Rife, Rath, Huppes en vooral niet te vergeten oma Hulda.

  quote:

  dan is middels 1 link alle informatie voorhanden.

  Wat versta je nu onder ‘alle informatie’?
  Ik kan die namelijk niet vinden onder die: 1 link.

 49. wilmamazone says:

  Ja dat wist ik, vandaar dat ootje. 😉

 50. marer says:

  Beth en echtgenoot even op de foto met Kullio en daarna naar het ziekenhuis. Beth is so blessed. The tumor is still there! borstkankerpatiënte Beth:
  “Saturday, January 31, 2009
  Thursday I had the ultrasound Dr. Simoncini recommended and yesterday I met with my oncologist. Apparently there has been no change in the tumor whatsoever. It did not shrink like we had hoped”.

  Dit “goede nieuws” even geknipt en geplakt. Na een opmerking dat Beth dus niet door Kullio genezen bleek deze opmerking van Fan terug:
  Quote:
  Dus Marer, als je iets wilt weergeven dan wel juist weergeven a.u.b. Deze Beth is helemaal niet zo negatief maar dat maak jij ervan!! En het lijkt erop dat je daar genoegen in schept? Het ziet er naar uit dat de tumor zich heeft gestabiliseerd met behulp van Natriumbicarbonaat. Ze voelt zich heel goed in tegenstelling tot velen die met chemo behandeld zijn. En een waarheid als een koe is het gegeven dat er nogal wat mensen sterven t.g.v. de behandeling en niet door de ziekte zelf en het is ook een gegeven dat we vaak horen dat de kanker na de traditionele behandeling terugkeert bij hen die ooit te horen kregen dat zij kankervrij waren.
  Ik vind het zeker de moeite waard de woorden van Beth hier te plaatsen. Het bericht van Marer is a.h.w. overgoten met een sausje van kwaadaardigheid. Het lijkt met zoveel haat geschreven dat het er vanaf spat. Wat frustratie toch kan doen bij mensen hé? Brengt soms het slechtste bij mensen naar boven. Dit in tegenstelling tot de warmte die Beth ons geeft in haar verhaal.”

  Beth is zeer “into the Lord” dus die zal meneer Kullio wel vergeven. Maar verwonderlijk is toch wel dat het vervolg verhaaltje van Beth die geenszins genezen is door Kullio en na een jaar nog steeds diezelfde tumor heeft, en aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook nog uitgezaaid, niet geplaatst wordt.
  En dan het antwoord van Fan. Al haar frustraties op mij projecteren. Dat heeft zij vast van haar grote voorman Claessen geleerd.

 51. wilmamazone says:

  Agendapunt 2:
  *Notulen van de vorige vergadering.

  Quote uit het verslag van 1 juni 2008:

  De lezing van die middag had betrekking tot verschillende vormen van kankerbestrijding, inclusief de voor- en nadelen van de BiCa behandelingen. Hoewel er door ‘tegenstanders’ het tegenovergestelde wordt beweerd, is de Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten geen promotiegroep voor NatriumBiCarbonaat (BiCa) maar een werkgroep die, zoals de naam al zegt, het welzijn van kankerpatiënten voor ogen heeft.

  Meneer de voorzitter, waar blijft de evaluatie van alle gebruikte/aangeprezen middelen?
  Hoeveel mensen hebben wat precies gebruikt en met welk resultaat? Wat zijn de eventuele toch bijwerkingen? Hoe ziet het financiële plaatje er uit enz.?
  Daar had ik intussen toch wel een kopie van verwacht als bijlage. Dat zou het welzijn van kankerpatiënten ten goede komen,want vooral die willen graag weten waar ze aan toe zijn.
  Als u het even niet meer weet, mag een van de andere bestuursleden het gerust van u overnemen.
  Ook die nemen hun verantwoordelijkheden serieus nietwaar? U staat er gelukkig niet alleen voor en ook niet er achter.
  quote:

  Na de ontvangst met koffie of thee en met wat lekkers, werd de bijeenkomst geopend door Marion Koning, die tevens de leden van de werkgroep even voorstelde; Henk Trentelman, Ton Claessen, Ymkje Oosthoek, Mike Donkers, Max Sturhoofd, Alie en Jan Puijk (van stichting Sergio die tevens de bijeenkomst sponsorden, waarvoor hartelijk dank; de hapjes waren zalig!) en natuurlijk Marion zelf.

 52. wilmamazone says:

  Uit archief:
  Gepost op: 4-5-2008 15:22:48
  L.S.
  Simoncini is een perverse man met weinig ethische moraal. Hij is namelijk een affaire gestart met een van zijn (nog niet genezen) patiëntes.

  Deze jonge vrouw is bij hem gekomen in pure wanhoop na een diagnose eierstokkanker. Hij heeft hier handig misbruik van gemaakt en bedriegt nu zijn vrouw en twee kinderen met dit meisje.

  Los van de hele discussie omtrent het al dan niet aanslaan van zijn natrium-bicarbonaattherapie, heeft de wereld recht op deze informatie. De man neemt het blijkbaar niet zo nauw met de ethische gedragscodes die gelden voor artsen.

  Wat een smerige vent!

  Vriendelijke groet,

  Paul Bouwman

 53. marer says:

  Rondvraag:
  2e vraag: Is het u en de geachte aanwezigen niet opgevallen dat de succesvolle en revolutionaire manier van genezen door natriumbicabonaat niet is opgepikt door de media en de kankerpatiënt? En de negatieve manier waarop meneer Simoncini steeds in het nieuws komt met betrekking tot enkele doden niet echt meehelpt om de doelstelling te bevorderen?
  Zo ja, hoe lang blijft u meneer Simoncini nog als boegbeeld gebruiken? Inmiddels zijn er veel meer succesvolle behandelingen mogelijk. Ik wil de geachte aanwezigen even een lijstje geven:
  dr. Gorter met de Keulse methode
  dr. Huppes met doe-het-zelf-DCA
  Hulda Clark met wat apparaten maar bovenal darm-spoelingen
  Dr. Rath, vitamine preparaten
  etc.
  En op internet is nog een lijstje te vinden van meer dan 1000 stand-allone succesvolle kankerbehandelingen. Op aanvraag wil ik u, de geachte aanwezigen, wel een uitdraai geven.
  Hoe kijkt meneer Claessen tegen het voortbestaan aan? U bent al goed bezig de ene na de andere behandeling als succesvol te omarmen. Welke therapie is de beste? Welke therapie is het wondermiddel en zal de farmaceutische industrie tot stellingname dwingen?

 54. Edward says:

  Marer, bica is al afgeserveerd. Er is namelijk totaal geen stroom van nieuwe wondergenezingen meer, de stroom goedgelovigen waarschijnlijk is op en enkele zijn al deaud helaas. Wel zullen ze nog jaren blijven jengelen en miepen dat wéér een effectieve methode mede door ons op verderfelijke wijze is afgeserveerd.

  Onzin, het media offensief was een flagrante flop, en men heeft nagelaten een massale stroom van nieuwe hallelujah genezingen wereldkundig te maken. Misschien bang dat wij om adressen zouden vragen.

  Hallelujah brothers and sisters, dan hebben onze bijdragen tóch zin gehad. YES, weer een enorm levensbedreigend gevaar voor doodzieke mensen uit de wereld geholpen.

 55. Edward says:

  En eerlijk en eerlijk, ook Kees Braam heeft volledig en krachtig geholpen het gevaarlijke bica effectief terecht te elimineren.

  Één ding snap je mogelijk niet: waarom richt de agressie van WWK, Ton Cleassen, Fan en ander balend volk zich nou ook niet tegen hém?

  Heel simpel, hij is er één van ons alternatieven, en heeft teveel achterban en support in de bekende alternatieve scenes. Dus zijn taboestatus wint het nog dik van zijn rattennest status, snappu?

  Dus handen af van Kees, beste Fan, Sergio, WWK, etc he is still tabu, yes?

 56. marer says:

  Zodra de aanval op bica succesvol was verlopen (zeker op kankerpagina-discussieforum in 2007) keerde meneer Braam zich direct tegen mij. Braam en ik kregen van Ton Claessen flinke verwensingen over ons heen betr. de aanval op bica.(De vazallen van farma). Maar op geen enkele manier liet Braam toe dat ik maar ook iets zei over “alternatief genezen”. Alleen bica werd afgebrand, wel voorzichtig want Braam schreef dat hij bedreigd werd. (Wat ik nu wel eens betwijfel gezien zijn beweringen dat “wij” spammen op zijn site). Steeds weer werd ik neergezet als lid van de Ver. tegen de Kwakzalverij door Braam en Claessen. Ik deugde dus zo wie zo niet. Voor Braam mocht ik verdwijnen. Ik kwam te dicht bij zijn toko. De ene alternatieve hand wast de andere best gedeeltelijk schoon. En een vreemde oproerkraaister in het alternatieve nest? En dat terwijl het clubje Welzijn in oprichting was in 2007. De eerste felicitatie in januari 2008 op het discussieforum kwam van …… Fan. En Braam heeft er nog steeds geen moeite mee dat Fan knipt en plakt van de aktuele site. Want de ene alternatieve hand …..

 57. Edward says:

  Wilma, snap ik goed dat jij hier undercover naar toe gaat, hihi? Pas je dan aan, when you are in Rome, act like the Romans!

  Ach verdorie, beginnersfout, with this mail I blew your cover and my tactics…

  Niet teveel naar dit soort meetings gaan, zweverig zijn kun je aan verslaafd raken.

  Pff gauw mijn avondmaal klaarmaken, muesli in ezelinnenmelk, bereid in mijn onzin generator…

  Even een vegetarisch supplement opsnuiven, hé raar merk, COCA-INE? Kan niet slecht zijn, immers komt uit de natuur.

  Oh ja Wilma, als ze kanker willen genezen ala Paracelsus door mollen dood te knijpen, benadruk dan dat dit wél biologisch dynamisch opgefokte mannelijke mollen moeten zijn.. Kreeg ik namelijk zojuist door.

  Veel plezier op die meeting!

  Oh ja, ik vond zojuist de Rife matras uit, zou jij hier for a small fee tactisch reclame voor willen maken? Merci!

  Die WWK groep gaat puur voor het welzijn van de kankerpatiënt. En ach als het mis gaat, streep je het toch weg, trouwens deauden hebben nergens meer last van, dus velen zich relatief wel vergeleken met hun kwaal.. althans volgens de zojuist door mij bedachtte NDM, de New Dutch Medicine, hihi.

 58. marer says:

  En wat zal het zootje van clubje Welzijn op het kaartje van de bos bloemen ontvangen door mevr. Mental gezet hebben?
  Roept u maar: ………….

 59. jennyj0 says:

  Mevrouw Mental eet nu gewoon waar zij zin in heeft, de ban op normaal lekker en gezellig eten heeft zij opgeheven. En zie het resultaat: in amper een week 2 kilo erbij! Er is niks mis met normaal eten, af en toe een ijsje, een koekje bij de thee, een lekker stuk chocola, daar zal niemand van dood gaan.

  Dat het zoodje van de WWK nog bloemen durft te sturen verbaast me eigenlijk. De houding van mw. Mental tegenover haar ziekte heb ik altijd onbegrijpelijk gevonden en vanaf het begin heb ik me grote, grote zorgen gemaakt, tranen van woede en machteloosheid gejankt om zo’n hardnekkigheid en zelfs gebeden (speciaal voor de gelegenheid van mijn ongeloof gevallen) dat dit niet zou gebeuren. Ik had haar wel naar de oncoloog willen sleuren, willen schóppen en ik was niet de enige op dit blog die die gevoelens had. Maar het was een illusie om te denken dat ze van een van ons iets zou aannemen, want wij hoorden bij het kamp van de vijand.

  Echter, wat ik onbegrijpelijk en volstrekt onvergefelijk vind van het hele zoodje kwaks dat om haar heen zwermde en van wie ze mogelijk wél iets had aangenomen, dat niet één van hen haar ooit heeft aangeraden om naar de oncoloog te gaan; dat het blijkbaar nooit bij hen is opgekomen dat ze haar óók hadden kunnen steunen bij het doorstaan van haar reguliere behandeling die haar wellicht het leven had kunnen redden. Maar nee; de bioresonantie-mevrouw zegt godbetert dat niet haar kanker het probleem is, maar haar rug; de meneer van energy healing zegt, als mw Mental al hoog en breed in het ziekenhuis ligt dat hij haar óók naar de dokter had willen sturen hoor! O ja? En wanneer dan wel? Als ze in haar kist had gelegen, meneer energy healing? En meneer Tim, die het ook zo goed wist, niet gehinderd door enige kennis van zaken, vond het ook maar prachtig, al die ophemeling en publiciteit. Nu het mevrouw slecht gaat, horen we hem niet meer.

  Al die mensen die het zogenaamd zo goed met de medemens voor hebben, hebben stijf hun mond gehouden en vonden het blijkbaar wel prima dat mevrouw hen haar centjes en/of haar bewondering kwam brengen. Vooral niet zeggen dat ze naar de dokter moet, vooral niet zeggen wat ze niet wil horen, ze zou eens niet terug kunnen komen! Flikker toch een eind op. Wat mij betreft krijgen ze allemaal zo’n enorme schop onder hun kont dat ze gloeiend door de lucht vliegen. De zieke betaalt het gelag en zij gaan vrolijk verder met slijmen, hun gevaarlijke praatjes aan anderen verkopen en huichelachtig roepen dat zij ook heus, echt, eerlijk, op het punt stonden om mevrouw naar de dokter te verwijzen hoor! Ja rot******, alleen veel en veel te laat.
  Allemachtig, wat ben ik kwaad.

 60. marer says:

  Die meneer van Energy healing int gewoon 38 euri per week van ernstig zieke patiënten. Mevr. Mental heeft heel wat eurotjes voor die kwakzalverij neergeteld en telt het nog steeds neer. Die mensen achter die Ernergy healing moeten een proces krijgen wegens misleiding, daarna opsluiten en de sleutel weggooien. Evenals die mevrouw van die chip.
  En chinese Tim is ook opeens verdwenen van het “diagnose kankerforum”. Ik hoop niet dat op andere fora zijn aan wartaal grenzende theorieën tentoon gaat verspreiden. Maar misschien brengt hij mevr. Mental nog een paar papaja’s langs.
  Het clubje Welzijn heeft voor het gemak mevr.Mental ook maar niet gewaarschuwd, zij maakte immers gebruik van haar “vrijheid”. Zouden zij haar niet naar kwakzalver Simoncini hebben willen sturen? Goed dat mevr. Mental niet gegaan is. Die “behandeling” is heel duur en het effect is hetzelfde. Snel overlijden aan je kanker.

  En wat denkt onze Fan (Odelia) hier nou van? Die zou graag in de schoenen staan van mevr. Mental, zij maakt namelijk dezelfde keuzes hoor! Zo goed! Stiekem zal Odelia wel blij zijn geen kanker te hebben. Kan ze namelijk met clubje Welzijn roeptoeteren dat eigen keuze in behandeling toch echt wel erg goed is.
  Binnen niet al te lange tijd zal mevr. Mental wel komen te overlijden. Na behandeling met chemo en/of bestraling en morfine.
  En kijk eens aan, je gaat dood aan de chemo/bestraling. Net als Marjolein Bouwman en Sylvia Millecam.

  Ik ben kwaad en diep, diep treurig.

 61. wilmamazone says:

  Naast dat hele zooitje omgeregeld mag er m.i. óók wel een hartig woordje gesproken worden met/over haar vriendin/maatje M*.

  Diamental/Willeke vandaag:

  quote:

  Ik lag net te denken aan mijn droom, in de loop van de week voorafgaand aan mijn opname, waarin ik de ogen van Saul zag en wist dat hier in mijn genezing lag. De droom staat inmiddels ergens verdwaald in mijn dagboek en ik heb er verder niet veel mee gedaan, behalve dat ik hem aan H* & M* verteld heb. Naar aanleiding hiervan kwam M* met een artikel van de site Kanker-actueel over het intraveneus toedienen van vitamine C in plaats van de uiteraard schadelijkere Morfine. De laatste werkt wel lekker en het is misschien ook wel extrakicken maar we hoeven elkaar natuurlijk ook geen mietje te noemen… Ik was dit artikel eerlijk gezegd zelf ook wel eens eerder tegengekomen en had zelfs ergens in mijn achterhoofd dat als “het ooit zo ver zou komen”, dit een ‘wenselijk’ alternatief zou kunnen zijn bij pijnbestrijding. In een ideale medische denkwereld en voor iedereen dus gunstigere situatie, waarbij ‘complementair’ gewerkt zou worden, zou zoiets tijdig bespreekbaar moeten kunnen zijn. Niet op het moment dat de artsen met de handen in het haar zich vertwijfeld staan af te vragen hoe ze dat zoveelste ‘slachtoffer’ van het alternatieve circuit kunnen redden, want eerlijk gezegd, van hun standpunt uit was dat op het moment van de opname prioriteit.: mijn pijn wegnemen en mijn leven redden…

  Dat er niet lichtzinnig wordt omgegaan met het toedienen van schadelijke medicijnen is mij inmiddels als een paal boven water komen te stan. “We kunnen niet zomaar Morfine toedienen” werd er immers tegen Har gezegd, die zelf op dat moment niet eens aan de gevolgen dacht maar alleen aan de pijn van zijn geliefde. Het artikel leek dan ook wel een verklaring van mijn droom maar dan als ‘mosterd achteraf’, dus ik heb er geen verdere gedachten meer aan gewijd.

  Hier dat artikel:

  http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=on_vo.IAA&id=5744

  Intraveneus toedienen van vitamine C – ascorbinezuur – lijkt een erg goed alternatief voor morfine in pijnbestrijding bij kanker met onvermoede kansen op verder lichamelijk herstel.

  Geen idee wanneer dat artikel geplaatst is – Kees doet niet altijd aan datum vermelden -, maar inmiddels is al herhaalde malen juiste informatie over hoge doseringen vitamine C in het nieuws geweest.
  Dit b.v.:
  http://www.kwakzalverij.nl/768/Vitamine_C_terug_en:
  http://www.kwakzalverij.nl/270/Vitamine_C_in_hoge_doseringen

  Over Kees Braam is óók al het nodige gezegd, net als over zijn twijfelachtige, allesbehalve actuele, site.
  Wie haalt het dan godbetere in het bolle hoofd om in de huidige situatie van Willeke nog met zo’n artikel op de proppen te komen?!
  En kom me niet aan met:’Die M* zal het vast allemaal goed bedoelen en is Willeke toch zó tot steun!’ Net als al die anderen vertelt M* alleen maar wat Willeke graag wil horen/wat in haar straatje past.
  En Willeke maar verbaasd zijn dat regulier niet uit zichzelf stond te springen om haar vol met morfine te stoppen! Zich niet afvragen dat als injecties met vit.C ook maar enige zoden aan de dijk zouden zetten ze die echt wel eerst had gekregen. Nee nog ff benoemen dat er geen tijd was voor goed overleg daarover, net alsof regulier dat niet uit zichzelf gedaan zou hebben!!! Als ik het goed lees hebben zij en haar Har notabene zelf om morfine gevraagd en was het regulier die terughoudend reageerde.

  Ik hoop van harte dat Willeke de komende tijd op niemands advies -vooral dat van maatje M* niet- op eigen houtje alweer gaat aanklooien/dansen met vitamines en/of andere ongijn.
  Dat er nog geen mgrammetje meer naar binnen gaat zonder overleg met de behandelende REGULIERE artsen/dat er niets,maar dan ook niets achter hun rug om gebeurd.
  Ik hoop dat de vriendinnen beseffen dat supplementen e.d. zelfs averechts kunnen werken bij kankerbehandelingen.

  Voor de mensen die dit gemist hebben:
  quote:

  Natuurlijk namen we even de tijd om te horen wat er aan de hand was en hoewel de arts na de botscan in eerste instantie geen verder foto’s hoefde, bleken ze vreselijk geschrokken te zijn van de uitslag van de botscan. Er zaten zoveel uitzaaiingen dat ze werkelijk vreesden voor spontane botbreuken die als gevolg van metastasen voor grote geneesproblemen zuden zorgen. In dit geval dus echt ‘voorkomen is beter dan genezen’. Ze wilden dus nog wat extra foto’s laten maken op de röntgenafdeling om de ernst van de situatie in kaart te brengen. De keus was namelijk al gevallen op het toedienen van een botversterkend infuus. De vraag was alleen, “houden we haar acuut hier, kan ze er vanavond voor terug komen of is het nog een beetje verantwoord om haar pas na het weekend te behandelen. Tja, kies maar even als het je (ik mankeer niets) overvalt en je dochter staat op springen. Ik had die ochtend al gekscherend op de hyves gezet dat mijn kleinzoon wachtte met zijn komst omdat oma in het ziekenhuis ligt en voor het geboortekaartje moet zorgen.

  De onderzoeken zijn m.i. nog niet helemaal afgerond, maar het moge al duidelijk zijn dat Willeke er niet best aan toe is.
  Maar al die uitzaaiingen zijn voor vader Jacob geen enkel probleem:

  De gulden middenweg….eerst Jacob, en daarna eten. Har bracht mij weg en ik werd begroet door een opgeluchte Jacob, want als ik iemand heb laten schrikken, is het hem wel. Hij vertelde dat hij de laatste vrijdag, voor opname erg geschrokken was toen hij mijn ogen zag. Hij wist al dat wij die maandag terug zouden naar de huisarts, maar anders ben ik er van overtuigd dat hij mij ook echt niet langer zo door had laten maken. “Ik ben zieker dan ik zelf besefte”, zei ik bij binnenkomst, “maar nog steeds optimistisch want hoe groter de ramp, hoe groter het wonder en dat ik ga genezen, staat voor mij nog steeds als een paal boven water”. Daar speelde hij op in door een aantal goede berichten te laten horen van andere bezoekers met ‘ongeneeslijke uitzaaiingen’, die afgelopen week te horen hebben gekregen dat er een groot deel van verdwenen is.

  Tuurlijk spelen al die ‘lieverds’, dus ook Jacob, daar onmiddelijk op in:’U vraagt wij draaien’.

  Neemt niet weg dat ik van harte hoop dat regulier Willeke nog heel lang stabiel kan houden.
  Neemt niet weg dat ook ik van harte roep:’Allemachtig, wat ben ik kwaad’

  http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=15&t=2827&p=11306#p11306

  quote van r.vandevijver:

  In plaats van mij te verwijten dat ik geen ‘respect’ heb, zou u wellicht zelf uw eigen denkbeelden eens aan een kritisch onderzoek kunnen onderwerpen.

  U kunt wel vinden dat ik geen ‘respect’ heb voor mevrouw. Dan zal ik u nu vertellen waar ik geen respect voor heb: het zonder enige kennis van zaken mensen met kanker wijsmaken dat zij daarvan heel goed kunnen genezen met alternative therapieën en hen zo de enige reeële kans op genezing van deze vreselijke ziekte onthouden. Dat is pas echt respectloos naar mijn mening.

  Ik sluit mij volledig bij de woorden van deze medische wetenschapper aan.

 62. wilmamazone says:

  Neemt óók niet weg dat ik gisteren vreselijk heb zitten huilen toen ik las wat er zo ongeveer met Willeke aan de hand was; dat ik me nog steeds behoorlijk beroerd ervan voel.

  Vrijdagavond dacht ik nog dat de botscan toch meegevallen was na het:
  ‘Ik ben thuis en Dani ook!!!!’

 63. wilmamazone says:

  Geplaatst op 19 Apr 2009 21:55 door Tullio fan (Tros)

  http://www.express.co.uk:80/posts/view/95924/Teenage-girls-sue-over-cancer-jab
  A GROUP of British teenagers has launched the first legal action against the makers of a controversial ¬cervical cancer jab.
  They have suffered symptoms ranging from paralysis and ¬seizures to fatigue and muscle aches since being given the Cervarix vaccine.

  Lees verder op de link

  Enne Odilia weer lekker hersenloos aan ’t knippen en plakken over HPV?
  Zeker nog niets kunnen vinden om het echec van Diamental/Willeke recht te kletsen?
  De bos bloemen van de WWK vind je zeker méér dan voldoende?
  Maar wat vind je er nou zelf van dat al die keuzes van Willeke zo faliekant verkeerd zijn uitgepakt?
  Vind je intussen niet dat er eens een stevige ‘legal action’ zou moeten komen richting al die alternatieve roeptoeters die haar op het verkeerde pad stuurden/haar daar hielden en zullen houden als ze nog de kans krijgen?
  Die meiden mochten ook al steeds zelf kiezen hoor op een toch héél wat steviger basis!
  Met hoeveel maten meet jij eigenlijk/meen je te mogen meten?
  Of roeptoeter je alleen maar wat om iets te roeptoeteren te hebben, maakt niet uit wat?!

 64. wilmamazone says:

  Je bent 55 Odilia, dus de goede leeftijd/verhoogd risico voor borstkanker.
  Wat zou jij nou doen of laten als de diagnose binnenkort bij jou persoonlijk viel met het verhaal van Willeke nog stevig in je achterhoofd?!
  Of gaat het roeptoetertje dan toch snel richting prullenbak?

 65. cryptocheilus says:

  Volgens mij is er niemand die mevrouw Diamental heeft gedwongen die keuzes te maken. Dat geldt ook voor het nemen van de beslissing om die vaccinatie tegen HPV wel of niet te nemen. Dat een keuze verkeerd kan uitvallen is een feit.

  Moet je je daar dan schuldig over voelen?

  *bukt*

 66. wilmamazone says:

  Op dit moment mag je even opflikkeren ‘baas’!

 67. jennyj0 says:

  Nee, vind ik niet. Schuldig voelen bedoel ik. Maar gevoelens gaan nu eenmaal soms hun eigen gang.
  Even heel wat anders: niemand heeft inderdaad dia gedwongen. Maar wat me gewoon irriteert is dat blijkbaar niemand uit haar kring van alternatieve vrienden zich geroepen heeft gevoeld om haar te waarschuwen.

 68. cryptocheilus says:

  Tja. Schuldig zijn of schuldig voelen. Beledigd zijn of beledigd voelen. Heeft u dat ook wel eens?
  [/ Gremdaat]

  Jullie lezen daar meer daar dan ik, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat iig dochterlief niet heel blij was met de route van Willeke.
  Bovendien, wat kun je verwachten van ‘alternatieve’ vrienden….Juist! En ‘goede’ raad wordt, als je ergens op gefixeerd bent, vaak in de wind geslagen als het niet in het straatje past.

  Ik ben al blij dat Willeke er achter komt dat oncologen niet de gewetenloze chemopushers zijn zoals het vaak door geliëerde alterneuten wordt beweerd. Is toch opeens anders als deze een ‘gezicht’ krijgen.

  De ‘What if’ vraag m.b.t. haar keuzes is natuurlijk (voor ons) evident, maar voor haar minder relevant. Het zou haar echter sieren als ze zou schrijven dat die alternatieve behandelingen die ze gekozen heeft blijkbaar niet werken. Dat is al weer een stap verder.

  Ken je het verhaal van de kikker en de schorpioen?

 69. jennyj0 says:

  @ Crypto,

  Ja, je hebt gelijk. Maar toch hoop je dat een van die zogenaamde vrienden op een gegeven moment denkt – en ook zegt! – lieve Willeke, dit gaat niet goed, ga toch maar naar de dokter, ik ga wel met je mee en ik steun je. Want ik moet aldoor denken aan:
  meneer Trentelman, die zijn kanker regulier liet behandelen en daardoor nog leeft
  meneer Hamer, die zijn kanker regulier liet behandelen en daardoor nog leeft
  meneer Hamer, die de borstkanker van zijn vrouw regulier liet behandelen, waardoor ze veel langer leefde dan ze anders had gedaan
  mw Lorraine Day, die haar borstkanker regulier liet behandelen en leugens verkocht over haar zelfgenezing van de tweede kanker, die geen kanker was maar een cyste
  meneer Houtsmuller, die zichzelf genas met zijn dieet van een kanker die hij nooit gehad bleek te hebben
  meneer Huppes, die zich regulier liet en laat behandelen
  meneer Braam, die zich regulier liet behandelen
  en zo kan ik nog uren doorgaan.
  Voor zichzelf kiezen ze de weg die de meeste kansen biedt. Maar voor een ander doen ze hun mond niet open, daar staan ze bij te kijken hoe die krepeert. En intussen zetten ze de wetenschap en de artsen waar ze hun leven aan te danken hebben, voortdurend in een kwaad daglicht.
  Dat vind ik dus heel erg en hypocriet en achterbaks en huichelachtig en gemeen en daarom heb ik niet zoveel met dat soort mensen op.

 70. jennyj0 says:

  Ja, ik ken het verhaal. Wij hebben zo’n kat – als de schorpioen dan. Hij wil wel lief zijn en soms lukt het ook best heel even – en oooooh, wat houden we dan veel van hem – maar meestal lukt het niet. Maar ja, ook dan houden we van hem, sufferds die we zijn. 🙂

 71. cryptocheilus says:

  Niet aan m’n buikje zitten!

 72. wilmamazone says:

  Ik vind dat de mensen die met de meest onzinnige ideetjes om kankerpatiënten te genezen/dat voor te spiegelen als een keuze zich wel degelijk schuldig zouden mogen/moeten voelen.
  Dat doen ze niet vanwege gebrek/afwezigheid van moreel bewustzijn of gewoon uit dommigheid.
  Het lijkt wel of er elke dag nieuwe bij komen om een alternatief gat in de markt te vullen.
  En ja Willeke heeft er zelf voor gekozen om in al die sprookjes te geloven, ze had met gemak beter kunnen weten.
  De middeleeuwen zijn allang voorbij en met nu www. is in no-time/met een muisklik goede/juiste/recente informatie binnen handbereik. Er was voor haar o.a. ook een mammacarepoli geweest waar ze met al haar vragen/afvragen en zorgen terecht had gekund.
  Moeilijk allemaal, maar ik blijf van mening dat al die roeptoeters veel teveel ruimte krijgen om hun valse deuntjes te blijven spelen.
  Als je opgelicht/besodemieterd wordt met een consumptieartikel b.v. een auto is iedereen in rep en roer en Nederland te klein/de strafmaat te laag.
  Tuurlijk is er altijd een wisselwerking: mensen die bedonderen hebben mensen nodig die bedonderd willen worden.
  Maar het wordt soms zo mooi gebracht, dat het bedrog niet 1-2-3 te herkennen valt.
  Willeke was al stevig bevooroordeeld, die heeft nog geen seconde open willen staan voor wat regulier haar te bieden zou kunnen hebben. Maar was het dan ook echt een weloverwogen keuze om al voor de uitslag van de bioptie regulier de rug toe te keren?
  Mogen alterneuten dit soort patiënten überhaupt onder behandeling nemen omdat van aanvullend geen sprake is?

  Een antwoord/stevig tegengas zal m.i. toch moeten komen via een duidelijke wet,- en regelgeving om deze wildgroei een halt toe te roepen.
  Een duidelijke scheiding van het kaf en koren of koren in wording.
  Wie daarna nog kiest voor het geloven van sprookjes/te mooie praatjes en zich in het geniep wil laten behandelen door een crimineel/criminele organisatie, moet het dan zelf maar weten.

 73. wilmamazone says:

  Heb hier net een heel verhaal ingeklopt over verantwoordelijkheden, maar het verdween in het niets. Geen indicatie en het gebeurde al eerder.
  Soms verschijnt het na een tijdje alsnog, dus ik ben benieuwd!

 74. wilmamazone says:

  Ik moet hier ook alles doen hè? Wil loonsverhoging!

  Steken onder water

  Een schorpioen staat aan de kant van de rivier. Hij wil naar de overkant, maar kan niet zwemmen. Toevallig zwemt er op dat moment een kikker voorbij.
  “Wil jij mij helpen?”, vraagt de schorpioen aan de kikker. “Als ik op je rug kan zitten, kun jij mij naar de overkant brengen.”
  “Ben je gek”, antwoordt de kikker. “Je zal me onderweg steken en dan ga ik dood.”

  “Lieve kikker”, lacht de schorpioen. “Dat zou toch niet logisch zijn. Als ik zou steken, dan ga jij dood en verdrinken we allebei.” “Okee dan”, zegt de kikker. “Spring er maar op.”

  De schorpioen klimt op de rug van de kikker. De kikker is halverwege de overtocht als hij opeens een scherpe steek in zijn nek voelt. Terwijl de wereld om hem heen wazig wordt zegt de kikker: “Wat doe je nu? Je zei zelf dat het niet logisch is wanneer je me zou steken!”

  “Logica staat hierbuiten”, zegt de spartelende schorpioen. “Het zit in mijn karakter.”

 75. jennyj0 says:

  Misschien vindt wordpress dat je al verantwoordelijkheden genoeg hebt! 🙂

 76. wilmamazone says:

  WordPress heeft toch maar over het hart gestreken zie ik nu:

  https://cryptocheilus.wordpress.com/2009/02/26/cryptos-wwk-agenda/#comment-10305

 77. marer says:

  JJ. Dit is uit mijn hart gegrepen. Eerst regulier je kanker laten behandelen en dan roeptoeteren over alternatief. Kees Braam werd woest toen ik op het Trosforum over Houtsmuller schreef, maar Braam doet precies hetzelfde zogenaamd genezen door alternatief. Zelfs Maarten v.d. Weijden dichtte hij alternatieve genezing toe of in ieder geval gebruik van stevige supplementen, anders was die man nooit genezen. Huppes met zijn DCA zooi. Allemaal ego’s. Maar een arme borstkankerpatiënte, die ontzettend bang is, niet de juiste weg op sturen. En maar roeptoeteren dat je geen chemo/bestraling moet nemen. Eerst laten die kerels zich wel opereren aan prostaatkanker, met daarna een goede kans op overleving.(Volgens Trentelman kan je je DNA kloppen met stemvorken).
  Een dat zootje van clubje Welzijn stuurt mevr. Mental een bloemetje. “Hartelijk bedankt voor het afwijzen van chemo, de juiste weg naar een zekere dood”. De grafkrans komt over enige maanden; She did it her (our) way.

 78. jennyj0 says:

  Maarten van der Weijden heeft er helemaal niks bij gebruikt. Die heeft zich overgegeven, gedaan wat de dokters zeiden en gedacht: ik hoop er het beste van. Braam moet-es ophouden met zich van alles toe te eigenen wat hem niet toekomt, de genezing van Maarten van der Weijden heeft helemaal niets, maar dan ook niets te maken met een van Braam’s helden. Trouwens, ook Braam dankt zijn leven aan de reguliere geneeskunde. Ik ben ze toch allemaal zo verschrikkelijk zat, die zelfingenomen opgeblazen fantasten. Ego’s, inderdaad. Ze gebruiken kankerpatiënten om hun eigen ego te kietelen. O ja, en nog wat: de zoon van meneer Tim is óók gewoon regulier behandeld.

 79. jennyj0 says:

  Ik zie zojuist dat ook Hamer weer in ere is hersteld bij Dimental. Gisteren werd als duidelijk dat reeds Jacob Duursma zijn rechtmatige plaats herkregen heeft. (Zucht…)

  Ik vind alles best, zolang ze maar nooit meer in het openbaar zegt dat je met Hamer of een van diens raaskallende soortgenoten van kanker kunt genezen. Daar heb je toch echt de reguliere geneeskunde voor nodig, ondanks het feit dat ook die helaas niet iedereen kan redden. Met mensen als Duursma, Hamer, Simonicini, meneer Tim enz. gaat het 100% niet lukken.

  Overigens, als de theorie van meneer Hamer klopt, zou hij op basis van de psychische conflicten die mensen doormaken, moeten kunnen voorspellen wie er op welke plaats in zijn lichaam kanker krijgt. En dat kan hij niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: