Roel Coutinho strikes back!

Prof. dr. Roel A. Coutinho (bekend van het RIVM) zegt:

Je kunt altijd wel ergens op de wereld mensen vinden die iets roepen en daaruit destilleren wat je toevallig goed van pas komt [….] Rationeel en wetenschappelijk zijn ze niet te overtuigen, de vooringenomenheid is grenzeloos. Als mevrouw Röver een arts was, zou je haar op misleiding kunnen aanpakken. Maar zij is helemaal niets. Helaas…

(in de Telegraaf)

Joehoe Roel. Kijk hier eens. Die kan je aanpakken. Jannes Koetsier is wél arts en verkondigt vanaf zijn zeepkist dezelfde hoaxverhalen als Deesje. Levensgevaarlijk en onverantwoordelijk.

Nog maar eens een quootje:

Ze gooien alles op internet, geven hun boodschap een serieuze uitstraling en creëren zo enorme problemen. Daar is weinig aan te doen, wij zouden als wetenschap óók veel meer gebruik moeten maken van het internet voor, zeg maar, de gewone man en vrouw. Dat bedoel ik zeker niet denigrerend. De mensen op wie die anti-vaccinatielobby nu mikt. En dus niet alleen publiceren in Science.

Er begint iets door te sijpelen bij het RIVM. U leest natuurlijk al lang Cryptoweblog. Nu Koetsier, Röver en Coutinho nog.

17 Responses to Roel Coutinho strikes back!

 1. jennyj0 says:

  En dus niet alleen publiceren in Science.

  Lijkt me goed. En proberen in gewone-mensentaal dingen uit te leggen, met mooie, spannende en aansprekende plaatjes en videotjes erbij. En met een blog, waarop de echte Roel en de echt Ab ook regelmatig van zich laten horen. En niet te democratisch: spammers worden gewoon geband.

 2. jennyj0 says:

  CryptoEdit: Leuke pica heeft barracuda bij z’n post geplaatst….
  https://cryptocheilus.wordpress.com/2009/03/04/micha-kat-vs-simon-rozendaal-elsevier/

  Ja, ik dacht al, ik ken die kat.
  Nou ff weg. Moet wat skraive.

 3. Hehe, Roel doet verlossend woordje?

  Misleiding, Klink(t) goed!

 4. Kijk dat schiet op. Roel doet Jannes en Ronny doet Désirée.

 5. jennyj0 says:

  Kijk dat schiet op. Roel doet Jannes en Ronny doet Désirée.

  Ik dacht al, waar blijven de joden, maar gelukkig, we zijn weer waar we wezen moeten. Enfin, dat is onze pitbull Ronny wel toevertrouwd. :mrgreen:

 6. Edward says:

  We besteden wellicht door hun media tam-tam teveel aandacht aan de zwaar gederailleerde griepcomplotters en hun bespottelijke hersenschim big-farma propaganda voor doodzielige knijperig crypy bange complotters.

  Back to reality dus eventjes voor mij, naar gewone eventueel interessante volwassen info over varkensgriep.

  Er bestaat al een paardengriep (wikipedia: equine flu), een honden griep (canine flu), katten griep (feline flu), etc, etc.

  Goed te weten dat men ook vaccins ontwikkelt die ooit tegen álle soorten influenza zouden kunnen gaan werken: the universal flu vaccine..

  http://latimesblogs.latimes.com/booster_shots/2009/02/rodent-of-the-2.html

 7. Ollie B. Bommel says:

  We kunnen natuurlijk wel de draak steken met al die complottheorieën maar stel dat het wél waar is, wat dan???!!

  Nou?

  Bekijk bv dit stukje overtuigende journalistiek:

  CryptoEdit: Een neerreet van mij wegens geen link

 8. Ollie B. Bommel says:

  Waar is mijn clip gebleven?

 9. jennyj0 says:

  Ollie, link!

 10. Ollie B. Bommel says:

  Nog een keer:

 11. Ollie B. Bommel says:

  Dan maar een kale link: http://www.collegehumor.com/video:1918118
  Embedden werkt niet meer blijkbaar.

 12. Alleen met youtube en googlevids Ollie

 13. Edward says:

  Ollie, best wel leuk die collegehumor.

 14. jennyj0 says:

  Reactie van Jannes Koetsier op zijn blog, in verband met het griepbeleid van de overheid:

  Beste Henk,
  Kennelijk is de angst bij de overheid groot. Overigens reageert de overheid altijd bij alles wat te maken heeft met veiligheid nogal overtrokken. Sommigen noemen dat indekken tegen politiek-maatschappelijke kritiek achteraf, dus risicomijding i.v.m. functies en posities.

  Stel je voor dat de overheid zou uitgaan van de gedachte ‘het zal wel meevallen’. Dan zou Jannes er als eerste bij zijn om ze aan de schandpaal te nagelen – zoals hij nu ook al voortdurend doet.

  Ik hoop overigens de griep dit jaar nu eindelijk ook eens te krijgen zodat ik mijn natuurlijke immuniteit kan versterken, want ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst griep had. Maar ja misschien krijg ik de griep wel juist niet omdat ik er niet bang voor ben.

  (Vet van mij).

  En Jannes is árts…?

 15. wilmamazone says:

  Ton Claessen/Bicaton met een opmerkelijke update:

  Laatste waarschuwing aan Klink, Coutinho en Osterhaus. We hebben nu schoon genoeg van jullie doorzichtige, door big farma betaalde leugens, jullie corrupte waanzin en jullie verderfelijke agenda van genocide. Lees verder: http://tinyurl.com/n2mmc2 op ‘Klokkenluider Online’ (23 augustus 2009!!

  Achter de link zit Micha Kat:

  BOODSCHAP AAN KLINK, COUTINHO EN OSTERHAUS: jullie moeten snel, heel snel publiekelijk verklaren dat geen enkele Nederlander zich moet laten vaccineren tegen de Mexicaanse griep. If not, zal er worden opgeroepen tot directe actie tegen jullie persoonlijk. We hebben nu schoon genoeg van jullie doorzichtige, door big farma betaalde leugens, jullie corrupte waanzin en jullie verderfelijke agenda van genocide. Jullie zijn door de mand gevallen als bedriegers! Voor achtergronden zie theflucase.com.

  Niet te filmen!
  Over grenzeloze vooringenomenheid gesproken.

 16. Edward says:

  Die Ton Claessen is een iets te gretige gebruiker van de term verderfelijk, gristelijke opvoeding waarschijnlijk. Maar hij is duidelijk al jaren inhoudelijk en als aimabel persoon niet serieus te nemen.

  En behoorlijk wat veel te ver over het hobbelpaard getild als peuter lijkt het. WE hebben schoon genoeg, wie denkt ie wel dat ie is? En denkt ie nou echt dat genoemde 3 professionele heren gaan nu gaan inbinden en beven en bibberen omdat zijn onrealistische leken dreiging met wacko jurische stappen voor serieus opgelede mensen zelfs in de verte ontvankelijk zou zijn? Zelfoverschatting ten top, maar zoals altijd storm in een vingerhoed water.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: